Rus Haberleri

O ülke rotasını Türkiye'ye çevirdi! 2 ayda Rusları geride bıraktılar: Akın akın geliyorlar

Türkiye doğa güzelliği ve tatile uygun iklimiyle çok sayıda yabancı turistin ilk adresi olmaya devam ediyor. Ocak ve Şubat ayına ait rakamlar incelendiğinde Türkiye'yi en çok ziyaret eden turistlerin İranlı olduğu belirlendi. Ruslar ve Bulgarlar ikinci ve üçüncü sırada kendine yer buldu. Turistlerin en çok ziyaret ettikleri şehirler ise sırasıyla İstanbul, Edirne, Antalya, Artvin ve Ağrı oldu.

Finans 15-04-2024 14:50

Türkiye, İspanya'yı tarihte ilk kez geçti! Rus turistlerin tahtı sallanıyor: O ülkeden akın akın Türkiye'ye geliyorlar

İklimi, doğa güzelliği ve eşsiz deniziyle turistlerin her sene gözbebeği olan ülkemizde bu sene Almanya'daki erken rezervasyonlarda bir ilk yaşandı. Türkiye ilk kez İspanya'yı geride bıraktı. Antalya'yı toplamda 4 milyon Alman turistin ziyaret etmesi beklenirken yıllardır en kalabalık yabancı turist grubu olan Rusların tahtı sallanmaya başladı.

Finans 15-03-2024 13:46

Konutta bir yılın en düşük satış rakamı: Yüzde 17 azaldı

Türkiye genelinde konut satış sayısı ocakta geçen yılın aynı ayına göre yüzde 17,8 azalarak 80 bin 308 oldu. Konut satış sayısının en az olduğu iller ise 17 konutla Ardahan, 38 ile Hakkari ve 40 konutla Bayburt oldu.

Finans 16-02-2024 11:09

Fiyatlar Miami ile yarışıyordu, o kentte rüzgar tersine döndü! Yeni rota Dubai ve Sırbistan: 1500 dolara...

Rusya ve Ukrayna savaşı sonrası bu iki ülkeden yoğun göç alan Antalya'daki yerleşik yabancı nüfusu, son 1 yılda 40 bin azaldı. Oturum izinlerinin uzatılmaması, yeni gelenlere izin verilmemesi, konut ve kira fiyatlarındaki yüksek artış nedeniyle Antalya'dan Dubai ve Sırbistan'a yoğun göç yaşanıyor. Konut fiyatları ve kiralarda da yüzde 15- 25 civarında düşüş başladı.

Finans 11-02-2024 10:06

Rus

Rus Hakkındaki Haberler Mynet'te. Rus Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ruslar ve Ukraynalılar o ilimizde daha fazla duramıyor: Türkiye'den kaçış kira ve konut fiyatlarına da yansıdı

Antalya'nın yerleşik yabancı nüfusundaki ilginç değişim gündemde. Özellikle Rusya-Ukrayna savaşının patlak vermesiyle adeta göç patlamasının yaşandığı kentten Rusların ve Ukraynalılar artık kaçmaya başladı! Konut ve kira fiyatlarına da yansıyan bu durumun nedeni dikkat çekti.

Haber 10-02-2024 13:05

Rus kadın dağda ölü bulunmuştu! Yanındaki eşyalar dikkat çekti... Yeni gelişme

Tatil için geldiği Antalya’nın Kemer İlçesinde kaldığı otelden dağlık bölgeye giden ve kaybolan daha sonra yapılan aramalar sonucunda cansız bedenine ulaşılan Rus Uyruklu Nadezhda Iarygina’nın, yanında boş uyku hapı kutuları bulunduğu ve içinde alkol olduğu değerlendirilen pet şişeler olduğu tespit edildi.

Haber 13-01-2024 17:05

Amasra'ya 2023'te kruvaziyerle 17 bin Rus turist geldi

"Astoria Grande", 1082 yolcu ve 426 mürettebatla ilçeye 2024'ün ilk seferini yaptı.

