Acun Ilicali Kac Kez Evlendi Haberleri

Bu yüzden Acun Ilıcalı sinir krizi bile geçirdi! Survivor'da SMS oylaması neden kalktı? İddialı iki yarışmacının ismi verildi

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran yarışmada bu sene SMS oylamasının olmaması krizlerin artmasına neden oldu. Acun Ilıcalı bu yüzden sinir krizi bile geçirdi. Ilıcalı, bu uygulamayı kimlerin istediğini ilk kez açıkladı…

Magazin 2024-05-15 07:59:32

Acun Ilıcalı, Hull City antrenman sahasının kapılarını ilk kez açtı! Ozan Tufan ve Abdülkadir Ömür arasında güldüren diyalog

Hull City'nin sahibi Acun Ilcaılı, takımının antrenman sahasının görüntülerini ilk kez medyaya açtı. Abdülkadir Ömür ve Ozan Tufan'ın da yer aldığı görüntüler sosyal medyada beğeni topladı.

Spor 2024-05-02 21:32:11

Acun Ilıcalı, satın alacağı takımı ilk kez açıkladı! Herkes ters köşe oldu...

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Slovenya ekibi Maribor'u satın alacağını ilk kez açıkladı. Futbol dünyasına yaptığı yatırımlarla kendinden sıkça söz ettiren Ilıcalı'nın bu hamlesi taraftarları heyecanlandırdı.

Spor 2024-04-30 07:49:13

Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçeli taraftarları heyecanlandıracak açıklama!

Hull City Başkanı Acun Ilıcalı, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç hakkında açıklamalarda bulundu. İleride sarı-lacivertlilerin başkanı olup olmayacağı konusuna ilk kez bu kadar net cevap veren Ilıcalı, Fenerbahçeli taraftarları heyecanlandırdı.

Spor 2024-03-23 19:25:43

Sosyal medya onu konuşmuştu! Acun Ilıcalı'nın paylaşımına cevap verdi... Acımdan mı öleyim orada?

Erzurum'da iftardan sonra yapılan bir sokak röportajı sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri haline gelmişti. Erzurum'daki sokak röportajının sonrasında samimiyeti sayesinde gönüllerde taht kuran Nurten Abla bu kez kendisine yöneltilen tepkilere cevap verdi. Erzurumlu olan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın kendisini paylaşmasına şaşırdığını dile getiren Nurten isimli kadın ünlü isme "Beni Survivor'a davet et" diyerek seslendi.

Trend 20-03-24 10:15

Şeyma Subaşı'ndan ramazan paylaşımı: Ramazan'ın ruhuna saygı gösterelim

Her paylaşımı gündem olan Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı bu kez sosyal medya hesabından Ramazan ayı ile ilgili paylaşım yaptı. Subaşı, "Hep birlikte Ramazan'ın ruhuna saygı gösterelim ve onu kucaklayalım" ifadelerini kullandı.

Magazin 12-03-24 10:36

Survivor All Star'da ortalık karıştı! Sema'nın Pınar'a saldırma sebebi ortaya çıktı

Survivor All Star'da yarışmacılarının performansları kadar kavgaları da programa damga vuruyor. Her gün neredeyse bir kavganın yaşandığı Survivor All Star'da bu kez Sema ve Pınar arasında tartışma çıktı. İkili birbirine vurdu. Acun Ilıcalı kavga sonrası hemen acil durum konseyini topladı. Ilıcalı yarışmacıları dinlerken Sema'nın Pınar'a saldırmasının nedeni ortaya çıktı. İşte kavganın detayları...

Magazin 26-02-24 23:29

Bomba iddia: Ebru Gündeş ve Murat Özdemir evlendi! Balayında...

Daha önce 3 kez evlenen şarkıcı Ebru Gündeş, Murat Osman Özdemir ile aşk iddialarıyla gündemdeydi. Ebru Gündeş iddialara göre geçtiğimiz gün Dubai'de evlendi.

