Ego Konusu Nedir Haberleri

Yeni anayasa çalışmalarıyla ilgili Kurtulmuş konuştu: 'TBMM çatısı altında sürdüreceğiz'

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni anayasa çalışmalarına ilişkin, "Meseleyi birtakım kısıtlar altında tutmamak için, birtakım siyasi tartışmaların konusu haline getirmemek için bütün bu süreci siyasi partilerimizle birlikte TBMM çatısı altında sürdüreceğiz" dedi.

Haber 2024-05-15 23:53:12

Osman Kavala'nın avukatı başvurmuştu! Gezi Parkı davasında 'sürpriz' gelişme: Mahkeme heyeti değişti! Yeniden yargılanma...

Osman Kavala'nın da yargılandığı Gezi Parkı davasında 'sürpriz' bir gelişme yaşandı. Osman Kavala'nın avukatı Hilal Zengin’in başvurusu üzerine yeniden yargılama talebine bakacak olan İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti değişti. Söz konusu gelişmeyi gazeteci İsmail Saymaz duyurdu.

Haber 2024-05-14 16:35:30

Emlakçılar o tarihe dikkat! Mesleki deneyim şartı kaldırıldı

Yetki belgesi almak isteyen emlakçılar için 31 Aralık'a kadar mesleki deneyim şartı kaldırıldı. Ticaret Bakanlığı, söz konusu süreyi 6 aya kadar uzatmaya yetkili olacak.

Finans 2024-05-14 12:52:58

Uzmanından şok açıklama: Sakın bunu yapmayın! Mideye zarar veriyor

Günümüzde en sık tüketilen içecekler arasında çay ve kahve yer alıyor. Çay ve kahvenin zararlı olup olmadığı her zaman tartışma konusu olmuştur. Prof. Dr. Sedat Üstündağ, sıvı ihtiyacını karşılamak için kafeinli içeceklerin çok uygun olmadığına dikkat çekerek, "Kahve vücutta sıvı eksikliğine yol açabilir" dedi. Vatandaşlara uyarıda bulunan profesör, çayı sıcak içmenin zararlarından da bahsetti. İşte detaylar...

Haber 2024-05-14 12:05:55

Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi nedir? 2024 Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi'nde neler var?

Kamu tasarruf programının 2024 yılında başlanmasına karar verilen planları arasında taşıtlar ve binalar ile enerji kaynakları gibi başlıklara yönelik olan kararlar yer alır. Bu kararlarla mevcut kaynakların gözlemlenerek daha dikkatli ve verimli bir şekilde kullanılması hedeflenmiştir. Bununla birlikte yeni alımlar ile harcamaların azaltılmasına ilişkin olan maddeler de 2024 Kamuda Tasarruf Paketi’nin içerdiği önemli planlar kapsamındadır.

Finans 13-05-24 21:57

Cumhur İttifakı iddialarına 'sarı-kırmızılı' yanıt! MHP'li ismin paylaşımı dikkat çekti: Türkiye'de Lucescu meşhur etmişti

Siyasetin gündeminde son dönemde ortaya atılan iddialardan biri de Cumhur İttifakı'nda çatlaklar yaşandığı yönünde. MHP'den söz konusu iddiaya çarpıcı bir yanıt geldi. Süper Lig'deki son duruma dikkat çeken MHP'li Feti Yıldız, iddiaya Galatasaray'ın eski teknik direktörü Lucescu'nun meşhur ettiği atasözüyle yanıt verdi.

Haber 13-05-24 09:06

Moody's'den İsrail kararı

Moody's İsrail'in kredi notunu teyit etti, görünümünü "negatif" olarak tuttu. Söz konusu kararın, İsrail'in artan jeopolitik risklere maruz kalma durumundan kaynaklandığı belirtilen açıklamada, risklerin hala aşağı yönlü olduğu kaydedildi.

