Senarist Safa Onal Haberleri

Gülse Birsel'den 'parti' uyarısı: 'Kötü çıkarsa haberiniz olsun'

Oyuncu ve senarist Gülse Birsel, 'Avrupa Yakası' ve 'Yalan Dünya' isimleriyle düzenlenen partilerle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Birsel, " Avrupa Yakası ve Yalan Dünya partileri bizim bilgimiz dışındadır" dedi.

Magazin 2024-04-16 09:47:36

Türker İnanoğlu'na hüzünlü veda! Gülşen Bubikoğlu ve İlyas Salman arasında dikkat çeken diyalog

Yönetmen, senarist ve yapımcı Türker İnanoğlu 87 yaşında hayata veda etti. İnanoğlu'nun eşi Gülşen Bubikoğlu cenazede taziyeleri kabul etti. Gülşen Bubikoğlu ve İlyas Salman arasında dikkat çeken bir diyalog da yaşandı.

Magazin 2024-04-04 15:42:22

Türker İnanoğlu'nun ölümü sanat dünyasını yasa boğmuştu... Ünlü isimler duygularını paylaştı

Türk sinemasının en önemli isimlerinden yönetmen, senarist ve yapımcı Türker İnanoğlu'nun yaşamını yitirmesi sanat camiasını yasa boğdu. Yolu bir şekilde İnanoğlu'yla kesişen ünlü isimler ölüm haberini alır almaz sosyal medyadan duygularını paylaştı.

Magazin 2024-04-03 10:44:02

Yargı dizisindeki tecavüz sahnesine tepki yağmıştı! Sema Ergenekon sessizliğini o replikle bozdu: Sosyal medyadan sallamakla...

Yargı dizinin son bölümünde Eren Komiser'in kızı Tuğçe'nin 4 kişi tarafından tecavüze uğradığı anlar gündem olmuştu. Tepki çeken sahneyle ilgili senarist Sema Ergenekon günlerdir sessizliğini koruyordu. Sessizliğini koruyan Ergenekon, dizide yer verdiği bir sahnede geçen replikle tepkilere cevap verdi.

Magazin 2024-03-25 09:20:57

Tecavüz sahnesine tepki yağıyor! Yargı senaristi Sema Ergenekon'un beğendiği yorum dikkat çekti

Yargı dizinin son bölümünde Eren Komiser'in kızı Tuğçe'nin 4 kişi tarafından tecavüze uğradığı anlar damga vurdu. Tepki çeken sahneyle ilgili senarist Sema Ergenekon günlerdir sessizliğini koruyordu. Yeni bölümün ardından Ergenekon'un beğendiği yorum dikkat çekti.

Magazin 18-03-24 10:28

Birol Güven, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü oldu! Atama kararları Resmi Gazete'de yayınlandı

Resmi Gazete'de yayımlanan kararlara göre, bazı kamu kurum ve kuruşlara yeni atamalar yapıldı. Ünlü senarist, yönetmen ve yapımcı Birol Güven ise Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü görevine atandı.

Haber 23-02-24 00:25

Gülse Birsel'in yüzündeki değişim dikkat çekti! Gayet doğal durmuş güle güle eskisin...

Başarılarıyla sık sık gündem olan komedyen, oyuncu ve senarist Gülse Birsel 'Hücreler' oyunun galasına katıldı. Galada poz veren oyuncunun yüzündeki değişim dikkat çekti. Sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 31-01-24 12:55

Görüntüler sosyal medyada tepkiye yol açtı! Kur'an-ı Kerim'i 3 kez öptükten sonra ayağı ile bastı: Valilik'ten açıklama

Sivas'taki görüntüler sosyal medyada tepkiye neden oldu. Safa Camii'de dernek başkanlığı seçimi sırasında Kur'an-ı Kerim'i, 3 kez öptükten sonra ayağı ile basan başkan adaylarından S.K., 'dini değerleri aşağılama' suçundan gözaltına alındı. Sivas Valiliği olayın ardından yazılı açıklama yaptı.

Haber 21-01-24 23:59

Yönetmen ve senarist Yılmaz Atadeniz'e son görev! Sözün bittiği yermiş, bir şey söyleyemiyorum

Yönetmen ve senarist Yılmaz Atadeniz, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 91 yaşında ölen Atadeniz için Bebek Cami'nde cenaze töreni düzenlendi. Ayakta durmakta güçlük çeken kızı Işık Atadeniz, "Çok önemli bir değeri daha kaybettik, babamı. Gelen herkese teşekkür ediyorum. Sözün bittiği yermiş, bir şey söyleyemiyorum" dedi.

