Stil Ikonu Yeni Bolum Haberleri

Kim Kardashian eski kocasının yeni eşi Bianca Censori'nin tarzına mı özendi? Şaşırtan görünüm

Her yaptığı olay olan Kim Kardashian, Pazar günü Los Angeles'ta bir gezi sırasında eski kocası Kanye West'in şimdiki eşi Bianca Censori'nin stil kitabından bir sayfa almış gibi görünüyordu.

Magazin 2024-04-30 14:00:52

Ailesiyle Sri Lanka'ya tatile giden İvana Sert o anlarını anlattı: Timsah ve kanguru eti denedim

Ivana Sert son olarak YouTube'da yayınlanan Stil İkonu yarışmasında jüri koltuğunda oturmuştu. Geçtiğimiz haftalarda ailesiyle Sri Lanka'ya tatile giden İvana Sert, oranın kültürüne dair bazı açıklamalarda bulundu.

Magazin 2024-03-05 12:49:54

20 kilo vermişti! Bergüzar Korel tarzıyla galaya damga vurdu! Stil danışmanını yanından ayırmadı

‘Düğüm’ dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Bergüzar Korel yeni projesi için imaj değişikliğine gitmiş ve tam tamına 20 kilo vermişti. Saçlarını kısaltıp sarıya boyatan Korel'in son hali yakın arkadaşı Esra Erol'a benzetilmişti. Bergüzar Korel'in heyecanla beklenen dizisinin galası yapıldı. Korel, iddialı tarzıyla galaya damga vurdu.

Magazin 2024-02-20 08:45:11

Kocaman fiyonk giyen Rachel Araz davet tarzıyla sosyal medyayı salladı! Bir bakan bir daha baktı

Moda ikonu olarak tanınan Rachel Araz, sosyal medya platformunda ürettiği özgün içeriklerle geniş bir hayran kitlesine sahip. Yaşam tarzı ve paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü fenomen bu defa yeni yıl tarzıyla gündem oldu. Baştan aşağı kırmızı giyinen Rachel Araz kocaman fiyonk elbisesiyle herkesi şaşırttı.

Magazin 2023-12-26 15:20:25

Ivana Sert yıllar sonraki itirafıyla herkesi şaşırttı! ''Şampuanıma asit koydular''

Ünlü stilist ve moda tasarımcısı Ivana Sert, son olarak jüri koltuğunda oturduğu Stil İkonu yarışmasıyla izleyicisinin karşısına çıkmıştı. Sosyal medya paylaşımları ve tarzıyla çok konuşulan ünlü modacı bu defa kan donduran açıklamalara imza attı.

Magazin 15-06-23 12:29

Modadan ev yaşama hayatınızı güzelleştirecek binlerce üründe %50 indirim ve 2. Ürün 1 TL fırsatı

Stil sahibi parçalarla yeni sezonda şıklığınıza şıklık katmak, yaşam alanınıza şık bir dokunuş yapmak ister misiniz? Yanıtınız "Evet" ise Boyner'deki müthiş fırsatlarla tanışmaya hazır olun! Modadan ev yaşama binlerce üründe çok al az öde fırsatı başladı. İhtiyacınız olan ürünlere %50 indirim ve 2. Ürün 1 TL fırsatı ile sahip olmak isterseniz acele etmenizi öneririz.

Haber 03-06-23 11:15

Hırkasını fiyatı dudak uçuklatmıştı! Aslıhan Doğan Turan'dan eleştirilere yanıt: Herkes kendi önündeki tabağa baksın

Stil İkonu yarışmasında jüri koltuğunda oturan Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan Turan’ın hırkasının fiyatı geçtiğimiz aylarda gündem olmuştu. Aslıhan Doğan Turan 93 bin TL’lik hırkasını eleştirilmesi üzerine açıklama yaptı. Ünlü ismin açıklamasında "Herkes kendi önündeki tabağa baksın" cümlesi dikkat çekti.

Magazin 10-05-23 17:19

Stil İkonu neden yok, bitti mi? Stil İkonu yeni bölüm gelecek mi, final mi yaptı?