Finans 12-05-24 13:07

CHP'den belediyelere genelge! Dikkat çeken ifadeler: 'Kayırmacılıktan kaçının'

CHP'li belediyelerde son günlerde yapılan atama kararları gündem olmuştu. CHP Genel Merkezi, CHP'li belediyelere "Kayırmacılık, şatafat ve israfla mücadele” adı verilen bir genelge gönderdi. Lüks ve şatafattan kaçınılması konusunda bir dizi uyarıların yer aldığı genelgede, "Belediye araçlarını özel işlerinizde kullanmayın, ihalelerde şeffaf olun” ve “Belediye yöneticilerinin akrabalarını, liyakat koşullarını sağlasalar dahi tercih konusu yapmayın" ifadelerine yer verildi.

Haber 11-05-24 18:37
CHP

Gaddar'daki Adnan Oktar göndermesi sosyal medyayı salladı! Eline makası aldı ve 'hadım edeceğim seni' dedi! O anlar gündem oldu

Son dönemde dizilerde yapılan politik göndermelerin yanı sıra, gerçek hayatta yaşanan suç örgütü ilişkilerine değinilmesi de dikkat çekiyor. Bu defa Çağatay Ulusoy'un başrolünde olduğu 'Gaddar' dizisinde Adnan Oktar suç örgütü konusu işlendi. Dizide Mehdi olduğunu söyleyen Arif Mübarek'in 'hadım' sahnesi sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 11-05-24 10:55

BM’nin Filistin kararı İsrail’i çıldırttı! İsrail temsilcisinin bu hareketi olay oldu, tepki gecikmedi: ‘Seviyesizlik…’

BM Genel Kurulu, Filistin'in BM üyeliğinin BMGK'de tekrar görüşülmesi ve gözlemci statüsünde olan Filistin'e bazı ilave haklar tanınması talep edilen karar tasarısını kabul etmesi İsrail’i çok kızdırdı! İsrail Daimi Temsilcisi Gilad Erdan, söz konusu kararın bir kopyasını kağıt imha makinesinden geçirdi. BM Sözcüsü Farhan Haq ise hareketi "tiyatral" olarak niteleyip tüm üyelerin BM Şartı'na saygı duymak zorunda olduğunu bildirerek "Bu seviyeye inmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Haber 11-05-24 08:02

Arka Sokaklar'ın ünlü oyuncusu Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu

Büyük bir merakla izlenen Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinin ne zaman final yapacağı merak konusu olmuşken dizinin oyuncu kadrosuna bomba bir isim katıldı.

Kulis 10-05-24 15:38

MHRS'de 'onaylı randevu' dönemi! Ne zaman uygulanacak? Randevuya gidilmezse...

Merkezi Hekim Randevu Sisteminde (MHRS) "Onaylı Randevu" dönemi 13 Mayıs Pazartesi günü başlıyor. Randevuların iptal edilmesi halinde boş kalan kapasitenin bekleyen diğer hastalar için kullanılmasını amaçlayan yeni sistem hakkında merak edilen birçok konu var. "Onaylı Randevu Sistemi" nedir ve ne zaman uygulamaya girecek? gibi soruların cevaplarını haberimizde derledik. İşte yeni sisteme ilişkin merak edilen 10 soru ve yanıtları!

Haber 10-05-24 11:35

Syedra Antik Kenti'nde ağır iş makinelerinin çalıştırıldığı iddialarına yalanlama

Syedra Antik Kenti Kazı Başkanı Ertuğ Ergürer, kazı çalışmalarında ağır iş makinelerinin kullanıldığı iddialarına yönelik, "Arkeolojik çalışmalarda kepçe, vinç ve traktör her zaman kullanılan araçlardandır. Dozer veya paletli bir iş aracının kullanılması söz konusu değildir." dedi.

Yurthaber 10-05-24 10:50

Tensip zaptı nedir? Tensip zaptı hazırlandı ne demek?

Tensip, kelime anlamı olarak Türk Dil Kurumu’na ait olan resmî Türkçe Sözlük’te de tanımlandığı gibi uygun görme, yanaştırma gibi anlamlara gelir. Bu kelimenin aynı zamanda hukuk alanında da karşılığı bulunur. Ayrıca farklı kelimelerle bir araya gelerek yeni hukuk terimlerine karşılık gelen yeni kelimeler ortaya çıkabilmektedir. Peki, tensip zaptı nedir? Tensip zaptı hazırlandı ne demek?

