Pluton Retro Haberleri

Yılın son Merkür retrosunun etkilerine dikkat! Bu 4 burçtan uzak kesinlikle durun

Geçtiğimiz gün saat 10.09’da Oğlak’ta Merkür retro başladı. Burçların insan hayatına etkisi oldukça büyük. Bu süreç bazı burçlar için pozitif gelişmeleri beraberinde getirecek , diğerlerini ise olumsuz etkileyecek. Astrologlar, 4 burç konusunda uyarıda bulundu. Savaşçı özelliklere sahip olan o burç, bilhassa bu süreçte kendilerine yanlış yapılaması halinde bedelini ödetecekler.

Kadin 2023-12-14 08:25:27

Klasik ve spor kombinlerin baş tacı en kullanışlı ve şık deri kordonlu erkek kol saatleri

Saatler kombinlerin tamamlayıcısı ve zarif bir aksesuar olmanın yanı sıra vazgeçilmezlerimiz arasında yer alıyor. Şıklığınızı ve tarzınızı yansıtan saatler pek çok farklı seçenek ile üretiliyor. Klasik, modern, minimalist, retro, spor... Peki sizin seçiminiz hangisi? İşte hem gündelik kullanım hem özel davetlerde tercih edebileceğiniz tarzınıza uygun deri kordonlu saat önerileri!

Haber 2023-12-05 17:54:30

Tasarım ve performansı buluşturan Nike Air Max Excee incelemesi ve yorumları

Retro tarzı ayakkabılardan hoşlanıyor ama ne alacağınıza karar veremiyorsanız tasarımı ve performansı birleştiren Nike Air Max Excee modeli, tam size göre olabilir. Klasik dokunuşların olduğu ayakkabı, yeniliği ve akıcılığı ifade eden uzatılmış çizgileriyle ön plana çıkıyor. Gelin, üç pencereli air bölmesinden uzun ömürlü kullanımına kadar birçok özelliği ile öne çıkan modele birlikte göz atalım.

Haber 2023-07-18 16:23:36

Kahvaltılarda vazgeçilmeziniz olacak Smeg marka ekmek kızartma makineleri

"Her sabah çıtır çıtır kızarmış ekmeklerle kahvaltı yapmak istiyorum." diyorsanız doğru yerdesiniz! Retro tarzlarıyla mutfağınızın şıklığına şıklık katacak, göz alıcı renkleriyle gönlünüzü çalacak hem kullanışlı hem dayanıklı Smeg ekmek kızartma makineleri önerilerimizi inceleyerek ihtiyacınız olan ürünü kolayca bulabilirsiniz. Haydi gelin, yıllarca severek kullanacağınız ürünleri inceleyelim!

Haber 2023-05-10 03:14:19

Lezzetli kahveler için kullanabileceğiniz en iyi ve en ucuz Smeg kahve makinesi çeşitleri

Kahve tiryakilerine müjde! Smeg markası harika retro kahve makinesi modelleri ve kaliteli ürünleriyle herkesin beğenisini kazanırken kahve performansıyla da göz dolduruyor. Uzun ömürlü kullanımı ve dayanıklı malzemesiyle ön plana çıkan modeller, kahve içmeyi sevenleri tatmin edecek lezzeti sunmaktan da geri kalmıyor. İster filtre kahve ister espresso isterseniz de Americano hazırlayabileceğiniz, herkese hitap edecek bir Smeg kahve makinesi bulmak mümkün! Gelin, birlikte keşfedelim.

Haber 28-03-23 15:41

Kettle almak isteyenler için Smeg marka en havalı ve uzun ömürlü kettle modelleri

Mutfağınızın tasarımına önem veriyor, retro tarza sahip ürünler almayı seviyorsanız Smeg marka ürünler tam size göre! Markanın şık tasarımları ve dayanıklı malzemesiyle ön plana çıkan su ısıtıcıları en çok ilgi gören ürünleri arasında yer alıyor. Eğer yeni bir su ısıtıcısına ihtiyacınız varsa, "Alacağım ürün kaliteli olsun, yıllarca sorun yaşamadan kullanayım." diyorsanız sizin için seçtiğimiz en iyi Smeg kettle modellerine bakmadan geçmeyin!

Haber 28-02-23 16:11

3-9 Ekim haftası burçları neler bekliyor? 3 Ekim haftası burç yorumları: Haftalık burç yorumları

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını 3-9 Ekim haftası neler bekliyor. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bu retro bitişi bir rahatlama bekliyor. Ancak bazıları için kara bulutlar devam ediyor.

