Cilt Bakim Maskeleri Haberleri

Kurdeşen (Ürtiker) nedir, neden olur? Kurdeşene ne iyi gelir? Kurdeşen (Ürtiker) belirtileri ve tedavisi

Kurdeşen, tıp literatüründe urtiker olarak da bilinen, cildin aniden kırmızı, kaşıntılı şişliklerle kaplanmasıyla karakterize olan bir cilt rahatsızlığıdır. Bu şişlikler genellikle dakikalar içinde ortaya çıkar ve birkaç saat veya gün içinde kaybolabilir. Ancak bazı durumlarda, kurdeşenler uzun süreli veya kronik olabilir. Peki, kurdeşen nasıl geçer?

Haber 2024-04-30 17:30:21

Yanığa ne iyi gelir, nasıl geçer? Yanık için evde ne yapılabilir?

Ciltte ve vücutta oluşan yanıklar günlük yaşamda karşılaşabileceğimiz yaygın bir cilt sorunudur. Güneş yanıkları, sıcak suyla temas sonucu oluşan yanıklar, kimyasal maddelere maruz kalmak, ateş veya buharla yanıklar bu tür cilt sorunlarının yaygın örnekleridir. Yanıklar ciltte kızarıklık, ağrı, şişlik ve bazen kabarcıklarla karakterizedir ve tedavi edilmediğinde enfeksiyon riski taşıyabilirler. Peki, yanığa ne iyi gelir?

Haber 2024-04-30 11:27:23

O tarihlere dikkat: Mayıs ayı ay takvimi belli oldu!

Mayıs ayına özel gün gün ay takvimi belli oldu. Bu takvime göre spora, diyete, bir işe başlamak veya saç ve cilt bakımı, diş operasyonları gibi belirli planlar için en uygun tarihleri seçebilirsiniz. Astroloji meraklılarının severek takip ettiği mayıs ayı ay takvimine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kadin 2024-04-30 10:09:03

Siyah noktalara veda edin! En iyi siyah nokta temizleme aletleri

Siyah noktalarla başa çıkmak zorlayıcı ve rahatsız edici olabilir, ancak onlardan kurtulmanın yolu burada! Artık istenmeyen siyah noktalarla vedalaşmanın ve arzu ettiğiniz cilt görünümüne kavuşmanın zamanı geldi. Siyah noktalara karşı etkili bir çözüm arıyorsanız, en iyi siyah nokta temizleme aleti modellerinden oluşan listemize gelin, birlikte göz atalım!

Haber 2024-04-26 18:42:31

Diğer Haber Etiketleri

kurdeşen yanık 25 mayıs Astrolog Astroloji refleks ay takvimi siyah nokta evde siyah nokta temizleme siyah nokta temizleme evde ense Göz mon siyah Limonian Kore Güzelliği ayak maskesi Topuk çatlağı topuk taşı genel cerrahi hangi hastalıklara bakar genel cerrahi neye bakar hücreler sevgi saç bakım maskesi yüz maskesi ilik ayaklar peeling vücut peelingi maske kil maskesi yüz temizleme jeli yüz serumu tonik isim bağırsak cilt Güneş cilt bakımı alara güzellik hücre retinol retinol krem prima bebek bezi prima 4 numara prima 5 numara prima aktif bebek 5 prima premium care prima premium care 1 prima premium care 2 prima premium care 3 prima premium care 4 prima premium care 5 prima premium care 6 prima dudak iltihap bahar hastalık eo posa tett vf c vitamini c vitamini serumu genç güneş kremi kese epilasyon aleti philips epilasyon philips epilasyon aleti braun epilasyon aleti braun silk epil evde lazer epilasyon epilasyon makinesi epilasyon excipial lipo fito krem fito krem ne işe yarar wilkinson pomad uyuz ne işe yarar stafine krem hindi bacak Selülit silverdin krem hametan krem hametan krem ne işe yarar fucicort krem fucicort krem ne işe yarar madecassol krem madecassol krem ne işe yarar fucidin krem fucidin krem ne işe yarar boxer erkek boxer kantaron çiçeği makyaj malzemeleri misel su (makyaj temizleme suyu) avakado yağ botoks kolajen sağlıklı beslenme a vitamin romatizma psoriasis nedir Karaciğer‎ sivilce vitamini dermal the purest solutions salisilik asit nemlendirici krem hyaluronik asit gran tırnak cilt kanseri kalıcı oje çöl sabun Defne kanser sarımsak

Cilt bakımı için zamanınız yok mu? O zaman bu ürünler tam da size göre!

