Esra Erol Gulizar Haberleri

Kola ve meyve sularına zam geldi! Haberi sosyal medyadan duyurdu

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar daha önce yaptığı açıklamada kola gibi gazlı içecekler ve meyve sularına zam geleceğini belirtmişti. Dündar yaptığı yeni paylaşımda zamlı fiyatları paylaştı. Böylece 1 litre kolanın fiyatı 35 TL oldu.

Finans 2024-05-24 16:26:58

Kızılcık Şerbeti'nde makyöz krizi büyüdü! O video sonrası yapımcı harekete geçti! İşine son veriliyor

Son dönemde oyuncuları ile gündemden düşmeyen Kızılcık Şerbeti dizisinde set iyice karıştı. Geçtiğimiz günlerde dizide Alev karakterine hayat veren Müjde Uzman 'tükendim' diyerek paylaşımlar yapmış ve bu açıklamaları ile çok konuşulmuştu. Ünlü ismin bu paylaşımlarının ardından dizinin makyözü Esra Okumuş çektiği bir video ile gündem olmuştu. O video yapımcıyı çok sinirlendirdi...

Kulis 2024-05-24 16:00:11

8 çocuk, 20 torun sahibi çift, 60 yıl sonra resmi nikah kıydırdı

Niğde'nin Altunhisar ilçesinde 8 çocuk ve 20 torun sahibi Elmas Sağlam (75) ile Ahmet Erol (86) çifti, 60 yıl sonra resmi nikah kıydırdı.

Kadin 2024-05-24 15:57:37

Cannes yorumu olay olmuştu! Hudutsuz Sevda'nın yıldızı Esra Dermancıoğlu tuvalet pozuyla dillere düştü! 'Ne anlatmak istiyor?'

Son olarak başrollerinde Deniz Can Aktaş ve Miray Daner'in yer aldığı Hudutsuz Sevda dizisi ile izleyicisinin karşısına çıkan Esra Dermancıoğlu Cannes yorumu ile gündemdeydi. Festivale katılan ünlü isimleri “çıplaklık” ve “estetik” üzerinden eleştiren Dermancıoğlu'nun sözleri çok konuşulmuştu. Ünlü isim şimdi de tuvalet pozuyla sosyal medyayı salladı. O kareye yorum yağdı...

Magazin 2024-05-24 11:53:06

Esra Balamir tatil fiyatlarına isyan etti: Zıkkımın kökü yazar gönderirdim!

Güzel sunucu ve model Esra Balamir, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren isimler arasında yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda görüntülenen şarkıcı, bu kez ise tatil fiyatlarına isyan etti.

Magazin 24-05-24 10:17

Müjde Uzman 'Tükendim' dedi, set karıştı... Kızılcık Şerbeti'nin makyözü çektiği video ile sosyal medyayı salladı

Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdiği 'Alev' karakteri ile adından söz ettiren Müjde Uzman geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmişti. Paylaşımlarında 'Tükendim' diyen Uzman'ın bu açıklamasından sonra adeta set karıştı. Dizinin makyözü Esra Okumuş bu durumla dalga geçer gibi çektiği bir video ile sosyal medyayı salladı.

Magazin 24-05-24 07:58

Esra Erol kardeşleriyle davette! Üçü de birbirinin kopyası...

Uzun yıllardır ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Esra Erol, gerek özel yaşamı gerek sunuculuğuyla sık sık gündeme geliyor. Erol, son olarak kız kardeşleri Eda ve Bihter ile bir etkinliğe katıldı. Erol'un kardeşleriyle olan benzerliği sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 21-05-24 14:52

Seda Sayan'ın kankası Esra Özmen 2 ayda 11 kilo verdi! Mide balonu yönetimini tercih etti

Yıllar önce çıkardığı 'Tutuş' albümüyle tanınan, Seda Sayan'ın yakın dostu Esra Özmen zayıflamak için mide balonu yöntemine başvurdu. Şarkıcı bu sayede 2 ayda 11 kilo verdi.

Kulis 21-05-24 14:51

Esra Dermancıoğlu'nın çıplaklık tepkisi Birce Akalay'a sorulunca... Çok ayıp

Esra Dermancıoğlu Cannes'a giden Türk oyunculara verdi veriştirdi. Birce Akalay'a bu konu sorulunca güzel oyuncu bakın nasıl tepki verdi.

