Kasım Ara Tatili Haberleri

Öğretmen seminerleri online mı olacak? Kasım ara tatili öğretmen seminerleri nasıl yapılacak? Bakan Tekin açıkladı!

Kasım ara tatili öğretmen seminerleri hakkında araştırmalar hız kazandı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından geçtiğimiz günlerde alınan karara göre, 13-17 Kasım tarihlerindeki yönetici ve öğretmen seminerleri bu yıl okullarda yüz yüze yapılacaktı. Ancak, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den yeni açıklama geldi. Peki, Öğretmen seminerleri online mı olacak? Kasım ara tatili öğretmen seminerleri nasıl yapılacak? İşte tüm merak edilenler...

Egitim 23-10-2023 16:53

KASIM ARA TATİLİ 2023 ne zaman başlıyor, kaç gün sürecek? MEB'den illere göre ara tatil uygulaması!

Kasım ara tatilinin ne zaman başlayacağı merak konusu olurken Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Bu açıklama sonrası "Okullarda ara tatil uygulaması illere ve bölgelere göre mi yapılacak?" sorusunun yanıtı merak konusu oldu. Peki, okullarda ara tatil illere göre mi uygulanacak? Kasım ara tatili 2023 ne zaman başlıyor, kaç gün sürecek?

Egitim 17-10-2023 14:34

ARA TATİL NE ZAMAN? Kasım ara tatili 2023 ne zaman başlıyor, ayın kaçında? Tatil için geri sayım

Ara tatilin ne zaman gerçekleşeceği araştırılan konular arasında yer alıyor. 2023-2024 eğitim öğretim dönemi eylül ayında başladı. Okula giden öğrenciler, öğretmenler ve veliler verimli geçen ders dönemi devam ederken ara tatil tarihlerini araştırmaya başladı. Peki, ara tatil ne zaman? Kasım ara tatili 2023 ne zaman başlıyor, ayın kaçında?

Haber 16-10-2023 14:11

Kasım Ara Tatili

Kasım Ara Tatili Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kasım Ara Tatili Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.