Batista Mendy Haberleri

Trabzonspor maçında Abdullah Avcı ile Batista Mendy arasında ilginç an!

Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında Trabzonspor, RAMS Başakşehir’i konuk etti. Mücadelenin ilk yarısında beraberliği yakalayan Trabzonspor'da Batista Mendy'nin golü sonrası ilginç bir olay yaşandı.

Spor 2023-12-23 20:22:19

Cinayet anı saniye saniye kameraya yansıdı! Instagram'da konumunu bildirmesi sonu oldu... Spor salonunda antrenman yaparken iki kişi tarafından vuruldu

Eski vücut geliştirme şampiyonu Eustacio Batista spor salonunda antrenman yaptığı sırada iki kişi tarafından vurularak öldürüldü. Zanlılar, Estacio'nun düzenli olarak spor salonu güncellemelerini konumla birlikte yayınladığı Instagram profili aracılığıyla kurbanın izini sürmeyi başardılar.

Trend 2023-10-18 13:29:12

Son dakika: Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Pendikspor maçı sonrası ateş püskürdü! 'Terbiyesizlik!', 'Burası dingonun ahırı değil!', 'Herkes ayağını denk alacak!'

Son dakika haberleri: Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Pendikspor'u konuk etti. Papara Park'ta oynanan müsabaka, bordo - mavililerin 2-1'lik üstünlüğüyle sonuçlandı. Karadeniz ekibinde Batista Mendy, 72. dakikada ikinci sarıdan gördüğü kırmızı kartla oyundan ihraç edilmişti. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, karşılaşmanın ardından çok sert açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor 2023-09-30 18:34:18

TRABZONSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI! Süper Lig Trabzonspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Maçta bordo mavi fırtınası!

Trabzonspor Beşiktaş maç sonucu araştırılıyor. Milli aranın sona ermesinin ardından bordo mavililer kendi sahalarında siyah beyazlıları konuk etti. Teknik direktör Nenad Bjelica'nın çalıştırdığı bordo mavili ekipte Joaquin Fernandez, Hüseyin Türkmen ve Mislav Orsic'in sakatlıkları bulunuyor. Takıma yeni transfer olan Batista Mendy, Berat Özdemir, Paul Onuachu ve Umut Güneş'in ise ilk kez kadroda yer almadı. Peki, Trabzonspor Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda? Maçta bordo mavi fırtınası!

Spor 2023-09-17 22:11:59

Trabzonspor'un yeni transferi Batista Mendy, Trabzon'a geldi

Trabzonspor'un uzun uğraşlar sonucu kadrosuna kattığı Fransız asıllı ön libero oyuncusu Batista Mendy, Trabzon'a geldi.

Yurthaber 07-09-23 08:06

Gizemli bir kişi tarafından gönderilen doğum günü hediyesi çikolataları yiyen kadın hayatını kaybetti! Sürpriz dehşet saçtı

Brezilya’da yaşayan 54 yaşındaki Lindaci Viegas Batista de Carvalho isimli bir kadın kendisine doğum günü hediyesi olarak gönderilen çikolataları yedikten sonra hayatını kaybetti. 54 yaşındaki kadının ailesi sosyal medya üzerinden tehdit edildiğini iddia ettikleri Carvalho’ya gönderilen hediyenin zehirli olabileceğini öne sürdü.

Trend 25-05-23 07:49

Ümit Özdağ, AK Parti'nin önemli isimlerine sert sözlerle yüklendi! DEVA Partisinin önemli ismi 'Faşist' göndermesiyle savundu

AK Partili bazı isimlerin haham Mendy Chitrik ile fotoğraflarını paylaşan Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'a DEVA Partili isimden tepki geldi. İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Özdağ'ın paylaşımına tepki göstererek "Türk olmayan herkese düşmanlık etmeyi görev sayan faşistlerin antisemit klişeleri kullanmasına da sık rastlanır. Bir örneği..." diye yazdı.

Haber 22-09-22 07:30

İç çamaşırıyla yemek yapan OnlyFans fenomeni gelirini iki katına çıkarttığını itiraf etti! “Afrodizyak etkisi...”

