Yusuf Simsek Haberleri

Yer: Bağcılar! 1 ay önce öldürmekle tehdit ettiği eski eşini sokak ortasında silahla vurdu

İstanbul Bağcılar'da Yusuf K., 4 yıl önce boşandığı eski eşi Ceylan T.'yi yaklaşık 1 ay önce 'Seni öldüreceğim, sakat bırakacağım' mesajlarıyla tehdit etti. Dün, Ceylan T. işe giderken eski kocası Yusuf Y. önünü keserek tartışmaya başladı. Büyüyerek devam eden tartışmada Yusuf Y. eski eşi Ceylan T.'yi 'Sen beni aldatıyorsun, seni öldüreceğim' diyerek silahla vurdu. Yaralı Ceylan T. ambulansla hastaneye kaldırılırken şüpheli koca Yusuf Y. ise aynı gün içinde gözaltına alındı.

Haber 2024-07-25 21:44:24

Ünlü iş insanı tekne kazasında ölmüştü! Yerine geçecek isim belli oldu

Ünlü iş insanı ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar’ın tekne kazası sonucu yaşamını yitirmesinin ardından ATSO'ya başkanlık edecek yeni isim belli açıklandı. ATSO’nun yeni başkanı Yusuf Hacısüleyman oldu.

Finans 2024-07-25 07:36:50

Bakan Tekin'den 'Fransız okulları' açıklaması: İşlem başlatılacak!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, mevzuata uymayan Fransız okullarına işlem yapılacağını söyledi.

Egitim 2024-07-24 12:16:19

Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı yurt dışında evlenip Trabzon'a el öpmeye geldi! En kıymetlilerim

Modellikten oyunculuğa geçiş yapan Melisa Aslı Pamuk, Fransa'nın Lille takımında forma giyen milli futbolcu Yusuf Yazıcı ile yurt dışında sessiz sedasız evlenmişti. Çiçeği burnunda çift Trabzon'a el öpmeye geldi.

Magazin 2024-07-24 07:19:13

1'i kırmızı kategorideki 4 terörist etkisiz hale getirildi!

MSB, kırmızı kategoride aranan Yusuf Kalkan'ın da aralarında bulunduğu 4 PKK'lı teröristin Irak'ın kuzeyinde düzenlenen hava harekatında etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Haber 23-07-24 10:35

AK Parti'den 31 Mart özeleştirisi: Seçmen incindiğini ifade etti, bizi uyardı

31 Mart seçimlerinde tarihinde ilk kez ikinci parti konumuna düşen AK Parti'den özeleştiri geldi. Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Yılmaz Kars'ta yaptığı konuşmada, "İnsanımız yerel seçimde zaman zaman sandığa gitmeyerek, sandığa gidip biraz incinmişliğini ifade eden geçersiz oy kullanarak veya başka partileri tercih ederek bize bir uyarıda bulundu." ifadelerini kullandı.

Haber 20-07-24 15:50

'Paşa gönülleri bilir' restinin ardından... Fransa'yla yabancı okul krizinde MEB'den net çıkış! Kabul etmezlerse Türk öğrenci alamayacaklar

Türkiye ile Fransa arasındaki yabancı okul krizi sürüyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in "Gerekli adımları attık. Bizim şartlarımıza gelirlerse hayatlarına devam ederler. Gelmezlerse de paşa gönülleri bilir. Biz de gerekli hukuki prosedürü takip ederiz" şeklindeki restinin ardından edinilen bilgiye göre Türkiye bu konuda taviz vermeyecek. Söz konusu Fransız okulları ya diğerleri gibi Milli Eğitim Bakanlığına bağlanacak ya da Türk öğrenci alamayacak.

