Beykoz Universitesi Haberleri

Beykoz’da iş yeri kurşunlandı: 1 yaralı

İstanbul’un Beykoz ilçesinde motosikletli bir şahıs tarafından iş yeri kurşunlandı. Olayda içeride bulunan dükkan sahibi yaralandı.

Yurthaber 2024-04-30 08:13:23

1 Mayıs'ı kana bulayacaklardı! Bombalı eylem hazırlığındayken yakalandılar! Bozdoğan-32 operasyonun detayları ortaya çıktı

DEAŞ Terör Örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 1 Mayıs’a yönelik bombalı saldırı hazırlığında bulunan DEAŞ üyesi bombacılar İstanbul'un Beykoz ilçesinde yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın duyurduğu "Bozdoğan-32" operasyonunun detayları da ortaya çıktı. Afganistan uyruklu şüpheli M.H'nin, Ocak ayında İran üzerinden kaçak yollarla yurda giriş yaptıktan sonra İstanbul'a geldiği belirlendi.

Haber 2024-04-29 21:01:51

AK Parti'den CHP'ye geçmişti! YSK'dan Beykoz ve Tuzla kararı: Bir yerde sayım iptal edildi, bir yerde CHP dedi

Seçimlerin başa baş geçtiği ve 1433 oyla CHP'nin kazandığı İstanbul'un Beykoz ilçesinde YSK, yeniden sayım kararını iptal etti. Kararı CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik duyurdu. Bir başka tartışılan ilçe Gaziosmanpaşa'da ise oy sayımları devam ediyor. YSK ayrıca Tuzla'da da mazbatanın seçimi kazanan CHP'li Eren Ali Bingöl'e verilmesine karar verdi.

Haber 2024-04-04 12:26:08

Canlı Beykoz ve Fatih seçim sonuçları! Artık son saatler, heyecan dorukta: Beykoz ve Fatih seçim sonuçlarını kim kazandı?

İstanbullular için beklenen gün geldi çattı. Yerel seçim süreci bitti ve sandıklar seçmenlerin önüne koyuldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçim sonuçlarıyla beraber Beykoz ve Fatih'te sonuçları da yakından takip ediliyor. Beykoz ve Fatih'te hangi adaylar seçimi kazandı? Mevcut adaylar mı yarışı önde bitirdi yoksa yeni isimler mi seçimden galip ayrıldı? İşte Beykoz ve Fatih seçim sonuçları...

Finans 2024-03-31 16:23:48

Canlı Beykoz seçim sonuçları! Beykoz'da AK Parti'nin adayı Murat Aydın mı yoksa CHP'nin adayı Alaattin Köseler mi önde?

Yerel seçim süreci bitti ve sandıklar seçmenlerin önüne koyuldu. İstanbul seçim sonuçlarıyla beraber Beykoz sonuçları da yakından takip ediliyor. AK Parti mevcut Belediye Başkanı Murat Aydın ile yola devam etme kararı almıştı. CHP ise Alaattin Köseler'i aday gösterdi. Aydın mı önde Köseler mi? İşte seçim sonuçları...

Haber 30-03-24 22:31

Tarihi Beykoz Çayırı Restoranı ve Millet Kıraathanesi hizmete açıldı

Beykoz Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Tarihi Beykoz Çayırı Restoranı ve Millet Kıraathanesi, hizmete açıldı.

Yurthaber 21-03-24 10:19

Nikah şahitliğini İlber Ortaylı yaptı! Osmanlı Hanedanı'nın sultan üyesi böyle evlendi

Osmanlı Hanedanının hayatta olan 14 kadın üyesinden biri olan Berna Sultan Osmanoğlu, dünya evine girdi. İstanbul'da düzenlenen nikah törenini Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın kıydı. Gelin ve damadın şahitliklerini Prof. Dr. İlber Ortaylı yaptı. Yoğun bir katılımın olduğu düğün töreninde çiftin gelinlik ve damatlıkları dikkat çekti.

Trend 18-02-24 19:17

Her sahnesi olay olmuştu... Kızıl Goncalar dizisiyle ilgili yeni gelişme! Yapımcısı 'Tekrar başladık' notuyla duyurdu

Özcan Deniz ile Özgü Namal'ın başrolünü paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi yayınlandığı günden beri gündemden düşmüyor. İki mekanda da çekim izinleri iptal edilen 'Kızıl Goncalar' dizisinin Fatih'teki mekanı Beykoz Kundura Fabrikası'na taşınacağı belirtilmişti. Konuyla ilgili dizinin yapımcısı Faruk Turgut'tan yeni bir açıklama geldi.