Haber 10-05-24 03:22

Telif hakkı nedir? Telif hakkı nasıl alınır?

Herhangi bir alanda üretim yapan kişilerin yaptıkları üretimlerin güvenliğini sağlamak, kişilerin haklarını koruyabilmek ve bu hakların yasal yollarla sağlanabilmesini mümkün kılmak için bazı resmî işlemlerin yapılması gerekir. Bir şeyi resmî olarak kayıt etmek kişilerin haklarını korumak adına ön planda tutulur. Bu anlamda telif hakkı da son derece önemlidir. Peki, telif hakkı nedir? Telif hakkı nasıl alınır?

Haber 10-05-24 02:58

Apostil nedir? Apostil nasıl ve nerede yapılır?

Yurt içinde ya da yurt dışında başka ülkelerde de kullanılmak üzere devlet onayı bulunan resmî olarak kabul gören çeşitli evraklar bulunur. Uluslararası alanlarda bir belgenin resmî olması için o belgede bazı şartlar aranabilmektedir. Bu şartların yerine getirilip getirmediği yetkili makamlarca takip edilir.

Haber 10-05-24 02:30

GBT nedir, ne anlama gelir? GBT’de neler çıkar? GBT açılımı

Devletlerin, ülkelerin, halkın güvenliğini sağlamak ve mevcut güvenliği korumak gibi amaçlara yönelik olarak oluşturduğu ve geliştirdiği güvenlik önlemleri ve güvenlik sistemleri vardır. Ülkemizde bu kamu hizmetleri İçişleri Bakanlığı’na bağlı olarak faaliyet gösterir.

Haber 10-05-24 02:02
gbt

Şubat 2020'den bu yana bir ilk! Türkiye'nin 5 yıllık kredi risk primi 276 baz puan seviyesine geriledi

Türkiye'nin 5 yıllık kredi risk primi (CDS), 276 baz puanla Şubat 2020'den bu yana en düşük seviyeye geriledi. CDS böylece Kovid-19 salgını öncesi seviyeye döndü. Analistler, söz konusu harekette, Türkiye'nin yurt dışı swap kanallarını açmak için adımlar attığına yönelik haber akışının etkili olduğunu ifade etti.

Finans 09-05-24 18:13

Yarın 81 ilde okullar tatil mi? MEB'den açıklama geldi... Müdür cinayeti sonrası öğretmenler karar almıştı

Son dakika haberi: Okullar 10 Mayıs cuma günü (yarın) tatil mi diye merak edilirken, Milli Eğitim Bakanlığı'ndan açıklama geldi. MEB'den yapılan açıklamada söz konusu tatil iddiaları yalanlandı. İstanbul'da okul müdürü İbrahim Oktugan'ın okuldan atılan öğrenci tarafından öldürülmesi sonrası bazı sendikalar yurt genelinde yarın için protesto kararı almıştı.

Egitim 09-05-24 15:54
meb

Bakan Işıkhan zam yok demişti ama... Asgari ücrete ara zamda son kulis! Canlı yayında rakam duyurdu

Temmuz ayına geri sayım başlarken milyonlarca çalışanın gündeminde asgari ücrete ara zam konusu var. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan 'ara zam' yok dese de zam için kulis bilgileri gündem olmaya devam ediyor. Asgari ücrete ara zamda son kulis ve rakam ne?

Finans 09-05-24 10:01

Bayramlarda Özgür Özel'le telefonlaşırız' dedi, o sözleri duyunca böyle yanıt verdi! Taha Hüseyin Karagöz'den yeni açıklama: Öyle dediyse canı sağ olsun!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'le yaptığı görüşme gündem yaratan ve bazı muhalif isimlerin tepkisiyle karşılaşan Taha Hüseyin Karagöz'den yeni açıklamalar geldi. CHP lideri Özel'in söz konusu randevu ile ilgili kullandığı ifadelerle ilgili konuşan Karagöz, "Öyle dediyse canı sağ olsun. Sonuçta Sayın Genel Başkan'a çok ciddi tazyik var bu anlamda." dedi.

