Emre Kargin Haberleri

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda yarın 18 milli sporcu mücadele edecek

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda yarın 18 milli sporcu sahne alacak. Artistik cimnastikte takım ve bireysel elemeler başlayacak. Bercy Arena'da gerçekleştirilecek elemelerde milli sporcular Adem Asil, Ferhat Arıcan, İbrahim Çolak, Ahmet Önder ve Emre Dodanlı, (TSİ) 21.00'de serilerini sunacak.

Spor 2024-07-26 09:28:49

Dansıyla sosyal medyayı salladı! Viral olan akıma katıldı!

Survivor 2024 All Star yarışmasında kırmızı takımda bulunan ve Yunus Emre Özden ile arasındaki samimiyet ile gündemden düşmeyen Aleyna Kalaycıoğlu, arkadaşlarıyla yaptığı dans şovu sosyal medyayı salladı.

Magazin 2024-07-25 16:17:28

Türkiye günlerce Ata Emre Akman cinayetini konuştu! Karar TBMM'ye gönderildi

Balıkesir'de bir zincir restoranda motokurye olarak çalışan Ata Emre Akman'ı (20) bıçaklayarak öldüren E.Ö. (17) ile onu azmettirmekle suçlanan babası Orhan Ö.'nün (39) cezaları belli olmuştu. 35 sayfalık gerekçeli karar açıklandı. Karar, cezanın infazında ortaya çıkacak aksaklıkların düzenlenmesi için TBMM Adalet Komisyonu’na gönderildi.

Haber 2024-07-25 13:31:04

'Senin gibi devletten maaş alanları...' Canlı yayında gerilim! O sözler tartışmayı alevlendirdi 'Memur maaşı değil, danışmanlık maaşı'

Televizyon ekranlarında CHP'li Yunus Emre ile kendisini siyasal iletişimci olarak tanıtan Ferhat Murat arasında yaşanan tasarruf ve maaş gerilimi canlı yayına damga vurdu. Murat'ın tasarruf sorusu sonrası dikkat çeken bir çıkış yapan Emre, "Senin gibi danışmanlık yapmayıp devletten maaş alan insanları kapının önüne koyarak yapacağım" demesi üzerine tartışmanın fitili ateşlendi.

Haber 2024-07-17 13:45:33

Vajinal akıntınız varsa dikkat: Sebebi bu olabilir!

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. Emre Özgü, Özellikle adet döneminde kullanılan hijyenik ped, tampon gibi sentetik materyallerin bakterilerin çoğalması için uygun bir ortam oluşturduğunu, bu sebeple kullanılan pedlerin sık sık değiştirilmesini önerdi.

Kadin 16-07-24 15:46

Jose Mourinho yıldız oyuncuyu azarladı! ''Böyle giderse üst düzey futbolcu olamazsın''

Avusturya kampını bitiren Fenerbahçe'de Jose Mourinho oyuncularıyla toplantı yaptı. Belirlediği bazı isimlerle özel görüşmeler de yapan Mourinho'nun Emre Mor'a sert konuştuğu öğrenildi.

Spor 15-07-24 10:57

Yasemin'i öldürüp üzerine moloz dökmüşler! Kan donduran detaylar: 'Emre ile birlikte ol yoksa seni asansör boşluğuna atarım'

Bursa'da yurttan çıktıktan dört gün sonra bir inşaatta cesedi bulunan Yasemin Cemre İçlikan'ın ölümüne ilişkin davada 17 yaşındaki tutuklu Bedirhan G. hakim karşısına çıktı. Tutuksuz sanıklar Emre C. ve Kadir D. de yaşananları anlattı.

Haber 13-07-24 15:16

Son dakika: Motokurye Ata Emre Akman cinayetinde karar belli oldu!

Son dakika: Balıkesir'de motokurye olarak çalışan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman, Erdoğan Özdemir tarafından 25 yerinden bıçaklanarak katledilmişti. Türkiye'yi yasa boğan olayda karar çıktı. Erdoğan Özdemir'e ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi. Azmettiricilikle suçlanan sanığın babası ise beraat etti.