Brezilya’ya yaşayan Candida Batista isimli bir OnlyFans fenomeni ilginç içerikleri sayesinde kısa sürede sosyal medyada popüler olmayı başardı. Abonelerinin özel isteği doğrultusunda OnlyFans’ta iç çamaşırlarıyla yemek yaptığını ifade eden Batista, yemek fetişistlerinin kendisine ilgi gösterdiğini ve gelirini iki katına çıkarttığını belirtti.

Trend 22-04-22 16:13

Edouard Mendy kimdir, aslen nereli? Édouard Mendy kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı?

Senegal Milli Takımı ile Afrika Uluslar Kupası şampiyonlu yaşamış olan Chelsea kalecisi Edouard Mendy, bu başarıyla ismini tarihe yazdırdı. 2014 senesinde işsizlik maaşına başvurmuş olan Mendy'nin hayatı ve yaşam öyküsü filmlere konu olacak cinsten. Peki Edouard Mendy kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında? Edouard Mendy hangi takımlarda oynadı? İşte hayatı...

Spor 07-02-22 19:38

FIFA'dan ilk hamle geldi! Kız arkadaşına tecavüz etmeye kalkışan Mason Greenwood'un kariyeri bitiyor

Manchester United'ın genç oyuncusu Mason Greenwood, kız arkadaşına uyguladığı şiddetin ardından tutuklanmış ve soruşturma altına alınmıştı. Manchester United tarafından kadro dışı bırakılan genç oyuncunun kariyeri bitme noktasına geldi. Takım arkadaşları da sosyal medya hesaplarından Greenwood'u takipten çıktı. FIFA'dan da ilk hamle geldi. Benjamin Mendy ve Adam Johnson gibi çeşitli suçlar işlemiş oyuncuların başına geldiği gibi Mason Greenwood’un FIFA 22 kartı FIFA’dan kaldırılacak.

Spor 02-02-22 11:12

Hakkında yedi kez tecavüz davası açılan futbolcu Benjamin Mendy kefaletle serbest

Hakkında yedi tecavüz davası açılan ve bir süredir tutuklu bulunan yıldız futbolcu Benjamin Mendy, kefalet ödemesinin ardından serbest bırakıldı.

Magazin 08-01-22 15:41

Benjamin Mendy: Manchester City'nin oyuncusuna yeni tecavüz suçlamaları

Manchester City'nin savunma oyuncusu Benjamin Mendy resmen iki tecavüz vakasıyla daha suçlandı. Gözaltında tutulan 27 yaşındaki sol bek Mendy, daha önce de altı tecavüz ve bir cinsel suçlamasıyla karşı karşıya kalmıştı.

Haber 16-11-21 18:57

Hapisteki Benjamin Mendy'den iki skandal olay daha

Manchester City'nin sol beki Benjamin Mendy skandal tecavüz olaylarıyla gündeme gelmeye devam ediyor.

Spor 16-11-21 16:27

Benjamin Mendy'ye açılan davaların sayısı 6'ya yükseldi! Hapisten çıkması mucize

Hapiste olan Manchester City'nin sol beki Benjamin Mendy adına 2 tecavüz davası daha açıldı. Fransız futbolcu hakkında açılan tecavüz davası sayısı 6'ya yükseldi.

Spor 16-11-21 15:21

Manchester Cityli yıldız Benjamin Mendy hapse gönderildi

Manchester Cityli futbolcu Benjamin Mendy'nin 24 Ocak'taki mahkemeye kadar hapiste kalmasına karar verildi. Mendy'nin suçlarını itiraf etmesi veya reddetmesi için 15 Kasım'da ön duruşma yapılacak.

Spor 10-09-21 20:25

Galatasaray'dan son dakika transferi! Nampalys Mendy kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Galatasaray'ın Nampalys Mendy'i kiraladığı açıklandı. Bunun üzerine Nampalys Mendy'in futbol kariyeri sporseverlerin merak konusu oldu. Nampalys Mendy 29 yaşında ve profesyonel kariyeri boyunca birden fazla spor kulübünde oynadı. İşte Nampalys Mendy'in futbol kariyeri...

