Galatasaray Stadyum Haberleri

Galatasaray açıkladı! O kişilere suç duyurusunda bulunulacak

Galatasaray resmi kanallardan yaptığı açıklamayla, sporcu sözleşmeleriyle ilgili yanlış yönlendirme yapan kişiler hakkında suç duyurusu yapılacağını duyurdu.

Spor 2024-07-25 23:32:32

Galatasaray yeni transferi Elias Jelert'in maliyetini açıkladı!

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Galatasaray'da Kopenhag'dan transfer edilen sağ bek Elias Jelert'in maliyeti belli oldu. İşte detaylar...

Spor 2024-07-25 22:05:41

Galatasaray, Elias Jelert transferini resmen açıkladı! Taraftarın istediği sağ bek transferinde mutlu sona ulaşıldı...

Galatasaray, Kopenhag'da forma giyen 21 yaşındaki sağ bek Elias Jelert'in transferini resmen açıkladı. Rennes takımında forma giyen Guela Doue uzun süre Galatasaray'ın gündemindeydi fakat oyuncunun menajerinin istekleri bitmeyince sarı kırmızılılar rotayı Danimarka'ya çevirdi. 2003 doğumlu Elias Jelert ve kulübü Kopenhag ile yapılan görüşmeler mutlu sonla bitti. Danimarkalı genç sağ bek Galatasaray'a transfer oldu!

Spor 2024-07-25 15:48:19

Galatasaray'ın Tete transferinden dolayı verilen cezayı Panathinaikos ödeyecek!

Galatasaray Kulübü, Brezilyalı futbolcusu Tete'nin Yunanistan'ın Panathinaikos takımına transfer olduğunu duyurdu. UEFA tarafından cezaya çarptırılan Tete transferinde doğan tutarın, Panathinaikos tarafından karşılanacağı ifade edildi.

Spor 2024-07-25 15:17:38

Okan Buruk'tan çok konuşulacak Mourinho açıklaması! ''Sabırsızlanıyorum''

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, La Gazzetta dello Sport'a özel röportaj vererek açıklamalarda bulundu. Jose Mourinho'nun Fenerbahçe'ye gelişini değerlendiren Okan Buruk, Portekizli teknik adamla tanışmak için sabırsızlandığını söyledi.

Spor 25-07-24 10:36

Galatasaray'da resmi ayrılık! Tete, Fatih Terim'in eski takımı Panathinaikos'a transfer oldu...

Yunan ekibi Panathinaikos, Tete transferi için Galatasaray ile anlaşmaya vardı. Sarı-kırmızılılar, Tete’nin 4 milyon 750 bin Euro bonservis bedeliyle Yunan ekibi Panathinaikos’a transfer olduğunu açıkladı.

Spor 25-07-24 07:59

Berkan Kutlu'dan Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye gönderme! ''Bizi ilgilendirmiyorlar''

Galatasaray, hazırlık karşılaşmasında İtalya temsilcisi Lecce’yi 2-1 mağlup etti. Mücadele sonrası sarı-kırmızlı ekipte Berkan Kutlu, Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye göndermelerde bulundu.

Spor 25-07-24 07:31

Galatasaray, Elias Jelert'i kadrosuna kattı!

Galatasaray sağ bek transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı-Kırmızılılar, Kopenhag'dan Elias Jelert'i kadrosuna kattı.

Spor 24-07-24 21:23

Süper Lig'de ilk iki haftanın programı açıklandı! Açılışı Galatasaray yapacak

Süper Lig’de 1. ve 2. hafta müsabakalarının programı belli oldu. 9 Ağustos'ta Lig'in açılış maçını Galatasaray yapacak. Sarı-kırmızılılar, 9 Ağustos saat 21.00'de Atakaş Hatayspor'u evinde ağırlayacak.

Spor 24-07-24 17:03

Galatasaray yeni TFF ile karşı karşıya geldi! Sarı-Kırmızılılar itiraza hazırlanıyor

Yeni Türkiye Futbol Federasyonu çalışmalarına ara vermeden başlarken, 'mavi kart' kuralının kaldırılacağına yönelik haberler sonrası Sarı-Kırmızılılar harekete geçti. İşte detaylar...

