Konya Ovasi Haberleri

AK Partili Baykan'ın sözleri komisyonu karıştırdı! Gece yarısı kendini arayan kadına 'sizlerin uyutulması gerek' demiş

Son günlerin en sıcak konusu sokak hayvanlarıyla ilgili yapılan düzenleme. Teklifin görüşüldüğü komisyonda ise gerginlikler bitmiyor. Son olarak AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan konuyla ilgili gece yarısı bir kadının kendini aradığını ve yanıt olarak ise 'sizlerin uyutulması gerek' dediğini ifade etti. Bu sözler komisyonda tepki çekti.

Haber 2024-07-23 15:56:08

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Treni Eskişehir’de ilk yolcularını indirdi, İstanbul’a doğru harekete geçti!

Ankara’dan yola çıkan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Treni, Eskişehir’de ilk yolcularını indirdikten sonra İstanbul’a doğru harekete geçti. Ankara-Eskişehir-İstanbul ve İstanbul-Konya-İstanbul arasında belirlenen programa göre 2 ay boyunca seferlerinde devam edecek olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Treni, toplamda 56 bin kilometre yol giderek yaklaşık 60 bin yolcu taşıyacak.

Haber 2024-07-14 16:31:17

Anne oğul yangında can verdi! Konya güne kahreden haberle başladı: Güpegündüz alevler evi harabeye çevirdi

Konya'da kahreden bir olay yaşandı. Tek katlı evde yangın çıktı, yangında hem anne hem oğlu can verdi. Olay yerinden görüntüler yangının boyutunu gözler önüne serdi.

Haber 2024-07-10 13:01:11

Yer: Konya! Ev sahibi kaçak göçmen, Suriyelilere evini kişi başı bin liradan kiralamış

Konya'nın Meram ilçesinde 17 Suriyeli kaçak göçmen bir eve yapılan operasyon sonucu kıskıvrak yakalandı. Baskın yapılan evin sahibinin daha önce 'göçmen kaçakçılığı' suçundan kaydı bulunan ve gözaltına alınan kişi olduğu ortaya çıktı. Bu kişinin kaçak göçmenlere evini kişi başı bin liraya kiraladığı belirlendi.

Haber 2024-07-08 12:57:09

Bir Seçil Erzan vakası daha! Bu defa adres Konya: İşin içinde nişanlısı da var

Konya'da bir bankacı, zimmetine yüklü bir miktar para geçirdi. Paranın bir kısmını nişanlısına gönderdiği öğrenen bankacı P.Y. ile nişanlısı S.A. tutuklandı. P.Y. ifadesinde parayı kaldıraçlı işlemlerde kaybettiğini açıkladı.

Manşet 03-07-24 16:23

CHP'li isimlerden Seydişehir'de salgın iddiası! Binlerce kişi hastaneye başvurdu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeliha Aksaz Şabhaz ve CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş, Seydişehir ilçesinde salgın yaşandığını iddia etti. Sağlık Bakanlığından açıklama yapmasını beklediklerini ifade eden Şabhaz, “Bayram tatili sona ermeden başlayan bu salgında, yaklaşık 5 bin civarında kişi hastanelere müracaat etti" dedi.

Haber 27-06-24 19:46

Tedirginliği artırdı! O bölgede de oluşmaya başladı... 'Yeni bir çökmenin başlangıcı' diyerek açıkladı

Yer altında zamanla çözünen kireç taşlarının boşluk oluşturması ve zeminin çökmesiyle oluşan obruklar, Konya Ovası'nın kuzeyinde de görülmeye başlandı. Sayıları her geçen gün artan obruklar nedeniyle tedirginlik artarken Prof. Dr. Fetullah Arık, obruk içinde obruk oluşumu gözlendiğine vurgu yaparak Uzuncayayla Obruğu için "Güncel olarak da yeni bir çökmenin başlangıcını tespit etmiş olduk" dedi.

