Masterchef Barbaros Kac Yasinda Haberleri

MasterChef'te kim elendi, kim gitti? 30 Aralık 2023 MasterChef All Star beşincisi kim oldu? Önlüğe veda etti!

MasterChef All Star'da eleme heyecanı devam ediyor. Tahsin, Esra, Barbaros, Sergen ve Hasan MasterChef All Star'a 5. olarak veda etmemek için yarıştılar. Gecenin sonunda önlüğe veda eden isim belli olacak. Peki, MasterChef'te kim elendi, kim gitti? 30 Aralık 2023 MasterChef All Star beşincisi kim oldu? Önlüğe veda etti!

Magazin 2023-12-31 11:15:12

MasterChef'te ceketi kim kazandı? 27 Aralık 2023 MasterChef All Star 3. ceketi kim aldı, 2. finalist hangi yarışmacı oldu?

MasterChef'te üçüncü ceketin sahibi merak konusu oldu. MasterChef All Star 2023 sezonunda büyük finale adım adım yaklaşılıyor. MasterChef'in dün yayınlanan bölümüne Şef Osman Sezener konuk oldu. Son 7'ye kalan yarışmacılar Esra, Hasan, Barbaros, Tahsin, Eren, Sergen ve Kıvanç olmuştu. Bu isimlerden Tahsin ve Barbaros ilk 2 ceketi almıştı. Peki, MasterChef 27 Aralık'ta 3. ceketi kim kazandı? İşte ceketin sahibi üçüncü finalist isim...

Magazin 2023-12-28 07:58:45

MasterChef'te ilk finalist kim oldu? 25 Aralık 2023 MasterChef All Star ilk ceketi kim aldı? Büyük finale adım adım!

MasterChef'te ilk ceketi kazanan isim araştırılmaya başladı. MasterChef All Star 2023 sezonunda büyük finale adım adım yaklaşılıyor. 25 Aralık akşamı MasterChef'in yeni bölümüne Michelin yıldızlı Japon Şef Yoshuzumi Nagaya konuk oldu. Son 7'ye kalan yarışmacılar Esra, Hasan, Barbaros, Tahsin, Eren, Sergen ve Kıvanç oldu. Peki, MasterChef 25 Aralık'ta ilk ceketi kim kazandı? İşte ceketin sahibi ilk finalist isim...

Magazin 2023-12-26 23:56:39

MasterChef All Star'da Dilara elendi, sosyal medya yıkıldı! Yasin Obuz'un kutlaması olay oldu

TV8 ekranlarında yayınlanan ve büyük bir ilgiyle takip edilen MasterChef 2023 All Star'ın son bölümü nefes kesti. Heyecan dolu dakikaların yaşandığı yarışma programında Dilara, Barbaros, Esra ve Batuhan arasında yapılan eleme oyununda en az oyu alarak hayallerine veda eden isim oldu. Dilara''nın gidişi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Şimdilerde Survivor All Star'a gitmek için gün sayan Yasin Obuz'un kutlaması olay odu.

Magazin 2023-12-18 17:26:40

MasterChef All Star'da En favori yarışmacılardandı! Sosyal medyadan destek yağdı

MasterChef All Star'da eleme heyecanı yaşandı. Bir hafta boyunca verilen kıyasıya mücadelenin ardından bir yarışmacı yarışmaya veda etti. Dilara, Alican, Batuhan, Barbaros, Hasan ve Esra'nın potada olduğu gecede ilginç anlar da yaşandı.

Magazin 27-11-23 00:35

MasterChef’ten olaylı bir şekilde elenen Metin açıklama yaptı! Burak Kaya dayanamadı

MasterChef All Star’da kıran kırana mücadele devam ediyor. Geçtiğimiz hafta eleme potasında yer alan Tahsin, Esra, Tanya, Barbaros ve Metin arasında mücadele gerçekleşti. Metin ve Tanya’nın tabaklarının karışmasının ardından iki isim de son tura kaldı. Yarışmadan adeta kendi isteğiyle elenen Metin’den açıklama geldi.