Magazin 26-02-24 13:42

İlber Ortaylı damga vurduğu törenle ilgili ilk kez konuştu! Kim olduğunu bilmiyorum, işte o kadar

Sultan II. Abdülhamit Han'ın torunu Berna Osmanoğlu İstanbul'da evlendi. Düğün sosyal medyada geniş yankı buldu. Eski Refah Partisi Milletvekili Şevki Yılmaz'ın sözleri tepki çekerken İlber Ortaylı'nın hareketleri ise çok konuşulmuştu. Ortaylı o düğünle ilgili net konuşarak, "Vallahi beni ilgilendirmez. Şevki Yılmaz'ın kim olduğunu da bilmiyorum, tanımıyorum da." ifadelerini kullandı.

Haber 19-02-24 17:11

Sandalye fırlatıp, konseyi terk etmişti! Acun Ilıcalı neden bu kadar sinirlendiğini açık açık anlattı! 'Ekranda tamamını gösterseydik...'

Survivor All Star 2024 heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran yarışmaya Acun Ilıcalı'nın sinirlenip sandalye fırlattığı ve konseyi terk ettiği anlar damga vurmuştu. Sosyal medyada viral haline gelen o anları Acun Ilıcalı ilk kez anlattı.

Magazin 10-02-24 13:31

Survivor karıştı! Hilmi Cem sosyal medyanın gündeminde... Şimdi Survivor izleme vakti

Survivor'da Nagihan, Aleyna ve Nefise arasından yaşanan gerilim fiziksel temasa kadar gitti. Acun Ilıcalı ilk kez sinirlerine hakim olamadı. Sosyal medya ise o görüntülerden sonra "Hilmi Cem dönsün" yorumlarıyla eski yarışmacıyı TT yaptı.

Magazin 07-02-24 08:03

Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçeli bir isme daha kanca! Hull City'nin sahibi bu kez Sarı-Lacivertliler'in İngiliz oyuncusu Ryan Kent'i istiyor

Championship ekiplerinden Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'nin yetkilileri, transfer için İstanbul'a geliyor. İngiliz ekibinin hedefinde iste Fenerbahçe Ryan Kent'in bulunduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 02-01-24 20:37

Seda Akgül reklam arasında Acun Ilıcalı tarafından kovulduğunu söylemişti! Orada ne oluyor da ben bu kadını ekrandan kovayım?

Enver Aysever'in YouTube programına katılan Acun Ilıcalı, Seda Akgül'ün iddialarına ilk kez yanıt verdi. Ilıcalı, Seda Akgül'ün neden TV8'den kovulduğunu yıllar sonra açıkladı.

Magazin 24-12-23 14:58

Kızıl Goncalar'ın Levent'i Özcan Deniz kimdir, nereli ve kaç yaşında? Özcan Deniz kaç kez evlendi? Şarkıları ve dizileri

Özcan Deniz, Kızıl Goncalar dizisinde Levent karakterine hayat veriyor. Kızıl Goncalar dizisi Özgü Namal'ın canlandırdığı Meryem karakteri ile Levent'in farklı yaşamlarına karşın kesişen hayatlarını ve sonrasında gelişen olayları konu edinecek. Yönetmenliğini Ömür Atay'ın üstlendiği, senaryosunu Necati Şahin'in kaleme aldığı Kızıl Goncalar bugün saat 20.00'de Fox Tv'de ekrana gelecek. Peki, Özcan Deniz kimdir, nereli ve kaç yaşında? Özcan Deniz kaç kez evlendi?

Magazin 18-12-23 20:54

Kirli emellerine şimdi de Cüneyt Özdemir'i alet ettiler! Mynet gündeme getirmişti... Youtube reklamında kendisini görünce şaşkınlığını gizleyemedi

Daha önce Mynet'in gündeme getirdiği, Türkiye'nin tanınan simalarından olan Acun Ilıcalı ve Candaş Tolga'nın programından kesitler alınarak yapay zeka desteğiyle seslendirilen dolandırıcılar, bu kez gözünü Cüneyt Özdemir'e dikti. Yapay zeka aracılığıyla kurgu bir videosu oluşturulan Özdemir "Tam geri zekalılara pazarlama yöntemi" dedi. Görüntüleri izleyince Özdemir "Artık bana da inanmayın! Çünkü öyle bir noktaya geldim" deyip herkesin başına gelebilecek tehlikeye dikkat çekti.