Haber 14-06-24 11:58

Fenerbahçeli kuryeden Konyaspor futbolcusuna rica: Lütfen Galatasaray'ı yenin

Süper Lig'de heyecan dorukta. Şampiyonluk yarışı bugün sona eriyor. Son haftada Galatasaray, Konya deplasmanına çıktı. 1 puan alması halinde sarı kırmızılılar şampiyonluğunu ilan edecek. Küme düşme hattında olan Konyaspor da kader maçına çıktı. Taraftarlar heyecanla maçın sonucunu beklerken Fenerbahçeli bir kuryenin çektiği video sosyal medyada gündem oldu. Konyaspor futbolcusu Ndao'nun evine giden kuryenin futbolcu ile diyaloğu sosyal medyayı salladı.

Spor 26-05-24 19:01

Süper Lig'de şampiyonluk akşamı! Galatasaray mı Fenerbahçe mi? Konya ve İstanbul'da nefesler tutuldu, Türkiye 19.00'a kilitlendi

Süper Lig'de 2023-2024 sezonu şampiyonu bu akşam belli oluyor. Galatasaray ile Fenerbahçe kupaya ulaşmak için bu akşam son 90 dakikasına çıkacak. Lider Galatasaray, Konyaspor deplasmanından 1 puan almayı başarsa dahi ligi zirvede bitirecek, Fenerbahçe ise Kadıköy'de İstanbulspor'u mağlup etmesi halinde Konya'dan gelecek habere kilitlenecek. Maçlar 19.00'da aynı anda başlayacak. İşte Süper Lig'deki şampiyonluk akşamıyla ilgili tüm detaylar...

Spor 26-05-24 09:54

Konya başı çekiyor, İstanbul'un sıralaması şaşırttı! Kredi kartı borçları en çok artan iller belli oldu

Enflasyonla mücadele kapsamında kredi kullanımının sınırlanmasına yönelik son dönemde yeni önlemler alınmıştı. Merkez Bankası bu kapsamda adımlar atmaya devam ederken en çok kredi kartı borcuna sahip iller sırasıyla belli oldu. En çok kredi kartı kartı kullanılan il olan İstanbul'un sıralaması dikkat çekti. Başı çeken il ise İç Anadolu'dan! İşte il il kredi kartı borçları sıralaması ve çarpıcı detaylar...

Finans 26-05-24 08:48

Konyaspor cephesinden Galatasaray maçı öncesi paylaşım geldi! Fenerbahçelilerden beğeni yağdı

Süper Lig'in son hafta mücadelesinde deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak Galatasaray 1 puan alması halinde şampiyonluğunu ilan ederken, Konya cephesinin de ligde kalabilmesi için en az 1 puana ihtiyacı var. Kritik karşılaşma öncesi Konyaspor cephesinden de dikkat çeken bir paylaşım geldi. İşte detaylar...

Spor 25-05-24 22:36

Dursun Özbek'ten Galatasaray taraftarına müjde! ''Yıldızlara hazırlıklı olun''

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, seçim öncesi açıklamalarda bulunarak sarı-kırmızılı taraftarlara önümüzdeki yıl için yıldız oyuncu sözü verdi. Konyaspor mücadelesi için de konuşan Özbek, "Konya maçına güzel hazırlandık. Dün bütün etkinliklerimizi iptal ettik, zamanımızı Florya'da geçiriyoruz. Dün de Florya'da futbolcularla, aileleriyle çok güzel bir piknik yaptık. Herkesin morali son derece yerinde. Dolayısıyla Konya maçına hazırız." ifadelerini kullandı.

Spor 25-05-24 00:00

Yer: Konya... Komşusunu ikna etmek için her yolu denedi: Karımla ilişkin olduğunu söyle

Konya'da geçtğimiz sene yaşanan dehşet verici olayın duruşmasına devam edildi. Hüseyin Akbulut 3 çocuğunun gözleri önünde eşi Zeliha Akbulut'u canice öldürmüş ve uyuşturucu bağımlısı olduğunu itiraf etmişti. Alacağı cezayı düşürmeye çalışan Akbulut komşusunu arayarak eşiyle ilişkisi olduğu yönünde ifade vermesini istedi. Akbulut ayrıca, 'Senin 2 kelimen beni 20 sene aşağıya indirecek.' dedi. İşte kan donduran olayın detayları...

Haber 24-05-24 13:04

Havuçlu arpa şehriye çorbası tarifi: Havuçlu arpa şehriye çorbası nasıl yapılır?

