Ortaokul Ara Tatil Haberleri

Önce memur ve emekli, sonra asgari ücrete ara zam! SGK Başuzmanı İsa Karakaş ‘asgari ücret’ için tarihi ‘duyum aldık’ diyerek açıkladı

Asgari ücrete ara zam bekleyen milyonlarca çalışan için Ankara’dan kulis bilgisini SGK Başuzmanı İsa Karakaş anlattı. Uzman isim Temmuz ayında emekli zammı ve memur zammı rakamlarının belli olmasının ardından Eylül ayında asgari ücrete ara zam gelebileceğini dile getirdi. Uzman isim, “Eylül ayı gibi asgari ücrete bir ara zam gelebilir. Bu yönde duyumlar aldık. Çünkü emekli ve memura yapılacak zam sonrası oranlar değişecek. Bu da genel zamlara yansıyacak” ifadelerini kullandı.

Finans 2024-05-11 07:35:44

Hormonları dengelemek için 5 ara öğün tavsiyesi!

Sağlıklı bir yaşam için hormon dengesi çok önemlidir. Hormonların dengelenmesi, vücudun birçok fonksiyonunu etkiler ve genel sağlık üzerinde büyük bir etkiye sahiptir. Hormonları dengelemek için günlük beslenme alışkanlıklarınızı gözden geçirmek önemlidir. İşte hormonları dengelemek için beş ara öğün tavsiyesi...

Kadin 2024-05-10 15:05:48

Şarkıcı ve manken Ece Gürsel annesiyle pozlarını paylaştı! Sosyal medyada yorum yağdı: Kimse inanmaz anne-kız

Manken ve şarkıcı Ece Gürsel, sosyal medyada yaptığı iddialı paylaşımlarla ve özel hayatıyla ara ara gündeme geliyor. Gürsel, bu kez Instagram hesabından paylaştığı son pozla gündeme geldi. Gürsel, annesiyle olan pozlarını paylaştı. Manken'in annesini görenler " Model gibi" gibi yorumlar yaptı.

Magazin 2024-05-10 10:02:46

Yarın 81 ilde okullar tatil mi? MEB'den açıklama geldi... Müdür cinayeti sonrası öğretmenler karar almıştı

Son dakika haberi: Okullar 10 Mayıs cuma günü (yarın) tatil mi diye merak edilirken, Milli Eğitim Bakanlığı'ndan açıklama geldi. MEB'den yapılan açıklamada söz konusu tatil iddiaları yalanlandı. İstanbul'da okul müdürü İbrahim Oktugan'ın okuldan atılan öğrenci tarafından öldürülmesi sonrası bazı sendikalar yurt genelinde yarın için protesto kararı almıştı.

Egitim 2024-05-09 15:54:07
meb

Ortaokul öğrencisinin Kapadokya'yı görme hayalini vali gerçekleştirdi

Ankara'da yaşayan 12 yaşındaki Hazal Ünal'ın Kapadokya'yı görme hayalini Nevşehir Valisi Ali Fidan gerçekleştirdi.

Yurthaber 09-05-24 14:22

1 milyon Euro'ya Yunanistan'dan ev almıştı! Demet Özdemir fiyatlara isyan etti

Şarkıcı Oğuzhan Koç ile boşanır boşanmaz soluğu Yunanistan'da alan ve buradan da ev alarak gündeme gelen Demet Özdemir yükselen tatil masraflarından dert yandı.

Magazin 09-05-24 13:39

Bakan Işıkhan zam yok demişti ama... Asgari ücrete ara zamda son kulis! Canlı yayında rakam duyurdu

Temmuz ayına geri sayım başlarken milyonlarca çalışanın gündeminde asgari ücrete ara zam konusu var. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan 'ara zam' yok dese de zam için kulis bilgileri gündem olmaya devam ediyor. Asgari ücrete ara zamda son kulis ve rakam ne?

Finans 09-05-24 10:01

Sarıyer’de uygulamadan kaçan otomobil sürücüsü, park halindeki araçlara çarptı: 2 yaralı

Sarıyer’de uygulama yapan polislerin ‘Dur’ ihtarına uymayarak kaçan şüpheli sürücü, ara sokakta park halindeki araçlara çarparak durabildi.

Yurthaber 09-05-24 08:26

Burak Yılmaz, Fenerbahçe'ye meydan okudu! ''Bizi ilgilendirmiyorlar''

Süper Lig’in 36. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacak olan Kayserispor’da maçın hazırlıkları ara vermeden devam ediyor. Maç öncesi açıklamalarda bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz; "Korkmadan, ayaklarımızı yere basarak Kayserispor’a yakışır bir şekilde oraya meydan okumaya gideceğiz" dedi.