Magazin 21-05-24 07:11

Esra Dermancıoğlu’ndan Cannes'a giden oyuncuların kıyafetlerine sert tepki! Keşke çıplak yürüyüşler dışında...

Hande Erçel, Pınar Deniz, Meryem Uzerli, Birce Akalay Özge Özacar, Dilan Çiçek Deniz gibi isimlerin Cannes'daki tarzları günlerdir gündemde. Esra Dermancıoğlu Cannes'a giden ve kıyafetleriyle gündem olan oyunculara sert çıktı.

Magazin 20-05-24 07:52

Uzmanından kritik uyarı: Yüz bölgesinde başlıyor, beyne ilerliyor! En çok açık tenlileri tehdit ediyor

Prof. Dr. Erol Kesiktaş, yüz bölgesinde oluşan bir cilt kanserinin geç tanı konulması ya da tedavi edilmemesi durumunda göz ve beyne ilerleyebildiğini belirterek, "Bu kanser, kişinin gözünün kaybına veya beyine yürüdüğü zaman ölümüne sebebiyet verebilir. Erken tanı deri kanseri için de son derece önemlidir. Vakaların yüzde 90'ı güneş ışınlarından kaynaklıdır. Bu ışınlarında en çok tehdit ettiği kişiler açık tenli vatandaşlar, derisi ince olan çocuk ve yaşlılardır" dedi.

Haber 18-05-24 11:19

Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci'nin boşanması uzun süre konuşuldu! İhanet iddialarına böyle yanıt verdi! Olay sözler

2015 yılında evlenen oyuncu çift Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak'ın 8 yıllık evlilikleri geçtiğimiz yaz tek celsede bitmişti. Boşanma sonrası Bülent Şakrak'ın Ceyda Düvenci ile evliyken gönlünü Esra Akpınar'a kaptırdığı iddia edilmişti. Düvenci, ihanet iddialarına yanıt verdi...

Magazin 18-05-24 08:17

Anne adayları dikkat! Bu durum bebekte obezite ve tansiyon riskini artırıyor

Yaklaşık her 10 gebeden 1’inin ‘gebelik şekeri’ tanısı aldığını belirten Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Dr. Esra Tutal, “Gebelik şekeri, annede yüksek tansiyon hastalığı gelişme riskini artırır. Ayrıca bebekte yenidoğan döneminde şeker düşüklüğü ve yenidoğan sarılığını tetikleyebilir” dedi.

Kadin 18-05-24 07:48

Milletvekilinin hamlesi uçakta hayat kurtardı! Yolcunun duran kalbini tekrar çalıştırdı

Uçakta kalbi duran yolcuya AK Partili Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş müdahale etti. Keleş müdahalesiyle yolcuyu hayata döndürdü. Uçaktaki o hareketli anlar saniye saniye görüntülendi.

Haber 17-05-24 13:18

Son dakika: Aralarında Çevik Bir ve Çetin Doğan da bulunuyor! 28 Şubat davası hükümlüsü eski generallere af kararı

Son dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 28 Şubat davası hükümlüsü eski generaller Çevik Bir, Çetin Doğan, Erol Özkasnak, Fevzi Türkeri, Yıldırım Türker, Cevat Temel Özkaynak ve Aydan Erol'un da aralarında bulunduğu 14 hükümlünün kalan cezalarını kaldırdı. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Manşet 17-05-24 00:20

Esra Ezmeci ne diyeceğini bilemedi... 'Hocaya gittik böyle söyledi' dedi açık açık anlattı! 'Karım gözümün önünde başka bir adamla...'

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de yayınlanan 'Yeni Baştan' programı konukları ve işlediği konularla sık sık gündeme geliyor. Programa bu defa Yusuf Bey'in anlattıkları damga vurdu. Çocukları ile yıllardır görüşmediğini söyleyen Yusuf Bey'in eşiyle ilgili anlattıkları ağızları açık bıraktı. Esra Ezmeci duyduklarına inanamadı...

Magazin 16-05-24 10:20

Zuhal Topal ve Esra Erol'a çıkınca fenomen olmuştu! Songül'e bir de şimdi bakın

Zuhal Topal, Esra Erol ve Müge Anlı gibi isimlerin programlarına çıkarak yaptıklarıyla kısa süre fenomen olan kişilerden biri de Songül'dü. Esra Erol'da kendi tarzından söylediği şarkıyla adından söz ettiren Songül'ün son haline bakın...