Birkaç malzeme ile ve çok kısa süre içinde yapılabilen, hem doyurucu hem de yemek davetlerinizin başlangıcı olacak bir lezzet arayışı içindeyseniz havuçlu arpa şehriye çorbası tarifine mutlaka göz atmalısınız. Daha çok Konya bölgesinde tel şehriye ile yapıldığı bilinen bu çorbayı bir de aşağıdaki tarifte yer aldığı gibi arpa şehriye ile deneyin. İşte tarifimiz!

Yemek 20-05-24 23:36

O ilimizde dikkat çeken manzara! Muhtar, Tehlike arz ediyor diyerek anlattı, mahalle sakini Endişeliyiz dedi: Uzmanı ise böyle açıkladı

Konya’nın Çumra ilçesinde yüzey yarığı oluştu. Yüzey yarıklarını bölgede hayvanlarını otlatan çobanların fark ettiğini söyleyen Adakale Muhtarı Etem Kutlu, "Yarıklar 2,5 kilometre uzunluğunda, bazı yerleri 7-8 metre derinlikte. Bu da tehlike arz ediyor, çobanlar ve köylüler tedirgin" dedi. Mahalle sakinlerinden Saffet Danalı ise "Köylüler olarak endişeliyiz" ifadelerini kullandı. Konya Teknik Üniversitesi'nden Prof. Dr. Fetullah Arık ise yarıklarla ilgili açıklama yaptı.

Haber 11-05-24 18:40

Konya ve çevre illerde eğitimciler, okul müdürünün öldürülmesine tepki gösterdi

Konya, Aksaray ve Afyonkarahisar'da sendika üyesi eğitimciler, İstanbul'da özel bir lisenin okul müdürü olan İbrahim Oktugan'ın yabancı uyruklu öğrenci tarafından vurularak öldürülmesini protesto etti.

Yurthaber 10-05-24 15:25

Karaman’daki ’Çelik Yelekli Cinayet’ davası Kayseri’de devam ediyor

Karaman-Konya karayolundaki Galericiler Sitesi’nde 14 Haziran 2022 tarihinde yaşanan olayın ardından başlayan dava Kayseri 6. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam etti.

Yurthaber 10-05-24 12:06

Konya Büyükşehir Belediyespor, Türkiye Basketbol Ligi’ne yükseldi

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden Konya Büyükşehir Belediyespor, mutlu sona ulaşarak Türkiye Basketbol Ligi’ne yükseldi.

Yurthaber 07-05-24 12:12

Dev maça az bir süre kala o isimden Fenerbahçe'ye hiç beklenmedik öneri! Galatasaray derbisine U19 çıkın

Fenerbahçe'nin Konya beraberliği sonrası lider Galatasaray ile olan puan farkı 6'ya çıkarken usta isimler Sarı-Lacivertliler'in bu mücadelesini değerlendirdi. İşte detaylar...

Spor 07-05-24 09:18

Fenerbahçe şampiyonluk yolunda ağır yara aldı! Konyaspor deplasmanından sürpriz skor...

Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında Konyaspor sahasında Fenerbahçe ile karşılaştı. Şampiyonluk yolunda Galatasaray'ın gerisinde olan sarı-lacivertliler sürprize izin vermeyip Konya deplasmanından 3 puanla dönmek istiyordu. Konyaspor ise küme düşmeme savaşı verdiğinden Fenerbahçe'den puan ya da puanlar almak istiyordu. Karşılıklı ataklarla geçen mücadele 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

Spor 06-05-24 22:02

Konya’da Stadyum-Şehir Hastanesi Tramvay Hattı 1. Etabının temeli atıldı

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılacak 11.2 kilometre uzunluğundaki Stadyum-Şehir Hastanesi Tramvay Hattı 1. Etabının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Yurthaber 30-04-24 13:44

Konya'da çantasında uyuşturucu bulunan yolcu tutuklandı

Konya Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde çantasında uyuşturucu bulunan yolcu tutuklandı.