Yurthaber 03-01-2024 11:22

Türk vatandaşlığına geçen Rus'a, 15 milyon liralık icra şoku! '2 kez elden 500 bin dolar verdik'

Rusya'dan geldiği Antalya'da taşınmaz satın alarak Türk vatandaşlığına geçen ve adını 'Süleyman Aslan' olarak değiştiren R.M., yeni adıyla düzenlenmiş 15 milyon 500 bin liralık 2 senetle icra takibi başlatılınca suç duyurusunda bulundu. R.M.'nin tanımadığını öne sürdüğü kendisi hakkında icra takibi başlattıran 2 kişi hakkında 'resmi belgede sahtecilik' suçlamasıyla soruşturma başlatıldı. Şüpheliler ise Aslan'a 2 kez elden 500 bin dolar verdiklerini iddia etti. İşte detaylar...

Haber 17-12-2023 12:59

Ülkelerinde yardım kampanyası başlatılmıştı! Bodrum'da katledilen Rus anne ve kızın cenazeleri 15 gün sonra teslim alındı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Rus paralı asker Andrej Kuslevic'in öldürüp cesetlerini çarşafa sararak sarp araziye attığı, eski eşi Rus uyruklu Irina Dvizova (42) ile kızı Dayana Dvizova'nın (15) cenazeleri, ülkelerinde başlatılan kampanyada toplanan yardımın ardından Adli Tıp Kurumu'ndan 15 gün sonra yakınları tarafından teslim alındı.

Haber 13-12-2023 15:00

Rus anne ve kızı Bodrum'da katledilmişti! Duygulandıran paylaşım: 'Dünya güzeli 2 kadın'

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan Rus uyruklu Irina Dvizova (42) ile kızı Dayana Dvizova (15), eski eşi Rus paralı asker Andrej Kuslevic (42) tarafından öldürülüp cesetleri çarşafa sarılarak sarp araziye atıldı. Rus anne ve kızının Adli Tıp Kurumu'ndaki cenazeleri, 7 gündür teslim alınmadı. Irina Dvizova'nın oğlu David Dvizova sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Şu an en önemlisi onları Rusya'ya getirmek. Bu dünya çok temiz kalpli, dünya güzeli 2 kadın kaybetti" dedi. İşte detaylar...

Haber 05-12-2023 16:59

Cenazeleri ortada kaldı! Rus anneyle kızı Bodrum'da katledilmişti... Yakınları Rusya'da sosyal medyada yardım kampanyası başlattı

Muğla, Bodrum'da eski eşi Litvanya uyruklu 42 yaşındaki paralı asker Andrej Kuslevic'in öldürüp cesetlerini çarşafa sararak sarp araziye attığı Rus uyruklu 42 yaşındaki Irina Dvizova ile kızı 15 yaşındaki Dayana Dvizova'nın Muğla Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsileri tamamlandı. Maddi durumu iyi olmadığı belirtilen yakınlarının, cenazelerin alınabilmesi için Rusya'da sosyal medyada yardım kampanyası başlattı. Litvanya'daki Kuslevic'in yakalanması için de gerekli yazışmaların yapıldığı kaydedildi.

Haber 30-11-2023 17:06

Son dakika: Hamas, iki Rus rehineyi serbest bıraktı!

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları tarafından yapılan açıklamada, 2 Rus esirin serbest bırakıldığı duyuruldu.

Haber 29-11-2023 18:38

Paralı asker çıktı! Rus anne ve kızı katledilmişti... Bodrum'daki vahşette şok detay

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, sarp arazide çarşafa sarılıp iple bağlanmış bulunan cesetlerin Rus uyruklu 42 yaşındaki Irina Dvizova ile kızı 15 yaşındaki Dayana Dvizova'ya ait olduğu kesinleşti. Anne ve kızını, Irina Dvizova'nın eski eşinin öldürdüğü, olayın ardından da küçük erkek çocuğunu yanına alıp yurt dışına kaçtığı belirtildi. Diğer yandan katil zanlısı eski eşin Litvanya’da paralı askerlik yaptığı öğrenildi.

Haber 29-11-2023 17:04

Ebrar Karakurt'un müthiş performansı finale çıkmaya yetmedi! Rus ekibi mağlubiyeti onun fotoğrafıyla paylaştı

Rus ekibi Lokomotiv Kaliningrad'da forma giyen milli voleybolcumuz Ebrar Karakurt, Rusya Kupası'na yarı finalinde adeta yıkıldı. Milli oyuncunun ekibi kupaya yarı finalde altın sette kaybederken, maç sonu Rus ekibi Ebrar'ı paylaştı. İşte detaylar...