Stil İkonu bitti mi, neden yok gibi soruların yanıtları tüm yarışma takipçileri tarafından merak ediliyor. YouTube platformu üzerinden izleyicisiyle buluşan moda programı Stil İkonu'nun her bölümü ayrı olaylara neden oluyor. Gündemden düşmeyen program hakkında flaş bir iddia daha gündeme geldi. Stil İkonu yeni bölüm gelecek mi, final mi yaptı? sorularının yanıtları da hız kazandı. İşte tüm ayrıntılar...

Magazin 14-04-23 17:14

Stil İkonu hakkında bomba iddia! Apar topar yayından kaldırıldı

Hakan Akkaya, Uğurkan Erez, Aslıhan Doğan Turan ve Ivana Sert'in yer aldığı Stil İkonu yarışması YouTube'da izleyiciyle buluşuyor. İlk günden beri olayların bitmediği yarışma hakkında bomba bir iddia gündeme geldi. Stil İkonu en son üç önce yayınlandı ve yeni bölüm daha gelmedi. Programın apar topar bitirildiği konuşuluyor.

Magazin 14-04-23 16:56

42 milyon TL'lik arabası çok konuşulmuştu! Aslıhan Doğan'ın hırkasının fiyatı dudak uçuklattı

Jüri üyeleri arasında Hakan Akkaya, Aslıhan Doğan Turan, Uğurkan Erez ve Ivana Sert'in oturduğu Stil İkonu yarışmasına Aslıhan Doğan Turan'ın hırkasının fiyatı damga vurdu. Ünlü modacı Hakan Akkaya canlı yayında dudak uçuklatan rakamı açıkladı.

Magazin 24-03-23 16:07

Kavgayı yapım ekibi ayırmış! Her şeyi anlattı... Spiker Hande Sarıoğlu Stil İkonu yarışmasını neden terk etti?

Stil İkonu yarışmasından Hakan Akkaya ile kavga ettiği için 4. bölümde programı bırakan güzel spiker Hande Sarıoğlu, 2. Sayfa programına katıldı. Güzel spiker Hakan Akkaya ile kavga etmesinin perde arkasını anlattı. Sarıoğlu Akkaya ile kavga ettiklerini ve araya yapım ekibinin girdiğini de söyledi.

Magazin 21-03-23 12:28

Hande Sarıoğlu ve Hakan Akkaya anlaşamadı! Ünlü sunucu Stil İkonu'ndan ayrıldı

Hakan Akkaya ve Aslıhan Doğan Turan'ın jüri olduğu Stil ikonu programında sunuculuğu Hande Sarıoğlu üstlenmişti. İddialı tarzıyla dikkat çeken sunucu programda 4 bölüm kalabildi. İddiaya göre Sarıoğlu ile jüri anlaşamayınca ayrılık yaşandı.

Magazin 02-03-23 15:37

Farklı bir stil isteyenler için en iyi ve uygun fiyatlı kolej ceketleri

Kombiniyle etrafındaki herkesin beğenisini kazanmak isteyenler, sizi buraya alalım! Birbirinden güzel kolej ceketleriyle girdiğiniz her ortamda tarzınızla dikkat çekmeyi başarabilirsiniz. Son yılların en popüler giyim ürünleri arasında bulunan ceketleri uygun parçalar ile kombinleyerek oldukça trend bir görünüm elde edebilirsiniz. Gelin, üzerinizdeyken kendinizi âdeta stil ikonu gibi hissetmenizi sağlayacak en güzel kolej ceketlerine hep birlikte göz atalım.

Haber 26-02-23 22:11

Kış aylarında yeni bir stil edinmek isteyenlere harika kombin önerileri

Renk renk montları, yumuşacık atkıları, şahane botları gardıropların arka gözlerinden çıkarma vakti geldi! Bembeyaz karların içinde bir film setinden çıkmış gibi şık görünmeye ve soğuğa meydan okumaya hazır mısınız? Görenlerin kalplerini ısıtacağınız ve aynadaki yansımanıza âşık olacağınız birbirinden şık, kış kombin önerilerine göz atmak isterseniz sizi daha fazla bekletmeyelim!

Haber 29-11-22 16:33

Duygu Özaslan'ın İtalya gezisinde giydiği elbiseyi sevenlere alternatif öneriler

Sezonun en trend parçalarından biri olan korsaj elbiseler, vitrinlerin yanı sıra online alışveriş sayfalarında da en çok listelenen elbise modelleri arasında geliyor. Dar kesimlerde üretilen bu elbiseler, giyim konusunda stil ikonu hâline gelenler tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Duygu Özaslan da çıktığı İtalya gezisinde korsaj elbisesiyle takipçilerinin yoğun beğenisini aldı. Siz de Özaslan'ın elbisesine benzer elbise modellerine göz atmak ister misiniz? Haydi, detaylara geçelim.