Magazin 14-12-23 15:06

Yalı Çapkını'nda o sahne gündem oldu! Sosyal medya yıkıldı: Tüm susturulmuş kadınlar adına

Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını son bölümüyle gündem oldu. Senarist değişikliğine gidilen ve eski senarist Mehmet Barış Günger'in geri getirildiği Yalı Çapkını'nda Seyran'ın isyanı sosyal medyayı adeta salladı.

Magazin 01-12-23 22:47

Gani Müjde'den TikTok çıkışı: Kadın şu kadar açıyor, para yağdırıyorlar

Son günlerde yaşanan Tiktok'taki müstehcen yayınlarla ilgili bir açıklamada senarist Gani Müjde'den geldi. Onedio'ya konuşan Müjde, "Kadın sadece şu kadar açıyor fakat buna para yağdırıyorlar. Ben para yağdıranlara kızıyorum. Kadın bir şey yapmıyor ki?" dedi.

Magazin 29-11-23 18:42

Aile Şerefi'nin zengin çocuğu Oktay'ın son hali şaşırttı! Eriş Akman'ı gören tanıyamadı

Yeşilçam'ın unutulmaz filmlerinden Aile Şerefi'nde 'Kötü Çocuk Oktay' karakterine usta oyuncu Eriş Akman hayat veriyordu. Filmin zengin ve şımarık çocuğunu canlandıran senarist, yapımcı ve oyuncu Eriş Akman'ın son hali gündem oldu.

Magazin 05-11-23 15:05

Camide içki şişesiyle fotoğraf paylaşmıştı! Cezası belli oldu

Camide içki şişesi ile fotoğraf çekip sosyal medyadan paylaşan Safa Yasin Ö. (19) hakkında 7 ay 15 gün hapis cezası verildi. Duruşmada savunma yapan Sefa Yasin Ö., "Bundan sonraki hayatımda bırakın bu tarz bir paylaşımı sosyal medyada yapmayı, normal hayatımda bile bu tarz bir paylaşımı sözel olarak yapmayacağıma, azınlıkta kalmış bile olsa herhangi bir kesimin dini değerlerini aşağılamayacağıma dair mahkemenize söz veriyorum" dedi.

Haber 11-10-23 15:18

Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya'lı Aile dizisine ödüllü oyuncu! Aslan’ın kuzeni geliyor

Show Tv'nin Ay Yapım imzalı başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un yer aldığı Aile dizisine ödüllü bir oyuncu daha dahil oldu. Başarılı senarist Hakan Bonomo’nun kaleme aldığı diziye katılan yeni isim Aslan'ın kuzenine hayat verecek.

Magazin 07-10-23 16:05

Camide içki içerken fotoğrafını paylaşmıştı! İstenen ceza belli oldu

İstanbul'da camide alkol kullandığını gösteren fotoğraf paylaşan sanık Safa Yasin Ö. hakkında "halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılama" ve "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme" suçlarından 4 yıla kadar hapis cezası istemi ile dava açıldı. Sanık Safa Yasin Ö. savunmasında, "Amacım mizah yapmaktı. Çok pişmanım. Dinle dalga geçmek gibi bir amacım yoktu. Ailem namazında niyazında olan insanlardır. O gün alkol davranışlarımı olumsuz etkiledi" dedi. İşte detaylar...

Haber 28-09-23 14:59

Halsey, Türk senaristi çabuk unuttu! Yeni aşkıyla dudak dudağa yakalandı

Türk senarist Alev Aydın ile uzun süredir aşk yaşayan ABD'li şarkıcı Halsey, temmuz 2021'de oğlu Ender Ridley'i kucağına almıştı. Nisan ayında ayrılık kararı alan çift velayet davasında karşı karşıya kaldı. Halsey Türk aşkını çabuk unuttu ve yeni aşka yelken açtı.

Magazin 21-09-23 13:48

30. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali'nde Orhan Kemal Emek Ödülleri sahiplerini buldu

Adana'da bu yıl 30'uncusu düzenlenen Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali'nde "Orhan Kemal Emek Ödülleri" senarist, yazar ve yönetmen Ahmet Soner ve şarkıcı Belkıs Özener'e verildi.

Yurthaber 19-09-23 07:43

Murathan Mungan'ın Yılmaz Güney paylaşımı Farah Zeynep Abdullah'ı kızdırdı!

