Bilal Erdoğan Haberleri

Tarihi Unkapanı Değirmeni'ni üniversiteye dönüştürecek proje tanıtıldı

İbn Haldun Üniversitesinin (İHÜ) başlattığı "Unkapanı Değirmeni Üniversite Dönüşüm Projesi"nin tanıtımı yapıldı.

Yurthaber 28-03-2024 14:17

Bilal Erdoğan'ın eşinin dedesinin cenazesi, Kocaeli'de toprağa verildi

İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan'ın eşi Reyyan Erdoğan'ın dedesinin cenazesi, Kocaeli'nin İzmit ilçesinde defnedildi.

Yurthaber 26-02-2024 15:48

Dokunulmazlığı kalkan Kemal Kılıçdaroğlu için hapis talebi! Bilal Erdoğan şikayetçi olmuştu, taraflar uzlaşmadı

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'a yönelik ifadeleri nedeniyle hakaret suçundan 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Dosyanın uzlaştırmacıya tevdi edildiği bildirilen iddianamede, tarafların uzlaşmadığı kaydedildi. Son seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı olan Kılıçdaroğlu'nun milletvekili olmadığı için dokunulmazlığı kalkmıştı.

Haber 09-02-2024 11:28

300 bin genç aynı anda kitap okuyacak! TÜGVA'nın 'Kitap Kurdu Yarışması'nın lansmanına katılan Bilal Erdoğan: Kudüs'ün özgürlüğü için olmazsa olmazımız çok çalışmak, başarılı olmak

Türkiye Gençlik Vakfı’nın markalaşan projesi ‘’Kitap Kurdu Yarışması” 2023-2024 Lansmanını Rami Kütüphanesi’nde yapıldı. Lansmana katılan TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi N. Bilal Erdoğan, "Kudüs'ün özgürlüğü için de bugün İsrail'in devam eden terör saldırılarının bitmesi için de olmazsa olmazımız çok çalışmak, başarılı olmak" dedi. Geçtiğimiz yıl 111 bin 505 başvuruyla rekor bir kitap yarışmasına imza atan TÜGVA, bu yıl 300 bin gence ulaşmayı hedefliyor.

Haber 23-11-2023 17:19

Bilal Erdoğan

Bilal Erdoğan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bilal Erdoğan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Reuters'ın 'Bilal Erdoğan' haberi tepki çekti! Açıklamalar art arda geldi

İngiliz merkezli haber ajansı Reuters, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan hakkındaki iddiaları haberleştirdi. Türkiye'den söz konusu habere sert tepki geldi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Masa başında hazırlanmış ve siyasi bir amaca dönük mesnetsiz iddialar ile dolu bu sözde haberi nedeniyle Reuters Haber Ajansı'nı ve sorumsuz yönetimini şiddetle kınıyoruz" dedi. Bir tepki de Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan geldi.

Haber 27-06-2023 11:36

İletişim Başkanı Altun'dan Reuters'ın 'Bilal Erdoğan' haberine sert tepki! İddiaları yalanladı: 'Tam da önümüzdeki günlerde...'

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Reuters haber ajansının Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan hakkındaki iddialara yer verdiği habere sert tepki gösterdi. Haberi "mesnetsiz iddialarla dolu bir senaryodan müteşekkil sözde haber" ifadeleriyle niteleyen Altun, "Cumhurbaşkanımızın ailesini hedef aldığı apaçık ortada olan bu algı operasyonunun, tam da önümüzdeki günlerde gerçekleşecek NATO Liderler Zirvesi öncesinde yayımlanması da akla ciddi soru işaretleri getirmektedir" dedi.

Haber 27-06-2023 09:06

Bilal Erdoğan'dan dikkat çeken 'Nobel' çıkışı! '10-15 yıl içerisinde...'

İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, İlim Yayma Ödülleri'nin 3'üncüsünün tanıtım toplantısında konuştu. Erdoğan, "Herhalde 10-15 yıl içerisinde Nobel'i de yakalayabileceğimizi düşünebiliriz. Şu anki trendle. Bu da fena değil. Çünkü, Nobel geldiği yere 100 yılda gelmiş. Biz miktar olarak bir 20 yılda yakalarsak, fena sayılmaz" dedi. İşte Erdoğan'ın o açıklamaları...