Magazin 16-08-22 15:53

Kısa elbise sevmeyenler için uzun yazlık elbise modelleri

Yaz aylarının kurtarıcısı olan elbiseler her kadının favorisi. Bunaltıcı sıcak havalarda tercih edebileceğiniz farklı türden elbiseler yoğun hayat akışında işinizi kolaylaştırabilir. Şehir hayatının koşturmacasında rahatça hareket etmenizi sağlayacak uzun yazlık elbiseleri tercih etmeye ne dersiniz? Birbirinden şık elbiselere şans vererek tarzınıza yeni bir soluk getirmeniz mümkün. Farklı stil ve desenlere sahip özel parçaları keşfetmek için birbirinden şık modellere göz atabilirsiniz.

Kadin 03-08-22 14:13

Girdiğiniz yerlerde dikkatleri üstünüze çekeceğiniz ve göz kamaştıracağınız mini boy elbise modelleri

Girdiğiniz her ortamda dikkatleri üstünüzde toplamak ve büyüleyici şıklığınızla göz kamaştırmak istiyor olabilirsiniz. Öyleyse çok şanslısınız. Bazı elbiseler o kadar şahane ki sizi şıklığınızın zirvesine taşıyabilir. Özellikle iddialı bir stil ikonu gibi görünmek istediğiniz zamanlarda mini elbiseleri giyebilirsiniz. Peki, en şık mini elbiseleri keşfetmeye ne dersiniz?

Kadin 24-06-22 11:31

Elle Style Awards'da 'Yılın Stil İkonu' ödülünü alan Gülşen, ödülünü LGBTİQ+ üyelerine armağan etti

Yılın en çok konuşulan ödül töreni Elle Style Awards dün gerçekleşti. Birçok ünlünün katıldığı törende Gülşen yine hem kıyafetiyle hem de yaptığı konuşmayla gündem oldu. Ünlü şarkıcı ödül konuşmasında, ödülünü kadınlara ve LGBTİQ+ üyelerine ithaf ettiğini söyledi.

Magazin 31-05-22 11:45

Stil mobilya ne demek? Stil mobilya birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Diller, farklı kökenlere ve yapılara sahiptirler. Her dil, kendi yapısına uygun olarak kelime türetir ve bu sayede zenginleşir. Türkçede de kelimelere ekler getirilerek veya farklı kelimelerin kaynaşması ile yeni kelimeler üretilir. Bu kelimelerin üretilmesi farklı kökenlerden gelen sözcüklerin Türkçeleştirilmesi ve dilimizin anlam zenginliği kazanması için gereklidir. Stil mobilya de farklı kelimelerin birleştirilmesiyle oluşturulmuş yeni bir kelimedir. Stil mobilya ne demektir?

Egitim 23-05-22 20:29

Porsche geleceğe dönüş diyerek duyurdu! İşte retro tarzlı yeni Porsche 911 Sport Classic

Porsche, retro stil ipuçları barındıran yeni 911 Sport Classic'i tanıttı. Porsche'un açıklamasında "geleceğe dönüş" (Back to the future) ifadesini kullandığı yeni 911 Sport Classic'ten sadece 1.250 adet üretilecek.

Haber 28-04-22 17:59

Damat Tween'den metaversede ilk sezon koleksiyonu eğitimi

Eğitimde, Damat Tween ve D'S damat markalarının yeni sezon trendleri, güncel moda akımları, stil önerileri ve kumaş kalıp bilgileri ele alındı

Yurthaber 13-04-22 15:34

Bahar Candan'a otel odasında şok şantaj! Görüntülerini kaydettim, rezil edeceğim seni

Katıldığı stil yarışması ile adını duyuran Bahar Candan'ın yeni bir skandal ile gündemde. ‘Sana marka yaratalım. Ünlülerle çalışırsın’ vaatlerine kanarak yolda tanıştığı adamla otel odasına giden fenomen Bahar Candan, bir süre sonra odadan çıkmak istedi. ‘Seninle işim bitti’ diyerek sinkaflı sözler söyleyen adam Bahar Candan’ı odadan kovunca, ünlü fenomen karakola sığındı. ‘Bana tuzak kurdu görüntülerimi kaydetmiş olabilir’ diyen Bahar Candan, şikayetçi oldu.

