Zaman Haberleri

Aras Bulut İynemli'ye bomba partner! Devrim Özkan’ın yerine o geldi

Öyle Bir Geçer Zaman ki, İçerde ve Çukur gibi birçok başarılı projede yer alan ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli şimdilerde yeni projesi Deha ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Ünlü ismin merakla beklenen dizisinde beklenmedik bir değişiklik yaşandı. Devrim Özkan ile partner olacak Aras Bulut İynemli'ye yeni partner geldi.

Magazin 2024-07-26 15:17:25

Tüm dünya alarmda: 'En bulaşıcı Covid-19 varyantı' hızla yayılıyor! Bu belirtilere dikkat

2020 yılında tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 virüsü mutasyonlarla kendini yenilemeye devam ediyor. Son dönemlerde iki yeni varyant tekrar hızla yayılmaya başladı. Yeni varyantların şimdiye kadar karşılaşılan "en bulaşıcı" tür olduğunu öne süren uzmanlar vatandaşları dikkatli olunması konusunda uyarıyor. Veriler 21 eyalette Covid seviyesinin çok yüksek olduğunu söylüyor. Peki, hangi belirtileri dikkate almalıyız? Covid testi ne zaman yaptırmalıyız? İşte detaylar...

Haber 2024-07-26 14:50:42

İki ülke arasında kriz sürüyor! Çöp balonları şimdi de yangına yol açtı... Uçuşları engelledi 'Zaman ayarlı patlayıcı yerleştiriliyor'

Kuzey Kore tarafından gönderilen çöp balonları Güney Kore’nin başkenti Seul’de uçuşları engelledi, çatıda yangına neden oldu. Güney Kore Genelkurmay Başkanlığı sözcüsü Lee Sung-jun, bazı çöp balonlarının yangına neden olabilecek zaman ayarlı patlayıcılarla donatıldığını belirtti.

Haber 2024-07-25 16:58:48

Kemal Kılıçdaroğlu sert tepki göstermişti! Özgür Özel'den gündem olacak yanıt: 'Hiçbir zaman...'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile görüşmesine ilişkin eleştirilere yanıt verdi. Özel, "Birinci partiye yakışacak şeyleri biz yapacağız. Kemal Bey, hiçbir zaman birinci partinin lideri değildi." dedi.

Manşet 2024-07-24 18:10:11

Diğer Haber Etiketleri

ele Oyuncu Aras Bulut İynemli devrim özkan Ahsen Eroğlu covid Kuzey Kore Güney Kore Kemal Kılıçdaroğlu Özgür Özel çiçek hediye hediyelik Bingöl deprem Hendek Eskişehir koah kahve kafein gürültü yapay zeka arama Discord Ticaret Bakanlığı tatil aşure aşure ayı aşure günü aşure tarifi ekran kartı ekran kartını öğrenme laptop ekran kartı ekran kartı laptop son dakika şampiyonlar ligi Süper Lig kahin Şampiyon Adidas adidas ayakkabı adidas ayakkabı kadın adidas beyaz ayakkabı adidas beyaz spor ayakkabı adidas kadın ayakkabı adidas kadın spor ayakkabı adidas spor ayakkabı Hülya Avşar Zehra Çilingiroğlu İclal Aydın Merkez Bankası tarım kredi market emekli zammı ak parti Yerel seçim aday devam edecek erden fenerbahçe uz Ali Koç kedi maması mama Bursa kamyon Kıbrıs Barış Harekâtı kktc sel Erzurum tarif dondurma tarifi karadut dondurma bilgisayar Windows işletim sistemi MacOS bülten yaşında Voleybol melissa vargas yiyecekler philips airfryer philips airfryer xxl yağsız fritöz Sibel Can Mutlu Kaya hazırlık maçı hedefi Kayserispor Burak Yılmaz püf noktaları restoran Fahiş fiyat İlham Aliyev 15 temmuz Rusya Donald Trump güneş kremi da, oldular Trabzonspor trabzonspor, magazin sosyal medya simge Wanda Nara icardi erçel ünlüler kot pantolon kot pantolon erkek erkek kot pantolon tişört erkek erkek tişört modelleri tommy hilfiger tişört avva tişört sakız damla sakızı internet iPhone Apple akıllı telefon Oktay Kaynarca kurtlar vadisi kedi İstanbul akıllı telefonlar aktan çocuğun İbrahim Tatlıses tartışma taş Elazığ

