Ruyada Anahtar Gormek Haberleri

LDH (Laktat dehidrogenaz) nedir? LDH düşüklüğü ve yüksekliği

Laktat dehidrogenaz (LDH), hücrelerde bulunan bir enzimdir ve hücre metabolizmasında önemli bir rol oynar. Bu enzim hücrelerdeki enerji üretiminde anahtar bir rol oynayan birçok biyokimyasal reaksiyonda yer alır. Aynı zamanda, hücre hasarı veya hastalıkların belirteçlerinden biri olarak da kullanılabilir. Peki, LDL yükseliği ve düşüklüğü ne anlama gelir?

Haber 2024-04-30 16:51:28
ldh

Gazi Konut Kuzeyşehir’de hak sahiplerinin anahtarları teslim edildi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Gazi Konut tarafından Kuzeyşehir’de yapılan 387 konutun anahtar teslim töreni Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Nevzat Şatıroğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve milletvekillerinin katılımıyla yapıldı.

Yurthaber 2024-03-25 15:58:22

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Murat Kurum sözleri! Çanakkale'deki depreme dikkat çekti; metro açılışını yaptı: 31 Mart'a kadar ücretsiz

Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Törenine canlı bağlantıyla katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu. 2 ayda 80 bin konutu teslim etmeye çok az kaldığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yıl sonuna kadar 200 bine tamamlayacağız" dedi. Marmara'da beklenen depreme dikkat çeken Erdoğan, "Murat Kurum İstanbul'u hazırlayacaktır" diye konuştu.

Haber 2024-03-19 14:26:35

Bakan Özhaseki o ifadeyi duyunca çok sinirlendi! Yeter midem bulanıyor diyerek isyan etti: Onu yapanın Allah cezasını versin

Kocaeli’de TOKİ anahtar teslim törenine katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki 'rantsal dönüşüm' sözlerinden midesi bulandığını belirterek isyan etti. Meclis'teki konuşmaları hatırlatan Özhaseki, "Size rantsal dönüşüm yapın diyen mi var? Rantsal dönüşüm yapanın zaten Allah cezasını versin. Ne demek rantsal dönüşüm?" ifadelerini kullandı.

Haber 2024-03-18 15:55:32

Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan Fırsat vermeyeceğiz diyerek rest çekti! Anahtarımızı yanlış yerde arıyoruz

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son konuşmasına 'anahtar' metaforuyla yaptığı vurgu damgasını vurdu. "Millet olarak kaybettiğimiz anahtarı son 2 asırdır aydınlanma sandığımız bir yerde arıyoruz" diyen Erdoğan, özellikle gençlerin sosyal medya kullanımıyla ilgili de mesaj verdi.

Haber 12-03-24 14:56

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefet partilerine tepki: Bütün bu yükü Bay Kemal'in sırtına yükleyip çekildiler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman Üniversitesi Spor Salonu'nda Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'ne katıldı. Erdoğan butona basarak kura çekimini başlattı. Erdoğan burada yaptığı açıklamada, "Yolda birbirlerini görseler selam vermeyecek olanları aynı ittifak çatısı altında birleştirdiler yine de beceremediler. Bütün bu yükü de Bay Kemal'in sırtına yükleyip çekildiler." ifadelerini kullandı.

Haber 08-02-24 14:45

Son dakika | Erdoğan'dan Burası çekim merkezi olacak mesajı! Deprem bölgesinden seslendi: Durup dinlenmeyeceğiz

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan deprem bölgesindeki ziyaretlerini sürdürüyor. Gaziantep'ten mesajlar veren Erdoğan, "Deprem şehirlerimizi tamamen ayağa kaldırana kadar durup dinlenmeyeceğiz" dedi. Erdoğan ayrıca deprem bölgesinde hak sahiplerine konutların teslimine de değindi. Erdoğan daha sonra, Gaziantep'te Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'ne videokonferans yöntemiyle katıldı. 10 bin 90'ı şehirde 608'i kırsalda olmak üzere toplam 10 bin 698 konutun kura çekimi yapıldı.

