Şampiyonlar Ligi 2 Ön Eleme Kura Çekimi Hangi Kanalda Haberleri

'Ayrılmak istiyor' deniyordu! Torreira için Galatasaray'a teklif geldi! İşte yönetimin yanıtı

Bir süredir sakatlığı nedeniyle takımdan uzak olan Torreira Ljubljana maçı ile ilk 11'deki yerini alırken, karşılaşmanın 65. dakikasında gördüğü kırmızı kart ile oyundan atılmıştı. Uruguaylı oyuncu için ayrılık iddiaları da ortaya atılırken, Sarı-Kırmızılı kulübe Torreira için bir teklif ulaştı. İşte detaylar...

Spor 16-08-2023 10:18

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin formatı tamamen değişiyor! Suudi Arabistan kulüplerine müjde var...

FIFA 2023 Kulüpler Dünya Kupası, 12-22 Aralık tarihlerinde Suudi Arabistan'da oynanacak. FIFA'nın Suudi Arabistan özelinde aldığı kararlardan sonra kulislerde ilginç bir iddia dolaşmaya başladı. Yaptıkları transferlerle gündeme ses getiren Suudi Arabistan kulüplerinin, önümüzdeki yıllarda Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne katılacağı aktarıldı.

Spor 11-07-2023 16:45

ŞAMPİYONLAR LİGİ KURA ÇEKİMİ İle Galatasaray’ın rakibi kim oldu? 2023 – 2024 Galatasaray’ın UEFA Şampiyonlar Ligi rakibi!

Galatasaray’ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirilen kura çekimi ile belli oldu. Sporseverler internette konuya dair araştırma yapıyor. Peki, Galatasaray’ın rakibi kim oldu? İşte Galatasaray’ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi...

Spor 21-06-2023 13:25

Şampiyonlar Ligi 2 Ön Eleme Kura Çekimi Hangi Kanalda

Şampiyonlar Ligi 2 Ön Eleme Kura Çekimi Hangi Kanalda Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Şampiyonlar Ligi 2 Ön Eleme Kura Çekimi Hangi Kanalda Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.