Magazin 17-03-22 14:38

Her türlü kumaşı boyamanızda yardımcı olacak en iyi kumaş boyaları

Kumaş boyamak hem mevcut ürünleri renklendirmek hem yeni bir stil oluşturmak isteyenlerin en sık başvurduğu işlemlerden biri. Siz de kıyafet, nevresim, çanta gibi birçok kumaş yüzeyi kolayca renklendirmek ister misiniz? Üstelik bu işlem için profesyonel olmanıza da gerek yok. Cevabınız "Evet" ise en kaliteli kumaş boyalarının yer aldığı yazımızı mutlaka incelemelisiniz!

Haber 07-02-22 13:44

Geniş paçalı pantolonları kombinlerken dikkat etmeniz gerekenler

Geniş paçalı pantolonlar, gardıropların kurtarıcısı... Fakat bu pantolonları nasıl giymeniz gerektiğinden emin değilseniz işiniz bir hayli zor. Hem vücudunuzu tanımıyor hem farklı stildeki parçaları nasıl birleştireceğinizi bilemiyorsanız mutlaka bir yardım almalısınız. Son moda parçaları keşfederken kendiniz için yeni bir stil yaratmaya ve tüm dikkatleri üzerinize çekmeye ne dersiniz? Hazırsanız başlıyoruz.

Kadin 28-01-22 12:59

Hem çok kullanışlı hem de çok şık: En iyi ankastre set modelleri

Tarz sahibi mutfakların vazgeçilmezi olan ankastre setler aynı zamanda mutfaktaki en büyük yardımcılar. Mutfağı profesyonel hale getiren ankastre set tavsiyelerini sizler için araştırdık. Karşınızda evlerin yeni buluşma alanı olan mutfakları stil sahibi yapacak en iyi ankastre setler!

Haber 09-11-21 16:00

Stilleri göz kamaştıran moda ikonu çift: Günther Krabbenhöft ve Britt Kanja

Modanın sadece gençlerin ilgi alanında olan bir sektör olduğunu düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz. Sosyal medyanın en renkli ve sevilen çiftlerinden biri olan Günther Krabbenhöft ve Britt Kanja değişik tarzlarıyla modaya yeni bir soluk getirdi. Sizler için bu ilginç çiftin hayat hikayesini araştırdık.

Kadin 12-07-21 17:07

Milli yüzücü Merve'den rekor geldi!

Milli yüzücü Merve Tuncel, Avrupa Gençler Şampiyonası'nda rekor kırdı. İtalya'daki organizasyonda kadınlar 800 metre serbest stil elemelerinde yarışan 16 yaşındaki sporcu, 8.28.03'lük derecesiyle şampiyona rekorunun yeni sahibi oldu.

Spor 06-07-21 20:25

Yeni 2021 Nissan Qashqai tanıtıldı

Nissan, Avrupa'nın en çok satan üçüncü nesil crossover'ı olan ve şimdi Japon otomobil üreticisi için yeni elektrikli güç aktarma organları ve yeni bir stil yönüne kavuşan Qashqai'yi tanıttı.

Haber 18-02-21 18:33

Yeni Quaresma'yı Galatasaray izliyor

Menemenspor Teknik Direktörü Cenk Laleci, Murat Elkatmış'ın transferiyle ilgili konuştu. Cenk Laleci, sezon öncesinde Murat Elkatmış'ın transferi için Fenerbahçe'yle anlaştıklarını fakat bu transferin son anda gerçekleşmediğini söyledi. Cenk Laleci, Murat Elkatmış'ı Galatasaray'ın takip ettiğini paylaştı. Genç futbolcu, stil olarak Ricardo Quaresma'ya benzetiliyor.

Spor 04-12-20 11:18

Yeni makyaj trendi ton-sür-ton hakkında merak edilenler burada!

Sade ve doğal bir görünüme sahip olmak isteyen kadınların en çok tercih ettiği makyaj yöntemlerinden biri de, ton-sür-ton makyaj. Fransızca asıllı bir kelime olan "ton sür ton" ifadesi, Türkçe'de "ton üzeri ton" anlamına geliyor. Bej ve toprak tonları kullanılarak yapılan bu makyaj, tek renk kullanılarak yapılan bir stil.