Spor 08-09-21 00:36

Manchester City'de 'tecavüz' skandalı!

Manchester Cityli futbolcu Benjamin Mendy, dört tecavüz ve bir cinsel saldırı suçlamaları nedeniyle soruşturma altına alındıktan sonra kadro dışı bırakıldı.

Spor 26-08-21 20:25

İşin ustasından afrodizyak etkili yatak odanızı coşturacak tarif

Playboy modeli Candida Batista, kadınların yatak odasında birden fazla orgazm elde etmelerine yardımcı olabileceğini garanti ettiği afrodizyak etkili bir tarif paylaştı.

Yemek 02-11-20 14:51

Mahrez, Fernandinho'nun transferini ağzından kaçırdı!

Manchester City'nin yıldızları Riyad Mahrez ile Benjamin Mendy katıldıkları YouTube programında Noel hediyeli soru yarışmasında kozlarını paylaştı. Mahrez'in bir soruya verdiği cevap 'Fernandinho Manchester City'den ayrılıyor mu?' sorusunu akıllara getirdi.

Spor 24-12-19 19:25

BtcTurk Yeni Malatyaspor - Keçiörengücü: 3-1

STAT: Yeni Malatya HAKEMLER: Burak Şeker, Ömer Tevfik Özkoç, Ali Can Alp BTCTURK YENİ MALATYASPOR: Ufuk - Erkan, Murat, Eren, Ahmed (Dk.75 Chaaleli), Hadebe, Donald, Fofana (Dk.66 Bifouma), Mina, Guilherme (Dk.66 Gökhan Töre), Özer KEÇİÖRENGÜCÜ: Muhammed - Cihan, Diarra, Hasan, Abdulkadir, Erdem, Ishak (Dk.61 Burak), Uğur (Dk.61 Süleyman), Soner, Mendy (Dk.55 Abdulkadir Korkut), Dialiba GOLLER: Dk.

Spor 03-12-19 16:35

Tweet attı, ceza aldı! Futbol hayatı bitebilir

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin formasını giyen Bernardo Silva, takım arkadaşı Benjamin Mendy ile alakalı yaptığı bir paylaşımın İngiltere Futbol Federasyonu (FA) tarafından "Irkçılık" olarak nitelendirilmesi nedeniyle bir resmi maçtan men ve 50 bin Pound para cezası aldı.

