Ben Gri Haberleri

'Ben Bu Cihana Sığmazam' dizisinin ekranlara veda edeceği tarih belli oldu! Diziye bomba oyuncu

Salı akşamları seyirciyle buluşan "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisi 68. bölümde ekrana veda ediyor. Dizinin oyuncu kadrosuna ise Hazal Soncul katılıyor.

Magazin 2024-05-04 12:23:51

'Keyfi sen yaptın, cezasını ben mi çekeyim?' Gece 3'te telefonla gelen 'Gusül abdesti' sorusuna isyan ettiği anlar gündem oldu

Şanlıurfa'nın tanınmış hocalarından olan Mehmet Emin Kutluay'ın gece 3'te soru sormak için kendisini arayanlara isyan ettiği anlar gündem oldu. Bu tarz çok fazla telefon aldığını ve o saatte telefonu birine bir şey oldu diye korkuyla açtığını belirten Kutluay, bir kişinin kendisini gece 3'te arayıp "Gusül abdesti aldım, ayağımı yıkamayı unuttum" şeklinde sorduğu soruyu anlattı. Kutluay bununla ilgili "Keyfi sen yaptın, cezasını ben mi çekeyim? O saatte beni niye arıyorsun?" dedi.

Haber 2024-05-04 11:34:28

İrem Derici'nin itirafını duyan Hülya Avşar dayanamadı: Ben de erkek olsam seni...

Açıklamaları ve özel hayatı ile gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı İrem Derici son olarak katıldığı Youtube programında aşk hayatıyla ilgili konuştu. Derici, " En uzun ilişkim 1. buçuk sene sürdü" ifadelerini kullandı.

Magazin 2024-05-04 10:59:39

Küçük bir barakadan Külliye'ye uzanan yol: Aksaraylı ayakkabı tamircisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aksaray'da küçük bir barakada ayakkabı tamirciliği yapan ve çöplerden topladığı ekmek ve diğer gıdalarla hayvanları besleyen Turgut Kılıç'ı Külliye'ye davet etti. Davetin gurur verici olduğunu ve çok mutlu olduğunu ifade eden Kılıç, "Ben yaptığım her işe Allah rızası niyetiyle başladım. Cumhurbaşkanımız benim videomu izlemiş, beğenmiş. Beni de görmek istemiş, haber göndermiş. Elhamdülillah haberini aldık. Ben de gideceğim Allah’ın izniyle." dedi.

Haber 2024-05-03 14:41:10

Diğer Haber Etiketleri

AK Parti'deki tartışmalara Erdoğan son noktayı koydu! Bazı isimler değişiyor: Tek sorumlu benmişim gibi davranıyorlar

31 Mart seçimlerinden sonra 'değişim' tartışması bu kez AK Parti içinde başladı. Bazı isimlerin kongreye bile karşı çıkması Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sinirlendirdi. "Bazı arkadaşlar, tek sorumlu benmişim gibi davranıyor. Bütün sorumluluğu bana yüklemek isteyenler var. Ama burada ben tek başıma değildim, hepimiz sorumluyuz." diyen Erdoğan, tedavinin iyi yapılması gerektiğini savunarak, "Kimse bize oy vermek için mecbur değil" ifadelerini kullandı.

Haber 03-05-24 07:23

İsmail Küçükkaya'dan Halk TV canlı yayınında 'KJ' tepkisi! 'Önemli değilse ben haber aramaya devam edeyim'

Gazeteci İsmail Küçükkaya'nın telefonla bağlandığı Halk TV canlı yayınında ilginç anlar yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel'in görüşmesini yorumlayan Küçükkaya, ekranda alt yazıların değişmemesine tepki göstererek "Bu önemli değilse ben haber aramaya devam edeyim o zaman, size tekrar bağlanayım" dedi.

Haber 02-05-24 23:04

Sosyal medyada gündem oldu! Üç harfli marketten alınan kavrulmuş çekirdek paketinden fare çıktı: 'Çitlemeye çalışırdım ben bunu'

Sosyal medyada marketlerden alınan ürünlerin içinden çıkanlar gündem olmaya devam ediyor. Bu sefer de Türkiye'de popüler olan üç harfli bir marketin sattığı ürünün içinden fare çıktı. Birçok sosyal medya kullanıcısı ise fareyi fark edemeyip yiyebileceklerinden bahsetti.

