Crush Sendromu Haberleri

Depremden sonra bu yiyeceklerin tüketiminden kaçının! Hayati önem taşıyor

Depremin ardından psikolojik ve sağlık açısından birçok değişiklik yaşanıyor. Depremin etkilerini azaltmak ve sağlığı korumak için çeşitli önlemler alınması gerekiyor. Uzmanlar depremzedelerin yaşanan depremden sonra uygulaması gerekenleri açıkladı.

Haber 15-02-2023 13:32

Yardım etmek isterken ölüme yol açmayın! Depremzedelere asla verilmemesi gereken içecek

Depremin ardından ülkemizden ve dünyadan birçok vatandaş depremzedelere yardım etmeye çalışıyor. Enkazın altından çıkan kişilere yapılan müdahaleler oldukça risk oluşturuyor. Türk Böbrek Vakfı enkaz altında kalan vatandaşlara verilmemesi gereken içeceği paylaşarak uyarılarda bulundu.

Haber 09-02-2023 14:04

Uzmanı paylaştı: Deprem çantasında mutlaka bulunması gereken 3 malzeme

Depremin etkileri her geçen gün artıyor. Enkaz altında kalan kişilerin kurtarılması için arama ve kurtarma çalışmaları devam ediyor. Uzmanlar olası depremlerin etkilerinden korunmak için deprem çantasının önemini vurgulayarak depremde hayat kurtaran yöntemleri açıkladılar.

Haber 08-02-2023 11:24

Crush sendromu nedir, ne demek? Deprem sonrası crush sendromu tedavisi var mı? İşte komplikasyonları

Crush sendromu, Kahramanmaraş ve diğer birçok ilde meydana gelen depremlerin ardından araştırılmaya başlandı. İngilizce bir kelime olan 'crush' ezmek anlamına geliyor. Peki Crush sendromu nedir, ne demek? Crush sendromu, vücut dokularının kısmen veya tamamen ezilmesine verilen isimdir. İşte ayrıntılar...

Haber 07-02-2023 16:59

Crush Sendromu

Crush Sendromu Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Crush Sendromu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.