Haber 14-06-2023 16:32

4. Dünya Göçebe Oyunları

Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan: "Verilmeye çalışılan 'Geçmişten Geleceğe Bir'iz!' mesajı. Sadece Türk dünyası için değil tüm insanlık için birlik ve beraberlik mesajı verilmeye çalışıldı"

Yurthaber 30-09-2022 13:44

4. Dünya Göçebe Oyunları'nın tanıtım toplantısı yapıldı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu: "4. Dünya Göçebe Oyunları'nda da çıtayı en yukarıya taşıyacağız. Bu marka da yoluna daha güçlü bir şekilde devam edecek. Hep birlikte heyecanlı ve mutluyuz" - "Göçebe Oyunları, bir kimlik sembolü, kimliğimizi inşa eden önemli unsurlardan bir tanesi. Hem ülkeler hem de halklar için, özellikle gençlik için önemli bir mesaj" - Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan: "Dünyada kültürel anlamda tekdüzeliğe doğru güçlü bir gidiş varken unutulmaya yüz tutmuş renklerini, mutfaklarını, dillerini, folklor, el sanatları, geleneksel spor ve oyunlarının yitip gitmesinin dünyanın zararına olduğunu düşünüyoruz"

Yurthaber 22-09-2022 14:50

Türkiye'nin Özgün Eğitim Modeli İmam Hatip Okulları Toplantısı

İlim Yayma Cemiyeti Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan: - "FETÖ hadisesini, tüm yaşadıklarımızı yorumlayarak değerlendirdiğimizde bugün aslında bu tür din istismarcılığı üzerinden oluşabilecek krizlerin en doğru çözümünün de imam hatipler olacağını görüyoruz" - "Bazı muhafazakar çevrelerin de imam hatiplere tepki gösterdiklerini görüyoruz. Bu da imam hatiplerin din istismarına alan bırakmamasından kaynaklandığını biliyoruz"

Yurthaber 20-09-2022 16:33

Bilal Erdoğan: Ne Amerika'da ne de İtalya'da böyle bir üniversite yurt altyapısı yok

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfının (TÜRGEV) Esenler Safiye Ali Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu'nun açılışı törenle yapıldı. Törende konuşan İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, "Örgün eğitimdeki dört öğrenciden birine devlet neredeyse ücretsiz yurt imkanı sağladı. Ben 15 yılımı Batı ülkelerinde geçirdim, Amerika ve İtalya'da. Ne Amerika'da ne de İtalya'da böyle bir üniversite yurt altyapısı yok" dedi.

Haber 15-09-2022 07:26

19. İmam Hatipliler Kurultayı Sivas'ta başladı

19. İmam Hatipliler Kurultayı Sivas'ta başladı

Yurthaber 03-09-2022 14:36

Rize'de GastroRize günleri devam ediyor

Rize'de "GastroRize" günleri devam ediyor

Yurthaber 27-08-2022 17:04

Genç Türkiye Forumunun ikincisi Nevşehir'de yapıldı

"Genç Türkiye Forumu"nun ikincisi Nevşehir'de yapıldı

Yurthaber 20-08-2022 21:44

Türk Dünyası Ata Sporları Şenliği, Bursa'da başladı

Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan: - "4. Dünya Göçebe Oyunları, 29 Eylül-2 Ekim tarihlerinde muhteşem İznik'imizde gerçekleştirilecek. Türk Devletleri Teşkilatının organizasyonu olan, geleneksel sporların olimpiyatında inşallah Bursa'mızı ve İznik'imizi dünyaya hakkıyla tanıtmaya çalışacağız"

Yurthaber 23-07-2022 15:17

Erzincan'daki Geleneksel Okçuluk Türkiye Şampiyonası devam ediyor

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Sinan Aksu: - "Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak Erzincan'ı sporun, özellikle doğa sporlarının merkezi haline getirmek için ciddi yatırımlar yapıyoruz" - Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan: - "Bugün 12 bine yaklaşan lisanlı sporcusuyla yaklaşık 500 kulübün katılımı ile geleneksel okçuluk, federasyonlar arasında en üst sıralara doğru hızla ilerliyor"

Yurthaber 26-06-2022 13:31

Adnan Menderes ezanın aslına iadesinin 72. yılında İstanbul'da anıldı

İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan: - "Şehit Başbakanımız merhum Adnan Menderes'i milletin değerlerinin korunmasına yaptığı bu hizmetten dolayı, dinimizin önemli rükünlerinden ezanı serbest bırakma iradesini seçilir seçilmez mecliste ortaya koyduğu için hayırla yad ediyoruz" - Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan: - "Tek parti döneminde dinde reform bahanesiyle uygulanan Arapça ezan yasağı tam 18 yıl sürdü. Tarihimize bir utanç vesilesi olarak geçen bu yasaklama her türlü despot uygulamasına rağmen milletin vicdanında karşılık bulmadı"