Trend 02-05-24 22:49

Belediye önünde hareketli anlar: Üzerine benzin döküp kendini yakmak istedi! 'Ben yandım belediye de yansın'

Batman’da Mehmet Şah Başaran, seçim sonrası belediyeden aldığı yardımın kesildiği iddiasıyla belediye binası önünde “ben yandım belediye de yansın” diyerek üzerine benzin döküp kendini yakmak istedi. Belediye güvenlik görevlileri ve zabıta ekiplerinin müdahalesi ile Mehmet Şah Başaran’ın kendini yakma girişimi engellendi. Olay yerine gelen polis, Başaran’ı gözaltına aldı. İşte o görüntüler...

Haber 02-05-24 13:55

TikTok'un yeni akımı hızla yayıldı! Bu ikili kıyafet değiştirme akımını yapınca viral olmayı başardı... Ne izledim ben?

TikTok'ta her geçen gün yeni bir akım sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekerek viral oluyor. Son olarak TikTok'un yeni akımı kıyafet değiştirme oldu. Bu akıma dahil olan bir ikilinin kıyafet değiştirdiği anlarda ortaya çıkan sonuç bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından eğlenceli bulunurken bazı sosyal medya kullanıcılarının ise tepkisine neden oldu.

Trend 02-05-24 08:43

19 yıldır ne vatandaşlığı ne de kimliği var! Genç kızın hayat hikayesi filmleri aratmıyor

İzmir’de yaşayan 19 yaşındaki Dilan, hayatı boyunca kimliğe ve vatandaşlığa sahip olmadı. Annesi sınır dışı edilen ve babasını hiç görmeyen genç kız, yaşadığı zorlu süreci anlattı. 12 yaşındayken cinsel istismara uğrayan Dilan, 18 yaşına geldiğinde ise devlet yurdundan ayrılmak zorunda kaldı. “Çaresizim, annemin ve babamın hatalarının bedelini ben ödemek istemiyorum” diyen Dilan'ın hikayesi filmleri aratmıyor. İşte detaylar...

Haber 01-05-24 09:59

Bülent Uygun'dan Galatasaray maçı öncesi tüm Sivas'ı tedirgin eden açıklama!

Süper Lig’deki şampiyonluk yarışıyla ilgili konuşan Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, “Sonuçta şampiyonun kim olacağı beni ilgilendirmiyor. Ben kendi takımımla ne kadar başarılı olabilirim ona bakıyorum. Kimin ne olduğu beni çok fazla ilgilendirmiyor. Ya da bizim camiamızı ilgilendirmiyor” dedi.

Spor 30-04-24 13:47

TV yayın akışı 30 Nisan 2024 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

30 Nisan 2024 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 30 Nisan Salı Bahar, Ben Bu Cihana Sığmazam, Kara Bela, Mehmed: Fetihler Sultanı, Hava Muhalefeti ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , NOW yayın akışı nasıl? İşte 30 Nisan Salı 2024 TV yayın akışı...

Trend 30-04-24 07:27

ABD'de UFO paniği! Bu görüntüler sonrası yetkililer harekete geçti: 'Gerçek olmadığın dair bir kanıt bulamadık'

ABD'de Michelle Reyes ismindeki bir kişi 25 Mart tarihinde Facebook üzerinden bir fotoğraf paylaştı. ABD'li yetkililer havada süzülen ve bir UFO'yu andıran görüntüleri gördüğü anda harekete geçti. La Guardia Havaalanı üzerinde kaydedildiği öğrenilen görüntülerdeki 'uçan silindir' hakkında yetkililer henüz bir açıklama yapmazken, görüntüler ülke gündemine bomba gibi düştü. UFO dedektifi Ben Hansen konuyla ilgili, "gerçek olmadığına dair bir kanıt bulamadık" dedi.

