Karaca Tencere Seti Haberleri

Gizem Karaca Konumuz huzur diyerek paylaştı! Lüks evi hayran bıraktı

2017 yılında Kemal Ekmekçi ile nikah masasına oturan oyuncu Gizem Karaca, evlilikten sonra İstanbul'dan ayrılarak Ege'de yaşamaya başlamıştı. Doğa ile iç içe yaşayan güzel oyuncu lüks evinden paylaşım yapınca beğeni topladı.

Magazin 2024-07-23 14:23:23

LEGO tutkunlarını sevindirecek fırsat: Icons Gül Buketi Yapım Seti indirime girdi

LEGO tutkunları, heyecan verici bir fırsat kapınızı çaldı! Icons Gül Buketi Yapım Seti, bugüne özel indirimde! Bu özel LEGO seti sayesinde kendinizi bir çiçek tasarımcısı gibi hissedecek ve en güzel güllerden oluşan bir buket yaratacaksınız. Hayalinizdeki çiçek aranjmanını kendi zevkinize göre oluşturabileceğiniz bu set, hem sizi eğlendirecek hem de yaratıcılığınızı konuşturmanıza olanak sağlayacak. Icons Gül Buketi Yapım Seti, şimdi sizleri bekliyor!

Haber 2024-07-11 16:05:23

Airfryerdan elektrik süpürgesine Karaca ürünlerinde kaçırılmayacak indirimler başladı

Mutfakta lezzetli ve sağlıklı yemekler pişirmeyi kolaylaştıran airfryerdan yaşam alanınızı temizlemenin en pratik yolunu sunan elektrik süpürgesine Karaca'nın en sevilen ev yaşam ürünlerinde kaçırılmayacak indirimler başladı! Kaliteli ve şık tasarımlarıyla hayatınızı kolaylaştıran ve güzelleştiren Karaca ürünlerindeki fırsatları görmek isterseniz detaylar yazımızda...

Yemek 2024-07-04 17:22:54

Fiyatı düştü! Koleksiyonluk Mercedes LEGO'da fırsat zamanı

Gerçek LEGO tutkunları buraya! Tamı tamına 1642 parçadan oluşan, LEGO severlerin favori modeli olmayı başaran LEGO® Technic Mercedes-AMG F1 W14 E Performance Yapım Seti, bugüne özel 4500 TL indirimle sizleri bekliyor. Sabırlı, zorlu ve çok keyifli bir LEGO deneyimi yaşamak isterseniz ya da LEGO hayranı sevdiklerinize armağan edecek hediye arayışındaysanız bu fırsatı kesinlikle kaçırmamalısınız!

Haber 2024-07-01 14:26:29

Cristiano Ronaldo'nun annesinden 'Mahsun Karaca' paylaşımı! Röportaj Adam'dan cevap gecikmedi

Gelmiş geçmiş en iyi futbolculardan birisi olan Cristiano Ronaldo'nun Türkiye-Portekiz maçında çekilen bir fotoğrafı sosyal medyanın gündemine oturdu. Sosyal medyada Röportaj Adam olarak tanınan fenomen Mahsun Karaca'nın bulunduğu o kare binlerce kez beğenilip paylaşılmıştı. Fotoğrafa Ronaldo'nun annesi Dolores Aveiro ise hiç beklenmedik bir yanıt geldi. Aveiro, Karaca'yı Ronaldo'nun ölen babasına benzetti. Karaca'dan olaya yanıt geldi.

Manşet 27-06-24 17:19

SON DAKİKA | Kerim Dağlıoğlu İspanya'da yakalandı! Kırmızı bültenle aranıyordu, uyuşturucu karteli çökertildi

Son dakika haberi: Kırmızı bültenle aranan ve Emre Karaca ismiyle bilinen örgüt lideri Kerim Dağlıoğlu yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 'Argay Opersayonu' kapsamında onlarca zehir tacirinin gözaltına alındığını duyurdu. 9 aylık takip sonucu İspanya’daki operasyonlarda Fransız, İspanya Guardia Civil ve Türk Emniyetinden oluşan 400’den fazla polis katıldı.