Haber 12-07-24 16:50

Yalı Çapkını'nın Orhan'ı Emre Altuğ bu defa sahnede kendinden geçti! Şalvarın önü potluk yapınca dile düştü

Son dönemde hem oyunculuk hem de şarkıcılık kariyeriyle adından söz ettiren Emre Altuğ Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği 'Orhan' karakteri ile izleyicisinin karşısına çıkıyordu. Dizinin sezon finali yapmasının ardından sahnelere ağırlık veren ünlü şarkıcı sahne tarzı ve dansı ile gündem oldu. Emre Altuğ'ın şalvarının önü potluk yapınca dillere düştü...

Magazin 12-07-24 10:13

TFF 1. Lig ekibi Sakaryaspor, Fenerbahçe'den Emre Demir ile el sıkıştı!

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de gelecek isimler kadar gidecek isimler de merak edilirken, 20 yaşındaki genç yıldız Emre Demir'in yeni adresi büyük oranda belli oldu. İşte detaylar...

Spor 11-07-24 07:44

Eyüpspor, Emre Akbaba'yı transfer etti

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Eyüpspor, tecrübeli orta saha oyuncusu Emre Akbaba'yı 2 yıllığına kadrosuna kattı.

Spor 07-07-24 16:07

Kırmızı Oda'nın Narin'i Aylin Paksoy evlendi! Gelinliği dikkat çekti

Kırmızı Oda dizisinde Narin rolüyle tanınan Aylin Paksoy Emre Tokcael ile evlendi. Kumsal düğünü yapan güzel oyuncunun mutluluk pozlarına beğeni yağdı. Paksoy'ın gelinliği de sosyal medyada çok beğenildi.

Magazin 07-07-24 13:29

Nagihan sert ifadeler kullanmıştı! Yunus Emre harekete geçti... İfade detayı

Nagihan Karadere ve Yunus Emre Özden, sosyal medyadan karşılıklı ağır ithamlarda bulunmuştu. Nagihan'ın iddiaları sorulunca Yunus Emre "Çok kırıldım" dedi. Eş Beria Özden ise Nagihan hakkında harekete geçtiklerini açıkladı.

Magazin 03-07-24 14:04

Yunus Emre'ye karısının yanında Aleyna sorulunca... Eşim yanımda dedi Beria Özden kendini tutamadı!

Survivor All Star yarışmasında Aleyna ile yaşadığı dostluk sürecinde eşinden "Uzak dur" mesajı alan Yunus Emre Beria Özden ile bir yayına çıktı. Çifte Aleyna sorusu sorulunca ortam biraz gerildi. Yunus Emre "Yanımda eşim var" derken Beria Özden ise bakın ne dedi.

Magazin 03-07-24 07:54

Survivor Aleyna'nın keyfi yerinde! Plajda boy gösterdi

Survivor All Star'a Yunus Emre ile arasındaki dostlukla uzun süre gündemde kalan Aleyna Kalaycıoğlu tatilde stres atıyor. 'Survivor All Star' mücadelesi sonrası yaz sezonunu İzmir Çeşme'de açan Aleyna plajda boy gösterdi.

Magazin 01-07-24 11:11

Kuryelik yaparken Ata Emre Akman vahşice katledilmişti! Davada ara karar

Balıkesir'de Ata Emre Akman'ın kuryelik yaparken hunharca öldürülmesiyle ilgili davanın ilk duruşması görüldü. 11 saat süren duruşmanın ardından dava 12 Temmuz'a ertelendi.

Haber 28-06-24 22:40

Oğlu Kuzey'e 'platonik' olduğunu söylemişti... Çağla Şıkel oğluyla takım mayo giydi! Yorum yağdı

Son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmeyen Çağla Şıkel, geçtiğimiz günlerde Emre Altuğ ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Kuzey'e olan sevgisini anlatmış 'Platoniğe düştüm' sözleriyle dikkat çekmişti. Ünlü isim şimdi de oğluyla takım mayo giyince sosyal medyada yeniden gündem oldu.