Spor 13-11-19 17:27

ANALİZ - Küba’dan Suriye’ye ABD’nin kiralık orduları

Trump’ın selefi Obama ve ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı Suriye iç savaşının hangi noktasında ve hangi amaçlarla bir terör örgütüyle ortak olmaya yönelmişti? Irak ve Suriye’de örgütlenen DEAŞ’ın lideri Bağdadi’nin de ortadan kaldırıldığı konjonktürde, PKK/YPG ile ittifakın en önemli bahanelerinden biri de ortadan kalkmış olmadı mı? Bu soruların cevaplarını ABD’nin yakın tarihinde, Washington yönetiminin tasarımı olan ve terör örgütlerine dönüşen gizli orduların kaynağında aramak gerekiyor - 1959 yılında Fidel Castro liderliğindeki devrimcilerin Küba’daki Batista rejimini devirmesi, ABD’ye kendi ellerini kirletmeden ve “evlatlarını” sahaya sürmeden bir savaş yürütmenin ilk denemesini yapma fırsatını verdi. Küba örneği ABD’nin yasadışı ordu inşa etme yolculuğunun başlangıç noktasıydı - Nikaragua’daki rejimi devirmek için 1981 yılında CIA’ya yeşil ışık yakıldı. Devrik diktatör Somoza’ya yakın siyasi kesimlerden devşirilen, eli silah tutan Sandinist yönetim karşıtları Nikaragua’nın Honduras sınırında eğitilmeye başlandı - Günümüzde popüler kültür ürünü dizi ve sinema filmlerinde adına sık rastlanan Kolombiyalı uyuşturucu karteli patronu Pablo Escobar gibi figürlerin doğuşu da ABD’nin kirli savaşını beslemek için kurduğu sistemin sonucu oldu - 1984 yılının Ekim ayında CIA Direktörü William Casey, Pakistan askeri istihbaratı ISI tarafından desteklenen, Afganistan’ı işgal eden Sovyet Kızıl Ordusu’na karşı savaşan mücahitlere ne gibi bir destek verileceğini kararlaştırmak için Pakistan’a gelmişti. Bu ziyareti takip eden beş yıl içinde 2 milyar dolarlık silah ve mühimmat ABD eliyle Afgan mücahitlere aktı - Afganistan’da mücahitlerin direniş hareketini örgütleyen Abdullah Azzam ve iki oğlunun bulunduğu aracın 24 Kasım 1989’da Pakistan’ın Peşaver kentinde yol kenarına yerleştirilen bombayla havaya uçurulması yeni bir dönemin başlangıcı oldu. Azzam’ın ortadan kaldırıldığı saldırının arkasında CIA’nın olduğu iddia edildi. Sebep ise ABD ile yakın bağlantılar tesis etmiş olduğu öne sürülen Usame bin Ladin’in, Afganistan’daki savaşın ardından amaçsız kalan, çoğu Arap ülkelerinden gelen savaşçıları yönlendirecek kişi olarak tercih edilmesiydi - Tam da bu dönemde Bin Ladin’in yıldızını parlatacak ve kuracağı terör örgütüne hedef belirleyecek olay gerçekleşti. 1990 yılının 2 Ağustos günü Irak ordusu, liderleri Saddam Hüseyin’in emriyle, petrol zengini komşuları Kuveyt’i işgal etti. CIA başta olmak üzere ABD’nin bazı resmi kurumlarının hem Reagan hem de George Bush (Baba Bush) yönetimindeki Beyaz Saray’a, İtalyan bankasının ABD tarafından onaylanan kredileriyle Saddam Hüseyin’in silahlanma programı yürüttüğüne ilişkin uyarıları sonuçsuz kalmıştı - Birinci Körfez Savaşı yalnızca Irak ve Kuveyt halkları için yıkım getirmekle kalmadı; ABD başta olmak üzere Batılı ülkelerden binlerce yabancı askerin Suudi Arabistan’da üslenmesine, Üsame bin Ladin’in binlerce yabancı savaşçıyı çevresinde toplamasına ve inşa ettiği terör örgütü El Kaide için vizyon yaratmasına da vesile oldu - El Kaide’nin Ortadoğu’daki uzantısı olan ve aslında kökleri CIA’nın Afganistan’daki operasyonel geçmişine dayanan terör yapısına karşı ABD’nin, yine bir terör örgütü olan PKK’yı yanına alarak mücadeleye soyunması ve PKK/YPG’yi silahlandırması, buzdağının yalnızca görünen yüzü. Taraflar arasındaki ilişkinin geçmişi aslında 1991 yılına, Kuveyt’teki işgaline son vermek üzere ABD’nin Irak’a müdahale ettiği ve akabinde Irak’taki Kürt ve Şiilerin ayaklandığı günlere dayanıyor

Haber 30-10-19 12:30

Ferland Mendy sahalardan 2-3 hafta uzak kalacak

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) kulübü Real Madrid, Fransız sol bek Ferland Mendy'nin sakatlandığını duyurdu.

Spor 24-09-19 15:59

Real Madrid'de Mendy sakatlandı

Real Madrid'de Mendy sakatlandı

Spor 24-09-19 15:50

Brezilyalı milyarder Eike Batista gözaltında

Önceki mahkumiyetleri nedeniyle Rio de Janeiro'da ev hapsinde tutulan Batista, "piyasa manipülasyonu" ve "kara para aklama" şüphesiyle gözaltına alındı

Haber 08-08-19 23:47

Real Madrid, Mendy'yi tanıttı

Fransa'nın Olympique Lyon kulübünden transfer edilen Ferland Mendy: "15 yaşında kalça ameliyatı oldum, bir dönem tekerlekli sandalye kullandım ve futbol oynayamayacağımı söylediler ama şimdi Real Madrid'deyim"

Spor 19-06-19 16:20

Real Madrid Ferland Mendy ile 6 yıllık sözleşme imzaladı

Real Madrid, Eden Hazard ve Jovic ile başlattığı transfer kasırgasına bir yenisini daha ekleyerek Ferland Mendy ile sözleşme imzalandığını duyurdu.