Haber 26-06-24 08:30

Yılmaz Güney filminin başrol oyuncusu İsmail Hacıoğlu oldu! Cem Karaca performansı çok konuşulmuştu

Yılmaz Güney’in eşi Fatoş Güney’ın “Camları Kırın Kuşlar Kurtulsun” kitabından yola çıkılarak çekilecek olan Yılmaz Güney filmi için başrol belli oldu. Cem Karaca performansı çok konuşulan İsmail Hacıoğlu başrolde...

Kulis 24-06-24 09:41

İstanbul'u terk edip Ege'ye yerleşmişti... Safir'in Güneş'i Gizem Karaca'nın lüks evini görenler hayran kaldı

Son olarak başrollerini İlhan Şen, Özge Yağız ve Burak Berkay Akgül ile paylaştığı Safir dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan ünlü oyuncu Gizem Karaca uzun zamandır doğa ile iç içe bir yaşam sürüyor. Bir süredir İstanbul'da yaşamayan ve Ege'ye yerleştiğini duyuran güzel oyuncunun lüks evini görenler hayran kaldı. Ünlü oyuncu burada organik tarım bile yapıyor.

Magazin 22-06-24 15:32

İstanbul'u terk edip İzmir'e taşınmıştı! Gizem Karaca'nın Mykonos pozları sosyal medyayı salladı: Fiziği çok güzel

Gizem Karaca Safir dizisinde hayat verdiği Güneş karakteriyle adından söz ettirmişti. Kemal Ekmekçi ile evlendikten sonra İzmir'e yerleşen oyuncu bu kez tatil pozları ile gündeme geldi. Mykonos'a tatile giden ünlü ismin paylaşımına hayranlarından beğeni geldi.

Magazin 10-06-24 09:42

BİM'e aksiyon kamerası seti geliyor! 7 Haziran 2024 BİM Aktüel Kataloğu burada

BİM Aktüel Kataloğu'nun 7 Haziran 2024 Cuma tarihli yeni sayısı yayınlandı. Katalog'ta geçen hafta olduğu gibi bu hafta da katlanabilir elektrikli bisikletler dikkat çekiyor. Yanı sıra Katalog'ta otomobil ve motosiklet sahipleri için yol sürüşünü artıracak pratik ürünler, doğa severler için kamp malzemeleri, mutfakta vakit geçirmeyi sevenlere pratik mutfak gereçleri yer alıyor. BİM Cuma Aktüel Kataloğu'nda neler var diye merak ediyorsanız, detaylar içeriğimizde sizi bekliyor.

Haber 07-06-24 10:52

TBMM'de DEM Partili milletvekilleri kürsüyü işgal etti! Genel Kurul'da kavga çıktı

TBMM Genel Kurulunda, DEM Parti grup önerisi görüşmeleri sırasında gerginlik yaşandı. DEM Parti milletvekilleri, Hakkari Belediye Başkanı'nın görevden alınmasını protesto için kürsüyü işgal etti. Bazı milletvekillerinin DEM Partililere tepki göstermesinin ardından kavga çıktı. Meclis Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca birleşime ara verdi.

Haber 04-06-24 20:23

Alperen Duymaz, Engin Öztürk ve Büşra Develi’yi başrollerde buluşturmuştu... Aşkın Pusulası dizisinin seti durdu! Ekibe ödeme yapılmadı

Başrollerinde Alperen Duymaz, Engin Öztürk ve Büşra Develi’nin olduğu “Aşkın Pusulası” dizisinin çekimlerine 6. bölümde ara verildi. Dizinin teknik ekibine ödeme yapılmadığı ortaya çıktı.

