Diş Ipi Haberleri

Diş ipi nasıl kullanılır? Diş ipi fırçalamadan önce mi sonra mı kullanılır?

Kürdanlı veya normal diş ipleri sayesinde diş aralarında kalan yiyecek artıkları kolaylıkla temizlenebilir. Bu nedenle diş ipinin ağız ve diş sağlığı problemlerinin önlenmesi bakımından önemli olduğu söylenebilir. Buna ek olarak bu ürünün dişlere zarar vermemesi için diş ipinin doğru bir şekilde kullanılması gerekir. Dolayısıyla diş ipinin nasıl kullanıldığı, günde kaç defa uygulandığı ve diş telinden nasıl geçirildiği gibi konular farklı başlıklar altında incelenmelidir.

Haber 20-08-2023 01:43

Diş temizliğinde yapılan bu hata kalp sağlığını bitiriyor! Uzmanlar riske karşı uyardı

Dişlerin temiz görünmesi ve sağlıklı olması sadece görünümü değil birçok hastalığı da etkiliyor. Diş hekimleri yaptıkları açıklamalarda diş temizliğinde yapılan ufak bir hatanın kalp sağlığı ve çeşitli hastalıklar üzerinde oldukça etkili olduğunu paylaşıyor.

Haber 05-04-2023 16:58

Ağız kokusunu önemsiz görmeyin! Tedavi edilmezse dişlerinizi teker teker kaybedersiniz

Ağız kokusu rahatsız edici kokular arasında bulunuyor. Özellikle toplu alanlarda büyük problemler yaratan ağız kokusu genellikle önemsiz görülüyor. Ancak ağız kokusunun yarattığı sorunlar sadece sosyal çevreyi değil sağlığı da olumsuz etkiliyor. Geçmeyen ağız kokularının altında yatan nedenler dişlerinizi kaybetmenize neden olabilir.

Haber 16-10-2022 07:54

Diş Ipi

Diş İpi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Diş İpi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.