Hediye olarak en çok tercih edilen çiçek çeşitleri

Çiçekler, yüzyıllardır insanlar arasında duyguları ifade etmenin en güzel, en zarif yollarından biri olmuştur. Doğum günlerinden yıldönümlerine, özel kutlamalardan "Sadece seni düşündüğüm için…" hediyelerine kadar, doğanın bize armağanı olan bu ürünler her zaman anlamlı ve zarif bir hediye seçeneği olmuştur.

Trend 24-07-24 15:44

Bingöl'de deprem hendekleri kazıldı! Uzmanlar bu 3 sorunun peşine düştü

Türkiye deprem gerçeği ile yüzleşmeye her gün ufak sarsıntılar yaşayarak devam ederken önemli bir gelişme de Bingöl’de yaşandı. Üç bakanlık öncülüğünde TÜBİTAK'ın desteklediği proje kapsamında araştırma ekibi aralarında Yedisu fay hattının da bulunduğu alanda toprağı kazarak inceleme yapıyor. Uzmanlar araştırmasında “Bir sonraki deprem ne zaman olur?” sorusuna yanıt arıyor. İşte son dakika deprem haberinin detayları…

Haber 24-07-24 14:41

36 yıldır oturarak uyuyor! Her gün sırt üstü yatacağı günün hayalini kuruyor

Eskişehir'de yaşayan Muzaffer Işık, 36 yıldır oturarak uyuyor. Uzandığı zaman nefesinin kesildiğini belirten Işık, "Herkes yattıktan sonra gece çocuk gibi ağlıyorum, ‘Allah'ım ben de şöyle yatsam ve bir uyusam' diye dua ediyorum" dedi.

Haber 24-07-24 10:56

Faydaları saymakla bitmiyor ama fazlası zarar veriyor! Kahve tüketmeden önce mutlaka bilmeniz gerekenler

Fazla miktarda kahve tüketiminin sindirim sistemini aşırı uyardığını belirten Diyetisyen Edanur Teksöz, aşırı kahve tüketmenin midedeki asit salgısını artırması sonucu rahatsız edici olabileceğini söyledi. Bu nedenle ülserli hastaların kahve tüketmesini önermediklerini belirtti. Kafeinin merkezi sinir sistemi ve kalp üzerinde de uyarıcı etkisi olmasından dolayı fazla tüketildiği zaman kalp çarpıntısı, uykusuzluk, gerginlik ve baş ağrısı yapabilmektedir.

Haber 24-07-24 10:51

Krisp nedir, ne işe yarar? Krisp ücretsiz mi?

Krisp, uapay zeka yardımıyla arka plandaki gürültü ve yankıyı algılayabilen bir yazılımdır. Gürültü azaltma opsiyonunda Discord kullanıcılarının da karşısına çıkan bu yazılım internet üzerinden indirilebilir. Ardından herhangi bir görüşme esnasında aktifleştirilebilen Krisp kullanılmayacağı zaman ise kolaylıkla kapatılabilir.

Haber 23-07-24 16:20

Ticaret Bakanlığı tatile çıkacakları uyardı: ''Seyahat acentalarından rezervasyon yaptırın'' Fesih ve tazminat hakkı doğuyor

Bu yaz tatil yapmak isteyen vatandaşlar kimi zaman beklemediği zorluklarla karşılaştı. Ticaret Bakanlığı konuya el attı ve tatil rezervasyonu yaptıracak tüketicilerin mağduriyet yaşamaması için önerilerde bulundu. Bakanlık, tatile çıkarken rezervasyonların seyahat acentalarının kendi internet sitesi üzerinden yapılmasını ve ödemelerin de bu hususta yapılması gerektiğini belirtti.