Haber 13-12-23 16:49

Acun Ilıcalı Surivor All Star tam kadrosunu paylaştı! Videodaki sürpriz isim şaşırttı

Survivor All Star 2024 kadrosu tamamlandı. Acun Ilıcalı tam kadronun videosunu sosyal medyada paylaştı. Daha önce Survivor'da iki kez şampiyon ve bir kez de 5. olan ardından 2019 yılında katıldığı The Challenge: War of the Worlds yarışmasını da şampiyonlukla tamamlan Turabi, bir süredir mücadele ettiği sağlık sorunları nedeniyle Survivor All Star 2024'e katılmayacağını duyurmuştu. Acun Ilıcalı'nın paylaşımında Turabi'nin de yer alması görenleri şaşırttı.

Magazin 09-12-23 12:09

Konuşanlar'a damga vurmuştu! 5 kez ameliyat olan kanser hastası izleyicisi Hasan Can Kaya'ya tekrar geldi! O anlara beğeni yağdı

Hasan Can Kaya'nın sunduğu Konuşanlar programı, izleyicilerden gelen ilginç cevaplar ile konuşulmaya devam ediyor. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen platformunda yayınlanan program büyük ilgi görüyor.

Magazin 11-11-23 23:56

'Evlilik' iddialarıyla gündem olan tartışmalı vekil 4. kez dünyaevine girdi

Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili Ali Yüksel, 4. kez evlendi. Çiftin nikah şahitliğini Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan yaptı. 74 yaşındaki vekil hakkında çıkan 'evlilik' iddialarıyla bir dönem kamuoyunda sıkça tartışılmıştı.

Haber 28-10-23 22:08

İkinci kez baba oluyor... Beşiktaş'ın efsanesi İlhan Mansız evlendi! İşte nikahtan kareler

Beşiktaş'ın efsane futbolcularından İlhan Mansız iki senedir aşk yaşadığı Azerbaycanlı Lela Leyla ile nikah masasına oturdu. İkinci kez baba olmaya hazırlanan İlhan Mansız nikahtan ilk karelerini sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı.

Magazin 26-10-23 17:19

Yetenek Sizsiniz'in sivri dilli jürisiydi! Ali Taran'ın Acun Ilıcalı itirafı sosyal medyayı salladı

Yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran Yetenek Sizsiniz'in zor beğenen ve sivri dilli jürisi Ali Taran yıllar sonra program hakkında itiraflarda bulundu. İlk kez “Yetenek Sizsiniz” yarışmasında jüri üyesi olarak seyirci karşısına çıkan ünlü reklamcı Ali Taran, Acun Ilıcalı’dan aldığı teklifi ilk başta şaka sandığını itiraf etti.

Magazin 23-10-23 17:25

Survivor'daki rakiplerine meydan okuyan Turabi annesini kızdırdı! 'Laflarımı adaya saklayacağım!'

2014, 2015 ve 2018 yıllarında 'Survivor'da mücadele edip, iki kez şampiyonluk kupasını kaldırmaya hak kazanan Turabi Çamkıran, 'All Star 2014'te de yer alacak. Geçtiğimiz günlerde rakiplerine meydan okuyan paylaşımlar yapan Turabi son olarak Acun Ilıcalı ile yaptığı telefon görüşmesiyle gündem olmuştu. Turbo Turabi şimdi de, annesinden gelen mesajı sosyal medya hesabından paylaşmasıyla dikkat çekti.

