Ensar Aytekin Haberleri

Sinan Ateş cinayeti iddianamesinde çarpıcı detaylar! Bilgileri komiser vermiş

Ankara'da eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin iddianamenin detayları ortaya çıktı. Çarpıcı detayların olduğu iddianamede Ateş'in adres, telefon, adres gibi kişisel bilgileri Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde komiser olarak görev yapan şüpheli Mustafa Ensar Aykal'ın verdiği yer aldı.

Haber 2024-05-04 20:53:51

Şırnak'tan acı haber geldi! Askeri araç devrildi: 2 askerimiz şehit oldu, 2 askerimiz yaralı

Şırnak'ta askeri aracın devrilmesi sonucu 2 askerimiz şehit oldu, 2 askerimiz yaralandı. Şehit Jandarma Astsubay Çavuş Mustafa Şen ve Jandarma Uzman Çavuş Ensar Enes Ertaş'ın cenazesi törenle memleketlerine uğurlandı.

Haber 2024-04-30 18:39:38

CANLI GİRESUN seçim sonuçları! Giresun'da seçimi kim kazandı? AK Parti’nin adayı Aytekin Şenlikoğlu mu, CHP adayı Fuat Köse mi? 31 Mart yerel seçim sonuçları ve oy oranları

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde AK Parti Giresun'u yeniden Aytekin Şenlikoğlu kazanmaya çalışıyor. Giresun’da 2024 yerel seçim sonuçları için büyük bir heyecan yaşanıyor. CHP ise yarışa Fuat Köse ile girdi. İYİ Parti’nin de Giresun’daki adayı Harun Cici oldu. Giresun seçim sonuçlarıyla ilgili tüm detayları ve anlık oy oranlarını Mynet üzerinden takip edebilirsiniz. İşte tüm detaylar...

Finans 2024-03-31 20:39:19

Canlı Giresun seçim sonuçları! Giresun yerel seçim sonuçlarında kim önde? AK Parti’nin adayı Aytekin Şenlikoğlu mu, CHP adayı Fuat Köse mi?

2024 yerel seçimleri sonuçları merakla bekleniyor. Seçmen bir yıl sonra yeniden sandık başında! Yerel seçim sonuçları öncesinde heyecanlı bekleyiş sürerken 2019 seçimlerin çok az bir farkla AK Parti’nin ipi göğüslediği Giresun’da da seçim sonuçları merak ediliyor. Giresun’da yerel seçim heyecanı son ana kadar yaşanacak. Aytekin Şenlikoğlu ile AK Parti mi yoksa CHP’li Fuat Köse mi kazanacak? İşte Giresun yerel seçim sonuçları ile ilgili tüm detaylar…

Haber 2024-03-29 17:11:51

Down sendromlu bireylerin aileleri omuz omuza vererek çocuklarını topluma kazandırıyor

Trabzon'da down sendromlu oğlu olan Ensar Öztürk'ün girişimleriyle 7 yıl önce kurulan Trabzon Down Sendromu Derneği, aileleri bir araya getirerek çocuklarının sosyalleşmesini sağlıyor.

Yurthaber 20-03-24 11:12

Umut Emre Aytekin nişanlısının kollarında can verdi! Müjde Uzman isyan etti

Müzisyen Umut Emre Aytekin nişanlısıyla gittiği kafede iki kişi tarafından saldırıya uğradı. Aldığı darbelerin ardından bayılan müzisyen kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Müzisyenle ilgili bir paylaşım yapan oyuncu Müjde Uzman" Yeter artık" diyerek isyan etti.

Magazin 05-02-24 15:46

Müzisyene restoranda tekme tokat saldırı kamerada! Nişanlısının kollarında can verdi

Güngören’de nişanlısıyla birlikte bir restorana giden müzisyen Umut Emre Aytekin (36) ile iki kişi arasında tartışma çıktı. İki kişinin tekme tokat saldırdığı Aytekin'i, nişanlısı Maria Zeppin kurtarmaya çalıştı. Başına aldığı darbelerle ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Aytekin, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Saldırı anları ise iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. İşte detaylar...