Kadin 01-10-22 22:54

Sahillerde güneşten korunmak için takabileceğiniz retro şapka tarz ve kombinleri

Sahil sezonunun açılması ile en çok araştırılan konulardan biri, retro tarzını benimseyen şapka modelleri ve bunların nasıl kombinleneceği olabilir. Eski yıllarda moda olan ve son yıllarda tekrar kendini hatırlatan yuvarlak hasır şapkalar, en çok sevilen şapka modelleri arasında yer alır. Tatil valizinizi hazırlamadan önce retro tarz kombinlerini araştırıyorsanız sizin için listelediğimiz ürünlere göz atabilirsiniz.

Haber 30-06-22 20:21

Yaza şık ve retro girmek isteyenler için 200 TL altı klasik elbise önerileri

Yazın gelmesi ile her kadın, özlediği elbiselere kavuşmanın heyecanını yaşıyor. Hem şık hem rahat bir stil sunan elbiseler, yazın vazgeçilmez giyim ürünlerinden biri oluyor. İster sahilde ister yaz akşamlarında şık bir yemekte giyebileceğiniz birbirinden tarz elbiseler, sizleri bekliyor. Etkileyici görünümünüzle yaza damganızı vurmak istiyorsanız bu elbise modellerine mutlaka göz atmalısınız!

Kadin 27-06-22 10:06

Yaz aylarında 90'lar stili takılmak isteyenlere retro kombin önerileri

20. yüzyıl sona ererken moda, en rahat hâline ulaştı. Hem erkekler hem kadınlar, 90'larda bol ve büyük beden giysiler giyiyordu. İşte bu moda akımı, günümüzde geçerliliğini hâlâ yitirmemiş gibi duruyor. Grunge, hip hop gibi müzik türlerinden ve dönemin ünlülerinden ilham alan 90'lar modası, 2022 yaz trendlerine de damgasını vuruyor. Retro bir görünüm hedefliyor ancak günümüzün modasından çok fazla kopmak istemiyorsanız bu öneriler size göre!

Kadin 20-06-22 09:16

Brezilya'da çirkin hareket! Kırmızı kart gördü, kadın hakeme saldırdı...

Brezilya'da oynanan Retro - Nautico maçında sahalarda görmek istemediğimiz bir olay yaşandı! Nautico futbolcusu Jean Carlos, kendisine kırmızı kart gösteren kadın hakem Deborah Cecilia'ya saldırdı. O anlar canlı yayında kameralara böyle yansıdı...

Spor 01-05-22 13:41

Porsche geleceğe dönüş diyerek duyurdu! İşte retro tarzlı yeni Porsche 911 Sport Classic

Porsche, retro stil ipuçları barındıran yeni 911 Sport Classic'i tanıttı. Porsche'un açıklamasında "geleceğe dönüş" (Back to the future) ifadesini kullandığı yeni 911 Sport Classic'ten sadece 1.250 adet üretilecek.

Haber 28-04-22 17:59

Bu tüyolar sayesinde Merkür retrosunun olumsuz etkilerini alt edebilirsiniz!

2022 yılının ilk Merkür retrosu, 26 Ocak ile 6 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek. İletişimin gezegeni olan Merkür, retro hareketiyle birlikte iletişime dair birçok alanda etkisini gösterecek. Peki, bu durum burçlarınıza nasıl yansıyacak? İşte ekonomiden teknolojik cihazlara, iş ve arkadaşlık ilişkilerine olan etkileriyle Merkür retrosunun burçlar üzerindeki yansımaları...

Kadin 28-02-22 15:47

Eski iPhone'unuz sizi zengin edebilir! Binlerce dolar fiyat biçiyorlar

Retro ürünlere ilgi artıyor. Birkaç yıl önce satın alınan bazı eski iPhone'lar, iPod'lar ve Mac'ler ise şimdi binlerce dolar değerinde olabilir. Öyle ki evinizdeki bir çekmecede duran eski bir cihazınız varsa, aslında bir servet saklıyor olabilirsiniz.

Haber 23-02-22 11:05

Aman dikkat: Retro alarmı! Bu tarihlere dikkat etmezseniz...