Cilt bakımı için vakti kısıtlı olanlar için harika bir seçki hazırladık. Cilt bakım rutininizi kısa ama etkili tutmanızı sağlayacak ürünleri görmek isterseniz gelin, içeriğimize göz atalım!

Kadin 23-04-24 15:53

Kışın yıpranmış ayaklar için acil bakım rehberi! 12 etkili ayak bakım ürünü

Kışın kuruyan, çatlayan ayaklarınızı yaza hazırlamak mı istiyorsunuz? O halde cildinizi yeniden canlandıracak, nemlendirecek ve onaracak özel olarak seçilmiş peelingler, ayak maskeleri, batık kitleri ve topuk törpüleriyle tanışmanın şimdi tam zamanı! Ayak bakım rutininizi bir üst seviyeye taşıyacak ürünleri sizin için seçtik.

Haber 22-04-24 16:24

Genel cerrahi neye, hangi hastalıklara bakar?

Genel cerrahi, genel olarak vücudun birçok bölgesini kapsayan cerrahi uzmanlık dalıdır. Genel cerrahi, sindirim sistemi, karın içi organlar, cilt, yumuşak dokular, tiroid bezi ve anorektal bölge gibi birçok alanı içerir. Peki, genel cerrahi hangi hastalıklara bakar?

Haber 22-04-24 10:24

Parlak ciltler hayal değil! Tonik kullanarak cildinizi ay gibi parlatacak tüyolar burada…

Tonikler, cilt bakım rutininin olmazsa olmazları. Bunlar, yüzü temizlemenin ötesinde makyaj ve kullanılan ürünlerin kalıntılarını temizlemek için de ideal ürünler. Cilt bakım rutininize vakit kaybetmeden eklemeniz gereken tonikleri merak ediyorsanız sizi içeriğe alalım!

Kadin 22-04-24 10:13

Cildinizi yenilemek için ihtiyacınız olan her şey burada! Nemlendirme, temizlik ve onarım…

Cildi yenilemenin formülü nemlendirmeden, temizlemeden ve onarımdan geçiyor. Yepyeni bir cilt görünümüne kavuşmak için ihtiyacınız olan ürünleri sizin için derledik. Cildinize iyi bakmak için gerekli ürünler neler merak ediyor musunuz? İşte detaylar!

Kadin 22-04-24 02:09

Cilt bakımında doğallıktan yana olanlar buraya! Bu ürünler ile cilt sorunlarına elveda!

Cilt bakımında daha çok doğal ürünler tercih etmekten yanaysanız o zaman almanız gereken ürünler burada! Gelin cildinize iyi gelecek doğal ürünlere birlikte bakalım...

Kadin 21-04-24 23:29

Bakım maskeleri nasıl kullanılır? Cildi nasıl etkiler?

Cildinizin ihtiyaç duyduğu sevgiyi ve bakımı vermenin zamanı geldi! Cilt bakım rutininizdeki en güçlü müttefiklerinizden biri olan bakım maskeleri, size istediğiniz cilt görünümü sağlamak için burada! Cilt tipiniz ne olursa olsun, nemlendirici etkilerden canlandırıcı formüllere kadar, her ihtiyaca uygun ürünleri sizler için bir araya getirdik. Sizin için en uygun olanı bulmak için hemen göz atın!

Kadin 21-04-24 22:00

Her cilt tipine uygun mucizevi ürünler burada! Cilt problemlerinin en güzel çözümü…

Cilt problemleri için birçok ürün var. Bu ürünlerin içinden cildinize uygun olanları seçmeniz gerek. Kendi cildinize uygun kullandığınız ürünlerle yepyeni ve sağlıklı bir cilde kavuşabilirsiniz. Bu ürünler neler merak ediyorsanız sizi içeriğe alalım!