Haber 05-02-24 10:48

Üst üste yapılan açıklamalar sonrası, Ankaragücü'nden de bir paylaşım geldi!

MKE Ankaragücü Basın sözcüsü Hüseyin Aytekin, yaptığı açıklamada hakem Halil Umut Meler'in açıklamarını eleştirirken, teknik direktör Emre Belözoğlu'nun olayların içine çekilmeye çalışıldığını söyledi. İşte detaylar...

Spor 20-12-23 14:45

Ankaragücü'nden ilginç hamle! Verilen cezaya itiraz etmeye hazırlanıyorlar

MKE Ankaragücü Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin, Çaykur Rizespor ile oynadıkları maçın ardından yaşanan olaylar nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun (PFDK) verdiği cezalara itiraz edeceklerini belirtti.

Spor 14-12-23 23:40

Halil Umut Meler, kendisini ziyarete gelen Ankaragücü heyetini kapıdan çevirdi!

MKE Ankaragücü Başkan Vekili Zeynep Karamancı, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Şahin ve Erkan Aytekin, Halil Umut Meler'i tedavi gördüğü hastanede ziyarete gitti. Ankaragücü heyeti hastane kapısında beklenmedik bir olayla karşı karşıya geldi.

Spor 12-12-23 21:05

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Galatasaray'ın kongre üyesi mi? Resmi açıklama geldi: Üzülerek takip ediyoruz

Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü'nün başkanı Faruk Koca'nın Galatasaray Kulübü'nde kongre üyeliğinin bulunduğu öne sürülmüştü. Sarı - lacivertli kulübün yönetim kurulu üyesi ve basın sözcüsü Hüseyin Aytekin, bu iddianın gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Spor 22-11-23 16:47

İzmir'de istediği şarkı çalınmadı, düğünü pompalı tüfekle bastı! Ölü ve yaralılar var: 'Kuşa ateş eder gibi ateş etti'

İzmir'de bir kişi, istediği şarkı çalınmayınca düğünü pompalı tüfekle bastı. Rastgele etrafa ateş açan saldırgan, 1 kişiyi öldürdü, 7 kişiyi yaraladı. Olay yerine gelen ekipler saldırganı gözaltına aldı. Aytekin Elkalkmış'ın amcası belediye işçisi Çetin Elkalkmış, "Tabancanın mermisi bitince pompalı tüfekle sanki kuşa ateş eder gibi kim gelse ateş etmeye devam etmiş" dedi.

Haber 17-11-23 13:51

Belediye başkanı zipline yaparken mahsur kaldı!

Artvin’in Yusufeli ilçesinde baraj suları altında kalan eski yerleşim yeri üzerinde turizm amaçlı yapılan zipline'ın deneme geçişini Belediye Başkanı Eyüp Aytekin yaptı. İlk denemede baraj gölü ortasında mahsur kalan Başkan Aytekin’i vatandaşlar ve zipline görevlileri halat yardımıyla kurtardı.

Haber 21-09-23 19:29

Mülk sahibi ve kiracı arasında 'kaçak tavuk kesimi' kavgası! Vicdan azabı çekmek istemiyorum

Batman'da, mülk sahibi İlyas Çelebi ile 1,5 yıllık kiracısı Sema Aytekin arasında 4 ay önce 'kaçak tavuk kesimi' nedeniyle husumet oluştu. Tartışan taraflar birbirlerinden şikayetçi oldu. Bu sırada emniyetin dışında bekleyen tarafların yakınları da kavga etti, kiracı Aytekin'in eşi yaralandı. Taraflar, tekrar birbirlerinden şikayetçi oldu. Kiracı Aytekin, "Eşim ölümden döndü", mülk sahibi Çelebi ise "Halkın bu tavuktan dolayı zehirlenmesi sonucu vicdan azabı çekmek istemiyorum" dedi.