Magazin 31-10-23 08:26

MasterChef'te Mehmet Şef'in o sorusu fitili ateşledi! Herkes şaştı kaldı, favori yarışmacı hüngür hüngür ağladı

MasterChef All Star'da hem rakiplerine hem de zamana karşı yarışan yarışmacılarda gerginlik had safhada. Ünlü şef Mehmet Yalçınkaya'nın "Lor tatlısının kaybedildiğine üzüldün mü?" diye sorması üzerine mavi takım yarışmacılarından Esra kendini savundu. Barbaros ona sert çıkınca olanlar oldu. MasterChef'e Tanya'nın gözyaşları damga vurdu.

Magazin 18-10-23 07:03

MasterChef'te hayrete düşüren kavga! Barış ve Barbaros birbirine girdi, Somer Şef önlüğü çıkarmasını istedi

MasterChef Türkiye'de büyük final adım adım yaklaşırken yarışmacılar arasındaki rekabetin dozu da artıyor. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı programda yarışmacılar arasında kavga çıktı. Önce Kıvanç ve Sergen tartıştı. Barış ve Barbaros arasındaki fiziksel temas ise görenleri hayrete düşürdü. Somer Şef bir yarışmacıdan önlüğü çıkarmasını istedi.

Magazin 05-10-23 07:49

MasterChef'te kim elendi, kim gitti? 24 Eylül 2023 MasterChef All Star'a veda eden yarışmacı...

MasterChef All Star'da elenen isim dün yayınlanan bölümde belli oldu. Bu haftanın eleme adayları Sergen, Azize, Tanya, Kerem, Dilara, Barbaros ve Sefa oldu. Geçtiğimiz hafta Gamze MasterChef All Star'dan elenen isim olmuştu. Son programda yaşananlar merak konusu oldu. Birçok kişi internette, "24 Eylül 2023 MasterChef'te kim elendi, kim gitti?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, MasterChef'te kim elendi, kim gitti? 24 Eylül Pazar MasterChef All Star'a hangi yarışmacı veda etti? İşte ayrıntılar...

Magazin 25-09-23 08:14

MasterChef'te üzen veda! O ağladı, herkes ağladı! 'Bu olacak iş mi şimdi'

MasterChef All Star'da eleme gecesi heyecanı yaşandı. Eleme potasında olan Kerem, Sefa, Tanya, Azize, Barbaros, Dilara ve Sergen MasterChef'te bir hafta daha kalabilmek için kıyasıya yarıştılar. Gecenin sonunda elenen isim ise izleyicileri oldukça üzdü.

Magazin 25-09-23 00:25

MasterChef'te kim elendi, kim gitti? 17 Eylül 2023 Pazar MasterChef'e hangi yarışmacı veda etti? Dikkat çeken hata!

MasterChef All Star'da elenen isim dün akşam ekrana gelen bölümde belli oldu. Bu haftanın eleme adayları Sefa, Sergen, Ayaz, Barbaros, Eda, Dilara ve Gamze olmuştu. Son programda yaşananlar merak konusu oldu. Birçok kişi internette, "17 Eylül 2023 MasterChef'te kim elendi, kim gitti?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, MasterChef'te kim elendi, kim gitti? 17 Eylül Pazar MasterChef All Star'a hangi yarışmacı veda etti? İşte detaylar...

Magazin 18-09-23 07:39

MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı? 7 Ağustos 2023 MasterChef All Star mavi ve kırmızı takım kaptanları

MasterChef All Star'da kaptanlık oyunu oynandı. Geçtiğimiz gün kırmızı ve mavi takım yarışmacıları belirlendi. Yarışmaya Berker veda etmiş ve yedeklerden Barbaros ana kadroya dahil olmuştu. 7 Ağustos Pazartesi akşamı haftanın kaptanlık oyunu heyecanı yaşandı. Peki, MasterChef All Star kaptanlık oyununu kim kazandı? 7 Ağustos MasterChef'te mavi ve kırmızı takım kaptanı kim oldu? İşte ayrıntılar...

Magazin 08-08-23 07:53

Nasıl bir nazar bu! MasterChef'te şaşırtan kaza! Danilo Şef'in ayağına yağ döküldü

Berker’in vedasının ardından MasterChef All Star kadrosuna dahil olan Barbaros Yoloğlu, oyun sırasında Danilo Şef'in ayağına yağ döktü. Bu anlar hem ekran başındakileri hem de yarışmacıları şaşırttı. Danilo Zanna, "Nasıl bir nazar bu!" derken Mehmet Şef''in sözlerini anımsatan Berker ise, "Olmayacak şey oldu, adamın ayağına yağ döktük" ifadelerini kullandı.