Egitim 17-07-24 10:11

Sessiz sedasız evlenmişlerdi! Melisa Aslı Pamuk ile futbolcu Yusuf Yazıcı düğün pozlarını yeni paylaştı

Geçtiğimiz günlerde dünyaevine giren oyuncu Melisa Aslı Pamuk ile futbolcu Yusuf Yazıcı düğünden 1.5 ay sonra düğün fotoğraflarını paylaşarak gündeme geldi. Melisa Aslı Pamuk'un gelinliğine yorum yağdı.

Magazin 12-07-24 07:24

Memurlar 24 Temmuz'da başlıyor! 3600 ek gösterge için 3 milyon 600 bin adım atacaklar

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, memurlar olarak 24 Temmuz'da 3600 ek gösterge için Ankara'ya yürüyeceklerini söyledi. Yazgan, “"3 milyon 600 adım atarak yürüyüşümüzü gerçekleştireceğiz" dedi.

Finans 10-07-24 08:00

Milli Eğitim Bakanı Tekin’den olay yaracak açıklama: ‘Türkiye'deki azınlıklarla ilgili doktora tezi yapıyorlar. Buna karşıyım’

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Yurt dışında lisansüstü öğrenim görecek bursiyerlerle bir araya geldi. Bakan Tekin, ‘Arkadaşımız sosyoloji çalışacak, diyelim ki İngiltere'de doktora yapıyor, Türkiye'deki etnik ve dini azınlıklarla ilgili doktora tezi yapıyor. Buna karşıyım’ açıklamasında bulundu.

Haber 09-07-24 15:43

İYİ Parti'nin kurucularındandı, genel başkan oldu! Yusuf Halaçoğlu'ndan ilk mesaj

Kutlu Parti'de genel başkanlık seçimi sona erdi. Yusuf Halaçoğlu, Kutlu Parti Genel Başkanı oldu. Halaçoğlu İYİ Parti'nin kurucuları arasında yer alıyordu.

Haber 08-07-24 12:05

663. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan belli oldu

Edirne'de 663'üncüsü düzenlenen Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlığı, Mustafa Taş'ı yenen Yusuf Can Zeybek kazandı. Zeybek, başpehlivanlığı üst üste ikinci kez kazanmış oldu.

Spor 07-07-24 20:03

Yusuf Güney açıklamalarıyla yine şaşırttı! İnsanları klonluyorlar deyip Joe Biden üzerinden örnek verdi! O anlar gündem oldu

Geçtiğimiz yıllarda "Astral seyahatle Ay'a gittim, geldim" çıkışıyla gündem olan şarkıcı Yusuf Güney açıklamalarıyla yine şaşırttı. Buket Aydın'ın 'Raft' YouTube kanalına konuk olan ünlü şarkıcı bu defa "İnsanları klonluyorlar" deyip Biden üzerinden örnek verdi. Yusuf Güney'in bu açıklaması kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 05-07-24 17:00

Aynur Aydın'ın tweet'i sosyal medyayı salladı! Duyanlar inanamadı! 'Yusuf Güney bunu beğendi' yorumları yağdı

Ünlü popçu Aynur Aydın, X hesabından paylaştığı ilginç bir tweet ile sosyal medyanın gündemine oturmayı başardı. Sıcaklardan bunalan Aydın 'Kar aslında yazın yağmalı. Güneş de kışın açmalı.' deyince adeta dillere düştü. Sosyal medyada 'Yusuf Güney bunu beğendi' yorumları yağdı...

Kulis 04-07-24 10:04

Nefise Karatay’ın kızı Maya annesinin kopyası! Anne-kız pozlarına beğeni yağdı

Oyuncu, sunucu ve eski manken olan Nefise Karatay, 2012'de iş insanı Yusuf Day ile evlenmişti. Ünlü çiftin 2015'te kızları Maya dünyaya geldi. Şimdilerde kızı ile pozlarını sık sık sosyal medya üzerinden paylaşan Nefise Karatay son pozlarıyla şaşırttı. Anne-kızın karelerine adeta beğeni yağdı...