Haber 04-02-24 14:22

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan merak edilen rakamları tek tek açıkladı! 'Yıl sonuna kadar teslim edeceğiz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 Şubat depremlerinin 1. yılına 3 gün kala büyük yıkımın yaşandığı Hatay'a gitti. Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'ne katılan Erdoğan açıklamalarda bulunurken konuşmasına başlamadan kura çekimi başlattı. Hatay'da 150 bine yakın hak sahibi belirlendiğini belirten Erdoğan, deprem bölgesi genelindeki kesinleşmiş hak sahibi sayısını 390 bin olarak açıkladı. Erdoğan, "Yıl sonuna kadar 200 bin evi teslim etmiş olacağız" dedi.

Haber 03-02-24 17:00

Deprem konutlarında sona gelindi! İlk anahtar teslimini bugün Erdoğan yapacak…

Türkiye 6 Şubat deprem felaketinin yaralarını sarmaya devam ediyor. Depremin üzerinden 1 yıl geçmesine günler kala bölgede beklenen önemli bir adım daha bugün atılacak. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 6 Şubat depremlerinin ardından ilk etapta inşa edilen deprem konutlarının teslimine başlanıyor. İlk kura çekim ve anahtar teslim töreni, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Hatay'da gerçekleştirilecek.

Haber 03-02-24 07:33

Sağlıkkent Konutları’nda daireler teslim ediliyor

Pandemi döneminde özveriyle çalışan sağlık personeli için hayata geçirilen Sağlıkkent Konutları’nda yarın anahtar teslim programı düzenlenecek.

Yurthaber 31-01-24 13:14

'Tabiri caizse hortumlarlar' İmamoğlu'ndan çok konuşulacak sözler! 'Ekonomiyi yönetemeyenler kentsel dönüşümü de yönetemezler'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Eyüpsultan'da; Yeşilpınar Evleri 2. Etap Anahtar Teslim Töreni'nde çarpıcı açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, "Sizin evinizi 1 liraya mal edeceğiz derken milletin cebinden bunun 20-30 katı çıkacak şekilde sistem yönetmeye gayret edenlerin ya da bu sistemi övenlerin yaptığı hatalardan anlıyoruz ki ekonomiyi yönetemeyenler kentsel dönüşümü de yönetemezler" dedi ve "Tabir-i caizse hortumlarlar" ifadelerini kullandı.

Haber 20-01-24 14:50

Bir anahtar seç! Bu kişilik testi bilinçaltınızın nasıl çalıştığını gösteriyor

Kişilik testleri, bireylerin kendilerini daha iyi tanımaları için başvurdukları araçlar arasında yer alıyor. Sosyal medyada viral olan bir görselin, kişinin bilinçaltına dair ipucu verdiği öne sürüldü. Siz de altı anahtarlardan birini seçip ilgili kısmı okuyarak bilinçaltınızın nasıl çalıştığı konusunda bilgi edinebilirsiniz.

Trend 30-11-23 13:18

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri gündem olmuştu, Özgür Özel'den yanıt geldi! Kılıçdaroğlu açıklaması: 'Telefonda görüştük'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kılıçdaroğlu ile görüştüklerini ifade ederek "Önümüzdeki günlerde, mazbatadan sonra bir devir teslim törenini hep birlikte bütün Türkiye'nin gözü önünde, partimize yakışır bir şekilde yapacağız" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarına da yanıt veren Özel, "Erdoğan'ın stresini, içindeki karabasanı anlıyorum. Cumhuriyet Halk Partisi'nden endişe etmeye devam etsin" dedi. Öte yandan Özel, kurmay ekibini belirlemek için 70 kişilik bir anahtar liste hazırladı.

Haber 06-11-23 07:18

Tam 800 bin liralık altın ve eşyaları çalındı, hırsızın kimliği şoke etti! 3 ay boyunca...

