Katie Parrott Haberleri

Vücudundaki her bir noktayı ayrı kütletiyor! Sesin nereden geldiğini anlayamayacaksınız... Mükemmel bir yetenek

Sosyal medyada 'Cracks with Katie' notuyla paylaşılan bir video kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Görüntülerde bir kadın kameranın karşısına geçerek vücudundaki çeşitli noktaları kütletmeye başladı. O anlar yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 2024-03-22 07:37:13

'Seksi dadı tuttum' paylaşımı sosyal medyada tartışma yarattı! Kocan seni kesin aldatır yorumuna tepki gösterdi

Avustralya'nın Byron Bay şehrinde yaşayan ikiz çocuk annesi Katie, toplumsal kalıpları yıkmak için çocukların bakımını üstlenmesi adına genç ve güzel bir dadıyı işe aldığını söyledi. TikTok'tan yaptığı 'Seksi dadı tuttum' paylaşımının sonrasında Katie kocasının kesinlikle kendisini aldatacağı yönündeki yorumlara tepki gösterdi.

Trend 2024-02-13 11:25:40

Britanyalı öğretmen, Kartal’da silahla vurularak öldürüldü

Kartal’da bir anaokulunda İngilizce öğretmeni olan Büyük Britanya uyruklu Katie Erorbay, kendisine takıntılı olan şahıs tarafından silahla vurularak öldürüldü.

Yurthaber 2024-02-02 14:10:34

Göbeğinin bir kısmını aldırıp sanat eserine dönüştürdü! 2 kilogramlık deriyi öyle bir hale getirdi ki...

İngiltere’de yaşayan 52 yaşındaki Katie Taylor, kilo verme sürecinden sonra sarkan derisini aldırmak için bıçak altına yattı. Fazla derisini çöpe atmak yerine yeniden tanımlayarak sanata destek olmak istediğini ifade eden Taylor, Güzel Sanatlar’daki doktora tezi için bu deriyi bir sanat eserine dönüştürdü.

Trend 2023-07-22 11:08:34

Böyle doğum günü daha önce görülmedi! “Annemin 80. doğum gününde seksi kovboylar tuttum”

Amerika Birleşik Devletleri’nin Tennessee eyaletinde yaşayan 80 yaşındaki Barbara için kızı Katie Ingram ilginç bir doğum günü partisi düzenledi. Hastalığı nedeniyle bir yaşlı bakım evinde kalan Barbara için kızı Katie, 80. doğum gününe özel olarak kovboy kostümlü dansçılar ayarladı. Yaşlı kadınların arasında dans eden kovboylar ortaya eğlenceli görüntüler çıkarttı. O anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 23-03-23 08:52

Katie Price minik bikinisiyle göğüslerini kontrol edemedi! Frikik vermekten son anda kurtuldu

Ünlü şov yıldızı Katie Price, küçük göğüslerle mutsuz olduğunu dile getirerek bir dizi estetik operasyon geçirmişti. Geçirdiği operasyonların sonrasında implantları olağandışı bir şekilde büyüyen Price, son göğüs estetiğinin sonuçlarını Tayland’daki tatilinde gösterdi.

Magazin 22-03-23 09:43

Sosyal medyada viral olan anlar! “Bikinim kaybolana kadar şelale tatilimi sevmiştim”

TikTok hesabından seyahatlerine dair paylaşımlar yaparak kısa sürede dikkatleri üzerine çeken Katie Waltham son paylaşımıyla yine gündem yaratmayı başardı. Jamaika tatili sırasında yerel bir şelaleye girdiği anları paylaşan Waltham, eğlenceli dolu anlarda şelalenin akıntısının etkisiyle bikini altını kaybettiğini söyledi. Görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Trend 27-01-23 15:59

Lottie Moss erotik fotoğraflarını satarak yılda 1 milyon sterlin kazandı

Dünyaca ünlü model Katie Moss'un üvey kardeşi Lottie Moss erotik pozlarını yayınlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde alkollüyken yüzüne dövme yaptıran genç model, Only Fans ile yılda 1 milyon sterlin (22 milyon 600 bin) kazandığını açıkladı.

Magazin 31-12-22 15:02

Lottie Moss önce göğüs ucunu açıp poz verdi sonra da sansürledi

Dünyaca ünlü model Katie Moss'un üvey kardeşi Lottie Moss erotik pozlarını yayınlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde alkollüyken yüzüne dövme yaptıran genç model bu sefer de meme ucunu açıp poz verdi. Moss daha sonra bu detayı ise sansürledi.

