Timsah Haberleri

Korku dolu anlar! 36 yaşındaki adam ailesinin gözü önünde dev bir timsah tarafından vahşice öldürüldü... Kimse yardım dahi edemedi

36 yaşındaki Nimai Mallik isimli bir adam Hindistan'da tarlasındaki sebzeleri sulamak için nehirden su almak isterken timsahın saldırısına uğradı. Nehrin başında dizlerinin üzerine çökerek eğilen adam ailesinin gözü önünde timsah saldırdı. O anlarda aile üyeleri hiçbir şey yapamazken Mallik timsah tarafından vahşice katledildi.

Trend 12-03-2024 13:58

Golf oynamak istemişlerdi! Korkunç anlar: Timsah yeşilliklerin arasından bir anda belirince...

Sosyal medyada bir timsahın golf arabasındaki iki kişiye saldırmaya çalıştığı anlar gündem oldu. Görüntülerde seyir halindeki golf arabasına bir anda koşmaya başlayan timsahın arabanın yoldan çıkmasına sebep olduğu görülüyor.

Trend 26-02-2024 09:20

Kardeşleriyle balık tutmaya giden 9 yaşındaki kız timsahların saldırısına uğradı! Kimse hiçbir şey yapamadan sadece izledi

Endonezya'da kardeşleriyle birlikte balık tutmaya giden 9 yaşındaki Desi isimli bir kız korkunç bir şekilde hayatını kaybetti. Balık tutmak için nehirde bir sal kullanan küçük Desi, timsahın kendisine saldırdığı anda can havliyle kürek çekerek kurtulmaya çalıştı. Ancak çabası yetersiz olan Desi, timsah tarafından vahşice parçalanarak öldürüldü.

Trend 17-01-2024 11:55

Şaşkına çeviren görüntüler! Oyun oynayan çocukların şakası bir anda kabusa döndü... Küçük çocuğu timsahın önüne attılar

Yurtdışında kaydedilen bir görüntü kısa sürede sosyal medyada ilgi topladı. Küçük çocukların iskelede oyun oynadıkları anlarda arkadaşlarından birini ittirerek timsahın önüne attığı görüntüler görenleri şaşkına çevirdi. Küçük çocuğun sağlık durumuna ilişkin bir bilgi paylaşılmazken o anlar viral oldu.

Trend 16-12-2023 14:49

Timsah

Timsah Hakkındaki Haberler Mynet'te. Timsah Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bir anda timsah saldırısına uğradı, hayvanı ısırıp canını kurtardı! Hayatta kalmasını sağlayan o hamle şaşkına çevirdi

Avustralyalı çiftçi Colin Deveraux, göl kenarında 3,2 metrelik bir tuzlu su timsahının saldırısına uğradı. Çiftçi hayatını kurtarmak için cansiperane bir mücadele verip timsahla boğuştu. Çiftçiyi içine düştüğü umutsuz dehşetten kurtaran hamle ise timsahı ısırması oldu! Timsahın derisinin sert olduğuna dikkat çeken Deveraux, şaşkına çeviren detayları anlattı.

Trend 08-11-2023 14:20

3 metrelik timsah saldırısından mucizevi şekilde kurtuldu! Kadını başından ısırdı... Kafasını ağzının içinde gördüm

Marissa Carr isimli bir kadın Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletindeki Ocala Ulusal Ormanı'nda timsahların uğrak yeri olduğu bilinen sularda şnorkelli dalış yaparken korkunç bir saldırıya uğradı. Timsahın başından ısırdığı Carr kanlar içinde sudan çıkarken olay anına dair detayları da paylaşmayı ihmal etmedi.

Trend 08-11-2023 09:18

Okula gitmek için her gün hayatlarını riske atıyorlar! Timsahların istila ettiği nehrin üzerindeki borudan yürüyerek geçiyorlar

Kolombiya'nın Santa Marta sahil kenti yakınlarındaki Villa Leidy'de 70'ten fazla öğrenci her gün okula gidebilmek için timsahlarla dolu bir nehri aşmak zorunda. Nehrin üzerinde öğrencilerin geçebileceği herhangi bir köprü bulunmazken çocuklar iki kıyı arasındaki ipin üzerinde yürüyerek zorlu yolu tamamlıyorlar.