Kulis 15-05-24 07:31

Zam gelmeyen son sigara grubu da zamlandı!

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, bir sigara grubuna daha zam geldiğini duyurdu. Geçtiğimiz günlerde de diğer sigara gruplarına 3 TL zam gelmişti. Böylelikle zamlanmayan sigara grubu kalmamış oldu.

Haber 13-05-24 17:20

Etiyopya'dan evlat edinmişti! Esra Akkaya oğlunun son halini paylaştı

Son olarak Masumlar Apartmanı'nda rol alan Esra Akkaya, Anneler Günü'nde duygusal bir paylaşımda bulundu. Akkaya, Etiyopya'dan evlat edindiği oğlu Can Alex ile çekilen bir fotoğrafını paylaştı.

Magazin 13-05-24 10:55

Yarından itibaren geçerli olacak: Bir bira grubuna zam geldi!

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, bir bira grubuna zam geldiğini duyurdu. Zam yarından itibaren geçerli olacak.

Finans 12-05-24 15:01

Başrollerini Birkan Sokullu ve Esra Bilgiç'in paylaştığı 'Zamanın Kapıları' dizisinin afişi yayınlandı

Ayşe Övür’ün 'Zamanın Kapıları: İstanbul’un Öteki Yüzü' adlı kitabından uyarlanan ve Esra Bilgiç ile Birkan Sokullu’nun başrollerini paylaştığı "Zamanın Kapıları" dizisinin afişi yayınlandı.

Trend 11-05-24 15:20

Bir döneme damga vurmuştu... 55 yaşındaki Esra Ceyhan son halini paylaştı! Görenlerin ağzı açık kaldı

Esra Ceyhan'la A'dan Z'ye isimli program ile ün kazanan Esra Ceyhan uzun yıllar televizyon ekranlarında izleyici karşısına çıkmıştı. Son halini paylaşan sunucu gündem olmayı başardı. Güzelliği ile de dikkat çeken Esra Ceyhan'ın son haline sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 11-05-24 11:24

Sosyal medya fenomeni Kate Shumskaya'nın et yediği video bir anda viral oldu! Milyonlarca izlenmeye ulaştı... Erol Taş benzetmesi yapıldı

Sosyal medyada 2 milyonu aşkın takipçisi bulunan Kate Shumskaya isimli fenomen değişik yeme şekli sayesinde popüler oldu. Lüks restoranlarda yaptığı çekimlerde elleriyle yemek yediği anları paylaşan fenomen ismin et yediği videosu 36 milyon izlenmeyi geçti. O anlara sosyal medya kullanıcılarından yorumlar gecikmedi.

Trend 11-05-24 09:59

Otomobil kazara değil ‘nazarla’ liften kaydı

Kayseri’de yaşayan Erol Eraslan arabasına 5 yıl sonra bulduğu jantlarını taktırırken nazar duası ettiği videoyu çektikten sonra arabası liftten kayarak yola çıktı.

Yurthaber 09-05-24 15:33

Erol Evgin'den Ekrem İmamoğlu'yla bir araya geldi! Görüşmeye ilişkin paylaşım yaptı: Seçimlerdeki...

Sanatçı Erol Evgin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüştü. Evgin, görüşmeye ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Magazin 08-05-24 14:24

Esra Akpınar ile Nişantaşı'nda görüntülenen Bülent Şakrak ihanet iddialarıyla ilgili konuştu! Haberi yapan...

2015 yılında dünyaevine giren Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci çifti 10 Temmuz 2023’te tek celsede boşanmıştı. Ünlü çiftin ayrılığı büyük yankı uyandırırken boşanma sebebi olarak da ihanet iddiaları gündeme gelmişti. Esra Akpınar ile Bülent Şakrak son olarak Nişantaşı'nda görüntülendi. Şakrak'a ihanet iddiaları sorulunca "Yalan, deli saçması..." dedi.