Magazin 27-12-22 17:22

Katie Price İngiltere'nin en büyük göğüslerine sahip olmak için bıçak altına yattı

Ünlü şov yıldızı Katie Price, geçtiğimiz aylarda bedenine büyük gelen göğüs protezini çıkarttırmasıyla gündem olmuştu. Küçük göğüsle mutsuz olan Price, İngiltere'nin en büyük göğüslerine sahip olmak için bıçak altına yattı.

Magazin 21-12-22 15:13

TikTok fenomeni Katie Sigmond Büyük Kanyon’da golf oynayınca hapis cezasıyla karşı karşıya kaldı

TikTok’ta yaklaşık 7 milyon takipçisi bulunan Katie Sigmond, Amerika Birleşik Devletleri’nin Arizona eyaletindeki Büyük Kanyon’da golf oynadığı anları sosyal medyadan paylaştı. Sosyal medya kullanıcılarının büyük tepkisini çeken gönderisinin sonrasında Sigmond’un hapis cezasıyla karşı karşıya kaldığı belirtildi.

Trend 29-11-22 11:03

Ağına düşürdüğü kadını sevişirken öldürdü! Cesediyle cinsel ilişkiye girip...

İngiltere'de yaşayan 31 yaşındaki Carl Langdell, bir çevrimiçi flört uygulamasında tanıştığı 23 yaşındaki tarih öğretmeni Katie Locke'u bir otel odasında öldürmüş ve sonrasında cesediyle cinsel ilişkiye girmiş, kan donduran cinayet ortaya çıkınca da tutuklanmıştı. 26 yıl hapis cezasına çarptırılan Carl'ın cezaevinde intihar etmeden önce, gardiyanlara şiddet uyguladığı, kendisine zarar verdiği ve akıl hastası olduğunu kanıtlamak için ölüm tehditleri savurduğu ortaya çıktı.

Trend 02-11-22 10:11

Ünlü isimler de listede! Seksi fotoğraflarını satarak servet kazanıyorlar... İşte OnlyFans’ın en çok kazanan isimleri...

OnlyFans kısa sürede dünya genelinde dikkatleri çeken bir platform haline gelmeyi başardı. Katie Price’den Mia Khalifa’ya kadar pek çok ünlü ismin abonelik sistemiyle ilerleyen sosyal medya uygulamasına üye olarak servet kazandığı biliniyor. İşte OnlyFans’ın en çok kazanan isimleri...

Trend 17-10-22 15:14

Katie Price çırılçıplak banyodan paylaştı! “İstemediğin bir şey görebilirsin”

Ünlü şov yıldızı Katie Price sosyal medyadaki cesur paylaşımları ve estetik operasyonlarıyla popüler olmayı başardı. Yetişkinlere özel olrak hazırlanan bir sosyal medya uygulamasında seksi fotoğraf ve videolarını abonelerine satan Price, Instagram hesabının hikaye bölümünden duşun içinde çırılçıplak çekilen anlarını paylaştı. Ünlü isim hayranlarını “İstemediğin bir şey görebilirsin” diyerek uyarmayı ihmal etmedi.

Magazin 01-10-22 10:58

Türkiye’de çektirdiği dişleri hüsrana uğrattı! Yaşadıklarını sosyal medyada paylaştı

Dünyanın birçok yerinden insanlar estetik ve sağlık için Türkiye’ye geliyor. Katie Inglis’de dişlerini yaptırmak için Türkiye’ye geldi. Yapılan operasyonların ardından istediği sonucu alamayan ve çok zorlu aşamalardan geçen Katie yaşadığı deneyimi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak herkesi uyardı.

Haber 02-09-22 15:48

Cinsel ilişki oyunu hastanede bitti! Yatak odasının kapısından birlikte olmak isteyen çift kabusu yaşadı

İki yıldır birlikte olan Erik ve Katie, yatak odalarının kapısına bir delik açarak cinsel ilişkiye girmeye başladı. Ancak Erik ve Katie’in sıradışı tecrübesi Erik'in hastaneye kaldırılması ile son buldu.

Trend 23-07-22 09:59

Kızının okul etkinliğinde rezil oldu! Birden yere düşen annenin herkesin içinde iç çamaşırı gözüktü

Katie Hannaford isimli bir kadın, 8 yaşındaki kızının okulda düzenlenen anne-kız etkinliğine katıldı. Kızın ısrarına dayanamayan Hannaford, anne koşusunda mücadele etmeye başladı. Ancak işler hesapladığı gibi gitmeyen annenin bir anda ayağı takıldı ve yere düştü. O anlarda iç çamaşırının gözükmesi üzerine Hannaford büyük bir utanç yaşadı.