Kulis 03-07-24 10:43

Yusuf Erdoğan resmen Konyaspor’da!

Konyaspor, orta saha oyuncusu Yusuf Erdoğan ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor 29-06-24 22:20

Ünlü oyuncu Yusuf Atala'da tutuklanmıştı! 'Devre mülk' dolandırıcılığından daha önce görülmemiş detay! 5 bin yılda 1 gün tatil

Yalova'da devre mülk adı altında binlerce insanı dolandıran çeteyle ilgili ortaya çok konuşulacak detaylar çıktı. Operasyonda ünlü oyuncu Yusuf Atala'nın da tutuklanması davayı daha dikkat çekici hale getirdi. Yapılan hesaplarda mağdurların 5 bin yılda sadece 1 gün tatil yapabilecekleri ortaya çıktı.

Haber 29-06-24 13:01

10 milyar liralık vurgunda 2. dalga! Ünlü oyuncu da gözaltındaydı

Yalova merkezli mülk dolandırıcılığı soruşturması çerçevesinde ikinci dalga operasyon düzenlendi. 11 sanığın tutuklu bulunduğu soruşturmada ünlü oyuncu Yusuf Atala da gözaltına alınmıştı.

Haber 28-06-24 13:06

Torpil iddiaları olay olmuştu! Milli Eğitim Bakanlığı'ndan açıklama geldi

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ile alakalı torpil iddiası gündem yaratmıştı. Bu iddianın ardından Milli Eğitim Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Açıklamada söz konusu haberin tamamen asılsız olduğu belirtilirken Bakan'ın böyle bir yazışmasının kesinlikle olmadığı vurgulandı. Açıklamada "İlgili yayın kuruluşuna bu durum iletilmiş, hukuki süreçlerin yürütüleceği bilgileri paylaşılmış ve bunun üzerine bahsi geçen haberin yayından kaldırıldığı bilgisi Bakanlığımızla paylaşılmıştır" denildi.

Haber 27-06-24 16:41

Öğretmen maaşları için Bakan Tekin'den açıklama: 'Müzakereleri yapıyoruz, sorunu çözeceğiz'

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, AK Parti Grup Toplantısı öncesi yaptığı açıklamada; öğretmenlere yönelik taban maaş konusunda görüşmelerin yapıldığını 'sorunların çözüleceğini' belirtti.

Finans 26-06-24 14:58

Lise müdür yardımcısına korkunç infaz! 17 yaşındaki öğrencisi, otomobiline biner binmez kafasına sıktı... Kameralara takıldı

Kocaeli'deki lise müdür yardımcısı korkunç infaz sonucu öldürüldü. Çayırova ilçesinde evinin önündeki otomobiline binen 45 yaşındaki Mahir Çoğaç, kendisini bekleyen şüpheli tarafından başından tabancayla vuruldu. Çoğaç; kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, polis ekipleri 2 kişiyi gözaltına aldı. Cinayeti 17 yaşındaki bir öğrencisinin işlediği iddia edildi. Başsağlığı mesajı yayımlayan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, ÖMK'nin bugün Meclis'e geleceğini hatırlattı

Haber 26-06-24 11:01

Türkiye 5 kişinin öldüğü 'makas' kazasını konuşmuştu! Mahkemeye çıkan sürücü savunma yaptı: 'Beni trafik canavarı ilan ettiler'

İzmir'in Menderes ilçesinde makas atıp 4'ü aynı aileden 5 kişinin öldüğü, 20 kişinin yaralandığı kazaya neden olan araç sürücüsü Yusuf İslam Koçak (19), 'bilinçli taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma' suçundan 22,5 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davanın ilk duruşmasına çıktı. Koçak, "Sosyal medyada beni trafik canavarı ilan ettiler. Ehliyetimi yeni aldım. Sola sinyal vererek acemice bir sollama yaptım. Makas atmadım. Çok üzgünüm. Keşke benim başıma bir şey gelseydi" dedi.