Kadin 21-04-24 19:47

Vücudunuzdaki ölü derileri temizleyecek bu ürünler vazgeçilmeziniz olacak

Cildinizin mat ve cansız görünmesine yol açan ölü derilerden kurtulmanın zamanı geldi! Cilt bakım rutininin temel adımlarından biri olan peeling uygulaması, cildinize taze ve sağlıklı bir görünüm kazandırma konusunda oldukça etkili. Baştan aşağıya parlak ve canlı bir cilde sahip olmanızı sağlayacak peeling ürünlerinden oluşan listemizle cildinizin ihtiyacına uygun peeling ürünlerini hemen keşfetmeye ne dersiniz? İşte detaylar!

Kadin 20-04-24 12:39

Siyah noktalar artık derdiniz olmasın! Büyülü Fiddy Method nedir?

Siyah nokta ve gözenek problemine etkili bir çözüm arıyorsanız doğru yerdesiniz. Son dönemlerin en popüler cilt bakım trendleri arasında yer alan Fiddy metodu ile siyah noktalarınıza ve sivilcelerinize elveda edebilir, gözeneklerinizin sıkılaşmasını sağlayabilir, sağlıklı ve pürüzsüz bir cilde sahip olmanın keyfini çıkarabilirsiniz! Bu içeriğimizde Fiddy Metodu nedir, nasıl uygulanır ve bu metodu uygulamak için hangi ürünlere ihtiyacınız var, hepsine yanıt verdik. İşte detaylar!

Kadin 20-04-24 12:34

Araştırmacılar ortaya çıkardı: Bu aktivite hem bağırsak hem de cilt sağlığına olumlu etki ediyor!

Araştırmacılar, doğada vakit geçirmenin bağırsak ve cilt sağlığı ile yakından ilişkisini inceleyerek, yeşil alanların insan mikrobiyotasını artırdığı sonucuna ulaştı.

Kadin 20-04-24 07:57

Uzman isim cilt bakımına başlama yaşını açıkladı! Pürüzsüz bir cildin sırlarını tek tek sıraladı

Uzmanlar, 20’li yaşların, cilt bakımı rutinine başlamak ve sağlıklı cilt alışkanlıkları edinmek için ideal bir zaman olduğunu belirtiyor.

Kadin 19-04-24 15:59

Retinol nedir? Ölü derilerden arınmada gücünü ve onarım mucizesini keşfedin

Genç ve canlı bir cilde sahip olmak isteyenler buraya! Bir kez denedikten sonra cilt bakım rutininin ayrılmaz bir parçası haline gelecek retinol içerikli cilt bakım ürünleriyle hem cildinizi ölü derilerden arındırabilir hem de kırışıklıklara elveda edebilirsiniz! Retinol kuvvetli bir bileşen olduğu için retinol içerikli bir cilt bakım ürünü kullanırken kaliteli markaların ürünlerine yönelmek son derece önemli. Sizin için retinol mucizesini cildinizle buluşturacak ürünleri seçtik. İşte detaylar!

Kadin 19-04-24 15:40

Bebeğinizin cildine dost en iyi Prima bebek bezleri

Bebekler için en önemli konulardan biri de cilt sağlığı. Bunu sağlamanın en kolay yolu ise kullanılan bebek bezlerini iyi seçmekten geçiyor. Bu nedenle, en sevilen ve uygun fiyatlı Prima bebek bezi seçeneklerini sizler için derledik. Prematüre bebeklerden yeni doğanlara kadar her yaşa uygun Prima bebek bezleriyle bebeğinizin cildine iyi bakmak ve onun rahatlığını sürdürmek artık çok daha kolay! Gelin, içeriğimize birlikte göz atalım.

Kadin 18-04-24 12:16

Baharda o hastalıklar artıyor! 'Özellikle geceleri daha çok...'

Dermatoloji Uzmanı Dr. Nalan Kükürt, ilkbahar mevsiminde bazı cilt hastalıklarının görülme sıklığının arttığını söyledi. Bu dönemde en sık görülen cilt hastalıklarından olan kurdeşen, güneş alerjisi, alerjik deri hastalıkları, mantar enfeksiyonları ve güneş lekeleri hakkında bilgi veren Kükürt, korunma yollarını anlattı.