Haber 20-09-23 14:27

Giresun'da sağanağın yol açtığı hasar gideriliyor

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, kentte 2 Eylül'de etkili olan sağanak sonucu oluşan hasarın giderilmesi için çalışmaların devam ettiğini bildirdi.

Yurthaber 04-09-23 15:31

İYİ Parti'den istifa etmişti! AK Partiye geçti: Rozetini Erdoğan taktı

Geçtiğimiz günlerde yazılı bir mesajla İYİ Parti'den istifa ettiğini duyuran İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya AK Parti'ye geçti. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde tören yapılan Kaya'ya rozetini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan taktı.

Haber 26-07-23 19:24

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, İYİ Parti'den istifa etti!

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, İYİ Parti'den istifa ettiğini duyurarak, "Aldığım bu karar partilerin kurumsal kimliklerine bir eleştiri kesinlikle değildir. 'Küçük dağları ben yarattım, her şeyi ben bilirim, ben ne dediysem o olacak' zihniyetine bir tepkidir. Buyurun kısır siyasetiniz sizin olsun." ifadelerini kullandı.

Haber 24-07-23 19:48

Bolu Dağı Tüneli heyelan riskine karşı 70 metre uzatılacak

Karayolları 4. Bölge Müdürü İlhan Aytekin, Bolu Dağı Tüneli tüplerinin heyelan riskine karşı İstanbul istikametine doğru 70 metre uzatılacağını bildirdi.

Yurthaber 20-07-23 15:44

İzmir'de Hülya Şellavcı Yeğin eşi tarafından öldürülmüştü! 12 polis hakkında hapis istemi

İzmir'de 2 çocuk annesi Hülya Şellavcı Yeğin, boşanma aşamasındaki eşi tarafından iş yerine öldürülmüştü. Yeğin'in öldürülmesiyle ilgili olarak 'ihmalleri bulunduğu' gerekçesiyle 12 polis memuru hakkında 3 aydan 1 yıla kadar hapis cezasıyla iddianame hazırlandı. Yeğin'in damadı avukat Ensar Aktürk, "Şikayet dilekçelerimiz savcılıkta yanıt buldu. Her iki bürodan 12 polis memuru hakkında görevi ihmalden ceza davası açıldı" dedi.

Haber 03-06-23 11:39

Mastaura Antik Kenti’nde yürütülen arkeolojik kazıların yeni kitabı yayımlandı

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Sedat Akkurnaz ve Dr. Öğr. Üyesi Arzu Özver ile Didim Meslek Yüksekokulu (MYO) Öğr. Gör. Aytekin Kalkan’ın editörlüğünü yaptığı ’Disiplinler Arası Çalışmalarla Mastaura’ adlı kitap yayımlandı.

Yurthaber 24-03-23 08:51

Giresun Belediyesi arama kurtarma ekibi 16 kişiyi enkazdan sağ çıkardı

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, İtfaiye Müdürlüğü arama kurtarma ekiplerinin deprem bölgelerinde enkazlardan 16 kişiyi sağ çıkardığını söyledi.

Yurthaber 23-02-23 13:37

Hülya Şellavcı Yeğin'i iş yerinde katletmişti! Beklenen rapor geldi, yalanı ortaya çıktı

İzmir'de 2 çocuk annesi Hülya Şellavcı Yeğin, boşanma aşamasındaki eşi Kaffar Yeğin tarafından öldürülmüştü. Yeğin boşanma aşamasındaki eşinin silahı başına dayadığını, 'vur öldür beni' dediği anda silahın ateş aldığını söylemişti. Gelen Adli Tıp Raporu, Yeğin'in ifadelerini yalanladı. Öldürülen kadının damadı, avukat Ensar Aktürk, "Bulunuş şekli de infaz edildiğini net şekilde gösteriyor" dedi.

