Destek Basvurusu Haberleri

Yeşil Dönüşüm Destek Programı uygulamaya alınıyor! İşte başvurabilecek şirketler

Yeşil Dönüşüm Destek Programı uygulamaya alınıyor. Programa sadece imalat sanayisinde faaliyet gösteren Türkiye'de yerleşik sermaye şirketleri başvurabilecek.

Finans 2024-07-26 15:28:16

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum'dan Fenerbahçe mesajı! Şimdi destek olma zamanı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, sosyal medya hesabından Sarı-Lacivertli kulüp ile ilgili olarak dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Uçum mesajında "Fenerbahçe’mize bir bütün olarak destek olma zamanı" ifadelerini kullandı.

Spor 2024-07-25 22:17:18

Bakan Şimşek'ten Bahçeli yorumu! Verdiği destek çok kıymetli

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Türkiye ekonomisine dair değerlendirmelerini yorumladı. Şimşek, Bahçeli'nin desteğinin çok kıymetli olduğunu söyledi.

Finans 2024-07-23 13:08:39

Bursa'da korkulan oldu! Yangın diğer fabrikalara sıçradı... Evler boşaltıldı, girişler yasaklandı

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde kağıt ve elyaf üretiminin yapıldığı fabrikada sabah saatlerinde yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın sebebiyle çevredeki evler boşaltılırken; yangın diğer fabrikalara sıçradı. Yangını söndürmek için TOMA'lar da destek verdi. Öte yandan mahalleye girişler yasaklandı.

Haber 2024-07-23 11:06:54

EYT’li emekli çalışanlar için SGK prim desteği bitti! ‘Çok zor’ diyerek yaşanacakları anlattı: ‘Çifte vergilendirme gibi bir uygulama…’

Emekli çalışanlar özellikle de EYT'liler için alınan karar reel tarafta olumlu bulunmadı. Esnaf yüzde 5 sosyal güvenlik destek primi uygulamasının kaldırılmasına karşı çıktı. Alınan kararın yeniden gözden geçirilmesini talep etti. Yaşanacak sorunları da anlatan esnaflar kiralar ile ilgili de çağrıda bulundu. 'Çifte vergilendirme gibi bir uygulama" diyerek yeni bir sisteme ihtiyaç duyulduğunun altını çizdiler...

Finans 21-07-24 11:12
EYT

Kooperatifçilik Proje Destek Yönetmeliği'nde değişiklik

Kooperatif ve üst kuruluşlarının üretim ve istihdama katkısı olacak yatırım projelerinin desteklenmesine ilişkin usul ve esasları belirleyen Kooperatifçilik Proje Destek Yönetmeliği'nde değişikliğe gidildi.

Finans 20-07-24 15:45

Bakanlık duyurdu! Çiftçilerin destek ödemeleri hesaplarda

Tarım ve Orman Bakanlığı, 119 milyon 106 bin liralık destekleme ödemesinin çiftçilerin hesabına aktarıldığını bildirdi.

Finans 20-07-24 15:22

Bakan Göktaş duyurdu: SED ödemeleri hesaplarda!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Temmuz ayına ilişkin 1 milyar 21 milyon TL tutarındaki Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesini hesaplara yatırdık” açıklamasını yaptı.

Finans 19-07-24 09:52

Donald Trump'a suikast girişimi sonrası bu akım gündem oldu!

Donald Trump'a geçtiğimiz günlerde düzenlenen suikast girişimi tüm dünyada gündem olmuştu. Eski ABD Başkanı ve şu anda da başkan adayı olan Trump'a liderlerden destek mesajı gelmişti. Trump'a sadece dünya liderleri değil kendi takipçileri de ilginç bir destek verdi. İşte o ilginç görüntüler.

Haber 18-07-24 19:33

Makyör kavgası büyüyor... Bülent Ersoy önce onu kovdu sonra programı bıraktı! Tolgahan Karataş'a Seren Serengil destek çıktı

Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan'ın yanı sıra bu sene Seray Sever'in de dâhil olduğu Show TV'nin fenomen programı Dünya Güzellerim yine karıştı. Bülent Ersoy makyörü Tolgahan Karataş'ı kovduğunu sonrada programı bıraktığını açıkladı. Ersoy, Tolgahan Karataş'ın bazı erkeklerle uygunsuz biçimlerini gördüğünü söyledi. Seren Serengil konuya dahil oldu ve Tolgahan Karataş'a destek çıktı.