Trend 21-06-22 17:34

Sosyal medya fenomeni istenmeyen tüylerini sergiledi! “Umrumda değil, çok çekiciyim”

Sosyal medya fenomeni Katie Budenberg, 101 bin takipçisine istenmeyen tüylerini gösterdiği bir paylaşım yaptı. Toplumsal tabuların umrumda olmadığını dile getiren Budenberg, “İnsanların bana bakışı ve benim hakkımda düşündükleri umrumda değil. Çünkü çok seksiyim” dedi.

Trend 15-06-22 17:32

Haftada 3 kez! ‘‘Riskleri umrumda değil, bence buna değer!’’

İngiltere, Cheshire'da bir bakım asistanı olarak çalışan 21 yaşındaki Katie Kent, haftada 3 kez 20’şer dakikalık seanslar şeklinde solaryuma giriyor. Esasında açık tenli bir genç kadın olan Katie, cilt kanseri de dahil birçok sağlık sorununa sebep olma ihtimali olan bu seansların güneş ışığında oturmaktan daha riskli olduğuna inanmadığını ifade ediyor.

Trend 31-03-22 17:54

Katie Price dövmeci koltuğunda paylaştı! O detay dikkat dikkatlerden kaçmadı

Ünlü şov yıldızı Katie Price, sevgilisi AKA Jordan, Tayland'da tatildeyken dövmeci koltuğuna oturdu. Bedenine büyük gene göğüsleriyle dikkat çeken Price, geçtiğimiz günlerden göğüs implantlarını 1 milyon dolara satışa çıkardığını duyurmuştu.

Magazin 17-03-22 14:39

Katie Price ayaklarını fetiş sitelerinde görünce para karşılığında...

Estetik operasyonlar için sık sık Türkiye'ye gelen reality show yıldızı Katie Price, Türkiye'de geçirdiği aqua park kazasından sonra sağlığına tamamen kavuştu. OnlyFans hesabı açan ünlü şov yıldızı, "ayaklarını fetiş web sitelerinde gördüğünü" itiraf ederek, ayak fotoğraflarını satarak para kazanmaya başladığını duyurdu.

Magazin 04-02-22 07:57

Lottie Moss içine neredeyse hiçbir şey giymedi!

Dünyaca ünlü model Katie Moss'un üvey kardeşi Lottie Moss, geçtiğimiz günlerde OnlyFans üzerinden sattığı fotoğraflarının internete sızdırıldığını söyleyerek gözyaşlarına boğulmuştu. Ünlü model dün gece bir doğum günü partisine giderken görüntülendi.

Magazin 23-01-22 11:02

Erotik fotoğrafları internete sızdırılan Lottie Moss bu defa çıplak fotoğraf paylaştı

Dünyaca ünlü model Katie Moss'un üvey kardeşi Lottie Moss, geçtiğimiz günlerde OnlyFans üzerinden sattığı fotoğraflarının internete sızdırıldığını söyledi. Gözyaşları içinde duruma sitem eden Lottie Moss, bu defa kendisi Instagram hesabından tamamen çıplak fotoğraflarını paylaştı.

Magazin 19-01-22 09:13

Son hamleleri dünyayı karıştırdı! Çin'in uygulamaya koyduğu siber planı deşifre oldu

Çin'in Facebook ve Twitter verilerini otomatik olarak toplayarak, yerel Çin sunucularında gerçek zamanlı olarak depolayan bir yazılım ürettiği iddia edildi. Çin'in bu sayede Batı dünyasını izlediği belirtildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Twitter sözcüsü Katie Rosborough, "Geliştirici politikamız ve koşullarımız uyarınca gözetim amacıyla API'mizin kullanımını yasaklıyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber 01-01-22 16:52

Evlat edindiği çocukların biyolojik kardeş olduğunu öğrendi! Şimdi hepsine annelik yapıyor

Katie Page isimli bir kadın kendisini her zaman evlat edinmek isteyen bir anne adayı olarak tanımlıyor. Bir kız ve iki erkek çocuk annesi olan Page, çocuklarını evlat edindikten sonra bir hayli ilginç bir bilgiyi fark etti. Farklı zamanlarda evlat edindiği çocukların aslında birbirlerinin biyolojik kardeşi olduğunu öğrendi.

Trend 22-12-21 12:04

Katie Price, İngiltere'de tutuklandı!