Haber 25-01-23 10:09

Böylesi görülmedi! Kendi mezarını yaptı, her gün en az 1 saat...

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde eski futbolcu Ali Aytekin (67), ölümü hatırlamak için hayattayken kendi mezarını yaptırdı. Her gün gidip kendi mezarındaki çiçekleri sulayan Aytekin, en az bir saat kendi mezarının üzerinde yatıp vakit geçiriyor. İşt ilginç olayın detayları...

Haber 10-01-23 09:38

Ümraniye’de motosiklet kazasında hayatını kaybeden genç toprağa verildi

Ümraniye’deki motosiklet kazasında hayatını kaybeden Eyüp Ensar Turanoğlu, Kartal Atalar Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Haber 31-10-22 16:59

Atık kıyafetlerden kağıt üreterek geri dönüşüme katkı sağlıyorlar

Yalova Belediyesinin Sıfır Atık Projesi kapsamında hayata geçirdiği uygulamayla eski kıyafetlerden geleneksel yöntemle kağıt üretiliyor - İbrahim Müteferrika Kağıt Müzesi'nde görevli el yapımı kağıt uzmanı Aytekin Vural: - "Çocuklar buraya gelerek kendi kağıdını da kendi ürününü de yapacak. Bu denli büyük bir elbise toplanması hareketi Türkiye'de bu kadar yoğun ilk kez oluyor"

Yurthaber 21-09-22 13:10

MKE Ankaragücü'nde galibiyet sevinci yaşanıyor

Kulüp basın sözcüsü Hüseyin Aytekin: - "Ankaragücü taraftarı gibi müthiş bir itici güçten yoksun maça çıkmak, bizim açımızdan önemli bir eksiklikti. Üzerimizdeki baskının ve stresin kalkması adına, çok ihtiyacımız olan bir 3 puan aldık"

Yurthaber 19-09-22 13:03

Alibeyköy Barajı'nda beraber yüzdüğü arkadaşını kurtaran çocuk boğularak öldü

Uyarılara rağmen baraja beraber girdiği arkadaşını kıyıya kadar götürüp boğulmaktan kurtardıktan sonra suda kaybolan 15 yaşındaki Mehmet Derya'nın cesedini vatandaşlar kıyıya çıkardı - Boğulmaktan kurtulan Eyüp Ensar Gökçe: - "(Mehmet Derya) Elimden tuttu, sonra beni omzuna aldı. Sonra kendisi boğuldu"

Yurthaber 11-09-22 17:53

Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar kimdir? Ensar Dündar evli mi, kaç çocuğu var?

2019'daki yerel seçimlerde belediye başkanı seçilen Ensar Dündar kimdir? Hakkari'nin Çukurca ilçesinde yaşayan Ensar Dündar'ın adı sosyal medyada gündem oldu. Kullanıcılar Enes Dündar kimdir, Enes Dündar kaç yaşında evli mi? sorularının yanıtlarını araştırmaya başladı.

Haber 29-08-22 16:54

Artvin'de Gevhernik Kalesi'ndeki kazı bölgenin tarihine ışık tutacak

Hristiyan ve Türk-İslam medeniyetinin izlerini taşıyan yapıları bünyesinde barındıran Gevhernik Kalesi ve çevresindeki arkeolojik kazı, 18 kişilik ekip tarafından titizlikle sürdürülüyor - Kazı başkanı Osman Aytekin: - "Bu yıl ki kazılara yeni başlanmasına rağmen kiliselerin ne tür süslemelere sahip olduğu, ne tür kap kaçak kullanıldığı yönünde veriler elde ettik"

Yurthaber 17-08-22 12:43

Alkol denetiminde 123 promil alkollü çıkmıştı! Mahkeme kararıyla cezadan kurtuldu...

