Japon Heyeti Haberleri

Japonya müdahaleye hazır: Yen dolar karşısında 34 yılın dibini gördü

Japonya yeni, merkez bankası toplantısının başlamasıyla 34 yılın en düşük seviyesini test etti. Japon hükümeti, değer kaybeden yen karşısında müdahaleye hazır olduğunu bildirdi.

Finans 2024-04-25 10:03:18

CHP heyeti Anıtkabir'de

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) parti genel merkezinde düzenlenecek Yerel Yönetimler Çalıştayı öncesinde Genel Başkan Özgür Özel, parti yöneticileri ve belediye başkanları ile Anıtkabir'i ziyaret etti.

Haber 2024-04-20 10:51:25

Yunanistan askeri heyeti, 54'üncü Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı'nı ziyaret etti

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Türkiye-Yunanistan arasında "Güven Artırıcı Önlemler" kapsamında Türkiye'ye gelen Yunanistan askeri heyetinin 54'üncü Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı'nı ziyaret ettiğini bildirdi.

Yurthaber 2024-04-18 13:56:53

Adıgey Cumhuriyeti Başkanı Kumpıl Murat, KAFFED Heyeti'ni kabul etti

Anavatan ziyaretleri kapsamında KAFFED Heyeti Adıgey Cumhuriyeti Başkanı Kumpıl Murat tarafından kabul edildi. Kafkas Dernekleri Federasyonu (KAFFED) tarafından yapılan açıklamaya göre Başkan Kumpıl Murat görüşmede heyetin başlıklar halinde ilettiği konularda gereken desteği vereceğini, ayrıca atılacak karşılıklı adımlar ile Türkiye ve Rusya ilişkilerinin de olumlu anlamda etkileneceğini belirtti.

Haber 2024-04-18 11:15:29

THK duyurdu: Borçları yapılandırdık, ilk taksidi ödedik

Türk Hava Kurumu Kayyum Heyeti (THK), kurumun borçlarını yapılandırarak ödemeye başladıklarını duyurdu. Kasım 2023’te göreve başlayan THK Kayyum Heyeti Başkanı Vali Kemal Yurtnaç, yaptığı açıklamada "Taksitlendirdiğimiz borcumuzun da ilk yüklü ödemesini de yaptık" dedi.

Finans 16-04-24 13:16

Tartıştığı sağlık personelini ısırarak yaraladı! Valilik açıkladı: 'Jandarma personeli açığa alındı'

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde trafik kazasına müdahale eden 112 Acil Ambulans personeline saldıran ve 'ısırarak yaralayan' jandarma uzman çavuş açığa alınarak, hakkında soruşturma başlatıldı. Tekirdağ Valiliği, "Olayla ilgili olarak aynı gün içerisinde disiplin soruşturma heyeti görevlendirilmiş olup ilgili jandarma personeli açığa alınmıştır" açıklamasını yaptı.

Haber 15-04-24 19:34

Kırşehir'deki Japon Bahçesi bayram tatilinde 14 bin kişiyi ağırladı

Kırşehir'in Kaman ilçesindeki Kalehöyük Arkeoloji Müzesi yerleşkesinde bulunan Japon Bahçesi'ni 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde 14 bin kişi ziyaret etti.

Yurthaber 15-04-24 13:50

İhmaller zinciri! 1 kişinin öldüğü teleferik kazasıyla ilgili beklenen rapor geldi

Bayramın son günü Antalya’nın ünlü tatil beldesi Konyaaltı ilçesinde 1 kişinin hayatını kaybettiği, 7 kişinin de yaralandığı teleferik kazasına ilişkin bilirkişi heyeti ön raporu hazırlandı. Teleferik kazasına ilişkin haklarında gözaltı kararı verilen 13 kişiden 12'si, adliyeye sevk edildi. Raporda kazanın, deformasyona uğrayan cıvataların kopmasından kaynaklandığı belirtilirken, bakım sözleşmesinde yer almasına rağmen bağlama elemanlarının kontrolünün yapılmadığı da vurgulandı.