Oyuncu, yönetmen ve senarist Yılmaz Güney, ölüm yıl dönümünde anılıyor. Yazar Murathan Mungan da sosyal medya hesabından Yılmaz Güney'i andı. Ancak bu paylaşım Farah Zeynep Abdullah'ı kızdırdı!

Magazin 10-09-23 14:23

Usta senarist Safa Önal'ı sinemanın devleri uğurladı! Senaryolarında başrol Türkan Şoray ile Hülya Koçyiğit'indi...

92 yaşında hayatını kaybeden dünya rekortmeni senarist Safa Önal için Atlas Sineması'nda saygı töreni düzenlendi. Saygı törenine ve Teşvikiye Camii'ndeki cenaze törenine Hülya Koçyiğit ile Türkan Şoray başta olmak üzere sinemanın dev isimleri katıldı.

Magazin 01-08-23 17:08

Usta senarist Safa Önal son yolculuğuna uğurlandı

Cenazeye, Yeşilçam'ın usta isimleri Hülya Koçyiğit, Türkan Şoray, Serdar Gökhan'ın yanı sıra oyuncular Kerem Alışık, Zafer Algöz ve yönetmen Nazif Tunç da katıldı.

Yurthaber 01-08-23 15:57

Usta senarist Safa Önal için tören düzenlendi

Filme çekilmiş 395 senaryosuyla Guinness Rekorlar Kitabı'na giren usta senarist Safa Önal için Atlas 1948 Sineması'nda tören düzenlendi.

Yurthaber 01-08-23 13:15

Usta senarist Safa Önal yarın son yolculuğuna uğurlanacak

Filme çekilmiş 395 senaryosuyla Guinness Rekorlar Kitabı'na giren usta senarist Safa Önal, yarın toprağa verilecek.

Yurthaber 31-07-23 10:57

SAFA ÖNAL KİMDİR? Ünlü senarist Safa Önal kaç yaşındaydı, neden öldü? Guinness Rekorlar Kitabı'na girmişti!

Türk sinemasının en önemli senaristlerinden biri olan Safa Önal, bugün akşam saatlerinde hayata veda etti. Vefat haberini Senaristler Birliği duyurdu. Vefat haberinin ardından Türk sinemasına kazandırdığı 395 senaryosuyla Guinness Rekorlar Kitabı'na giren usta senarist için aramalar hız kazandı. Kullanıcılar ünlü senaristin ölüm nedenini ve hayatını merak ediyor. Peki, SAFA ÖNAL KİMDİR? Ünlü senarist Safa Önal kaç yaşındaydı, neden öldü? Ayrıntılar haberimizde...

Magazin 30-07-23 18:39

Usta senarist Safa Önal 92 yaşında hayatını kaybetti

Filme çekilmiş 395 senaryosuyla Guinness Rekorlar Kitabı'na giren usta senarist Safa Önal, 92 yaşında yaşamını yitirdi.

Magazin 30-07-23 18:30

Tüm dünyanın ilgiyle takip ettiği Barbie filmine Vietnam’dan veto geldi! Gösterimine yasak getirildi

Üç kez Oscar adayı olan oyuncu, senarist ve yönetmen Greta Gerwig’in yönetmen koltuğunda oturduğu Margot Robbie ve Ryan Gosling'in başrollerini paylaştığı Barbie filmi Vietnam’da yayınlanmayacak. Filmin yasaklanma nedeni olarak ise bir sahnede Vietnam’ın toprak bütünlüğünü ihlal eden bir haritaya yer verilmesi gösterildi.

Trend 05-07-23 15:51

Türk sevgilisinden ayrılmıştı! Halsey sütyensiz tarzı dikkat çekti

Amerikalı şarkıcı Halsey son dönemde Türk senarist Alev Aydın ile ayrılmasıyla gündemdeydi. İki yaşında Ender adında oğlu olan Halsey son olarak beyaz gömleğiyle verdiği sütyensiz pozlarla dikkat çekti.

Magazin 09-06-23 10:45

Yönetmen İsmail Güneş saldırıya uğradı

Yönetmen, senarist ve yapımcı İsmail Güneş, İstanbul Maltepe'de, bir düğün konvoyundakiler tarafından darbedildi. Yaralanan Güneş, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi.

Yurthaber 01-05-23 07:32

Erdoğan imzaladı, Merve Safa Kavakçı görevden alındı! Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararla, Malezya Büyükelçisiyken 7 ay önce Dışişleri Bakanlığı Dış Politika Danışma Kurulu üyeliğine atanan Merve Safa Kavakcı görevden alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, çok sayıda ismin de atamasını imzaladı.

