Nergis Cicegi Haberleri

Yasmin Erbil Babalık görmedim demişti! Mehmet Ali Erbil eski eşi Nergis Kumbasar'dan onay aldı

Yeniden baba olmak istediğini açıklayan Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'den babası ile ilgili dikkat çekici açıklamalar gelmişti. Erbil "Çok fazla babalık görmedim, babamdan yaram var" demişti. Mehmet Ali Erbil'in sunduğu programa geçtiğimiz günlerde eski eşi Nergis Kumbasar katıldı. Erbil'in programda söylediği "Bazen eleştiriler aile yapımla ilgili ama ben hep iyi bir baba olmaya çalıştım" sözleri Yasmin Erbil'e gönderme olarak algılandı.

Magazin 2024-06-26 10:40:03

Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz Bodrum'da tatilde! Denizde aşka geldiler

Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar'ın kızı olan Yasmin Erbil, Survivor All Star'dan dönen sevgilisi Yiğit Poyraz ile tatile çıktı. İkilinin denizde aşka geldiği anlar gündem oldu.

Magazin 2024-06-06 07:10:01

Mehmet Ali Erbil'in 40 yaş küçük sevgilisi Nergis Kumbasar'a soruldu! Eski eşten olay sözler

Mehmet Ali Erbil'in kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile yaşadığı ilişki ailesi tarafından istenmemişti. Mehmet Ali Erbil'in özel hayatı eski karısı Nergis Kumbasar'a da soruldu. Ünlü isim verdiği yanıtla kısa sürede gündem olmayı başardı.

Kulis 2024-05-30 07:29:50

Yasmin Erbil sevgilisi Yiğit Poyraz'ın kucağında poz verdi! O paylaşım çok konuşuldu

Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar'ın kızları Yasmin Erbil, Survivor yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran Yiğit Poyraz ile uzun bir süredir aşk yaşıyor. Yarışma sırasında sevgilisinin en büyük destekçisi olan Erbil, sosyal medya paylaşımlarında da Poyraz'a sık sık yer vermişti. Yiğit Poyraz'ın yarışmadan elenmesiyle kavuşan ünlü çiftten yeni bir paylaşım geldi. Erbil'in sevgilisinin kucağında verdiği poz sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 2024-05-10 10:29:41

Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil paylaştı! Yiğit Poyraz dokunulmazlık ödülünü kazanınca bakın ne yaptı

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile oyuncu Nergis Kumbasar'ın 28 yaşındaki kızı Yasmin Erbil, bir süredir 'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyor. Sevgili ile paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Yasmin Erbil son olarak sevgilisi Poyraz'ın dokunulmaz ödülünü kazandıktan sonraki anlarını paylaştı. Poyraz'ın o halleri sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 14-02-24 11:13

Akıncı'nın güzeller güzeli Nergis'i Büşra Develi süper minisiyle nefes kesti! 'Sade ama şık'

Son olarak başrolünü Şükrü Özyıldız ile paylaştığı Akıncı dizisinde 'Nergis' karakterine hayat veren güzel oyuncu Büşra Develi dün akşam düzenlenen özel bir davete katıldı. Süper mini bir elbise giyen Develi'nin sade ama şık tarzı çok beğenildi.

Magazin 17-12-23 14:37

Şark Bülbülü'nün yıldızıydı! 68 yaşındaki ünlü oyuncu Ayşen Cansev'in son hali şaşırttı

Yeşilçam'ın utangaç güzeli olarak bilinen Ayşen Cansev sosyal medyada gündem oldu. Şark Bülbülü'nde Şaban'ın gönlünü kaptırdığı Hatice rolünü canlandıran ünlü oyuncu şimdilerde 68 yaşında. Gerçek adı Nergis Cansevdi olan ünlü oyuncunun yıllar içindeki değişimi görenlerin ağzını açık bıraktı.

Magazin 26-11-23 15:10

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil imaj tazeledi! Son haline yorum yağdı

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar'ın kızı Yasmin Erbil, sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa imaj değişikliğiyle çok konuşuldu. Yasmin Erbil'in son haline yorum yağdı.