Haber 23-07-24 11:10

Aşure tarifi: Aşure nasıl yapılır?

Aşure, geleneksel Türk mutfağının vazgeçilmez tatlarından biridir. Tarih boyunca birçok medeniyetin ortak değeri olan bu tatlı, bol malzemesi ve zengin lezzetiyle her kaşıkta farklı bir hikaye anlatır. Siz de aşağıdaki aşure tarifini kullanarak enfes bir aşure yapabilir, hem istediğiniz zaman tüketebilir hem de konu komşuya dağıtabilirsiniz.

Yemek 22-07-24 22:03

Ekran kartım kaç GB nasıl öğrenebilirim? Ekran kartının kaç GB olduğuna nereden bakılır?

Bir bilgisayarın monitörüne görüntü gitmesini sağlayan ekran kartı parçası grafik kartı olarak da adlandırılan donanım birimlerindendir. Bu donanım biriminin kaç GB RAM kullandığının öğrenilmesi için ise çalıştır penceresi, Windows veya Apple menüsü gibi araçlar kullanılabilir. Kullanılan cihazda ekran kartı belleği inceleneceği zaman hangi yöntemin uygulanması gerektiği ise bilgisayarın işletim sistemine göre belirlenmelidir.

Haber 22-07-24 13:42

Son 3 sezonu bilmişti! Ünlü kahin açıkladı, 2025 yılında Şampiyonlar Ligi kupası Türkiye'ye geliyor... İşte kazanan takım

Zaman zaman yaptığı futbol tahminleriyle ünlenen Carol Swanson, 2024/2025 Şampiyonlar Ligi için hiç beklenmedik bir tahminde bulundu. İşte detaylar...

Spor 22-07-24 12:33

Fiyatı 1709 TL'ye düştü! Övgüler toplayan Adidas Courtblok Ayakkabı'da fırsat

Spor ayakkabı tutkunları buraya! Prime Day bugün sona eriyor. Büyük indirimlerin bitmesine az bir zaman kalsa da tarzınıza uygun en havalı ayakkabıyı satın almak için hala vaktiniz var. Adidas COURTBLOCK Spor Ayakkabı da bugüne özel indirimiyle dikkat çeken modellerden biri. Sizin için incelediğimiz ayakkabıyı görmek ve fırsatları kaçırmamak için acele edin.

Haber 22-07-24 10:47

Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu'nun kızları Zehra Çilingiroğlu sevgilisiyle görüntülendi! Flaşlar şaşırttı

Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu'nun kızları Zehra Çilingiroğlu özel hayatıyla da zaman zaman gündeme gelen bir isim. Gözlerden uzak kalmaya çalışan Zehra sevgilisiyle görüntülenince şaşırdı.

Magazin 22-07-24 09:29

Gözlerden uzakta yaşıyor! İclal Aydın hayatını böyle anlattı: Foça'nın bir köyünde yaşıyorum

Uzun zaman sonra bir programa katılarak ekrana çıkan oyuncu ve yazar İclal Aydın gözlerden uzakta yaşadığını anlattı. "Foça'nın bir köyünde yaşıyorum" diyen İclal Aydın yeni hayatında çok mutlu olduğunu da söyledi.

Magazin 22-07-24 06:47

Tüm piyasaların kilit noktası! Salı günü belli oluyor: Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak

Merkez Bankası faiz kararı ne zaman? TCMB politika faizi ne olur? Piyasaların dikkat kesildiği Salı gününe kısa bir süre kala tahminler netleşti. Yüzde 50 seviyesinde bulunan Merkez Bankası faiz kararı için beklenti sabit kalması yönünde oldu. İşte detaylar...

Finans 21-07-24 13:59

Yüz binlercesi vardı, Türkiye'de ilk oldu! Tarım Kredi Marketleri'nde uygulanmaya başlandı...