Kadin 04-08-20 14:42

Merakla bekleniyordu! Yeni Ford Puma Türkiye’de

Ford SUV dünyasının en yeni üyesi, stil sahibi, kendine güvenen ve dikkatleri üzerine toplamayı seven kullanıcılara hitap eden Yeni Ford Puma, Türkiye'deki müşterilere sunuldu.

Finans 14-07-20 15:33

Mısırlı modacı tesettür giyimde Türk-Mısır tarzını birleştiriyor

Türk asıllı Mısırlı ünlü modacı Ceylan Atıf: - "Tesettür giyimin geliştirilmesi alanında ciddi bir açık var. Rahat hareket kabiliyeti sağlayan kıyafetleri tercih ediyorum. Çok parçalı Mısır giyimi ile Türk tarzı paltonun birleşiminden yeni bir stil ortaya çıkardık. Geliştirdiğimiz Türk-Mısır karışımı modellere ilgi her geçen gün artıyor" - "Türkiye'yi çok seviyorum, İstanbul'u özlüyorum. Geliştirdiğim stili Türkiye'ye de taşımak istiyorum"

Magazin 29-11-19 12:55

Yeni yıla yepyeni bir stil ile girmeye hazır mısınız?

En etkili ve hassas tıraş deneyimini sunan tıraş makineleri ve çoklu bakım setleri ile hem kendinizi, hem de sevdiklerinizi Braun ile şımartın!

Trend 14-10-19 11:49

Ece Sükan iddialı pozlarıyla gündemde

Bir dergiye röportaj veren stil danışmanı Ece Sükan, "Stil ikonu kalmadı" diyerek iddialı pozlar verdi. Dergi için verdiği bazı pozları Instagram hesabından paylaşan Sükan, takipçilerinin beğenisini kazandı.

Magazin 19-09-19 09:48

Yasemin Özilhan pahalı gözlükleriyle sosyal medyanın diline düştü

Stil ikonu Yasemin Özilhan, bu kez de yüzünü kaplayan güneş gözlükleriyle dikkat çekti. Özilhan'ın pahalı gözlükleri sosyal medyanın diline düştü.

Trend 11-08-19 11:38

Yiğit Aslan gururlandırmaya devam ediyor

Azerbaycan’ın Bakü şehrinde düzenlenen 2019 Avrupa Gençlik Olimpik Yaz Festivali (EYOF)’ta yüzme branşındaTürkiye’yi temsil eden Yiğit Aslan yine gururlandırdı.Avrupa Olimpiyat Komiteleri (EOC) tarafından her iki yılda bir düzenlenen ve 14-18 yaş aralığında, geleceğin yıldız sporcu adaylarının ilk kez bir olimpik organizasyona katılma deneyimini yaşadığı Avrupa Gençlik Olimpik Yaz Festivali’nin 15.’si, bu yıl 21-27 Temmuz’da Bakü’nün ev sahipliğinde, 48 ülkeden 2500’ü aşkın sporcunun katılımıyla düzenleniyor.EYOF’ta yüzme branşında Türkiye’yi temsil eden milli sporcu Yiğit Aslan, 400m serbest stil yarışlarında 03:53.96’lık derecesiyle 15 - 16 yaş ve 17 - 18 Yaş Yeni Türkiye Rekorlarının sahibi olurken, milli takım sporcuları Batuhan Filiz, Efe Hacısalihoğlu, Bora Gülşen’den oluşan takımla katıldığı 4 100m serbest stil bayrak yarışlarında da 03:28:09’luk dereceleri ile üçüncü kürsüsüne çıkarak bronz madalyanın sahibi oldular.Ayrıca Kayseri’nin rekortmen sporcusu Yiğit Aslan, 1500 metre serbest stilde elde ettiği derece ile Olimpiyat B barajını geçti.Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, Türkiye’yi gittiği her müsabakada başarıyla temsil eden, rekorlara doymayan sporcusu Yiğit Aslan’ı ve Corrado Rosso’yu tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Yurthaber 25-07-19 09:20