Spor 26-11-2023 09:21

Rus kozmonotlardan 8 saatlik uzay yürüyüşü

Uluslararası Uzay İstasyonu'nda görevli Rus kozmonotlar Oleg Kononenko ve Nikolai Chub, modüle donanım yerleştirmek için yaklaşık 8 saatlik uzay yürüyüşü yaptı.

Haber 26-10-2023 12:02

Akın akın o ile geldiler! İlk sırada yine Ruslar var: Geçen yıla göre 1 milyondan fazla fark

Turizmde gelen sayılar yüz güldürmeye devam ediyor. Tüm dünyadan akın akın turistin geldiği Antalya'ya, yılın ilk 6 ayında 5 milyon 523 bin 624 kişi havayoluyla geldi. En çok Rus turisti ağırlayan turizm cennetinde sayılar geçen yıla oranla daha da arttı.

Finans 01-07-2023 16:21

Rus gazeteci Mihail Gusman'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı anlatan belgesel

TASS Haber Ajansı Genel Müdür Yardımcısı Rus gazeteci Mihail Gusman’ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı anlattığı belgeselin, Türkiye’nin Moskova Büyükelçiliği’nde gösterimi yapıldı.

Haber 19-06-2023 23:50

Telefonunu kaybedince yardım istemiş... Rus turistin öldürülmesi olayında korkunç detay! '100-150 euro verirsen...'

BEYOĞLU'nda Rus turist Vyacheslav Nechıpochuk'un öldürülmesiyle ilgili ifade veren Şervan Y.'nin Beyoğlu'nda Rus turist Vyacheslav Nechıpochuk'un öldürülmesinde yeni ve şoke eden detay ortaya çıktı. Olaya dair ifade veren Ş.Y.'nin "Gelip cep telefonunu kaybettiğini, yardım edip edemeyeceğimizi sordu. C.K. turiste, 100-150 euro verirsen yardım ederiz diyerek ceplerini karıştırmaya başladı. Bu nedenle tartışma çıktı. Olay kısa sürede kavgaya dönüştü. C.K., turisti bıçakladı" dediği öğrenildi.

Haber 13-06-2023 17:04

Mısır'da köpek balığı dehşeti! Rus turist hayatını kaybetti...

Mısır'a tatil yapmak için giden Rus turiste köpek balığı saldırdı. Saldırı sonucu hayatını kaybeden Rus turistin görüntüleri izleyenleri dehşete düşürdü...

Haber 08-06-2023 21:04

ABD harekete geçti! Başına 10 milyon dolar ödül koydu

ABD, Rus bilgisayar korsanı Mikhail Pavlovich Matveev hakkında tutuklanmasını sağlayacak herhangi bir bilgi paylaşımında bulunana 10 milyon dolar ödül vereceğini duyurdu.

Haber 18-05-2023 18:19

Lazer epilasyona verilen paralara son! İstenmeyen tüyleri kökünden bitiriyor

Vücuttaki tüylerden kurtulmak için lazer epilasyon en etkili sonuç olarak görülüyor. Ancak giderek artan lazer epilasyon fiyatları ve yan etkileri birçok kişiyi alternatif çözümler aramaya itiyor. Rus kadınlarının istenmeyen tüylerden kurtulmak için yaptıkları doğal karışım da etkili sonuçlar sağlayabiliyor.

Kadin 08-05-2023 11:43

İstanbul’daki taksi sorununu böyle ti’ye aldı! Rus turistin sözleri gündem yarattı... “Bana ‘trafik trafik’ diyor”

İstanbul’da yaşanan taksi sorunu Rusya’daki bir stand-up gösterisinin konusu oldu. İstanbul’u ziyaret eden bir Rus adam bir yere gitmek için taksi bulma konusunda zorlandığını ifade ederek esprili bir dille bu durumu anlattı. Gösterinin İstanbul taksi sorununa değinen bölümü sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 11-04-2023 09:20

Türkiye’de yaşayan Rus kadının paylaşımı sosyal medyada gündem yarattı! “Bir kişi 'bakarız' diyorsa...”

