Zaman Haberleri

İpsala Gümrük Kapısı'ndaki mobil gümrükleme ihracatçılara zaman ve yakıt tasarrufu sağlıyor

İpsala Gümrük Kapısı'nda geçen yıl eylül ayında hizmete giren "Mobil gümrükleme noktası" bölge ihracatçılarını zaman ve yakıttan tasarruf ettiriyor.

Yurthaber 16-02-2024 13:16

IMF Başkanı'ndan risk uyarısı: Zamanlaması gerçekten çok önemli!

Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Kristalina Georgieva, merkez bankalarının para politikasında erken gevşeme riskine dair uyarılarda bulundu. Georgieva, "ABD'nin para politikasını gevşetme zamanlaması gerçekten çok önemli, ne çok erken ama aynı zamanda ne de çok geç" dedi.

Finans 02-02-2024 08:21

Geçmişe mi yoksa geleceğe mi odaklısınız? Burçların takıntılı olduğu zaman dilimleri belli oldu!

Astroloji, insanların kişilik özellikleri ve davranışları üzerinde etkisi olduğuna inanılan bir alan. Son araştırmalar, burçların kişilerin zaman algısını etkilediğini ve hangi zaman dilimlerine daha fazla odaklandıklarını gösteriyor. Bazı burçların geçmişe, bazılarının ise geleceğe odaklandığı belirlendi. Hangi burcun hangi zaman dilimine daha fazla odaklandığını öğrenmek için haberin devamına göz atabilirsiniz.

Kadin 09-12-2023 16:53

Doğru zaman yönetimi nasıl yapılır?

Zaman ile bağınız nasıldır? Zamanla anlaşır mısınız yoksa durmadan arbede halinde misinizdir? Hiç yeterli vakte sahip olmadığınız hissine kapıldınız mı? Bu sorular, zamanın kişiden kişiye göre farklı algılanıyor oluşunun yansımalarıdır.

Haber 12-10-2022 21:25

Zaman

Zaman Hakkındaki Haberler Mynet'te. Zaman Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yaşlandıkça değişmeye başlıyor! Ancak peniste görülen bu değişim doktora gitmeniz için uyarıyor

Vücudumuz yaşlandıkça sürekli olarak değişim yaşıyor. Bu değişimler saçımızdan tırnaklarımıza kadar fark edilebiliyor. Cinsel organlar da değişen vücut bölümleri arasında bulunuyor. Peniste görülen bazı değişimler normal olarak kabul edilse de aşağıda yer alan olağandışı durumlarda doktora başvurmanız gerekiyor.

Haber 05-10-2022 11:42

Evlerden toplanan eşyalarla açılan kafe ziyaretçilerine nostalji yaşatıyor

Denizli'de eskici-kahveci konseptli kafenin işletmecisi İsmail Alparslan Ece: - "Hikayesi olmayan hiçbir eşyayı buraya kabul etmiyoruz"

Yurthaber 21-09-2022 11:13