Magazin 08-05-24 12:37

'Eşim horoz gibi ötüyor' diyerek açık açık anlattı! Yatak odasında yaşadıklarına Esra Ezmeci bile çok şaşırdı

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de ekrana gelen 'Yeni Baştan' programına gelen itiraflar sık sık sosyal medyanın gündemine oturuyor. Bu defa programa telefonla bağlanan Aleyna Hanım'ın itirafı damga vurdu. Canlı yayına bağlanan izleyici 'Eşim horoz gibi ötüyor' diyerek ilişki sırasında yaşadıklarını açık açık anlattı.

Magazin 04-05-24 13:18

SİGARAYA ZAM geldi! En ucuz ve en pahalı sigara fiyatları belli oldu (4 Mayıs 2024 güncel fiyatlar)

Sigaraya zam mı geldi? 4 sorusuna yanıt Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar’dan geldi. Peş peşe gelen zamlara bugün bir yenisi daha eklendi ve fiyatlar 3 lira arttı. Peki zamlı sigara fiyatları kaç TL? En pahalı ve en ucuz sigara kaç lira oldu? İşte güncel fiyatlar…

Finans 04-05-24 09:17

'Eşimle para karşılığı birlikte oluyorum' dedi Esra Ezmeci çok şaşırdı! İstediği ücreti duyunca indirim önerisi geldi

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de izleyicisinin karşısına çıktığı 'Yeni Baştan' programına gelen itiraflar adeta ağızları açık bırakıyor. Gelen bazı itiraflara Esra Ezmeci bile inanamıyor. Programa bu defa 'Eşimle para karşılığı birlikte oluyorum' diyen Simge Hanım'ın itirafı damga vurdu. Programdaki o anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 02-05-24 17:51

Bir rakı grubuna daha zam geldi, fiyatlar değişti!

Rakıya bir zam daha... Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, bir rakı grubuna daha zam geldiğini duyurdu.

Finans 02-05-24 11:52

Ceyda Düvenci'den onun için boşandığı söylenmişti! Bülent Şakrak ile Esra Akpınar aşkının ilk karesini Zeynep Bastık paylaştı

2015 yılında dünyaevine giren Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci çifti 10 Temmuz 2023’te tek celsede boşanmıştı. Ünlü çiftin ayrılığı büyük yankı uyandırırken boşanma sebebi olarak da ihanet iddiaları gündeme gelmişti. Şakrak'ın Maviye Sürgün dizisinde tanıştığı Esra Akpınar ile yakınlaşması sonucu boşanma kararı aldığı söylenmişti. Bülent Şakrak ile Esra Akpınar aşkının ilk karesi geldi. Ünlü çiftin aşk pozunu Zeynep Bastık paylaştı.

Magazin 02-05-24 09:25

Yüz gençleştirme ameliyatı olmuştu! Petek Dinçöz'ün annesi Esra Süay Toğuş'un son hali gündem oldu! 'Evrim geçirmiş'

Boşandıktan sonra gençlik aşkıyla evlenen ve yeniden sahnelere dönen Petek Dinçöz'in annesi, yüz gençleştirme operasyonu geçirmişti. Esra Süay Toğuş'un operasyondan sonraki hali ortaya çıktı. Dinçöz'ün annesine yorum yağdı.

Magazin 01-05-24 09:02

'Sigara satmama kararı' iddiaları gündem olmuştu! BAT grubundan açıklama geldi

TBYD Başkanı Erol Dündar, BAT yetkilileri ile yaptıkları görüşmenin sonuçsuz kalması nedeniyle BAT grubu sigaraları satmama kararı aldıklarını duyurmuştu. Konuya ilişkin ise firmadan açıklama geldi. Yapılan açıklamada, “BAT Türkiye’nin ülke genelindeki 130 binden fazla perakendecisinde sorunsuz şekilde devam etmektedir" denildi.

Finans 30-04-24 13:27

'Annem pavyonda çalışıyordu...' diyerek itiraf etti! Esra Ezmeci çok şaşırdı! 'Kardeşimin babası kocammış'

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de yayınlanan 'Yeni Baştan' programının itiraf köşesinde yine şaşırtan bir olay gündeme geldi. Annesinin yıllar önce pavyonda çalıştığını söyleyen Dersu Hanım 'Kardeşimin babası kocammış' deyince Esra Ezmeci ne diyeceğini bilemedi. Programdaki o anlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 27-04-24 15:47

Yüzde 10 zam! Sigaradan sonra alkol fiyatları da değişti: (27 Nisan güncel rakı ve şarap fiyatları)

ekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabından rakı ve şarap fiyatlarına zam geldiğini açıkladı. Buna göre, 2 şarap grubunda yüzde 7 ile yüzde 10 arasında fiyat artışı yapıldı. Böylece 70'lik rakı fiyatlarında 76 TL'lik artış yaşandı.