Antalya’nın Alanya ilçesinde yaşayan Rus bir kadının sosyal medyadan yaptığı paylaşım kısa sürede gündem yaratmayı başardı. Hayatının 12 yılını Rusya’da geçirdikten sonra Türkiye’de yaşamaya başlayan ismi açıklanmayan kadın sosyal medya paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. Rus kadın paylaşımında, “Bir kişi size ‘bakarız, sıkıntı yok, hallederiz’ diyorsa o iş bitmez” dedi.

Trend 17-03-2023 07:50

Ameliyattan uyandığında Rus aksanıyla konuşmaya başladı! Doktorlar şaştı kaldı... Dünyada sadece 100 kişide görüldü

Ameliyat sırasında ve sonrasında oldukça şaşırtıcı anlar yaşanabiliyor. Amerika'da yaşayan Abby Fender, geçirdiği fıtık ameliyatından uyandığında kendi dilinin dışında Rus aksanıyla konuşmaya başladı. Dünyada sadece 100 kişide görülen bu durum karşısında kalan doktorlar şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Haber 05-03-2023 13:46

Rusya Milli Takımı eski kalecilerinden Ruslan Nigmatullin'den Zakharyan için taraftarı çıldırtan sözler! Galatasaray nerede, o nerede

Bu sezon şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken, gündemdeki isimlerden biri de 19 yaşındaki Rus oyuncu Arsen Zakharyan olmuştu. Bu söylenti Rus basınında da geniş yankı bulurken, Rus Milli Takımı'nın eski kalecisi Ruslan Nigmatullin Sarı-Kırmızılı camiayı kızdıracak bir değerlendirmede bulundu. İşte detaylar...

Spor 18-02-2023 22:47

Rus kadınların kullandığı istenmeyen tüyleri tamamen geçiren doğal yöntem! Sadece 2 malzemeyle tüylere elveda

Rus kadınlar tüm dünyada güzellikleriyle tanınıyor. Rusların güzelliği sadece genetik özelliklerinden değil yaptıkları doğal uygulamalarından da kaynaklanıyor. Pürüzsüz tene oldukça önem veren kadınlar istenmeyen tüylerini geçirmek için evde doğal çözümler arıyor. Rus kadınlar istenmeyen tüylerini geçirmek için oldukça etkili bir yöntem uyguluyorlar.

Kadin 07-02-2023 11:05

Rus modelin devasa göğüsleri başına iş açıyor! Yandaki sürücü kaza yapıyordu

Büyük göğüsler oldukça büyük problemlere neden olabiliyor. Kadınlarda sırt ağrısı ve istedikleri kıyafetleri bulamamaya neden olan büyük göğüsler birçok kadının sıkıntıları arasında yer alıyor. Anastasiya Berthier, devasa göğüsleriyle istemeden yol açtığı kazaları ve toplumun bakış açısını paylaşıyor.

Kadin 19-01-2023 14:03

Rus askerlerden Rusya Genelkurmay Başkanı'na küfür! Video olay oldu! Ülke çalkalanıyor... Hakaretler yağdırdılar

Rusya'da Rus paralı askerlerin Rusya Genelkurmay Başkanı Valeri Gerasimov'a hakaretler yağdırdığı video olay oldu. Ukrayna'da savaşan Wagner grubu mensubu paralı askerler, Gerasimov'a küfrettikleri bir video paylaştı. Askerlerin videoda "Genelkurmak başkanı... Sen ... lanet olası bir şeytansın" dedikleri duyuldu. Kremlin bu videoya karşı sessiz kalırken Rus parlamentosu ise cezalandırılmalarını talep etti. "Rus Ordusuna Hakaret Yasası" kapsamında 15 yıla kadar hapis cezası verilebilir.

Haber 31-12-2022 10:09

Antalya'da uçurumdan düşen Rus turist öldü

Antalya'nın Manavgat ilçesinde uçurumdan düşen Rus turist hayatını kaybetti.

