Teresa Turner Haberleri

Temsilciler Meclisi İstihbarat Komitesi, Başkan Biden'a çağrı yaparak açıkladı: 'ABD ciddi bir ulusal güvenlik tehdidiyle karşı karşıya'

ABD Temsilciler Meclisi İstihbarat Komitesi, ABD'nin ciddi bir ulusal güvenlik tehdidiyle karşı karşıya olduğunu duyurdu. İstihbarat Komitesi Başkanı Mike Turner, detayını vermediği konuyla ilgili olarak Başkan Joe Biden'ın tüm bilgi ve belgeleri Kongre ile paylaşması gerektiğini bildirdi. ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan ise konuyla ilgilendiklerini ve ilgili Temsilciler Meclisi komite üyeleriyle perşembe günü görüşeceğini bildirdi.

Haber 2024-02-14 21:50:20

Dua Lipa eski aşkını çabuk unuttu! Balkonda dudak dudağa yakalandı

Fransız yönetmen Romain Gavras ile bir süredir birlikte olan Dua Lipa iş yoğunluğu sebebiyle ayrılık kararı almıştı. Eski aşkını unutan şarkıcı İngiliz oyuncu Callum Turner ile balkonda dudak dudağa yakalandı.

Magazin 2024-01-18 11:24:55

Cinayet zanlısı kadın mahkum hapishanede öyle bir yöntemle hamile kaldı ki... Bir kez bile yüzünü görmedi! Havalandırma deliğinden sperm gönderdi

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde cinayet suçlamasıyla Turner Guilford Knight Cezaevi'nde tutulan 28 yaşındaki Daisy Link isimli mahkum sadece kadınların bulunduğu koğuşunda hamile kaldı. Yerel basında yer alan haberlere göre Link'in hiç tanışmadığını ve sadece havalandırma yoluyla konuştuğu bir üst kattaki erkek mahkumdan hamile kaldığı ifade edildi.

Trend 2024-01-08 08:40:37

Jodie Turner-Smith'i Vogue gecesinde görenler Altını unutmuş dedi

Jodie Turner-Smith, Vogue World Show'da kırmızı halıda siyah bir tanga ve büyük bir fiyonk dışında hiçbir şey giymeyerek çok cüretkar görünüyordu. Ancak güzel oyuncunun tarzı sosyal medyada dile düştü.

Magazin 2023-09-15 12:34:25

Çay tartışması felakete döndü! Soğan doğrarken mutfağa giren kocasını bıçakladı... Sonra yemek yapmaya devam etti

Birleşik Krallık'ın Doğu Yorkshire bölgesinde yaşayan 54 yaşındaki Teresa Hanson isimli bir kadın ve kocası Paul arasında tartışma başladı. Akşam yemeği için mutfakta soğan doğrayan Hanson yanına gelen eşi Paul ile şiddetli bir şekilde kavga etti. İkilinin çay yüzünden tartıştıkları ifade edilirken Hanson elindeki bıçağı Paul'un göğsüne sapladı. Aynı bıçakla yemek yapmaya devem eden Hanson birinci derece cinayetle suçlanarak tutuklandı.

Trend 13-09-23 13:33

Sophie Turner ve Joe Jonas boşanıyor! Ayrılık sebebi sosyal medyada gündemde

Game of Thrones dizisiyle şöhreti yakalayan İngiliz oyuncu Sophie Turner ile şarkıcı Joe Jonas 4 yıllık evliliğin ardından boşanma kararı aldı. İki çocuk sahibi olan çiftin boşanma sebebi ise sosyal medyada gündemde.

Magazin 07-09-23 12:09

Taşıyıcı (Transporter) filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Taşıyıcı filminin konusu, oyuncuları ve çekim yerleri

Taşıyıcı filmi bu akşam Kanal D'de izleyiciyle buluşacak. Aksiyon filmi sevenlerin heyecanla izleyeceği filmin konusu ve oyuncuları merak edildi. Brad Turner, Andy Mikita ve Bruce McDonald'ın yönetmenliğini yaptığı film bu akşam saat 20.00'de başlayacak. Peki, Taşıyıcı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Taşıyıcı filminin konusu, oyuncuları ve çekim yerleri...