Haber 09-05-24 09:06

Fatih Portakal'dan CHP'li Mustafa Bozbey'e sert tepki! Adeta çileden çıktı: Hiç utanma yok!

Atama iddialarıyla gündeme gelen CHP'li Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Bozbey'e gazeteci Fatih Portakal'dan çok sert tepki geldi. Söz konusu zihniyetin hastalıklı bir zihniyet olduğunu ve bunlardan kurtulmak gerektiğini belirten Portakal, "Gerçekten bazılarında hiç utanma yok" diye konuştu.

Haber 09-05-24 06:48

Nakit avans nedir? Nakit avans nasıl çekilir, nasıl ödenir? Nakit avans hesaplama

Bankalar tarafından müşterilere sunulan hizmetler arasında yer alan nakit avans seçeneği sayesinde acil nakit para ihtiyacı giderilebilir. Bankamatiklerden çekilmesi mümkün olan nakit avansın geri ödemesi ise mevcut borca eklenen faiz tutarı ve diğer giderlerin dikkate alınması sonucunda hesaplanır. Bununla birlikte günümüzde vatandaşlara faizsiz ve taksitli nakit avans seçenekleri de sunulur.

Finans 08-05-24 20:13

Özgür Özel'den 'Taha Hüseyin Karagöz' açıklaması! O görüşme olay olmuştu: Nikah davetiyesi için uğramış!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Taha Hüseyin Karagöz ile makamında yaptığı görüşme olay oldu. Söz konusu ziyaret, muhalif kesimde büyük tepkiye yol açarken, CHP lideri Özgür Özel'den açıklama geldi. Eleştirilerin ardından gazeteci İsmail Küçükkaya'ya konuşan Özel, "Nikah davetiyesi için uğradı, kapıdan çevirecek halimiz yoktu" dedi. Karagöz de eleştirilere yanıt verdi.

Haber 08-05-24 12:19

Futbolda hat trick nedir, nasıl yapılır? Futbolda hat trick yapınca ne olur?

Futbol dünyasında, unutulmaz anlardan biri olan "hat trick" bir futbolcunun bir maçta 3 gol birden atması anlamına gelir. Hat-trick, futbolun nadir gerçekleşen en heyecan verici anlarından biridir. Bu oyuncular için büyük bir başarı olarak kabul edilir.

Spor 08-05-24 11:03

Futbolda asist nedir, nasıl yapılır? Asist kriterleri neler?

Futbol dünya çapında milyonlarca insanın tutkuyla bağlı olduğu ve heyecanla takip ettiği bir spor dalıdır. Bu oyunun heyecanını artıran birçok unsur vardır ancak goller kadar gollerin hazırlanmasında da büyük bir rol oynayan asistler de önemlidir. Peki, asist nedir, nasıl yapılır?

Spor 08-05-24 10:55

Şanzıman nedir, ne işe yarar? Şanzıman bozulursa ne olur?

Şanzıman, bir aracın motorundan tekerleklere güç aktaran ve vites değiştirmeyi sağlayan karmaşık bir mekanizmadır. Bu sistem, aracın hızını ve gücünü kontrol etmekte kritik bir rol oynar. Peki, şanzıman nedir ve bozulursa ne olur?

Haber 08-05-24 10:28

Antifriz nedir, ne işe yarar? Antifriz nasıl kullanılır?

Antifriz araçların motorlarında kullanılan ve donma ve aşırı ısınmayı önleyen bir sıvıdır. Bu önemli sıvı motorun içindeki suyun donmasını ve aşırı sıcaklıklarda buharlaşmasını engeller, böylece motorun düzgün çalışmasını sağlar. Ancak antifrizin sadece soğutma sistemiyle sınırlı bir etkisi yoktur. Aynı zamanda motorun ömrünü ve performansını da artırır. Peki, antifriz nedir ve nereye konulur?