Spor 12-06-19 22:23

Gomis için flaş F.Bahçe açıklaması!

Bafetimbi Gomis'in menajeri Etienne Mendy önemli açıklamalarda bulundu.

Spor 19-04-19 15:03

Teröristin düşündüğü gibi olmadı, o kaybetti biz kazandık

Yeni Zelanda'da yaşayan Suriye kökenli iş adamı Muhammed Maluk: - "Teröristin düşündüğü gibi olmadı. O kaybetti, biz kazandık. Müslümanlar ve Hristiyanlar burada daha da yakınlaştık" - Yeni Zelanda Yahudi Toplumu Hahamı Mendy Golostein: - "Kardeşlerimiz, bir aile gibi bizler de sizinle birlikte her biriniz, her birimiz için acı çekiyoruz. Biz bir aileyiz ve aile olduğumuzu hatırlamanın zamanı" - Terör saldırısında babasını kaybeden Afgan asıllı Yama Nabi: - "Burada kardeşlerimle bir arada duruyorum çünkü farklı olmadığımızı göstermek istiyorum" - Yeni Zelandalı Michael Sharp: - "Bu akıl almaz bir şey. Neden olduğunu bilmiyoruz. Anlaması çok zor ama sanırım burada bir tesellimiz olacaksa o da burada gördüğünüz büyük sevgi ve keder"

Haber 18-03-19 17:46

Benjamin Mendy'den Manchester City'ye kötü haber

Manchester City'de forma giyen Benjamin Mendy, yaklaşık 3 ay sahalardan uzak kalacak.

Spor 23-11-18 20:51

Ve Fenerbahçe'yi açıkladı! Gomis...

Eski Galatasaraylı futbolcu Bafetimbi Gomis'in menajeri Patrick Mendy, Beyaz TV'ye verdiği röportajda Fenerbahçe iddiaları ve Abdurrahim Albayrak'ın açıklamalarına cevap verdi. Mendy Gomis'in Fenerbahçe'ye gideceği yönündeki haberlerin de söylenti olduğunu söyledi.

Spor 19-11-18 08:01

Bafetimbi Gomis'in menajeri Mendy'den ayrılık açıklaması

Galatasaray'ın yıldız forveti Bafetimbi Gomis'in menajeri Mendy olay yaratacak açıklamalarda bulundu.

Spor 27-07-18 07:45

GRAFİKLİ - Fransa'ya Dünya Kupası'nı göçmenler getirdi

Dünya Kupası'nı 20 yıl sonra müzesine götüren Fransa Milli Takımı, çoğunluklu olarak Afrika asıllı göçmenlerden oluşuyor - 23 kişilik milli takım kadrosunun 15'i Afrika kökenli futbolculardan oluşurken, takımda sadece iki Fransız futbolcu olması dikkati çekiyor - Son dönemde sığınmacı karşıtlığında artış yaşayan Fransa'nın kupa sevincini yaşarken sığınmacı ve göçmenlere karşı tutumunu rafa kaldırmış olduğu görülüyor - Takımda aynı zamanda Djibril Sidibe, N'Golo Kante, Paul Pogba, Benjamin Mendy, Nabil Fekir, Ousmane Dembele ve Adil Rami, Müslüman kimliği ile öne çıkıyor - Sosyolog ve Science Po Aix en Provence Üniversitesinden Prof. Dr. Raphael Liogier: "Ülkede bir grup, Fransa'nın kupa kazandığına seviniyor ama günlük hayatta İslam karşıtı, ırkçı, dışlayıcı olabiliyor. Fransa'nın bu zaferi, bu insanlar için ırkçı karşıtı bir ders olmalı. Çünkü onlar kutlama zamanlarının dışında ırkçı ve İslam karşıtı olduklarını unutuyor"

Haber 17-07-18 11:21

Mendy’den 9 Maçta Dünya Kupası Ve Premier Lig Şampiyonluğu

Manchester City’nin futbolcusu Benjamin Mendy bu sezon oynadığı toplam 9 maçta Dünya Kupası’nı ve İngiltere...