Magazin 18-09-23 13:01

Burcu Esmersoy ve Nazım Akmandil İtalya'da evlendi! Nikah öncesi gözyaşları sel oldu! Aşk bu olsa gerek

Ünlü manken ve sunucu Burcu Esmersoy, yaklaşık iki yıldır aşk yaşadığı iş insanı Nazım Akmandil ile İtal'da dünya evine girdi. Nikah öncesi birbirini ilk kez gören çift gözyaşlarını tutamadı. Kameraya yansıyan o anlar görenleri oldukça duygulandırdı.

Magazin 03-09-23 09:37

Karne almak için okula gitti, öğretmeniyle kaçıp evlendi! Ailesi gelen mesajla bir kez daha şoke oldu

Manisa'da B.A. (18), karne almak için okula gidip bir daha eve dönmedi. Kayıp başvurusunda bulunan ailesi, kızlarının kendisinden 30 yaş büyük 2 çocuk babası muhasebe öğretmeni M.G. (48) ile evlenip hamile kaldığını öğrendi. B.A.’nın ailesi, öğretmen hakkında suç duyurusunda bulundu. Ailenin avukatı Mervan Karaca, öğretmen M.G.’nin, B.A. ile 18 yaşını doldurmadan ilişki yaşadığını söyleyerek, "Şüpheli şahsın ceza alması için elimizden geleni yapacağız" dedi. İşte detaylar...

Haber 25-08-23 11:55

Ayşen Gruda'nın eski eşi Yılmaz Gruda'nın çocukları ve torunu kim? Yılmaz Gruda kaç kez evlendi, kaç çocuğu var?

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, şair, oyun yazarı ve tiyatro yönetmeni Yılmaz Gruda 94 yaşında hayata gözlerini kapadı. Yakalandığı virüs sonrası böbrek yetmezliği ve yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları nedeniyle bir süredir hastanede tedavi gören Yılmaz Gruda'nın hayatı hakkında araştırmalar hız kazandı. Yılmaz Gruda kaç kez evlendi, kaç çocuğu var? Ayşen Gruda'nın eski eşi Yılmaz Gruda'nın çocukları ve torunu kimdir? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı.

Magazin 27-07-23 17:24

İlginç ritüel: Belediye başkanı timsahla 2'nci kez evlendi! Birbirimizi çok seviyoruz...

Meksika'da küçük bir köyün belediye başkanı olan Victor Hugo Sosa, 'eşsiz bir törenle' timsahla ikinci defa evlendi. Düzenlenen törende timsaha gelinlik giydirildiği görülürken damat, birbirlerini çok sevdiklerini söyledi.

Haber 03-07-23 09:39

Damat adayı Caner Toygar evlendi! Nikah şahidi olan Esra Erol'un kocası Ali Özbir bakın ne taktı

"Gelinim Olur Musun?" yarışmasının unutulmaz damatlarından Caner Toygar, bir kez daha evlendi. Bir süredir sunucu Esra Erol ile çalışan Toygar'ın nikah şahitleri de Esra Erol ile eşi Ali Özbir oldu. Ali Özbir'in takı töreninde taktıkları ise sosyal medyayı salladı.

Magazin 13-06-23 15:21

Ceylan kimdir, nereli ve kaç yaşında? 2. Sayfa konuğu şarkıcı Ceylan kaç kez evlendi? Kim der 48 yaşında, yıllara meydan okuyor!

Şarkıcı Ceylan 7 Haziran 2023 Çarşamba günü 2. Sayfa magazin programına konuk oldu. Son dönemde yaptırdığı estetik operasyonlarla gündeme gelen ünlü şarkıcı ilk albümünü 10 yaşında çıkarmıştır. Peki, Ceylan kimdir, nereli ve kaç yaşında? 2. Sayfa konuğu şarkıcı Ceylan kaç kez evlendi? İşte detaylar...

Magazin 07-06-23 09:28

Pelkas'ı geri göndermişti, bu kez o ismi istiyor! Acun Ilıcalı'dan Süper Lig'den bir transfer daha

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiliz ekibi Hull City Süper Lig'den transferlerine devam ediyor. Son olarak Fenerbahçe'den kiralık olarak kadroya katılan Pelkas ile yola devam etmeyeceğini duyuran İngiliz ekibi Süper Lig'den bir ismi daha kadrosun katmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Spor 27-05-23 12:28

Seda Sayan kimdir, kaç yaşında? Çağlar Ökten'in eşi Seda Sayan kaç kez evlendi? Ünlü çift 2. Sayfa'da!