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, "Gıda İşletmelerinde Karekod" uygulamasının detaylarını paylaştı ve umutlu olduğunu belirtti. Yumaklı, yaptığı açıklamada, "Umuyorum ki en kısa zamanda işletmelerin ekseriyeti bu uygulamayı hayata geçirmiş olacaklar. Bir tüketici olarak markete gittiğimde bu karekodu okutup, buranın en son ne zaman denetlendiğini gördüğümde bu benim için bir güven kaynağı olacak" ifadelerini kullandı.

Finans 21-07-24 11:52

Emekli maaş farkları ne zaman yatırılacak? Önce Genel Kurul, sonra Resmi Gazete... Tarih netleşmeye başladı

4a, 4b, 4c SSK Bağ-Kur Emekli Sandığı emekli maaş farkları için takvim işlemeye devam ediyor. 12.500 TL en düşük emekli maaşı düzenlemesi Meclis Genel Kurulu'na önümüzdeki hafta gelerek yasalaşaak. Peki emekliye ek zam Resmi Gazete'de ne zaman yayımlanacak? Emeklilerin maaş farkları ne zaman yatacak? Takvim netleşmeye başladı. İşte emekli maaş farkları haberinin detayları...

Finans 21-07-24 08:13

AK Parti'den 31 Mart özeleştirisi: Seçmen incindiğini ifade etti, bizi uyardı

31 Mart seçimlerinde tarihinde ilk kez ikinci parti konumuna düşen AK Parti'den özeleştiri geldi. Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Yılmaz Kars'ta yaptığı konuşmada, "İnsanımız yerel seçimde zaman zaman sandığa gitmeyerek, sandığa gidip biraz incinmişliğini ifade eden geçersiz oy kullanarak veya başka partileri tercih ederek bize bir uyarıda bulundu." ifadelerini kullandı.

Haber 20-07-24 15:50

Ali Koç'tan olay yaratan açıklamalar! ''Cumhurbaşkanımızın adını kullanıyorlar! Biz yanak sıktırmayız... Onlara son 48 saat verdim...

Bodrum Fenerbahçeliler Derneği, ’19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü’ dolasıyla Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç’un katılımıyla görkemli bir kutlama gecesine imza attı. Gecede konuşan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, “Siyasetin ismini, gücünü kullanıp yeri geldiği zaman Cumhurbaşkanımızın hiç haberi olmadan onun yetkisini gücünü kullanıp lobi yapıp istediği şekilde futbolu dizayn edenlere söylüyorum, sonunuza az kaldı." dedi.

Spor 20-07-24 08:14

Kedilerinizin bayılacağı en lezzetli mamalar Prime Day'e özel indirimde

Yılın heyecanla beklenen dönemlerinden biri olan Prime Day, son günlerine yaklaşırken kedi mamaları da indirime girdi. Evcil hayvan sahiplerini sevindiren bu fırsat kapsamında uygun fiyatıyla öne çıkan kedi mamalarından bir seçki yaptık ve içeriğimizde bir araya getirdik. Zaman kaybetmeden gelin, kedilerinizin damak zevkine yaraşır en lezzetli seçenekleri keşfedelim.

Haber 19-07-24 16:38

Görenler gözlerine inanamadı, yürekleri ağza getirdi! Trafikte tehlikeli anlar

Bursa’da trafikte yan şekilde seyreden kamyon, zaman zaman devrilme tehlikesi atlattı. Diğer sürücüler gördükleri karşısında hayrete düştü.

Haber 19-07-24 09:47

ÖZEL | 1974'ten 2024'e... Kıbrıs'ın önemi hiç değişmedi! Ambargo için 'işlerine gelmez' dedi, 'Mia Limanı' iddiasına tepki gösterdi: Ciddiye alınmamalı!