Antalya’da polis ekiplerinin denetlemesine yakalanan Eyüp Ensar Yıldırım, üflediği alkometre sonrası 123 promil alkollü olduğunu görmüş ve hayatının şokunu yaşamıştı. Yıldırım'ın ehliyetine el konulmuş ve para cezası kesilmişti. Alkollü olmadığını ispat eden Yıldırım mahkeme kararıyla ehliyetine tekrar kavuştu.

Haber 12-08-22 23:26

MKE Ankaragücü, sosyal sorumluluk projelerinde de zirvede olmak istiyor

MKE Ankaragücü Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin: "Sosyal anlamda da oluşturacağımız farkındalıklarla tüm Ankara'yı yanımıza alıp güçlü bir Ankaragücü seyrettireceğiz" - "Amacımız çocuklarımıza Ankaragücü'nü anlatmak ve sevdirmek. Ankara'da doğup büyüyen her çocuğun Ankaragücü taraftarı olmasını istiyoruz"

Yurthaber 01-08-22 11:04

Aras Kargo’da üst düzey atama

Beş yıldır Aras Kargo İç Denetim Başkanı görevini sürdüren Onur Aytekin, şirketin Operasyon Genel Müdür Yardımcısı oldu

Yurthaber 28-07-22 12:42

Didem isimli kadın müdür olduğu gün hayatını kabusa çevirdi! 35 yılını verdiği memuriyete gözyaşlarıyla nokta koydu

Ardahan'da yaşayan 63 yaşındaki Ensar Kamacı, vekaleten müdür atandığı gün, bankadan aradığını söyleyen Didem adındaki kişi tarafından 220 bin lira dolandırıldı. Kamacı, olaydan sonra 35 yıllık meslek hayatını noktalarken çalıştığı kuruma emeklilik dilekçesi verdi. Kamacı, "Alacağım toplu para ile dolandırıcıya kaptırdığım parayı bankaya yatıracağım. Yoksa bu borcu ödeyemem. Kendimi hiç ama hiç affetmeyeceğim'' diyerek gözyaşlarını tutamadı.

Haber 27-07-22 11:51

Yasak aşk vahşeti! Karı-kocanın yaralanmasının altından ‘aldatma’ iddiası çıktı

Adana'da dehşete düşüren bir olay yaşandı. Aytekin Y. (32) ayrı yaşadığı eşi Eda Y.’yi (27) sırtından bıçakladı. Aytekin Y.'yi ise eve gelen komşuları Emrah K. tabancayla yaraladı. Karı-kocanın yaralandığı olayın altından ‘aldatma’ iddiası çıktı. Aytekin Y., eşi Eda Y. ile Emrah K.'nin yasak aşk yaşadığını iddia etti. İşte dehşete düşüren olayın detayları!

Haber 19-07-22 09:48

Dağ keçileri cep telefonuyla görüntülendi: Bölge için çok güzel bir gelişme

Hakkari’nin Çukurca ilçesinin Irak sınırında bulunan Işıklı bölgesinde sürü halinde dağ keçileri görüntülendi. Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar, "Bu bizim bölge için çok güzel bir gelişme" diyerek açıkladı ve çağrıda bulundu.

Haber 27-06-22 09:05

Samsunspor, Yusuf Ensar Poyraz'ı transfer etti

Samsunspor, Yusuf Ensar Poyraz'ı transfer etti

Yurthaber 13-06-22 13:24

Ev kadınları camı sanata dönüştürüyor

Nevşehir Belediyesi Kadın Çalışmaları Eğitim Merkezi Usta Öğreticisi Döne Aytekin: - "İlerleyen süreçte cam üfleme sanatıyla Kapadokya'nın simgelerinden balon ve at figürleri üreterek turizm alanına da katkı sunmak istiyoruz" - Kursiyerlerden Ayla Korkmaz: - "Hanımlar gün gezmelerine vakit ayırabiliyorsa eğitim çalışmalarına da katılıp kendilerini geliştirebilirler"