Haber 29-04-24 11:35

Cevdet Yılmaz 'Bir yasal düzenleme ihtiyacı görünüyor' deyip duyurdu: 'Yakında Meclis gündemine gelecektir'

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz fahiş fiyatlarla ilgili olarak "Amacımız, yaptırımları daha etkili, caydırıcı hale getirmek ve bu şekilde de piyasada tüketicilere haksız fiyat uygulamalarının oluşumunu engellemek. Bu konuda bir yasal düzenleme ihtiyacı görünüyor. Yakın bir zamanda ben Meclisimizin gündemine bu tür tekliflerin geleceğini düşünüyorum" dedi.

Finans 28-04-24 23:46

Haritalara baktım Murat Kurum kazanacak demişti! Astrolog Nuray Sayarı: 'Doğum bilgileri yanlış verildi'

İstanbul'da yerel seçimler öncesinde "Haritaları birleştirdiğimde baktığımda Murat Kurum kazanacak, Ekrem İmamoğlu kazanacak" diyen astrolog Nuray Sayarı kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt verdi. Sayarı "Bana verilen doğum bilgilerindeki yanlışlıktan dolayı ben Murat Kurum kazanacak diye gördüm" dedi.

Haber 28-04-24 18:29

'Para' açıklaması çok konuşulmuştu! Serdar Ortaç şimdi de 'Tinder' yorumuyla gündemde

Borçlarıyla sık sık gündeme gelen Serdar Ortaç'ın Alişan'a geçtiğimiz aylarda yaptığı "Yani ben o paranın biteceğine inanamazdım" açıklaması yeniden gündem olmuştu. Ortaç şimdi de 'Tinder' açıklamasıyla gündemde.

Magazin 28-04-24 10:22

Eşi işe girince o devraldı! 17 yıldır yapıyor... 'Eşim emekli oldu ama düşük maaş alıyor, ben ekmeğimizi kazanıyorum'

Konya’da eşi işe girince simit tezgahının başına geçen ve müşterilerinin ’Simitçi Teyzesi’ olan Elife Öztürk, 17 yıldır her gün sabah erken saatlerde tezgahında simit satarak evinin geçimine katkı sağlıyor. Öztürk "Eşim emekli oldu ama düşük maaştan alıyor. Ben ömrüm yettiğince ekmeğimizi nasıl olsa kazanıyorum" dedi.

Kadin 27-04-24 09:53

Ayta Sözeri hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı! Hülya Avşar'ın sorusuna bomba yanıt: Ben erkek olmayı...

2017 yılında Gülse Birsel’in yazdığı Aile Arasında filmi ile izleyici karşısına çıkan Ayta Sözeri pek çok dizi ve filmde yer almıştı. Oyuncu ve şarkıcı Ayta Sözeri katıldığı bir programda hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı.

Magazin 27-04-24 09:28

TV yayın akışı 27 Nisan 2024 Cumartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV yayın akışı...

27 Nisan 2024 Cumartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 27 Nisan 2024 Cumartesi akşamı Güldür Güldür Show, Üç Kız Kardeş, Kardeşlerim, K-9, Gönül Dağı, Korkma Ben Yanındayım ve Survivor All Star 2024 programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 27-04-24 07:34

Teleferik faciasından dakikalar önce uyarmış! Çelik halat kıvılcım çıkarıyor hemen durdurun

Antalya’da yaşanan teleferik kazasında ailesiyle birlikte saatlerce mahsur kalan makine teknisyeni Cezmi Türkyılmaz, olaydan dakikalar önce yaşananları açıkladı. Türkyılmaz "Kafamı kaldırıp baktığımda direğin üzerinde makaralar kilitlenmiş dönmüyordu. Arayıp, ‘direğin üzerindeki makaralar dönmüyor. Bu yüzden çelik halat kıvılcım çıkarıyor, teleferiği hemen durdurun’ dedim. Ben arayıp uyardım ama maalesef 10 dakika sonra kaza meydana geldi. Çok üzücü bir olay fakat önüne geçilebilirdi" dedi.