Magazin 28-06-24 12:36

Balıkesir'de motokurye üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ın öldürülmesiyle ilgili dava başladı

Balıkesir'de motokuryelik yapan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ı bıçakla öldüren 17 yaşındaki E.Ö. ve onu azmettirdiği öne sürülen babasının yargılanmasına başlandı.

Yurthaber 28-06-24 11:05

Yalı Çapkını'nın Orhan'ı Emre Altuğ hayranlarını korkuttu! Apar topar ameliyat oldu

Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği Orhan karakteri ile adından söz ettiren Emre Altuğ bu defa sevenlerini korkuttu. Kolunda sargı ile görüntülenen Altuğ ameliyat olduğunu söyledi.

Magazin 27-06-24 11:58

Diyetisyenden su uyarısı: Yaz aylarında dikkat! Baş dönmesi, ödem ve ağız kuruluğunuz varsa...

Diyetisyen Mehmet Çağatay Emre, vücutta gerekenden fazla sıvı kaybının dehidrasyona yol açacağını belirterek, “Yaz aylarında yeterli su tüketimi önemli” dedi.

Kadin 26-06-24 08:39

SON DAKİKA | Kerim Dağlıoğlu İspanya'da yakalandı! Kırmızı bültenle aranıyordu, uyuşturucu karteli çökertildi

Son dakika haberi: Kırmızı bültenle aranan ve Emre Karaca ismiyle bilinen örgüt lideri Kerim Dağlıoğlu yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 'Argay Opersayonu' kapsamında onlarca zehir tacirinin gözaltına alındığını duyurdu. 9 aylık takip sonucu İspanya’daki operasyonlarda Fransız, İspanya Guardia Civil ve Türk Emniyetinden oluşan 400’den fazla polis katıldı.

Haber 26-06-24 08:30

Çağla Şıkel eski eşi Emre Altuğ'u dinlemeye gitti! Ben nasıl bir sevap işlemiş olabilirim

Şarkıcı Emre Altuğ ile 2008-2015 yılları arasında evli kalan Çağla Şıkel iki oğlunu alıp eski eşini dinlemeye gitti. Babalarının şarkısı eşliğinde anneleriyle keyifli zaman geçiren Kuzey ve Uzay'ın o anları sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 23-06-24 10:58

Emine Ün “Balo zamanı” deyip paylaştı... Kızı Duru güzelliğiyle sosyal medyayı salladı! Annesine çok benziyor

Emine Ün ile Emre Kınay'ın kızı Duru Kınay liseden mezun oldu. Ün, kızının mezuniyet balosundan birçok kareyi sosyal medya hesabından paylaştı. Kızının annesine olan benzerliği ise dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 22-06-24 17:02

Survivor bitti, kaos bitmedi... Nagihan ile Yunus Emre birbirine girdi! 'Mahkemede hesaplaşacağız'

Aylarca aynı takımda yarışan ve şampiyonluk için ter döken Nagihan Karadere ile Yunus Emre, Survivor'ın bitmesiyle birlikte adeta kanlı bıçaklı oldu. İki yarışmacı sosyal medyada birbirine girdi. Nagihan'ın iddiaları sonrası Yunus Emre'den açıklama gecikmedi.

Magazin 20-06-24 17:55

Evliliğinin onun yüzünden bittiği söyleniyordu… Sinan Akçıl'dan bomba Aleyna Kalaycıoğlu itirafı

Survior All Star'daki performansı ve Yunus Emre ile olan yakınlaşmalarıyla adından sıkça söz ettiren Aleyna Kalaycıoğlu'nun adı bir dönem ünlü şarkıcı Sinan Akçıl ile anılmıştı. Hatta Sinan Akçıl'ın Burcu Kıratlı ile boşanma sebebi de o gösterilmişti. Akçıl'dan bu iddialara açıklama gecikmedi.