Magazin 18-07-24 11:00

YouTuber Ali Ertuğrul Öztarsu, ilk Türk budist rahibi ziyaret etti! Ritüellerini gösterdi... Odamda küçük bir Buddha köşesi bile yapmıştım

YouTuber Ali Ertuğrul Öztarsu, Güney Kore ziyareti sırasında Kore’de yaşayan Türk Budist rahip Ruchan'ı ziyaret etti. Ruchan'ın tapınak yaşamı ve ritüellerine dair verdikleri bilgiler kısa sürede ilgi odağı olmayı başardı. Ailesinin rahiplik konusunda kendisine destek olduğunu dile getiren Ruchan, "1800 senelik Kore'deki Budist tarihindeki ilk Türk rahibi benim. Bunun haklı gururu içindeyim" dedi.

Trend 18-07-24 10:56

TFF seçimi öncesi UEFA ve FIFA'dan tarihi karar! Ali Koç protesto ederek koltuğa oturmadı...

TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul Toplantısı, Ankara'da gerçekleştiriliyor. TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nın Divan Başkanlığı için Mehmet Baykan'a 146 oy verildiği duyuruldu ve Baykan, Divan Başkanı seçildi. Mevcut başkan Büyükekşi'ye 183 destek imzası, Hacıosmanoğlu'na ise 95 destek imzasının bulunduğu belirtilirken, 23 delegenin iki adaya da imza atması sonucu, Mehmet Büyükekşi'nin imza sayısı 160, İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'nun imza sayısı 72'de kaldı.

Spor 18-07-24 09:27

İzmir'de skandal olay! Yunan şarkıcı Türk bayrağı ve Atatürk posteri var diye sahneye çıkmadı, tepki yağdı

Çeşme'de Türk Eğitim Vakfı'na destek konseri düzenlendi. Yunan şarkıcı Despina Vandi, sahnede Türk bayrağı ve Atatürk resmi olduğu gerekçesiyle sahneye çıkmadı. Seyirciler bu duruma tepki göstererek İzmir Marşı okudu. Sahneye çıkan Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli ise "Hiçbir güç ne bayrağımızı ne de Atatürk'ün posterini indirmeye yeltenemez. Bunu aklından da geçiremez. Hanımefendi ivedilikle bu şehrin sınırlarını terk etsin" ifadelerini kullandı.

Manşet 17-07-24 22:34

Hayvancılığa yeni destek modeli geliyor

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, hayvancılıkta yeni destek modeline ilişkin açıklamalarda bulundu.

Finans 17-07-24 13:38

SSK, Bağ-Kur, memur... EYT'lilerin yarısı çalışıyordu, yüzde 5'lik destek sona erdi: 'İşveren sineye çekmeyecek, işlerini kaybedecekler...'

EYT ile emekli olanların yarısından çoğu emekli maaşı yetersiz kaldığı için çalışmaya devam ediyordu. Ancak dün işverene sağlanan prim desteği sona erdi. O açıklama sonrası dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Yüzde 5 prim desteğinin bitmesi ile işverenlerin EYT'li çalışan emeklileri işten çıkaracağı dile getirildi. "İşveren maliyet artışını sineye çekmeyebilir. Muhtemelen EYT'li çalışanların ekseriyeti işini kaybedecek” denildi.

Finans 17-07-24 08:38
EYT

İki asgari ücretin altına destek! İstanbul’da kentsel dönüşüm hamlesi: İBB kabul etti KİPTAŞ yapacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şehrin depreme dayanıklı hale gelmesi için maddi destek projesini hayata geçiriyor. Proje kapsamında riskli evlerin yenilenmesine yüzde 40 ila 65 maddi destek sağlanacak. İlk etapta 7 çok riskli binanın yıkılıp yeniden yapılması planlanıyor. İBB Meclis'inde onaylanan projeyi ise KİPTAŞ hayata geçirecek.

Finans 12-07-24 13:57

Seyahat edecek herkes için zorunlu oldu! Tüm havalimanlarında geçerli: Ceza rakamındaki artışa destek

Havacılık güvenliğini artırmak ve uluslararası düzenlemelere uyum sağlamak amacıyla çıkarılan düzenleme kapsamında havalimanlarında tüm yolcuların elle aranmalarına imkan veren düzenleme Resmi Gazete'de yayımlanmıştı. Karara sektörden de destek geldi.