Haber 14-04-24 19:56

Uluslararası Ankara Müzik Festivali'nde Japon grup WA-League gösteri yapacak

38. Uluslararası Ankara Müzik Festivali kapsamında Japon grup WA-League yarın MEB Şura Salonunda sahne alacak.

Yurthaber 04-04-24 11:30

'Yurt dışına kaçabilirdim' Cesedi derin dondurucudan çıkmıştı! 3 yaşındaki Lina'nın davasında karar 'Hiçbirine indirim uygulamadı'

Gaziantep'te Lina Nazlı Erbay'ın (3) darbedilerek öldürülüp, cesedinin derin dondurucuda saklandığı olaya ilişkin davada mahkeme heyeti, tutuklu sanıklardan Muhabbet Toz'u ağırlaştırılmış müebbet ve 7 yıl, sevgilisi Mehmet Aksu'yu 27 yıl hapis cezasına çarptırdı.

Haber 03-04-24 17:50

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım'dan Düzcespor'a destek

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzcespor Kulübü teknik heyeti ve futbolcuları ile Şıralık Tesisleri’nde bir araya geldi. Özlü, Fenerbahçe Spor Kulübü Eski Başkanı Aziz Yıldırım’ın büyük desteği ile Düzcespor’un finansal sorunlarını çözüme kavuşturduklarını müjdeleyerek, “Düzcespor’un önümüzdeki dönemde başarılı olması için gereken mali kaynak oluşturuldu” dedi.

Spor 01-04-24 13:14

Gizli tanığın itiraflarda bulunmuştu! Türkiye'nin konuştuğu Bodrum'daki Gamze Sakallıoğlu cinayetinde anneye ağırlaştırılmış müebbet, babaya beraat

Türkiye'nin konuştuğu 17 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu'nun Bodrum'daki evinde yatağında ölü bulunmasıyla ilgili davada karar açıklandı. Gizli tanığın itirafıyla gözaltına alınıp tutuklanan anne Turcen Sakallıoğlu mahkeme heyeti tarafından 'üst soyu nitelikli kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılırken, Mehmet Halil Sakallıoğlu'nun ise beraatine karar verdi. Kararın ardından sanık Turcen Sakallıoğlu'nun avukatları istinafa başvuracaklarını açıkladı.

Haber 27-03-24 19:53

Eşi ve sevgilisine sokakta kurşun yağdırdı! Yasak aşk cinayetinde mahkeme kararını verdi

Sakarya’da İ.A., kendisini aldattığını iddia ettiği eşi Tansu A. ve onunla ilişki yaşadığı ileri sürülen B.Y.T.’yi silahla vurdu. Tansu A. hayatını kaybederken, B.Y.T. ise yaralandı. Olayın ardından silahı ile polise teslim olan İ.A., "Neden yaptınız, pişman mısınız?" sorusuna "adalet" yanıtını verdi. İ.A.'nın tutuklu yargılandığı yasak aşk cinayetinde mahkeme heyeti kararını verdi. İşte detaylar...

Haber 18-03-24 12:59

Yasak aşk cinayetinde karar: Cinayet zanlısı kocaya 24 yıl hapis cezası

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde kendisini aldattığı iddia edilen eşini öldüren, onunla ilişki yaşadığı ileri sürülen kişiyi de yaralayan sanık hakkında mahkeme heyeti kararını verdi.

Yurthaber 18-03-24 12:34

Hemşire eşini 11 bıçak darbesiyle katletmişti! Mahkeme 'tahrik indirimi' uygulamadı, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, tartıştığı hemşire eşi Hülya Er Tortop'un (35) başına şişe ile vurup, vücudunun 11 yerinden bıçaklayarak öldüren Murat Tortop (39), yargılandığı mahkemede son savunmasında “Yaşananlar için çok üzgünüm. Böyle olsun istemezdim. Pişmanım." dedi. Mahkeme heyeti haksız tahrik indirimi uygulamadan Tortop’a ‘eşi kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi.