Magazin 08-08-23 06:56

Yeni evlenen MasterChef Barbaros'un balayı pozları olay oldu! Havuzda aşka geldiler

MasterChef'e 2020'ye damga vuran yarışmacılardan olan Barbaros Yoloğlu geçtiğimiz hafta Şule İdil Aydın ile evlendi. Çiçeği burnunda çift çıktıları balayından pozlarını paylaştı. MasterChef Barbaros'un havuzda aşk pozu eleştiri aldı.

Magazin 04-08-23 12:24

MasterChef Barbaros Yoloğlu evlendi! Serhat Doğramacı nikah şahidi oldu, Eray ise...

MasterChef Türkiye isimli program ile tanınan Barbaros Yoloğlu uzun zamandır aşk yaşadığı sevgilisi Şule İdil Aydın'la evlendi. Çok sayıda davetlinin katıldığı törene MasterChef yarışmacıları da yoğun ilgi gösterdi. MasterChef Eray'ın düğünde çiçeği almak için bir kişiyi devirmesi ise sosyal medyaya yansıdı.

Magazin 26-07-23 15:19

MasterChef Barbaros kimdir, nereli ve kaç yaşında? 2023 MasterChef All Star Barbaros Yoloğlu hangi sezon yarıştı? Hayatı ve biyografisi

MasterChef Barbaros, All Star konsepti ile ilk kez ekrana gelecek yarışmada tekrar yarışacak. Geçtiğimiz 6 sezonun ikincilerinden olan genç yarışmacı, vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Birçok kişi arama motorlarında sorgulama yapıyor. Peki, MasterChef Barbaros kimdir, nereli ve kaç yaşında? 2023 MasterChef All Star Barbaros Yoloğlu ne zaman birinci oldu?

Magazin 14-06-23 21:02

MASTERCHEF ALL STAR KADROSU 2023: MasterChef ne zaman başlıyor, saat kaçta? Sergen, Cemre, Güzide, Barbaros! İşte All Star kadrosu...

MasterChef All Star kadrosu ile yarışmanın ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Öte yandan yayınlanan tanıtımda Mehmet Şef'in Yılmaz Öztürk'ü stüdyoya davet etmesiyle birlikte Somer Sivrioğlu'nun yerine ünlü şefin geleceği iddia edildi. Peki, MasterChef ne zaman başlıyor, saat kaçta? İşte 2023 MasterChef All Star kadrosu...

Magazin 11-06-23 13:24

MasterChef All Star yarışmacıları belli oldu! Kimler var kimler! Sergen, Cemre, Güzide, Barbaros...

MasterChef All Star sezonu için geri sayım başladı. 14 Haziran Çarşamba günü başlayacak olan MasterChef All Star’ın yarışmacıları arasında kimlerin olduğu yayınlanan yeni fragman ile belli oldu. Heyecanlandıran MasterChef kadrosunun belli olmasının yanı sıra, daha önceki sezonlarda jüri üyeleri arasında bulunan Somer Sivrioğlu’nun fragmanda yer almaması dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 05-06-23 11:08

Masterchef Barbaros sevgilisine evlilik teklifi ettiği anları paylaştı! Hayatta başıma gelen en güzel şeysin

Masterchef ile tanınan ve değişimiyle gündeme gelen Barbaros Yoloğlu sosyal medya hesabından sevgilisine evlilik teklifi ettiği anları paylaştı. Masterchef Barbaros "Hayatta başıma gelen en güzel şeysin" dedi.

Magazin 14-03-23 15:27

Masterchef Barbaros Yoloğlu işleri büyüttü! Masterchef All Star kararını açıkladı

MasterChef'i ikinci olarak tamamlayan şef Barbaros Yoloğlu yarışmadan sonra işleri büyüttü. 4 tane burgerci açan Masterchef Barbaros Yoloğlu paraya para demese de yarışmadan da vazgeçmiyor. Masterchef Barbaros "All-Star kupasını Samsun’a getireceğim" dedi.