Yurthaber 13-06-22 11:16

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'a silahla saldırmıştı! Dikkat çeken ifadeler: 'Askerde 11 metreden yumurta vururdum, ATM'lere ateş ettim'

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, geçtiğimiz yıl belediye binasının önünde makam aracından indiği anda silahlı saldırıya uğramıştı. Makam aracını mermilerden korunmak için siper amaçlı kullanan Bıyık olaydan yara almadan kurtulmuştu. Kamera görüntülerinin incelenmesi üzerine Halit Aytekin, Tolgahan Kılıç ve babası Ayhan kılıç yakalanmış, Aytekin ile Tolgahan Kılıç tutuklanmıştı. Sanıklar mahkemede ifade verirken saldırıyı düzenleyen Aytekin'in ifadeleri dikkat çekti.

Haber 08-06-22 17:26

Kılıçdaroğlu'nun TÜRGEV ve Ensar Vakfı iddialarına Muharrem İnce'den flaş yorum: Hesapta yanlışlık var

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun "TÜRGEV ve Ensar Vakfı üzerinden ABD'ye para transfer ediyorlar" iddiaları gündemdeki yerini korurken, Memleket Partisi lideri Muharrem İnce'den dikkat çeken yorum geldi. "Hesapta yanlışlık var" diyen İnce, "Paraya bakıyorum, 50-60 milyon dolar kaçmak için yeterli bir para değil. Kaçacak adamın çaycısında olur o kadar para." şeklinde konuştu.

Haber 27-05-22 14:17

Ekrem İmamoğlu’ndan Kılıçdaroğlu’nun çağrısına yanıt

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kılıçdaroğlu’nun öğrenci yurtları ile ilgili yaptığı çağrıya yanıt vererek ‘Dün akşamki çağrınızı duyduk Sayın Genel Başkanım’ ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu dün akşamki konuşmasında TÜRGEV ve Ensar Vakfı yurtlarında kalan öğrencileri kast ederek belediyelere ‘sahip çıkın’ mesajı vermişti.

Haber 25-05-22 11:14

Son Dakika: Gazeteci Cüneyt Özdemir'den, Kılıçdaroğlu'nun TÜRGEV ve Ensar Vakfı iddiaları sonrası tepki! Komplo teorisi...'

Son dakika: CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Kaçış planının anatomisini ifşa edeceğim" sözleri sonrası yaptığı açıklamada, "TÜRGEV ve Ensar Vakfı üzerinden ABD'ye para transfer" edildiğini iddia etti. Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları gündeme otururken, gazeteci Cüneyt Özdemir'den CHP liderine tepki geldi. İddialardan "Küçük rakamlar üzerinden komplo teorisi" olarak bahseden Özdemir, 'hayal kırıklığı' diyerek CHP'nin kontrolü kaybettiğini ve böyle giderse 4'üncü ve 5'inci parti olabileceğini öne sürdü...

Haber 25-05-22 10:39

Kılıçdaroğlu'nun iddialarına TÜRGEV ve Ensar Vakfı'ndan yanıt

CHP lideri Kılıçdaroğlu, dün akşam yayınladığı videoda "TÜRGEV ve Ensar Vakfı aracılığıyla 1 milyar lira ABD'deki paralel bir vakfa transfer edildi" iddiasında bulundu. Bir anda gündeme oturan iddialara ilişkin adı geçen vakıflardan tepki geldi. Açıklamada, paylaşılan bilgilerin gizli olmadığı ifade edilirken, iddiaların "FETÖ kumpasını" andırdığı belirtildi.

Haber 25-05-22 07:46

Son Dakika: AK Parti'den Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına sert tepki! Dış politikada ne zaman adım atsak...