Spor 08-05-24 16:27

Otobüs durağında ortaokul öğrencisine taciz! Verilen ceza isyan ettirdi: 'Bunlar ne olacak böyle? Sürekli aramızda mı gezecek?'

Kayseri'de M.G. (45), otobüs durağında bekleyen A.M. (15) isimli kız çocuğuna sözlü tacizde bulundu. Tutuksuz yargılanan M.G., 8 ay hapis cezasına çarptırıldı, hükmün açıklanmasının geriye bırakılmasına karar verildi. Karar sonrası A.M.’nin annesi hakime, "Bunlar ne olacak böyle? Sürekli aramızda mı gezecek?" sözleriyle tepki gösterdi. İşte detaylar...

Haber 08-05-24 12:32

‘Hükümet çevresinden baskı var’ dedi: En düşük emekli maaşı ve asgari ücret için zam kulisini açıkladı: SGK Başuzmanı İsa Karakaş, 'Anayasa ihlal ediliyor, 3-4 bin TL…’

En düşük emekli maaşı ne olacak? Asgari ücrete ara zam gelecek mi? soruları Temmuz ayının yaklaşması ile milyonların en çok merak ettiği konular arasındaki yerini aldı. 4 aylık enflasyon yüzde 18,72 olurken rakamın Temmuz’da yüzde 25’e ulaşması bekleniyor. SGK Başuzmanı İsa Karakaş emekli zammı ve asgari ücret için kulis bilgisini paylaştı. Emekliye seyyanen zamda 3-4 bin TL rakamı öne çıktı. Asgari ücrette ise ‘anayasa ihlali’ detayı dikkat çekti.

Finans 08-05-24 10:47

İtalya'da bir kentte kırmızı alarm! Okullarda eğitime ara verildi, 36 bin kişi tahliye edildi

İtalya'nın Viterbo kentinde İkinci Dünya Savaşı'ndan kalma bomba bulundu. 2 tonluk bombanın bulunduğu muhit kırmızı alan ilan edildi, bölgedeki ilk ve orta dereceli okullar tatil edilerek ikamet eden 36 bin kişi de tahliye edildi.

Haber 07-05-24 22:13

TBMM Genel Kurulu'nda AK Parti ve CHP milletvekilleri arasında 'Deniz Gezmiş' tartışması! Oturuma ara verildi

TBMM Genel Kurulu'nda, CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan'ın, Deniz Gezmiş'in idamını hatırlatarak, "1400 senedir yapıyorsunuz bunu. Durun, düşünün ve vazgeçin bu mezalimden" demesi üzerine CHP'li ve AK Partili milletvekilleri arasında tartışma çıktı. Tartışmalar üzerine oturuma ara verildi.

Haber 07-05-24 19:52

Samsun'da boşanma aşamasındaki kocası tarafından öldürülen öğretmenin cenazesi defnedildi

Samsun'un İlkadım ilçesinde boşanma aşamasındaki kocası tarafından silahla vurularak öldürülen ortaokul öğretmeni Saadet Çam'ın cenazesi, toprağa verildi.

Yurthaber 07-05-24 14:54

Asgari ücrete ara zam gelecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘refah’ mesajı: ‘Geriye dönüş olmayacak’

Ocak 2024’te 17.002 liraya yükseltilen net asgari ücret için tek zam yapılacağı belirtilmişti. Ancak asgari ücrete ara zam bekleyenler için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan dikkat çeken bir mesaj geldi. Kabine Toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunan Erdoğan o beklentilere de son noktayı koydu. Kalıcı refah artışına işaret etti ve yapısal reformların hız kazanacağını açıkladı. Ayrıca kamuda tasarrufun detayları da netleşti.

Finans 07-05-24 07:32

Kruvaziyerlerle Ege adalarına mavi yolculuk

"Yüzen otel" olarak nitelendirilen gemilerle Ege adalarına yolculuğa çıkanlar, kruvaziyerde ve uğradıkları limanlarda farklı bir tatil deneyimi yaşıyor.