Magazin 27-01-23 09:21

TV yayın akışı 13 Ocak 2023 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

13 Ocak 2023 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 13 Ocak 2023 Cuma akşamı Kızılcık Şerbeti, Da Vinci Şifresi, Ateş Kuşları, İyilik, Yalı Çapkını, MasterChef Türkiye ve Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 13-01-23 07:17

TV yayın akışı 6 Ocak 2023 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

6 Ocak 2023 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 6 Ocak 2023 Cuma akşamı Kızılcık Şerbeti, Mumya, MasterChef Türkiye, İyilik, Vahşetin Çağrısı, Yalı Çapkını ve Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 06-01-23 07:24

TV yayın akışı 30 Aralık 2022 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

30 Aralık 2022 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 30 Aralık 2022 Cuma akşamı Kızılcık Şerbeti, MasterChef Türkiye, İyilik, Yalnız Kurt, Yalı Çapkını ve Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 30-12-22 07:19

TV yayın akışı 23 Aralık 2022 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

23 Aralık 2022 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 23 Aralık 2022 Cuma akşamı Kızılcık Şerbeti, Jurassic World, MasterChef Türkiye, İyilik, Yalnız Kurt, Yalı Çapkını ve Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 23-12-22 07:14

Barbaros Yoloğlu MasterChef teklifini elinin tersiyle itti! Survivor iddiası eleştirildi

Masterchef'in iddialı isimlerinden olan Barbaros Yoloğlu son dönemde verdiği kilolarla gündemdeydi. Eski yarışmacı hakkında yeni iddia sosyal medyada dikkat çekti. İddiaya göre Barbaros Yoloğlu Masterchef All Star'ı elinin tersiyle itip Survivor 2023 teklifini kabul etti. Masterchef Barbaros'un bu kararı sosyal medyada ise eleştirilere sebep oldu.

Magazin 24-11-22 10:43

Cinsel tercih paylaşımı olay olmuştu! Eski MasterChef yarışmacısı Barbaros Yoloğlu'nun değişimi herkesi şoka soktu

MasterChef Türkiye'nin 2020 yılında ekrana gelen sezonunda birinciliği Serhat Doğramacı'ya kaptırarak ikinci olan ve o dönem yaptığı cinsel tercih paylaşımıyla adından söz ettiren Barbaros Yoloğlu, değişimiyle görenleri şaşırttı. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı MasterChef'ten ikinci olarak çıktıktan sonra sevenlerinin yakından takip ettiği Barbaros Yoloğlu'nun Survivor'a katılacağı iddia edildi. İşte MasterChef Barbaros'un son hali...

Magazin 15-10-22 16:01

Survivor'a gideceği iddiasıyla gündemde... Masterchef Barbaros Yoloğlu gece gündüz demeden çalışıyor

MasterChef'i ikinci olarak tamamlayan Barbaros Yoloğlu son günlerde Survivor'a katılacağı iddiasıyla gündemde. İddialara yanıt vermeyen Masterchef Barbaros aralıksız spor yapmasıyla dikkat çekti. Gece gündüz demeden spor yapan Barbaros Yoloğlu'nun paylaşımları sonrası "Bu hazırlık Survivor için mi?" yorumları yapıldı.

Magazin 14-10-22 14:45

MasterChef şampiyonu Serhat Doğramacı'nın başına talih kuşu kondu! Acun Ilıcalı'nın yeni gözdesi

MasterChef Türkiye 2020'de, rakibi Barbaros Serhat'ı geride bırakarak şampiyonluk kupasını kaldıran Serhat Doğramacı, yeni bir projeyle ekranlara döndü. Acun Ilıcalı'nın yeni gözdesi olan Serhat Doğramacı, TV8'de yayınlanan Pişir de Görelim programında şef olarak izleyici karşısına çıkıyor.

Magazin 07-10-22 10:51

MasterChef Türkiye 2020'nin finalisti Barbaros Yoloğlu'nun 100 günlük değişimi inanılmaz! Göbek gitti, karın kası geldi!

Masterchef Barbaros'un son hali şaşkına çevirdi! Masterchef 2020 yarışmacıları Barbaros Yoloğlu'nun son halini görünce "Yuh bu nasıl değişim öyle?", "Helal olsun azmin zaferi", "Bravo aynen devam" yorumları yağdırdı.