Magazin 03-06-24 17:55

İstanbul'a akın akın giriş başladı! 28 bin adet, hepsi yolda: 'Bu kadar hassas bir konu' diyerek anlattılar

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala İstanbul'a kurbanlık hayvan girişleri başladı. Konuya ilişkin bilgilendirmede bulunan İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Yavuz Karaca, "23 adet araçta 823 küçükbaş, 325 de büyükbaş hayvan, kaçak hayvan sevki esnasında yakalandılar. Onlara da 2 milyon 600 bin lira civarında idari para cezası uygulandı" dedi. Ayrıca vatandaşların, almak istedikleri hayvanı sorgulayabileceği 'Tarım Cebimde' uygulaması faaliyete alındı.

Finans 01-06-24 08:23

Düdüklü tencere bomba gibi patladı, ölümden kıl payı kurtuldu! Vücudunun yüzde 40'ı yandı

Esenyurt’ta iddiaya göre 46 yaşındaki Ebru Hayvalı, Ramazan Bayramı için yemek yaptığı sırada düdüklü tencere bomba gibi patladı. Vücudunun yüzde 40’ı yanan Hayvalı, düdüklü tencere kullanımı konusunda uyarılarda bulundu.

Kadin 31-05-24 07:47

Hem ıslak hem kuru kullanım! Çok satan Philips 10'u 1 Arada Erkek Bakım Seti indirime girdi

Saç, sakal tıraşı sizin için masraflı bir hal almaya başladıysa, bakım rutininize ev hijyeninde ve konforunda devam etmeye ne dersiniz? Bunun için öncelikle kaliteli bir tıraş makinesine ihtiyacınız var. Kaliteli ve uzun ömürlü bir ürün arıyorsanız tam da olmanız gereken yerdesiniz. Philips 10'u 1 Arada Erkek Bakım Seti ile tanışma vakti! Bugüne özel indirimde olan cihazı sizin için inceledik, kullanıcıların yorumlarına da yer verdik. Gelin, detaylara geçelim.

Haber 28-05-24 15:32

Kızılcık Şerbeti'nden sonra şimdi de Bahar seti karıştı! Başrol oyuncusu küfür etti! Yönetmen çıldırdı

Yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt'un üstlendiği fenomen dizi 'Bahar' Salı akşamlarına damga vuruyor. Başrollerinde Demet Evgar'ın yer aldığı dizi ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre, Demet Evgar geçtiğimiz günlerde kendisine sahnenin süresi ile ilgili sette soru soran yönetmen asistanına sesini yükselterek küfürlü bir konuşma yaptı. Yönetmen seti paydos etti.

Kulis 28-05-24 10:28

O tedaviden sonra... Beyaz olan saçı ve sakalı siyaha döndü! Şaşkınlık yaşadı 'Görenler 55 yaşında olduğuma inanmıyor'

Antalya'da kanser tedavisi gören 55 yaşındaki Cemil Şimşek tedavi sonrasında beyazların yoğunlukta olduğu saç ve sakalının siyah çıktığını görünce şaşkınlık yaşadı. Doç. Dr. Mustafa Karaca bunun akıllı ilacın yan etkisi olduğunu belirtip “20-25 yaşlarında hastalarımız geliyor, saçı, sakalı, kaşı beyazlaşmış oluyor. Hastamızın saçı düzken çok kıvırcık çıkabiliyor. Hastalarımızın beyaz olan saç ve sakalı da siyah uzayabiliyor" dedi. Şimşek ise "Beni görenler 55 yaşında olduğuma inanmıyor" dedi.

Haber 25-05-24 10:23

45 TL'lik sandviçin içinden çıkana isyan etti! Biz Bodrum'da 350 TL veriyoruz...

Son dönemde özellikle yazlık beldelerde artan fiyatlar sık sık gündeme geliyor. Ünlü isimler de aldıkları ve uçuk buldukları fiyatları paylaşarak isyan ediyor. Son olarak Buket Dereoğlu 45 TL verdiği sandviçin içinden çıkan peynire isyan ederken Yeliz Yeşilmen ve Işın Karaca da bu duruma dair yorumlarıyla dikkat çekti.