Yurthaber 06-05-24 13:11

Samsun'da ortaokul öğretmeni boşanma aşamasındaki kocası tarafından öldürüldü

Samsun'un İlkadım ilçesinde ortaokul öğretmeni, boşanma aşamasındaki kocası tarafından silahla vurularak öldürüldü, şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 06-05-24 10:38

Ev fiyatına kiralık yazlık villa! Otelleri da solladı: Çeşme, Bodrum, Ayvalık... Aylık 3 milyon 300 bin TL isteyen bile var

Bu yaz tatil yapmak adeta lüks oldu. 'Oteller pahalı' diye tatil yapmak için kiralık ev bakanlar, ilan sitelerinde gördükleri fiyatlarla adeta şoke oldu. Otellerdeki tatil fiyatları cep yakarken, kiralık yazlık fiyatları ise otelleri bile geride bıraktı. Bodrum'da denize uzak dubleks evin aylık kirası 65 bin TL olurken, denize sıfır özel havuzlu, özel plajlı villa içinse 3 milyon 300 bin TL isteniyor.

Finans 06-05-24 07:42

Enflasyon 17 ayın zirvesinde, milyonlar ara zam bekliyor! Uzman isim sinyalleri değerlendirdi: Masadaki diğer ihtimal...

Milyonlarca çalışan 'Asgari ücrete ara zam gelecek mi?' sorusunun yanıtını arıyor. TÜİK'in açıkladığı nisan ayı verilerinde enflasyon 17 ayın zirvesini gördü. Enflasyriondaki yükselişin ardından asgari ücrete ara zam beklentileri arttı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı temmuzda ara zamma kapıları kapattı ama ekonomi yönetiminin sinyalleri ne diyor? Yeni bir formül bulunabilir mi?

Finans 05-05-24 11:18

Lösemi tedavisi gören kız arkadaşına hastane odasında evlilik teklifi etti! Kalk kız evlencez pankartı açtılar

İzmir'de 20 yaşındaki Emre Coşkun, lösemi tedavisi gören kız arkadaşı 19 yaşındaki Nehir Yurtsever'e hastane odasında, diz çökerek evlilik teklifi etti. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Yurtsever "Evlilik teklifi alınca çok şaşırdım çünkü hiç beklemiyordum. Bu konuyu ara sıra konuşuyorduk ama seneler sonra olur diye bahsediyorduk. Özellikle hastalık sürecini yaşadıktan sonra hiçbir şeyi ertelememe kararı aldık. Bir an önce buradan çıkıp bu hayali yaşamak istiyorum" dedi.

Haber 03-05-24 16:58

Dilan Polat mahkemenin kararı sonrası resmen çıldırdı! Cezaevinde intihara kalkıştı: Vücudunda kesikler var...

Banu Parlak'ın güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin açılan dava kapsamında mahkemenin ara kararı belli oldu. Aylardır manşetlerden düşmeyen Polat çiftinin tutukluluk hallerinin devamına karar verilmişti. Karara büyük tepki gösteren ve "ölmek istiyorum" diye bağıran Dilan Polat'ın intihara kalkıştığı ortaya çıktı. Bir diğer tutuklu sosyal medya fenomeni Nihal Candan'ın geçtiğimiz günlerde sağlık sorunları nedeniyle tahliye edildiği biliniyor.

Haber 03-05-24 09:51

Asgari ücrete ara zam iddiası! Rakam vererek duyurdu, kulislerde de konuşuluyor: Temmuz ayında...

Asgari ücretli milyonlarca çalışan bu haberi bekliyor. 'Temmuz ayında asgari ücrete ara zam gelecek mi?' sorusuna yanıt ararken canlı yayında dikkat çeken iddia gündeme geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan kapıları kapatsa da asgari ücrete ara zam için peş peşe iddialar gelmeye devam ediyor. İşte asgari ücrete ara zam iddialarında son dakika haberinin detayları...

Finans 02-05-24 15:20

Taksim ve İstiklal Caddesi'ndeki kısıtlamalar kaldırıldı!

İstanbul Valiliğinin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sebebiyle aldığı tedbirler kapsamında araç ve yaya trafiğine kapatılan Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'ne çıkan ara sokaklar tekrar açıldı.

Haber 01-05-24 22:02

Ünlü oyuncu Mine Tugay eksi 15 derece göle girdi! Denemezsem olmazdı

Ünlü oyuncu Mine Tugay tatil için Avusturya'ya gitti. Seyahatinden sık sık paylaşımlar yapan Tugay eki 15 derecede göle girdiği anları Instagram hesabında takipçileriyle paylaştı.