Magazin 20-11-23 17:14

Sakla Beni'nin Mete'si Uraz Kaygılaroğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında? Uraz Kaygılaroğlu'nun biyografisi

Sakla Beni dizisinde Mete karakterini canlandıran Uraz Kaygılaroğlu vatandaşlar tarafından merak edildi. Dizinin yönetmenliğini Nadim Güç üstleniyor. Star TV'nin yeni dizisi Sakla Beni'nin senaryosunu ise Armağan Gülşahin ve Nergis Otluoğlu Akoğlu kaleme aldı. Uraz Kaygılaroğlu dizinin fragmanı sonrası merak edildi. Peki, Uraz Kaygılaroğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Sakla Beni'nin Mete'si Uraz Kaygılaroğlu'nun hayatı ve biyografisi...

Magazin 02-11-23 19:54

Sakla Beni'nin Naz'ı Asude Kalebek kimdir, nereli ve kaç yaşında? Asude Kalebek'in dizileri

Sakla Beni dizisinde Naz karakterini canlandıran Asude Kalebek vatandaşlar tarafından merak edildi. Dizinin yönetmenliğini Nadim Güç üstleniyor. Star TV'nin yeni dizisi Sakla Beni'nin senaryosunu ise Armağan Gülşahin ve Nergis Otluoğlu Akoğlu kaleme aldı. Asude Kalebek dizinin fragmanı sonrası merak edildi. Peki, Asude Kalebek kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Sakla Beni'nin Naz'ı Asude Kalebek'ın hayatı ve biyografisi...

Magazin 02-11-23 19:52

SAKLA BENİ KONUSU VE OYUNCULARI: Star TV'nin yeni dizisi Sakla Beni konusu nedir, oyuncuları kimler?

Sakla Beni dizisinin konusu ve oyuncuları 2 Kasım 2023 Perşembe günü internette araştırılıyor. Mete, Naz ve İncila arasındaki ilişkiyi anlatan dizinin senaryosunu Armağan Gülşahin ve Nergis Otluoğlu Akoğlu kaleme aldı. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Nadim Güç oturuyor. Peki, Star TV'nin yeni dizisi Sakla Beni konusu nedir? Sakla Beni dizisi oyuncuları kimler? İşte detaylar...

Magazin 02-11-23 19:51

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil aşka geldi! Yiğit Poyraz ile karelerini peş peşe paylaştı

Son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile oyuncu Nergis Kumbasar'ın 27 yaşındaki kızı Yasmin Erbil sosyal medyadaki paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Survivor yarışmasından tanınan Yiğit Poyraz ile aşk yaşayan Yasmin Erbil sevgilisiyle pozlarını peş peşe paylaştı. Ünlü ismin romantik karelerine beğeni yağdı.

Magazin 06-10-23 15:25

SON DAKİKA | 2023 Nobel Barış Ödülü'nün sahibi belli oldu

Son dakika haberi: 2023 Nobel Barış Ödülü, kadın hakları konusundaki çalışmalarından dolayı cezaevinde bulunan İranlı aktivist Nergis Muhammedi'ye verildi.

Haber 06-10-23 12:10

BENİM GÜZEL AİLEM 11. BÖLÜM tek parça izle! TRT 1 BENİM GÜZEL AİLEM dizisi yeni bölümde neler olacak? Son bölüm özeti

Benim Güzel Ailem dizisi onuncu bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. TRT 1'in sevilen dizisi Benim Güzel Ailem'in oyuncu kadrosunda Erdal Özyağcılar, Seray Gözler, Onur Buldu, Melis Babadağ, Toprak Can Adıgüzel, Serra Pirinç ve Nergis Kumbasar gibi oyuncular yer alıyor. Dizinin yeni bölümü merakla bekleniyor. Peki, Benim Güzel Ailem 11. bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 13-09-23 19:04

BENİM GÜZEL AİLEM 10. BÖLÜM tek parça izle! TRT 1 BENİM GÜZEL AİLEM dizisi yeni bölümde neler olacak? Son bölüm özeti

Benim Güzel Ailem dizisi onuncu bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. TRT 1'in sevilen dizisi Benim Güzel Ailem'in oyuncu kadrosunda Erdal Özyağcılar, Seray Gözler, Onur Buldu, Melis Babadağ, Toprak Can Adıgüzel, Serra Pirinç ve Nergis Kumbasar gibi oyuncular yer alıyor. Geçen hafta yayınlanmayan dizinin yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Peki, Benim Güzel Ailem 10. bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 06-09-23 19:22