Haber 23-03-23 07:26

Yargı'nın senaristi ölüm sahnesiyle intikam aldı denilmişti! Yargı'da Pars Savcı'nın diziden ayrılma sebebi ortaya çıktı

Yargı dizisinde Pars Savcı'yı canlandıran oyuncu Mehmet Yılmaz Ak sürpriz bir şekilde diziden ayrıldı. Yargı'nın 56. bölümünde Pars Savcı'nın gözükmemesi ve final sahnesinde ise bir kuyumcuda Pars'ın kesik elinin ortaya çıkması seyirciyi şaşkınlığa uğratmış ve senarist Sema Ergenekon'un Pars'a korkunç bir ölüm yazması tepki almıştı. Yargı dizisi, konuya ilişkin yeni bir açıklamada bulunarak yaşanan krizlere de açıklık getirdi.

Magazin 13-03-23 23:17

Kendisinden 19 yaş büyük sevgilisinden ayrılan Hazar Ergüçlü'nün panik anları! Yanındaki erkek arkadaşına öyle bir baktı ki...

Senarist ve yönetmen Onur Ünlü ile Hazar Ergüçlü arasındaki aşk kısa süre önce bitti. 1973 doğumlu olan Onur Ünlü ile 1992 doğumlu Hazar Ergüçlü'nün aşkları magazin gündemini uzun süre meşgul etmişti. Hazar Ergüçlü, Kadınlar Günü yürüyüşünde bir erkekle objektiflere yakalandı.

Magazin 10-03-23 09:20

Kılıçdaroğlu'nun seçim konuşmasına 'Yunus Emre' tepkisi! 2 seçenek sundu, telif istedi: Seçim sloganı olarak kullanamazsınız!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Millet İttifakının adayı olarak açıklandığı pazartesi günü gerçekleştirdiği konuşma gündemdeki yankıları sürüyor. Ancak o konuşmada Kılıçdaroğlu'nun Yunus Emre'den alıntı yaptığını söylediği sözlere senarist İsa Yıldız'dan tepki geldi. Yıldız, telif veya o sözlerin seçim sloganı olarak kullanılmamasını istiyor.

Haber 08-03-23 08:30

Halsey sınırları zorladı! Arkasını görenler şoke oldu

Türk senarist Alev Aydın ile birlikteliğinden bir oğlu olan dünyaca ünlü şarkıcı Halsey'nin Türkiye'de de büyük bir hayran kitlesi var. Şu sıralar moda şovlarında boy gösteren Halsey son paylaşımıyla görenlerin ağızlarını açık bıraktı. Şarkıcı sansürsüz paylaşımıyla olay oldu.

Magazin 06-03-23 09:27

Yargı’da sular durulmuyor! Savcı Pars Mehmet Yılmaz Ak ile senarist arasında ne yaşandı?

Mehmet Yılmaz Ak, Yargı dizisindeki Pars rolüyle seyircilerin beğenisini kazandı. Hem kariyeri hem de özel hayatıyla göz önünde olan Ak'ın Yargı dizisinden ayrılacağına ilişkin iddialar gündeme atılmıştı. Mehmet Yılmaz Ak'tan bu iddialara ilişkin açıklama geldi.

Magazin 05-03-23 18:18

Bizimkiler ve Perihan Abla dizilerinin usta yönetmeni Yalçın Yelence hayatını kaybetti

Bizimkiler ve Perihan Abla dizilerinin yönetmeni Yalçın Yelence hayatını kaybetti. 69 yaşında hayatını kaybeden usta yönetmenin cenazesinin yarın Kartal Soğanlı Safa Camii'nden kaldırılacağı öğrenildi.

Magazin 20-01-23 20:00

Sevda Mecburi İstikamet filminin konusu nedir, nerede çekildi? Oyuncu kadrosunda kimler var? Çağan Irmak'ın son filmi yoğun ilgi gördü

Çağan Irmak'ın son filmi Sevda Mecburi İstikamet 6 Ocak'ta vizyona girdi. Uzun zamandır film çekimine ara veren başarılı senarist ve yönetmen Çağan Irmak, son filmi Sevda Mecburi İstikamet için çok çalıştığını söylüyor. Filmin başrollerinde Selin Şekerci ve Selçuk Yöntem yer alıyor. Peki son dönemin en çok beklenen filmlerinden Sevda Mecburi İstikamet'in konusu nedir, nerede çekildi, oyuncu kadrosunda kimler var? İşte film ile ilgili merak edilen bilgiler...