2022'nin gelişiyle yeni yılda bizi bekleyen çeşitli astrolojik olaylar ve tutulmalar merak konusu olmaya başladı. Bu sene yaşanacak retrolar, pek çok kişinin ilgilendiği konular arasında. 2022'deki tutulmaların tarihlerine, etkilerine ve retrolara birlikte göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 23-02-22 10:32

90’lı yılların dövme trendi geri döndü! Sosyal medya akıma tepkisiz kalmadı

Ünlü oyuncu Pamela Anderson, 90’lı yıllarda popüler olan dikenli tel dövmelerinin yeniden gündeme gelmesini sağladı. 2000’li yıllarla beraber daha minimal ve renkli dövmelerin etki olduğu trendler retro yaşadı. 90’lı yıllarında dövme trendi sosyal medyanın kısa sürede ilgisini çekti.

Trend 10-01-22 16:31

2022 yılında yaşanacak astrolojik olaylar neler? Retro ve tutulmalar burçları nasıl etkileyecek?

2021 yılı koronavirüs pandemisinin gölgesinde oldukça zorlu bir şekilde geçti. Koronavirüs tedbirleri kapsamında kapanma ve karantinalarla geçen 2021 yılı geride kaldı. 2022 yılına dair astrolojik hareketler şimdiden merak konusu oldu. Peki yeni yıla Venüs retrosunun etkisinde giren burçlar astrolojik olaylardan nasıl etkilenecek? İşte 2022 yılını etkileyecek astrolojik olaylar...

Kadin 04-01-22 12:30

İzmir’de vintage ve retro rüzgarı

Modada vintage ve retro akımın temsilcilerinden Two Cowboys markası, yeni sezon koleksiyonlarını İzmir Arena’da düzenlenen "Vintage Moda Show” gösterisinde modaseverlerle buluşturdu. Markanın kurucu ortağı Tuncay Çetin, "Yaşları 60’ı aşan klasik otomobillerin eşlik ettiği gösterimizde vintage ve retro akımının ruhunu yansıtan en yeni trendleri, girişimci modellerimizle moda dünyasıyla tanıştırdık” dedi.

Magazin 31-12-21 22:50

Benim de evimde bir kahve köşesi olsun diyenlerin göz atması gereken aşırı güzel ve konforlu ürünler

Yumuşacık puflar, minik sehpalar, Led aydınlatmalar ve retro tasarımlı muglar... Evet, doğru bildiniz! Kahve köşesinden bahsediyoruz. Eğer siz de "Benim evimde de güzel bir kahve köşesi olmalı." diyenlerdenseniz dekorasyon için gereken şık ve konforlu ürünleri listelediğimiz yazımıza göz atabilirsiniz.

Haber 23-12-21 18:31

Hem retro hem de tarz: 200 TL altında büyük, tam çerçeve gözlük modelleri

Farklı görme problemleriniz varsa yaşam kalitenizi artırmak için gözlük ya da lens kullanmanız şart. Hassasiyet, alerji veya farklı sebeplerden dolayı lens kullanmak istemiyorsanız sizin için en uygun çözüm gözlük takmak. Ancak bu noktada tarzınıza uygun gözlüğü seçmekte zorlanıyor olabilirsiniz. Neyse ki retro tasarımlarıyla geçmişin büyüsünü stilinize taşıyacak, 200 TL altı en güzel gözlükleri sizler için araştırdık.

Kadin 30-11-21 10:39

Nur Fettahoğlu mayolu pozunu paylaştı! O zaman dans

Ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu, Instagram'dan yaptığı son paylaşımla dikkat çekti. 40 yaşındaki Fettahoğlu, siyah mayosuyla evinde çektirdiği bir fotoğrafını "Dolunay mı? Retro bitti mi? O zaman dans" notuyla paylaştı.

Magazin 21-10-21 02:28

Retro benim tarzım diyenlerin evlerinde mutlaka bulunması gerekenler

Romantik ve nostaljik bir atmosfere kim hayır diyebilir ki? Eski ile yeninin harmanlandığı, en güzel retro ürünlerin damga vurduğu yaşam alanları giderek daha fazla tercih ediliyor. Ancak retro stilini hayatınızın bir parçası yapmak, tamamen farklı bir durum. Eğer "Retro benim tarzım." diyorsanız mutlaka evinizde bulunması gereken ürünler var. Bu ürünleri sizler için derledik.