Yurthaber 16-07-18 16:15

Benjamin Mendy 405 dakika sahada kalıp 2 büyük kupa kazandı!

23 yaşındaki Benjamin Mendy, Manchester City'de 364 dakika şans bulup Premier Lig şampiyonluğu yaşarken Dünya Kupası'nda ise Fransa formasını 41 dakika giyerek en büyük zafere ulaştı.

Spor 16-07-18 08:31

Adana Demirspor - Grandmedical Manisaspor: 2-1

STAT: 5 Ocak Fatih Terim HAKEMLER: Emre Malok (xx), Seyfettin Ünal (xx), Deniz Caner Özaral (xx) ADANA DEMİRSPOR: Kurtuluş (xx)- Yiğitcan (xx), Kubilay (xx)(Dk.46 Yiğit xxx), Atakora (xx), Mustafa (xxx)(Dk.74 Sergiy x), Adil (xx), Aires (xx)(Dk.46 Tambe xx), Batuhan (xx), Erhan (xx), Savaş (xx), Mendy (xx) GRANDMEDİCAL MANİSASPOR: Zafer (xx)- Hüseyin (xx), Akın (xx)(Dk.55 Bayram xx), Berk (xx), Alper (xx), Ulaş Doğuş (xx)(Dk.72 Cemal Ayberk x), Asım (xx)(Dk.90+2 Aykut x), İlkay (xx), Kemal (xx), Ömer (xx), Kağan Miray (xx) GOLLER: Dk.49 Yiğitcan, Dk.87 Mendy (Adana Demirspor),  Dk.13 Alper (Grandmedical Manisaspor) SARI KARTLAR: Erhan (Adana Demirspor), Ömer, Alper, Berk (Grandmedical Manisaspor) Spor Toto 1.

Haber 07-04-18 17:21

Gazişehir Gaziantep - Adana Demirspor: 1-0

STAT: Gaziantep Kalyon HAKEMLER: Süleyman Abay (xxx), Murat Şener (xxx), Bersan Duran (xxx) GAZİŞEHİR GAZİANTEP: Stockhowiak (xxx)- Ahmet (xx), Tugay (xx), İsmail (xx), Adama (xx)(Dk.75 Muhammed xx), Özgür (xxx), Yasin (xx), Gökhan (xxx), Mehmet (xx), Segbefia (xx)(Dk.46 Serdar xx) , Del Valle (xx)(Dk.90 Murat) ADANA DEMİRSPOR: Kurtuluş (xxx)- Yigitcan (xx), Kubilay (xx), Atakora (xx)(Dk.75 Abdülkadir xx), Adil (xx), Aires (xx)(Dk.62 Politylo xx), Batuhan (xx), Erhan (xxx), Savaş (xxx), Mendy (xx)(Dk.82 Aydın xx), Atabey (xxx) GOL: Dk.77 Özgür (penaltı) (Gazişehir Gaziantep) SARI KARTLAR: Yasin, Özgür, Ahmet (Gazişehir Gaziantep) Atabey, Savaş (Adana Demirspor) SPOR Toto 1’inci Lig'in 29'uncu haftasında Gazişehir Gaziantep, evinde konuk ettiği Adana Demirspor’u 1-0 mağlup etti.