Ankara'da, komşusunun evlerine göz kulak olması için anahtar verdiği H.Y. isimli kadın, 3 ayda 800 bin TL değerinde altın ve ev eşyası çaldı. 28 Ekim'de, çift yokken 2 kez eve giren H.Y., güvenlik kamerasına anbean yansıdı. H.Y.'nin bir süre kendisinde kalan anahtarın kopyasını çıkarıp, 3 ay boyunca eve girmeye devam ettiği belirlendi. İşte detaylar...

Haber 30-10-23 17:32

Kapıyı açar açmaz ev patladı! Dehşet ve panik anları... Ortalık savaş alanına döndü! Ekipler teyakkuza geçti

Kağıthane’de evini ilaçlayıp çıkan yaşlı bir çiftin 2 gün sonra döndükleri evde dehşeti yaşadı. Anahtar kilidine kadar bantlanan evde kapı açılınca patlama oldu. Dehşet anları kameralara yansırken, ortalığın karıştığı patlamada yanan eve vatandaşlar müdahale etti. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, vatandaşlar panik yaşadı.

Haber 04-10-23 10:21

Coğrafi işaretler, sürdürülebilir gastronomide anahtar görevi üstleniyor

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, coğrafi işaretli ürünlerin gastronomi turizminin sürdürülebilirliğinde önemli bir çekim merkezi görevi üstlendiğini söyledi.

Yurthaber 18-09-23 15:23

İnternetten “Ceset nasıl kesilir?” araştırması yaptı! 9 yaşındaki kızını dişlerini fırçalarken canice öldürdü

Ruth Floriano isimli bir kadın dokuz yaşındaki kızının cansız bedeninin parçalara ayrılmış bir şekilde evin buzdolabında bulunmasından sonra Brezilya’nın Sao Paulo kentinde tutuklandı. Annenin kızını öldürmeden önce telefonundan “Ceset nasıl kesilir?” anahtar kelimesini kullanarak arama yaptığı ortaya çıktı.

Trend 01-09-23 08:09

Günlüğü 800, aylığı 24 bin TL! 'Hiç olmazsa 1-2 gün çalışın' diyerek seslendiler: Otobüs şoförlerine 'yevmiye'li tarife

Antalya’da özel toplu ulaşım esnafının şoför arayışına üst geçitlere asılan dev afişler de çözüm olmadı. Daha önce aylık 24 bin TL maaş verileceği açıklanan şoförlere bu kez daha cazip olsun diyerek günlük 800 TL peşin yöntemine geçildi. Bazı kişilerin ise bunu suistimal ederek 1 haftalık peşin ücret aldığı ve işe gitmediği ortaya çıktı. Duruma isyan eden oda başkanı, "Otobüsü evinin önüne bırakarak anahtar üzerinde diyor. Bu bir karakter meselesidir. Karakterli düzgün insan bunu yapmaz" dedi.

Finans 29-08-23 14:43

Bursa’da büyük dönüşümde ilk anahtar teslimi yapıldı

Bursa’nın depreme karşı dirençli kent haline getirilmesi amacıyla 7 ayrı bölgede kentsel dönüşüm projelerini aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Yiğitler Kentsel Dönüşümü’nde ilk konutları, düzenlenen törenle hak sahiplerine teslim etti.

Yurthaber 17-08-23 13:56

Alanya'da 16 yaşındaki genç kız, baba mesleği anahtarcılığa el attı

Antalya'nın Alanya ilçesinde babasına ait anahtar dükkanında çalışan 16 yaşındaki Dilara Züleyha İnal, yeteneği ve işine olan tutkusuyla dikkati çekiyor.

Yurthaber 10-08-23 11:21

Enkaz kentte hüzünlü anahtar teslimi

Depremin vurduğu Hatay’da yapımı tamamlanan 134 prefabrik iş yerinin anahtarı esnafa teslim edildi.