Kıbrıs Barış Harekatı'nın üzerinden 50 yıl geçerken, Yunanistan cephesi yine tansiyonu yükseltti. Bölgeyi ziyaret eden Yunan Bakan Dendias Türk ordusunu 'işgalci' olarak nitelendirirken, yeni 'deniz üssü' iddiası gündem oldu. Kıbrıs'ın 1974'ten 2024'e öneminin Türk dünyası için hiçbir zaman değişmediğinin altını çizen Prof. Dr. Barış Doster, Mynet'e yaptığı açıklamada "KKTC'ye yönelik ambargo biter mi?" sorusuna da yanıt verdi.

Manşet 18-07-24 15:12

'Çok büyük bir felaket yaşandı' Sel tüm mahalleyi yıktı geçti! Çok sayıda binada ağır hasar... Araçlar sürüklendi

Erzurum’da yaklaşık bir haftadır etkili olan ve yaşamı zaman zaman felç eden yağışlar Oltu’nun Ayvalı Mahallesi’nde de büyük zarara sebep oldu. Okul binası, sağlık ocağı ve 10 evde ağır hasar oluşurken sel suları park halindeki 10 aracı da sürükledi. Oltu Belediye Başkanı Adem Çelebi ise felaket sonrası yaptığı açıklamada, “Ayvalı Mahallemizde çok büyük bir felaket yaşandı. Uzun zamandır böyle bir yağış görülmemiş." ifadelerini kullandı.

Haber 18-07-24 09:53

Evde karadutlu dondurma tarifi: Evde karadutlu dondurma nasıl yapılır?

Mevsiminde taptaze olan, rengarenk meyveler ile kendi mutfağınızda enfes dondurmalar hazırlayabilirsiniz. İşte elinizin altında her zaman olabilecek kolay bulunan malzemeler ve son derece pratik tarif aşamalarından oluşan evde karadutlu dondurma tarifimiz!

Yemek 18-07-24 04:38

FreeDOS nedir, ne anlama gelir? FreeDOS bilgisayar alınır mı?

Yeni bir bilgisayar satın alacağı zaman cihazın donanımsal özellikleri arasında FreeDOS terimine rastlayan kişiler bu sözcüğün ne anlama geldiğini araştırır. FreeDOS bilgisayarların diğer modellere göre daha düşük fiyata sahip olması da kullanıcıların bu konuda bilgi edinmek istemelerinin temel nedenlerindendir. Bu bağlamda açık kaynaklı bir işletim sistemi olan FreeDOS’un özellikleri, ne işe yaradığı ve diğer işletim sistemlerinden ne gibi farkları olduğu belirtilmelidir.

Haber 17-07-24 14:43

Arceo göz kamaştıran jantını tanıttı: Berlin!

Arıcıoğlu Otomotiv, Türk otomotiv sektörüne damgasını vuran jant markası Arceo ile yeni hikayeler yazmaya devam ediyor. Sadece Türkiye’de değil Avrupa’da da otomobil tutkunlarının dikkatini çeken jant modelleri tasarlayan Arceo, yakın zaman içinde Exclusive koleksiyonuna yeni bir model kazandırdı. Bu model de serinin diğer modelleri gibi bir Avrupa şehrinin ismini taşıyor: Berlin.

Trend 17-07-24 14:21

SON DAKİKA: Emekli maaşına yüzde 24,73’lük zam hesaplarda… Emekliye ek zam ödemeleri ne zaman yapılacak? Kimine 2.499 TL kimine sadece 27 lira!

Son dakika: SSK Bağ-Kur ve memur emekli zammı (4a,4b,4c) belli olmuştu. Dün en düşük emekli maaşı da 10 bin TL’den Temmuz 2024’te 12.500 TL’ye yükseltildi. Emekli kök aylık zammı ile 3,7 milyon kişinin Hazine’den alacakları pay netleşti. Zamlı SSK emekli maaş ödemeleri ise bugün başladı. Milyonlar için ek zam olmadan ödemeler hesaplara geçti. Şimdi gözler emekliye ek zam ödeme tarihine çevrildi. İşte detaylar…

Finans 17-07-24 11:18

Melissa Vargas saçlarını boyattı, yeni stili olay oldu!