Yurthaber 26-12-2022 07:55

Antalya'da dağlık alanda mahsur kalan 4 Rus helikopterle kurtarıldı

Antalya'nın Kemer ilçesinde yürüyüşe çıktıkları dağlık alanda mahsur kalan 4 Rus vatandaşı, askeri helikopterle kurtarıldı.

Yurthaber 20-12-2022 13:16

Uzay aracında şok sızıntı! İptal edildi... Roscosmos ve NASA'dan flaş açıklamalar geldi

Uluslararası Uzay İstasyonu'na bağlı Soyuz MS-22 uzay aracında bulunan Sergey Prokopyev ve Dmitriy Petelin isimli 2 kozmonotun uzay yürüyüşü iptal edildi. Yürüyüşün uzay aracındaki soğutma sıvısı sızıntısı nedeniyle iptal edildiği belirtilirken, Rusya Uluslararası Uzay Ajansı (Roscosmos) ve NASA tarafından konuyla ilgili açıklamalar yapıldı.

Haber 15-12-2022 14:06

Çinlilerin ve Rusların gizli sırrı! Alüminyum folyo ile sardıktan sonra gerçekleşenlere inanamayacaksınız

Sağlıklı ve kuvvetli olmak adına çok çeşitli yöntemler deneniyor. Dünya üzerinde yüzyıllardan beri kullanılan çeşitli sağlık kürleri bulunuyor. Rus ve Çinli hekimlerin kullandığı alüminyum folyo yöntemi dünyada birçok kişi tarafından bilinse de ülkemizde yeteri kadar bilinmiyor. Vücuda alüminyum folyo sarmanın faydaları şaşırtıyor.

Haber 14-12-2022 11:07

Paraları not almışlar 1 gecelik, 10 saatlik... Rus jinekoloğa aylarca zorla fuhuş! Şifre: Yeni araçlarımız geldi

Fuhuş operasyonunda ortaya çıkanlar dehşete düşürdü. Bursa merkezli operasyonda tutuklanan şüphelilerin tatil için Türkiye’ye gelen yabancı uyruklu kadınları hedeflediği tespit edildi. Fuhuşa zorlanan kadınlar arasında 37 yaşındaki Rus jinekolog da vardı. Tatile geldiği Mardin’de şüphelilerle tanıştığı belirlenen kadının 2,5 ay önce tuzağa düşürüldüğü öğrenildi. Alınan paraların not edildiği defterler de ele geçirilirken şifreli olarak “Yeni araçlarımız geldi” şeklinde konuşulduğu anlaşıldı.

Haber 12-12-2022 11:35

Rus turist bir anda görünce neye uğradığını şaşırdı! Güçlükle ulaştılar...

Antalya’da 1 gündür kayıp olarak aranan kadından acı haber geldi. Alanya Kalesi yamacında yürüyüş yapan Rus turist, bir kişinin hareketsiz halde yattığını gördü ve ekiplere haber verdi. Ulaşımın güç olduğu noktaya inildiğinde şahsın yaşamını yitirdiği belirlenirken, cansız bedenin 30 yaşındaki, 1 gündür kayıp olarak aranan kadına ait olduğu tespit edildi.

Haber 04-12-2022 16:33

Kız arkadaşlarının neden Türkiye'ye geldiğini açıkladı, sosyal medya yıkıldı! Rus kadının videosu viral oldu

Sosyal medyada Rus olduğu iddia edilen kadının Türkçe çektiği video viral oldu. Kadın videoda neden Rus kız arkadaşlarının Türkiye'ye geldiğine ilişkin görüşünü açıkladı. Rus kadınların Türkiye'ye gelmesinin gerekçesi ise duyanları şaşkına çevirdi.

Haber 27-11-2022 16:45

'Pahalı hediye veriyorlar...' Rus kadınların kahkahalarla paylaştığı o videoya Türk kadınlarından cevap gecikmedi! 'Kocalarını boynuzlayanlar...'

Geçtiğimiz aylarda dört Rus kadın tarafından video büyük yankı uyandırmıştı. 'Rus kadınlar neden Türk erkekleri seviyorlar?' başlığıyla paylaşılan video ekşi sözlük üzerinden yine gündem oldu. Videoda Rus kadınların, Türk erkekleri için 'Pahalı ve güzel hediyeler alıyorlar, cimri değiller' dedikleri görülüyor.