Haber 25-06-24 18:26

Yaprak Dökümü'nün Ahmet'i Yusuf Atala tutuklandı! Devre mülk dolandırıcılığında 10 milyar liralık vurgun ortaya çıktı

Yaprak Dökümü, Kampisistan ve Pis Yedili dizilerindeki rolleriyle hafızalara kazınan sinema oyuncusu Yusuf Atala geçtiğimiz günlerde devre mülk dolandırıcılığı kapsamında yapılan operasyonla gözaltına alınmıştı. 10 milyar liralık vurgun yapıldığı ortaya çıkan operasyonda Yusuf Atala tutuklandı.

Magazin 15-06-24 15:22

Reynmen ile Emire Cansu Kurtaran evleniyor! Düğün tarihi belli oldu

Reynmen adıyla tanınan Yusuf Aktaş son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Emire Cansu Kurtalan ile uzun süredir birliktelik yaşayan ünlü şarkıcı her fırsatta sevgilisine olan aşkını ilan ediyor. Geçtiğimiz aylarda sevgilisine evlilik teklifinde bulunan Reynmen'in düğün tarihi de belli oldu.

Magazin 14-06-24 15:20

Ünlü ilahiyatçı Yusuf Kavaklı hayatını kaybetti! Nur Viral canlı yayında hüngür hüngür ağladı

Uzun zamandır kanserle mücadele eden ünlü ilahiyatçı Yusuf Kavaklı, bu sabah tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini kapadı. Kavaklı'nın ölüm haberinin ardından canlı yayına çıkan partneri Nur Viral gözyaşlarına hakim olamadı.

Magazin 14-06-24 13:15

Lisedeki kıyafet skandalında son perde! Bakan Tekin savunmuştu ama... O müdür bir de imza attırmış!

Kocaeli'nin Gebze ilçesindeki bir lisenin mezuniyet töreninde kıyafet skandalı yaşanmıştı. Yönetmeliğe uymadığı gerekçe gösterilerek bazı kız öğrenciler törene alınmazken konuyla ilgili İlçe Milli Eğitim Müdürü olaya müdahale ederek öğrencileri törene sokmuştu. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in de konuyla ilgili “ihmal varsa gereken yapılır” açıklamasında bulunduğu olayda okul müdürünün velilere bir kağıt imzalattığı ortaya çıktı. İşte tüm detaylar!

Haber 14-06-24 10:17

Milli Eğitim Bakanı Tekin'den ilginç mezuniyet töreni sözleri: 'Okul müdürümüz gayet mantıklı bir başlangıç yapmış'

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin katıldığı canlı yayında, Gebze'de bir lisenin mezuniyet töreninde yaşanan 'uygunsuz kıyafet krizi' ile ilgili açıklamalar yaptı. Bakan Tekin, "Şimdi okul müdürümüz gayet mantıklı başlangıç yapmış. Velilere 'mezuniyet programı yapıyoruz, öğrencilerle beraber kimler katılacak?' diye sormuş. Listede olmayan kişilere 'yer kalırsa sizi alırız' diye başlayan tartışma başka boyuta evriliyor. " ifadelerini kullandı.

Manşet 13-06-24 21:11

Yeni parti kuruldu! Adı ve logosu belli oldu: Nevruz gibi yeni bir güne başlıyoruz

Eski Milletvekili Yusuf Halaçoğlu yeni partisi Kutlu Parti'nin kuruluş dilekçesini İçişleri Bakanlığına verdiğini duyurdu. Partili logosu belli olurken Halaçoğlu, "Sağcılık, solculuk, merkez gibi Batı'nın empoze ettiği kavramların hiçbirisini benimsemiyoruz." dedi.