Başarılı voleybolcu Melissa Vargas, zaman zaman yaptığı stil değişiklikleriyle gündem olurken bu kez saçlarını boyattı. İşte detaylar...

Spor 17-07-24 09:43

Airfryersız mutfak kalmasın! Philips'ten Karaca'ya en sevilen airfryerlar indirimde

Sağlıklı ve pratik yemekler hazırlamaya imkan tanıyan airfryerlar ile henüz tanışmadıysanız doğru zaman tam da şimdi! Prime Day'e özel Cosori'den Philips'e, Karaca'dan Grundig'e en sevilen airfryer modelleri indirime girdi. Sizin için indirimli fiyatıyla öne çıkan modelleri seçtik.

Yemek 16-07-24 15:20

Ses yarışmasıyla tanındı! Eski sevgilisinin başından vurduğu Mutlu Kaya son paylaşımıyla dikkat çekti

Katıldığı ses yarışmasında tanındıktan sonra eski erkek arkadaşı tarafından başından vurulan Mutlu Kaya zaman zaman sosyal medyada paylaşımlarda bulunuyor. Mutlu Kaya sosyal medyadaki son paylaşımına düştüğü notla dikkat çekti.

Magazin 16-07-24 13:47

Burak Yılmaz'dan tepki: Çok ayıp etmişler

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, “Kayserispor’un hedefi her zaman her çıktığı maçı kazanmak. Transfer yasağımız kalkarsa çok mutlu olurum. Açılmazsa da yapacağımız bir şey yok” dedi.

Spor 16-07-24 10:30

En lezzetli ve pratik aşure tarifi! Muharrem ayına özel aşure nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Aşure gününün gelmesiyle beraber tam kıvamında aşure tarifi araştırılmaya başladı. Ana malzeme olarak buğday, pirinç, kuru fasulye, nohut, şeker ve su gibi malzemeler kullanılan aşure tarifine hangi malzemenin ne zaman konacağı aşurenin lezzeti açısından önemli. Muharrem ayına özel bu lezzetli aşure tarifini kolayca yapabilir ve komşularınıza dağıtarak gönüllerini hoş edebilirsiniz. İşte en lezzetli ve pratik aşure tarifi...

Yemek 16-07-24 10:25

Sadece yüzde 10 indirim yapabilmişlerdi! Pahalı fiyata ‘araştırıp ucuzunu bulun’ önerisi… Esenler ve Bebek örneği dikkat çekti

Bodrum, Çeşme fahiş fiyatlar nedeniyle bu yaz bomboş kaldı. Ancak büyükşehirlerde de fiyatlar çok farklı değil. Vatandaşlardan tepki gören restoran ve kafeler yaptıkları zamma karşın sadece yüzde 10’luk indirim yapabildiler! Maliyetler sebep gösterilirken yüksek fiyatlar için adımı da tüketiciden bekleyen sektör temsilcileri, turistik yerlerin her zaman daha pahalı olacağını, tüketicinin bütçesine göre yerlerde yemek yemesi gerektiğini dile getirdiler ve ‘araştırın’ önerisini sundular…

Finans 15-07-24 11:19

Aliyev'den Erdoğan'a 15 Temmuz mektubu: Bilge ve mert Türk halkı bir kez daha destan yazdı

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, 15 Temmuz darbe girişiminin 8. yılı dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a mektup gönderdi. Aliyev mektubunda "Azerbaycan halkı ve devleti bu ihaneti ilk dakikalardan itibaren şiddetle kınamış ve her zaman olduğu gibi kardeş Türkiye devletinin ve halkının yanında yer almıştır. Bu, sevinç ve üzüntülerimizi paylaştığımız Türkiye'ye olan kardeşlik ve vefa borcumuzdu" ifadelerini kullandı.