Kadin 18-04-24 11:25

Cildinize iyi gelecek en iyi C vitamini serumu önerileri ve kullanıcı yorumları

Antioksidan özellikleriyle bilinen C vitamininin öne çıkan özellikleri arasında; yaşlanma belirtilerini azaltması, lekeleri ve matlığı yok etmesi ve cildinizi gençleştirmesi yer alıyor. Ancak birçok seçenek arasından cildinize doğru olan serumu seçmek düşündüğünüz kadar da kolay olmayabilir. Bu nedenle en etkili olan C vitamini serumlarını ve kullanıcıların deneyimlerini derledik. Cilt bakım rutininize C vitamini eklemeyi düşünüyorsanız, öncesinde içeriğimize bir göz atmanızı öneririz.

Kadin 17-04-24 13:08

Retinol nedir, ne için kullanılır? Retinol krem ve retinol serum ne işe yarar?

Kadınların ve erkeklerin cilt bakımı rutinlerinde olan retinol, günümüzde oldukça popüler bir cilt bakım ürünüdür. Bu vitamin A türevinin cildi gençleştirmek, kırışıklıkları azaltmak, lekeleri gidermek ve cilt tonunu eşitlemek için kapsamlı bir çözüm sunduğu iddia edilir. Peki, retinol nedir, ne için kullanılır? Retinol krem ve retinol serum ne işe yarar?

Haber 16-04-24 15:39

57 yaşında ama gören 27 sanıyor! Yaşlanmaya meydan okuyan rutini 17 yıldır uyguluyor

57 yaşındaki Edson Brando isimli bir adam çoğu zaman gerçek yaşından 30 yaş daha genç olmakla karıştırıldığını iddia ediyor. Ancak Edson Brandao genç görünümünü korumak için herhangi bir operasyon geçirmedi. Bunun yerine, yaşlanmaya meydan okuyan görünümünü egzersiz ve cilt bakımı rutinine, sağlıklı bir diyet takip etmesine ve olumlu bir zihniyete sahip olmasına bağlıyor. Edson Brandao'nun genç kalmak için uyguladığı 10 ipucu bulunuyor.

Kadin 16-04-24 08:24

Yaza cildinizi şimdiden hazırlayın! Pürüzsüz bir cilt için gerekli 12 ürün

Cilt sağlığınızı desteklemek ve yaz boyunca ışıl ışıl parlamak için doğru ürünleri seçmek hayati önem taşır. Nemlendiriciler, peelingler, güneş kremleri ve beyazlatıcı kremler gibi çeşitli bakım ürünleriyle cildinizi yazın sıcağına ve güneşin zararlı etkilerine karşı koruyabilirsiniz. Bu yazın parlayan yıldızı olmaya hazır mısınız? Pürüzsüz bir cilde kavuşmanız için ihtiyacınız olan ürünleri sizin için seçtik. Gelin, bu yaz kullanabileceğiniz o cilt bakımı ürünlerini inceleyelim.

Haber 15-04-24 15:04

Pürüzsüz bir cilt için en iyi yatırım! İşte 2000 TL altı epilasyon cihazları

Pürüzsüz bir cilt hayal değil! Uygun fiyatlı ve konforlu epilasyon cihazlarıyla istenmeyen tüylerle savaşmak artık oldukça kolay ve ekonomik. Güzelliğinizi korumanın yüksek maliyetli olmasına gerek olmadığını gösteren epilasyon cihazlarını sizin için bir araya getirdik. Hem cebinizi hem de cildinizi düşünerek hazırladığımız bu listede 2000 TL'nin altında bulabileceğiniz, etkili ve güvenilir epilasyon cihazları yer alıyor. İşte detaylar!

Kadin 13-04-24 21:42

Excipial lipo nedir, ne için kullanılır? Excipial lipo yüze sürülür mü?