Haber 08-05-24 10:17

Cem Garipoğlu’nun otopsi görüntülerindeki o detay merak konusu olmuştu! İşte ellerindeki ‘morarmanın’ nedeni…

Cem Garipoğlu’nun otopsi raporları ve görüntüleri gündem yarattı. 2009'daki kan donduran Münevver Karabulut cinayetinin zanlısı Cem Garipoğlu'nun otopsi görüntülerinde ellerindeki morarmalar da en çok dikkat çeken detaylardan biri oldu. Her iki el parmaklarında görülen morarmanın nedeni ise ortaya çıktı. İşte Garipoğlu’nun otopsi raporu ile ilgili son detaylar…

Haber 08-05-24 08:14

Pasaport sorgulama nedir, pasaport başvuru sorgulama nasıl yapılır? E-Devlet pasaport başvuru durumu sorgulama

Yurt dışı seyahatleri, tatiller ve ziyaretler için gerekli olan pasaport, uluslararası alanda kabul gören önemli bir belgedir. Kişiler tarafından yapılan talep üzerine bu konuda yetkili olan kurumlar tarafından verilebilir. Başvurular ise direkt olarak kuruma şahsen başvuru yaparak ya da online işlemler aracılığı ile yapılabilir.

Haber 08-05-24 00:35

Sağlık Bakanlığı ÇKYS (Çekirdek Kaynak Yönetim Sistemi) nedir? ÇKYS sorgulama nasıl yapılır? ÇKYS görev yeri ve zimmet sorgulama

Teknolojinin ilerlemesi ve internetin git gide hayatın her alanına girmesi ile birçok işlem telefonlardan ve telefonlara indirilebilen mobil uygulamalar üzerinden yapılabilir hâle gelmiştir. Artık resmî işlemler, devlet ile ilgili bürokratik işler de internet üzerinden, resmî dijital ortamlarda yürütülebilmektedir.

Haber 07-05-24 22:55

MERSİS no nedir, nasıl öğrenilir? MERSİS no sorgulama nasıl yapılır?

Günümüzde teknolojinin ilerlemesi ile internet hayatın her alanına girmeyi başarmıştır. Bu gelişmeler sayesinde birçok işlem internet üzerinden dijital ortamda, internet siteleri ya da mobil uygulamalar aracılığı ile mobil cihazlardan yapılabilmektedir. Resmî ve devlet ile ilgili işler de resmî ve dijital ortamlarda gerçekleştirilebilmektedir.

Haber 07-05-24 22:20

Model Isabelle Mathers'in arkadaşının düğünde tercih ettiği kıyafeti tartışma konusu oldu! Yorumlar peşi sıra geldi: Fazla uygunsuz

Avustralyalı model Isabelle Mathers'in arkadaşının düğünde tercih ettiği kıyafetiyle sosyal medyanın gündemine yerleşti. Transparan detaylardan oluşan dekolteli elbisesiyle çekilen düğün pozlarını sosyal medyadan paylaşan Mathers'in kıyafeti beğenilmedi.

Trend 07-05-24 10:13

Vergi numarası nedir? Vergi numarası sorgulama nasıl yapılır?

Tüzel kişiler hukuki olarak birden fazla kişinin ya da malın toplanmasından doğan ve tek bir kişi olarak kabul edilen oluşumlardır. Hem özel hem de tüzel olarak şirket, iş yeri ya da marka kurabilmek mümkün olur. Her tüzel ve özel kişinin bir vergi numarası olmalıdır. Peki, vergi numarası sorgulama nasıl yapılır?

Haber 07-05-24 03:13

GTİP nedir, GTİP sorgulama nasıl yapılır?

Türkiye’de Ticaret Bakanlığı’na bağlı olarak faaliyetlerde bulunan Gümrükler Genel Müdürlüğü tarafından takip edilen gümrük işlemleri çeşitli eşyaların ithal ya da ihraç edilmesi, ülke içinde ya da ülke dışında işleme tabi tutulması, geçici olarak ithal edilmesi ya da transferi gibi çeşitli durumları içerir. Her ülkede bazı farklılıklar olsa da ortak durumlar da vardır.