Yasmin Erbil'e tatil yaramadı! Aldığı kilolar dikkatlerden kaçmadı

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ve ünlü oyuncu Nergis Kumbasar'ın kızları Yasmin Erbil, bir süredir TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışmasından tanınan Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyor. Şu sıralar sevgilisi ile tatilin tadını çıkaran Yasmin Erbil'in son pozları olay oldu. Ünlü ismin aldığı kilolar dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 01-09-23 10:38

BENİM GÜZEL AİLEM bugün yok mu, neden yok? BENİM GÜZEL AİLEM yeni bölüm ne zaman? 30 Ağustos 2023 TRT 1 yayın akışı

Benim Güzel Ailem dizisi neden yok, sorusuna dair araştırmalar hız kazandı. Oyuncu kadrosunda Erdal Özyağcılar, Onur Buldu, Seray Gözler, Melis Babadağ, Aycan Koptur ve Nergis Kumbasar, gibi isimlerin yer aldığı Benim Güzel Ailem dizisinin yeni bölümü TRT 1'in 30 Ağustos 2023 tarihli yayın akışı listesinde dizinin yayın saatinde yer almadı. Benim Güzel Ailem'in yeni bölümüne ilişkin sorgulamalar yoğunlaştı. Peki, Benim Güzel Ailem bugün var mı, neden yok? Benim Güzel Ailem yeni bölüm ne zaman?

Magazin 30-08-23 19:04

BENİM GÜZEL AİLEM 9. BÖLÜM tek parça izle! TRT 1 BENİM GÜZEL AİLEM dizisi yeni bölümde neler olacak? Son bölüm özeti

Benim Güzel Ailem dizisi dokuzuncu bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. TRT 1'in sevilen dizisi Benim Güzel Ailem'in oyuncu kadrosunda Erdal Özyağcılar, Seray Gözler, Onur Buldu, Melis Babadağ, Toprak Can Adıgüzel, Serra Pirinç ve Nergis Kumbasar gibi oyuncular yer alıyor. Dizinin yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Peki, Benim Güzel Ailem 9. bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 23-08-23 21:14

Yiğit Poyraz ve Yasmin Erbil'den tatilde aşk pozları

Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar'ın evliliğinden dünyaya gelen Yasmin Erbil bir süredir sevgilisi Yiğit Poyraz ile tatilde. Bikinili pozlarıyla adından söz ettiren Erbil ve sevgilisi Poyraz'dan yeni paylaşım geldi.

Magazin 22-08-23 13:38

BENİM GÜZEL AİLEM 8. BÖLÜM tek parça izle! TRT 1 BENİM GÜZEL AİLEM dizisi yeni bölümde neler olacak? Son bölüm özeti

Benim Güzel Ailem dizisi sekizinci bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. TRT 1'in sevilen dizisi Benim Güzel Ailem'in oyuncu kadrosunda Erdal Özyağcılar, Seray Gözler, Onur Buldu, Melis Babadağ, Toprak Can Adıgüzel, Serra Pirinç ve Nergis Kumbasar gibi oyuncular yer alıyor. Dizinin yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Peki, Benim Güzel Ailem 8. bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 16-08-23 19:35

BENİM GÜZEL AİLEM 7. BÖLÜM tek parça izle! TRT 1 BENİM GÜZEL AİLEM dizisi Son bölüm özeti

Benim Güzel Ailem dizisi yedinci bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. TRT 1'in yeni dizisi Benim Güzel Ailem'in oyuncu kadrosunda Erdal Özyağcılar, Seray Gözler, Onur Buldu, Melis Babadağ, Toprak Can Adıgüzel, Serra Pirinç ve Nergis Kumbasar gibi oyuncular yer alıyor. Dizinin yeni bölümü merakla bekleniyor. Peki, Benim Güzel Ailem 7. bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 09-08-23 19:30

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'den tatil pozları! Sevgilisi Yiğit Poyraz dayanamadı

Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar'ın evliliğinden dünyaya gelen Yasmin Erbil sevgilisi Yiğit Poyraz ile çıktığı tatilden önce aşk pozlarını paylaştı ardından da sere serpe uzanıp kendi verdiği pozları paylaştı. Genç oyuncunun pozlarına sevgilisi dayanamadı.

Magazin 01-08-23 15:37

Bulaşıkçı olarak başladı, Tokat kebabının tek kadın ustası oldu! Beni gördüklerinde şaşırıyorlar

Tokat'ta yaşayan 24 yaşındaki Nergis Aydın, bulaşıkçı olarak başladığı iş hayatına kentte Tokat kebabını yapan tek kadın olarak devam ediyor.