Haber 26-04-24 18:39

Trabzonspor'un yıldızından ilginç açıklama! ''Messi'den iyiydim''

Trabzonspor’un Kuzey Makedonyalı oyuncusu Enis Bardhi, kulüp dergisine konuştu. İspanya’da oynadığı dönemde Lionel Messi’den sonra en fazla frikik golü atan oyuncu olduğu dönemi hatırlatan Bardhi, kendisinin yıldız oyuncuyla karşılaştırılmasına ilişkin gülerek, “Ondan daha iyi olduğum zamanlar da oldu. Çünkü ben 25 faul atışında 7, o ise 52 faul atışında 8 gol atmıştı. Yüzdeye bakınca ben daha iyiydim. Biraz da gerçeğin olduğu bir şaka diyelim” dedi.

Spor 26-04-24 17:33

Fatih Portakal AYM'deki 'cübbe' görüntülerine 'Ben mi öğreteceğim?' deyip tepki gösterdi! 'Kimsenin önünde iliklenmesin diye düğmeleri yok'

Gazeteci Fatih Portakal, AYM'deki görüntülere hem yorumları hem de paylaşımıyla tepki gösterdi. AYM Başkanı Kadir Özkaya ve yeni üye Ömer Çınar'ın cübbelerinin önünü kapattıkları anlara dair yorum yapan Portakal "İlik olmamasının sebebi yargı kimseden emir almadığı, bağımsız olduğu için kimsenin önünde iliklenmesin diye cübbenin düğmeleri yoktur. Bunu ben mi öğreteceğim sizlere ya?" ifadelerini kullandı.

Haber 26-04-24 11:28

Ergin Ataman'a skandal tehdit! Böyle cevap verdi: ‘Ben Türk'üm bana hiçbir şey yapamazsınız!’

THY Euroleague'in çeyrek final ikinci maçında Panathinaikos, Maccabi'yi kendi evinde konuk etti. Karşılaşmayı Yunan ekibi kazanırken, baş antrenör Ergin Ataman, maç sonrasında kendisine yönelik yapılan skandal tehdidi açıklayarak sert ifadelerle eleştirdi. Ergin Ataman "Ben Türk vatandaşıyım, bana hiçbir şey yapamazsınız!" şeklinde konuştu.

Spor 26-04-24 10:58

Eski hali olay olmuştu! Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu'ndan estetik açıklaması gecikmedi! 'Ben bunu biraz düşündüm...'

Şimdilerde Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdiği 'Doğa' karakteriyle adından söz ettirmeyi başaran Sıla Türkoğlu'nun eski fotoğrafları sosyal medyada gündem olmuş ve estetik yaptırdığı iddia edilmişti. Güzel oyuncudan estetik açıklaması gecikmedi...

Magazin 26-04-24 08:45

'Nesli tükenme tehdidine yakın' kategorisinde... Diyarbakır'da havuzdaki balıkları yerken görüntülendi! Ben bunun emojisini kullanıyorum

Dünya Doğa ve Doğal Kaynaklarını Koruma Birliği (IUCN) tarafından 'nesli tükenme tehdidine yakın' kategorisinde sınıflandırılan su samuru, Diyarbakır'da havuzdaki balıkları yerken bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

Haber 25-04-24 12:51

Öğretmenden öğrencisine cinsel istismar! Mesajları mide bulandırdı: 'Dudaklarını ben öpeyim, karıcığım olmalısın...'

Konya'da mide bulandıran bir taciz ve cinsel istismar olayı yaşandı. Bir lisede görevli coğrafya öğretmeni M.K. (55), öğrencisi S.D.'ye (14) cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklandı. M.K.'nın S.D.'yi öpmeye çalıştığı, cinsel içerikli mesajlar gönderdiği ve okulda cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi. M.K.'nın S.D.'ye gönderdiği mesajlarda, 'Dudaklarını ben öpeyim, karıcığım olmalısın' gibi cümleler kullandığı görüldü. İşte iğrenç olayın detayları...

Haber 25-04-24 10:59

Canlı yayında Erdoğan’ın sözleri hatırlatıldı ama… Şaşırtan çıkış: 'Test etmek zorundayım' Öğretmen ataması için o günü işaret etti

Çok sayıda vatandaşın gözü kulağı öğretmen ataması ile ilgili yaşanan gelişmelerde. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen ataması takviminin açıklanması için pazartesi gününü işaret ederken mülakat konusuna dair de dikkat çeken ifadeler kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın genel seçimlerdeki "Mülakatı kaldıracağız" sözleri hatırlatılan Bakan Tekin, "Öğretmenleri test etmek zorundayım. Ben atanacak öğretmenimizin alan bilgisini ölçmek durumunda değil miyim?" şeklinde konuştu.