Kulis 20-05-24 07:36

Artvin'de düştüğü derede mahsur kalan karaca kurtarıldı

Artvin'in Borçka ilçesinde düştüğü derede mahsur kalan karaca, itfaiye personeli tarafından kurtarıldı.

Yurthaber 13-05-24 15:55

Ajda & arkadaşları 12 Haziran'da Beşiktaş Stadyumu'nda! Süperstar'a birbirinden ünlü arkadaşları eşlik edecek

Süperstar Ajda Pekkan, 12 Haziran'da Beşiktaş Stadyumu’nda uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek muhteşem bir konsere imza atacak. JRO Yatirim ana sponsorluğunda gerçekleşecek bu olağanüstü konserde Süperstar’a Selda Bağcan, Nilüfer, Mazhar-Fuat, Işın Karaca, Hande Yener, Sıla, Cem Adrian, Mabel Matiz, Mert Demir, Semicenk, Motive, Norm Ender ve Korosu, Dolapdere Bing Gang gibi birbirinden ünlü isimler eşlik edecek.

Magazin 07-05-24 20:44

Masal anlatıcısı öğretmen açıkladı: Masalla büyüyen çocuğun hayal gücü daha geniş oluyor!

Türkiye’de Anadolu masalları anlatıcısı öğretmenlerden birisi olan Fatma Karaca Akkol, çocuklara masal anlatmayı çok sevdiğini söyledi. Akkol, Masalla büyüyen çocuğun hayal gücünün daha geniş olduğunu belirtti.

Kadin 07-05-24 10:05

Gizem Karaca'dan öpüşme sahnesi açıklaması! İyi öpüştük diyemiyorsun

‘1001 Gece’ dizisine dahil olan oyuncu Gizem Karaca dizilerdeki öpüşme sahnelerine dair konuştu. Yakınlaşma sahnelerinde yaşananları anlatan güzel oyuncu sözleriyle dikkat çekti.

Magazin 30-04-24 11:58

'Görenler şaşırıyor! Robot, uzaylı diyorlar' Türkiye'de sadece 200 kişide var! Motosiklet alacakken masrafı düşünüp onu almaya karar verdi

Fekeli maden işçisi Harun Karaca İstanbul’da engelli bir arkadaşından ilham alarak öğrendiği elektrikli tek teker ulaşım aracı ile Adana ve çevresini geziyor. Trafikte kendisini robot zannettiklerini söyleyen Karaca, tek teker üzerinde hem ulaşımını sağlıyor, hem de yolların keyfini çıkarıyor. Karaca, Türkiye'de bu aracın sadece 200 kişide olduğunu belirtirken "Adana ve çevresinde tek bende var. Günlük gezme aracım bu" dedi.

Haber 17-04-24 10:49

Tokat'ta ilkokul öğrencileri kadın servis şoförüne emanet

Tokat'ın Turhal ilçesinde yaşayan 43 yaşındaki İlknur Begüm Karaca, öğrenci servisi sürücülüğü yapıyor.

Yurthaber 15-04-24 11:38

Bodrum'daki fiyatlar yine gündemde! Işın Karaca otopark ücretine isyan etti

Her yaz olduğu gibi bu yaz da sezon açılır açılmaz Bodrum'daki fiyatlar gündeme geldi. Lahmacun fiyatları konuşulurken Işın Karaca otopark ücretini paylaşarak gündem oldu.

Magazin 10-04-24 09:39

Gizem Karaca spora yeniden döndü! O hallerine beğeni yağdı

Kemal Ekmekçi ile evlendikten sonra İzmir'e yerleşen Gizem Karaca spora yeniden döndü. Güzel oyuncu spor yaptığı anları da paylaşmayı ihmal etmedi.