Haber 26-07-23 12:00

Yasmin Erbil paylaşımını silip isyan etti! Sevgide kalmaya çalışmaktan yoruldum

Annesi Nergis Kumbasar ile oy kullandıktan sonra paylaşım yapan Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil paylaşımını silmek zorunda kaldı. Yasmin Erbil açıklamasında sitem etti.

Magazin 29-05-23 15:06

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil minik bikinisiyle sere serpe uzandı! Dekolteli pozları nefes kesti

Mehmet Ali Erbil ile oyuncu Nergis Kumbasar'ın 27 yaşındaki kızı Yasmin Erbil, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa minik bikinisiyle sere serpe uzandı. Yasmin Erbil'in son paylaşımı adeta olay yarattı.

Magazin 20-05-23 17:16

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil bikinili pozlarını peş peşe paylaştı! Beğeni yağdı

Mehmet Ali Erbil ile oyuncu Nergis Kumbasar'ın 27 yaşındaki kızı Yasmin Erbil, sosyal medyadaki cesur pozları ile sık sık gündeme geliyor. Erbil bu defa bikini sezonunu açtı ve tatil fotoğraflarını peş peşe paylaştı. Ünlü ismin bikinili pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 27-04-23 16:27

Zerrinkadeh çiçekleri ve terslaleler doğal fotoğraf stüdyosu oldu

Van’da yetişen ve endemik bir tür olan zerrinkadeh (nergis) çiçeği ile terslalelerin sunduğu görsel şölen doğaseverlerin doğal stüdyosu oldu.

Yurthaber 27-04-23 09:59
Van

'Köy hayatını çok seviyorum' dediği için evlenmeye kalktı, 520 bin TL kaptırdı!

Kıbrıs’ta yaşayan Bilal Nergis (60), Adana’daki köylerine gelmediği için eşiyle kavga edip tek başına köye yerleşti. Nergis daha sonra sosyal medyada kendisini Miray El (40) olarak tanıtan kadınla tanıştı. Kadının, ‘Ben köy hayatını çok seviyorum. Sırtımda odun taşır, soba yakarım’ sözlerine inanıp evlenmeye kalkan adam, evlilik vaadiyle 24 seferde toplam 520 bin lira dolandırıldı. 2 tarla satan, banka ve tefecilerden borç alan yaşlı adam şimdi kara kara ne yapacağını düşünüyor. İşte detaylar...

Haber 18-04-23 10:30

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil göğüs dekoltesi için fermuarını açtı! İddialı pozlar

Mehmet Ali Erbil ile oyuncu Nergis Kumbasar'ın 27 yaşındaki kızı Yasmin Erbil, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Erbil geçtiğimiz gün iddialı elbisesiyle hayranlarını mest etti. Genç isim fermuarını indirerek dekoltesini gösterdi.

Magazin 12-04-23 14:50

DNA testi sonuçlandı, depremzede Masal bebek ailesine kavuştu

Hatay'da depremi yaşayan Nergis ve Cumali Bakkaylı çiftinin 7 ay önce erken doğumla 6,5 aylık dünyaya gelen, tedavi gördüğü hastanenin hasar görmesi nedeniyle önce Mersin’e, ardından Konya’daki hastaneye sevk edildiği ortaya çıkan bebekleri Masal, yapılan DNA testinin uyumlu çıkması üzerine anne ve babasına kavuştu.

Haber 15-03-23 17:19

Deprem sonrası kayıp olarak aranıyordu! Masal bebekten sevindiren haber

Hatay’da depremi yaşayan Nergis ve Cumali Bakkaylı çifti, 7 ay önce dünyaya gelen bebekleri Masal'a deprem sonrası ulaşamadı. Erken doğumla 6,5 aylık dünyaya gelen ve hastanede tedavi gören Masal, kayıp olarak aranmaya başladı. Masal'ın, tedavi gördüğü hastanenin depremde hasar görmesi nedeniyle önce Mersin’e, ardından Konya’daki hastaneye sevk edildiği ortaya çıktı. Masal bebeği arayan aileye, hastane personeli ulaştı. İşte olayın detayları...

Haber 05-03-23 12:16

Yasmin Erbil sevgilisi Yiğit Poyraz ile poz verdi! Derin dekoltesi gözlerden kaçmadı

Açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar'ın evliliğinden dünyaya gelen Yasmin Erbil, bir süredir Survivor Yiğit Poyraz ile birlikte.