Yurthaber 29-04-24 14:04

Konya merkezli FETÖ operasyonunda 4 şüpheli gözaltına alındı

Konya merkezli 3 ilde FETÖ'ye yönelik düzenlenen operasyonda 4 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 29-04-24 10:08

Kuvvetli fırtına birçok ili esir almış durumda: Ankara, Balıkesir, Antalya, Muğla ve diğer birçok il savaş alanına döndü!

Kuvvetli fırtına birçok ilimizi esir aldı. Fırtınanın beraberinde etkili olan sağanak yağış ve dolu hayatı olumsuz etkilerken yurdun farklı bölgelerinden görüntüler gelmeye devam ediyor. Ankara'da kuvvetli fırtına yüzünden bir minare koparken, bir iş yerinin camı da tuzla buz oldu. Ayrıca Balıkesir, Antalya, Konya, Muğla ve Denizli'nin Kale ilçesinde de etkili olan şiddetli sağanak yağış, dolu ve rüzgar ortalığı adeta savaş alanına çevirdi. İşte o illerimizden gelen görüntüler!

Haber 20-04-24 12:22

Konya'daki trafik kazasında 6 kişi yaralandı

Konya-Aksaray kara yolunda iki otomobilin çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı.

Yurthaber 15-04-24 08:28

Hububatta verim kaybına kapı aralandı! Uzmanlardan rekolte için doğru ilaçlama ve sulama önerisi

Türkiye’nin tahıl ambarı Konya Ovası’nda bu yıl beklenen yağışların düşük olması hububatta verim kaybına kapı aralarken, zaman zaman alınan yağışlar ovada umutları arttırdı. Uzmanlar, sapa kalkma olarak bilinen başaklanma döneminde tarladaki ürünlerin sık sık kontrol edilmesine ve doğru ilaçlamaya dikkat çekiyor.

Finans 13-04-24 19:15

Yer: Konya! CHP'li belediye başkanının makam aracı gündem oldu: Dikkat çeken yazı!

Konya'nın Akşehir ilçesinde oyların yüzde 42,63'ünü alarak Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) seçimi kazanan ve belediye başkanı olan Ahmet Nuri Köksal'dan gündeme bomba gibi düşen bir hamle geldi. Köksal'ın kendisine makam aracı olarak belirlediği araç ve üzerinde yazan not sosyal medyada büyük ses getirdi.

Haber 12-04-24 11:49

Konya'dan Gazzeli çocuklara oyuncak ve eşofman gönderilecek

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarında (KOMEK) gönüllü kursiyerler tarafından dikilen 11 bin eşofman takımı ile toplanan binlerce oyuncak, Kızılay Karatay Şubesi iş birliğiyle Gazze'ye ulaştırılacak.

Yurthaber 04-04-24 15:15

Trabzonspor'dan Konya deplasmanında net skor

Trabzonspor, Konyaspor deplasmanından 3 puanı 3 golle alarak üçüncülük yarışına devam etti.

Spor 03-04-24 22:38

Trabzonspor'dan Konya maçının başında tarihi protesto!

Trabzonsporlu futbolcular, Konyaspor maçının ilk anlarında omuz omuza hareketsiz bir şekilde durdu. Yaklaşık 30 saniye boyunca maça başlamayan bordo-mavililerin bu hareketine Konyaspor taraftarı tepki gösterdi.

Spor 03-04-24 20:47

CANLI KONYA SEÇİM SONUÇLARI! Konya yerel seçimi kim kazandı? AK Parti adayı Uğur İbrahim Altay ve CHP adayı İsmail Sonkaya ne kadar oy aldı?

Konya 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları belli oldu! Türkiye genelinde sandıklar 17.00’da kapanıp, oy sayım işlemleri başlayacak. Konya seçim sonuçları da vatandaşlar tarafından merak edilmeye başlandı. Peki, Konya seçim sonuçlarında AK Parti adayı Uğur İbrahim Altay mı CHP adayı İsmail Sonkaya mı kazandı? İşte Konya yerel seçim sonuçları ile ilgili tüm detaylar...

Finans 31-03-24 18:32

SON DAKİKA | Konya ve Isparta'da hissedilen bir deprem oldu! Isparta'daki depremi sosyal medyadan duyurdular

Son dakika haberi: Konya ve Isparta'da hissedilen bir deprem meydana geldi! Isparta'daki deprem aynı zamanda Burdur, Antalya ve Denizli'de de hissedildi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nden açıklama geldi. AFAD'ın açıklamasına göre Isparta ve çevre iller 2.8 ile sallandı.