Magazin 27-07-22 14:29

MasterChef'te eleme adayı kim oldu? Eski yarışmacılar sürpriz yaptı! 28 Aralık Salı MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

MasterChef Türkiye'nin 28 Aralık Salı akşamı ekrana gelen son bölümünde dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. MasterChef'te Eren ve Hasan tarafından kurulan mavi ve kırmızı takım, dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Kaybeden takım, haftanın ilk eleme adayını çıkarmak zorunda kaldı. Peki, MasterChef’te dokunulmazlığı kim kazandı? MasterChef 2021 ilk eleme adayı kim oldu? MasterChef'te ödül oyununda ise eski yarışmacılar Serhat, Ayyüce, Emir, Barbaros, Özgül ve Sefa sürprizi yaşandı.

Magazin 29-12-21 00:42

MasterChef Barbaros şimdi ne yapıyor? Barbaros Yoloğlu son haliyle dikkat çekti

MasterChef 2020 sezonunun ikincisi Barbaros Yoloğlu yeni sezonda MasterChef’e konuk olmasıyla birlikte yeniden merak konusu oldu. MasterChef Barbaros verdiği kilolarla da dikkat çekti. MasterChef şimdi ne yapıyor? İşte Barboros Yoloğlu hakkında merak edilenler…

Magazin 19-09-21 07:18

Survivor 2021'de MasterChef sürprizi! MasterChef'in ünlü yarışmacıları Survivor yarışmacıları için yemek yaptı

Survivor’ın 30 Mart Salı akşamı ekrana gelen yeni bölümünde MasterChef Türkiye yarışmacıları konuk oldu. MasterChef 2019 şampiyonu Cemre Uyanık, MasterChef 2020 şampiyonu Serhat Doğramacı, MasterChef 20219 yarışmacıları Ekin Eylem Ulaş, Güzide Mertcan, Batuhan Bayır ve MasterChef 2020 yarışmacıları Emir Elidemir ile Barbaros Yoloğlu, dokunulmazlığı kazanan takımın yarışmacılarına çok özel yemek hazırladı.

Magazin 31-03-21 02:08

Barbaros Yoloğlu’nun sevgilisi Şule İdil Aydın kimdir? Şule İdil Aydın kaç yaşında, nereli?

MasterChef yarışmasıyla ünlenen Barbaros Yoloğlu’nun Instagram’da yaptığı paylaşımların ardından sevgilisi merak edilmeye başlandı. Şimdi, Barbaros Yoloğlu sevgilisi Şule İdil Aydın kimdir şeklinde araştırmalar yapılıyor. Peki, Şule İdil Aydın kaç yaşında, nereli? İşte tüm merak edilenler...

Magazin 16-02-21 14:37

Barbaros Yoloğlu sevgilisi kim? Barbaros Yoloğlu'ndan yeni açıklama

Barbaros Yoloğlu Instagram'da gündem olan bir açıklamada bulundu. MasterChef Barbaros Yoloğlu sevgilisi de merak konusu olurken yeni açıklama dikkat çekti. İşte o açıklama ve Barbaros Yoloğlu'nun sevgilisi...

Magazin 16-02-21 08:35

MasterChef Barbaros Yoloğlu'dan cinsel tercih itirafı

MasterChef'teki zorlu mücadelesiyle yarışmayı ikinci olarak bitiren Barbaros Yoloğlu'dan cinsel tercih itirafı geldi. Ünlü yarışmacı Instagram hesabından yaptığı paylaşım ve altına yazdıklarıyla gündem oldu.

Magazin 15-02-21 11:43

MasterChef 2020 şampiyonu Serhat Doğramacı'dan ilk paylaşım: Ukalalık sandılar

MasterChef Türkiye 2020 şampiyonu Serhat Doğramacı büyük finalin ardından Instagram hesabından bir paylaşım yaptı. Kupayı yakın arkadaşı ve finalde yarıştığı Barbaros Yoloğlu ile birlikte kaldıran Serhat o anların videosunu paylaştı. Serhat paylaşımına "Basit bir şekilde şampiyon olacağım dedim ukalalık sandılar" notunu yazdı.

Magazin 04-01-21 21:57

MasterChef şampiyonluk ödülü ne oldu? MasterChef 2020 şampiyonu ne kazandı?

MasterChef 2020 yarışması 3 Ocak Pazar akşamı canlı yayında ekrana gelen büyük finalle veda etti. MasterChef finalinde Serhat ve Barbaros şampiyonluk için yarıştı. MasterChef 2020 yarışmasının şampiyonu olan isim büyük ödülün de sahibi oldu. 2020 MasterChef Türkiye şampiyonu ise Serhat Doğramacı oldu. Peki MasterChef 2020'de ödül ne oldu? Şampiyon olan Serhat ne, ne kadar kazandı?