Egitim 25-04-24 10:35

Şevket Çoruh, 'Arka Sokaklar' dizisine geri dönüyor! Ben Garip'in hissedip dışarı fırladığı yerde kahroldum

'Arka Sokaklar'da 17 sezon boyunca Mesut Güneri karakterini canlandıran Şevket Çoruh'a yeniden teklif götürülmüştü. Yeni dizisi 'Korkma Ben Yayındayım'ın final haberinden sonra Şevket Çoruh'un, Arka Sokaklar'a döndüğü müjdesi fragmanda verildi. Fragman sonrası sosyal medyadan yorum yağdı. İşte detaylar...

Magazin 25-04-24 00:48

Sosyal medyadaki bank paylaşımına belediyeden Aşka ve aşk acısına saygımız sonsuz yanıtı

Eskişehir'in Tepebaşı Belediyesi, sosyal medyada bir kişinin "Beraber oturduk diye bankı çaldım. Ben mi sevmedim?" şeklindeki paylaşımına "Aşka ve aşk acısına saygımız sonsuz da olsa lütfen bankı aldığınız yere bırakınız." mesajıyla yanıt verdi.

Yurthaber 24-04-24 13:35

Merve Boluğur 'Gecelerde ben' notuyla paylaştı! O pozlara yorum yağdı

Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlar ve açıklamalarıyla sık sık magazin gündeminde yer alan Merve Boluğur şimdi de son pozlarıyla dikkat çekti. Boluğur 'Gecelerde ben' notuyla peş peşe paylaşım yaptı. Ünlü ismin o karelerine yorum yağdı.

Magazin 24-04-24 09:38

Yeni dizisinin ekran macerası kısa sürdü! Şevket Çoruh'un Arka Sokaklar hamlesi sosyal medyayı salladı

Şevket Çoruh'un eski eşi Günay Karacaoğlu ile birlikte başrolünde yer aldığı Korkma Ben Yanındayım dizisi için erken final kararı alındı. Dizinin final kararından sonra Çoruh'a Arka Sokaklar'dan teklif gittiği ortaya çıktı. Ünlü ismin, 19. sezonu çekilecek olan Arka Sokaklar hamlesi ise herkesi şaşırttı.

Magazin 24-04-24 07:20

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn yapay zekayla oluşturulan müstehcen pozlarına isyan etti! Ben bile inandım

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn yapay zekayla oluşturulan müstehcen pozlarını internette gördüğünde büyük bir şaşkınlık yaşadığını dile getirerek duruma isyan etti. Özellikle hayranlarına üstsüz fotoğrafları için uyarıda bulunan fenomen isim, "Ben bile inandım. Bu gerçekten çok mide bulandırıcı" ifadelerini kullandı.

Trend 23-04-24 14:18

NOW'dan ilk final haberi geldi! O dizi final yapıyor

NOW'da yayınlanan 'Korkma Ben Yanındayım' dizisinin 7. bölümde ekranlara veda edeceği iddia edildi.

Magazin 21-04-24 15:20

TV yayın akışı 20 Nisan 2024 Cumartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV yayın akışı...

20 Nisan 2024 Cumartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 20 Nisan 2024 Cumartesi akşamı Güldür Güldür Show, Üç Kız Kardeş, Kardeşlerim, Yetenekli Bay Cage, Gönül Dağı, Korkma Ben Yanındayım ve Survivor All Star 2024 programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 20-04-24 07:25

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan dikkat çeken çıkış! Artık Fenerbahçeli değilim

AK Parti'nin geride bıraktığımız gün gerçekleştirdiği MKYK'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Ben artık Fenerbahçeli değilim, milli takımı tutuyorum" ifadelerini kullandığı öne sürüldü.

Spor 19-04-24 13:43

Olympiakos maçında oyundan alınan Fred'den İsmail Kartal'a tepki! 'Neden ben?'

Konferans Ligi rövanş mücadelesinde Yunan ekibi Olympiakos ile karşılaşan Fenerbahçe'de oyundan alınan Fred, İsmail Kartal'a tepki gösterdi. İşte detaylar...