Magazin 19-06-24 11:42

Emre Kınay yapımcılara ateş püskürdü! O isimlere fena salladı! 'Satın alınmış takipçili oyuncular...'

Yılan Hikayesi, Güneşi Beklerken, Vurgun gibi birçok başarılı projede yer alan ünlü oyuncu Emre Kınay, en son Dönence dizisindeki baba rolüyle izleyicisinin karşısına çıkmıştı. Rol aldığı yapımlardaki başarısı ile dikkat çeken Emre Kınay şimdi de yapımcılara sert çıktı.

Magazin 19-06-24 07:26

Aleyna Kalaycıoğlu'nun babası yıllar sonra ortaya çıktı! 15 senedir görüşmediğim...

Survivor All Star'ın dikkat çeken isimlerinden Aleyna Kalaycıoğlu son paylaşımıyla gündemde. Yunus Emre ile dostluğu ve sona doğru da düşmanlığıyla adından söz ettiren Aleyna babasına dair yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Magazin 18-06-24 15:15

Survivor bitti ortalık karıştı! Nagihan ve Yunus Emre birbirine girdi: Senin adada yaptığın her pisliğini çarşaf çarşaf anlatmazsam...

Survivor'da yıldızı barışmayan Nagihan ve Yunus Emre yarışma sonrasında birbirine girdi. Nagihan şiddet gördüğü iddialarını sürdürdü ve konu Yunus Emre'nin evliliğine kadar geldi. Yunus Emre ise sert ifadeler kullanırken eş Beria Özden de sessiz kalmadı.

Magazin 18-06-24 12:20

Nagihan Karadere Bazı olaylar kameralar önünde olmadı diyerek anlattı! Yunus Emre iddiası

Survivor All Star'da geçtiğimiz günlerde final heyecanı yaşanmıştı. Survivor'ın şampiyonu Ogeday Girişken oldu. İstanbul'da yapılan finale katılan isimlerden biri de Nagihan Karadere oldu. Muhabirlerin Yunus Emre ile ilgili sorduğu sorulara yanıt veren Karadere, " Çok çok canım yandı. Yunus Emre normal biri değil" dedi.

Magazin 17-06-24 10:03

Galatasaray'dan Emre Can hamlesi! EURO 2024 sonrası masaya oturacaklar

Galatasaray'da transfer çalışmaları başladı. Şampiyonlar Ligi'nde başarı yakalayacak bir kadro kurmak isteyen sarı-kırmızılılar 30 yaşındaki Emre Can'ı gündemine aldı.

Spor 17-06-24 08:12

Aleyna Kalaycıoğlu Survivor finaline katıldı! Muhabirin sorduğu o soruyu duyunca sinirlendi! Ve hızlıca uzaklaştı

Bu yıl Survivor'da hem performansı hem de Yunus Emre ile arasındaki arkadaşlıkla adından söz ettiren Aleyna Kalaycıoğlu, Survivor 2024 finaline katıldı. Muhabirin Yunus Emre ile ilgili sorusunu duyan Kalaycıoğlu, soruya cevap vermeden hızlıca uzaklaştı.

Magazin 14-06-24 17:40

Emre Kınay ödül gecesine kızı Duru ile katıldı! Görenler 'aynı annesi' yorumunu yaptı

Bu yıl 26'ıncı kez düzenlenen "Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri" törenle sahiplerine verildi. "Haldun Dormen Özel Ödülü" ise Duru Tiyatro adına Emre Kınay'ın oldu. Kınay, ödül aldığı geceye kızı Duru ile katıldı. Duru'yu gören herkes 'aynı annesi' yorumunu yaptı.

Magazin 13-06-24 11:48

Alex de Souza'nın ilk transferi Fenerbahçe'den!

Antalyaspor'un yeni teknik direktörü Alex de Souza, Fenerbahçe'den Emre Mor'un peşine düştü. Geçtiğimiz transfer dönemi de istenen Emre Mor bu kez ikna edilmek üzere...