Yurthaber 19-07-23 09:37

2053 Net Sıfır hedefi için anahtar jeotermal enerjide

Türkiye’nin sera gazı emisyon oranlarında tüm dünyaya ilân ettiği “2053 yılında Net Sıfır” hedefine ulaşılması için, yenilenebilir enerji kaynaklarına yapılacak yatırımlar hayati önem taşıyor.

Yurthaber 22-06-23 10:02

Bakan Kurum duyurdu! O bölgelerde kat karşılığı anlaşma oranı yüzde 50'ye çıkarıldı

Ümraniye Hekimbaşı Mahallesi temel atma ve Komşu Finans Evleri anahtar teslim töreninde konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, "Topağacı'nda 77 bin metrekarelik alana sahip, Molla Hüsrev Camii ve Güney Camii çevresinde yürütülen projelerimizde kat karşılığı anlaşma oranını yüzde 45'ten yüzde 50'ye çıkartıyor ve kentsel dönüşümü bu bölgelerde başlatıyoruz" dedi.

Haber 03-05-23 22:48

HDP Eş Genel Başkanı Buldan, Kocaeli'de konuştu:

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, "Parlamento seçimleri çok önemli. Biz Türkiye genelinde 100 milletvekili hedefledik. Bu 100 milletvekili, sizlerin temsilcisi olarak parlamentoya girecek ve anahtar rol üstlenecek." dedi.

Yurthaber 03-05-23 07:52

Bakan Murat Kurum'dan Kağıthane'de tapu ve anahtar teslim töreninde önemli mesajlar

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "İstanbul'un mesire alanı olan Kağıthane'mize, toplam büyüklüğü 60 bin metrekare olan, 74 milyon yatırım değerine sahip olacak Kağıthane Millet Bahçemizi armağan ediyoruz." dedi.

Haber 24-04-23 19:40

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Çiftçilere sıfır faizli hayvancılık kredisi vereceğiz

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Nurdağı'nda Belpınar ile Mesthüyük Köyleri ve Kahramanmaraş Türkoğlu Özbek Köyü Köy Evleri Anahtar Teslim Töreni'nde konuştu. "Çiftçilere 10 yeni müjdemiz var" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, afet alanlarındaki köy evlerinde hayatını sürdürecek çiftçilere Ziraat Bankası aracılığıyla sıfır faizli hayvancılık kredisi vereceklerini, hayvan ve yem alımlarını destekleyeceklerini açıkladı.

Haber 22-04-23 18:03

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan bayramın ilk gününü işaret etti! 'Kentsel dönüşüme ivme katacak müjdeyi paylaşacağız'

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi, anahtar teslim töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında bayramın ilk gününü işaret ederek "Kentsel dönüşüme ivme katacak yeni bir müjdeyi paylaşacağız" dedi. Yeni Fikirtepe Projesi'ne ilişkin ise "20 milyarlık yatırımla içerisinde 60 bin vatandaşımızın yaşayacağı 12 bin 418 konut yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber 17-04-23 17:41

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Millet İttifakı'na sert sözler: Kafa göz birbirine girenlerin...

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa 897 Afet Konutu Temel Atma ve 659 Konut, 61 Dükkânın Anahtar Teslim Töreni'nde konuşma yaptı. Muhalefete sert sözlerle yüklenen Erdoğan "Aralarındaki fay hatlarıyla baş edemeyip kafa göz birbirine girenlerin 14 milyonun hayatını etkileyen felaketin üstesinden gelmesi mümkün değil" dedi. Erdoğan, "Hayat pahalılığı başta olmak üzere ekonomik sıkıntıları yine biz çözeceğiz." ifadelerini kullandı.