Trend 03-11-2023 14:31

Endonezya'da nehirde yüzen 17 yaşındaki kız çocuğu dişleri olmayan timsah tarafından boğuldu! Bir anda saldırdı

Endonezya'nın Güney Kalimantan kentindeki Sebamban Nehri yakınında arkadaşlarıyla serinleyen 17 yaşındaki Devi Binti Sulaiman'a dişleri olmayan bir timsah saldırdı. Saldırıda timsah dişleri olmadığı için genç kızı yemeyi başaramazken boğulmasına neden oldu. Yaşlı bir timsah, genç bir kızı boğduktan sonra yakalandı ancak Sulaiman hayatını kaybetti.

Trend 24-10-2023 07:57

ABD'de korkunç olay! Timsah, ağzında insan kalıntılarıyla yüzüyordu... Gördüklerimin gerçek olduğuna inanamadım

ABD'nin Florida eyaletinde bir timsahın ağzında insan kalıntıları olduğu ihbarı polisi harekete geçirdi. Polis ekipleri timsahın ağzındaki kişinin evsiz bir kadın olduğunu tespit etti. Görgü tanıkları timsah hakkında "Onu sıkıca tutuyordu ve kanalın dibine doğru yüzmeye başladı. Gördüklerimin gerçek olduğuna inanamadım" dedi. 4 metre uzunluğundaki timsah polis tarafından öldürüldü.

Haber 25-09-2023 09:27

14 metrelik timsah cansız insan bedenini kanala taşırken yakalandı! Görenler ne olduğunu anlayamadı... Bir silah sesi duyduk

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde 14 metrelik bir timsahın ağzında cansız insan bedenini taşırken yakalandı. Bir görgü tanığı JaMarcus Bullard, Spectrum Bay News 9'a "Ağzında bir ceset olduğunu anladım, bu yüzden kayıt yapmaya başladım" dedi.

Trend 23-09-2023 09:06

Bir anda ortaya çıkan timsah herkesi korkttu! Çığlık çığlığa kaçmaya başladılar... O anlar saniye saniye kamerada

Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas eyaletinde bulunan Huntsville Eyalet Parkı'nda korku dolu anlar yaşandı. David Siljeg tarafından kaydedilen görüntülerde bir anda ortaya çıkan timsah herkesi korkuttu. Yaklaşık 12 metre uzunluğunda olduğu tahmin edilen timsahın küçük çocukların üzerine doğru hareket etmesiyle aileler çocuklarını alarak çığlık çığlığa kıyıya doğru koşmaya başladı. O anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 15-09-2023 11:08

Fenerbahçe'nin yıldızı Ryan Kent timsahı için bakıcı arıyor! Maaşı gören şoke oldu...

Fenerbahçeli futbolcu Ryan Kent, evinde beslediği timsahına bakıcı arıyor. Yıldız futbolcu Kent, işi kabul edene 3 bin dolar vereceği iddia edildi. İşte detaylar...

Spor 27-08-2023 22:44

İstanbul’da akılalmaz operasyon! Timsah kafasından yapılmış çantayı gören şoke oldu…

İstanbul’da tarihi eser kaçakçılığı yapan bir çete çökertildi. Bin 100 yıllık tarihi bir İncil’i satmak üzereyken suçüstü yakalandılar. Operasyonla birlikte ele geçen tek eser ise İncil değildi, yüzlerce eser ele geçirilirken eserlerin arasında yer alan timsah kafasından yapılmış bir de çanta dikkat çekti. İşte nefes kesen operasyonun detayları…

Haber 18-08-2023 08:41

Kosta Rika'da şoke eden ölüm! Serinlemek için nehre giren futbolcuyu timsah yedi

Kosta Rika ekiplerinden Deportivo Rio Cana'da top koşturan 29 yaşındaki futbolcu timsah saldırısı sonrasında hayata gözlerini yumdu. İşte detaylar...

Spor 03-08-2023 16:56

Mucize kurtuluş! 90 dakika boyunca timsahın ağzında mahsur kaldı... “Hâlâ görüntüsü gözümün önünde”

Endonezya'nın Batı Kalimantan eyaletinin Ketapang Regency bölgesinde palmiye plantasyonu işçisi olarak çalışan 38 yaşındaki Falmira De Jesus isimli bir kadın yaşadığı kabus dolu anları anlattı. Timsahın saldırdığı kadın mucize kurtuluşunun sonrasında tedavi altına alınırken, “Hâlâ görüntüsü gözümün önünde” ifadeleriyle o anları anlattı.

Trend 02-08-2023 09:15

Facianın eşiğinden dönüldü! Timsahı beslerken ayağı kayınca... Saniye saniye dehşet anları!