Yurthaber 16-06-2022 15:28

Beyoğlu'nda İstiklal Millet Kütüphanesi açıldı

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer: - "İnşallah 2022'nin sonuna kadar da okullarımızdaki kitap sayısını 100 milyona çıkartacağız. Bilimle, kimlikle, sanatla kitapla gençlerimizi buluşturdukça kesinlikle 21. yüzyıl, Türkiye'nin yüzyılı olacaktır" - İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan: - "Biz de inşallah Fatih'te İlim Yayma Vakfı'nın Genel Merkezi'nin yanında benzer bir projeyi yapmayı planlıyoruz. Onun çalışmasını yapıyoruz"

Yurthaber 27-05-2022 14:50

5. Etnospor Forumu Bakü'de başladı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu: "Hem tesisleşmede hem müsabaka sayısında hem de lisanslı sporcu sayısında yüzde yüzün üstünde artışlar gerçekleştirdik. Bunu da pandemiye rağmen yaptık. Çıtamız hep daha yüksekte" - Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan: "Geleneksel kültürlerin muhafaza edildiği, yerel kimliklere özgü çok sayıda elementi bünyesinde bulunduran geleneksel spor ve oyunların ihyasını amaçlıyoruz"

Haber 05-03-2022 15:34

Mevlüt Çavuşoğlu, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile görüştü

Resmi ziyareti kapsamında Azerbaycan’da bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile görüştü. Aliyev daha sonra, Dünya Etnospor Konfederasyonu (DEK) Başkanı Bilal Erdoğan’ı kabul etti.

Haber 05-03-2022 12:55

Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu İstişare Toplantısı yapıldı

Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu İstişare Toplantısı yapıldı

Yurthaber 04-03-2022 16:38

TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, Samsun'da gençlerle buluştu:

"Gençlerin her alanda kültürüne ve değerlerine sahip çıkması gerekir"

Yurthaber 02-03-2022 17:46

Bilal Erdoğan: Türkiye her iş gününde 1 milyar dolar ihracat yapan bir ülke haline gelecek

İlim Yayma Vakfı Başkanı Bilal Erdoğan, "Bugün öyle bir hızla ilerliyoruz ki, öyle bir fırsat penceresini Türkiye yakalamış durumdaki muhtemelen yakın zamanda, 6 ay, 1 yıl sürmeden Türkiye her iş gününde 1 milyar dolar ihracat yapan bir ülke haline gelmiş olacak" açıklamasını yaptı.

Haber 05-11-2021 07:49

Türkiye Girişimci Buluşması Zirvesi, ödül töreniyle sona erdi

İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan: - "Bugün öyle bir hızla ilerliyoruz ki Türkiye öyle bir fırsat penceresini yakalamış durumda ki muhtemelen yakın zamanda 6 ay 1 yıl sürmeden Türkiye her iş gününde 1 milyar dolar ihracat yapan bir ülke haline gelmiş olacak" - "Türkiye'de birileri, birilerinin ötekileştirilmesinden bahsederken, Türkiye'nin o büyük firmaları ve zenginleri kendi plaza ve binalarında neden bir başörtülünün asla çalışamadığının hesabını versinler. O zaman kutuplaştırmanın kimin yapıp, yapmadığı daha iyi ortaya çıkacaktır"

Yurthaber 04-11-2021 21:56

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Bilal Erdoğan'a sert çıkış: Sen kimsin?

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bürokratlara yaptığı çağrı sonrası başlayan polemik hakkında, "Siz devlet memurlarını tehdit mi ediyorsunuz? diyorlar. Kim devletine, milletine hizmet ediyorsa başımın üstünde yeri vardır. Mafyatik ilişki içine girenleri evet, tehdit ediyorum" dedi. Büyükada'daki TÜGVA'nın tahliyesi tartışmasına da değinen CHP lideri, "Bir cumhurbaşkanın oğlu babasının makam ve mevkisini bilerek davranmak zorundadır. Kimsin sen? Bu yetkiyi kimden alıyorsun?" açıklamasında bulundu.

Haber 19-10-2021 14:58

Bilal Erdoğan: Kurumlarımızın hedef alınmasının bir sebebi var

Kocaeli’de Ensar Vakfına devredilen tarihi binanın açılış töreninde konuşan Bilal Erdoğan, vakıfların hedef alınmasının bir sebebi olduğunu ve kurumların itibarsızlaştırılmasına müsaade edilmemesi gerektiğini söyledi.

Haber 14-10-2021 17:36