Magazin 16-06-23 19:40

Dünya onu 'Rock’n Roll Kraliçesi' olarak tanıdı! Amerikalı şarkıcı Tina Turner hayatını kaybetti

Amerikalı şarkıcı Tina Turner hayatını kaybetti. Bugün akşam saatlerinde İsviçre'de hayatını kaybeden sanatçının ölüm nedeni henüz bilinmiyor. "Let's Stay Together" şarkısıyla akıllara kazınan Tina Turner ile ilgili araştırmalar ölüm haberinin ardından sıklaştı. Gerçek adı Annie Mae Bullock olan sanatçı, Rock'n Roll Kraliçesi olarak adlandırılıyordu.

Magazin 25-05-23 07:26

Meksika'daki ameliyat gündem oldu! Beyin ameliyatı olurken dört saat boyunca gitar çaldı

Meksika’da bir müzik öğretmeni beyin ameliyatı olurken 4 saat boyunca gitar çaldı. Ameliyatı gerçekleştiren cerrah Celia Teresa Alvarez, hastasının operasyonda hiçbir şekilde acı hissetmediğini söyledi.

Haber 29-03-23 00:00

Tina Turner'ın ikinci evlat acısı: Oğlunun ölüm nedeni belli oldu

Dört yıl önce oğlu Craig'i kaybeden dünyaca ünlü şarkıcı Tina Turner, geçtiğimiz günlerde diğer oğlu Ronnie Turner'ı kaybetmenin acısıyla sarsıldı. Ronnie Turner’ın ölüm nedeni belli oldu.

Magazin 13-12-22 14:06

Tam 272 kiloydu! 167 kilo veren kadının değişimi şoke etti... “Kendimi hayatımı kurtarmak istedim”

Amerika Birleşik Devletleri’nin California eyaletinde yaşayan 42 yaşındaki Teresa Parent , vücut ağırlığının neredeyse yarısını vererek hayatını değiştirmeyi başardı. Bir zamanlar 272 kilo kadın yoğun bir diyet programı sayesinde 167 kilo verdi. Ancak şimdi de kiloya bağlı olarak sarkan derisiyle başbaşa kaldı. Sarkan derisinin alınmasını bekleyen Parent, TikTok hesabından vücudunun görüntüsünü paylaşarak, “Kendi hayatımı kurtarmak istedim” dedi.

Trend 06-12-22 07:44

Playboy modeli Kelsey Turner, kirasını ödemediği için 71 yaşındaki sevgilisini öldürmüştü! Cinayetin detayları ortaya çıktı

Playboy Italia ve Maxim'de poz vererek kısa sürede dünya genelinde playboy modeli olarak ünlenen Kelsey Turner, 71 yaşındaki Kaliforniyalı bir çocuk psikiyatristi sevgilisini öldürme suçundan yargılanmaya devam ediyor. Hakkındaki suçlamaları reddeden Turner’in çıkartıldığı mahkemede cinayete ilişkin olarak yeni detaylar ortaya çıktı.

Trend 11-11-22 15:07

Teresa Giudice ve kocası Luis plajda kendinden geçti! Kimseyi umursamadılar

TV ünlüsü Teresa Giudice ve kocası Luis Ruelas, Mikonos sahilinde şehvetli halleriyle dikkat çekti. Kimseyi umursamayan ve herkesin içinde yatak odalarındaki kadar rahat olan çifte "Bir oda tutun" yorumları yağdı.

Magazin 20-08-22 12:20

Vajinanın temel işlevini açıkladı! Sosyal medyada heyecan yarattı

Kadın hastalıklarında uzmanlaşmış, kendini “vajinakolog” olarak tanımlayan Dr. Teresa Irwin, yakın zamanda sosyal medya sayfasında paylaştığı tartışmalı kliple 567.300 kez görüntülendi. Artık yayında olmayan bu viral videoda Irwin, izleyicilerden bir kadının vajinasının birincil işlevini tahmin etmelerini isterken, buna verdiği yanıtla herkesi şoke etti.