Magazin 15-01-24 15:26

Beykoz'da köpeğe şiddet uygulayan kişi gözaltına alındı

İstanbul'un Beykoz ilçesinde köpeğe şiddet uyguladığı öne sürülen kişi polis ekiplerince gözaltına alındı.

Yurthaber 04-01-24 07:45

Çekim izinleri iptal edilmişti: 'Kızıl Goncalar' Fatih’ten taşındı! Bakın nereye taşındılar...

Özcan Deniz ile Özgü Namal'ın başrolünü paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi yayınlandığı günden beri gündemden düşmüyor. İki mekanda da çekim izinleri iptal edilen 'Kızıl Goncalar' dizisinin Fatih'teki mekanı Beykoz Kundura Fabrikası'na taşınacağı belirtildi.

Magazin 02-01-24 15:11

Beykoz’da “Beykoz İlçesi Afet Lojistiği Zirvesi” gerçekleştirildi

Beykoz Belediyesi ve Beykoz Üniversitesi iş birliği ile "Beykoz İlçesi Afet Lojistiği Zirvesi" düzenlendi.

Yurthaber 21-12-23 10:35

Beykoz açıklarında sürüklenen tekne kurtarıldı

Beykoz açıklarında makine arızası nedeniyle sürüklenen ve içinde 5 kişi bulunan tekne kurtarıldı.

Yurthaber 18-12-23 10:59

İstanbul'daki 8 ilçe belediyesi maaş ödemeleri için TROY karta geçti! Ekonomik hegemonyayı boykot ediyoruz

İstanbul'daki 8 ilçe belediyesi, personelin maaş kartlarının Bankalararası Kart Merkezince geliştirilen yerli kart TROY'a taşınması kararı aldı. Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın ise sosyal medyadan "Ekonomik hegemonyayı boykot ediyoruz!" başlıklı bir paylaşımıyla kararı duyurdu.

Finans 09-11-23 23:45

İstanbul Boğazı'nda gemi arızası! Trafik çift yönlü askıya alındı

İstanbul Boğazı'ndaki trafik, Bulgaristan'dan İspanya'ya seyir halindeyken Beykoz önlerinde arızalanan dökme yük gemisi nedeniyle çift yönlü askıya alındı.

Haber 14-10-23 22:56

Şiddet iddiası vardı... Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi tek celsede boşandı! Boşanır boşanmaz bomba hareket

Mısırlı Mohammed Alsaloussi ile görkemli bir düğünle evlenen Şeyma Subaşı bugün Beykoz Adliyesi'ndeki duruşmada boşandı. Tek celsede biten ilişkide Subaşı'nın şiddet gördüğü iddia ediliyordu. Subaşı boşanma haberi gündeme düşer düşmez Meedo ile tüm fotoğraflarını sildi.

Magazin 29-09-23 11:06

Otelde sır ölüm: Ünlü antrenör hayatını kaybetti! Odasında bulunanlar dikkat çekti

Vücut geliştirme sporcusu ve ünlü antrenör Aslan Hafızoğlu, Beykoz Kavacık'ta bulunan bir otelde hayatını kaybetti. Ünlü antrenör kaldığı otel odasında ölü bulunurken, odada bulunanlar ise dikkat çekti. Kamera kayıtları kontrol edildi ancak sır ölümün perde arkasında ne yattığı henüz öğrenilemedi. Hafızoğlu'nun ölüm nedeni, yapılacak otopsinin ardından netlik kazanacak. İşte detaylar...

Haber 10-09-23 09:50

Riva'da hafta sonu denize girmek yasaklandı! Kandıra, Karasu, Kocaali ve Kaynarca için uyarı

Beykoz Kaymakamlığı, yoğun dalga ve rüzgar beklendiğinden bu hafta sonu Riva'da denize girmenin yasaklandığını duyurdu. Diğer yandan Kocaeli'nin Kandıra, Sakarya'nın Karasu, Kocaali ve Kaynarca için de denize girilmemesi uyarısı yapıldı.

Haber 25-08-23 21:32

Beykoz Kaymakamlığı duyurdu! Riva'da bu hafta sonu denize girmek yasaklandı

Beykoz Kaymakamlığı, Riva sahillerinde beklenen yoğun dalga ve akıntı nedeniyle bu hafta sonu denize girilmesinin yasaklandığını duyurdu.