Haber 15-10-21 17:57

90’lı yıllara takıntılı olan 23 yaşındaki Jack Walter’in hayatı zaman tünelini anımsatıyor

1990’lı yıllara büyük bir hayranlık duyan Jack Walters ismindeki adam bütün hayatını retro tarzına dönüştürdü. Geçmişe yıllara dair büyük özlem duyduğunu ifade eden Jack Walters, teknoloji çağı olarak isimlendirilen günümüzde 1990’lı yılları yaşıyor. Jack Walters, zaman tünelini anımsatan evini dizayn edebilmek için 5 bin sterlin (yaklaşık 63 bin TL) harcadı.

Trend 14-10-21 16:58

Yıllar geçse de modası geçmiyor! Dolabınızdan eksik etmemeniz gereken her dönemin parçaları

Moda, canlı bir organizma gibi sürekli değişir ve dönüşür. Bu değişimin içinde ‘vintage, retro’ gibi tanımlarla geçmişe göndermeler yapılır. Günümüzde hala popülerliğini koruyan, cesur ve yeni görünen moda trendlerinin aslında onlarca yıl önce doğduğunu biliyor muydunuz? İşte dolabınızda eksik etmemeniz gereken parçalar ve onları belirleyen moda ikonları...

Trend 15-07-21 17:07

11 - 17 Ocak 2021 haftalık burç yorumu... Pluton Oğlak burcunda! Oğlak'taki Yeni Ay bu hafta burçları nasıl etkileyecek?

Bu haftaya Merkür ile Uranüs arasında sert bir gerilim olacak ve Çarşamba günü itibari ile Pluton Oğlak burcunda! Balık, Kova, Oğlak, Yay, Akrep, Terazi, Başak, Aslan, Yengeç, İkizler, Boğa, ve Koç burcunun haftalık burç yorumları nasıl? Bu hafta burçları neler bekliyor? Astrolojide haftalık beklentiler neler? İşte Astrolog Merve Rençber'den 11 - 17 Ocak 2021 haftası haftalık burç yorumları...

Kadin 11-01-21 07:03

Retro Widget 2 ile yılan oyunu iPhone'a geliyor

Nokia 3310 yılan oyunu bildiğiniz gibi bir efsane. İşte bu efsane yıllar sonra iPhone’a geldi.

Haber 11-12-20 09:28

Microsoft Pluton ile herkesi şaşırttı

Microsoft, PC’leri koruyacak olan yeni işlemcisi Microsoft Pluton ile karşımıza çıktı. Bu çip, Apple T2’ye rakip olacak gibi görünüyor.

Haber 19-11-20 12:38

Ay boşlukta ilerliyor, retro etkilerine dikkat... 25 Ekim 2020 Pazar Astrolog Merve Rençber’den günlük burçların yorumları!

Merkür retrosunun etkileri devam ediyor... 25 Ekim 2020 Pazar günlük burç yorumları; aşk, sağlık ve para üzerine etkileri ne olacak? Koç, boğa, yengeç, ikizler, akrep, terazi, aslan, oğlak, başak, yay, kova ve balık burcunda günlük astroloji durumu nasıl olacak. 25 Ekim 2020 Pazar Astrolog Merve Rençber’den günlük burçların yorumları!

Kadin 25-10-20 09:02

İstanbul Bilişim hakkında karar verildi

Son dakika haberine göre İstanbul Bilişim’in konkordato talebiyle açtığı dava reddedildi. Mahkeme, İstanbul Bilişim (Retro Bilişim Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret LTD.’nin iflasına karar verdi.

Finans 15-10-20 13:59

Nova Sposa, tasarımlarını geleneksel çizgiden kopmadan bugüne taşıyor

Tasarladığı gelinlik modelleri ile Türkiye ve dünya pazarında dikkatli üzerine çeken Nova Sposa, geleneksel köklerinden kopmadan, tasarımlarını bugüne taşımayı başardı.30 yılı aşkın tecrübesiyle tasarladığı modellerini müşterileriyle buluşturan Adana merkezli ünlü gelinlik markası Nova Sposa, başta Türkiye olmak üzere tüm Dünya’da sektörün öncü firmaları arasında yerini almayı başardı.Firmanın kurucusu Derya Demir, kraliyet düğünlerinin vazgeçilmezi olan uzun kollu gelinlikler, özgür ruhlu kadınları yansıtan bohem gelinlikler, retro ve vintage tarzıyla 3 boyutlu, çiçekli gelinlik tasarımlarında öncü bir rol üstlenmenin gururunu yaşadıklarını dile getirdi.Korona virüs sonrasında düğünlerin yeniden yapılmaya başlamasıyla müşterilerinin yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını anlatan Demir, Avrupa ülkeleri, Amerika, Güney Amerika, Orta Doğu başta olmak üzere tüm dünyadaki tüketicilerin talep ve beklentilerine hitap ettiklerine dikkat çekti.