Trend 29-07-22 12:50

Doktorun sosyal medya çıkışı gündem yarattı! “Yanlış pozisyonda idrarınızı yapıyorsunuz”

Kendisini bir vajinakolog ilan eden Amerikalı Dr. Teresa Irwin, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla herkesi şaşırtmayı başardı. İnsanların kendi bedeni tanıması için bilgilendirme yaptığını dile getiren Irwin, kadınların yanlış pozisyonda idrarlarını yaptığını söyledi. Irwin’in paylaşımı kısa sürede TikTok’ta popüler olurken kullanıcılar şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Trend 28-06-22 17:24

Türkiye'de yaşadıklarını tek tek anlattı: Keşke zamanı geri alabilseydim

Dünya çapında sağlık turizminin en yoğun durağı olduğu ülkemize, son aylarda İngiltere’den dişlerini yaptırmak isteyenler sıklıkla geliyor. Amanda Turner adlı kadın, "Hollywood gülüşü" elde etmek için Türkiye'ye yaptığı seyahatte 2.809 sterlin (yaklaşık 60 bin TL) ödedi, ancak vücudu yeni dişlerini reddettikten sonra "fil adam" gibi göründüğünü iddia etti.

Kadin 24-06-22 07:16

Üçlü ilişki satıyordu! Polislik görevinden ömür boyu men edildi

40 yaşındaki DC Nick Taylor ve 28 yaşındaki sevgilisi Eleanor Turner, evlerinde saatlik 150 sterlin karşılığında üçlü cinsel birliktelik satıyorlardı. İkili, sokağa çıkma yasağı döneminde aldıkları tekliflere yetişemediklerini iddia etti. Bir polis memuru olan Taylor, durumun ortaya çıkmasının ardından ömür boyu polislikten men edildi.

Trend 26-05-22 12:40

Dünyanın en büyük göğüslerine sahip kadını Annie Hawkins-Tuner’ı gören bir daha bakıyor

Annie Hawkins Turner, dünyanın en büyük göğüslerine sahip kadını olarak Guinness Rekorlar Kitabı’na girmeyi başardı. İki göğsünün toplamı tam 60 kilo olan kadın, hiçbir estetik ameliyat olmadığını ve fiziksel görüntüsünün tamamen doğal olduğunu söyledi. Yaşadığı fiziksel zorluklara rağmen Turner, göğüslerini küçültmek istemediğini dile getirdi.

Trend 20-05-22 11:36

Her satırı kan dondurdu! Kocasını öldürüp elektrikli testereyle parçalara ayırdı

Sırbistan’ın Zrenjanin kentinde korku filmlerini aratmayacak bir olay yaşandı. 46 yaşındaki Teresa Periç ve 42 ayşındaki kocası Srdjan Periç sık sık kavga ediyordu. Kocasının tembel olmasından şikayet eden kadın korkunç bir olaya imza attı. Kocasını bıçaklayarak öldüren Teresa, daha sonrasında cesedi ortadan kaldırmak için elektrikli testereyle parçalara ayırdı. Bununla da yetinmeyen kadın kocasının cansız bacaklarını ve penisini ocakta pişirdi.

Trend 14-05-22 14:04

“Ölüyorum” diye bağıran erkek arkadaşını sırtından bıçakladı! Cezası kesinleşti

2019 yılında erkek arkadaşının ölümü nedeniyle ikinci dereceden cinayetten hüküm giyen 29 yaşındaki model Melissa Turner’in cezası kesinleşti. 2 yılın sonunda mahkeme delilleri ve ifadeleri bir kez daha inceledi. Turner’in kendini savunmak için erkek arkadaşını bıçakladığını söylemesi cezadan kurtulması için yeterli olmadı. Turner, müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Trend 21-02-22 11:42

Britney Spears’dan bir üstsüz paylaşım daha!

Babası Jamie Spears’ın vasilikten çekildikten sonra olnalardan ötürü babasıyla birlikte annesi Lynne Spears’ı da suçlayayıcı açıklamalar yapmıştı. Geçtiğimiz günlerde “Rahibe Teresa olmaktan bıktım” açıklamasını yapan Britney Spears, yatak odasından üstsüz fotoğrafını paylaştı.