Magazin 01-05-24 19:25

Antalya’nın diş turizmindeki yükselişi

Türkiye'nin sağlık turizmindeki yükselişi, diş tedavisinde uluslararası bir tercih haline gelmesiyle son yıllarda sağlık turizmindeki ivmesini artırarak dünya çapında önemli bir oyuncu haline geldi. Özellikle diş turizmi ülkenin bu alandaki başarısını ortaya koyan önemli bir faktör olarak öne çıkıyor. Sağlık turizmindeki bu yükseliş sadece mükemmel hizmetlerle değil, aynı zamanda tatil olanaklarıyla da destekleniyor.

Haber 30-04-24 17:02

Aydın'da ortaokul öğrencileri, lösemili çocuklar için saçlarını kesti

Aydın'ın Söke ilçesinde 8 ortaokul öğrencisi, lösemi hastası çocuklarla dayanışma amacıyla saçlarını keserek bağış yaptı.

Yurthaber 30-04-24 15:00

Chloe Loughnan iddialı tatil pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Aşk yaramış

2019 yılında Serdar Ortaç'tan boşanan İrlandalı manken Chloe Loughnan sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Ünlü isim bu kez Instagram hesabından paylaştığı son pozuyla gündeme geldi. İtalya'ya tatile giden ünlü isim beyaz bikinisiyle verdiği pozlarını paylaştı.

Magazin 30-04-24 09:10

Samsunlu ortaokul öğrencisi bilek güreşinde Türkiye şampiyonu oldu

Samsun'un Asarcık ilçesi Atatürk Ortaokulunda eğitim gören 14 yaşındaki Belinay Şahin, Ankara’da düzenlenen Okul Sporları Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası'nda birinci oldu.

Yurthaber 30-04-24 07:59

Asgari ücret için 'ara zam' gündemi! Meclis'e sunuldu... CHP'den '3 ayda bir zam' teklifi geldi, Bakan Işıkhan net konuştu

Asgari ücrete ara zam yapılacak mı? Temmuz ayının yaklaşmasıyla birlikte milyonlarca çalışan bu sorunun yanıtını arıyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, zam konusunda net konuşurken; CHP'den de dikkat çeken bir hamle geldi. CHP, asgari ücrete her üç ayda bir enflasyon oranında zam yapılmasını teklif etti. Ekonomist Dr. Turgay Bozoğlu da "Böyle bir tabloda asgari ücretin elbette gözden geçirilmesi gerekiyor" diye konuştu.

Finans 29-04-24 07:04

Bakan Işıkhan'ın asgari ücrete ara zam açıklamasında 'Bakan Şimşek' detayı!

Son dakika haberi... Çalışanların gözü temmuz ayında asgari ücrete ara zamda. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan asgari ücrete ara zamma ilişkin bugün de yeni bir açıklama geldi. Işıkhan açıklamasında Bakan Şimşek'in enflasyonda düşüş açıklamasına katıldığını söyledi. İşte detaylar...

Finans 28-04-24 15:05

SON DAKİKA | Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Kemiklerdeki DNA, kızıyla eşleşti

Son dakika haberi: Ünlü ekonomist Korhan Berzeg ile ilgili yeni gelişme! Balıkesir’in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, 17 Haziran'da 'Tina' isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra Berzeg'den haber alınamamıştı. Son olarak uzun süredir aranan Berzeg'e ait olduğu düşünülen kemik parçaları bulunmuştu. Yeni gelişmeye göre ormanlık alanda bulunan kemik parçaları Korhan Berzeg'e ait çıktı. Kemik parçalarından alınan DNA Korhan Berzeg'in kızıyla eşleşti.

Haber 27-04-24 17:03
DNA

İlkokul, ortaokul ve lise müfredatı değişiyor! İntegral dönemi sona erdi: İşte çok konuşulan 'matematik' detayı

Milli Eğitim Bakanlığı okullardaki müfredatta değişikliğe gidiyor. Taslağı dün açıklanan metin için 1 hafta görüş bildirme süresi bulunuyor. Müfredatta en çok konuşulan konu ise matematikte integralin kaldırılması oldu. Peki yeni müfredatla ne amaçlandı? İntegral'e neden yer verilmedi? İşte merak edilen soruların yanıtları.

Haber 27-04-24 15:08

Son dakika: Asgari ücrete ara zam olacak mı? Bakan Işıkhan canlı yayında açıkladı

Son dakika haberi... Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan asgari ücrete ara zam açıklaması geldi. Bakan Işıkhan net bir şekilde Temmuz ayında zam yapılmayacağının altını çizdi.