Haber 07-05-24 00:00

UKD nedir, UKD sorgulama nasıl yapılır? Türkiye Satranç Federasyonu UKD sorgulama

Satranç, tarihi çok öncelere dayanan bir spordur. Dünya çapında oynanan bu oyun Türkiye’de de oynanmakta ve satranç oyuncuları desteklenmektedir. Bu oyun ve oyuncuları için çeşitli oluşumlar bulunmaktadır ve devletin de desteği ile ülkemizden dünya çapında üne kavuşmuş birçok satranç oyuncusu çıkmıştır. Peki, UKD nedir, UKD sorgulama nasıl yapılır? Türkiye Satranç Federasyonu UKD sorgulama

Haber 06-05-24 20:57

Araç kasko değeri nedir, nasıl öğrenilir? Kasko değer sorgulama nasıl yapılır?

Kasko, kara taşıtları sigortasına kısaca verilen isimdir. Herhangi bir aracın yanma, çalınma gibi durumlara maruz kalması ya da kaza geçirmesi ile hasar görmesi durumlarına karşılık o aracı güvence altına alan bir sigorta sözleşmesi türü olarak da tanımlanabilir.

Haber 06-05-24 20:32

Geçiş ihlal sorgulama: Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) geçiş ihlal sorgulama nasıl yapılır? Geçiş ihlali ve ihlalli geçiş sorgulama

Trafikte düzeni sağlamak, hem can hem de mal güvenliğini koruyabilmek için türlü kurallar geliştirilmiştir. Bu kuralların ihlali söz konusu olduğunda ihlalin oranı doğrultusunda çeşitli cezalar ve yaptırımlar uygulanır. Geçiş ihlali cezaya tabi tutulan durumlar arasındadır.

Haber 06-05-24 19:56

CHP'den ses getirecek yeni asgari ücret önerisi! '3 ayda bir zam' istedi, 'eğer yapılamıyorsa' diyerek alternatifini açıkladı

Asgari ücret son yıllarda Türkiye'nin en çok konuşulan konusu oldu. Son olarak Ocak ayında 17 bin 2 liraya çıkarıldı ancak enflasyondaki artışla beraber 'Temmuz'da asgari ücrete zam olacak mı?' sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Hükümet kanadından yapılmayacağına dair açıklamalar gelse de CHP'den asgari ücretle ilgili yeni bir öneri geldi. İşte detaylar...

Finans 06-05-24 16:52

20 yıldır montum yoktu demişti! Acun Ilıcalı'nın üzerindeki montun fiyatı sosyal medyanın diline düştü

Her açıklamasıyla adından söz ettiren Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde “Takım alana kadar montum yoktu, yemin ederim. Çünkü ben kış nedir bilmem ki" demişti. O sözlerden sonra Ilıcalı'nın üzerindeki montun fiyatı ortaya çıktı.

Magazin 06-05-24 12:24

İlker Aksum'un Brad Pitt'e meydan okuması sosyal medyada dalga konusu oldu! Abim sen Çarli ile takılırken...

Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen İlker Aksum bu kez son açıklamalarıyla gündeme gelmişti. 'Brad Pitt gibi yakışıklı değilim ama ondan çok daha iyi oyuncuyum' diyen oyuncunun sözleri sosyal medyada dalga konusu oldu.

Magazin 06-05-24 09:38

Cumhur İttifakı'nda çatlak iddiaları! Tartışmaları son noktayı koyan Erdoğan AK Partili kurmaylarını uyardı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP lideri Özgür Özel'in görüşmesinin yankılarının sürdüğü şu günlerde Cumhur İttifakı'nda çatlak oluştuğu iddiaları da gündeme geldi. Erdoğan söz konusu iddiayı yanıtlarken Devlet Bahçeli ile yaptığı son görüşmeye dikkat çekti. Parti içinde 31 Mart seçimlerinin sonuçları değerlendirilmeye devam ederken Erdoğan, AK Parti cenahında özellikle sosyal medyadan yürüyen tartışmalar üzerinden kurmaylarını uyardı.

Haber 06-05-24 08:48

Aralarında uluslararası çapta suç işleyenler de var! 469 organize suç örgütü çökertildi: Bakan Yerlikaya 10 aylık rakamları paylaştı

Geçtiğimiz haziran ayında göreve gelen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya organize suç örgütlerine yönelik operasyonlarla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Buna göre son 10 ayda 469 organize suç örgütü çökertildi. Söz konusu örgütlerden 15'i uluslararası organize suç örgütleriydi.