Haber 18-08-23 20:18

AK Parti İstanbul Gençlik Kolları, Beykoz ormanını temizledi

AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları, orman yangınlarına dikkati çekmek için Beykoz Spor Ormanı'nda çevre temizliği yaptı.

Yurthaber 24-07-23 07:13

Beykoz'da bıçaklı saldırgan dehşeti! İş merkezinde bir kadını rehin aldı

İstanbul'un Beykoz ilçesinde bıçaklı saldırgan iş merkezinde bir kadını rehin aldı. Korku dolu anlar yaşayan kadın polisin uzun uğraşları sonucunda kurtarıldı. Bıçaklı saldırgan ise gözaltına alındı.

Haber 21-07-23 19:30

Sezen Aksu'nun yalısına zorla girmeye çalıştı! Takıntılı hayran sınır dışı edildi

Ünlü sanatçı Sezen Aksu'nun Beykoz Kanlıca'daki yalısına L.A.M. (47) isimli Azerbaycan uyruklu hayranı zorla girmeye çalıştı. Güvenlik görevlilerine de direnen kadını polis ekipleri gözaltına aldı. L.A.M.'nin olaydan sonra sınırdışı edildiği öğrenilirken, kadının kapıya dayandığı ve görevlilere zorluk çıkardığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Magazin 07-07-23 21:52

Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ boşanma davasına el ele geldi! Tek celsede bitti

Milletvekili adayı olmasıyla adından söz ettiren oyuncu Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan 27 yıllık evliliklerini sonlandırma kararı aldı. Arzum Onan'ın açtığı boşanma davası, Beykoz 1. Aile Mahkemesi'nde görüldü. Çift boşanma davasına el ele gelerek gündem oldu.

Magazin 30-05-23 07:01

Bakan Kurum'dan ilçe başkanlıklarına teşekkür ziyareti: Milletimize şükranlarımı sunuyorum

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, AK Parti Ataşehir ve Beykoz ilçe başkanlıklarını ziyaret ederek 14 Mayıs genel seçimlerde AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili olarak seçilmesinde verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. Bakan Kurum, "Milletimiz artık hayallere değil, gerçeklere bakıyor ve yine gerçeklerin peşinden, liderimizin peşinden koştu. Milletimize göstermiş olduğu teveccühten dolayı şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Haber 16-05-23 22:58

İSTANBUL BEYKOZ SEÇİM SONUÇLARI 2023 ne zaman açıklanacak? İstanbul 1. Bölge Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçim sonuçları oy oranları

İstanbul Beykoz seçim sonuçları sık sık sorgulanıyor. 14 Mayıs 2023 Pazar günü Türkiye'de Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem Milletvekili seçimleri gerçekleşecek. Oy verme işlemi saat 08:00’da başlayacak ve 17:00’da sona erecek. Seçimlerin tamamlanmasıyla beraber gözler sonuçlara çevrilecek. Peki, İstanbul Beykoz seçim sonuçları oy oranları ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

Haber 14-05-23 07:10

TRT Tabii nedir? TRT Tabii ücretli mi, nasıl izlenir? 7 Mayıs 2023 Tabii platformu giriş ekranı!

TRT Tabii ile ilgili araştırmalar bu uluslararası dijital platformun 7 Mayıs 2023 Pazar günü açılacak olması nedeniyle hız kazandı. Beykoz Kundura Fabrikası'nda tanıtıma gerçekleştirilen TRT'nin yeni dijital platformunda çok sayıda dizi, toplamda 184 yeni bölüm ve 30'un üstünde proje bulunuyor. Peki, TRT Tabii nedir? TRT Tabii ücretli mi, nasıl izlenir?

Finans 07-05-23 12:16

TRT Tabii ne kadar, ücretsiz mi? Tabii dijital platformu nedir, ne zamana kadar ücretsiz? TRT'den uluslararası dijital platform!

TRT Tabii uluslararası dijital platformu Netflix'e rakip olacak. Beykoz Kundura Fabrikası'nda tanıtıma gerçekleştirilen TRT'nin yeni dijital platformu ile ilgili detaylar merak konusu oldu. Birçok kişi basında yer alan haberlerin ardından arama motorlarında sorgulama yapıyor. Peki, TRT Tabii ne kadar, ücretsiz mi? Tabii dijital platformu nedir, ne zamana kadar ücretsiz? İşte detaylar...