Finans 12-07-24 11:29

Kılıçdaroğlu'ndan Tanju Özcan'a zehir zemberek sözler! 'Cenazeme gelme, yazık sana verdiğim emeklere...' AK Partili Faruk Özlü'den Kılıçdaroğlu'na destek

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan için zehir zemberek sözler kullandı. Özcan için "Serseri mayın gibisin. Dengeni yitirmişsin" diyen Kılıçdaroğlu, "Gün olur ecel vuku bulursa cenazeme katılmanı istemiyorum..." dedi. Özcan'dan da yanıt geldi. Öte yandan Kılıçdaroğlu'nun paylaşımına AK Partili Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü'den destek geldi.

Manşet 11-07-24 18:08

Bakan Göktaş duyurdu: Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini hesaplarda!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini hesaplara yatırdıklarını açıkladı. Destek ödemelerinin tutarı ise 4 milyar TL olarak duyuruldu.

Finans 11-07-24 12:20

ABD'de mortgage faizleri yüzde 7'yi gördü, başvurular gerilemeye devam etti

ABD'de 30 yıl vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı yüzde 7 olurken mortgage başvuruları yüzde 0,2 azaldı. MBA Başkan Yardımcısı ve Baş Ekonomist Yardımcısı Joel Kan, son dönemde mortgage faizlerindeki artışın, talebi yavaşlattığını belirtti. Kan, satın alma başvurularının bazı destek programlarının etkisiyle hafif artış gösterdiğini, yeniden finansman başvurularının ise artan faiz oranlarına paralel olarak art arda dördüncü haftada azalış gösterdiğini kaydetti.

Finans 10-07-24 17:50

‘Eşit Ücret’ sertifikası aldılar! Toplumsal cinsiyet eşitliği kapsamında önemli adım

Kadın ve erkeklerin iş hayatında eşit maaş alamadığı tartışmaları ile ilgili Türkiye’nin önde gelen sanayi kuruluşlarından önemli adımlar gelmeye devam ediyor. Toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanmasına destek amacıyla kurumlardaki ücret eşitsizliğini bağımsız şekilde değerlendiren İsviçreli EQUAL-SALARY Foundation’ın (Eşit Ücret Derneği) verdiği ‘Eşit Ücret Sertifikası’nı (EQUAL-SALARY Certification) ilk kez bir Türk holdinge de verildi.

Finans 10-07-24 12:07

Türkiye'nin en kritik sorunu olabilir! Harekete geçildi, asgari ücret kadar destek geliyor: Detaylar belli oldu

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu'nda (MYK) nüfus artışındaki yavaşlamaya karşı alınacak tedbirler görüşüldü. Yapılan toplantıda doğum parasının güncellenmesi, 3 çocuklu ailelere en az asgari ücret kadar bakım desteği verilmesi gibi maddeler masaya yatırıldı. Bu adımlarla nüfus artışı teşvik edilmek istenilirken, çocuk okula başlayana kadar anneye kısmi çalışma hakkı tanınmasını da içeren yeni tedbirlerin geleceği belirtiliyor.

Finans 10-07-24 08:25

Kılıçdaroğlu'ndan Özgür Özel'e destek! 'Ben de katılacağım'

CHP Gençlik Kolları'nın sosyal medya paylaşımına CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan destek geldi. Emekli maaşları ve asgari ücret için eylem çağrısı yapan Özgür Özel'in çağrısına sosyal medya hesabından 'Ben de katılacağım' yanıtını verdi. İşte detaylar...

Haber 09-07-24 19:43

Diplomasını almaya 'bozkurt' işareti yaparak çıktı: ''Merih Demiral'e destek için''

Merih Demiral'in 'bozkurt' işareti yapmasıyla 2 maç men cezası verilmesi, tüm Türkiye'de yankı buldu. Ülkenin dört bir tarafından bu karara tepki yağarken, Demiral'e bir destek de Kafkas Üniversitesi öğrencisinden geldi. Ayşen Arda İşçi diplomasını almaya sahneye çıkarken 'bozkurt' işareti yaparak, Demiral'i destelediğini ifade etti.

Haber 08-07-24 13:33

Bolu Dağı ezberi bozuldu: Sosyal medyada Belediye Başkanı Özlü'ye destek yağıyor! İsmi yanlış biliniyor, burası Düzce Dağı

Bolu Dağı mı Düzce Dağı mı? Türkiye’nin en önemli geçiş güzergahlarından biriyle ilgili Belediye Başkanı Faruk Özlü'nün paylaşımı yepyeni bir tartışma başlattı. Özlü'nün iddiasına göre Bolu Dağı'nın ismi yanlış biliniyor! Sosyal medyada Bolu Dağı tartışmasına yorum yağdı.