Magazin 07-01-23 19:16

Gülse Birsel ekonomi yorumuyla tepki çekince sitem etti! Espri açıklatmayın bari

Fatih Altaylı'nın konuğu olan oyuncu ve senarist Gülse Birsel, ekonomi yorumuyla sosyal medyada dikkat çekti. Ekonomi mezunu olan ünlü isim, ekonomi hakkında fikirlerini beyan etmekten korktuğu iddiası ile gündem geldi. Gülse Birsel yorumlardan sonra sitem etti.

Magazin 03-01-23 12:19

'Bu saygısızlığı asla kabul etmiyoruz!' Ankaragücü'nden Behzat Ç.'ye büyük tepki!

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden MKE Ankaragücü Kulübü, dijital platformda yayınlanan fenomen dizi Behzat Ç. Çekiç ve Gül ile ilgili flaş bir açıklama yayımladı. Sarı - lacivertli kulüp, dizideki bir sahneye tepki gösterirken; senarist, yapımcı ve yayıncı kuruluştan özür beklediklerini duyurdu. İşte açıklamanın detayları...

Spor 28-12-22 08:06

MasterChef'in çekildiği Beykoz Kundura Fabrikası nerede? Beykoz Kundura fabrikası gezilebilir mi, adresi nedir?

MasterChef Türkiye'nin yeni bölümü Beykoz Kundura Fabrikası'nda çekildi. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV 8'de yayınlanacak olan Sıfırıncı Gün dizi setinde senarist Atasay Koç ve yönetmen Süleyman Mert Özdemir açıklamalarda bulundu. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu MasterChef 163. bölümüyle bugün ekranlara geliyor. Peki, MasterChef'in çekildiği Beykoz Kundura Fabrikası nerede? Beykoz Kundura fabrikası gezilebilir mi, adresi nedir?

Magazin 21-12-22 20:55

Gülse Birsel'in açıklamaları gündem oldu! 'Cumhurbaşkanı adayın nasıl biri?' sorusuna bakın ne cevap verdi

Senarist ve yazar Gülse Birsel'in katıldığı canlı yayında 'Cumhurbaşkanı adayın nasıl biri?' sorusuna verdiği cevap gündem oldu. Birsel, "Cumhurbaşkanı adayının galiba çok önemli olmaması gereken bir ülke olmalı burası. Herkesin işinde uzman olup o alanın ona delege edilmesi, ekonomiyi çok iyi bilen birinin yönetmesi ve kültürü gibi" açıklamasını yaptı.

Magazin 21-12-22 09:48

Milli yenge Halsey süper minisiyle hayranlarına şov yaptı! Gören bir daha baktı

Uzun bir süredir Türk yapımcı ve senarist Alev Aydın ile aşk yaşayan dünyaca ünlü şarkıcı Halsey, süper minili stiliyle hayranlarına şov yaptı. Halsey'in paylaşımı, Naomi Campbell ve Abby Roberts gibi isimlerin de beğenisini kazandı.

Magazin 16-12-22 13:22

Sevgilim daha açık giyinmemi istiyor' demişti... Hazar Ergüçlü ve Onur Ünlü ayrıldı! Ayrılık nedeni çok şaşırttı

Hazar Ergüçlü ve Onur Ünlü çiftinden üzücü haber geldi. En son Hayat Bugün dizisinde yer alan Hazar Ergüçlü ve ünlü yönetmen, senarist Onur Ünlü bir süredir magazin gündeminde yer alıyordu. Yaş farkı ile çok konuşulan çiftin ayrıldığı iddia edildi.

Magazin 13-12-22 10:58

Gani Müjde'yi şaşırtan 17,5 kat zam! Geçen yıl 8 bin TL'ye yaptırdığı kasko bu yıl 140 bin TL oldu

Aracının kaskosunu yeniletmek isteyen yönetmen ve senarist Gani Müjde adeta şoke oldu. Geçen yıl 8 bin TL'ye yaptırdığı kaskonun bu sene 140 bin TL'ye çıktığını duyunca şaştı kaldı. Sadece bir yılda gelen 17,5 kat zam sosyal medyada da gündem yarattı.