Haber 15-07-24 10:46

Suikast girişimi sonrası Rusya'dan ilk açıklama: Kremlin: “Trump’a saldırıyı şiddetle kınıyoruz”

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, eski ABD Başkanı Donald Trump’a yönelik suikast girişimine ilişkin yaptığı açıklamada, “Rusya her zaman siyasi rekabet sırasındaki şiddet eylemlerini kınamıştır ve bu saldırıyı da şiddetle kınıyoruz” dedi.

Haber 14-07-24 15:42

Güneş kremi faydaları nelerdir? Neden güneş kremi kullanmalıyız?

Vücudun D vitamini ihtiyacını en doğal yoldan karşılayacak etken güneştir. Ancak güneş her zaman çok yararlı olmayabilir. Güneş ışınları fazla maruz kalındığında ya da bazı hassas ciltler direkt olarak güneşte kaldığında sorunlara da neden olabilir. Bu yüzden etkili bir koruma yöntemi tercih edilmelidir.

Haber 12-07-24 20:02

Trabzonspor'un yeni transferi Borna Barisic: Bizim için konuşulacak yer her zaman saha içerisidir

Trabzonspor’da yeni transfer Borna Barisic, "Bizim için konuşulacak yer her zaman saha içerisidir. Her hafta yapacağımız mücadele, üç ya da dört gün içerisinde göstereceğimiz performans ve oynayacağımız maçlar bizim için konuşma alanlarıdır aslında. Ben de en iyi şekilde en iyi performansımı sahada verip en iyi konuşmamı sahada yapabilmek istiyorum" dedi.

Spor 12-07-24 13:33

Wanda Nara ile Icardi'nin boşanacağı kesinleşti! Simge Sağın 'Şimdi değilse ne zaman?' dedi! Sosyal medya yıkıldı

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Icardi'nin eşi Wanda Nara sosyal medya hesabından Arjantinli yıldız ile ayrıldıklarını duyurdu. İhanet iddiaları magazin kulislerini sallarken Simge Sağın'dan fazla manidar bir paylaşım geldi. 'Önce Aşkın Olayım' hashtagini kullanan Sağın sonrada 'Şimdi değilse ne zaman?' deyince sosyal medya yıkıldı.

Magazin 12-07-24 08:00

Sezon modası beyaz tişört ve jean hangi ünlülerin tercihi? Kim nasıl kombinlemiş, sizin için inceledik

Beyaz tişört ve jean, her gardırobun kurtarıcı ikilisi! İster rahat bir hafta sonu gezmesi, ister hızlıca dışarı çıkmak zorunda olduğunuz bir an olsun, bu ikili her zaman kurtarıcınız. Yerli ünlülerden birçok isim de beyaz tişört ve jean ile çabasız bir görünüm yakalıyor. Peki, ünlü isimler bu klasiği nasıl yorumluyor? Gelin, hangi ünlü bu parçaları nasıl kombinlemiş, hangi parçaları tercih etmiş ve siz de çabasız bir şekilde nasıl şık görünebilirsiniz? İşte detaylar.

Magazin 11-07-24 15:38

Sakız çiğnemenin faydaları nelerdir? Sakız çiğnemek neye iyi gelir?

Bazı ağaçların, en çok da aynı isimli olan sakız ağacının kabuk kısımlarından sızan, ağızda çiğnendiği zaman yumuşayan, çoğu zaman hoş bir kokusu olan ve beyaz renkte olan reçinesi sakız olarak da adlandırılır. Şekerli ya da şekersiz formları da marketlerde satılan sakız aslında bilinen ve bilinmeyen birçok farklı konuda faydalıdır.