Finans 03-05-23 08:24

İstanbul'da hareketli dakikalar! Vatandaşa İETT otobüsü çarptı, yakını otomobil ile kalabalığa daldı... Yaralılar var

Olay, İstanbul'un Beykoz ilçesinde meydana geldi. Yolun karşısına geçmeye çalışan bir vatandaşa İETT otobüsü çarptı. Sağlık ekiplerinin yaralıya müdahale ettiği esnada yaralı yakını olduğu iddia edilen şahıs, otomobiliyle kalabalığın arasına daldı. Olayda İETT otobüsünün çarptığı kişiyle birlikte toplamda 5 kişi yaralandı.

Haber 02-04-23 16:04

Yer: Beykoz... Görüntüler ağızları açık bıraktı! Dikkat çeken 'navigasyon' iddiası

Beykoz'da bir otomobil, apartman ile yol arasındaki boşluğa düştü. Otomobil sürücüsünün uzun süre navigasyona baktığı öne sürülürken, otomobildekiler çarpıcı kazayı yara almadan atlattı. Ağızları açık bırakan o anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 23-03-23 16:06

Yargıya taşınan tartışmanın kazananı sokak hayvanları oldu

Beykoz Devlet Hastanesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan Melis Aksu, şikayetçi olduğu sürücü ile 20 kilogram kedi ve köpek maması alması şartıyla uzlaştı.

Yurthaber 09-03-23 11:15

Gelinim Mutfakta Beykoz kebabı tarifi! Leziz Beykoz kebabı nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında Çarşamba günü yarışmacılara Beykoz kebabı tarifi verildi. Patlıcan ve patates püresi kullanılarak yapılan bu kebap karnıyarıkla yarışan bir lezzete sahip oluyor. Gelinim Mutfakta izleyicileri iştah kabartan Beykoz kebabı nasıl yapılır sorusunu aratıyor. İşte tadına doyum olmayan Beykoz kebabı tarifi...

Yemek 01-03-23 13:17

Futbolcular nasıl kaçacağını şaşırdı! Yeşil sahada dehşet anları! Gol oldu, taraftarlar oyuncuları dövmek için içeri atladı!

Süper Amatör Lig 5. Grup’ta Bayrampaşa’da oynanan Gaziosmanpaşaspor-Beykoz 1908 Spor müsabakasında, ev sahibi takımın taraftarları yedikleri golün ardından sahaya girdi. Yeşil zemine inen holiganlar, rakip takım futbolcularına saldırdı.

Spor 30-01-23 13:40

Kar yağışındaki o detayı açıkladı! 'Abartarak tahmin yapıyorlar, İstanbul için yanılırsınız' Peş peşe kar haberleri… 12-13 gün sürecek soğuk hava başladı

Türkiye beklenen kar yağışına nihayet kavuşuyor. İstanbul ve Ankara’da kar yağışının etkisini arttırması beklenirken soğuk havanın etkisini göstermesi bekleniyor. Yurdun İzlanda’dan gelen soğuk havanın etkisi altında kalacağı öğrenilirken meteoroloji uzmanları da ilk etapta yaklaşık 12-13 gün sürecek soğuk ve kar yağışlı sürece girildiğinin müjdesini verdi. Öte yandan İstanbul’dan ilk kar manzaraları Çatalca, Beykoz, Kartal'dan gelmeye başladı. Prof. Dr. Orhan Şen'den de çarpıcı sözler geldi.

Haber 30-01-23 11:11

2016’da 15 milyon TL’ye almıştı! Serdar Ortaç İstinye sırtlarındaki evini bakın ne kadara satışa çıkardı!

Kumar borcuyla sık sık gündem olan şarkıcı Serdar Ortaç İstinye sırtlarındaki evini satışa çıkardı. Ortaç şimdilerde Beykoz, Kanlıca gibi semtlerde denize sıfır yalı arayışında... Şarkıcı 2016’da tam 15 milyon TL’ye aldığı evi bakın şimdi kaça satıyor.

Magazin 30-01-23 08:52

İstanbul’da bazı noktalarda yoğun sis etkili oluyor

Akşamdan itibaren İstanbul Boğazı'nda başlayan yoğun sis Beykoz, Ümraniye ve Kavacık'ta da etkisini gösterdi.

Yurthaber 13-01-23 07:45

MasterChef dokunulmazlık oyununu kim, hangi takım kazandı? İşte 21 Aralık MasterChef eleme adayları...