Magazin 02-02-23 14:21

Dudak dudağa görüntülenmişlerdi! Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil ve sevgilisi Yiğit Poyraz asansörde...

Survivor yarışmasıyla ünlenen Yiğit Poyraz, Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar'ın kızı Yasmin Erbil ile aşk yaşıyor. Geçtiğimiz günlerde dudak dudağa halleri sosyal medyada yansıyan çift asansörde verdikleri pozla dikkat çekti.

Magazin 27-12-22 14:35

Mısır, Akdeniz'de büyük bir doğal gaz rezervi buldu!

Mısır, Akdeniz'de büyük bir doğal gaz rezervi buldu. Ülkenin ilk açık sondaj kuyusu olan Nergis-1X'te keşfedilen rezervin 3.5 trilyon fit küp olduğu tahmin ediliyor.

Haber 15-12-22 21:44

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil Survivor yarışmacısıyla aşkını ele verdi! Paylaşımı hemen sildi

Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar çiftinin kızı Yasmin Erbil, cesur pozlarıyla sık sık magazin gündemini meşgul ediyor. Bir süredir Survivor yarışmacısı Yiğit Poyraz ile aşk yaşadığı konuşulan Yasmin Erbil, gece saatlerinde yaptığı paylaşımla kendini ele verdi.

Magazin 24-10-22 16:02

Yasmin Erbil'in Survivor'ın yıldız ismiyle aşk yaşadığı iddia edildi! O fotoğraf sosyal medyayı çalkaladı

Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar çiftinin kızları Yasmin Erbil'in, Survivor 2021 finalisti Yiğit Poyraz ile aşk yaşadığı iddia edildi.

Magazin 10-10-22 14:45

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil süper mini eteğiyle paylaşım yaptı!

Ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil ve ünlü oyuncu Nergis Kumbasar'ın kızı olan Yasmin Erbil, bir sosyal medya paylaşımıyla daha adından söz ettirdi. Günlük yaşantısını takipçileriyle sık sık paylaşan isim, kombiniyle dikkat çekti.

Magazin 28-09-22 01:35

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil önünü açtı! İç çamaşırıyla poz verdi

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'in adı magazin gündeminde sık sık geçiyor. Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar'ın kızları Yasmin Erbil, cesur pozlarını peş peşe paylaşıyor. Bu pozlara bir yenisini daha ekledi.

Magazin 03-09-22 16:13

Öldüğü açıklanmıştı! Yaşadığı ortaya çıkan terörist 'Nergis Oramar' yakalandı

Suriye'de, DEAŞ ile çıkan çatışma sonrası öldüğü açıklanan PKK'lı bir teröristle ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Ayn El Arap kentinde 2014 yılında DEAŞ ile çıkan çatışmada yaralanan ve hastanede öldüğü belirtilen PKK/YPG'li teröristin aslında yaşadığı ortaya çıktı. Batman'da gözaltına alınarak Şanlıurfa'ya getirilen Suriye uyruklu 'Nergis Oramar’ kod adlı terörist Dünya Osman (27), tutuklanarak cezaevine konuldu.

Haber 30-07-22 15:51

Yasmin Erbil sıcaktan bunalınca kendini denize attı

Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar'ın kızları Yasmin Erbil, adından söz ettirmeye devam ediyor. Bodrum tatilinin ardından arkadaşlarıyla birlikte Çeşme'ye geçen Erbil, Çeşme sıcağından bunalınca serinlemek için denize girdi.

Magazin 15-07-22 07:47

Şanlıurfalı çiftçiler, Sera Kent projesiyle alternatif ürünler yetiştirecek

Eyyübiye ilçesinde kurulan seralarda, ejder meyvesi, zambak, nergis, ters lale, sümbül, çilek gibi katma değeri yüksek ürünler yetiştirilerek fidelerinin çiftçilere dağıtılması planlanıyor - Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş: - "Proje kapsamında Şanlıurfa'da hiç denenmemiş ürünleri deniyoruz"

Yurthaber 30-06-22 11:15

Mehmet Ali Erbil'in küçük kızı Yasmin Erbil sezonu açtı! Şezlong üzerinde...