Yurthaber 14-09-20 09:52

Eşarp ve şallarla çok daha şık bir stil elde edeceksiniz! Moda uzmanından tavsiyeler...

Eşarp ve şallar, saç aksesuarı olarak kullanıldıklarında çok eğlenceli ve birbirinden havalı saç modelleri ortaya çıkabiliyor. Farklı desenlerdeki eşarp ve şalları birkaç küçük hamleyle oldukça güzel saç aksesuarlarına çevirebilirsiniz. Eskiyen ve artık kullanılmayan eşarpları bandana haline getirerek retro ve marjinal saç stilleri elde etmeniz mümkün!

Kadin 03-07-20 13:55

Dikkat! Merkür retrosu başladı! İşin uzmanı hayatınızda yaşanacak değişimleri açıkladı...

Son zamanlarda astrolojiye ilgi duyan vatandaşlar, gezegenlerin retro hareketlerini araştırmaya başladı. Gündemi meşgul eden Merkür retrosunun ne olduğu en çok merak edilen konulardan biri haline geldi. Gerileme anlamına gelen retro kelimesi, gezegen hareketleriyle burçlar üzerinde birtakım etkilere yol açmaya başladı.

Trend 02-07-20 15:02

Ahşap kasaları sakın çöpe atmayın! Ev dekorasyonunun vazgeçilmezi olacaklar...

Kasalar, evinizin her bir köşesinde onlarca farklı amaçla kullanılabilirler. Doğal haliyle dahi oldukça retro bir görünüm sunan kasalar, birbirinden farklı dokunuşlarla bambaşka ürünlere dönüştürülebilir. Siz de evinizde uygun fiyatlı geri dönüşüm faaliyetleri yapmak istiyorsanız ahşap kasalarla yapabileceğiniz bu modelleri çok seveceksiniz.

Trend 29-06-20 17:08

Günlük burç yorumları 14 Mayıs Perşembe - Venüs retrosu başlıyor!

Bugün burcunuzda sizi neler bekliyor? 14 Mayıs Perşembe için günlük burç yorumları yayında. Venüs'ün retro hareketine başladığı bugün için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor, neler tavsiye ediliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçları için günlük yorumlar haberimizde. İşte günlük burç yorumları...

Kadin 14-05-20 09:18

PlayStation Remastered ve Retro indirimi başladı

Birbirinden güzel yapımların fiyatı, indirim furyasında alınabilir seviyelere iniyor.

Haber 13-02-20 09:19

KTO Karataylı tiyatroculardan ilk prömiyer heyecanı

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Retro Tiyatro Topluğu, Üstün Dökmen’in yazmış olduğu “Komşu Köyün Delisi” oyununun prömiyerini Konya Devlet Tiyatrosu Sahnesi’nde gerçekleştirdi.28 Kişilik oyuncu kadrosunun tamamının KTO Karataylıların oluşturduğu oyunun yönetmenliğini ise yine bu yıl, KTO Karatay Mimarlık Fakültesi mezunu Tutku Batırberk yaptı.

Yurthaber 05-02-20 13:41

2 Aralık 2019 Jüpiter Oğlak burcunda!

2 Aralık Pazartesi günü Jüpiter Oğlak burcuna geçiş yapıyor. Jüpiter, bu burçta 19 Aralık 2020 tarihine kadar seyahatini sürdürecek. 14 Mayıs-13 Eylül arası ise Jüpiter retro hareketini deneyimleyeceğiz. Her burca 12 senede bir gelen Jüpiter bakalım önümüzdeki bir sene bizlere neler getirecek?

Kadin 28-11-19 15:52

2020 nasıl geçecek? İşte 2020 yıllık burç yorumlarınız

2020 yılında 2 Güneş tutulması, 4 Ay tutulması olmak üzere toplam 6 adet tutulma gerçekleşecek. 3 tane Merkür retrosu yaşanacak. 2019'dan farklı olarak bu sene Venüs ve Mars'ında retro hareketleri gerçekleşecek. 2020 genel hatlarıyla her burcu nasıl etkiliyor? İşte 2020 burç yorumları.