Magazin 09-11-21 12:21

Britney Spears: Rahibe Teresa olmaktan bıktım

Babası Jamie Spears'ın vasiliğinin tamamen kalkması için gün sayan şarkıcı Brittney Spears, dava sürecinde yanında olmayan ailesine sitem etti. Artık anlayışlı davranıp sessiz kalmayacağını ifade eden Spears, kendisine yapılanlar için adalet istediğini yazdı.

Magazin 28-10-21 10:18

“Fantastik Dörtlü” filmi gerçeğe döndü! Dünyanın en esnek adamı olarak Guinness Rekoru’nun sahibi oldu

Garry Turner, inanılmaz derecede elastik bir deriye sahip. Cildini, dokularını ve iç organlarını etkileyen nadir bir hastalıktan muzdarip olan Turner ilginç özelliği sayesinde Guinness Rekorlar Kitabı’na girmeyi başardı. Cildini çekerek uzatabildiğini söyleyen Turner, bunu yaparken canının hiçbir şekilde acımadığını dile getiriyor.

Trend 18-10-21 16:28

İnanılmaz ama gerçek! Dünyanın en büyük göğüslerine sahip kadını Annie Hawkins-Turner, herkesi şaşırtıyor

Annie Hawkins-Turner, dünyanın en büyük göğüslerine sahip kadını olarak tarihe geçmeyi başardı. Hiçbir operasyon yaptırmayan Annie Hawkins-Turner’in göğüsleri 4 yaşındaki bir çocuğun ağırlığında. Yaşadığı olumsuz durumlara rağmen Turner, göğüslerini küçültmeyi düşünmediğini ifade ediyor.

Trend 18-10-21 09:32

X-Men: Dark Phoenix konusu nedir? X-Men: Dark Phoenix oyuncuları kimler?

X-Men: Dark Phoenix, 12 Ağustos 2021 Perşembe günü ATV ekranlarında yerini alacak. Başrollerinde James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence ve Sophie Turner gibi ünlü isimlerin yer aldığı X-Men: Dark Phoenix bir süper kahraman filmi. Filmin yönetmenliği ve senaryosu Simon Kinberg'e ait. İşte ayrıntılar...

Trend 12-08-21 19:22

Amber Turner minik bikinisiyle Ege kıyılarında

Ünlü TV yıldızı Amber Turner, Yunanistan'da yazın ve güneşin tadını çıkardı. Amber Turner, Mikonos'ta deniz kenarında batik desenli bikinisiyle kusursuz bir görünüm çizdi.

Magazin 17-07-21 10:09

Jodie Turner-Smith'in Cannes'da mücevherleri çalındı

2021 Cannes Film Festivali'ne katılan Jodie Turner-Smith'in mücevherleri çalındı. Ünlü oyuncunun Cannes'daki son gününde 2,5 saat polis merkezinde kaldığı öğrenildi.

Magazin 12-07-21 10:41

Game of Thrones yıldızı Sophie Turner düğün fotoğraflarını ilk defa paylaştı!

Tüm dünyada büyük bir izleyici kitlesine sahip popüler dizi Game of Thrones'ta rol alarak adından söz ettiren Sophie Turner iki yılın ardından düğü fotoğraflarını ilk kez hayranları ile paylaştı. Tuner, sosyal medya hesabından düğün karelerini yayınlarken aynı zamanda ikinci yıldönümlerini kutlamadı.

Magazin 30-06-21 13:02

Game of Thrones’un yıldızı bomba gibi projeyle dönüyor

Game of Thornes dizisinde canlandırdığı Sansa Stark karakteriyle hafızalara kazınan Sophie Turner, HBO yapımı The Staircase’in kadrosuna dahil oldu.

Magazin 02-06-21 15:19

Sophie Turner çok sinirlendi! Küfürler edip sonra sildi

Game of Thrones yıldızı Sophie Turner, 10 ay önce dünyaya getirdiği ve yüzünü hiç göstermediği kızının fotoğraflarını çeken paparazzilere karşı açtı ağzını, yumdu gözünü.