Seda Sayan eşi Çağlar Ökten ile 2. Sayfa magazin programına konuk oldu. Ünlü çift, Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel'in soruları doğrultusunda magazin gündemini değerlendirdi. Daha önce 6 kez nikah masasına oturan Seda Sayan, kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile geçtiğimiz yıl evlenmişti. Ünlü isim son dönemde yaptırdığı estetiklerle gündeme geliyor. Peki, Seda Sayan kimdir, kaç yaşında? Seda Sayan kaç kez evlendi? İşte detaylar...

Magazin 11-05-23 10:23

Şeyma Subaşı’nın çok konuşulan gelinliğinin fiyatı dudak uçuklattı! Bakın ne kadarmış

Acun Ilıcalı'dan boşanan Şeyma Subaşı bir süredir Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile beraberdi. Çift Marakeş'te çok konuşulan bir düğünle evlendi. Kutlamalarda birçok kıyafet giyen Subaşı’nın gelinliğinin fiyatı ortaya çıktı.

Magazin 10-05-23 09:34

Asıl gelinlik ortaya çıktı! Şeyma Subaşı'nın gelinliği olay oldu

Acun Ilıcalı'dan boşanan Şeyma Subaşı sonunda bir küs bir barışık olduğu sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile Marakeş'te evlendi. Gündüzü festival gibi geçen günün gecesinde asıl gelinliğini giyen Şeyma Subaşı'nın gelinliği sosyal medyada çok beğenildi.

Magazin 07-05-23 12:03

Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi sonunda evlendi! Soyadı hemen değişti

Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra özel hayatıyla gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı uzun süredir aşk yaşadığı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evlendi. Düğünüyle ilgili detaylarla gündemden düşmeyen çiftten Subaşı soyadını sosyal medyada hemen değiştirdi.

Magazin 03-05-23 12:09

Taze anne Hazal Kaya setlere geri döndü

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, meslektaşı Ali Atay ile 2019 yılında evlendi. Fikret Ali adında bir çocukları olan ünlü çift, geçen aylarda ikinci bebekleri Leyla Süreyya'yı kucaklarına aldılar. İkinci kez anne olan Hazal Kaya, iş hayatına geri döndüğünü duyurdu.

Magazin 29-03-23 15:59

Acun Ilıcalı'nın ilk eşi Seda Başbuğ güzelliğiyle görenleri mest etti! Hepsini cebinden çıkarır

Ünlü sunucu ve televizyoncu Acun Ilıcalı, en son sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'nın hamilelik iddialarıyla gündeme gelmişti. Ilıcalı bu haberlerin kesinlikle doğru olmadığını açıklamıştı. 3 kez evlenen Acun Ilıcalı'nın ilk eşi Seda Başbuğ, güzelliğiyle sosyal medyanın gündemine oturdu. En büyük kızı Banu Ilıcalı'nın annesi olan Seda Başbuğ, güzelliğiyle görenleri şaşırttı.

Magazin 15-03-23 22:39

5. kez baba olacağı iddia ediliyordu! Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya hamile mi? Acun Ilıcalı açıkladı

Acun Ilıcalı'nın genç sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'nın hamile olduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü. Acun Ilıcalı'nın sevgilisinin hamileliği iddiasına dair ilk olarak sosyal medya fenomeni PopDedik gelen mesajları yayınladı. Ardından ise TV8'de yer alan 2. Sayfa, Acun Ilıcalı'nın açıklamasına sayfasında yer verdi.