Kadin 18-11-19 11:38

Merkür Güneş’in kalbinden böyle geçti

"Retro Merkür Güneş’in Kalbinde" olarak bilinen Merkür’ün Güneş önünden geçişi, Antalya’da bulunan Ulusal Gözlemevi tarafından tüm Türkiye’ye canlı olarak yayınlandı."Retro Merkür Güneş’in Kalbinde" olarak bilinen Merkür’ün Güneş’in önünden geçme olayı bugün gerçekleşti.Güneş’e en yakın ve Güneş Sistemi’nin en küçük gezegeni olarak bilinen Merkür, 30 Ekim’de duraklamaya, 1 Kasım’dan itibaren ise geri hareketine başladı.

Haber 11-11-19 17:47

Bir sonraki geçişi 2032 yılında! Merkür Güneş'in kalbinden böyle geçti

"Retro Merkür Güneş'in Kalbinde" olarak bilinen Merkür'ün Güneş önünden geçişi, Antalya'da bulunan Ulusal Gözlemevi tarafından tüm Türkiye'ye canlı olarak yayınlandı. Bir sonraki Merkür geçişi ise 13 Kasım 2032’de gerçekleşecek.

Trend 11-11-19 16:44

Çantalarda 60’lı yılların modası geri geldi

İSTANBUL / DHA, (Kurumsal Haber)- BEYMEN Çanta, 2019-2020 Sonbahar Kış sezonunda 60’lı yılların retro gustosu ve renklerini, günümüz metropollerinin dinamiğiyle buluşturuyor.

Haber 05-11-19 11:45

BEYMEN’den yeni sezonda retro çantalar

BEYMEN Çanta, 2019-2020 Sonbahar Kış sezonunda 60’lı yılların retro tasarımlarını günümüz metropollerinin dinamiğiyle buluşturdu.BEYMEN Çanta, 2019-2020 Sonbahar Kış sezonunda 60’lı yılların retro tasarımlarını günümüz metropollerinin dinamiğiyle buluşturdu.

Finans 05-11-19 10:30

Eğlence dolu 5D Simülatör Tırı Samsun’a geliyor

Eğlencenin sınırlarını zorlayan Power APP 5D Simülatör Tırı, Samsun’da vatandaşların hizmetine sunulacak.Türkiye’nin birçok şehrinde, müzik festivallerinde, konserlerde, uluslararası spor organizasyonlarında büyük bir ilgi ile karşılanan eğlence tırı, 28 Ekim ile 3 Kasım tarihleri arasında her gün saat 15.00’den 21.00’e kadar Piazza AVM’de ziyaretçilerine unutamayacakları deneyim sunacak.Tır, Çin Seddi’nde bir gezintiye çıkmak ya da bir anda kendini retro araba yarışlarının içinde bulmak isteyenleri eğlence dolu bir yolculuğa çıkaracak.Yayınlanan filme göre sarsılan, titreyen, bazen kar soğuğu, bazen yaz sıcağı yaşatan, kimi zaman yağmur altında, kimi zaman rüzgarlı tepelerde gezintiye çıkaran 5D Simülatörü, Piazza’nın her yaş grubundaki ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatacak.

Yurthaber 27-10-19 15:20

Fuarda retro çantalar ilgi gördü

İZMİR'de 23 - 25 Ekim'de gerçekleşen Shoexpo - 46.

Haber 27-10-19 11:38

30 Eylül-6 Ekim haftalık burç yorumları

Bu hafta bir retro daha sona eriyor. İki gezegen de burç değişikliği yapıyor. Bakalım bu değişimler her burcu nasıl etkileyecek?

Kadin 30-09-19 09:43

16-22 Eylül haftalık burç yorumları

Bu haftanın en güzel haberi Satürn'den geliyor. 4,5 aydır retro hareketini sürdüren Satürn, Çarşamba günü artık düz harekete geçerek hepimize derin bir nefes aldırıyor. Bakın bu hafta burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 16-09-19 09:20

Akasya Sokak Lezzetleri, yeniden kapılarını açıyor

Festival, 14-15 Eylül'de Akasya'daki Retro Lunapark'ta gerçekleştirilecek

Yurthaber 10-09-19 13:21

Akasya Sokak Lezzetleri, yeniden kapılarını açıyor

Festival, 14-15 Eylül'de Akasya'daki Retro Lunapark'ta gerçekleştirilecek

Haber 10-09-19 13:19

Intel Retro Scaling özelliğini duyurdu

Retro oyunların modern sistem ve ekranlarda daha iyi görünmesini sağlayan bu özellik, retrocuları sevindirecek.

Trend 04-09-19 08:07