MasterChef'in geçtiğimiz gün ekrana gelen bölümünde dokunulmazlık oyunu oynandı. Bilindiği üzere son takım oyununun çekimleri Beykoz Kundura Fabrikası'nda yapıldı. yarışmada sona doğru yaklaşılırken şampiyonluk heyecanı artıyor. Peki, MasterChef dokunulmazlık oyununu kim, hangi takım kazandı? 21 Aralık MasterChef eleme adayları kimler? İşte detaylar...

Magazin 22-12-22 07:15

Beşiktaş Başkanı Dursun Özbek'ten Ronaldo sözleri: Kim istemez dedi ve...

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Beykoz Üniversitesinde düzenlenen ‘Türk Sporunda Galatasaray’ söyleşisinde öğrencilerin sorularını yanıtladı. Özbek, “Şampiyonlar Ligi kupası Türkiye’ye gelecekse bunun tek bir adresi var. Galatasaray, hep enlerin ve ilklerin takımı olmuştur” dedi. Icardi’nin bonservisi ile ilgili açıklamalarda bulunan Özbek, “Galatasaray’ın Icardi’nin bonservisi ile ilgili çalışmaları var ama aynı zamanda bütçeyi de düşünmek zorundayız” dedi.

Spor 21-12-22 21:39

Sıfırıncı Gün dizi ekibi MasterChef'in konuğu! Sıfırıncı Gün konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede çekiliyor?

MasterChef bu akşam Sıfırıncı Gün dizi ekibine yemek yapacak. Tv8'in yeni dizisi Sıfırıncı Gün setine giden MasterChef yarışmacıları Beykoz Kundura Fabrikası'nda yarışıyor. Kalan son yarışmacılar dış çekimde dokunulmazlık için mücadele edecekler. Peki, Sıfırıncı Gün konusu nedir, nerede çekiliyor? Sıfırıncı Gün oyuncuları kimler? İşte yeni dizi hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 21-12-22 21:01

Sıfırıncı Gün dizisinin senaristi Atasay Koç kimdir? Atasay Koç nereli ve kaç yaşında? MasterChef Sıfırıncı Gün dizi setinde!

Sıfırıncı Gün dizisinin senaristi Atasay Koç, bu akşam MasterChef Türkiye'nin 163. bölümünde açıklamalarda bulunacak. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu MasterChef'in 163. bölümü Beykoz Kundura Fabrikası'ndaki Sıfırıncı Gün dizi setinde çekildi. Peki, Atasay Koç kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Sıfırıncı Gün dizisinin senaristi Atasay Koç hakkında merak edilenler...

Magazin 21-12-22 20:57

Sıfırıncı Gün dizisinin yönetmeni Süleyman Mert Özdemir kimdir, nereli ve kaç yaşında? Süleyman Mert Özdemir MasterChef'te!

Sıfırıncı Gün dizisinin yönetmeni Süleyman Mert Özdemir, bu akşam MasterChef Türkiye'nin 163. bölümünde açıklamalarda bulunacak. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu MasterChef'in 163. bölümü Beykoz Kundura Fabrikası'ndaki Sıfırıncı Gün dizi setinde çekildi. Peki, Süleyman Mert Özdemir kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Sıfırıncı Gün dizisinin yönetmeni Süleyman Mert Özdemir'in hayatı ve biyografisi...

Magazin 21-12-22 20:56

MasterChef'in çekildiği Beykoz Kundura Fabrikası nerede? Beykoz Kundura fabrikası gezilebilir mi, adresi nedir?

MasterChef Türkiye'nin yeni bölümü Beykoz Kundura Fabrikası'nda çekildi. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV 8'de yayınlanacak olan Sıfırıncı Gün dizi setinde senarist Atasay Koç ve yönetmen Süleyman Mert Özdemir açıklamalarda bulundu. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu MasterChef 163. bölümüyle bugün ekranlara geliyor. Peki, MasterChef'in çekildiği Beykoz Kundura Fabrikası nerede? Beykoz Kundura fabrikası gezilebilir mi, adresi nedir?

Magazin 21-12-22 20:55

Beykoz Adliyesi çalışma saatleri nedir? Beykoz Adliyesi saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Boşanma, icra, mülkiyet davası gibi farklı konularda işlem yürütülebilen Beykoz Adliyesi, İstanbul ilinin Beykoz ilçesinde konumlanır. Bu ilçede yaşayan vatandaşlar da herhangi bir durumda Beykoz Adliyesi'ne yönlendirilebilir. Çalışma saatleri sıkça araştırılan Beykoz Adliyesi'ne öğle molası saatleri dışında uğranması mümkündür. Beykoz Adliyesi hangi günler kaça kadar açık?