Magazin 09-03-23 11:00

Torunu da vardı... 53 yaşındaki Acun Ilıcalı beşinci kez baba oluyor! Ayça Çağla Altunkaya hamile, bebeğin cinsiyeti belli oldu

3 yaşında torunu vardı... Acun Ilıcalı bir süredir Ayça Çağla Altunkaya ile beraber. Şeyma Subaşı ile ayrılığının ardından Altunkaya ile birlikte olan Ilıcalı’nın baba olacağı iddia edildi. Dört tane kızı olan 53 yaşındaki Acun Ilıcalı ile 24 yaşındaki Ayça Çağla Altunkaya'nın bebeklerinin cinsiyeti de belli oldu.

Magazin 08-03-23 13:50

Bu kez 14 şampiyonluğu bulunan takımı gözüne kestirdi! Acun Ilıcalı İrlanda ekibi Dundalk'ı satın alıyor

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, ikinci bir kulüp daha satın alma fikrini geçtiğimiz günlerde verdiği röportajıyla açıklamıştı. Ilıcalı'nın hangi kulübü satın alacağı konusu merak edilirken, çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Spor 22-02-23 19:11

Ay'a ayak basan astronot Buzz Aldrin 93 yaşında dördüncü kez evlendi

Ay'a ayak basan ikinci ABD'li eski astronot Buzz Aldrin, 93 yaşında dördüncü kez evlendi. Los Angeles'ta küçük bir tören ile evlendiklerini belirten Aldrin, "Aşığı ile kaçan gençler kadar heyecanlıyız." ifadesini kullandı.

Haber 22-01-23 00:18

Melek Baykal kimdir, kaç yaşında, kaç kez evlendi? Cennet Mahallesi'nin Pembe'si Melek Baykal Şarkılar Bizi Söyler'de!

Cennet Mahallesi'nin Pembe'si olarak hafızalarımıza yer eden Melek Baykal bu akşam Kanal D'nin sevilen müzik eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler'e konuk oluyor. Melek Baykal kimdir, kaç yaşında, kaç kez evlendi? gibi soruların yanıtları da yeniden araştırılmaya başlandı. Melek Baykal, 7 Ağustos 1954 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen İstanbul'ludur. Babası bir bürokrat olduğu için Ankara-İstanbul arasında mekik dokudu. İşte hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 21-01-23 12:16

Acun Ilıcalı serveti ne kadar, kaç kez evlendi? Acun Ilıcalı kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? İşte eşleri ve çocukları

Ekranların sevilen programlarının yapımcısı Acun Ilıcalı'nın kim olduğu merak ediliyor. Özel hayatı ve serveti ile gündemden düşmeyen Acun Ilıcalı ACUNMEDYA Grubu ile Exxen platformunun kurucusu, TV8 televizyon kanalı ve Hull City AFC futbol takımının da sahibidir. Peki, Acun Ilıcalı kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Acun Ilıcalı serveti ne kadar, kaç kez evlendi? İşte eşleri ve çocukları...

Magazin 15-01-23 14:51

Şarkıcı Yeliz kimdir, gerçek ismi ne? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Yeliz kaç yaşında, aslen nereli, kaç kez evlendi?

Şarkıcı Yeliz, bu akşam Şarkılar Bizi Söyler'e konuk oluyor. Güçlü sesi ve güzelliği ile dikkat çeken Yeliz hakkında araştırmalar hız kazandı. Şarkıcı Yeliz kimdir, gerçek ismi ne? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Yeliz kaç yaşında, aslen nereli, kaç kez evlendi? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. İşte hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 14-01-23 10:34

Taçsız Prenses Evgin kimdir? Taçsız Prenses'in Evgin'i İsmail Hacıoğlu kaç yaşında, aslen nereli, kaç kez evlendi?