Haber 13-06-24 17:37

Dizi oyuncusu Yusuf Atala'ya gözaltı! Adliyeye getirilirken gazeteciler fark etti... Yaprak Dökümü, Kampüsistan ve Pis Yedili'de oynamıştı

Yaprak Dökümü, Kampisistan ve Pis Yedili dizilerindeki rolleriyle hafızalara kazınan sinema oyuncusu Yusuf Atala gözaltına alındı. Yalova merkezli 5 ilde düzenlenen devre mülk dolandırıcılığı kapsamında gözaltına alınan ünlü oyuncu beraberindeki 28 isimle adliyeye sevk edildi. Söz konusu suç şebekesinin "Ücretsiz tatil kazandınız" vaadiyle binlerce vatandaşları dolandırdığı öğrenildi.

Magazin 13-06-24 15:55

Trabzonspor, Galatasaray'dan iki oyuncuyu koparıp alıyor! 5 milyon euro konusunda anlaşma sağlandı

Trabzonspor, Galatasaray forması giyen Yusuf Demir ve Halil Dervişoğlu'na talip oldu. İki oyuncuyla anlaşma aşamasına gelen bordo-mavililer, Galatasaray yönetimiyle pazarlıklara başladı.

Spor 13-06-24 11:13

Yusuf Güney kıyametin kopacağı tarihi verince sosyal medyada dalga konusu oldu

Son dönemde astral seyahat açıklamalarıyla dile düşen Yusuf Güney, şimdi de "Bu zamana kadar yaşanan her şey fragmandı" diyerek kıyametin kopacağı tarihi verdi. Elbette bu açıklamalar dalga konusu oldu.

Magazin 09-06-24 07:16

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den müfredat değişikliğiyle ilgili açıklama

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, müfredat değişikliği hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Tekin, müfredat değişikliğiyle ilgili olarak, "“Biz çocuklarımızın Harezmi Modeli'nde olduğu gibi okulda öğrendikleri teorik bilgileri pratik hayata geçirebilmeleri, beceriye dönüştürebilmeleri için müfredatı değiştirdik. Çocuklarımızın üzerindeki bilgi yükünü, okullarımızdaki müfredatın ağırlığını yüzde 35'in üzerinde azaltmak için müfredatımızı değiştirdik” dedi.

Egitim 06-06-24 17:48

'Böcek ısırdı' deyip geçmeyin! Bu belirtilere dikkat... 'Tehlikeli' sonuçları var

Sıcak havalarla birlikte sivrisinek ve çeşitli böceklerle ilgili şikayetler de artmaya başladı. Diyarbakır Dağkapı Devlet Hastanesi Acil Tıp Uzmanı Dr. Yusuf Kaplan, vücutta kızarıklık ve kaşıntı gibi belirtiler gösteren böcek ısırığının bazen tehlikeli sonuçlar doğurabileceği uyarısında bulundu. Böcek ısırıkları için az da olsa ölümle sonuçlanabilecek kötü durumlara neden olabileceği vurgusu yapan Kaplan, böcek ısırması halinde yapılması gerekenleri sıraladı.

Haber 05-06-24 14:23

Son dakika | Lise mezuniyetlerinde balo yasağı tartışmasına son noktayı koydu! Velilerimize ilave yük getirmeyin

Son dakika haberi: MEB'den gelen 'mezuniyet' genelgesi ses getirdi. Genelgeyle birlikte "Balolar yasaklandı mı?" sorusu gündeme geldi. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin liselerde mezuniyet baloları hakkında açıklama yaptı. Bakan Tekin'in açıklamasında '5 yıldızlı otel' vurgusu dikkat çekti.

Egitim 03-06-24 12:15

Banyoda oğlunun boğazını jiletle kesen anne intihar etti! Acılı baba korkunç manzarayla karşılaştı

Bursa'da yaşayan 53 yaşındaki Ümran Özmen, fiziksel engelli oğlu 31 yaşındaki Yusuf Hakan Özmen'in boğazını jiletle keserek öldürdü. Anne Özmen, aynı jiletle kendi boğazını keserek intihar etti. Eve geldiğinde korkunç manzarayla karşılaşan baba, hayatının şokunu yaşadı.