Magazin 10-04-24 07:53

'Miras' davası nedeniyle eniştesi ve ablasını av tüfeğiyle vurdu!

Tokat'ta miras tartışması kanlı bitti. 56 yaşındaki Turan Ç., miras davası nedeniyle aralarında husumet bulunan eniştesi Dursun Karaca (64) ile ablası Nazik Karaca'yı (60) av tüfeği ile vurdu. Dursun Karaca yaşamını yitirirken, eşi Nazik Karaca hastaneye kaldırıldı, Turan Ç. gözaltına alındı.

Haber 09-04-24 23:05

ŞOK'a dikey süpürge ve mop seti geliyor! 3 Nisan 2024 tarihli ŞOK aktüel kataloğu

ŞOK markette bu hafta yok yok! Türkiye'nin en büyük perakende market zincirleri arasında yer alan ŞOK'un 3 Nisan 2024 tarihli aktüel kataloğu yayınlandı. 9 Nisan'a kadar geçerli olan ürünlerdeki indirimleri merak ediyorsanız ŞOK Aktüel listelerini içeriğimizde bulabilirsiniz. İşte detaylar!

Haber 03-04-24 10:22

Çanakkale'de sahte içki, ayı postu ve doldurulmuş karaca başı ele geçirildi

Çanakkale'nin Yenice ilçesinde sahte içki, ayı postu ve doldurulmuş karaca başı ele geçirilen operasyonda bir zanlı yakalandı.

Yurthaber 29-03-24 09:34

Marvel tutkunlarına hediye edebileceğiniz koleksiyonluk sette kaçırılmayacak fırsat

İster kendiniz ister sevdikleriniz için boş zamanlarda eğlenceli ve yaratıcı aktivite deneyimi sunacak bir ürün arayışındaysanız doğru yerdesiniz. Bahar Fırsatları'na özel LEGO ürünlerinde kaçırılmayacak indirimler başladı. Marvel Nano Eldiven Yapım seti de günün fırsat ürünü oldu. Sizin için ürünü inceledik ve kullanıcı yorumlarını derledik. İşte detaylar!

Haber 18-03-24 11:50

LEGO New York City Yapım Seti'nin fiyatı 1496 TL'ye düştü

Onlarca markada indirim rüzgarları estiren Bahar Fırsatları tam hızıyla devam ediyor. LEGO yapım setleri de Bahar Fırsatları kapsamında çok cazip fiyatlarla satışa sunuluyor. Siz de çocuğunuza, kendinize ya da sevdiklerinize LEGO yapım seti hediye etmek isterseniz, Architecture New York City Yapım Seti'ndeki indirimi kaçırmamanızı tavsiye ederiz. İşte detaylar!

Haber 12-03-24 17:02

Bartın'da su kanalına düşen karaca balık ağıyla kurtarıldı

Bartın'da su kanalına düşen karaca, balık ağı yardımıyla yakalanarak doğaya salındı.

Yurthaber 12-03-24 12:22

Doğayla iç içe lüks evi merak edildi! Gizem Karaca Köy hayatım yok diyerek isyan etti

'Güzel Köylü', 'İçimdeki Fırtına', 'Baraj', 'Safir' gibi projelerle tanınan Gizem Karaca bir süre önce İstanbul'u terk etmişti. Lüks eviyle sık sık gündeme gelen Gizem Karaca "Köyde yaşıyor" yorumlarına sitem etti.

Magazin 12-03-24 07:46

Gizem Karaca'nın Moskova tarzı! Kısa saçları ve siyah elbisesiyle dikkat çekti: Zarafet ve güzellik

Uzun yıllar önce İstanbul'u terk ederek doğayla iç içe yaşamaya başlayan Gizem Karaca Moscow Fashion Week'e katıldı. Geceye siyah bir elbiseyle katılan Karaca sosyal medyadaki pozlarıyla hayranlarından tam not aldı.