Cilt bakımı kadın erkek fark etmeksizin herkes için son derece önemli bir konudur. Cilt bakımında kullanılan birçok farklı ürün vardır. Excipial lipo da cilt bakımında kullanılan aynı zamanda cilt sağlığı üzerinde de olumlu etkileri olan sıvı bir karışımdır. İlaç kategorisi içerisinde yer aldığından yalnızca eczaneler üzerinden alınabilen ürünler arasındadır. Peki, excipial lipo nedir, ne için kullanılır ve yüze sürülür mü?

Haber 09-04-24 18:53

Fito krem güneş lekelerine iyi gelir mi? Fito krem sivilce için kullanılır mı?

Cilt ile ilgili sağlık problemlerinin giderilmesinde etkili olan birçok farklı krem mevcuttur. Fito krem de bu krem türleri arasında bulunmaktadır. Bu tür kremler reçeteli ya da reçetesiz olarak sadece eczanelerden satın alınabilir. Cilt yenileyici özelliği ile öne çıkan fito kremi, doktor onayı alarak ve doktorun tavsiyelerine uyarak kullanmak son derece önemlidir. Peki, fito krem güneş lekelerine iyi gelir mi ve sivilce için kullanılır mı?

Haber 09-04-24 18:52

Wilkinson pomad vücutta ne kadar kalmalı? Wilkinson pomad cinsel organa sürülür mü?

Gerek yetişkin bireylerde gerek çocuklarda gerekse bebeklerde görülen birçok farklı cilt sorunu mevcuttur. Cilt problemlerinin ortaya çıkmasına neden olan da çeşitli faktörler vardır. Özellikle dış ortamla kesintisiz bir biçimde temas hâlinde olan deri üzerinde daha sık cilt sorunları görülmektedir. Bu cilt problemlerinin giderilmesinde Wilkinson gibi çeşitli pomad ve krem türleri kullanılmaktadır. Peki, Wilkinson pomad vücutta ne kadar kalmalı ve cinsel organa sürülür mü?

Haber 09-04-24 18:50

Wilkinson pomad nedir, ne işe yarar? Wilkinson pomad reçeteli mi?

Cilt üzerinde çeşitli sebeplerden ötürü meydana gelen birçok farklı cilt rahatsızlığı vardır. Bu cilt rahatsızlıkları doğru bir şekilde tedavi edilmediği takdirde, beraberinde daha başka cilt problemlerinin görülmesine neden olabilmektedir. Wilkinson pomad, yaygın olarak ciltle ilgili sorunların iyileştirilmesinde kullanılan bir pomad çeşididir. Yalnızca eczanelerden alınabilen pomad türlerinden biridir. Peki, Wilkinson pomad nedir, ne işe yarar ve reçeteli mi?

Haber 09-04-24 18:48

Stafine krem nedir, ne işe yarar? Stafine krem ne için kullanılır?

Günümüzde gerek cilt bakımı için gerekse cilt sağlığı açısından kullanılan pek çok farklı krem türü bulunmaktadır. Stafine krem de bu kremler arasında olup, cilt sağlığı alanındaki medikal bir krem çeşididir. Çeşitli cilt sorunlarını gidermede tercih edilen bu krem, yalnızca eczanelerden satın alınabilmektedir. Peki, stafine krem nedir, ne işe yarar ve ne için kullanılır?

Haber 09-04-24 18:47

Sağlıklı cildin sırrı! 5 beslenme alışkanlığı ile bebek gibi bir cilde sahip olun

Sağlıklı bir cilde sahip olmak için iyi bir cilt bakım rutini kadar doğru beslenme alışkanlıkları da büyük önem taşır. Doğru beslenme alışkanlıkları, cildinizi içeriden besleyerek dışarıdan parlak ve sağlıklı görünmesini sağlar. İşte ışıl ışıl ve sağlıklı bir cildin 5 sırrı...

Kadin 09-04-24 10:27

Bembeyaz bir cilde sahip olmak istiyorsan bu 3 şeyi yap!

Birçok insan, bembeyaz ve pürüzsüz bir cilde sahip olmak ister. Cilt tonunu düzenlemek ve leke görünümünü azaltmak için doğal ve etkili çözümler arayanlar için bu yazı oldukça faydalı olabilir. Cildiniz için uygulayacağınız 3 önemli madde ile cilt tonunuzu açabilirsiniz.