Magazin 04-01-21 00:31

MasterChef şampiyonu kim oldu? MasterChef 2020 büyük finalde Serhat mı Barbaros mu kazandı? İşte MasterChef 2020 şampiyonu

MasterChef 2020 şampiyonu, 3 Ocak Pazar akşamı canlı yayınlanan final bölümünde belli oldu. MasterChef finalinde Barbaros ve Serhat Türk, dünya ve imza yemeklerinden oluşan menülerle yarıştı. Serhat ve Barbaros kendilerine özgü yemekleriyle Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın beğenisi kazandı. MasterChef birincisi ise canlı yayında açıklandı. Peki MasterChef şampiyonu kim oldu? MasterChef şampiyonluk ödülü ne oldu? İşte MasterChef 2020 şampiyonu ve kazandığı ödül.

Magazin 04-01-21 00:18

MasterChef Türkiye'de büyük final heyecanı! Barbaros ve Serhat'ın şampiyonluk mücadalesi

MasterChef Türkiye'de büyük finalin ilk turunda Barbaros ile Serhat karşı karşıya geldi. Pazar akşamı yayınlanacak final turunda şampiyon belli olacak. MasterChef Türkiye'de finalin ilk turunda Barbaros, 69'a 66 skorla kazanan yarışmacı oldu.

Magazin 03-01-21 07:04

MasterChef Barbaros’un inanılmaz değişimi şoke etti!

Tv8 ekranlarında büyük bir heyecanla izlenen MasterChef Türkiye'nin ilk finalisti olan Barbaros Yoloğlu'nun eski hali görenleri şoke etti.

Magazin 30-12-20 11:02

MasterChef Barbaros kimdir? MasterChef 2020 finalisti Barbaros Yoloğlu kaç yaşında ve nereli? İşte MasterChef Barbaros'un hayat hikayesi

Barbaros Yoloğlu, MasterChef Türkiye 2020 finalinde yarışma hakkı kazanan ilk yarışmacı oldu. MasterChef 2020 büyük finalinde Barbaros ve Serhat arasında şampiyonluk mücadelesi yaşanacak. Peki, MasterChef Barbaros Yoloğlu kimdir? MasterChef 2020'de yaptığı başarılı tabaklarla adından söz ettiren Barbaros Yoloğlu nereli ve kaç yaşında?

Magazin 30-12-20 03:03

MasterChef'te 2. finalist kim oldu? MasterChef 2020'de kim elendi? İşte MasterChef büyük finale kalan yarışmacılar

MasterChef 2020'nin 29 Aralık Salı akşamı ekrana gelen 132. bölümünde yarı final heyecanı yaşandı. MasterChef'te büyük finale kalan ilk isim Barbaros olmuştu. Serhat ve Emir ise yarı finaldeki düelloda karşı karşıya geldi. Şeflerin belirlediği tereyağlı konseptine göre yemekler yapan Serhat ve Emir 3 ayrı tabakla puan aldı. Kazanan isim büyük finale yükselirken, kaybeden yarışmacı ise MasterChef'e 3. olarak veda etti. Peki MasterChef'te 2. finalist kim oldu? Kim elendi?

Magazin 30-12-20 00:20

MasterChef'te ilk finalist kim oldu? MasterChef son bölümde kim kazandı? İşte MasterChef 2020'de büyük finale kalan yarışmacı

MasterChef Türkiye'nin 28 Aralık Pazartesi ekrana gelen 131. bölümünde final turu heyecanı yaşandı. MasterChef'te final haftasına kalan Emir, Serhat ve Barbaros şeflerin istediği zeytinyağlı konseptinde yemekler yaparak yarıştı. Şeflerin verdiği oylar sonunda büyük finale kalan ilk yarışmacı belli oldu. Peki MasterChef'te ilk finalist kim oldu? Büyük finale kim kaldı?

Magazin 29-12-20 00:46

MasterChef 2. finalist kim oldu? Baklavanın yapıldığı gecede MasterChef eleme adayları kimler oldu?

MasterChef Türkiye'de finale çok az kaldı. Heyecanın dorukta olduğu programda 2. finalist de belli oldu. Barbaros, Özgül ve Emir, Serhat'ın ardından 2. finalist olmak için kıyasıya yarışırken şefler yaptıkları üçüncü tadımın ardından puanlarını verdi ve finalist belli oldu. MasterChef'e baklava yapımı damga vurdu.