Haber 31-03-24 17:42

Canlı Konya seçim sonuçları! Konya seçim sonuçlarında AK Parti adayı Uğur İbrahim Altay mı CHP adayı İsmail Sonkaya mı kazanacak?

Türkiye, 31 Mart 2024 Pazar günü sandık başına gidecek. Yaklaşık 61 milyon seçmen yerel seçimlerde 81 il, 973 ilçe, 390 belde belediye başkanı ile 50 bin 336 muhtar belirleyecek. Türkiye genelinde sandıklar 17.00’da kapanıp, oy sayım işlemleri başlayacak. Bu kapsamda Konya seçim sonuçları da bölgedeki vatandaşlar tarafından merak edilmeye başlandı. Peki, Konya seçim sonuçlarında AK Parti adayı Uğur İbrahim Altay mı CHP adayı İsmail Sonkaya mı avantajlı? İşte tüm detaylar...

Haber 29-03-24 12:06

Konya Makine Teknolojileri Fuarları 8-11 Mayıs'ta düzenlenecek

Tüyap Fuarcılık Grubu tarafından bu yıl 17. kez düzenlenecek Konya Makine Teknolojileri Fuarları 8-11 Mayıs'ta Konya Ticaret Odası-Tüyap Konya Uluslararası Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Yurthaber 18-03-24 11:00

Erdoğan mitingdeki slogana Çırağa, kalfaya müjde olmaz deyip tepki gösterdi! Özgür Özel'den jet yanıt: Seslerini duyurmak isteyenleri gözaltına aldırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Konya mitinginde bir vatandaşın staj ve çıraklık sigortasıyla ilgili sloganı üzerine Erdoğan tepki gösterdi. Erdoğan'ın 'müjde' sözleri kısa sürede ses getirirken CHP lideri Özgür Özel'den de jet yanıt geldi. Adana'daki mitinginde konuşan Özel, "Erdoğan bu sorunu dile getirmek isteyenleri gözaltına aldırdı" dedi.

Haber 17-03-24 16:42

Konya’da Yeni Motorlu Sanayi Sitesi’nin yapımı hızla sürüyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, TOKİ ve Konya Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle Konya’ya kazandırılacak Yeni Motorlu Sanayi Sitesi hızla yükseliyor.

Yurthaber 15-03-24 14:46

Konya'da Türk Yıldızları'nın eğitim uçağı iş makinesinin üzerine düştü! Pilot uçaktan böyle atladı! İşte uçağın düşüş anı...

Son dakika haberi: Konya'dan uçak kazası haberi geldi. 3. Ana Jet Üst Komutanlığı'na iniş yapacağı sırada Türk Yıldızları'nın eğitim uçağının düştüğü belirtildi. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken, pilotun paraşütle uçaktan atladığı öğrenildi. Konya Valisi uçağın üs bölgesi içine düştüğünü ve bir iş makinesi operatörünün şehit olduğunu açıkladı.

Haber 14-03-24 13:17

Konya merkezli 14 ilde dolandırıcılık çetesi çökertildi: 33 tutuklama

Konya merkezli 14 ilde kendilerini kamu görevlisi, banka veya sigorta şirketi çalışanı gibi tanıtarak 30 kişiyi yaklaşık 3 milyon 400 bin TL dolandırdıkları iddia edilen 41 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 13-03-24 14:07

Beyşehir Gölü’nde su ürünleri av yasağı 15 Mart’ta başlayacak

Konya ve Isparta illeri sınırları içerisinde yer alan Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü olan Beyşehir Gölü’nde su ürünleri av yasağı 15 Mart’ta başlayacak.

