Destek Başvurusu Haberleri

Yüzlerce kurum destek başvurusu alıyor! Fırsatları görün

Günümüzde yüzlerce kurum destek elemanı olarak adlandırılan eleman açığını kapatmak ve vatandaşları işe almak için personel ilanları verir. Destek elemanları genellikle belirli bir süre boyunca çalışmak için işe alınır. Özellikle mağazaların indirim dönemlerinde destek elemanlarına duyulan ihtiyaç artar. Belirli bir süre boyunca çalışacağınız ve para kazanma şansı yakalayacağınız destek elemanlarının hangi mağazalar tarafından arandığını en güncel haberler sayesinde öğrenebilirsiniz.

Finans 11-01-2024 17:33

Bakan Yanık, canlı yayında duyurdu: Aylık 850 ila 1250 TL verilecek , ilk ödemeler bu hafta

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Derya Yanık, 1 milyon çocuğun eğitimine destek olacak ‘anaokulu destek ödemesinin bu hafta hesaplara yatacağını açıkladı. Öte yandan Bakan Yanık, üniversitelilere ulaşım desteği hakkında yılda iki kez tek yön 500 liraya kadar ödeme verileceğini de duyurdu.

Finans 13-10-2022 11:36

Çocuk desteği parası ne kadar? 2022 Çocuk desteği parası başvuru şartları neler?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sosyal yardım ödemelerinde artış yapıldı. Sosyal yardım paralarının içinde yer alan çocuk desteği hakkındaki detaylar da araştırılmaya başlandı. 'Çocuk Destek Bileşeni' adlı program hakkında merak edilenler gün yüzüne kavuştu. Peki Çocuk desteği parası ne kadar? 2022 Çocuk desteği parası başvuru şartları neler? İşte merak edilenler...

Finans 03-10-2022 09:19

Doğal gaz desteğinde yeni dönem başlıyor! 1150 TL’ye kadar ödeniyor! Başvurular e-Devlet’ten…

Milyonlarca haneyi kapsayan doğal gaz destek ödemelerinde ikinci ödemenin yapılacağı tarih belli oldu. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, ikinci ödemenin ekim ila kasım ayları arasında yapılacağını belirtirken yıllık 450 ile 1150 TL arasında değişen destek ödemesi başvurularının da alınmaya başladığını belirtti. Başvurular e-Devlet üzerinden yapılıyor. İşte son dakika doğal gaz destek ödemeleri ile ilgili gelen haberin detayları…

Finans 16-08-2022 07:35

Destek Başvurusu

Destek Başvurusu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Destek Başvurusu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.