Haber 11-07-24 04:19

Ping Spike sorunu nedir, nasıl çözülür? Ping Spike sorunu ve çözümü

Oyun sektöründe her geçen gün farklı bir yenilik ve gelişmeler yaşanmaktadır. Video oyunlarının yaygınlaşmasıyla beraber çok sayıda internet kullanıcısı çevrim içi oyun oynamaktadır. Ancak bu oyunlar oynanırken zaman zaman internet hızı ile alakalı problemler ortaya çıkabilmektedir. Bu problemlerden biri de internet hızını doğrudan etkileyen Ping Spike sorunudur. Peki, Ping Spike sorunu nedir, nasıl çözülür, Ping Spike sorunu ve çözümü nedir?

Haber 10-07-24 20:36

iPhone SE (3. nesil) ne zaman çıktı? iPhone SE (3. nesil) ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Apple markası tarafından üretilen iPhone SE 3 Peek Performance adı verilen etkinlikte duyurulmuştur. True Tone, Retina Flash, Touch ID özelliklerine sahip olan bu akıllı telefonun ilk çıktığı dönemdeki satış fiyatı ve dikkat çekici bulunan özellikleri hakkında açıklama yapılmalıdır. Peki buna göre, iPhone SE (3. nesil) ne zaman çıktı? iPhone SE (3. nesil) ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Haber 10-07-24 13:33

Kurtlar Vadisi'nin Ömer Babası Emin Olcay yıllar sonra ortaya çıktı! Son haliyle gündem oldu! 'Seneler acımasız'

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran başrollerinde Necati Şaşmaz, Özgü Namal ve Oktay Kaynarca'nın yer aldığı Kurtlar Vadisi dizisindeki oyuncuların son halleri zaman zaman sosyal medyada gündem oluyor. Bu isimlerden biri de dizide Ömer Baba karakterine hayat veren Emin Olcay oldu. Usta oyuncu yıllar sonra ortaya çıktı. Olcay'ın son görüntüsü yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 10-07-24 11:30

Kediyi tekmeleyerek 4. kattan aşağı atan akademisyen hakkında karar! Hapis cezası verildi

İstanbul'da bir kadın, Şirine isimli kediyi tekmeleyip 4. kattan aşağı atarak ağır yaralanmasına neden olmuştu. Mahkemede kadının 1 yıl 6 ay hapisle cezalandırılmasına karar verdi. Mahkemenin kararı sonrasında sanık Pilici, “O zaman benim psikolojik sorunlarım vardı. Öyle yaptığım için üzgünüm. Hayatımda ilk defa vurduğum bir hayvan. Bunun için çok ağladım, çok üzgünüm” dedi.

Haber 09-07-24 18:41

iPhone 13 Pro Max ne zaman çıktı? iPhone 13 Pro Max ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

iPhone 13 Pro Max Apple’ın 15. serisine ait olan cihazlardandır. Bu cihazın ekran boyutu ve bazı teknik özellikleri ile iPhone 13 Pro’ya göre daha gelişmiş olduğu bilinir. Dolayısıyla iPhone 13 Pro Max’in teknik özellikleri, satış fiyatları ve tanıtım tarihi gibi detaylar ayrı başlıklar altında bir araya getirilmelidir.

Haber 09-07-24 15:41

Dilan Çıtak babası İbrahim Tatlıses'ten şiddet mi gördü? Kafa karıştıran paylaşım

İbrahim Tatlıses'in sonradan ortaya çıkan kızı Dilan Çıtak son paylaşımıyla kafaları karıştırdı. Babasıyla zaman zaman sorunlar yaşayan Dilan Çıtak "Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti herkes duymalı" dedi.

Magazin 09-07-24 14:31

iPhone 13 Pro ne zaman çıktı? iPhone 13 Pro ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

iPhone 13 Pro, 6.1 inç büyüklüğündeki ekranıyla 5 ayrı renk seçeneğine sahip olacak şekilde üretilip piyasaya sürülmüştür. iPhone 13 Pro modelinin yakından incelenmesi için ise cihazın teknik özellikleriyle satış fiyatlarına değinilmesi önem arz eder. Peki iPhone 13 Pro ne zaman çıktı, çıktığında ne kadardı ve özellikleri nelerdi?

Haber 09-07-24 14:22