Finans 05-12-22 08:30

Kapıcılar Kralı, Kaygısızlar, Bizimkiler gibi efsane yapımların senaristi Umur Bugay'un mirası kavga çıkardı! Eşi gelininden şikayetçi oldu: Bana şiddet uyguladılar

Merhum senarist Umur Bugay’ın gelini Fidan Bugay, kendisi ve eşi hakkında “Bana şiddet uyguladılar” diye açıklama yapan kayınvalidesi Ayşe Bugay’ı suçladı. Fidan Bugay, “Kayınvalidem mirastan eşime pay vermemek için bize iftira attı. Madem böyle bir dayak olayı oldu neden darp raporu göstermiyor? Onun tek derdi miras!” dedi.

Magazin 28-11-22 13:59

Aynı safa çayı faydaları nelerdir, neye iyi gelir? Aynı safa çayı nasıl yapılır ve demlenir?

Bitki çayları bilinen faydaları ile insanların oldukça rağbet ettiği ürünler hâline gelmiştir. Özellikle sağlıklı yaşamak ve doğal ürünler tüketmek isteyenlerin sıklıkla tercih ettiği bitki çaylarının her biri vücuda farklı olumlu etkiler sağlamaktadır. Bu bitki çaylarından bir tanesi de aynı safa çayıdır. Süs bitkisi olarak da kullanılan aynı safa çiçeği aynı zamanda bitki çayı olarak tüketilebilir ve pek çok faydası vardır. Peki, aynı safa çayı nasıl demlenir?

Haber 01-11-22 17:05

Twitter'ı alan Musk'a büyük şok... Terk etmeye başladılar! Hepsi dünya çapında ünlü isimler

Elon Musk Twitter'ı satın aldı almasına ancak tartışmalar bitmedi. Ünlü milyarder Twitter'ı bambaşka bir yer haline getirecek gibi duruyor. Ancak Musk aynı zamanda şok üstüne şok yaşıyor. Son olarak, Elon Musk'ın satın almasının ardından bazı ünlü isimler Twitter'ı terk etmeye başladı. Bu ünlü isimlerden biri, önemli bir senarist ve yapımcıyken, bir diğeri Grammy ödüllü bir şarkıcı ve Emmy ödüllü dizi yapımcısıydı. Bu olay başta Twitter kullanıcıları olmak üzere çok sayıda kişiyi şaşırttı.

Haber 31-10-22 18:16

Organize İşler dizisinin kadrosunda sürpriz isimler! Yılmaz Erdoğan ünlü oyuncularla görüşüyor

İlk iki filmi gişede büyük beğeni toplayan 'Organize İşler' serisi, Disney Plus platformunda dizi oluyor. Organize İşler'in senarist ve yönetmeni usta oyuncu Yılmaz Erdoğan'ın dizi için Kıvanç Tatlıtuğ, Ezgi Mola, Eda Ece ve Cem Yılmaz ile görüştüğü öğrenildi.

Magazin 24-10-22 21:30

Halsey geceye damga vurdu! Göğüs uçlarının belli olmasını umursamadı

Senarist Alev Aydın ile birliktelik yaşayan ve zaman zaman Türkçe paylaşımlar yaparak Türk hayranlarını mest eden şarkıcı Halsey katıldığı gecede oldukça iddialıydı. Halsey tercih ettiği kıyafetinin altına sütyen giymedi. Meme uçları belli olan Halsey bu durumu da umursamadı.

Magazin 24-10-22 12:10

E-Devlet'e girince fark etti! Cem Yılmaz'ın ağabeyi Can Yılmaz'ı siyasi partiye üye yapmışlar: Bari bana da haber verseydiniz…

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın ağabeyi, senarist ve yazar Can Yılmaz, haberi ve izni olmadan kendisinin bir siyasi partiye üye yapıldığını söyledi. E-Devlet uygulamasına girdiğinde siyasi parti üyesi olduğunu fark eden Can Yılmaz, "Siz de E-Devlet’e girip bakın bakalım, sizi hangi parti için uygun görmüş değerli yöneticiler? Keşke bana da haber verseydiniz…" ifadelerini kullandı.

Magazin 12-10-22 07:04

Çok Güzel Hareketler 2'nin yıldızı Safa Sarı'nın gözünden sakındığı eşine bakın! Görenler şoke oldu

Eser Yenenler'in sunumuyla gerçekleşen Çok Güzel Hareketler 2 programı, pazar akşamlarının iddialı yapımları arasında yer alıyor. Rol kabiliyetiyle izleyiciyi gülmekten kırıp geçiren başarılı oyuncu Safa Sarı'nın kameralar ardındaki yaşamı merak konusu oldu.

Magazin 10-10-22 16:24