Estetik operasyonlar için sık sık Türkiye'ye gelen reality show yıldızı Katie Price, alkol ve uyuşturucu kullandıktan sonra trafik kazası geçirdi. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Price, tutuklandı

Magazin 29-09-21 21:31

Katie Price, kuaförde kebap yerken milyonluk yüzüğüyle adeta hava attı

Sık sık tatil yapmak ve estetik operasyon geçirmek için Türkiye'ye gelen Katie Price, İstanbul'da gittiği kuaförde kebap yedi. O anları Instagram hesabından paylaşan şarkıcının iri taşlı yüzüğünü göstererek adeta hava attı.

Magazin 24-09-21 20:17

Katie Price Türkiye'de yaptırdığı estetik operasyonu YouTube'da yayınladı

Estetik operasyonlar için Türkiye'yi tercih eden İngiliz yıldız Katie Price, son yaptırdığı yüz gerdirme ameliyatını YouTube kanalında yayınladı. Sevgilisi Carl Woods'un da yağ aldırma operasyonu yaptırdığı görüldü.

Magazin 02-08-21 14:31

Katie Price Türkiye'de estetik tatiline geliyor

Katie Price, geleneği bozmadı ve yine bir dizi estetik operasyon için Türkiye'ye gelmeye karar verdi.

Magazin 12-06-21 15:13

ABD'de polisin öldürdüğü 20 yaşındaki siyahi Daunte Wright için cenaze töreni düzenlendi

ABD'nin Minnesota eyaletine bağlı Brooklyn Center kentinde 11 Nisan'da polis kurşunu ile hayatını kaybeden 20 yaşındaki siyahi Daunte Wright için cenaze töreni düzenlendi. Törende konuşan Wrigth'in annesi Katie Wright, "Bu cenaze tam tersi olmalıydı, ben oğlumu değil o beni gömmeliydi" diyerek gözyaşlarını tutamadı.

Haber 23-04-21 11:55

Katie Holmes ve Tom Cruise'un kızları Suri artık 15 yaşında

Bir dönem Hollywood'un en gözde çiftlerinden olan, daha sonra boşanan Katie Holmes ve Tom Cruise'un medyanın da odağında olan kızları Suri 15 'inci yaşına girdi. Katie Holmes, kızının doğum gününü daha önce görülmemiş fotoğraflarını yayınlayarak kutladı. Öte yandan Tom Cruise'un kızıyla yıllardır görüşmediği iddia ediliyor.

Magazin 20-04-21 16:57

Katie Price: Yedi yaşındayken cinsel istismara uğradım

Türkiye'de geçirdiği aqua park kazasında iki bacağı kırılan, sık sık geçirdiği estetik operasyonları ile gündeme gelen ve en son altıncı çocuğuna hamile olduğunu duyuran Katie Price bu kez hayatının en trajik olayı hakkında konuştu. "Yedi yaşındaydım ve parktaydım" diyerek çocukken uğradığı cinsel istismarı anlattı.

Magazin 30-03-21 11:22

Katie Price 6. çocuğa hamile! Sevgilisine teşekkür etti

Genç sevgilisinden hamile kalan Katie Price sosyal medyadan ona şöyle seslendi: "Teşekkürler, benim bir parçam olduğun için."

Magazin 19-03-21 11:58

Katie Salmon'ın Dubai tatili

'Love Island' programıyla adını duyuran Katie Salmon, Dubai tatilinde görüntülendi. Ünlü Tv yıldızı turuncu bikinisiyle bakışları üzerine topladı.

Magazin 15-03-21 15:46

Katie Holmes sevgilisiyle kol kola

Katie Holmes, sevgilisi Emilio Vitolo Jr. ile önceki gün New York’ta gezdi.

Magazin 13-03-21 10:14

Katie Price: Asla eskisi gibi olmayacağım

Geçtiğimiz aylarda Türkiye'ye gelen ve iki bacağını kıran Katie Price, artık hiçbir zaman eskisi gibi olamayacağını belirtti. Kendisini "yürüme engelli" olarak kaydettirdiğini açıklayan Price, "Bir bacağım, konulan metal yüzünden diğerinden daha uzun. Bu yüzden yürürken topallıyorum" dedi.