Haber 05-05-24 16:48

Sandıktan İmamoğlu mu çıkacak Mansur Yavaş mı? İlk rekabete geri sayım başladı: Yeni başkanı CHP'li belediyeler belirleyecek

CHP'nin en gözde iki belediye başkanı kuşkusuz Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş. Haliyle her ikisinin de önümüzdeki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adaylığını ortaya koyabileceği iddiaları gündemden düşmüyor. Hal böyleyken iki başkan arasında erken bir rekabet söz konusu. İmamoğlu ile Yavaş arasındaki ilk yarış, önümüzdeki aylarda gerçekleşecek olan seçimde başlayabilir.

Haber 05-05-24 12:11

İhracat rekorları kıran Baykar'dan çalışanlarına 18 maaşlık kar payı!

Türk savunma ve havacılık sanayisinde geçen yıl en fazla ihracat yapan şirket olan Baykar, çalışanlarına ortalama 18 maaşa karşılık gelen kar payı dağıttı. Söz konusu karar, BAYKAR yönetimi tarafından çalışanlara mektup ile bildirildi.

Finans 04-05-24 18:34

Lüks aracın ardından 'özel yemek' listesi gündem oldu: Haftanın dört günü kebap, iskender, biftek... Diyanet'ten açıklama geldi: 'İddialar gerçeği yansıtmamaktadır'

Diyanet son günlerde lüks araç kiralamalarıyla gündemdeydi. Şimdi de ortaya çıkan özel yemek listesi kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. İhale dosyasında haftanın dört gününde biftek, bonfile, et haşlama, et kızartma, tavuk, ciğer, kebap türleri ön plana çıkarılırken 3 günde çıkan sebze yemeklerinde ise yeterli oranda et kullanılması vurgusu dikkat çekti. Diyanet söz konusu haberle ilgili yaptığı açıklamada iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

Haber 04-05-24 17:55

Sakalının uzamamasından şikayet eden adam bulduğu çözümle sosyal medyanın gündemine yerleşti! Hayatının en büyük hatası

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntüde sakalının uzamamasından şikayet eden bir adamın kendince bulduğu çözüm tartışma konusu oldu. Görüntülerde dövme dükkanına giden bir adam kalıcı bir sakal görüntüsü elde etmek yüzüne sakal şeklinde dövme yaptırmaya karar verdi. O anları sosyal medyadan paylaşınca gündem yarattı.

Trend 04-05-24 10:48

Yağmur Taktaş ABD'deki evinde ölü bulunmuştu! Ünlü fenomenin ölümünde şoke eden detaylar

28 yaşındaki ünlü fenomen Yağmur Taktaş, Amerika Birleşik Devletleri’nde kaldığı evde ölü bulunmuştu. Taktaş'ın eski sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilirken, ailesi de kızlarının sevgilisinden şikayetçi olmuştu. Taktaş’ın aile avukatı, soruşturmayla ilgili yeni bulguları açıkladı. Avukat, "Yağmur'un kaşlarının ve saçlarının ön kısımlarının tıraşlanması gibi durumlar da söz konusu. Burada bir eziyet, bir işkence var" dedi.

Magazin 03-05-24 17:59

Tarihi görüşmeye damgasını vuran anlar: Özel, Erdoğan'a o fotoğraf ile mektubu verdi! 'Mülakat' detayı da dikkat çekti

AK Parti ve CHP liderleri 8 yıl sonra ilk kez görüştü, siyasetin gündemine damgasını vuran Erdoğan-Özel görüşmesinden merak edilen ayrıntılar ortaya çıktı. Liderlerin hediyeleşme merasiminin ardından Özgür Özel'in Erdoğan'a verdiği fotoğraf ile mektup da dikkat çekti. Son günlerin dillerden düşmeyen konusu yeni anayasa tartışması ve mülakat uygulaması da liderlerin masaya yatırdığı konulardandı. İşte uzun yıllar konuşulacak görüşmenin tüm ayrıntıları...

Haber 03-05-24 08:29