Haber 14-03-24 23:22

Eski eşine kabusu yaşattı, savunması 'pes' dedirtti! 'Zaten küçük bir kadın, istesem her zaman öldürürüm'

Çanakkale'de Halil Karabıyık (36), markette bıçakla saldırdığı eski eşi Elif Gedik'i (35) yaraladı. Tutuklu yargılanan Karabıyık'ın ilk duruşmadaki savunması 'pes' dedirtti. Karabıyık, "Öldürme gibi bir niyetim yoktu. Öldürme gibi bir niyetim olsaydı bıçağı belden aşağıya bacaklarına doğru sallamazdım, boynuna, kalbine saplardım. Zaten küçük bir kadın, istesem her zaman öldürürüm" dedi. Mahkeme heyeti, Karabıyık'ın tutukluluk halinin devamına karar verip, duruşmayı erteledi. İşte detaylar...

Haber 14-03-24 17:59

Başka bahara kaldı! Süper Mario'nun yeni animasyon filmi 2026'da vizyona girecek

Popüler video oyun karakteri Süper Mario'nun yeni animasyon filminin 2026 yılında vizyona gireceği bildirildi. Japon konsol ve oyun üreticisi Nintendo Direktörü Miyamoto Şigeru, "Mario'nun dünyasını daha da genişletmeyi düşünüyoruz" dedi.

Trend 12-03-24 15:46

Kan donduran görüntüler! Anne ve kızına kurşun yağdırdı, mahkeme cezasını kesti

İzmir'de Davut Yiğitsoy (39), dini nikahla birlikte yaşadığı Seher Genç'i (31) tabancayla yaralayıp, annesi Aysel Genç'i (62) öldürdü. Cinayet anları ise saniye saniye kameralara yansıdı. Dünya Kadınlar Günü'nün kutlandığı 8 Mart'ta cinayetle ilgili karar duruşması görüldü. Tutuklu sanık Yiğitsoy, ağırlaştırılmış müebbet ve 19 yıl hapse çarptırıldı. Mahkeme heyeti, Yiğitsoy'un cezasında indirim uygulamadı.

Haber 11-03-24 15:59

Depremde 51 kişinin öldüğü binanın firari sanık kardeşleri hakkında Interpol kararı

Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan ve 51 kişinin ölümüne neden olan Gaziantep’in Nizip ilçesindeki Furkan Apartmanı ile ilgili dördüncü duruşmada tutuklu sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar veren mahkeme heyeti, firari olan 2 sanık kardeş hakkındaki Interpol talebini kabul etti.

Yurthaber 08-03-24 15:05

Çanakkale depremini önceden tahmin etti! Japon uzmandan korkutan yeni uyarı 'Her an olabilir! Artık...'

Çanakkale’de meydana gelen 4,9 büyüklüğündeki deprem bölgede endişeye yol açtı. Çanakkale'deki 4,9'luk depremi daha önceden tahmin ettiğini iddia eden Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, Marmara Bölgesi için “Her an deprem olabilir. Artık hazır olunsun” şeklinde uyarıda bulundu.

Haber 06-03-24 11:02

Yer Konya… ‘Türkiye ve dünya için heyecanlandıran bir buluş’ diyerek duyurdular! Tam 8 bin 600 yıllık…

Konya’nın Çumra ilçesinde yer alan kazı çalışmalarında heyecan verici bir gelişme yaşandı. Çatalhöyük'te 8 bin 600 yıllık "ekmek" bulundu. Kazı Heyeti Başkanı Doç. Dr. Ali Umut Türkcan “Somun ekmeğin küçültülmüş hali. Ortasına parmak basılmış, fırına girmemiş ama mayalanmış, içindeki nişastalarla beraber günümüze gelmiş. Böyle bir örnek yok” ifadelerini kullanırken Gaziantep Üniversitesi öğretim görevlisi Salih Kavak ise "Türkiye ve dünya için heyecanlandıran bir buluş" dedi.

Haber 05-03-24 12:40

Gazze için kritik saatler! Hamas heyeti Kahire'ye geldi: Ateşkes umutları yeşerdi

Gazze'de süren savaşta Ramazan öncesi ateşkes sağlanması için peş peşe adımlar atılıyor. Son olarak Hamas heyeti Mısır'ın başkenti Kahire'ye geldi. Bir Hamas yetkilisi, Gazze'de 24 ila 48 saat içinde ateşkesin sağlanabileceğini ifade etti.