Haber 16-04-23 18:03

Bakan Kurum: 21 yıldır yaptığımız gibi yine yapacağız

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Diyarbakır’da 2 bin 720 afet konutunun temel atımı ve 1.432 sosyal konut ve 17 dükkanın anahtar tesliminde yaptığı açıklamada, “Biz hep 21 yıldır eserlerin peşinden koştuk. Eser siyaseti yaptık. Hep milletimiz için, Diyarbakır için en güzeli, en iyisi neyse onu hayal ettik. Temelini attığımız afet konutlarımızı, köy konutlarımızı 21 yıldır yaptığımız gibi yine yapacağız ve vatandaşlarımıza, kardeşlerimize teslim edeceğiz." dedi.

Haber 14-04-23 19:18

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Bir kısmı Ramazan Bayramı öncesi teslim edilecek

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya Deprem Konutları Temel Atma ve 1442 Konut, 250 Köy Evi ile 47 Dükkan Anahtar Teslim Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "6 Şubat depremleri için inşasına başladığımız köy evlerinden bir kısmını Ramazan Bayramı'nda teslim edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Haber 13-04-23 17:55

En iyi göbek eritme hareketleri nelerdir, göbek eritmek için ne yapılmalı? Göbek yağı eritme diyeti ve egzersizleri

Yoğun gündelik hayatta ve iş temposunda beslenmeye yeterince dikkat edilmediğinde yağlanma, kilo alma gibi sorunlar yaşanabiliyor. İnsanların genetik yapısına bağlı olarak fazla kilolar vücutların belirli bölgelerinde depolanıyor. Bu bölgelerden biri de göbek ve çevresi olarak göze çarpıyor. Fit bir görünüme sahip olmak için anahtar özelliklerden biri olan ince bel, düzenli egzersizler ve beslenme programları sayesinde ulaşılabilir bir sonuçtur.

Haber 10-04-23 14:52

Bakan Kurum: 67 bin konutun temelleri atıldı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Elazığ'da sayısı 67 bine ulaşan konutların temellerinin atıldığını bildirdi. Bakan Kurum, Elazığ Afet Konutları Temel Atma ve Sosyal Konutlar Anahtar Teslim Töreni'nde yaptığı konuşmada, 55 gün önce 11 ili etkileyen asrın felaketini 81 ilden 85 milyon kişinin hep birlikte hissettiğini söyledi.

Haber 01-04-23 19:26

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Meral Akşener'e tepki! 'Biz papatya çayını biliriz, sana da rezene tavsiye ederiz'

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ Afet Konutları Temel Atma ve Sosyal Konutlar Anahtar Teslim Töreni’nde konuştu. Kanal İstanbul projesinin önünün kesilmeye çalışıldığını söyleyen Erdoğan, "Bay Bay Kemal kesemeyeceksin" dedi. Öte yandan İYİ Parti lideri Meral Akşener'e de tepki gösteren Erdoğan, "Hanımefendi senin aklın bu işlere ermez. Biz papatya çayının ne zaman içileceğini biliriz, sana da rezeneyi tavsiye ederiz." ifadelerini kullandı.

Haber 01-04-23 18:09

Ramazan ayının ilk gününde Oruç Baba Türbesi'nde akın ettiler

Ramazan ayının ilk iftarını Oruç Baba Türbesi'nde açmak isteyen vatandaşlar türbeye akın etti. Sirke ve ekmekle oruçlarını açan yüzlerce kişi, cüzdan, anahtar, yüzük, kalem gibi eşyalarını mezar taşına değdirebilmek için saatlerce sıra bekledi.

Haber 24-03-23 09:58

Ebrar Sitesi enkazında evinin anahtarını buldu! Lütfiye öğretmen gözyaşlarını tutamadı 'Evimizden bir tek bu kaldı'

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde en fazla can kaybının yaşandığı yerlerin başında gelen Ebrar Sitesi'nin enkazında emekli öğretmen Lütfiye Köroğlu evinin anahtarını buldu. Gözyaşlarına hakim olamayan Lütfiye öğretmen "Evimizden bir tek bu anahtar ve perde parçası kaldı. Başka bir şey yok" ifadelerini kullandı.