Spor 18-04-24 23:55

Tanju Özcan'ın eşi belediyeye karşı protesto eylemine katılıp meclisi bastı! Ben de seni protesto ediyorum, bu akşam geç geleceğim eve

Bolu Belediyesi Meclisi'nde Gölcük Tabiat Parkı sınırları içerisinde yaptırılan bungalov evler krizi yaşandı. Aralarında Bolu Belediye Başkanı CHP’li Tanju Özcan’ın eşi Meral Özcan’ın da olduğu Gölcük Platformu üyeleri ellerinde pankartlarla meclise gelerek protesto eylemi düzenledi. Eşi Meral Özcan’a seslenen Tanju Özcan, "Bir taraftan demokrasi açısından mutlu oldum. Yani karı- koca aynı düşünmek zorunda değil. Gerçi ben de seni protesto ediyorum, bu akşam geç geleceğim eve" dedi.

Haber 18-04-24 22:13

25 yıldır sırtında duran devasa kistin patladığı anı sosyal medyadan paylaştı! Bunu izlemeyi midem kaldırmaz

İngiltere'nin Bristol şehrinde çekilen görüntülerde Dave Andrew isimli bir adam sırtında 25 yıldır duran devasa kistin patlatıldığı anı paylaştı. Sırtındaki irinin aktığı anı sosyal medyadan paylaşan adamın görüntüsü kısa sürede viral oldu. Sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı ise görüntülerin paylaşılmasına tepki göstererek, "Ben neden böyle bir şey izledim" yorumunu yaptı.

Trend 18-04-24 15:01

Taciz iddiasıyla tekme tokat dövülmüştü! Uzman çavuşun ifadesi ortaya çıktı: 'Bir şey yapacak olsam...'

Şırnak’ta bir kadını taciz ettiği iddiasıyla darp edilen uzman çavuşun mahkemede verdiği ifade ortaya çıktı. Zanlı, “Yardım edin” diye bir ses duyarak binaya girdiğini ve içerideki kadınların bağırmaya başladığını söyleyerek, "Ben 15 yıldır kamu hizmeti yapıyorum. Böyle bir hareketi yapacak biri değilim. Kesinlikle ne cinsel amaçlı ne de başka bir amaçla müştekiye dokunmadım. Bir şey yapacak olsam tasarlardım ve bu şekilde hareket ederdim" dedi.

Haber 18-04-24 12:59

Yılmaz Erdoğan'ın açıklamasından sonra Cansu Taşkın'dan göndermeli paylaşım! Sen onları terk edebilecek kadar...

Yılmaz Erdoğan'ın, birliktelik yaşadıklarını iddia ederek sosyal medyada fotoğraf ve videolar yayan Cansu Taşkın hakkında dava açacağı iddialarıyla ilgili sessizliğini bozmuş ve "Ben kimseyi dava etmeyeceğim" demişti. Erdoğan'ın açıklamasından sonra Cansu Taşkın'dan göndermeli paylaşım geldi.

Magazin 17-04-24 11:04

Şarkıcı Doğuş'un eşi Hoşkedem Hidayetkızı aşk pozuyla dikkat çekti! Yaşlı görünüyor yakışmıyor...

"Gamsız" ve "Ben Sensiz Ne Yaparım?" gibi hit olmuş şarkılarla tanınan Doğuş'un eşi Hoşkedem Hidayetkızı aşk pozuyla dikkat çekti. İhanet iddialarıyla gündeme gelen çift adeta düşman çatlattı.

Magazin 17-04-24 08:43

Toplu taşımanın ortasında bir anda kendisini yere atıp yılan gibi sürünmeye başladı! Çevredekiler kahkahalarına engel olamadı

Fransa'da kaydedildiği iddia edilen görüntüler sosyal medya kullanıcıları arasında popüler olurken görenlere adeta 'Ben ne izledim' dedirtti. Görüntülerde bir kişinin toplu taşıma aracının ortasında bir anda kendisini yere atıp yılan gibi süründüğü anlar yer aldı. O anlara yorum yağdı.