Haber 03-03-24 13:12

Bilal Erdoğan'ın eşinin dedesinin cenazesi, Kocaeli'de toprağa verildi

İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan'ın eşi Reyyan Erdoğan'ın dedesinin cenazesi, Kocaeli'nin İzmit ilçesinde defnedildi.

Yurthaber 26-02-24 15:48

Hamile kadını cinsel ilişki sırasında boğarak öldürdü, mahkemeden bakın ne istedi! 'Ailecek perişan olduk'

Bursa'da Y.A.M.A. (42), dini nikahla birlikte yaşadığı 5 aylık hamile N.M.T.'nin (43) cinsel ilişki sırasında boğazını sıkıp ölümüne neden oldu. Ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen tutuklu sanık Y.A.M.A., çıktığı son duruşmada olayın basında yer alması nedeniyle kendisinin ve ailesinin mağdur olduğunu söyleyerek, duruşmanın gizli görülmesini istedi. Mahkeme heyeti, sanığın yargılamanın gizli yapılması ve tahliye talebini reddedip, duruşmayı erteledi. İşte detaylar...

Haber 26-02-24 10:59

İliç'teki liç yığını uzmanları bile ürküttü: Dünyada rastlamadık! Bu inanılmaz bir rakam

İliç'teki maden faciasında kaybolan 9 işçiden 8 gündür haber yok. Yeni heyelan tehlikesi nedeniyle bölgedeki çalışmalara da ara veriliyor. Bölgedeki durum KTÜ'den gelen heyeti de ürküttü. Prof. Dr. Hakan Ersoy, Anagold Madencilik'in işlettiği maden sahasında tespit edilen 257 metre yükseklikteki liç yığınına dünyada rastlamadıklarını belirtip "Bu inanılmaz bir rakam" dedi. Ayrıca bu seviyenin 'kontrol edilebilir'in üzerinde olması da ihmaller zincirini ortaya koydu.

Haber 21-02-24 12:02

7 üzeri deprem beklenen ilçe ve illeri sıraladı: Sabahki sarsıntı asıl korkulması gereken değilmiş! Büyük yıkım yaşanacak

Bugün İstanbul'da da hissedilen Bursa - Gemlik merkezli tedirgin eden depremin ardından Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, 7 üzeri deprem uyarısıyla tehlikenin büyüklüğüne dikkat çekti. Sabahki depremi kastederek "Bunlar korkulacak şiddette değil ama diğerlerinin habercisi" diyen Moriwaki, "büyük deprem" beklenen illeri açıkladı.

Haber 19-02-24 14:38

Dünyanın en sıra dışı uzay araçlarından! Aynı zamanda bir ilk: Proje başkanı, o detayı Bizi hayrete düşürdü diyerek paylaştı

Japon bilim insanları, dünyanın en sıra dışı uzay araçlarından birini, keresteden yapılmış küçük bir uydu geliştirdi. Japonya tarafından fırlatılacak olan dünyanın ilk ahşap uydusu aynı zamanda da çevre dostu. LignoSat sondası, zararlı alüminyum parçacıklarıyla mücadele etmek için tasarlandı. Yani uydu, uzay kirliliğiyle mücadele için de önemli bir adım olacak. Proje başkanı Koji Murata, "Ahşabın bu koşullara dayanma kabiliyeti bizi hayrete düşürdü" dedi.

Haber 18-02-24 14:59

Platonik aşık dehşeti: Kızının gözü önünde solisti katletmişti! Cezası belli oldu

Bursa'da İzzet Akdeniz (47), platonik aşık olduğu solist Nurcan İnan'ı (41) kızının gözü önünde silahla vurarak öldürdü. Karar duruşmasında son sözü sorulan Akdeniz, "Rahmetlinin ailesinden çok özür dilerim. Başsağlığı diliyorum. Pişmanım" dedi. Mahkeme heyeti, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırdığı sanığa takdiri indirim uygulayarak, cezayı müebbet hapse çevirdi. İşte detaylar...