Haber 02-04-18 20:12

Adana Demirspor - Ümraniyespor: 0-1

STAT: 5 Ocak Fatih Terim HAKEMLER: Barış Şimşek (xx), Uygar Bebek (xx), İbrahim Bozbey (xx) ADANA DEMİRSPOR: Kurtuluş (xx)- Yiğit (x), Yiğitcan (xx),Kubilay (xx)(Dk.74 Mustafa x), Lalawele (x)(Dk.46 Aydın xx), Tambe (xx), Adil (xx), Batuhan (xx), Erhan (xx), Mendy (xx)(Dk.57 Savaş xx), Atabey (xx) ÜMRANİYESPOR: Burak (xx)- Aaron (xx), Timur (xxx), Andreas (xxx)(Dk.90 Tarık x), Rangelov (xxx), Bahadır (xx)(Dk.74 Bulut xx), İbrahim (xx), Oğuz (xx), Merthan (xx), Mücahit (xxx), Emircan (xxx)(Dk.77 Samet xx), GOL: Dk.62 Mücahit (Ümraniyespor) SARI KARTLAR: Batuhan, Yiğit, Yiğitcan (Adana Demirspor), Aaron (Ümraniyespor) Spor Toto 1.

Haber 16-03-18 20:05

Patrick Mendy: Gomis Galatasaray'la sözleşmesi var

Bafetimbi Gomis'in menajeri Patrick Mendy, Fransız yıldızın performansını değerlendirirken geleceğiyle ilgili de önemli açıklamalar yaptı.

Spor 10-03-18 11:20

Eskişehirspor-Adana Demirspor: 2-2

STAT: Eskişehir Yeni Stadyum HAKEMLER: Sarper Barış Saka (xx), Sezgin Çınar (xx), Gökmen Baltacı (xx) ESKİŞEHİRSPOR: Kayacan (xx)- Semih Güler (xx), Akaminko (xx), Kaan (xx), Bedirhan (xx)(Dk.81 Semih Şentürk), Hasan Ayaroğlu (xx)(Dk.67 Andaç xx), Hürriyet (xx), Dorukhan (xx), Hasan Hüseyin Acar (xx), Ofoedu (xxxx), Bruno (xx)(Dk.86 Fıratcan) ADANA DEMİRSPOR: Kurtuluş (xx)- Erhan (xx), Batuhan (xx), Yiğitcan (xx), Sezer (xx), Kubilay (xx)(Dk.45 Yiğit xx), Savaş (xx), Aydın (xx)(Dk.68 Arakora xx), Atabey (xx), Marquez Aires (xx)(Dk.55 Tambe xxx), Mendy (xxx) GOLLER: Dk.

Haber 03-03-18 19:00

Galatasaray - Spar Citylift Girona: 62-65

SALON: Ahmet Cömert HAKEMLER: Alessandro Martolini (İtalya), Jelena Smiljanic (Sırbistan), Petar Denkovski (Makedonya) GALATASARAY: Epoupa 4, Işıl Alben 6, Quigley 24, Dubjevic 11, Petronyte 2, Davis, Kobryn 10, Tuğb Taşçı 2, İrem Naz Topuz, Merve Uygul, Meltem Yıldızhan 3, Gizem Başaran SPAR CITYLIFT GIRONA: Buch 13, Martinez 5, Mendy 5, Evans 5, Colhado 8, Alminaite, Conde 2, Romeo 9, Traore 18 1'İNCİ PERİYOT: 20-12 İLK YARI: 34-35 3'ÜNCÜ PERİYOT: 49-50 5 FAUL ALAN: 39.03 Davis (Galatasaray) FIBA Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek final ilk maçında Galatasaray, İspanyol ekibi Spar Citylift Girona'ya 65-62 mağlup oldu.

Haber 28-02-18 22:02

Erteleme maçında Adana Demirspor, İstanbulspor'u 2 - 1 yendi

Stat: 5 Ocak Fatih Terim HAKEMLER: Özgür Yankaya (xx), Baki Tuncay Akkın (xx), Oğuz Terzi (xx) ADANA DEMİRSPOR: Kurtuluş (xx)- Yiğitcan (xx), Kubilay Sönmez (xx), Lalawele (xx)(Dk.58 Aydın xx), Aires (xx) (Dk.50 Tambe xx), Batuhan (xx), Erhan (xx), Savaş (xx), Mendy (xx)(Dk.76 Yiğit xx), Sezer (xxx), Atabey (xxx) İSTANBULSPOR: Okan (xx)- Yalçın (xx), Onur (xx), Cajic (xxx)(Dk.