Taçsız Prenses dizisi bu akşam ilk bölümüyle seyircisinin karşısına çıkıyor. Hikayesi ve oyuncu kadrosu ile büyük dikkat çeken dizide öğretmen Evgin karakterine İsmail Hacıoğlu hayat verecek. Peki, Taçsız Prenses Evgin kimdir? Taçsız Prenses'in Evgin'i İsmail Hacıoğlu kaç yaşında, aslen nereli, kaç kez evlendi? İşte hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 10-01-23 20:02

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı 'deplasman' jesti ile taraftarın sevgilisi olmuştu! Şimdi de transferi resmen açıkladı

İngiltere Championsip ekiplerinden Hull City'i satın alan Türk iş insanı Acun Ilıcalı, geçtiğimiz aylarda taraftarı deplasman maçlarına ücretsiz olarak götürme jestiyle büyük alkış toplarken, İngiltere'de çokça konuşulmuştu. Başkan Ilıcalı, şimdi de kadroya yaptığı bir takviyeyi daha resmen açıklayarak taraftarını bir kez daha sevindirdi. İşte detaylar...

Spor 07-01-23 08:40

Beşiktaş'ta Ozan Tufan gelişmesi! Acun Ilıcalı'dan izin çıkmadı...

Beşiktaş ile her konuda anlaşma sağlayan Ozan Tufan'ın transferi suya düşmek üzere... Hull City ile görüşme gerçekleştiren siyah-beyazlılar İngiliz ekibi ile anlaşmaya varamadı. Beşiktaşlı yöneticiler son kez Hull City ekibiyle masaya oturacak ve son teklifini iletecek.

Spor 06-01-23 17:12

Nükhet Duru kimdir, nereli ve kaç yaşında? Nükhet Duru Şarkılar Bizi Söyler'de!

Nükhet Duru, Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı özel programına konuk oldu. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunduğu Şarkılar Bizi Söyler, programında birbirinden ünlü isimler yer aldı. Peki, Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Nükhet Duru kimdir, kaç yaşında? Nükhet Duru kaç yaşında, kaç kez evlendi? İşte ünlü sanatçının hayatı ve biyografisi...

Magazin 01-01-23 04:51

Survivor için bomba iddia! Seren Serengil'den bomba yorum 'Herkesle kavga eder' Merve Boluğur ve Mert Aydın...

Çok konuşulan bir düğünle evlenen ve kısa sürede de boşanan Merve Boluğur ve Mert Aydın magazin gündeminden düşmüyor. Bu kez iki isimle ilgili bomba bir Survivor iddiası ortaya atıldı. Survivor 2023 kadrosunda yer alacak ünlü isimler Acun Ilıcalı tarafından açıklanmaya devam ederken Merve Boluğur ve Mert Aydın'ın da yarışmaya katılacağı iddia edildi. Boluğur'un Survivor'a katılması ihtimaliyle ilgili olarak Seren Serengil'den de çarpıcı bir yorum geldi. Serengil "Merve herkesle kavga eder" dedi.

Magazin 21-12-22 14:16

Hakan Aysev kimdir, nereli, kaç kez evlendi? 2. Sayfa konuğu opera sanatçısı Hakan Aysev'in hayatı!

Hakan Aysev, bugün 2. Sayfa magazin programında Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel ile birlikte magazin gündemini değerlendirdi. Ünlü opera sanatçısı, canlı yayın nedeniyle vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Hakan Aysev kimdir, nereli, kaç yaşında? 2. Sayfa konuğu opera sanatçısı Hakan Aysev kaç kez evlendi?

Magazin 16-12-22 09:51

İnternetten tanışıp evlendi, hayatı kabusa döndü! 'Çetenin ağına düştüm'

Ankara'da bir kişi internetten tanıştığı kadınla evlendi. Kendisinin üzerine 29 ayrı hat çıkan kadın, eşiyle birlikte yaşadığı evi soydu. Bu olay sonrası Murat Alparslan açtığı boşanma davasında verilen kararla ikinci kez hayatının şokunu yaşadı. Mahkeme Alparslan'ın her ay bin TL nafaka ödemesine karar verdi.

Haber 03-12-22 07:51

Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi'nin evleneceği yer belli oldu!

Acun Ilıcalı'nın eski eşi ve kızı Melisa'nın annesi Şeyma Subaşı, defalarca kez ayrılıp barıştığı Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Daha önce evliliğin eşiğinden dönen ikili Fas'ın Marakeş şehrinde mutluluğa 'evet' diyecek.

Magazin 30-11-22 10:34