Haber 30-05-24 06:19

MEB düğmeye bastı! Özel okul öğretmenlerine taban maaş düzenlemesi geliyor mu? Bakan Tekin’den yanıt geldi

Özel okul öğretmenlerinin taban maaş talebi ile ilgili Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’den açıklama geldi. Tekin ayrıca yeni müfredatla ilgili ön açıklamada Atatürk'ün adının geçmediği yönündeki eleştiriler için de, "Okuyarak eleştirmelerini tavsiye ediyorum" ifadelerini kullandı. İşte detaylar…

Egitim 29-05-24 13:36

Bakan Tekin'den Kocaeli'de öğretmene yapılan saldırıyla ilgili açıklama! Bakanlık olarak adli sürecin takipçisi olacağız

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde bir öğrenci velisi, ders işlendiği sırada sınıfı basarak öğretmene saldırdı. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin yaşanan olayın ardından yaptığı açıklamada "Bakanlık olarak bu menfur olayla ilgili soruşturmayı başlattığımız gibi adli sürecin de takipçisi olacağız. Okullarımızın daha güvenli hale gelmesini amaçlayan ve içerisinde şiddete karşı yasal düzenlemelerin de yer aldığı yeni ÖMK'nin bir an önce hayata geçirilmesi için elimizden ne geliyorsa yapacağız" dedi.

Haber 28-05-24 18:54

Emekli öğretmen metrelerce sürüklendi! Kaza anı kameraya anbean yansıdı

Edirne'de feci bir kaza yaşandı. Motosikletin yaya geçidinde çarptığı 70 yaşındaki emekli öğretmen Nesrin Gidergi hayatını kaybetti, savrulan motosikletin sürücüsü Yusuf G. (48) ise ağır yaralandı. Kaza anı bir araç kamerasına anbean yansıdı.

Haber 27-05-24 20:30

Son dakika | Müfredat resmen onaylandı! Erişime de açıldı: Okullarda yeni dönem başlıyor

Son dakika haberi: Okullarda uygulanacak yeni müfredat Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin tarafından onaylandı. Yeni müfredat okullarda kademeli olarak uygulanacak. Tüm aşamalardan geçen yeni müfredat erişime açıldı. Peki yeni müfredat ne zaman uygulanmaya başlayacak? İşte detaylar...

Egitim 27-05-24 13:22

Son dakika | Yeni müfredat için karar verildi! Talim ve Terbiye Kurulu'ndan onay geldi

Son dakika haberi: Son günlerin en çok konuşulan yeni müfredat ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Talim ve Terbiye Kurulu yeni müfredatı onayladı. Müfredat Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in onayına sunulacak.

Egitim 24-05-24 11:08

Sessiz sedasız evlenmişti! Melisa Aslı Pamuk Cannes pozlarıyla olay oldu! 'Sade ve şık'

Bir süredir ilişkileriyle gündemden düşmeyen Yusuf Yazıcı ve Melisa Aslı Pamuk çifti sessiz sedasız evlenmişti. İkilinin sürpriz evliliği magazin gündeminin en çok konuşulan konularından biriyken ünlü çift soluğu Cannes'ta aldı. Melisa Aslı Pamuk'un Cannes tarzına sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 24-05-24 09:33

Oğluyla gelininin evine kahvaltıya gittiğinde korkunç manzarayla karşılaştı! 1 km ileride bir ceset daha...

Osmaniye’nin Sumbas ilçesinde kan donduran bir olay meydana geldi. Hacı Ahmet Cengiz, tartıştığı ablası Şadiye Özerli ve eniştesi Yusuf Özerli’yi av tüfeğiyle öldürdükten sonra intihar etti. Özerli çiftinin cansız bedenlerini, sabah oğlunun evine kahvaltıya gelen baba Ahmet Özerli'nin bulduğu öğrenilirken ihbar üzerine inceleme yapan ekipler, Cengiz'i de yaklaşık 1 km ileride ölü olarak buldu.