Haber 18-02-24 11:59

Ormanlık alanda cesedi bulunmuştu! Erdal Sakız cinayetinde tutuklu karı-koca hakkında karar

Sakarya’nın Karasu ilçesinde kendisinden haber alınmayan ve Hendek ilçesinde ormanlık alanda ölü bulunan Erdal Sakız cinayetine ilişkin aynı aileden 2’si tutuklu 1’i tutuksuz yargılanan sanıklar son kez hakim karşısına çıktı. Mahkeme heyeti tutuklu karı-kocaya ‘tasarlayarak kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet, tutuksuz yargılanan sanığın ise beraatine karar verdi.

Haber 15-02-24 19:43

CHP heyeti toprak kaymasının yaşandığı Erzincan'daki maden ocağı bölgesinde inceleme yaptı

CHP Genel Başkan Yardımcıları Deniz Yavuzyılmaz ve Gamze Taşcıer ile milletvekillerinden oluşan heyet, toprak kaymasının meydana geldiği Erzincan'ın İliç ilçesine bağlı Çöpler köyündeki maden ocağı bölgesinde incelemelerde bulundu.

Yurthaber 14-02-24 14:49

Amasra'da maden ocağındaki patlamaya ilişkin davada ara karar

Mahkeme heyeti, 7 sanığın tutukluluk halinin devamını kararlaştırdı. BEYANLAR VE ARA KARAR EKLENDİ

Yurthaber 14-02-24 08:06

Yok böyle savunma! 'İstesem öldürürdüm' dedi, ilk duruşmada tahliye edildi

Bursa'da Emir Çullu (29), husumetli olduğu Ercan Demirkıran'ın akrabası Tolga Demirkıran'ı (34) tabancayla yaraladı. 'Kasten öldürmeye teşebbüs' suçlamasıyla yargılandığı davanın ilk duruşmasında yaşadıkları tartışma sırasında, elini beline götüren Demirkıran’a korkutmak amacıyla ateş ettiğini belirten Çullu, "İstesem onu öldürürdüm. Suç kayıtlarıma bakınca bunu anlarsınız hakim bey" dedi. Mahkeme heyeti, çok sayıda kaydı bulunan sanığın tahliyesine karar verdi. İşte detaylar...

Haber 09-02-24 15:59

Castella (sünger kek) tarifi: Castella nasıl yapılır?

Dünyanın farklı ülkelerinden gelen ve Türk mutfaklarında da yer edinen birçok lezzet vardır. Bunlardan biri de halk arasında sünger kek olarak da isimlendirilen Castella’dır. Yapımı son derece kolay olan ve kolay bulunan malzemelerden yapılan bu kek, genelde Japon cheescake ile karıştırılsa da yapımı çok daha kolaydır.

Yemek 08-02-24 02:26

Kimisi 'yapay zeka' kimisi ise 'gerçek' dedi! İkiz kardeşlerin güzelliği görenleri büyüledi... Sosyal medya onları konuşuyor

İkiz kardeşler "Morikaze Hana" ve "Hiiragi Kiki" sosyal medyanın gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Japon fenomenler güzellikleri sayesinde tüm dünyaya yayılan geniş bir hayran kitlesine ulaşırken 'yapay zeka' tartışmalarını da bir kez daha alevlendirdi.

Trend 02-02-24 10:14

Japon deprem uzmanından Türkiye açıklaması! Akdeniz, Ege, Marmara hepsini tek tek saydı; tsunami yüksekliği…

Türkiye deprem korkusu ile yaşarken uzmanlardan gelen son dakika açıklamaları ile ilgili haberler de gündem yaratmaya devam ediyor. Japon Deprem Uzmanı Yoshinori Moriwaki Kayseri’de katıldığı bir panelde dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Moriwaki açıklamasınra “Akdeniz, Ege ve Marmara'da genel olarak 1-3 metre yüksekliğinde tsunami meydana gelebilir” dedi. Kuzey Anadolu fay hattının geçtiği ülkeleri ise tek tek saydı. İşte detaylar…

Haber 02-02-24 07:42

Japon deprem uzmanı Yoshinori, Kayseri 1. Deprem Farkındalık Paneline katıldı

Yüksek inşaat mühendisi, mimar ve deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, "Kayseri 1. Deprem Farkındalık Paneli"ne katıldı.