Yeni Clio, Türkiye'de ekimde satışa sunulacak

Renault MAİS Genel Müdürü Berk Çağdaş: - "Türkiye'de OYAK Renault fabrikalarında üretilen ve dünyaya ihraç edilen gururumuz yeni Clio, sunduğu kalite, konfor ve güven ile yeni neslin ikonu olmaya hazırlanıyor"

Haber 23-06-19 10:56

Yeni Clio, Türkiye'de ekimde satışa sunulacak

Renault MAİS Genel Müdürü Berk Çağdaş: - "Türkiye'de OYAK Renault fabrikalarında üretilen ve dünyaya ihraç edilen gururumuz yeni Clio, sunduğu kalite, konfor ve güven ile yeni neslin ikonu olmaya hazırlanıyor"

Yurthaber 23-06-19 10:56

BEYMEN Çanta'da yeni tasarım ve modellerle yeni dönem

BEYMEN Çanta, yeni tasarım, yeni modeller ve yepyeni bir stil ile BEYMEN’in ayrıcalıklı dünyasını ve ürün kalitesini koleksiyonlarına taşıyor

Yurthaber 08-04-19 09:59

BEYMEN Çanta'da yeni tasarım ve modellerle yeni dönem

BEYMEN Çanta, yeni tasarım, yeni modeller ve yepyeni bir stil ile BEYMEN’in ayrıcalıklı dünyasını ve ürün kalitesini koleksiyonlarına taşıyor

Finans 08-04-19 09:58

Agenda'nın yeni sezon koleksiyonu bahar havasını gardıroplara taşıyor

Agenda, yeni sezon koleksiyonuyla hem gece hem gündüz göz alıcı bir stil sunuyor

Yurthaber 02-04-19 12:11

Agenda'nın yeni sezon koleksiyonu bahar havasını gardıroplara taşıyor

Agenda, yeni sezon koleksiyonuyla hem gece hem gündüz göz alıcı bir stil sunuyor

Haber 02-04-19 12:08

Senfoni ile Saz Eserleri CRR'de seslendirildi

Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürü Doç. Dr. Murat Salim Tokaç ile şef ve sanatkar Orhan Şallıel'in hazırladığı projede, Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası sanatçıları yer aldı - Ney ve tambur sanatkarı Doç. Dr. Murat Salim Tokaç: - "Temelden şaşmayarak, farklı mecralarda, platformlarda evrensele nasıl ulaşabiliriz düşüncesiyle yola çıktık" - Şef Orhan Şallıel: - "Projenin bütün dünya festivallerinde yer alabilecek, yeni bir stil oluşturabilecek bir şey olduğunu hissediyorum"

Haber 29-01-19 17:05

İşte karşınızda Suzuki Jimny Sierra!

Japon otomobil üreticisi Suzuki, mevcut Jimny modeli üzerinden oldukça sevimli bir pick-up konsepti geliştirdi. Önümüzdeki hafta Japonya’da ortaya çıkacak olan Suzuki Jimny Sierra pick-up markanın yeni ikonu olmaya aday. İşte detaylar.

Trend 06-01-19 12:44

İşte karşınızda Suzuki Jimny Sierra!

Japon otomobil üreticisi Suzuki, mevcut Jimny modeli üzerinden oldukça sevimli bir pick-up konsepti geliştirdi. Önümüzdeki hafta Japonya’da ortaya çıkacak olan Suzuki Jimny Sierra pick-up markanın yeni ikonu olmaya aday. İşte detaylar.

Trend 05-01-19 08:46

Yeni Yıla Yepyeni Bir Stil ile Girmeye Hazır Mısınız?

En etkili ve hassas tıraş deneyimini sunan tıraş makineleri ve çoklu bakım setleri ile hem kendinizi, hem de sevdiklerinizi Braun ile şımartın!

Haber 20-12-18 16:31

Engeli dans etmeye engel değil

AVRUPA Para Dans Şampiyonası'nda serbest stil kategorisinde birinci olan milli sporcu Abdulkadir Ünal'ın (44) yeni hedefi, kıtalararası dans yarışmalarında Türk bayrağını dalgalandırmak.

Haber 03-12-18 11:17

Engeli dans etmeye engel değil

AVRUPA Para Dans Şampiyonası'nda serbest stil kategorisinde birinci olan milli sporcu Abdulkadir Ünal'ın (44) yeni hedefi, kıtalararası dans yarışmalarında Türk bayrağını dalgalandırmak.

Haber 03-12-18 10:02