Spor 13-06-24 11:08

Survivor yarı finalinde Merve Aydın ve Yunus Emre bir araya geldi! Nagihan Karadere fena bozuldu

Survivor All Star'da final heyecanı yaşanıyor. Yarışmanın yarı finalde buluşan Merve Aydın ve Yunus Emre birlikte paylaşım yapınca Merve Aydın'ın yakın arkadaşı Nagihan Karadere fena bozuldu. Karadere tepkisini böyle gösterdi…

Magazin 13-06-24 10:05

Şanlıurfa'da görevi başında kalp krizi geçiren polis memuru hayatını kaybetti

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde görevi başında kalp krizi geçiren polis memuru Emre Filikci yaşamını yitirdi.

Yurthaber 12-06-24 12:27

Fitch'ten Türk bankaları için yeni değerlendirme: 'Riskleri azaldı...'

Fitch Ratings Bankalar Direktörü Ahmet Emre Kılınç, Türk bankalarının son bir yılda yaklaşık 4,6 milyar dolar sermaye benzeri ihracı olduğunu ve dış finansman kaynaklı risklerinin azaldığını bildirdi.

Finans 12-06-24 11:31

Yunus Emre çok konuşulan karısına kavuştu! Eşini öpücüklere boğdu

Survivor All Star'da sona yaklaşılırken heyecan da artıyor. Finale kalmak için büyük mücadele veren yarışmacılardan Yunus Emre geçtiğimiz günlerde elenmişti. Survivor'a veda eden Yunus Emre son dönemde açıklamalarıyla gündeme gelen eşi Beria'ya kavuştuğu anlar sosyal medyada çok konuşuldu. Yunus Emre eşini öpmelere doyamadı.

Magazin 12-06-24 09:15

Kene kabusu geri döndü: Sivas'ta beş günde üçüncü ölüm!

Sivas'ta son beş günde üçüncü kez Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı nedeniyle ölüm yaşandı.6 Haziran'da, 25 yaşındaki Gülbidin Ekberi'nin kene nedeniyle yaşamını yitirdiği kentte, dün de aynı yaştaki Emre Naçar, hayatını kaybetmişti. Uzmanlar "keneyi kendiniz çıkarmaya çalışmayın" uyarısında bulunurken, bugün de Gölova ilçesinden acı bir haber geldi. KKKA hastalığı şüphesiyle anestezi yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan Ş.T, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Haber 10-06-24 15:24

Survivor'da Yunus Emre elendi! Nagihan'dan gündeme bomba gibi düşen iddia: Darp etti beni...

Survivor All Star'da kavgalarıyla hafızalara kazınan Yunus Emre finale günler kala elendi. Elenme sonrası Nagihan'dan gündeme bomba gibi düşen iddialar geldi. Nagihan "Ciddi bir olay yaşadık" diyerek darp edildiğini söyledi.

Magazin 10-06-24 13:46

İkisi de 25 yaşındaydı! Sivas'ta 4 gün arayla aynı acı... Uzmanlar uyarıyor: Dokunmayın!

Sivas'ta, son dört günde ikinci kez Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı nedeniyle ölüm yaşandı. 6 Haziran'da, 25 yaşındaki Gülbidin Ekberi'nin kene nedeniyle yaşamını yitirdiği kentte, dün de aynı yaştaki Emre Naçar, hayata veda etti. Uzmanlar yine uyardı: "Keneyi kendiniz çıkarmaya çalışmayın."

Haber 10-06-24 08:04

Aldığı cezalarla ve Aleyna ile yaşadıklarıyla All Star'a damga vurdu! Yunus Emre Survivor'dan elendi: Oyunu vermese...

Survivor All Star'a geldiği günden beri her hareketiyle olay olan ve aldığı cezalarla adından söz ettiren Yunus Emre finale adını yazdıramadı. Elenen Yunus Emre "Ağlayacağım, zor tutuyorum kendimi ama bu konuşmayı da yapmak zorundayım" dedi. Batuhan ise isyanıyla olay oldu.