Magazin 07-03-24 08:05

Fiyatı 3 bin 899 TL'ye düştü! Karaca Air Pro Cook 3 in 1 XL Airfryer'ı sizin için inceledik

Sağlık dolu leziz mi leziz yemekler yapmanızı sağlayacak, kaliteli bir airfryer arayışındaysanız Karaca Air Pro Cook'taki indirimi kaçırmamalısınız. Günün fırsat ürünü olan, çoklu pişirme işleviyle öne çıkan airfryerı sizin için inceledik.

Haber 26-02-24 15:09

Evinin bir odasını atölyeye çevirdi, yurt dışından sipariş yağıyor! En fazla Amerika, Avusturalya, Kanada, Suudi Arabistan ve Türk cumhuriyetlerinden talep geliyor

Gaziantep'te evinin bir odasını tekstil atölyesine çeviren girişimci kadın, birlikte çalıştığı 3 kadınla nevresim takımı, bebek ve çeyiz seti gibi ürünler yapıyor. İş kurma hayalini evinde gerçekleştiren Nuray Şahin yurt dışına da ürün gönderiyor. Özellikle Amerika, Avusturalya, Kanada, Suudi Arabistan ve Türk cumhuriyetlerinden çok talep geldiğini belirten Şahin, "Taleplere yetişmeye çalışıyoruz. Bir yıl sonra büyük atölyeye geçmeyi planlıyorum" dedi.

Finans 23-02-24 20:53

Ardahan'da karla kaplı ormanlık alanda 2 karaca görüntülendi

Ardahan'da, koruma altındaki 2 karaca, karla kaplı ormanlık alanda dronla görüntülendi.

Yurthaber 20-02-24 10:39

Safir'in Güneş'i Gizem Karaca İstanbul'u terk etti! Lüks evinin detayları dikkat çekti! Organik tarım yapıyor

Şimdilerde final yapacağı konuşulan Safir dizisinde hayat verdiği Güneş karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Gizem Karaca uzun zamandır doğa ile iç içe bir yaşam sürüyor. Ege'ye yerleştiğini duyuran Karaca lüks evinin bahçesinde organik tarım yapıyor.

Magazin 14-02-24 14:25

'Onlar için bir gül, bir mesaj kurtarır' Hangi burca hangi hediye alınmalı? Evlilik, aldatılma... İlişkilerde en iyi anlaşan burçlar hangileri? Astrolog Dolunay Karaca anlattı

14 Şubat Sevgililer Günü'nde astrolog Dolunay Karaca, ilişkilerde en iyi anlaşan burçları tek tek sıraladı. Aynı zamanda hangi burçların hangi hediyeleri daha çok sevdiğini de anlatan Karaca, bazı burçlar için daha çok para harcanmış hediyelerin, bazıları için de duygusal temalı hediyelerin daha makbul olduğunu söyledi. İşte koç, boğa, ikizler, yengeç ve diğer tüm burçların en güzel anlaştığı burçlar ve alınabilecek hediyeler...

Kadin 14-02-24 11:36

Safir dizisinde deprem! Gizem Karaca da ayrıldı... Final iddiası

Başrollerini İlhan Şen, Özge Yağız, Gizem Karaca ve Burak Berkay'ın oynadığı Safir dizisi hakkındaki iddialar gündemde. Dizinin erken final yapacağı ve başrollerin diziye finalden önce veda edeceği konuşuluyor.

Magazin 11-02-24 13:39

Seyahatlerinizin vazgeçilmezi olacak! Biggdesign Cats Sarı 3'lü Valiz Seti'nde %40 indirim

Seyahatlerinde şıklık ve kaliteyi yakalamak isteyenler buraya! Hoş tasarımı ve dayanıklılığıyla öne çıkan Biggdesign Cats Sarı 3'lü Valiz Seti %40 indirimle sizi bekliyor. Moda ve fonksiyonelliği bir arada sunan bu valiz seti, seyahatlerinize şıklık katarken aynı zamanda dayanıklılığıyla da güven veriyor. Günün Fırsatları'ndan şimdi yararlanın, seyahatlerde stilinizi yansıtın.