Trend 17-04-24 08:01

Selen Görgüzel takipçisinin yaptığı yoruma sinirlendi! Ben kimsenin yavrusu değilim

Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel son dönemde açıklamaları ve estetikleriyle gündemden düşmüyor. Görgüzel bu kez bir takipçisine verdiği yanıtla gündeme geldi. 'Yavrum' diyen takipçisinin yorumuna sinirlenen Görgüzel, "Annem babam dışında kimsenin yavrusu değilm" dedi.

Magazin 16-04-24 16:46

Ayhan Bora Kaplan'ı mahkemede sinirlendiren iddia: Ben geri zekalı mıyım? TRT önündeki fotoğrafı da soruldu

Türkiye'deki en azılı çetelerden birine ismini veren Ayhan Bora Kaplan, hakkındaki 'Süleyman Soylu' iddiasına mahkemede yanıt verdi. Kaplan'a ayrıca 15 Temmuz 2016'da TRT Genel Müdürlüğü önünde çekilen ağır silahlı fotoğrafı da soruldu. Türkiye'den kaçmak üzereyken yakalandığı iddiasını reddeden Kaplan, "Ben geri zekalı mıyım?" diye çıkıştı.

Haber 16-04-24 16:04

Istakoz krizi gündemdeydi! Armağan Çağlayan'ın Ajda Pekkan'la yaşadığı zorlu Istakoz anısı herkesi şaşırttı

Istakoz meselesi gündemdeyken ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan da geçmişte Ajda Pekkan'la yaşadığı bir anıyı anlattı. Çağlayan, "Ajda Hanım 'Istakozları yiyemem' dedi, ben alerjisi var sandım ama konu farklıymış" ifadelerini kullandı.

Magazin 16-04-24 14:22

Akşener'in profiline tıklayan Fatih Portakal inanamadı! Canlı yayında kameraya gösterdi... 2-3 gündür tuhaf bir gelişme yaşanıyor

İYİ Parti'de genel başkanlığı devretmesi beklenen Meral Akşener'in sosyal medya hesabında son günlerde attığı adımlar gündem oldu. Akşener peş peşe birçok İYİ Partiliyi ve gazeteciyi ya engelledi ya da takipten çıktı. Bu isimler arasında koltuğuna talip olanlar gibi gazeteciler Fatih Portakal ve İsmail Saymaz da vardı. Fatih Portakal'ın canlı yayında "gereksiz bir kapris, çocukça bir hareket" tepkisi dikkat çekti. İsmail Saymaz da "Ben şanslı gruptanım" dedi.

Haber 16-04-24 09:15

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu 'annemi bulmak istiyorum' dedi! Müge Anlı'dan cevap gecikmedi

Geçtiğimiz aylarda evlilik dışı ilişkisinden ikiz kızları olduğu ortaya çıkan Metin Akpınar kızı Duygu Nebioğlu son dönemde babası ile yaşadığı gerginliklerle yeniden gündemde. Geçtiğimiz günlerde 'Ben annemi bulmak istiyorum, bunun için Müge Anlı'dan yardım talep ediyorum' diyen Nebioğlu'na Müge Anlı'dan yanıt gecikmedi.

Magazin 16-04-24 08:26

TV yayın akışı 16 Nisan 2024 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

16 Nisan 2024 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 16 Nisan Salı Bahar, Alita: Savaş Meleği, Ben Bu Cihana Sığmazam, Hedefim Sensin, Mehmed: Fetihler Sultanı, Yabani ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , NOW yayın akışı nasıl? İşte 16 Nisan Salı 2024 TV yayın akışı...

Trend 16-04-24 07:23

'Bakanlık personeliyim' dedi, öfkelenip polisleri tehdit etti!

Kırıkkale'de gelin arabasının plakasını "Evleniyoruz" yazısıyla kapatan sürücü, kendisine kesilen para cezasının ardından öfkelendi. Bakanlık personeli olduğunu öne süren sürücü E.C., polis memurunu, "Allah, bir adli işlemde seni benle karşılaştırır" sözleriyle tehdit etti. "Memur memura böyle yapıyorsa ben de böyle yapacağım" da diyen E.C, polislere ceza fişini de atarak, cezanın e-devletine gönderilmesini istedi.

Haber 14-04-24 15:37