Finans 27-04-24 14:16

Türkiye günlerdir çocuk gelin Berfin'i konuşuyor! Kızlarını 100 bin TL'ye sattılar! O belge yayınlandı... Canlı yayında gözaltı

Tüm Türkiye günlerdir Esra Erol programında gündeme gelen çocuk gelin Berfin'i konuşuyor. Anne Songül İpkin, 20 Mart tarihinde 14 yaşındaki kızı Berfin İpkin'in kaybolduğunu belirterek Esra Erol'dan yardım istedi. Programda, 14 yaşındaki Berfin İpkin'in başlık parasıyla satıldığı ortaya çıktı. Canlı yayında belgelerle birlikte gerçek açığa kavuştu. Çocuk gelin skandalının ardından Çocuk Şube ekipleri harekete geçti...

Magazin 27-04-24 08:53

Ceyda Düvenci'den boşanma sebebi o gösterilmişti! Bülent Şakrak ile Esra Akpınar aşkı belgelendi! Yeni sevgilisiyle...

2015 yılında yaptıkları evliliklerini 10 Temmuz 2023’te tek celsede bitiren Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci çiftinin ayrılık sebebi ihanet olarak gösterilmişti. Şakrak'ın Maviye Sürgün dizisinde tanıştığı Esra Akpınar ile yakınlaşması sonucu boşanma kararı aldığı iddia edilmişti. Bülent Şakrak ile Esra Akpınar aşkı belgelendi. Ünlü isim yeni sevgilisi ile görüntülendi.

Magazin 26-04-24 10:52

Esra Erol'da şoke eden çocuk gelin skandalı! Kızını 100 bin TL'ye sattığı ortaya çıktı

Hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da şoke eden bir olay ortaya çıktı. Kızı Berfin'in kaçırıldığını belirten anne Songül, Erol'dan yardım isterken annenin kızını 100 bin TL'ye sattığı öğrenildi.

Haber 25-04-24 23:53

İlk gece hamile kaldım diyerek yaşadıklarını anlattı! Esra Ezmeci'de anlattıklarına kimse anlam veremedi...

Beyaz TV'de yayınlanan Yeni Baştan programında konuk olan Ayşegül adındaki genç kadın imam nikahıyla evlendi ve evlilikten 10 gün sonra evine gelen eltisinin isteğiyle şoke oldu. 20 yaşındaki Ayşegül "İlk gece hamile kaldım" diyerek anlattıklarıyla ağızları açıkta bıraktı.

Magazin 25-04-24 14:21

Zeynep Bastık konserinde Bülent Şakrak aşka geldi! O anlar dikkat çekti

Zeynep Bastık'ın konserinde Ceyda Düvenci ile bir süre önce boşanıp yeni aşka yelken açan Bülent Şakrak da vardı. Sevgilisi Esra Akpınar ile konserde dikkat çeken oyuncu o şarkıda aşka geldi.

Magazin 25-04-24 07:39

Klinik Psikolog Esra Ezmeci Buket Aydın'a konuk oldu! 'Hesap ödetmeyen kadın...' yorumu sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci Beyaz Tv'de sunduğu 'Esra Ezmeci ile Yeni Baştan' programı ile sık sık sosyal medyanın gündemine oturuyor. Zaman zaman sosyal medya hesabından da takipçilerinin sorularını yanıtlayan Ezmeci bu defa Buket Aydın'ın programına konuk oldu. İlişkiler üzerine tavsiyeler veren Ezmeci, "Hesap ödetmeyen kadın aldatılmaya mahkumdur" sözleriyle sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Magazin 24-04-24 15:34

Uzmanından önemli uyarı: İşte aşı olmayanların yaydığı o hastalıklar

Dünyada aşılamanın henüz istenilen düzeye gelmediğini söyleyen Çocuk Enfeksiyon Hekimi Uzm. Dr. Esra Çakmak Taşkın, "Dünyada yaklaşık 20 milyon eksik aşılı veya aşılanmamış çocuk bulunmaktadır. Özellikle son birkaç yıldır dünyada kızamık, difteri, boğmaca ve diğer bazı aşı ile önlenebilen hastalıklarda salgınlar yaşanmaktadır" dedi.