ABD'nin Colorado eyaletinde bir adam 600 kiloluk Elvis adındaki timsahı besleyecekken ayağı kayıp yere düştü. Timsah Elvis'in çenesinden son anda kurtulan adam az kalsın canından olacaktı.

Haber 29-07-2023 17:16

Bir anda sudan çıkarak teknenin üzerine atladı! Timsahı gören turistler korkudan ne yapacağını şaşırdı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Louisana eyaletinin Des Allemands bölgesindeki bir tekne gezisinde korku dolu anlar yaşandı. Teknede bulunan turistler arasında yer alan Camille Lease isimli bir kadının çektiği görüntülerde timsahın sudan çıkarak tekneye binmeye çalıştığı anlar yer aldı. O anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 28-07-2023 14:19

Herkes dört gün önce kaybolan çiftçiyi arıyordu! Adamın cansız bedeni devasa bir timsahın midesinden çıktı

Malezya’nın Tawao bölgesinde kayıp olduğu belirtilen Addi Bangsa isimli bir çiftçi 4 günlük arama kurtarma çalışmalarının sonrasında korkunç bir yerde bulundu. Ailesinin merak içinde her yerde aradığı adamın cansız bedeni 4 metrelik bir timsahın midesinden çıktı. Aile üyelerinin izlediği anlarda timsahın karnı kesilip ikiye ayrıldı ve 60 yaşındaki çiftçinin cansız bedeninin kalıntılarına ulaşıldı.

Trend 25-07-2023 07:56

Gördüklerinde gözlerine inanamadılar! Tam 1.5 metre...

ABD'de bir eve giren 1.5 metre uzunluğundaki timsah görenleri şoke etti. Ekipler timsahı yakalayarak evden çıkardı.

Haber 03-07-2023 15:44

Hareketli dakikalar yaşandı! Amerika Birleşik Devletleri’nde evin havuzuna giren 3 metrelik timsah böyle çıkartıldı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletindeki bir evin yüzme havuzuna 3 metrelik bir timsah girdi. Gece yarısında yaşanan hareketli dakikalarda timsahı havuzdan çıkartmak için hummalı bir çalışma başlatıldı.

Trend 14-06-2023 14:23

Fenerbahçe'nin yeni transferi Ryan Kent'in evinde beslediği hayvanı duyanlar inanamıyor!

Fenerbahçe transferde ilk hamlesini Ryan Kent ile yaparken, 26 yaşındaki oyuncu için dikkat çeken bir bilgi ortaya çıktı. Yıldız oyuncunun vahşi hayvan beslemeyi çok sevdiği öğrenilirken, Glasgow'daki evinde timsah dahi beslediği öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 12-06-2023 19:26

Tıp dünyasını şaşkına çeviren olay! Tam 16 yıldır yalnız başına yaşayan ve hiç çiftleşmeyen timsah hamile kaldı

Kosta Rika’daki bir hayvanat bahçesinde yaşayan 18 yaşındaki bir timsahın kendisiyle genetik olarak %99.9 uyumlu tamamen oluşmuş bir cenin içeren yumurtaya sahip olması şaşkınlık yarattı. Tıp dünyasının araştırdığı vakanın en önemli özelliği timsahın tam 16 yıldır tek başına yaşamadı ve daha öncesinde herhangi bir çiftleşme deneyimine sahip olmadan hamile kalmasıydı.

Trend 08-06-2023 11:09

Timsahların olduğu havuza düşen çiftçinin sonu feci bitti! Geriye sadece tek bir ayakkabısı kaldı

Kamboçya’da yaşanan bir olay ülke basınında geniş yankı uyandırdı. 72 yaşındaki Luan Nam isimli bir hayvan bakıcısı ailesinin timsah çiftliğinde timsahların olduğu havuza düştü. 40 timsahın olduğu havuza yanlışlıkla düşen adam hayvanların saldırısına uğrayarak korkunç bir şekilde hayatını kaybetti.

Trend 27-05-2023 07:43

3.5 metrelik timsah bir anda saldırdı! Hastanelik olan adam bir kolunu kaybetti... “Bu dünyanın sonu değil”

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletinde ismi Jordan Rivera olarak açıklanan 23 yaşındaki bir adam timsah saldırısına uğradı. Saldırısı sırasında büyük bir korku yaşayan Rivera hastaneye kaldırıldı. Genç adamın bir kolunu kaybettiği ifade edildi.