Magazin 10-06-24 06:57

Beria Özden'e mesaj yağdı! Yunus Emre elendi ve Dominik'te evde mi tutuluyor?

Survivor All Star'da sona yaklaşılırken heyecan da artıyor. Finale kalmak için büyük mücadele veren yarışmacılardan Yunus Emre'nin karısına ilginç mesajlar geldi. Beria Özden eşinin elenip evde tutulduğuna dair iddiaya bakın ne yanıt verdi.

Magazin 10-06-24 06:46

Vedası çok konuşulmuştu! Yalı Çapkını hakkında bomba iddia... O isim geri dönüyor

Star Tv'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını hakkında bomba bir iddia gündeme geldi. Önceki hafta diziye veda eden Emre Altuğ’un aslında ekibe veda etmediği ters köşe yapılarak öldü gibi gösterildiği söyleniyor. İddialar doğru çıkarsa Altuğ yeni sezonda da ekipte yerini alacak.

Magazin 07-06-24 07:59

Oğlu Kuzey'in kız arkadaşı olduğunu duyunca O bana aşık zannediyordum dedi! Gündem olan sözler

Çağla Şıkel Emre Altuğ ile yaptığı evlilikten dünyaya gelen oğlu Kuzey'in bir kız arkadaşı olduğunu söyledi. Şıkel'in "Platoniğe düştüm çünkü o bana aşık zannediyordum" sözleri gündem oldu.

Magazin 06-06-24 14:14

Görüntüler sosyal medyada viral oldu! Dersten kaçan öğrenciler valiye yakalandılar

Erzincan’ın Üzümlü ilçesinde Vali Hamza Aydoğdu başkanlığında, Vali Yardımcısı Mehmet Emre Canpolat, Üzümlü Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut, belediye başkanları, birim amirleri ve Üzümlü ilçesindeki mahalle ve köy muhtarlarının katılımıyla muhtarlar toplantısı yapıldı. Toplantının yapıldığı esnada pencereden beliren öğrenciler yüzlerde tebessüm oluşturdu.

Haber 03-06-24 10:36

Seçil Erzan davasında yeni gelişme! Mahkeme tüm müştekilerin bir sonraki celse hazır edilmesine karar verdi

Yüksek karlı özel fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan’ın davasında mahkeme, Fatih Terim'in de arasında bulunduğu dosyaya yeni eklenen tüm müştekilerin bir sonraki celse hazır edilmesine karar verdi.

Haber 01-06-24 00:37

Ankaragücü'nde Emre Belözoğlu dönemi sona erdi!

Ankaragücü, Emre Belözoğlu ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını açıkladı.

Spor 31-05-24 15:53

Emre Altuğ'un Yalı Çapkını dizisinden ayrılması olay olmuştu! Beril Pozam'dan konu ilgili yorum geldi: Kalbim burkuldu

Fenomen dizilerden olan Yalı Çapkını cuma akşamlarına damga vurdu. Dizide Orhan karakterine hayat veren Emre Altuğ'un diziden ayrılması sevenlerini üzmüştü. Altuğ'un veda görüntüleri sosyal medyada çok konuşulurken Beril Pozam'dan da konu ile ilgili bir açıklama geldi. Altuğ'un gidişi ile ilgili Pozam, "Kalbim burkuldu" dedi.

Magazin 31-05-24 12:42

Elinde satırla sokağa indi, yoldan geçenlere saldırdı! Korku dolu anlar kamerada

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde uyuşturucu madde bağımlısı Emre P. (24), elinde satırla dayısının kapısına dayandı. Dayısı kapıyı açmayınca sokağa inen Emre P., park halindeki hafif ticari aracın camını kırıp, yoldan geçen 2 kadını darbetti. O anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. İşte o görüntüler...

Haber 29-05-24 16:59