Haber 09-12-22 16:45

Fazıl Say ile Ece Dağıstan boşandı! Say'ın paylaşımı sosyal medyaya damga vurdu: El ele girdik, el ele çıktık

Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say, Ece Dağıstan ile evliliklerinin sonlandığını duyurdu. Sosyal medyadan açıklama yapan Say, "Beykoz Adliye binasına el ele girdik, el ele çıktık Ece ile" ifadelerini kullandı. Say'ın paylaştığı fotoğraf ise kullanıcıların dikkatini çekti.

Magazin 30-11-22 17:15

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'dan konut açıklaması! 'Bu projenin garantisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'dır'

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Beykoz Tokatköy Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Temel Atma Töreni’ne katıldı. Bakan Kurum, "Bu projenin garantisi 20 yıldır bu ülkede verdiği tüm sözleri tutan mazlumların lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır" ifadelerini kullandı.

Haber 04-11-22 22:07

İSKİ SU KESİNTİSİ LİSTESİ 31 EKİM 2022! Sular ne zaman gelecek? 31 Ekim 2022 İstanbul'da su kesintisi olan ilçeler...

İstanbul'da su kesintisi olan ilçeler listesi ve İSKİ'den yapılan açıklamanın detayları 31 Ekim 2022 Pazartesi günü vatandaşlar tarafından merak edildi. Birçok kişi, arıza ve bakım çalışmaları nedeniyle yaşanacak kesintiye ilişkin arama motorlarında sorgulama yapmaya devam ediyor. Açıklamada; Beykoz, Tuzla, Maltepe, Silivri, Küçükçekmece ve Esenler'e ilişkin detaylar dikkat çekti. Peki, 31 Ekim 2022 Pazartesi günü sular ne zaman gelecek? İşte 31 Ekim 2022 İstanbul'da su kesintisi olan ilçeler...

Haber 31-10-22 14:59

Beykoz’da pedallar Cumhuriyet coşkusuyla döndü

Beykoz’da, Cumhuriyet’in 99. yılı kutlamaları çerçevesinde Türkiye çapında profesyonel bisiklet sporcularının yarıştığı ’29 Ekim Beykoz Cumhuriyet Kriteryumu’ gerçekleştirildi.

Haber 29-10-22 15:27

Beykoz’da TFF binasına saldırıda fezleke tamamlandı

Beykoz’da Türkiye Futbol Federasyonu Binasına yönelik silahlı saldırıya ilişkin Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan fezleke Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığına gönderildi.

Haber 20-10-22 17:57

Usta oyuncu İsmail İncekara son yolculuğuna uğurlandı! Gözler o isimleri aradı

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 72 yaşındaki usta oyuncu İsmail İncekara’nın cenazesi, Beykoz İskender Paşa Camii’nde kılınan namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Magazin 08-10-22 14:43

5 aylık sansasyonel evlilik sona erdi! Hadise ve Mehmet Dinçerler boşandı...

Ünlü şarkıcı Hadise, iş insanı Mehmet Dinçerler ile mayıs ayında dünyaevine girmişti. 5 aylık evlilik bugün resmen bitti. Hadise ve Mehmet Dinçerler, Beykoz 2. Aile Mahkemesi’nde bugün görülen ilk duruşmaya katılmadı. Kararını açıklayan mahkeme, ünlü çifti tek celsede boşadı.  

Magazin 30-09-22 16:37

İSKİ SU KESİNTİSİ LİSTESİ 30 EYLÜL 2022! İstanbul'da sular ne zaman gelecek? İSKİ su kesintisi sorgulama ekranı

İSKİ su kesintisi listesi 30 Eylül 2022 Cuma günü paylaşıldı. Böylelikle "İstanbul'da sular ne zaman gelecek?" sorusu yanıt bulmuş oldu. İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nden (İSKİ) yayımlanan yazılı açıklamada Beykoz, Fatih, Kartal, Maltepe ve Silivri ayrıntısı dikkat çekti. Peki, İstanbul'da sular ne zaman gelecek? İSKİ su kesintisi sorgulama ekranına haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte 30 Eylül 2022 Cuma İSKİ su kesintisi listesi...

Haber 30-09-22 13:01