Yurthaber 02-02-24 07:05

Japon sosyal medya fenomeninin restorandaki hareketi viral oldu! Sadece 4 saniyelik görüntü milyonlarca izlenmeye ulaştı

Japon YouTuber Macca'nın Tayvan'da bir restoranda yemek yerken bluzunu yukarı kaldırarak göğüslerini gösterdiği yaklaşık 4 saniyelik bir video kısa sürede milyonlarca izlenmeye ulaştı. Fenomen ismin restoranda bulunan diğer müşterilere aldırış etmeden yaptığı hareketi sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı.

Trend 01-02-24 13:40

Gamze Sakallıoğlu yatağında ölü olarak bulunmuştu! Mide bulandıran detayların da olduğu olayda yeni gelişme: Beklenen rapor geldi

Muğla Bodrum'da Gamze Sakallıoğlu yatağında ölü bulunmuştu. Anne ve babası çıktıkları canlı yayın sonrasında gözaltına alınmıştı. Mide bulandıran detayların da olduğu olayla ilgili olarak beklenen rapor geldi. Mahkemeye ulaşan raporda, anne Sakallıoğlu'nun akıl sağlığının yerinde olduğu kaydedildi. Mahkeme heyeti, baba Sakalıoğlu'nun da akıl sağlığının tespiti için 15 gün aynı hastanede tutularak rapor hazırlanmasına karar vererek, tahliye taleplerini reddetti.

Haber 31-01-24 20:17

14 yaşındaki küçük kızı hamile bıraktı! Avukatı Whatsapp yazışmalarını okudu: Mahkeme 'mağdur minyon' diyerek affetmedi

Bursa'da 22 yaşındaki Şahin K., sevgilisi 14 yaşındaki C.B.'yi istismar edip hamile kalmasına neden oldu. Mağdur hamile olduğunu anlayınca ailesiyle şikayetçi oldu. Sanığın avukatı ilişkinin zorla yaşanmadığını iddia ederek Whatsapp yazışmalarını okudu. Şahin K. mağdurun yaşını bilmediğini savundu ancak mahkeme heyeti mağdurun minyonluğundan dolayı ilk kez gören birinin de bunu anlayacağını belirterek 18 yıllık cezada indirim yapmadı.

Haber 30-01-24 11:59

Asya'da tansiyon tavan yaptı: Su altı nükleer silah denemesi sonrası Kuzey Kore'den yeni hamle!

Güney Kore ve Kuzey Kore'nin arasındaki tansiyon giderek artıyor. Yine bu ay içerisinde su altı nükleer silah sistemini deneyen Kuzey Kore'den yeni hamle geldi. Güney Kore, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne doğru seyir füzesi fırlattığını açıkladı.

Haber 28-01-24 11:19

Yeniden Refah Partisi'nden 'ittifak' açıklaması! Kulisler hareketlendi... AK Parti ne teklif edecek bunu bilmiyoruz dedi, İmamoğlu için noktayı koydu: İstemiyoruz

Yerel seçimlerde özellikle İstanbul'da AK Parti ile ittifak yapıp yapmayacağı merak konusu olan Yeniden Refah Partisi'nden (YRP) kulisleri hareketlendiren bir açıklama geldi. AK Parti heyeti ile bir araya geleceklerini duyuran YRP Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, "Ne teklif edecek bunu bilmiyoruz" dedi. Kılıç'ın İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili sözleri ise dikkat çekti.

Haber 22-01-24 15:37

15 yaşındaki lise öğrencisiyle cinsel ilişki yaşadı, savunması 'pes' dedirtti

Bartın'da Akın D. (21), lise 2'nci sınıf öğrencisi G.M. (15) ile cinsel ilişki yaşadı. Cinsel istismar suçlamasıyla tutuksuz yargılanan Akın D., "Her şey rıza ile oldu, hiçbir zorlama yoktur" diyerek kendini savundu. Mahkeme heyeti, Akın D.'nin, 'Reşit olmayanla cinsel ilişki' suçundan 3 yıl 9 ay hapisle cezalandırılmasına karar verdi. İşte detaylar...

Haber 18-01-24 11:59

Radikal örgütlere yönelik operasyonun detayları ortaya çıktı

Aşırı uç radikal terör örgütlerine yönelik 3 gündür devam eden ve bugün sona eren “Kahramanlar-45” operasyonunun İstanbul ayağında DEAŞ ve Heyeti Tahrir Şam (HTŞ) yanlısı 8 şüpheliden 7’sinin yakalandığı öğrenildi.