Haber 07-07-24 15:03

Hizbullah, İsrail'in Ruveysat el-Alem mevzisini vurdu!

Hizbullah, İsrail'in Kefr Şuba Tepeleri'ndeki Ruveysat el-Alem mevzisini vurdu. Yaptığı açıklamada saldırıyı Gazze saldırılarına karşılık Filistin halkının direnişine destek verdiğini göstermek amacıyla yaptığını belirtti. İsrail, Hizbullah'ın önemli isimlerinden Meysem Mustafa el-Attar'ı öldürdüğünü yazılı olarak bildirmişti.

Haber 07-07-24 12:10

Selçuk Özdağ'dan Milli Takım'a videolu destek! 'Portakal böyle soyulur'

Milli Takımımızın bu akşam Hollanda ile karşı karşıya gelecek. Saadet Partisi Grup Başkanı ve Muğla Milletvekili Selçuk Özdağ, milli maç öncesi dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım...

Haber 06-07-24 19:48

Mehmetçik’ten A Milli Futbol Takımı’na destek! Ay-yıldızlılara mesaj gönderdiler

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), EURO 2024 maçında Hollanda karşısında yarı final için mücadele edecek olan A Milli Futbol Takımı’na çeşitli birliklerde görev yapan Mehmetçiklerin destek mesajlarını içeren bir video paylaştı.

Spor 06-07-24 18:16

Altın fiyatları yükselişe geçti! Kuyumcular gram altının alternatifini açıkladı: Sadece 600 lira…

Haftaya kararsız bir başlangıç yapan altın fiyatları 1 ayın en yüksek seviyesine kadar yükseldi. Ons altın fiyatındaki yükseliş gram altın fiyatına da destek verdi ve yükseliş son bir haftada yüzde 2’nin üzerine çıktı. Düğün sezonunda yeniden yükselişe geçen altın için kuyumcular yeni alternatifi açıkladı. Kuyumcular 600 lira seviyelerindeki 0,25 gram ucuz hediyelik altına rağbet olduğunu söylediler.

Finans 06-07-24 11:57

Bakan Bolat, Müjdemiz olsun! diyerek duyurdu! 400 bin lirayı aşan hibe: Başvuru tarihi belli oldu

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, kooperatiflere yönelik hibe destek paketini duyurdu. Pakette hibe desteği 408 bin lirayı buldu. Başvurular için son tarih ise 31 Temmuz olarak açıklandı. Bakan Bolat hibe desteği için "Müjdemiz olsun" ifadesini kullandı.

Finans 04-07-24 09:49

Bahçeli'den Merih'e destek, UEFA'ya tepki: Bozkurt işareti Türk milletinin dünyaya mesajıdır!

Son dakika haberi: MHP lideri Devlet Bahçeli, UEFA'nın Avusturya maçındaki golü sonrası Bozkurt işareti yapması nedeniyle soruşturma başlatmasına tepki gösterdi. MHP lideri Bahçeli yaptığı açıklamada "Merih evladımızın fileleri havalandırmasını müteakiben yaptığı Bozkurt işareti Türk milletinin dünyaya mesajı olup UEFA’nın bu kapsamda soruşturma başlatması hem maksatlı hem de son günlerde tehlikeli şekilde mesafe alan zincirleme provokasyonların bir ara istasyonudur." dedi.

Haber 03-07-24 13:35

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'tan Merih Demiral'a destek paylaşımı!

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, UEFA'nın Merih Demiral hakkında soruşturma açması hakkında bir paylaşımda bulundu. İşte detaylar...

Spor 03-07-24 12:53

SON DAKİKA: 65 yaş aylığı, engelli aylıkları, evde bakım maaşı… Sosyal destek ödemelerine memur zammı dokunuşu! 9 bin TL’nin üzerine çıktı

Son dakika haberi… Bugün açıklanan 6 aylık memur enflasyon farkı ile sosyal yardım ödemeleri de değişti. Yüzde 19,31 oranında artacak 2024 Temmuz memur maaşları 65 yaş aylığı, evde bakım parası, engelli maaşı gibi ödemeleri yukarı taşıdı. Her yıl Ocak ve Temmuz aylarında memur maaşına yapılan zam kadar yükselen yardım ödemelerinde yeni rakamlar tek tek hesaplandı. İşte detaylar…

Finans 03-07-24 10:47

Onur Tuna imaj değiştirdi! Görenler Çakma Icardi dedi... İsmail Hacıoğlu ise destek oldu

Şahane Hayatım dizisiyle son olarak ekranda olan Onur Tuna imaj değişikliğiyle herkesi şoke etti. Onur Tuna'yı görenler Görenler "Çakma Icardi" derken İsmail Hacıoğlu ise arkadaşına destek oldu.