Kadin 06-04-24 16:00

Selülitleri yok edip çilek bacak görünümüne son veriyor! Pürüzsüz bacakların sırrı

Selülit, birçok kadının karşılaştığı yaygın bir cilt sorunudur. Pürüzsüz bacaklara sahip olmak birçok kadının hedeflerinden biridir. Eğer selülitlerle mücadele ediyor ve çilek bacak görünümünden kurtulmak istiyorsanız, doğru yerdesiniz. Pürüzsüz bacaklara sahip olmanın sırlarını ve evde uygulayabileceğiniz basit peeling karışımını haberimizde derledik.

Kadin 06-04-24 14:37

Silverdin nedir, ne işe yarar? Silverdin ne için kullanılır?

Günümüzde çeşitli amaçlar için kullanılan birçok farklı medikal krem vardır. Silverdin krem de bu krem türleri arasında bulunmaktadır. Eczanelerden satın alınabilen bu kremin önemli faydaları olduğu değerlendirilmektedir. Hızlı bir etkiye sahip olduğu söylenen bu kremin özellikle yanık tedavisinde yaygın olarak kullanıldığı belirtilmektedir. İçeriğindeki önemli bileşenler sayesinde cilt sağlığı üzerinde de olumlu etkilere sahip olduğu değerlendirilmektedir. Silverdin nedir, ne işe yarar?

Haber 05-04-24 18:48

Hametan krem ne işe yarar, ne için kullanılır? Sarı hametan mavi hametan farkı

Cilt sağlığı üzerinde olumlu etkiler yaratan çeşitli krem türleri bulunmaktadır. Bu kremlerin kimisi antibiyotik etkisine sahipken kimisi ise bitkisel içeriğe sahiptir. Her kremin kendine has birbirinden farklı özellikleri vardır. Hametan krem de cilt ile alakalı sorunlarda etkin bir rol oynayan, aynı zamanda cilt bakımında da kullanılan krem türlerinden biridir. Peki, hametan krem ne işe yarar, ne için kullanılır, sarı hametan mavi hametan farkı nedir?

Haber 05-04-24 18:47

Fucicort krem ne işe yarar, ne için kullanılır? Fucicort kremi neye iyi gelir?

Cilt problemleriyle alakalı kullanılan birçok farklı medikal ürün mevcuttur. Bu medikal ürünler cildin yenilenmesinde, nemlenmesinde etkili olduğu gibi çeşitli cilt rahatsızlıklarının giderilmesinde de aktif bir rol oynamaktadır. Fucicort krem de bu medikal ürünler arasında yer alan ve eczanelerden reçetesiz olarak satın alınabilen bir üründür. Peki, fucicort krem ne işe yarar, ne için kullanılır ve neye iyi gelir?

Haber 05-04-24 18:46

Madecassol krem nedir, ne işe yarar? Madecassol krem nasıl kullanılır?

Günümüzde cilt ile alakalı problemlerin giderilmesinde kullanılan birçok farklı medikal ürün bulunmaktadır. Madecassol krem de bu medikal ürünler arasında yer almaktadır. Sadece eczanelerden alınabilen bu krem, aynı zamanda reçetesiz olarak da temin edilebilmektedir. Değerlendirmelere göre; cilt yenileyici ve onarıcı niteliğinden kaynaklı, pek çok kişinin tercih ettiği kremler arasındadır. Peki, madecassol krem nedir, ne işe yarar ve nasıl kullanılır?

Haber 05-04-24 18:45

Fucidin krem ne işe yarar? Fucidin krem ne için ve nasıl kullanılır?

Günümüzde cilt sorunlarıyla boğuşan birçok insan vardır. Cilt ile ilgili ortaya çıkan problemlerde bazı medikal ürünler oldukça faydalı olmaktadır. Bu medikal ürünlerden biri de fucidin adıyla bilinen kremdir. Bu krem reçetesiz olarak sadece eczanelerden alınabilmektedir. Bu tür kremlerin özellikle hekim gözetiminde kullanılması son derece önemlidir. Peki, fucidin krem ne işe yarar, ne için ne nasıl kullanılır?