Yurthaber 18-01-24 10:52

Japon deprem uzmanından rahatlatan açıklama: O bölgeyi işaret etti! Büyük deprem beklenmiyor

Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerden sonra Kuzey Anadolu fay hattında büyük bir deprem beklenmediğini belirtti. Moriwaki ayrıca 2-3 katlı yatay mimari uyarısında da bulundu.

Trend 07-01-24 16:35

Can Atalay kararı gündem olmuştu! Yargıtay'dan AYM çıkışı: 5-6 yıldan beri...

Yargıtay Birinci Başkanı Mehmet Akarca, Anayasa Mahkemesi'nin tutuklu milletvekili Can Atalay hakkında verdiği 'hak ihlali' kararına ilişkin "Aşağı yukarı 5-6 yıldır süregelen ciddi anlamda derin görüş ayrılıklarımız oldu, bu bir gerçek" dedi. Öte yandan, TTB, Can Atalay hakkında verilen hak ihlali kararının uygulanmaması nedeniyle İstanbul 13'üncü Ağır Ceza Mahkemesi heyeti ve Yargıtay 3'üncü Ceza Dairesi üyeleri hakkında ceza soruşturması başlatılması talebiyle başvuruda bulundu.

Haber 05-01-24 16:46

Ünlü Japon Deprem Uzmanı Yoshinori Moriwaki, 'Deprem açısından güvenli bölge' deyip uyardı: 'Yanlış yaparsa binlerce kişi ölür'

Ünlü Japon Deprem Uzmanı Yoshinori Moriwaki, Akdeniz bölgesiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Moriwaki, Antalya-Alanya bölgesinde deprem riskinin az olduğunu, Alanya’nın deprem açısından güvenli bölge olduğunu söyledi.

Haber 03-01-24 18:32

Son Dakika | Tokyo'da 2 uçak pistte çarpıştı! A350 Airbus yolcu uçağı alev alev yandı... O anlar böyle görüntülendi: Yüzlerce yolcu taşıyordu

Son dakika: Dün 7,5 şiddetindeki depremle sarsılan Japonya'da bugün de bir facia yaşandı. Japonya'nın başkenti Tokyo'daki Haneda Havalimanı'nda pistteki iki uçak çarpıştı. Kazaya karışan A350 Airbus yolcu uçağında yangın çıktı. Yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Japon yayın kuruluşu NHK, yanan uçaktaki yaklaşık 379 yolcu ve mürettebatın tahliye edildiğini açıkladı. Kaza anına ve sonrasına ait görüntüler dehşete düşürürken, hava trafiğindeki yoğunluk da radara yansıdı.

Haber 02-01-24 13:30

Depremden hemen önce uyarıyor! Japon fenomen Yoshi'nin paylaştığı video gündem oldu: Türkiye'de de kullanılsın!

Deprem ülkesi olan Japonya 7,6'lık sarsıntıyla gündeme geldi. Söz konusu depremin ardından şu ana kadar 24 kişinin hayatını kaybettiği öğrenilirken, Japon sosyal medya fenomeni Yoshi Enomoto'nun paylaştığı görüntü gündem oldu. Depremden kısa bir süre önce gelen bir uyarı sistemini gösteren bir videoyu paylaşan Yoshi, Japonya'da kullanılan bu sistemin Türkiye'de de olması gerektiğini söyledi.

Trend 02-01-24 08:23

Japonya depremi sonra gündem yine olası Marmara depremi! Japon uzman en kötü senaryoyu açıkladı: O 3 ilçe sular altında kalabilir

Japonya yeni yıla 7.6'lık depremle girdi. Ülke tsunami felaketi yaşarken kamuoyu yine olası Marmara depremi ihtimali üzerinde yoğunlaştı. Deprem Uzmanı Yoshinori Moriwaki deprem sonrası katıldığı canlı yayında İstanbul için en kötü senaryoyu açıkladı. İsim isim sayan Moriwaki, "Bu ilçeler suyun içinde kalabilir" dedi.

Haber 01-01-24 16:44