Spor 24-07-24 08:42

Son olarak Galatasaray forması giyen Luyindama futbolu bıraktığını açıkladı

Süper Lig devi Galatasaray'ın eski futbolcusu Christian Luyindama, yaşadığı sakatlıkların ardından 30 yaşında futbolu bırakma kararı aldı. İşte detaylar...

Spor 22-07-24 15:52

Galatasaray kamp kadrosunu açıkladı! Okan Buruk 3 ismi liste dışı bıraktı

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da Avusturya kampının ikinci etabının kadrosu belli oldu. Buruk 3 ismi kamp kadrosuna dahil etmedi.

Spor 22-07-24 12:58

Galatasaray, Guela Doue transferinden vazgeçti! İbrahim Hatipoğlu: 'Listemizdeki önemli oyunculardan biriydi'

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, sarı-kırmızılıların gündeminde bulunan 21 yaşındaki sağ bek oyuncusu Guela Doue'nin transferinden vazgeçtiklerini açıkladı. Hatipoğlu, "Doue, listemizdeki önemli oyunculardan biriydi. Gelinen noktada Galatasaray bu oyuncu ile görüşmeleri sonlandırma noktasına geldi. Artık Doue transfer listemizde bulunmuyor. Taraftarlarımız bizi eleştirmekte haklılar, biz bir hedef koymuştuk kamp dönemine yetiştirme hedefi" dedi.

Spor 21-07-24 20:28

Galatasaray çok istiyordu! McTominay için Manchester United'dan resmi açıklama geldi

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, Manchester United'ın yıldızı McTominay Sarı-Kırmızılılar'ın radarına giren isimlerdendi. Bu isim için İngiliz ekibinden resmi açıklama geldi.

Spor 21-07-24 16:16

Galatasaray'dan Süper Lig rekorlarını alt üst edecek transfer! Sarı-Kırmızılılar Wendel ile tarihe geçecek

Yeni sezon öncesi 8 numara arayışlarını sürdüren Galatasaray gündemine oldukça sürpriz bir ismi alırken, Sarı-Kırmızılılar bu transferin gerçekleşmesi durumunda tarihe geçecek. İşte detaylar...

Spor 21-07-24 12:26

Okan Buruk, Galatasaray'ın iki yıldızının üstünü çizdi! Takımdan gönderiliyorlar...

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sarı-kırmızılı takımdan gidecek oyuncuları belirledi. Yeni sezonda yedek kulübesinde dahil mutsuz oyuncu istemeyen Okan Buruk, performanslarını yeterli bulmayan oyuncuların listesini yönetime verdi.

Spor 20-07-24 12:18

Galatasaray, Guela Doue transferini bitirdi! İstanbul'a geliyor...

Rennes Kulübü ile 6 milyon bonservis + 2 milyon (bonuslar) olmak kaydıyla anlaşan Galatasaray, Guela Doue ile 1.2 milyon euro maaş anlaşmasında son imzaları bekliyor.

Spor 19-07-24 14:22

Galatasaray hazırlık maçında Trencin'i 4-1 mağlup etti, Batshuayi 1 gol 1 asistle yıldızlaştı!

Galatasaray Avusturya kampı kapsamında gerçekleştirdiği 3. hazırlık maçında Slovakya ekibi Trencin ile karşı karşıya geldi. Mücadele Sarı-Kırmızılılar'ın 4-1'lik üstünlüğü ile sonuçlanırken, Michy Batshuayi performansıyla tam not aldı. İşte detaylar...

Spor 18-07-24 22:11

CANLI: Galatasaray hazırlık maçında Trencin ile karşılaşıyor!

Yeni sezona Avusturya'da gerçekleştirdiği kamp ile sürdüren Sarı-Kırmızılılar, hazırlık mücadelesinde Trencin ile karşı karşıya geliyor. Karşılaşmanın canlı skor takibini haberimizden yapabilirsiniz.