Finans 27-04-24 13:24

Millie Bobby Brown tatilden paylaştı! Olay yaratan pozlara bir bakan bir daha baktı

Stranger Things isimli diziyle şöhrete kavuşan Millie Bobby Brown, sosyal medyada paylaştığı pozlarla gündeme geliyor. Ünlü oyuncu bu kez tatil pozlarıyla gündeme geldi. Oyuncunun tatil pozlarına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 27-04-24 09:57

'1+1 evden farkı yok' Kira artışları yüzünden orada yaşamaya başladılar! Satışları hızla artmıştı

Son yıllarda ilginin giderek arttığı ve satışların yükseldiği karavanlar; bazılarının tam zamanlı evi olmaya başladı. Deprem, pandemi ve yüksek kira gibi nedenlerle alternatif yaşam şekilleri araştıran vatandaşların bir kısmı karavanlara yöneldi. İzmir Kamp ve Karavan Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Mustafa Yokuş, tatil için karavanı tercih edenlerin yanı sıra karavan sahiplerinin yüzde 20'sinin yılın 12 ayı karavanda yaşadığını söyledi. Karavan için '1+1 evde yaşamaktan farkı yok' diyen var.

Finans 26-04-24 10:10

Kemik parçaları ve eşyalar bulunmuştu! Türkiye'nin konuştuğu Korhan Berzeg olayıyla ilgili yeni gelişme!

Balıkesir'de tatil için geldiği yazlık evinden ayrıldıktan sonra haber alınamayan ve evinin 4 kilometre uzağındaki dere kenarında kimlik, ehliyet, banka, kredi kartları ve kıyafet parçaları ile kendisine ait olduğu düşünülen kemik parçaları bulunan 84 yaşındaki ekonomist Korhan Berzeg’i arama çalışmalarıyla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Korhan Berzeg’e ait olduğu iddia edilen kemiklerin bulunmasının ardından yürütülen çalışmalar ara verildi.

Haber 25-04-24 19:50

Kemik parçaları bulunmuştu! Korhan Berzeg'i arama çalışmalarında yeni detay: Gözler artık o ihtimale çevrildi

Balıkesir'de tatil için geldiği yazlık evinden ayrıldıktan sonra haber alınamayan ve evinin 4 kilometre uzağındaki dere kenarında kimlik, ehliyet, banka, kredi kartları ve kıyafet parçaları ile kendisine ait olduğu düşünülen kemik parçaları bulunan Korhan Berzeg’i (84) arama çalışmaları 314’üncü günde sürdürülüyor. Diğer kemik parçalarının hava şartlarına bağlı olarak üstünün bitki örtüsüyle kaplanması ve toprak altında kalmış olması ihtimaline karşı alan taraması kadavra köpeği ile yürütülüyor.

Haber 25-04-24 11:59

Araç sahipleri dikkat! Trafik sigortasında ‘tavsiye edilen fiyat’a uymadılar: Poliçelerde yeni düzenleme

‘Tavsiye edilen fiyat’a uymayan sigorta şirketleri geçtiğimiz dönemde zorunlu trafik sigortası poliçe ücretlerine zam yapınca, araç sahipleri neredeyse kontak kapatma noktasına gelmişti. Yılbaşından bu yana artış yüzde 30’u bulurken, trafik sigortası fiyat belirlemede yeni bir yönteme geçildi. Artık trafik poliçelerinin belirlenmesinde ‘asgari ücret zamları’na bakılacak. Ancak asgari ücrete ara zam olmayacağı için normalde aylık yüzde 5-10 yapılan artışın yüzde 2-3’lere düşmesi bekleniyor.

Finans 25-04-24 08:41

Huzurevi bocce takımları tatil yaptıkları Alanya'da turnuvada karşılaştı

Antalya'da geçen yıl düzenlenen 6. Yetişkin Gençler Huzur Bocce Ligi'ni ilk dört sırada bitirerek Alanya ilçesinde tatil kazanan 4 huzurevi takımı, bocce turnuvasında karşılaştı.

Yurthaber 24-04-24 14:33

Günlük kirası 1 milyon TL! Talep fazla olunca kiralık daire ve villa fiyatları yükseldi 'Ödedikleri para karşılığında...'

Muğla'nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum'da yaz sezonun gelmesiyle sezonluk daire ve villa fiyatlarında artış yaşandı. Tatil sezonunda kiralanan daire ve villalara talebin arttığı belirtilirken bölgede haziran itibarıyla doluluğun yüzde 100 olması bekleniyor. TÜRSAB Bodrum Bölge Temsilcisi Mustafa Demir, "Sezonda konutlarda günlük kiralık bedeli 2 bin 500 liradan başlıyor, villalarda ise bu rakam 1 milyon liralara kadar çıkıyor" dedi.