Haber 06-02-24 14:21

Fiyatı 2 bin 199 TL'ye düştü! Philips 15'i 1 Arada Erkek Bakım Seti indirime girdi

Saç, sakal ve vücut tıraşınızı tek bir ürünle yapabilmenizi sağlayan Philips 15'i 1 Arada Erkek Bakım Seti Günün Fırsatları kapsamında indirime girdi. Uzun vadede bütçenizi korumanızı sağlayacak bu cihazı sizin için inceledik.

Haber 05-02-24 17:17

'Vizontele'nin 'Rıfat'ı Mesut Çakarlı yeni mesleğiyle şaşırttı! Gözlerden uzak yaşayan oyuncu zâkir oldu

Çocukken Kadir İnanır, Banu Alkan ve İhsan Yüce ile aynı seti paylaşan 'Vizontele'nin 'Rıfat' karakteri olarak hafızalara kazınan Mesut Çakarlı'nın son hali ve yaşantısı gündem oldu. 'Vizontele'nın 'Rıfat' karakteri Mesut Çakarlı, zâkir oldu.

Magazin 04-02-24 10:41

20 liraya paspas, 50 liraya tencere! Saatlerce bekleyip izdihamın ortasında kaldılar

Bursa’da bir züccaciye mağazasının açılışına gelen vatandaşlar, 20 liraya paspas, 50 liraya tencere alabilmek için saatlerce sıra bekledi. Zaman zaman yaşanan izdihamı görevliler önledi.

Finans 03-02-24 14:58

Işın Karaca kendisine yapılan yoruma sinirlendi! İnsanlar çığırından çıkmış

Ünlü şarkıcı Işın Karaca, Aramızda Kalmasın programına konuk oldu. Programda son dönemde gündem olan pavyon konusu ele alındı. Karaca, ise kendisine gelen bir yorumu anlatıp yorum yapan kişiye ateş püskürdü.

Magazin 02-02-24 14:10

Kastamonu'da aracın çarptığı karaca öldü

Kastamonu'nun Hanönü ilçesinde aracın çarptığı karaca öldü.

Yurthaber 30-01-24 15:22

Işın Karaca'dan Sevda Türküsev'e sert yanıt! Kırmızı noktalı döneminden sapık dönemine geldik

Dilber dansı tartışması büyüyor. Mehtap Yılmaz'dan sonra bu sefer de Sevda Türküsev "Pavyonlar ve genelevler kapatılsın" dedi. Bu yorumu gören Işın Karaca ise kendini tutamadı ve bomba paylaşımda bulundu.

Magazin 29-01-24 15:17

Cem Karaca'nın son eşi İlkim Karaca'ya oğlu Emrah Karaca'dan büyük sitem: Satmış ulan!

59 yaşındayken solunum ve kalp yetmezliğine bağlı kalp krizi geçirerek hayata gözlerini yuman efsane sanatçı Cem Karaca'nın mirasıyla ilgili çarpıcı iddialar gündemde. Karaca'nın hayatını konu edinen "Cem Karaca'nın Gözyaşları" filminin gösterimi durduruldu. Cem Karaca'nın oğlu Emrah Karaca ile son eşi İlkim Karaca arasındaki münakaşa ise gündem oldu.

Magazin 28-01-24 16:30

Kısmetse Olur'un olaylı yarışmacısı Rabia Karaca son haliyle gündem oldu! Kimse tanıyamadı! 'Sesi bile değişmiş'

Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur'un ikinci sezonuna damgasını vuran Rabia Karaca şimdilerde YouTube'da izleyicisinin karşısına çıkan Kısmetse Olur Aşkın Gücü programıyla geri döndü. Ancak Rabia Karaca'yı kimse tanıyamadı. Karaca, son haliyle sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 26-01-24 10:59