Haber 19-03-23 17:17

Mersin’deki TOKİ konutlarında hak sahipleri evlerine kavuştu

Mersin’in merkez Akdeniz ilçesinde Toplu Konut İdaresinin (TOKİ) başlattığı yerinde kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde Çay Mahallesi’nde yapımı tamamlanan 416 konut ve 36 iş yerinde, hak sahibi olan vatandaşların bir kısmına bugün anahtar teslimi gerçekleştirildi.

Yurthaber 10-03-23 14:40

Kağıthane'deki kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimi başladı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılan Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm projesinde, hak sahiplerine anahtar teslimleri başlatıldı.

Yurthaber 09-03-23 14:27

Tamirat tadilat işlerinizi yaparken kullanabileceğiniz en iyi anahtar takımları

Siz de günümüzün demonte mobilya modasına uyanlardan mısınız ya da eviniz veya arabanızın herhangi bir arızasında hemen telefona yapışmak yerine takım çantasını arayıp kolları sıvayanlardan mı? Eğer cevabınız "Evet" ise mutlaka bazı profesyonel tamir aletlerine ihtiyaç duyacaksınız demektir. Neyse ki piyasada bu konuda kendisini kanıtlamış önemli markalar bulunuyor. Gelin, kaliteli yapıları ve fonksiyonel özellikleriyle en iyi anahtar takımı marka ve modellerini inceleyelim.

Haber 22-02-23 09:16

150 bin dolar, altın, anahtar, pasaport! Kimi enkaz altında bulundu, kimi yardım kolilerinde… Hepsi polise teslim edildi

Rus arama kurtarma ekibi Türkiye'deki enkazda 150 bin dolar buldu. Bir kabın içerisinde bulunan 100 dolarlık banknot ekipler tarafından polise teslim edildi. Tokat'ın Niksar ilçesinde de yardım merkezinde bir yardımsever tarafından gönderilen yorgandan çıkanları görünce adeta gözlerine inanamadı.

Finans 14-02-23 11:02

Kızamık yeniden hortladı, Sağlık Bakanlığı harekete geçti! Anne ve babalar dikkat: 'Anahtar deliğinden bile bulaşır'

Son dönemlerde kızamık vakaları yeniden arttı. Özellikle İstanbul vakaların en yoğun görüldüğü şehir. Kızamık nedeniyle bir çocuğun yoğun bakıma alındığı belirtildi. Sağlık Bakanlığı harekete geçerken, uzman isimler, uzun zaman sonra hastalığın yeniden hortlaması ile ilgili olarak çocukluk döneminde yapılmayan aşıları neden olarak gösterdi. Prof. Dr. Haluk Cezmi Çokuğraş, "Kızamık çok bulaşıcı bir hastalık. Bize eski hocalar, 'Anahtar deliğinden bile bulaşır' derlerdi" dedi.

Haber 02-02-23 08:37

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan afet konutlarının ödeme planını açıkladı! 18 yıl vade, 2 bin 50 lira ile 3 bin 700 lira arası taksit...

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Manavgat-Akseki Yangın Afeti Sonrası Köy Konutları Anahtar Teslim Töreni’nde konuştu. İnşa edilen 900 afet konutunda indirim yapıldığını söyleyen Erdoğan, konutların aylık ödemesini de açıkladı. Erdoğan ayrıca 2 yılı ödemesiz olmak üzere 18 yıl vade yapılacağını da dile getirdi.

Haber 07-01-23 19:11

Karaköy Katlı Otoparkı'nda yıkım başladı! Ekrem İmamoğlu: Anahtar teslim İBB'ye verilecek

İstanbul'un ilk katlı otoparkı olan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'e ait Karaköy Katlı Otoparkı'nda yıkım çalışmaları başladı. 1976 yılında hizmete açılan 7 katlı otoparkın yıkım çalışmasını takip eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Toplamda 2 buçuk yıllık bir iş planı var. Proje bittiğinde İBB burada hem yer altındaki otoparkı işletecek hem de üst kullanım hakkını elde edecek. Karaköy'de 7 bin metrekarenin üzerinde alanda bir meydan kazandırılacak" dedi.