Mehmet Ali Erbil'in Nergis Kumbasar ile yaptığı evlilikten dünyaya gelen kızı Yasmin Erbil, sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Anne ve babasının izinden giderek meslek olarak oyunculuğu tercih eden Erbil, her yaz olduğu gibi bu sene de kural bozmadı ve bikinili pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu. Genç oyuncunun şezlongda verdiği poz sosyal medyaya damga vurdu.

Magazin 17-06-22 08:30

İrem Derici'den Cem Belevi'ye göndermeli paylaşım! Sırta saplanan bıçakları satsak...

Geçtiğimiz günlerde Cem Belevi'yle yaşadığı ayrılık süreciyle konuşulan İrem Derici'den ünlü şarkıcıya arka arkaya imalı paylaşımlar gelmişti. Derici, bu kez kendisini Nergis Nesrullayeva ile aldattığı söylenen Cem Belevi'ye yeni bir göndermeli paylaşımda daha bulundu.

Magazin 03-06-22 17:50

AK Partili Hülya Nergis Atçı'nın mültecilerle ilgili açıklaması gündem oldu! 'Bugün bunları çok yabancı olarak...'

Türkiye son zamanlarda mültecilerle ilgili sorunları konuşurken AK Partili Kayseri Milletvekili Hülya Nergis Atçı'nın açıklamaları gündem oldu. Katıldığı bir programda 'Tarihsel bir akrabalığımız var' diyen Atçı, 'Bugün bunları çok yabancı olarak da kabul edemeyiz, bizim din kardeşimiz' ifadelerini kullandı.

Haber 03-06-22 09:47

Nergis zambağı ne demek? Nergis zambağı birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçede kelimeler yapı bakımından türlere ayrılırlar. Bu türler basit, türemiş ve birleşik olarak farklılaşır. Basit kelimeler türü değişmemiş kelimelerdir. Türemiş kelimeler anlam bakımından değişmiş sözcükler, birleşik kelimeler ise birden çok sözcüğün birleşmesi ile oluşan kelimelerdir. Birleşik kelimeler bir isim veya eylem olarak görülebilirler. Nergis zambağı de yapı bakımından birleşik kelimeler arasındadır. Nergis zambağı TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 18-05-22 22:37

Nergis ne demek? Nergis kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Nergis, günümüzde sıkça kullanılan kelimelerden bir tanesidir. Bu kelimeye televizyondan internete, gündelik sohberlerden edebi eserlere kadar çok farklı oluşturulan cümlelerde yer verilir. Bazen kelimenin anlamı merak edilerek araştırılmak istenebilir. Yapılan araştırmalarda Türk Dil Kurumu'nun çalışmalarına yönelmek gerekir. Pek çok kişi tarafından mercek altına alınan kelimeler arasında bulunan Nergis ne demektir?

Egitim 18-05-22 22:37

İrem Derici suskunluğunu böyle bozdu! Instagram'ı salladı

İrem Derici'yi Nergis Nesrullayeva ile aldatan Cem Belevi hakkında bir paylaşım yaparak, ,Cem Belevi'yi elinde olduğunu söylediği ses kayıtlarını da ifşa etmekle tehdit etmişti. Bu paylaşımın ardından suskunluğunu koruyan İrem Derici'den yeni paylaşım geldi.

Magazin 14-05-22 10:04

İrem Derici'den Cem Belevi'ye yeni atak! Şarkılı göndermesi olay oldu: Allah belasını versin

Son günlerde Cem Belevi'yle yaşadığı ayrılık süreciyle konuşulan İrem Derici'den ünlü şarkıcıya karşı yeni atak geldi. İrem Derici'yi Nergis Nesrullayeva ile aldattığı söylenen Cem Belevi konu ile ilgili 'Aldatmadım' açıklamasını yapmıştı. Derici'nin sosyal medyada yaptığı şarkılı gönderme ise olay oldu.

Magazin 12-05-22 12:34

İrem Derici Cem Belevi ayrılığının perde arkası! Arabada yakaladı

İrem Derici'yi Nergis Nesrullayeva ile aldatan Cem Belevi 'Aldatmadım' açıklaması yaptı. İrem Derici açıklamayı görünce çileden çıktı. Şarkıcı İrem Derici Cem Belevi'yi "Ben İrem'i çok seviyorum, onu asla aldatmadım" sözlerinden sonra ses kayıtlarını ifşa etmekle tehdit etmişti. İrem Derici sessizliğini korurken, 2. Sayfa konuyla ilgili çarpıcı iddiaları gündeme getirdi.

Magazin 11-05-22 10:52