Yurthaber 12-03-24 15:46

Yer Konya… ‘Türkiye ve dünya için heyecanlandıran bir buluş’ diyerek duyurdular! Tam 8 bin 600 yıllık…

Konya’nın Çumra ilçesinde yer alan kazı çalışmalarında heyecan verici bir gelişme yaşandı. Çatalhöyük'te 8 bin 600 yıllık "ekmek" bulundu. Kazı Heyeti Başkanı Doç. Dr. Ali Umut Türkcan “Somun ekmeğin küçültülmüş hali. Ortasına parmak basılmış, fırına girmemiş ama mayalanmış, içindeki nişastalarla beraber günümüze gelmiş. Böyle bir örnek yok” ifadelerini kullanırken Gaziantep Üniversitesi öğretim görevlisi Salih Kavak ise "Türkiye ve dünya için heyecanlandıran bir buluş" dedi.

Haber 05-03-24 12:40

Konya’da 1 milyon 649 bin 704 seçmen 5 bin 365 sandıkta oy kullanacak

Konya Valisi Vahdettin Özkan, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Konya’da 1 milyon 649 bin 704 seçmenin 5 bin 365 sandıkta oy verme işlemini gerçekleştireceğini ifade etti.

Yurthaber 04-03-24 14:53

Eski nişanlının yüzüne kimyasal atmıştı! Mahkemeden emsal karar: 15 yıl hapis cezası az bulundu

Konya'da Sabit Türk (27), 'Su sayacına bakacağız abla' diyerek açtırdığı kapıdan eski nişanlısı Merve Küçüktekin'in (29) yüzüne ve vücuduna kimyasal madde attı. Türk'e verilen 15 yıl hapis cezası, Konya Bölge Adliye Mahkemesi 1’inci Ceza Dairesi tarafından az bulundu. 1'inci Ceza Dairesi, 'makul seviyede ceza belirlenmesi yerine 15 yıl hapis cezası belirlenmek suretiyle eksik ceza tayini olduğu anlaşıldığından hükmün bozulmasına' karar verdi. Dava yerel mahkemede yeniden görülecek.

Haber 04-03-24 10:59

3 ilde sanal eskort dolandırıcılığı ve şantajına 4 tutuklama

Antalya’da, ’sanal eskort’ sitesi üzerinden dolandırıcılık yapanlara yönelik yapılan çalışmanın ardından Konya ve Adana’da eş zamanlı operasyonla yakalanan 22 şüpheliden 4’ü tutuklandı; 9’u savcılık tarafından serbest bırakılırken, 6’sı ev hapsi, 3’ü yurt dışı yasağıyla serbest bırakıldı.

Yurthaber 27-02-24 16:03

Konya Tarım Fuarı kapılarını 20. kez açıyor

Konya'da bu yıl 20'ncisi düzenlenecek tarım fuarında yerli ve yabancı katılımcılar, sektördeki yenilikleri yerinde inceleme fırsatı buluyor.

Yurthaber 26-02-24 10:45

Altay, ABD'li büyükelçinin sözlerine dayanamadı: Misafirimize bir şey söylemezsem insanlığımızı bulamayacağımızı düşünüyorum

Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Dünya Teşkilatı (UCLG) Başkanı ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, UCLG Yıllık İstişare Toplantısı'na katıldı. Aynı toplantıda bulunan ABD Dışişleri Bakanlığı Şehir Diplomasisinden Sorumlu Büyükelçisi Nina Hachigian'a tepki gösteren Altay, "Bizler insanlık adına söz almalı ve dünyanın her yerinde acı çeken insanların sesi olmalıyız" dedi.

Haber 20-02-24 16:16

Konya merkezli FETÖ operasyonlarında 15 şüpheli yakalandı

Konya merkezli 5 ilde FETÖ'ye yönelik operasyonlarda 15 zanlı gözaltına alındı.

Yurthaber 16-02-24 11:43

Konya ve Antalya'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda 5 şüpheli yakalandı

Konya ve Antalya'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda, yabancı uyruklu 5 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 14-02-24 09:39

Konya merkezli FETÖ operasyonunda 6 şüpheli yakalandı

Konya merkezli 5 ilde FETÖ'ye yönelik operasyonda 6 zanlı gözaltına alındı.

Yurthaber 12-02-24 11:13

Astronot Gezeravcı, Konya ve Balıkesir'deki öğrencilerle telsizle görüştü:

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, "Dünyada en çok şu anda sizin sahip olduğunuz lüksü, ailemi, anne-babama yakın olmayı özledim." dedi.

Yurthaber 02-02-24 08:02