Haber 29-12-22 20:36

Kopya anahtar yöntemiyle otomobil hırsızlığı! Sabah uyandığında 500 bin TL'lik aracı yoktu

İstanbul'da meydana gelen otomobil hırsızlığı 'pes' dedirtti. Sabah uyandığında aracının yerinde olmadığını gören adam büyük şok yaşadı. Kamera görüntülerini izleyen adam, kopya anahtar yöntemiyle yaklaşık 500 bin TL değerindeki aracının çalındığını anladı.

Haber 19-12-22 07:04

Artvin’in Borçka ilçesinde 44 afet konutunun anahtar teslim töreni yapıldı

Artvin’in Borçka ilçesinde sel ve heyelan gibi farklı afetlerde evleri zarar gören 44 vatandaş konutlarına kavuştu.

Yurthaber 13-12-22 13:25

Az bilinen seks sırrı! Orgazmın anahtarı: Uyarıcı noktalar

Birçok kadın için orgazma ulaşmak zor olabilir. Etkili bir orgazm için kadın vücudunu tanımak gerekir. Harekete geçirici önemli noktaları keşfederek orgazma ulaşmak daha kolay olabilir. Cinsel ilişkide kadın orgazmı için uzmanların önerdiği anahtar noktaları bilirseniz seks hayatınız daha tutkulu olabilir. Öncelikli olarak ön sevişmeye zaman ayırmalı ve sonrasında harekete geçirici adımları atmalısınız.

Haber 25-11-22 07:04

Kombinlerinize eşlik edecek ve şık bir görünüme kavuşmanızı sağlayacak kışlık şapka modelleri

Kış kombinlerinin en çarpıcı aksesuarları olan şapkalar bu kış da tahtını korumaya kararlı. Bazen oldukça sade bir kombine bile tarz bir görünüm katan modeller, zahmetsiz şıklığın anahtar parçası! Bu kışın trendleri arasında bulunan ve fark yaratan birbirinden şık şapka modellerini sizler için bir araya getirdik. İşte kombinlerinizi taçlandıracak, gören herkesin beğenisini kazanacak şapkalar!

Haber 14-11-22 17:41

Sifonu çekmeden önce kontrol edin! Pankreas kanserinin anahtar belirtisi: Steatore

Her yıl binlerce kişiye pankreas kanseri teşhisi konuyor. Pankreas kanseri belirtileri arasında birçok semptom olabilir. Her kanser türünde olduğu gibi pankreas kanserinde de erken teşhis hayat kurtarır. En ufak durumda göz ardı etmek yerine harekete geçip kanser taramasına girmek sağlığınız açısından çok önemli bir adım olacaktır. Pankreas kanseri belirtileri arasında dikkate değer bir belirti var: Steatore.

Haber 08-11-22 16:38

Evinizin, ofisinizin güvenliğini maksimuma çıkaracak akıllı kapı kilidi

Hayatınıza kolaylık ve yüksek güvenlik katacak akıllı kapı kilitleriyle tanışmaya ne dersiniz? İster apartman, ister daire kapınızda, isterseniz ofisinizde, hatta özel dolaplarınızda, çekmecelerinizde kullanabileceğiniz akıllı dijital kapı kilitleri anahtar taşıma derdini ortadan kaldırıyor, sunduğu yüksek güvenlikle hırsızlığa karşı yaşam alanınızı koruyor. İşte detaylar!

Haber 07-11-22 13:04

Kütahya’da üniversite öğrencilerine bir indirim daha

Kütahya Belediyesi, yapmış olduğu protokollerle İkamet Kart sahibi üniversite öğrencilerine ve belediye çalışanlarına destek olmaya devam ediyor. Son olarak Kütahya Belediyesi ile Mert Anahtar ile protokol imzalandı.

Haber 05-11-22 21:31