Magazin 16-05-21 13:40

Gören battaniye sanıyor! Gerçek şaşkına çeviriyor

İspanya Minorka'da yaşayan 22 yaşındaki Teresa Moll, sevimli köpeği sayesinde binlerce kişi tarafından takip ediliyor. Kırışıklıkları ile bir battaniyeye benzeyen köpek yumuşacık tüyleriyle görenleri mest ediyor.

Haber 23-03-21 16:05

Merakla beklenen The Witcher: Blood Origin dizisinde başrol belli oldu

Netflix, The Witcher: Blood Origin dizisinde Éile karakterine hayat verecek kişinin Jodie Turner-Smith olduğunu duyurdu.

Magazin 26-01-21 07:26

Güneş nereye Amber Turner oraya!

Ünlü TV yıldızı Amber Turner, Yunanistan'ın Girit adasında yaptığı tatilin ardından soluğu Dubai'de aldı.

Magazin 12-12-20 10:23

Sophie Turner kızının doğum tarihini açıkladı

Geçtiğimiz yıl Amerikalı şarkıcı Joe Jonas ile evlenen oyuncu Sophie Turner, temmuz ayında bir kız bebek dünyaya getirmişti. Hamilelik sürecini gizli tutan Turner, dolaylı yoldan kızının doğum tarihini açıkladı.

Magazin 16-11-20 13:45

Amber Turner Yunan tanrıçası gibi

Ünlü TV yıldızı Amber Turner, Yunanistan'ın Girit adasında yazdan kalma günlerin tadını çıkardı.

Magazin 16-11-20 11:15

Sophie Turner hamilelik pozlarını ilk kez paylaştı

Game of Thrones dizisinde Sansa Stark olarak ünlenen ve iki yıl önce Jonas Brothers grubundan Joe Jonas ile evlenen Sophie Turner, sosyal medya hesabından ilk kez hamilelik pozlarını paylaştı.

Magazin 29-09-20 11:46

Sophie Turner anne oldu

Amerikalı şarkıcı Joe Jonas ile evli olan Game of Thrones dizisinin İngiliz oyuncusu Sophie Turner kız bebek dünyaya getirdi.

Magazin 28-07-20 14:52

Sophie Turner’dan meslektaşı Evangeline Lilly'ye sert korona çıkışı: Başlarım senin özgürlüğüne

Game of Thrones’un yıldızı Sophie Turner, Lost oyuncusu Evangeline Lilly’nin korona ile ilgili yaptığı ve virüsü ciddiye almadığı şeklinde eleştirilen yorumuna sert yanıt verdi: “Özgürlüğünüzü sağlığınızın üstünde görüyorsanız, başlarım sizin özgürlüğünüze. Evde kalın. Aksi, cool bir davranış, zekice bir hareket değil.”

Magazin 23-03-20 17:24

Game of Thrones'un Sansa'sı Sophie Turner'dan şaşırtan itiraf

Game of Thrones dizisiyle dünya çapında üne kavuşan oyuncu Sophie Turner, eşi Joe Jonas ile tanışmadan önce onun tam bir pislik olduğunu düşündüğünü itiraf etti.

Magazin 04-03-20 10:12

6 yaşındaki kız çocuğu kelepçe takılarak gözaltına alındı

ABD'nin Orlando kentinde öğretmenine tekme attığı belirtilen altı yaşındaki bir kız çocuğu polis tarafından elleri kelepçelenerek gözaltına alındı. Gözyaşları içinde "Bana bir şans daha verin" diyen çocuğu elleri bağlı olarak polis aracına bindiren Dennis Turner adlı polis memuru görevden alındı.

Haber 26-02-20 11:37

Beyin ameliyatı olurken keman çalan müzisyen: Ne çaldığımı hatırlamıyorum

İngiltere'de beynindeki tümör alınırken keman çalan müzisyen Dagmar Turner, "Ne çaldığımı hatırlamıyorum. Ameliyatın videosundan gördüğüm kadarıyla (George) Gershwin'den Summertime ve doğaçlama şeyler çaldım" dedi. Isle of Wight Senfoni Orkestarası'nda çalan 53 yaşındaki Turner'ın beynindeki iyi huylu tümör 2013'te fark edilmişti.

