Iç Kanama Haberleri

Eski bakan Yaşar Okuyan, entübe edildi! Ailesinden açıklama geldi

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, iç kanama nedeniyle yoğun bakıma alınıp, entübe edildi.

Haber 16-12-2023 10:52

Sağlıklı sanıyoruz ama karaciğer sağlığını bitiriyor! Bu şekilde görünüyorsa hayati tehlike yaratıyor

Yemeklerin, tatlıların lezzetini taçlandırmak için kullandığımız baharatların birçok faydası bulunuyor. Özellikle diyabet hastalarının vazgeçilmezi olan tarçın baharatının tüketimi sağlık için önem taşıyor. Ancak uzmanlar tarçın tehlikesine dikkat çekerek yüksek kumarin içeren tarçınların yol açtığı ciddi hastalıklar hakkında uyardı.

Haber 07-04-2023 09:03

Antalya'da kemeri yanlış bağlanan go-kart öldürüyordu! 'Erkeksin kalk bir şey olmaz' denildi

Antalya'da bir lunaparkta go-kart (karting) sporu yaparken kemeri yanlış bağlanan Furkan Özkaya, ölümden döndü. Bağırsakları yırtılan ve iç kanama geçiren Özkaya’ya, 6 saatlik ameliyatta yaklaşık 50 dikiş atıldı. Furkan ve ailesi, yetkililer ve çalışanlar hakkında suç duyurusunda bulundu. Özkaya, hastanede kan kustuğunu, kanlı idrar yaptığını söylerken, yetkililerin kendisini hiç aramadığını kaza olduğunda ise 'Erkeksin kalk bir şey olmaz' denildiğini öne sürdü.

Haber 24-07-2021 10:59

İç kanama nedir? Belirtileri ve sebepleri nelerdir?

Ansızın ortaya çıkan, hayati tehlikeye sebep olan ve ciddi sorunlar yaratan iç kanama acil müdahale gerektirir. Peki iç kanamanın sebebi nedir? İç kanama belirtileri nelerdir? Nasıl tedavi edilir? Bu ve konuya dair tüm soruları yazımızda bulabilirsiniz.

Haber 28-12-2020 12:28

Taburcu edilen kazazedenin iç kanamadan öldüğü iddia edildi

Taburcu edilen kazazedenin iç kanamadan öldüğü iddia edildi

Haber 07-02-2019 22:16