Trend 24-05-2023 10:15

Günlerce aradılar! Avustralya’da balık tutarken kaybolan adamın cansız bedeninin parçaları timsahın midesinden çıktı

Avustralya’nın Queensland bölgesinde yaşayan 65 yaşındaki Kevin Darmody isimli bir adam arkadaşlarıyla balık tutmaya gittiği sırada kayboldu. 2 gün boyunca devam eden arama çalışmalarının ardından kaybolan adamın cansız bedeninin parçalarına bir timsahın midesinde rastlandı.

Trend 03-05-2023 08:21

Timsah bakıcısı kadından şaşırtan itiraf! Erkekler korkudan yanına bile yaklaşmıyor: “Benimle sevgili olmuyorlar”

Savannah Boan isimli bir kadın hayatının büyük bir bölümünü timsahlara bakıcılık yaparak geçirdi. Timsahları besleyen ve onları korkusuz bir şekilde kucağına alan Boan, erkeklerin işi nedeniyle ondan korktuğunu ve uzak durmak istediğini itiraf etti.

Trend 01-04-2023 11:30

ABD'de timsah dehşeti! 85 yaşındaki kadın köpeğini gezdirirken öldü

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde yine bir timsah saldırısı meydana geldi. 85 yaşındaki kadın köpeğini gezdirirken timsah saldırısına uğrayarak hayatını kaybetti. Olaydan sonra yetkililer köpeğin saldırıdan sağ kurtulduğunu bildirdi.

Haber 22-02-2023 20:46

Neredeyse bir bacağını kaybedecekti! Timsah tarafından saldırıya uğradı... Bir saat sonra bardaydı

Batı Avustralya'da yaşayan talihsiz bir adam, Kimberley Bölgesi'ndeki Buttons Crossing, Kununurra yakınlarında korkunç bir saldırıya uğradı. 1.5 metrelik bir timsah tarafından yakalanan ve sağ kaval kemiğinde üç derin sıyrıkla hızla tedavi altına alınan Kyle Hutchinson, birkaç saat sonra bir barda bira içerken görülünce herkesi şoke etti.

Trend 05-12-2022 15:18

Bebeğini teknesinden kapan timsahla güreşti! Yine de başarılı olamadı

Güneydoğu Asya'ya bulunan Borneo adasının Malezya bölgesindeki Lahad Datu kasabasında korkunç bir olay yaşandı. 45 yaşındaki Moherat, yürümeye yeni başlayan bebeği ile kıyıda vakit geçirmek üzere teknesini bağlarken, bir timsahın sudan fırlayıp bebeğine saldırması üzerine yaşananlar herkesi şoke etti.

Trend 03-12-2022 09:58

Timsahı yakalamak isterken av oluyordu! Kimin av kimin avcı olduğunu kimse anlayamadı

Sosyal medyada kısa sürede gündem yaratan görüntülerde ismi açıklanmayan yaşlı bir adam timsahı yakalamak için hamle yaptı. Timsahın durumu fark etmesi üzerine saldırdığı anlarda yaşlı adam canını zor kurtardı. Görüntüler sosyal medyanın ilgisini çekmeyi başardı.

Trend 29-11-2022 11:26

Evindeki kanepenin altında timsah buldu! Ne yapacağını şaşırınca hayvanı süpürmeye çalıştı

Meksika'da yaşanan dehşet verici bir olay herkesi şaşkına çevirdi. Bir kadının evine giren ve kanepenin altına saklanan timsahtan kurtulmaya çalıştığı o anların görüntüleri, sosyal medyada kısa sürede viral oldu. Görüntülerde kadının timsahı süpürgeyle kovaladığı görülüyordu.

Trend 15-11-2022 15:06

Timsaha işkence edip 'palayla' öldürdüler! Görenler inanamadı

Amerika Birleşik Devletleri'nde NBC News tarafından yayınlanan bir video ülke çapında gündem oldu. Florida'da 18 yaşından küçük olduğu tahmin edilen bir gencin timsahın kafasına palayla vurduğunu gösteren videodaki şiddet, izleyen herkesi şaşkına çevirdi.

Trend 14-11-2022 13:07

Anne ve babası çaresizce izledi! 8 yaşındaki çocuklarını gözlerinin önünde timsah yedi

8 yaşındaki Julio Otero Fernández Jr, Kosta Rika'nın Limón kentindeki Matina Nehri'ni ziyaret ederken, ailesinin gözleri önünde nehirden çıkan bir timsah tarafından su altına çekildi. Anne ve babasının gözü önünde nehre sürüklenen 8 yaşındaki çocuğun cesedine henüz bulunamadı.