Spor 18-07-24 21:01

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten seçim öncesi tarihi ifadeler! ''Demek ki işler iyi gitmiyor! Galatasaray'ın desteklediği yönetim kurulu üyesi yok

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, TFF Başkanlık Seçimi öncesi açıklamalarda bulundu. Galatasaray olarak Mehmet Büyükekşi'yi desteklemediklerini söyleyen Dursun Özbek, Büyükekşi'nin başarısız bir tutum izlediğini ifade etti.

Spor 18-07-24 14:22

Galatasaray, sağ bek transferinde mutlu sona ulaştı! Rennes forması giyen Guéla Doué'nin sözleşmesi hazırlanıyor...

Galatasaray transferde gaza bastı. Sağ bek pozisyonu için görüşmelerini sürdüren sarı-kırmızılılar, Rennes forması giyen Guéla Doué ile anlaşmaya vardı.

Spor 18-07-24 10:53

Ergin Ataman'dan Yunanistan açıklaması! ''Ailem, Yunanistan'a gelemiyor! Onlarca mektup yazıyorsun, konsolosluğu arıyorsun...

Turkish Airlines EuroLeague'de Panathinaikos ile şampiyonluk yaşayan Ergin Ataman, Yunanistan'da yaşadığı hayatla ilgili açıklamalarda bulundu. Hayalinin Galatasaray başkanlığı olduğunu ifade eden Ataman'ın Yunanistan itirafı sosyal medyada gündem oldu.

Spor 18-07-24 10:35

Erden Timur'un Galatasaray için anlaştığı oyuncuyu Fenerbahçe kapıyor!

Fenerbahçe'nin daha önce Galatasaray'ın anlaşma aşamasına geldiği Manchester United'ın yıldız oyuncusu Amrabat ile el sıkıştığı iddia edildi.

Spor 18-07-24 08:06

Oyuncunun kulübü de doğruladı! Galatasaray'a yeni Viking... Resmi açıklama her an gelebilir

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray transfer çalışmalarını sürdürürken uzun süredir gündemde olan bir isim ile alakalı sürpriz bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Spor 17-07-24 11:28

Galatasaray ayrılığı duyurdu! Mathias Ross, Sparta Prag yolcusu...

Galatasaray, Mathias Ross'un satın alma opsiyonuyla Sparta Prag'a kiralandığını KAP'a bildirdi. KAP'a yapılan açıklamada "Satın alma opsiyonunun gerçekleşmesi durumunda AC Sparta Praha Fotbal A.S. kulübümüze kesin transfer bedeli olarak 1.200.000 euro ödeyecektir" denildi.

Spor 16-07-24 21:16

Galatasaray, hazırlık maçında Fortuna Düsseldorf’a farklı mağlup oldu

Yeni sezon öncesi çalışmalarını Avusturya’da sürdüren Galatasaray, hazırlık maçında Fortuna Düsseldorf’a 5-2 yenildi. Bu mağlubiyetin ardından Galatasaray taraftarı yönetiminden yeni transfer istedi.

Spor 16-07-24 07:56

Okan Buruk'tan Fenerbahçe'nin yeni transferi Oğuz Aydın için itiraf geldi!

Fenerbahçe ile prensip anlaşmasına varan milli futbolcu Oğuz Aydın, sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmelerini sürdürmek için İstanbul’a geldi. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Oğuz Aydın hakkında konuştu.

Spor 16-07-24 07:49

Galatasaray ikinci maçında, gözler Icardi'de

İSTANBUL,(DHA)- Sezon hazırlıklarına Avusturya'da devam eden Galatasaray, ikinci sınavına çıkıyor. Son şampiyon, bugün saat 20.30'da Alman temsilcisi Fortuna Düsseldorf ile karşılaşacak. Heyecanlı karşılaşma, sadece D-Smart ve D-Smart GO'da canlı olarak yayınlanacak.