Magazin 05-02-21 15:04

Katie Price'ın zorlu kararı! Oğlunu bakım evine bırakacak

İngiliz model ve şarkıcı Katie Price, 184 kilo olan 18 yaşındaki oğlu Harvey'i tedavi görmesi için bakımevine bırakacak. Bu karanın kalbini kırdığını ifade eden Price, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Magazin 15-01-21 15:39

Katie Price Türk esnafa derdini anlatamayınca... İsyan etti

Sık sık Türkiye'ye gelerek estetik operasyonlar geçiren Katie Price, pandemi dinlemedi ve yine Türkiye'ye geldi. Price sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Magazin 21-12-20 09:27

Katie Parrott: 'Troller benden nefret etse de umurumda değil'

Instagram’ın kilolu yıldızlarından olan Katie Parrott, yaptığı açıklamayla herkese meydan okudu. Kendini "mutlu şişman bir kadın" olarak tanımlayan Katie, trollerin ondan nefret etmesini umursamadığını söyledi.

Kadin 20-11-20 10:30

Katie Price tatilde aşka geldi

Ağustos ayında tatil için geldiği Türkiye'de iki bacağını birden kıran Katie Price, sevgilisi Carl Woods, Maldivler'deki romantik bir tatiline devam ediyor. Ayakları tam olarak iyileşmediği gözlemlenen Price, tatili sevgilisinin kollarında geçiriyor.

Magazin 06-11-20 10:54

Katie Price 'bebek yapma' tatilinden paylaştı

Katie Price, erkek arkadaşı Carl Woods'la bebek yapma tatilinden makyajsız fotoğrafını paylaştı. Geçtiğimiz Ağustos ayında Türkiye’ye tatil yapmaya geldiğinde iki ayağını birden kıran Price, tatili sevgilisinin kollarında geçiriyor.

Magazin 05-11-20 14:37

Türkiye'de tatildeyken iki ayağını birden kırmıştı! Katie Price hala kucakta

Ağustos ayında tatil için geldiği Türkiye'de iki bacağını birden kıran Katie Price, sevgilisi Carl Woods, Maldivler'deki romantik bir tatil yapıyor. Ayağındaki kırıklar hala iyileşmeyen Price, tatili sevgilisinin kollarında geçiriyor.

Magazin 04-11-20 10:37

Boşanmasını bu şekilde kutladı! Sperm donörüyle hamile kalmıştı...

ABD eyaleti Maryland'ta sperm donörüyle hamile kalan Katie Anne Collier, doğum yaptı. Donör için 10 bin sterlin harcayan kadın, boşanmasını da bu şekilde kutladığını söyledi.

Haber 02-11-20 12:08

Katie Price ve Carl Woods gece yarısı yataktan paylaştı!

Estetik operasyonlar için sık sık Türkiye'ye gelen ve özel hayatıyla da sürekli gündem olan Katie Price yeni aşkıyla ateşli öpüşme anlarını paylaşmakta bir sakınca görmedi.

Magazin 13-10-20 14:04

Katie Price’dan inanılmaz itiraf: Aldatıldıktan sonra 'yedekte birini' tuttum

Katie Price gündeme bomba gibi düştü. Ünlü ismin eski sevgilisi '3 kişiyle yattı' açıklaması yaptı. İngiliz model Katie Price, eski kocaso Kieran Hayler'in onu aldatmasından sonra her zaman "yedek bir adam" tuttuğunu itiraf etti.

Magazin 08-10-20 14:40

Katie Price'ın eski sevgilisi isyan etti! '3 erkekle yattı'

İngiliz model Katie Price'ın eski sevgilisi Kris Boyson sessizliğini bozdu. Katie Price’ın “beni şöhret için kullandı” iddiasında bulunmasının ardından 31 yaşındaki antrenör 2019 yılında ilişkileri devam ederken, Katie Price’ın 3 farklı erkekle yatıp hiç utanmadığını söyledi.

Magazin 07-10-20 15:08

Katie Holmes sevgilisi Emilio Vitolo ile metroda görüntülendi

Şef Emilio Vitolo Jr ile aşk yaşayan oyuncu Katie Holmes, önceki gün sevgilisiyle metroda görüntülendi. Bir süre telefonlarıyla ilgilenen ikiliyi, diğer yolcular tanımadı.

Magazin 03-10-20 17:10

Katie Holmes-Emilio Vitolo Jr aşka geldi

Bir süredir şef Emilio Vitolo Jr ile aşk yaşan ABD'li oyuncu Katie Holmes'in, sevgilisinin nişanlı olduğu iddia edilmişti. Ayrıldıkları konuşulan ikili, önceki gün sarmaş dolaş görüntülendi.

Magazin 19-09-20 17:11

Katie Holmes'ın sevgilisi nişanlı çıktı

Geçtiğimiz günlerde New York'ta bir restoranda şef ve aktör Emilio Vitolo ile romantik anlar yaşayan oyuncu Katie Holmes'ın sevgilisi nişanlı çıktı.

Magazin 11-09-20 13:32