Trend 11-11-2022 07:36

Ebeveynlerinin gözleri önünde ölüme sürüklendi! Timsahın yakalayıp nehre çektiği çocuğun cesedine hala ulaşılamadı

8 yaşındaki Julio Otero Fernández Jr, Kosta Rika'nın Limón kentindeki Matina Nehri'ni ziyaret ederken, ailesinin gözleri önünde bir timsah tarafından suyun altına çekildi. Dehşete kapılan ebeveynleri, sürüngen tarafından nehre çekildiğince dizine kadar suya girmiş olan çocuğun cesedini henüz alamadı.

Trend 10-11-2022 16:25

Avcıydı av oldu! 5 metre uzunluğundaki pitonun karnından çıkan timsah şaşkına çevirdi

ABD'de bir grup bilim insanı akıl almaz keşifte bulundu. Araştırma için 5 metre uzunluğundaki pitonun karnını açan araştırmacılar, yılanın bir timsahı büsbütün yuttuğunu görünce karşılaştıkları manzara karşısında şoke oldular.

Trend 10-11-2022 14:30

Tuvalete girince timsahı gördü! Çığlık çığlığa kaçıp yardım istedi

Hindistan'ın Kharkuva kentinde yaşayan Udaysinh Bhikhabhai Rathod isimli bir adam evinin dışında bulunan tuvaleti kullanmak istedi. Her zamanki gibi tuvalete giren adam karşılaştığı manzara karşısında şoke oldu. Tuvaletinin içinde bulunan 6 metrelik timsahla göz göze gelen adam çığlıklar atarak kaçmaya başladı. Durumu diğer köylülere haber veren Rathod onların yardımıyla hayvanı zorla dışarı çıkartmayı başardı.

Trend 10-10-2022 16:16

5 metrelik timsahla burun buruna! Kalabalığın gözleri önünde...

Bir hayvanat bahçesi bekçisi olarak çalışan 68 yaşındaki Sean Le Clus, Güney Afrika'daki Crocodile Creek çiftliğinde bir gösteriye ev sahipliği yaparken korku dolu anlar yaşadı. Neredeyse 5 metre uzunluğundaki iki timsahın şoke olmuş turistlerin önünde aniden ona saldırıp kapması üzerine şoke olan adam dehşeti yaşadı.

Trend 21-09-2022 13:04

Timsahla karşı karşıya gelince nasıl kaçacağını şaşırdı

ABD'nin Florida eyaletindeki Gatorland tema parkında bulunan timsah, kapalı tutulduğu alana giren adamı kovaladı.

Haber 23-08-2022 16:57

Okula gitmemek için bahane üretiyor sandı! Dışarı çıkıp bakınca öyle bir şey gördü ki

ABD'de Teksas eyaletinde yaşayan bir baba, küçük kızının okulun ilk gününe yetiştirmeye çalıştığı esnada evinin dışında bir timsahla karşılaşınca şaşkına döndü. Ancak daha sonra yıllar boyunca izlemiş olduğu belgeselleri anımsadı ve Avustralyalı ünlü bir belgesel filmci olan Steve Irwin'den öğrendiklerinin yardımıyla timsahı etkisiz hale getirmeyi başardı.

Trend 20-08-2022 16:22

Dehşete düşüren korkunç görüntüler! Ölen adamın cesedini...

Meksika'da yaşayan korkunç bir olayın kaydedilen görüntüleri görenleri dehşete düşürdü. Kan donduran video, Meksika'da bir lagünün içinde bir adamın cesedini taşıyan dev bir timsahı gösteriyordu. Olayın ardından lagün ziyaretçilere kapatıldı.

Trend 20-08-2022 12:30

Midesini açınca şoke oldular! Timsahın karnının içinden cansız bedeni çıktı

Malezya’da yaşanan bir olay dünya basınında geniş yankı uyandırdı. Nehrin kenarından salyangoz toplayan bir genç timsah tarafından canlı bir şekilde yenildi. 6 gün sonra timsahı bulan avcılar, hayvanın midesini açtıklarında adamın cansız bedeniyle karşılaştı. O anlara tanık olan teyze, yeğeninin acısız bedeninin görünce gözyaşlarına hakim olamadı.