Haber 22-04-24 14:29

Erkek çocuğunun babası olduğu söylenmişti... İddiaların odağındaki Erol Bey konuştu! Kızlar isterse...

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı'nın programına başvurmuştu. Nebioğlu'nun annesine ulaşma çabaları devam ederken Müge Anlı, annenin başka bir erkek çocuğunun daha olduğu ve babasının olduğu iddia edilen Erol isimli kişiye ulaştıklarını açıkladı.

Magazin 22-04-24 11:37

4 kız kardeşinde nüfusunda baba adı 'Erol' yazıyordu! Duygu Nebioğlu'na gelen o mesaj kafa karıştırdı: O tarihlerde Erol bekardı

Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına katılmıştı. Türkiye'nin konuştuğu isim Suphiye Orancı'nın 4 kız çocuğunun da nüfusta baba adının 'Erol' olması dikkat çekmişti. Erol'un kim olduğu merak konusu olmuşken Duygu Nebioğlu kendisine atılan bir ihbar mesajını sosyal medya hesabından paylaştı. Gelen ihbar mesajı kafaları karıştırdı.

Magazin 21-04-24 15:56

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, 'Ablamın babası 'Uğur Dündar' demişti! Müge Anlı'yı bile şaşkına çeviren 'Yeşilçam iddiası'... Konu Erol Simavi'lere kadar geldiyse

Metin Akpınar'ın evlilik dışı dünyaya gelen ikiz kızlarından biri olan Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için günlerdir Müge Anlı canlı yayınına çıkıyor. Müge Anlı Suphiye Orancı'yı buldu ancak tüm Türkiye'nin merak ettiği anne "Benim çocuklarım kimseyi ilgilendirmez" ifadelerini kullandı ve görüntü vermek istemedi. Suphiye Orancı hakkındaki yeni iddialar ise ağızları açık bıraktı. Erol Simavi'nin ismi de geçince Müge Anlı ne diyeceğini bilemedi.

Magazin 19-04-24 12:21

'Kızım üvey babasıyla birlikte' dedi! Esra Ezmeci duyduklarına inanamadı! 'Yatak odasındaki ses kaydı...'

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de hafta içi her gün izleyicisinin karşısına çıktığı 'Yeni Baştan' programındaki itiraflar herkesi şaşırtıyor. Programa bu defa Afyonkarahisar'dan aradığını söyleyen Zehra Hanım'ın anlattıkları damga vurdu. 'Kızım üvey babasıyla birlikte' dedi itirafları şoke etti.

Magazin 16-04-24 11:31

Beşiktaş'tan Erol Bulut hamlesi! Yerli teknik direktör adaylarından birisi olduğu iddia ediliyor

Beşiktaş'ta Fernando Santos'un görevine son verilmesinin ardından teknik direktör arayışları hemen başladı. Yeri hoca adayları arasında Sergen Yalçın ve Şenol Güneş ismi masaya gelirken, sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Spor 16-04-24 10:15

Psikolog Esra Ezmeci'ye gelen soru herkesi şaşırttı! Yırtık çamaşırı...

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci, aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından takipçilerinin, ilişkileriyle ilgili sorularını yanıtlıyor. Sık sık soru-cevap yapan Ezmeci'ye bu defa gelen soru şaşırttı.

Magazin 15-04-24 12:36

Önce çocuk katili, sonra erkek çıkmıştı! Dadı Meryem'in gerçek mesleği de başka çıktı! Aylık kazancı dudak uçuklattı

Tüm Türkiye günlerdir Esra Erol programında gündeme gelen Dadı Meryem'i konuşuyor. Canlı yayında 8 yaşındaki küçük kızı diri diri gömdüğü ortaya çıkan Dadı Meryem'in cinayet suçundan 9 yıl hapis yattığı ortaya çıkmıştı. Kan donduran cinayetin detayları ağızları açık bırakırken Dadı Meryem'in cezaevinden çıktıktan sonra cinsiyet değiştirdiği de öğrenilmişti. Hakkındaki gerçeklerle herkesi şaşkına çeviren Dadı Meryem'in mesleği de başka çıktı...

Magazin 13-04-24 15:04