Haber 26-02-18 15:26

Adana Demirspor - Boluspor: 1-3

STAT: 5 Ocak Fatih Terim HAKEMLER: Onur Karabaş (xx), Orkun Aktaş (xx), Bilal Gölen (xx) ADANA DEMİRSPOR: İsmail (xx)- Yiğitcan (xx), Kubilay (xx) (Dk.78 Yiğit xx), Lalawele (x)(Dk.46 Aydın xx), Tambe (xx), Adil (xx), Aires (x), Erhan (xx), Mendy (xx), Politylo (x)(Dk.63 Atabey xx), Sezer (xx) BOLUSPOR: Gökhan (xx)- Göksu (xx), Renato (xx), Alim (xx)(Dk.46 Diarra xx), Özgür (xx), Poepon (xxxx), Melih (xxx), Sefa (xx) (Dk.68 Akabueze xx), Burak (xx), Cengiz (xx), Mustafa (xx)(Dk.82 İshak xx) GOLLER: Dk.

Haber 18-02-18 19:57

GRAFİKLİ Savunmanın en değerli yıldızları

- Liverpool'un 84,5 milyon avroya kadrosuna kattığı ve en pahalı defans oyuncusu unvanını kazanan Virgil van Dijk, Benjamin Mendy, John Stones, Kyle Walker, David Luiz ve Rio Ferdinand gibi pahalı savunmacıları hatırlattı - Nicolas Otamendi, Leonardo Bonucci, Thiago Silva ve Lilian Thuram da futbol dünyasının en çok bonservis ödenen diğer savunma oyuncuları olarak göze çarpıyor - Manchester City, 200 milyon avrodan fazla yatırımla son yıllarda savunma hattına en çok harcama yapan kulüp olarak d

Haber 28-12-17 11:18

Ünlü plaj terliği markası Havaianas 1,1 milyar dolara satıldı

Dünyanın en ünlü plaj terliği markası olarak gösterilen Havaianas, 1,1 milyar dolara satıldı. Ses getiren satışın arkasında ise şirketin sahibi olan milyarder Batista ailesinin adının karıştığı bir yolsuzluk soruşturması bulunuyor.

Haber 13-07-17 13:33

Brezilya'da bir zamanların en zengin kişisi cezaevinde

Bir zamanlar Brezilya'nın en zengin insanı olan, petrol ve maden sektörlerinin önde gelen ismi Eike Batista, rüşvet verme suçuyla yargılanacağı davayı beklemek üzerine cezaevine gönderildi. Batista, ihaleleri almak için Rio de Janeiro eyelet yönetimine mi

Haber 31-01-17 11:45

Brezilyalı eski milyarder cezaevinde

Brezilya'da bir zamanlar ülkenin en zengini olan milyarder Eike Batista, hakkında kamu ihalelerinde rüşvet verdiği suçlamasıyla yakalama kararı çıkarılmasının ardından ABD'den Brezilya'ya döndü.

Haber 30-01-17 21:28

2012'de Forbes'un 'en zenginler' listesindeki Brezilyalı iş adamı polise teslim oldu

Ünlü derginin 2012'de "Dünyanın en zengin 7. kişisi" olduğunu açıkladığı Brezilyalı iş adamı Eike Batista, Rio de Janeiro'da polise teslim oldu. Batista, eski eyalet valisine 16,5 milyon dolar rüşvet vermekle suçlanıyor.

Haber 30-01-17 19:45

Castro'nun külleri 'devrim' yolunu takip edecek

Küba'nın hayatını kaybeden eski devlet başkanı Fidel Castro'nun külleri, 1959 yılında Fulgencio Batista yönetiminin sona ermesine neden olan gerilla hareketinin başlangıç noktasına doğru yola çıkıyor.

Haber 30-11-16 07:45