Trend 15-07-2022 13:19

Bereket olmasını istedi! Meksika Belediye Başkanı timsahla evlendi

Meksika'nın güneyindeki San Pedro Huamelula ilçesinin Belediye Başkanı Victor Hugo Sosa halka bereket getirmesi için dişi bir timsahla evlendi. Halkın geniş katılımıyla gerçekleşen düğün töreninde timsaha gelinlik giydirildi ve Belediye Başkanı Huamelula timsahı öperek bereket dileklerini iletti.

Trend 01-07-2022 16:11

Endonezyalı adamın cansız bedeni 13 metrelik dev timsahın midesinden çıkarıldı! Görenler dehşete düştü

Endonezya’nın Batı Papua eyaletindeki Teluk Bintuni bölgesinde yaşayan Yeniman Bernard isimli bir inşaat işçisi 13 metre uzunluğundaki devasa timsahın midesinden çıkartıldı.

Trend 01-07-2022 14:05

Sosyal medyada gündem yarattı! Bahçesine giren 2 buçuk metre boyundaki timsahı tavayla kovaladı

Sosyal medyada ortaya çıkan görüntüler kısa sürede popüler olmayı başardı. Amerika’nın Florida eyaletinde kaydedilen görüntülerde Kai isimli bir adam bahçesine giren timsahı elindeki tavayla kovaladı. Video kısa sürede 3.1 milyon izlenmeye ulaşarak sosyal medyanın gündemine oturdu.

Trend 21-06-2022 16:11

Tatilleri kabusa döndü! 2 yaşındaki oğullarını nehirden fırlayan timsah yuttu, acılı aile nehre girerek...

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletindeki Orlondo bölgesine tatile giden bir aile faciayı yaşadı. Matt ve Melissa Graves, 2 yaşındaki oğulları Lane ile nehrin kenarında oyun oynuyordu. Bir anda nehirden çıkan bir timsahın oğullarını yediğini gören anne ve baba can havliyle çocuklarını kurtarmak için nehre atladı. Timsahın ağzını açmaya çalışan ikili başarılı olamadı.

Trend 04-06-2022 17:14

Tuvaletini yaparken süs havuzuna düşen adama timsahlar saldırdı! Sonu feci bitti

Kamboçya'nın Puok kentindeki Kampong Tayong köyünde yaşayan 37 yaşındaki timsah bekçisi Sou Sothea, timsah dolu süs havuzuna tuvaletini yapmak istedi. Dengesini kaybeden Sothea, havuz düştü ve 5 timsahın saldırısına uğradı. Çığlık seslerini duyan köylülerin yardımıyla Sothea timsahların saldırısından kurtarıldı.

Trend 22-04-2022 09:29

Timsahla cinsel ilişkiye giren adamın davasında şaşırtan sözler! Hakimin tepkisi takdir topladı

İngiltere’de Sameer Khabsa isimli bir adamın evine baskın düzenleyen polis ekipleri gördükleri karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Evine düzenledikleri baskın sırasında adamın telefonunda bir timsahla cinsel ilişkiye girdiği görüntüleri bulan polis ekipleri Khabsa’yı gözaltına aldı. Khabsa’nın yargılandığı davaya bakan hakimin sözleri herkesin dikkatini çekti.

Trend 14-03-2022 17:51

Akılalmaz olay! 93 milyon yaşındaki timsah karnında tarih öncesi bir bebek bulundu…

Filipinler'de şimdiye kadar yakalananların en büyüğü olduğuna inanılan bir timsah keşfedildi. Timsah, 2011 yılında Filipinler'de bulunan 21 metrelik timsaha benziyordu. Karnında bebek bir dinozor bulunan 93 milyon yıllık bu timsah bilim insanları tarafından ortaya çıkarıldı.

Haber 21-02-2022 16:43

Şov yapmak isterken timsaha yem oluyordu! Arkadaşlarının yardımıyla zor kurtuldu

Avustralya'da Timsah Avcısı programıyla tanınan Steve Irwin’in programı hareketli anlara sahne olsu. 18 yaşındaki Rob isimli timsah eğiticisi Casper adındaki timsaha yemek vermek isterken hayvanın bir anda sudan çıkmasıyla beraber korku dolu dakikalar yaşadı. Timsahın üzerine doğru hareket etmesi üzerine Rob koşmaya başladı ve arkadaşlarının yardımıyla ısırılmaktan son anda kurtuldu.

Trend 07-02-2022 17:32