Son dakika haberi: Saat 22.00'yi işaret ederek "Kaçış planının anatomisini ifşa edeceğim" ifadelerini kullanan CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Onlar kaçacak yer ararken, bizim başka memleketimiz yok. Biz bir yere gitmiyoruz, bu devleti birlikte ayağa kaldıracağız." notuyla bir video paylaştı. Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ve AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'tan sert tepki geldi. TÜRGEV ve Ensar Vakfı'ndan da Kılıçdaroğlu'nun iddialarına yanıt verildi.

Haber 24-05-22 22:20

Ensar ne demek? Ensar kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Diller ilk ortaya çıktıkları günden bu yana değişmiş, gelişmiş, bölünmüş ve hatta bazıları ölmüştür. Türkçe, hala yaşayan dillerden biridir ve dünyada yaklaşık 250 milyon kişi tarafından konuşulmaktadır. Türkçe, lehçelere ayrılmaktadır. Bu lehçeler kendine has kelimelere sahip olmakla beraber bazı kelimeleri de paylaşmaktadır. Türkçede bulunan bazı kelimeler yaygın olarak bilinmeyebilir. Bilinmeyen kelimeler görüldüğü zaman anlamı araştırılır. Ensar kelimesi de anlamı merak edilen ve araştırılan kelimelerden biridir. Ensar kelimesi ne anlama gelir?

Egitim 23-05-22 20:41

İl il gezip geleneksel lezzet Osmanlı macununu satıyor

İzmir'de yaşayan 56 yaşındaki Aytekin Gönülaçar, 15 yıldır özellikle yaz aylarında farklı kentlere gidiyor, festival ve etkinliklere katılıyor - Kastamonu'ya gelen Gönülaçar: - "Yaşlılar, 'Bizim çocukluğumuzun macunu' deyip çocuklarına ikram ediyor. Bilmeyen çocuklar anne babalarına soruyor. Aslında bir kültür bu. Geçmişteki sanatı günümüze getirmeye, o kültürü yaşatmaya çalışıyoruz"

Yurthaber 11-05-22 12:32

İYİ Partili Başkan Mustafa Bıyık'a silahlı saldırıda yeni gelişme! 'Sözlüm var, tahliyemi istiyorum'

İYİ Partili Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'a yönelik silahlı saldırıyla ilgili görülen mahkemede tutuklu sanıklardan Halit Aytekin "Huzurlarınızda belediye başkanımızdan özür diliyorum. Dışarıda bekleyen bir sözlüm var. Delilleri karartma durumum yoktur. Çok pişmanım. Tahliyemi talep ediyorum." dedi. Bıyık ise duruşmada "Araçtan daha ileride inseydik planlanan suikast gerçekleşecekti" ifadesini kullandı.

Haber 31-03-22 15:00

Ukrayna'dan gelen savaş mağdurları, çocuklarının yaşadığı korkuyu anlattı

Odessa'dan gelen Aytekin Başdemir: - "Çocuklar patlayan bombalar, silah sesleri altında huzur bulamıyordu. Çocuklarımın biri henüz bir aylık, çok küçük, sürekli ağlıyordu" - Gülşen Verdiyava: - "Kızım çok ufak, yollarda sürekli ağladı. Savaşı, ölümü bilmiyor ama siren sesleri, bomba sesleri onları çok korkutuyor"

Yurthaber 17-03-22 09:22

Farah Zeynep Abdullah Bergen galası sonrası, partide 'Erik dalı' oynadı

Bergen'in hayatının anlatıldığı filmde başrol olan Farah Zeynep Abdullah galanın ardından yapılan partide kurtlarını döktü. Farah Zeynep Abdullah Alper Aytekin ile birlikte sahneye çıkıp 'Erik dalı' oynadı.

Magazin 03-03-22 15:43

İki gündür kayıptı! Donarak öldüğü ortaya çıktı

Uşak'ta, yakınlarının 2 gündür haber alamadığı Aytekin Akca'nın (64), av için gittiği kırsal alanda soğuktan donarak öldüğü belirlendi.

Haber 01-02-22 17:25