Haber 22-05-24 14:27

Cinsiyet değiştiren Mika Raun Yusuf Güney'i görünce dayanamadı! Astralde seks var mı?

Cinsiyet değiştirmesi sonrası değişimiyle adından söz ettiren Mika Raun katıldığı yayında Yusuf Güney'i görünce kendini tutamadı. Mika Raun cinsellik sorusuyla gündem oldu.

Magazin 22-05-24 13:59

Yusuf Yazıcı ile Melisa Aslı Pamuk kimselere duyurmadan evlendiler! Düğün pozları olay oldu

Futbolcu Yusuf Yazıcı ile oyuncu Melisa Aslı Pamuk sessiz sedasız evlendi. Melisa Aslı Pamuk, sosyal medya hesabında soyadını "Yazıcı" olarak değiştirince evlilik ortaya çıktı. Oyuncu şimdi de düğün pozlarını paylaştı.

Kulis 21-05-24 07:22

Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı evlendi! Düğün hediyesi ağızları açık bıraktı: 1.5 milyon Euro'ya deniz manzaralı ev

Bir süredir aşk yaşayan oyuncu Melisa Aslı Pamuk ile futbolcu Yusuf Yazıcı sessiz sedasız evlendi. Pamuk, sosyal medya hesabında soyadını "Yazıcı" olarak değiştirince olay oldu. Çift şimdi de düğün hediyesiyle kendilerinden söz ettiriyor.

Kulis 20-05-24 14:11

Maganda dehşeti kamerada! Otomobilin camını yumruklayarak kırdı

Ankara'da trafik magandaları, kornayla kendilerini uyaran sürücünün araç camını yumruklayarak kırdı. Yusuf Alperen Yenice (21), trafikte korna çalarak uyarıda bulunduğu 2 kişinin saldırısına uğradı. O onları cep telefonu ile kayda alan Yenice, yumruk atarak aracının camını kıran 2 kişiden şikayetçi oldu. İşte detaylar...

Haber 19-05-24 16:59

Yusuf Yazıcı ile Melisa Aslı Pamuk evlendi! Instagram hesabındaki değişiklikle ortaya çıktı

Bir süredir evlilik hazırlığı yaptıkları bilinen ünlü çiftin sürpriz bir hamle geldi. Ünlü futbolcu Yusuf Yazıcı ile oyuncu Melisa Aslı Pamuk'un evlilik haberi magazin dünyasında gündem oldu. Ünlü oyuncu Pamuk, resmi hesabından soyadını değiştirerek evlendiklerini açıklamış oldu.

Kulis 16-05-24 21:13

Esra Ezmeci ne diyeceğini bilemedi... 'Hocaya gittik böyle söyledi' dedi açık açık anlattı! 'Karım gözümün önünde başka bir adamla...'

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de yayınlanan 'Yeni Baştan' programı konukları ve işlediği konularla sık sık gündeme geliyor. Programa bu defa Yusuf Bey'in anlattıkları damga vurdu. Çocukları ile yıllardır görüşmediğini söyleyen Yusuf Bey'in eşiyle ilgili anlattıkları ağızları açık bıraktı. Esra Ezmeci duyduklarına inanamadı...

Magazin 16-05-24 10:20

Son dakika | Mülakat tartışmasında son noktayı koydu! Milli Eğitim Bakan Yusuf Tekin'den net mesaj

Son dakika haberi: Kamuoyunda ve özellikle eğitim camiasında tartışmaların yaşandığı mülakat uygulamasıyla ilgili Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den açıklama geldi. 'Mülakat kaldırılacak mı?' sorusu yanıtını buldu.

Egitim 15-05-24 11:55