Magazin 27-12-20 07:08

MasterChef'te 2. eleme adayı kim oldu? 22 Aralık MasterChef Türkiye'de gün birincisi kim oldu?

MasterChef Türkiye'nin 22 Aralık Salı ekrana gelen 127. bölümünde haftanın 2. eleme adayı belli oldu. MasterChef'e Ömür Akkor konuk şef olarak katıldı ve yarışmacıların yaptığı kendi imza tabağını değerlendirdi. MasterChef'te ilk eleme adayı Emir olmuştu. Serhat, Barbaros ve Özgül ise elemeye kalmamak ve MasterChef'te son 3 yarışmacı arasına girebilmek için yarıştı. Peki, MasterChef’te bu akşam eleme potasına kim girdi, 2. eleme adayı kim oldu? MasterChef yeni bölümde kim kaç puan aldı?

Magazin 23-12-20 00:41

MasterChef'te ilk eleme adayı kim oldu? MasterChef final dörtlüsü arasında kazanan isim belli oldu

MasterChef Türkiye'de çeyrek final haftası başladı. MasterChef'in 21 Aralık Pazartesi ekrana gelen 126. bölümünde son 4 yarışmacı arasına kalan Emir, Serhat, Barbaros ve Özgül isimleri yazılı ceketlerini giydiler. Yarışmacılar 3 ayrı oyunda karşı karşıya geldi ve şefler 10 puan üzerinden değerlendirme yaptı. Toplamda en az oyu alan yarışmacı ise MasterChef'te eleme potasına girdi. Peki MasterChef'te eleme adayı kim oldu?

Magazin 22-12-20 00:42

MasterChef'te kim elendi? Çeyrek finalistler kimler oldu? İşte 20 Aralık MasterChef'e veda eden elenen yarışmacı

MasterChef Türkiye'nin 20 Aralık Pazar ekrana gelen 125. bölümünde eleme oyunu heyecanı yaşandı. MasterChef'te Emir'in ilk çeyrek finalist olmasının ardından Özgül, Eray, Serhat ve Barbaros yeni oyunlarda mücadele etti. İlk tur sonucunda 2. çeyrek finalist belli oldu. Kalan 3 yarışmacı ise eleme oyununda yeniden tezgah başına geçti. MasterChef'te son 4'e kalan yarışmacılar belli oldu. Şeflerin kararıyla ise 5. olarak elenen isim de belli oldu. Peki MasterChef'te kim elendi?

Magazin 20-12-20 23:59

MasterChef'te 2. eleme adayı kim oldu? 15 Aralık MasterChef ödül oyununu kim kazandı?

MasterChef Türkiye'nin 15 Aralık Salı ekrana gelen son bölümünde ödül ve eleme oyunları heyecanı yaşandı. Bu hafta Bolu'ya konuk olan MasterChef'te Bolu mutfağına özgü yemekler yapıldı. MasterChef'te son 5'e kalan Özgül, Emir, Serhat, Barbaros ve Eray ödül oyununda karşı karşıya geldi. Haftanın 2. eleme adayını belirleyecek olan oyunda ise yarışmacılar Danilo Şef'in imza yemeğini en iyi şekilde yapmak için yarıştı. Peki MasterChef'te eleme adayı kim oldu? Ödül oyununu kim kazandı?

Magazin 16-12-20 01:50

MasterChef'te eleme adayı kim oldu? 14 Aralık MasterChef Türkiye'de ödül oyununu kim kazandı?

MasterChef Türkiye'nin 14 Aralık Pazartesi ekrana gelen 121. yeni bölümünde ödül ve dokunulmazlık oyunları heyecanı yaşandı. MasterChef'te son 5'e kalan Özgül, Emir, Serhat, Barbaros ve Eray 30 bin TL'lik para ödülünü kazanmak için yarıştı. Oyun sırasında yarışmacılara aileleri sürpriz yaptı. Haftanın ilk eleme adayını belirleyecek olan oyunda ise yarışmacılar Mehmet Şef'in imza yemeğini en iyi şekilde yapmak için yarıştı. Peki MasterChef'te eleme adayı kim oldu? Ödül oyununu kim kazandı?

Magazin 15-12-20 01:28