Spor 15-07-24 13:07

Galatasaray taraftarı Wanda Nara'ya acımadı! 'Icardi'nin intikamını aldık'

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Icardi'den ayrıldığını açıklayan Wanda Nara'dan ayrılık sonrası jet hızında şarkı geldi. Sosyal medya platformlarından paylaşılan şarkıya Galatasaray taraftarı tepki gösterdi.

Spor 14-07-24 20:13

Arabistan'da Diagne rüzgarı esiyor! Yeni sözleşmesi ve maaşı görenleri hayrete düşürdü

Türkiye'de Kasımpaşa, Galatasaray ve Karagümrük gibi takımlarda forma giyen ve daha sonra Arabistan'ın yolunu tutan Mbaye Daigne yeni takımında fırtına gibi esiyor. İşte detaylar...

Spor 14-07-24 18:26

Hem Beşiktaş, hem Galatasaray istiyordu! Sezonun transfer bombası Fenerbahçe'den geldi... Sarı-Lacivertliler Oğuz Aydın ile anlaşma sağladı

Yeni sezonda şampiyonluk hasretini dindirmek isteyen Fenerbahçe'de çalışmalar tam gaz devam ederken, Sarı-Lacivertliler Mourinho'nun ardından ses getirecek bir hamleye daha imza atmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Spor 14-07-24 17:42

Hakim Ziyech'ten Fenerbahçelileri kızdıracak açıklamalar! ''Biz daha büyük bir kulübüz''

Hakim Ziyech, yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu. Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki kalite farkını ifade eden Ziyech, sarı-kırmızılıların daha iyi bir takım olduğunu ifade etti.

Spor 14-07-24 16:56

Galatasaray'a gelen vatandaşı Batshuayi için Mertens'ten olay sözler!

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Fenerbahçe'den kadrosuna kattığı Michy Batshuayi transferiyle taraftarını sevindirirken, Sarı-Kırmızılılar'ın yıldız ismi Mertens'ten bu transfere dair dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Spor 14-07-24 16:53

Galatasaray'da iç transferde imza geldi! Efe Akman ile 4 yıl daha...

Galatasaray, Efe Akman'ın sözleşmesini 2027/28 sezonu sonuna kadar uzattı.

Spor 13-07-24 14:28

Galatasaray Derrick Köhn nedeniyle davalık oldu! Alman basını duyurdu...

Hannover 96'nın Derrick Köhn'ün geciken ödemeleri nedeniyle Galatasaray'a dava açtığı öğrenildi. Sarı-kırmızılıların Köhn için eski kulübüne ödemelerin tamamını yapmadığı aktarıldı.

Spor 13-07-24 11:12

TFF Başkan Adayı Mehmet Büyükekşi'ye dört büyük takımdan şok!

TFF'de yeni başkanın kim olacağı büyük merak konusu olurken Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'dan flaş bir hamle geldi.

Spor 12-07-24 13:47

Galatasaray ile ilk maçına çıkan Batshuayi'nin kaçırdığı pozisyon sosyal medyada gündem oldu!

Sezon öncesi çalışmalarını Avusturya'da sürdüren Galatasaray, ilk hazırlık maçında Avusturya Bundesliga ekiplerinden LASK Linz'e 3-2 mağlup oldu. Sarı-kırmızılıların yeni transferi Batshuayi, kaçırdığı pozisyonla sosyal medyada gündeme oturdu.

Spor 12-07-24 09:57

Icardi'den gece yarısı Galatasaraylıları üzen paylaşım! Herkes diken üstünde...

Galatasaray'da Icardi konusunda tedirgin eden gelişmeler yaşanıyor. Eşi Wanda Nara ile ayrıldığı öğrenilen Arjantinli oyuncunun 2 gündür yaptığı paylaşımlar Galatasaray taraftarını düşündürüyor...

Spor 12-07-24 08:11

Galatasaray sezonun ilk maçında mağlup oldu

Yeni sezon öncesi çalışmalarını Avusturya’da sürdüren Galatasaray, hazırlık maçında LASK Linz’e 3-2 mağlup oldu.