Magazin 09-11-2022 07:58

Alman kadınla Rus adamın bar kavgası olay oldu! Yumruk atıp genç kadını yere savurdu

Almanya'da bir barda gerçekleşen olayda kadınla erkeğin tartışması tokatlı kavgaya döndü. Birbirlerine küfür ederek ağız dalaşına giren kişilerden Alman kadın önce kollarını açarak karşısındaki erkeğe tokat attı, kendisine daha şiddetli bir tokat gelince ise kendini yerde buldu. O anlar saniye saniye görüntülendi.

Haber 28-10-2022 11:14

Rusların yaşam iksiri: Sarımsak ve limonun faydalarını duyunca çok şaşıracaksınız

Toplumda birçok kişi daha sağlıklı, kuvvetli olmak ve hastalıklardan korunmak için doğal kür tarifleri araştırıyor. Ruslar günlük yaşamlarında doğal ürünler ile yaptıkları karışımları kullanmayı seviyor. Rus doktorları ve Dr. İbrahim Saraçoğlu bağışıklık sistemini güçlendiren, vücudu yenileyen çeşitli hastalıklardan koruyan doğal kür tarifi verdi.

Haber 07-10-2022 07:49

Alanya'da Başlangıç Seviyesi Binicilik Yarışması yapıldı

Alanya'da "Başlangıç Seviyesi Binicilik Yarışması" yapıldı

Yurthaber 02-10-2022 12:43

Sadece 2 malzeme ile istenmeyen tüylere kökten çözüm! Rusların yüzyıllardır uyguladığı bu tarifin etkileri inanılmaz

İstenmeyen tüyler oldukça can sıkıcı olabiliyor. Bu tüyleri geçirmek için çeşitli uygulamalar yapılıyor. Ancak yapılan uygulamalar ya bütçeyi zorluyor ya da can acıtıcı durumlar yaşatıyor. Birçok kadın internet üzerinden istenmeyen tüylerden kurtulmanın doğal yollarını arıyor. Rus kadınlar cilt bakımlarında olduğu gibi tüylerinden de kurtulmak için evde bulunan malzemelerden yararlanıyor. İşte evde istenmeyen tüylerden kurtulmanızı sağlayacak o etkili tarif...

Kadin 25-09-2022 08:58

Helikopter kazasında ölen 2 kişinin cenazeleri Antalya'dan Rusya'ya gönderilecek

Helikopter kazasında ölen 2 kişinin cenazeleri Antalya'dan Rusya'ya gönderilecek

Yurthaber 22-09-2022 19:25

Antalya'da 2 gasp şüphelisi yakalandı

Antalya'da 2 gasp şüphelisi yakalandı

Yurthaber 18-09-2022 15:57

Sektör temsilcileri turizmde hedefin yükseltilmesini değerlendirdi

Türkiye Otelciler Federasyonu Başkan Yardımcısı Mehmet İşler: - "Çevremizde, ekonomide olan değişikliklere rağmen turizm hedefini 47 milyona çekebiliyorsak bu hem ülkemiz hem Türk turizmimiz için büyük başarıdır" - "Bunun altındaki en önemli şey, Türkiye'nin Ukrayna-Rusya Savaşı'nda hem Avrupa Birliği hem Ukrayna hem de Rusya ile özellikle çok stratejik bir dengeyle ilişkilerini götürmesi"

Yurthaber 13-08-2022 13:22

Rus devlet televizyonunda savaş karşıtı pankart açmıştı! Cezası belli oldu

Editör Marina Ovsyannikova, Rusya'nın Ukrayna'ya saldırılarının ardından Rus devlet televizyonu Kanal 1’deki canlı yayın sırasında "Burada size yalan söylüyorlar, savaşa hayır" yazan savaş karşıtı pankart açarak dünyanın gündemine oturmuştu. Ovsyannikova'nın cezası belli oldu.

Haber 11-08-2022 19:31

5 yılın ardından ilk kruvaziyer gemi 320 yolcusu ile Trabzon'a geldi

Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürü Erdoğan: - "Bundan sonrada bu olumlu hava devam edecek"

Yurthaber 05-08-2022 14:22