Magazin 30-06-24 14:37

Bakan Bayraktar'dan elektrik zammı açıklaması! Fatura destek uygulamasını hatırlattı

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), enerji üretim maliyetlerindeki artış nedeniyle elektriğin farklı grupları için fiyat artışı yapıldığını bildirdi. EPDK'nın yüzde 38'lik zammı gündem oldu. Zamla ilgili bir açıklama da Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı'ndan geldi.

Finans 30-06-24 14:29

AB'den Belarus kararı: Yaptırım uygulanacak!

Avrupa Birliği (AB), Ukrayna savaşında Rusya'ya destek verdiği gerekçesiyle Belarus'a ticaret, çeşitli hizmetler, ulaşım konusunda ve mevcut yaptırımların çevresinden dolaşılmasını önleyecek yeni kısıtlayıcı tedbirler uygulama kararı aldı.

Finans 30-06-24 10:54

Bakan Yumaklı duyurdu: Destek ödemeleri hesaplarda

Tarımsal destekleme ödemelerini bekleyenler dikkat! Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, ödemelerin çiftçilerin hesaplarına yatırıldığını duyurdu.

Finans 30-06-24 10:27

Babasından devralmıştı... Çırak bulamayınca mesleği eşine öğretti! 'Ona destek amaçlı bu işe başladım'

Tokat’ta bakırcılık mesleğiyle uğraşan Mehmet Küçük, babasından devir aldığı mesleğini yarım asırdır sürdürmesine rağmen mesleği devredecek bir çırak bulamayınca eşini usta olarak yetiştirdi.

Kadin 29-06-24 16:39

Tanesini 20 bin TL'ye satıyorlar! Kadınlara gelir kapısı oldu... Japonya'dan birincilik bile geldi

Ardahan'ın Damal ilçesinde yaşayan Gülfidan Atmaca tarafından yaklaşık 50 yıl önce yapımına başlanan Damal bebek, yöre kadınları için gelir kaynağı oldu. Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan aile sosyal destek kurslarına katılan kadınlar, usta öğreticilerden hem Damal bebeği yapmayı öğreniyor, hem de ürettikleri bebekleri satarak aile ekonomisine katkı sağlıyor. Damal bebekler, 800 ile 20 bin lira arasında alıcı buluyor.

Kadin 28-06-24 10:12

Azerbaycan askerleri, Cenk Tosun’un galibiyeti getiren golüyle büyük coşku yaşadı

A Milli Takımımız, Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Çekya'yı son dakikada Cenk Tosun'un attığı müthiş golle 2-1 mağlup etti. Türkiye A Milli Futbol Takımımızın son 16 turuna kalması, kardeş ülke Azerbaycan'da da coşkuyla kutlandı. Azerbaycan ordusu askerleri, Cenk Tosun'un galibiyet golü sonrası büyük sevinç yaşadı. Milli Savunma Bakanlığı, Azerbaycan askerlerinin galibiyet sevincinin görüntülerini "Can Azerbaycan'dan Bizim Çocuklara tam destek" notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.

Spor 27-06-24 01:31

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan milli takıma destek mesajı

Türkiye'nin Çekya ile karşılaştığı maç öncesi Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, milli takıma destek için led ekranlarından "Türkiye olarak yüreğimiz sizinle, başarılar" mesajını yayımladı.

Spor 26-06-24 23:13

Lenf kanseri (Lenfoma) nedir, belirtileri nelerdir? Lenf kanseri (Lenfoma) tedavisi

Lenf kanseri, erken teşhis ve uygun tedavi ile yönetilebilir bir hastalıktır. Hastaların, tedavi seçeneklerini doktorlarıyla tartışmaları ve kişiselleştirilmiş bir tedavi planı oluşturmaları önemlidir. Her bireyin durumu farklı olduğundan, tedavi sürecinde profesyonel tıbbi rehberlik ve destek almak hayati önem taşır.