Spor 12-07-24 07:48

Okan Buruk'tan Süper Kupa maçına stadyum tepkisi! ''Beşiktaş’ın istediği de Olimpiyat Stadı’ydı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, “Güzel bir karşılaşma oldu. Zor bir takıma karşı oynadık. Onların 4’üncü hazırlık maçı. İlk hazırlık maçımız olmasına rağmen oyuncularımızın temposunu beğendik. Rakibimizi tebrik ediyorum” dedi.

Spor 12-07-24 07:42

EURO 2024’ün yıldızlarından Barış Alper Yılmaz’ın yıllar önceki Galatasaray transferinin bilinmeyenleri! Fatih Terim etkisi…

Barış Alper Yılmaz, EURO 2024'te gösterdiği başarılı performans ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Keçiörengücü'nden Galatasaray’a transfer olan Barış Alper Yılmaz’ın o dönem birçok talibi olduğu ama genç oyuncunun Fatih Terim’in yakın ilgisinden dolayı Galatasaray’ı tercih ettiği ortaya çıktı. Açıklama Keçiörengücü Başkanı Sedat Tahiroğlu geldi.

Spor 11-07-24 22:14

FIFA'dan Tete ve Galatasaray kararı!

Shakhtar Donetsk'in Tete transferi için açtığı davada karar verildi. FIFA, Ukrayna ekibinin lehine karar verildiğini açıkladı. Galatasaray ise "FIFA'nın 11.07.2024 tarihli kararına karşı CAS nezdinde temyiz yolu açık olup FIFA'nın ilgili kararı henüz kesinleşmemiştir" dedi.

Spor 11-07-24 21:15

TFF duyurdu! Süper Kupa maçının oynanacağı stadyum ve tarihi belli oldu

TFF, Galatasaray ile Beşiktaş'ın karşı karşıya geleceği Süper Kupa maçının tarihini ve oynanacağı yeri açıkladı.

Spor 11-07-24 19:24

Fenerbahçe şikayet etmişti, Dursun Özbek ifade vermişti! İşte Özbek'in savcılıktaki ifadesi...

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe cephesinin şikayeti sonrası İstanbul Adliyesi'nde verdiği ifadede "Fenerbahçe Kulübü'ne FETÖ, PKK yakıştırması yapmam akla uygun değildir" ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Spor 11-07-24 16:26

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe'nin şikayeti üzerine adliyede ifade verdi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek yaptığı açıklamalar sonrası, Fenerbahçe'nin şikayeti üzerine başlatılan soruşturma kapsamında savcılığa ifade verdi. Dursun Özbek savcılıktaki ifadesinin ardından açıklama yapmadan adliyeden ayrıldı.

Spor 10-07-24 17:22

Gelenek bozulmadı! Şampiyon Galatasaray D-Smart ile sahaya iniyor

Sarı-kırmızılıların hazırlık maçları sadece D-Smart ve D-Smart Go'da!

Spor 10-07-24 17:19

Emin Bayram Galatasaray yönetimi ile görüştü, ayrılmak için izin istedi!

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da sezonu Westerlo'da kiralık olarak geçiren Emin Bayram takımdan ayrılmak için izin istedi. İşte detaylar...

Spor 09-07-24 15:52

Galatasaray'dan 'KAP' geliyor! Anlaşma büyük oranda sağlandı... Maaşı bile belli oldu

Galatasaray, bir süredir ilgilendiği Rennes forması giyen Guela Doue transferi için geri sayıma geçti. Sarı-kırmızılıların indirim beklediği isim için KAP açıklamasının an meselesi olduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 09-07-24 09:45

Şimdi Galatasaray tribünlerini coşturacak! Batshuayi'nin ardından Sarı-Kırmızılılar ikinci Fenerbahçeli... Çok sürpriz transfer

Galatasaray'da yeni sezon çalışmaları hız kesmeden devam ederken, Fenerbahçeli Batshuayi transferi oldukça ses getirmişti. Sarı-Kırmızılılar'ın bu ismin ardından Fenerbahçeli bir oyuncu ile de ilgilendiği öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 09-07-24 08:30