Haber 04-04-24 20:20

Bir boxer fiyatına üç tane alın! İşte 250 TL altı boxer setleri

Boxerlar, erkekler için iç giyimin olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Kaliteli bir boxer, hem cilt dostu oluyor hem de uzun ömürlü kullanıma imkan tanıyor. Hem kaliteli hem bütçe dostu seçeneklere ulaşmak da her zaman kolay olmuyor. Ama endişe etmeyin, biz sizin için bir boxer fiyatına üç tane alabileceğiniz, 250 TL altı boxer setlerini bir araya getirdik. Her biri farklı ihtiyaca uygun olan boxer setleriyle avantajlı fiyatlarla alışveriş yapmak için gelin, içeriğimize bir göz atalım!

Haber 03-04-24 17:35

Yüz temizliğini çocuk oyuncağı haline getirecek en iyi ve etkili makyaj temizleme suları

Cilt bakımına önem verenler buraya! Yüz bölgesi vücudun en hassas bölgeleri arasında bulunuyor. Bu nedenle makyaj sonrasında etkili bir bakım yaparak cildinizde biriken kalıntılardan kurtulmak son derece önemli. Cildinizi arındıracak bu bakım ürünlerinin başında ise makyaj temizleme suları gelir. Biz de size bu konuda kolaylık sağlayacak bakım ürünlerini mercek altına aldık ve en iyi makyaj temizleme sularını bir araya getirdik. Gelin, birlikte inceleyelim!

Kadin 01-04-24 17:53

1 damlası altın kadar değerli! Doğal botoks etkisi yaratıyor! 7 gün bekletildiğinde mucizevi fayda sağlıyor

Doğal güzellik ürünleri arasında son zamanlarda popülerlik kazanan avokado çekirdeği yağı, cilt bakımında doğal bir botoks etkisi yaratmasıyla dikkat çekiyor. Avokado çekirdeği yağı, içerdiği antioksidanlar ve nemlendirici özellikleriyle cildi besler, gençleştirir ve kırışıklıkları azaltır. Doğal güzellik için alternatif arayanlar için bu yağ, gerçek bir hazine.

Kadin 01-04-24 15:27

Cildinin ışıl ışıl parlamasını istiyorsan bu 3 şeyi yap!

Sağlıklı ve parlak bir cilt, birçok insanın hedefidir. Bazen bunu elde etmek bazen zor olabilir. Cildimizin parlaklığı, içsel ve dışsal faktörlere bağlıdır. Bunlar arasında beslenme, cilt bakımı rutini ve yaşam tarzı alışkanlıkları yer alır. Cildinizin sağlığı ve parlaklığı için yapabileceğiniz üç önemli adım haberimizde.

Kadin 30-03-24 15:54

Psoriatik Artrit (Sedef Romatizması) nedir? Psoriatik Artrit belirtileri ve tedavisi

Psoriatik Artrit ya da sedef romatizması, psoriazis adı verilen cilt hastalığı ile ilişkili olan ve eklem iltihabına neden olan bir otoimmün hastalıktır. Bu hastalık genellikle psoriazis belirtileriyle birlikte eklem ağrısı, şişlik ve sertlik gibi romatoid artrite benzer semptomlarla karakterizedir. Psoriatik Artrit genellikle genç yetişkinlik veya orta yaş döneminde başlar ve yaşam boyu devam edebilir.

Haber 25-03-24 20:35

Sivilce ve siyah noktalar kabusunuz olmasın! Sadece 3 günde karaciğeri tertemiz, cildi pürüzsüz yapan karışım

Sivilce ve siyah noktalar, birçok insanın cilt sorunları arasında yer alır. Karaciğer, cildimizin sağlığı üzerinde önemli bir etkiye sahiptir ve toksinlerin vücuttan atılmasında kritik bir rol oynar. Bu sağlıklı kür tarifi, karaciğer sağlığını desteklemeye ve cildi temizlemeye yardımcı olan doğal bileşenler içerir. Doğru beslenme ve cilt bakımının yanı sıra bu karışımı da rutinlerinize ekleyerek sivilce ve siyah noktalardan daha hızlı kurtulabilirsiniz.