Haber 19-02-20 15:16

Game of Thrones yıldızı Sophie Turner bebek bekliyor

Game of Thrones dizisinin yıldızı 23 yaşındaki Sophie Turner'ın hamile olduğu iddia edildi.

Magazin 13-02-20 10:06

ABD'de 50 kişi, ülke toprağının yüzde 1,4'ünü elinde bulunduruyor

50 kişi içinde CNN'inin kurucusu Ted Turner ve Amazon'un sahibi Jeff Bezos da bulunuyor

Haber 26-11-19 00:12

Hong Konglu yetkiliye Londra'da sözlü ve fiziki saldırı

"Katil" diye bağıran kişiler Adalet Sekreteri Teresa Cheng'i yaraladı

Haber 15-11-19 15:46

Hindistan ve Malezya arasındaki Keşmir gerilimi ticarete sıçradı

Mumbai (Bombay) merkezli meslek örgütü, 875 üyesinden Malezya'dan palm yağı satın alımını durdurmalarını istedi - SEAI Başkanı Atul Çaturverdi: - "Milletimizle dayanışmanın bir işareti olarak, şimdilik Malezya'dan alım yapmaktan kaçınmalıyız" - Malezya Birincil Endüstriler Bakanı Teresa Kok Suh Sim, ülkesinin alternatif pazarlar aramasının mümkün olduğunu bildirdi

Haber 08-11-19 17:23

Mario Balotelli - İtalya'da golcü futbolcuya ırkçı tezahüratlara tepki: 'Kimliğini belirleyen derisinin rengi değil'

İtalya Birinci Ligi Serie A'da dün oynanan Hellas Verona-Brescia maçında Mario Balotelli'ye yönelik ırkçı tezahüratlar spor ve siyaset dünyasında tepki çekti. Tarım Bakanı Teresa Bellanova da, "Mario Balotelli doğma büyüme İtalyalı. Kimliğini ve kendisini vatandaşı hissettiği ülkeyi belirleyen derisinin rengi değildir" dedi. Roma'dan Övgü Pınar'ın haberi.

Haber 06-11-19 10:35

Mario Balotelli - İtalya'da golcü futbolcuya ırkçı tezahüratlara tepki: 'Kimliğini belirleyen derisinin rengi değil'

İtalya Birinci Ligi Serie A'da dün oynanan Hellas Verona-Brescia maçında Mario Balotelli'ye yönelik ırkçı tezahüratlar spor ve siyaset dünyasında tepki çekti. Tarım Bakanı Teresa Bellanova da, "Mario Balotelli doğma büyüme İtalyalı. Kimliğini ve kendisini vatandaşı hissettiği ülkeyi belirleyen derisinin rengi değildir" dedi. Roma'dan Övgü Pınar'ın haberi.

Haber 06-11-19 10:35

Mario Balotelli - İtalya'da golcü futbolcuya ırkçı tezahüratlara tepki: 'Kimliğini belirleyen derisinin rengi değil'

İtalya Birinci Ligi Serie A'da dün oynanan Hellas Verona-Brescia maçında Mario Balotelli'ye yönelik ırkçı tezahüratlar spor ve siyaset dünyasında tepki çekti. Tarım Bakanı Teresa Bellanova da, "Mario Balotelli doğma büyüme İtalyalı. Kimliğini ve kendisini vatandaşı hissettiği ülkeyi belirleyen derisinin rengi değildir" dedi. Roma'dan Övgü Pınar'ın haberi.

Haber 06-11-19 10:32

Mario Balotelli - İtalya'da golcü futbolcuya ırkçı tezahüratlara tepki: 'Kimliğini belirleyen derisinin rengi değil'

İtalya Birinci Ligi Serie A'da dün oynanan Hellas Verona-Brescia maçında Mario Balotelli'ye yönelik ırkçı tezahüratlar spor ve siyaset dünyasında tepki çekti. Tarım Bakanı Teresa Bellanova da, "Mario Balotelli doğma büyüme İtalyalı. Kimliğini ve kendisini vatandaşı hissettiği ülkeyi belirleyen derisinin rengi değildir" dedi. Roma'dan Övgü Pınar'ın haberi.

Haber 06-11-19 10:32