Finans 24-04-24 12:56

Yer: Antalya! Uzun süre hareketsiz yatan turist polisi harekete geçirdi: Gerçek ortaya çıktı!

Antalya'nın güzide tatil beldelerinden Alanya'da 76 yaşındaki Belaruslu bir turist sahilde ölü bulundu. Kleopatra plajında güneşlenen turistin ölüm sebebi araştırılıyor.

Haber 24-04-24 11:54

Sahilde yürüyüş yaparken fark etti! '5 yaşındaki bir çocuk kadar büyük' diyerek tanımladı... Baktıkça çok üzüldük

37 yaşındaki Fia isimli bir kadın iki çocuğuyla birlikte tatil yaptıkları sahil kasabasında kayaların arasında daha önce rastlamadığı türden bir canlı keşfetti. Fia canlının fotoğraflarını Facebook'tan paylaşarak türü görmek istedi.

Trend 20-04-24 11:24

Asgari ücrete ara zamda hayaller suya düşerken milletvekillerinin alacağı zam belli oldu!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücrete ara zamma kapıları kapattı. Temmuzda emekliler ve memurlar için zam mesaisi başladı. Milletvekillerinin de alacağı zam oranı şekillenmeye başladı.

Finans 19-04-24 09:20

Ünlü futbolcu ile aşk yaşamıştı! Devrim Özkan son pozlarıyla olay oldu! Dövmesi dikkat çekti

Rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu Devrim Özkan özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. Galatasaray'ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira ile aşk yaşayan Özkan'ın ayrılığı uzun süre konuşulmuştu. Devrim Özkan şimdi de tatil pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin 19-04-24 08:44

Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem! Samsun, Sivas, Kayseri, Çorum'da da hissedildi: Bölge beşik gibi, çok sayıda artçı meydana geldi: Tokat ve Yozgat'ta eğitime ara verildi (AFAD-Kandilli son depremler)

Tokat'ta akşam saatlerinde bir deprem meydana geldi. AFAD, depremin büyüklüğünü 5.6 olarak açıkladı. Deprem Samsun, Sivas, Kayseri, Çorum gibi çevre illerde de hissedildi. Bölgede çok sayıda artçı meydana gelirken Bakan Koca depremde bir kişinin etkilendiğini açıkladı. İçişleri Bakan Yardımcısı Karaloğlu, "Tokat'ta 191, Yozgat'ta 7 bina hasar gördü" dedi. Ayrıca Tokat'ın genelinde ve Yozgat'ın 3 ilçesinde eğitime bir gün ara verildi.

Haber 18-04-24 18:18

Sınavlar öncesi açık hava sinema etkinliği düzenlendi

Düzce Üniversitesi’nde başlayacak olan ara sınavlar öncesinde öğrencilere açık hava sinema etkinliği düzenlendi.

Yurthaber 18-04-24 15:52

Kim Kardashian'ın tatil pozları sosyal medyayı salladı! Herkes aynı yorumu yaptı

Paylaşımları ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Kim Kardashian bu defa tatil pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Turks ve Caicos Adaları'na tatile giden Kardashian pozlarını peş peşe paylaştı. Kardashian'ın diz boyu derinliğindeki denizde dalış yapmaya çalıştığı kareye yorum yağdı.

Magazin 18-04-24 13:10

Tokat'ta deprem bölgesindeki 3 ilçede okullar tatil edildi

Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Sulusaray, Artova ve Yeşilyurt ilçelerinde okulların bugün tatil edildiğini bildirdi.

Yurthaber 18-04-24 08:33

Tokat Sulusaray'da peş peşe deprem: Yozgat ve Sivas'ta da hissedildi, okullar tatil edildi (AFAD-Kandilli son depremler)

Son dakika haberine göre Tokat'ta peş peşe iki deprem meydana geldi. AFAD, Sulusaray'daki depremlerin büyüklüğünü 4.7 ve 4.1 olarak açıkladı. Deprem Sivas ve Yozgat başta olmak üzere çevre illerde de hissedildi. Yapılan açıklamada olumsuz bir durumun bulunmadığı belirtilirken, Tokat Valisi Numan Hatipoğlu geceyi dışarıda ateş yakarak geçiren vatandaşları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu. Öte yandan 3 ilçede okullar tatil edildi.

Haber 18-04-24 06:21