Haber 26-06-24 22:17

Nakdi destek, kesintisiz maaş... Doğuma teşvik için hepsi mercek altında! Doğurganlıkta 'Türkiye' uyarlaması

Doğum oranlarını artırmak için yeni önlemler yolda! Cumhurbaşkanı Erdoğan doğum oranlarını "Türkiye açısından varoluşsal bir tehdit, bir felaket" olarak nitelendirmişti. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı çalışmalarını hızlandırdı. Bu kapsamda dünyada öne çıkan örnekler mercek altına alındı: Nakdi destek, kesintisiz maaş, robot bebekler...

Finans 25-06-24 08:54

SON DAKİKA: Emekli zammı, memur maaşı, kıdem, yardımlar… 7’den 77’ye herkesin merak ettiği tablo: Takvim ortaya çıktı

Son dakika haberi… 3 Temmuz’da milyonların geliri yeniden belirlenecek. En düşük emekli maaşı düzenlemesi ile emekli zammı, memur maaş zammı, destek ödemeleri, kıdem tazminatı gibi alanlarda 6 aylık enflasyon farkı ile yeni rakamlar netleşecek. SSK, Bağ-Kur, memur emeklisi ve memurun yanında çalışan, çalışmayan birçok kişinin merak ettiği yeni zamlar için tablo üç aşağı beş yukarı netleşti. Peki kim ne kadar maaş alacak? İşte ödeme takvimi ve haberin detayları…

Finans 25-06-24 07:48

Karaciğer dostu 10 besin: Faydalarını duyan markete koşuyor!

Vücudun en önemli organlarından biri olan karaciğer, vücuttaki toksik (zehirli) maddelerin uzaklaştırılması, metabolizma ve sindirim sisteminde rol alması ve bağışıklık fonksiyonlarını yerine getirme gibi önemli görevlere sahip. Dolayısıyla sağlıklı ve çalışan bir karaciğer olmadan bir kişi hayatını sürdüremez. Birbirinden faydalı bu 10 besini tüketerek hem karaciğer hem de genel sağlığınıza destek verebilirsiniz.

Kadin 24-06-24 15:00

Yeni vergi paketinde ÖTV'siz araçlara tırpan! Muafiyet yerine destek gelebilir!

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın yeni vergi paketinde sona gelindi. Paketin bazı maddeleri tartışmalara neden olurken paketten ÖTV'siz araçlar için de bir düzenleme yapılacağı kaydedildi. Engellilerin kullandığı araçlar için alternatif iki düzenleme üzerinde çalışıldığı konuşuluyor.

Finans 23-06-24 08:42

Portekiz kazandı, HDP'li eski vekil galibiyeti kutladı! Sosyal medyada tepkiler çığ gibi...

A Milli Futbol Takımı, EURO2024'te oynadığı ikinci maçta Portekiz'e 3-0 kaybetti. HDP'li eski vekil Ferhat Encü'nün Portekiz'e destek paylaşımı sosyal medyada tepki çekti.

Spor 22-06-24 20:58

'Şehit Hakan Telli' operasyonu kamerada! Anucur çetesine büyük darbe: Uzi, balistik yelek, kar maskeleri bulundu

Kağıthane’de geçen yıl evlerine yapılan baskında polis memuru Hakan Telli’yi şehit eden “Anucur” çetesine eş zamanlı şafak operasyonu düzenlendi. Özel harekat polislerinin de destek verdiği operasyon kameralara yansırken, evde yapılan aramada otomatik silah, balistik yelek, kar maskeleri ve uyuşturucular ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 şahıs tutuklandı.

Haber 22-06-24 10:46

Güneşin zararlı ışınlarından korunun! En etkili UV korumalı mayolar

Yaz aylarının neşesini yaşarken güneşin cildimize olan etkisini göz ardı etmememiz gerekir. Güneşin zararlı UV ışınlarına karşı korunmanın en önemli adımlarından biri ise doğru mayo seçiminden geçiyor. UV özellikli mayolar, sadece şıklık ve konfor sağlamakla kalmayıp aynı zamanda cildinizi güneşin olumsuz etkilerinden de koruyarak sağlığınıza destek olur. Biz de sizler için güneşin zararlı etkilerini önleyen ve stilinizi tamamlayan en etkili UV dirençli mayoları derledik. İşte detaylar!

Haber 22-06-24 01:03