Kadin 23-03-24 08:43

Tüm cilt tipleri için en iyi Pure Solutions ürünleri

Cilt bakımında aradığımız çözümü bulmak bazen düşündüğümüz kadar kolay olmasa da doğanın saf gücünü ve bilimin ileri teknolojilerini bir araya getiren The Purest Solution, cilt sağlığınızı ve güzelliğinizi desteklemek için en etkili içerikleri sunuyor. Lekeler, sivilceler, siyah noktalar veya cilt tonu eşitsizliği gibi her türlü cilt problemine karşı etkili olan Pure solutions ürünlerinden oluşan bir liste hazırladık. İşte detaylar!

Kadin 23-03-24 04:29

Uzman isimden 'kalıcı oje' için önemli uyarı! 'Cilt kanserini tetikleyebilir'

Dermatoloji Bölümü'nden Uzm. Dr. Arzu Gökdemir Yanardağ, "kalıcı oje" işlemi sırasında cildin, UV ışınlarına maruz kaldığını ve sürekli olarak kalıcı oje yaptıran kişiler için bu durumun bir cilt kanseri tetikleyicisi olabileceğini belirtti.

Kadin 22-03-24 16:10

Türkiye için kırmızı renkli çöl tozu uyarısı! Sahra Çölü'nden geliyor, pazartesi gününe dikkat! 'Maskeleri hazırlayın'

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi'nden (DEÜ) Prof. Dr. Doğan Yaşar, Sahra Çölü'nden Türkiye'ye yoğun toz taşınımı beklendiğini belirtip, "Bu dönem 'bahar alerjisi' dediğimiz kuru öksürük ve hapşırık gibi semptomlar görülür. Akciğer rahatsızlıkları bulunanlar, mutlaka 3 hafta boyunca bulabiliyorlarsa; partikül tutucu maske takmalı. Bulamıyorlarsa normal maske kullanmalı" dedi.

Haber 22-03-24 13:57

Cilt sorunlarına doğal çözüm: Egzama ve kepeğin dermanı! Kilosu 450 TL... Gramı gramına ölçülerek yapılıyor

Hatay'ın Samandağ ilçesinde Defne ağaçlarının meyvesinin tokmakla dövülmesiyle üretilen defne sabunu; egzama ve kepeğe iyi gelirken, saç ve cilde ferahlık veriyor. Bölge halkı tarafından tüketilen sabun, kilogramı 450 TL'den alıcı buluyor.

Haber 22-03-24 11:55

1 tanesi 25 ilaca bedel: Yüksek tansiyonu düşürür, diyabeti önler! Kansere karşı en güçlü kalkan! İşte saymakla bitmeyen faydaları

Sarımsak, doğanın en etkili şifalı bitkilerinden biri olarak bilinir ve sağlık üzerinde birçok olumlu etkiye sahiptir. Sarımsağın içerdiği bileşenler sayesinde sağlık için birçok faydası bulunmaktadır. Yüksek tansiyonu düşürmekten, diyabet riskini azaltmaya kadar sağlığımızı korumak için güçlü bir kalkandır. Aynı zamanda kilo verme, cilt ev saç sağlığına da oldukça fayda sağlar. Sağlık açısından bu mucizevi besini düzenli olarak tüketerek, vücudunuzu destekleyebilirsiniz.

Haber 22-03-24 07:52

Pemfigus hastalığı nedir, neden olur? Pemfigus hastalığı belirtileri ve tedavisi

Pemfigus, cilt ve mukozalarda kabarcıklara neden olan nadir bir otoimmün hastalıktır. Bu hastalık, vücudun bağışıklık sisteminin kendi sağlıklı hücrelerini yanlışlıkla hedef alması sonucunda ortaya çıkar. Pemfigus hastalığı, özellikle Orta Doğu, Akdeniz ve Hint alt kıtası gibi belirli bölgelerde daha yaygın olarak görülür, ancak dünya genelinde herkesi etkileyebilir. Peki, Pemfigus hastalığı geçer mi?

Haber 21-03-24 15:16