Tahliye Taahhutnamesi Haberleri

Şans eseri felaket önlendi! Kartal'da 4 katlı binanın çatısı kendiliğinden çöktü!

Kartal'da 4 katlı bir binanın çatısı kendiliğinden çökmesi üzerine beton parçaları balkona düştü. O esnada balkonda kimsenin olmaması felaketi önlerken, binanın yıkım kararı alınarak tahliye edildi.

Haber 2024-07-26 16:33:30

Son dakika | Fransa'da olimpiyatlar öncesi bomba alarmı: Önce demiryolları hedef alındı, şimdi de havalimanı!

Son dakika haberi: Fransa'da Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları'na ev sahipliği yapan Fransa'da ortalık karıştı. Mulhouse Havalimanı'nda bomba alarmı verildi. Havalimanı tahliye edildi, uçuşlar askıya alındı.

Haber 2024-07-26 13:28:32

İstanbul'da korku dolu anlar! Binanın balkonu bir anda çöktü

İstanbul Bayrampaşa'da 48 yıllık 3 katlı binanın 2'inci katının balkonu büyük bir gürültüyle çöktü. Bina tedbir amaçlı tahliye edildi. Binanın 1976 yılında yapıldığını belirten bina sahibi Aytaç Uçar, "Binaya depremde geldiler baktılar hiçbir sorun çıkmadı" dedi.

Haber 2024-07-24 19:02:07

Müstehcen içerikli partiler düzenliyorlardı! 'Fergio House' olayında yeni gelişme: Cezaevinden helikopterle çıktı

Yaptıkları paylaşımlarla gündem olan ve müstehcen içerikli partiler düzenleyen 'Fergio House' olayında organizatör F.G. tutuklanmış ve hakkında 3 yıla kadar hapis cezası isteniyordu. Bugün yeni bir gelişme yaşandı. F.G. tahliye oldu. F.G.'nin iki koruma eşliğinde cezaevinden helikopterle ayrılmasına ait görüntüler ortaya çıktı.

Manşet 2024-07-23 22:30:02

Beşiktaş'ta kamyon apartmana çarptı! Mahsur kalan vatandaşlar pencereden tahliye edildi

Beşiktaş'ta, park halindeyken inşaat malzemeleri indirildiği sırada yokuş aşağı hareket eden kamyon, bir binanın girişine çarparak durabildi. Apartmanın girişinin kapanması nedeniyle içeride mahsur kalan bina sakinleri itfaiye tarafından pencereden tahliye edildi.

Haber 22-07-24 18:46

Dilan Polat'ın tahliye olması bekleniyordu! Gündem olan iddia

Kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat ile eşi Engin Polat'ın da tutuklandığı davayla ilgili 908 sayfalık Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) raporu düzenlenmişti. Tahliye olması beklenen Dilan Polat hakkında mahkemeden karar çıktığı iddia edildi.

Magazin 22-07-24 13:25

Dilan Polat tahliye mi oluyor? O güne işaret edildi! Eksik evraklar tamamlanıyor...

Dilan Polat ve eşi Engin Polat kasım ayında kara para aklama ve yasadışı bahis suçlarından tutuklandı. İddianamesinin mahkemece kabul edilmesinin ardından 909 sayfalık MASAK raporu da ortaya çıktı. Bu raporun ardından tutukluluğa itiraz edildi. 5 kişi için karar verilirken Dilan Polat için o güne işaret edildi.

Magazin 20-07-24 10:41

Konut piyasasında şaşırtan tablo: 1 Temmuz'dan sonra tam tersi bekleniyordu! Yüzde 50 düştü!

Ev sahipleri ve kiracılar arasında tahliye ve kira artışı davaları devam ederken yüzde 25 kira artış sınırı da iki yılın ardında 1 Temmuz'da kaldırılmıştı. Emlak piyasası 1 Temmuz sonrası kiralık evlerin sayısında artış beklerken tablo terse döndü. Kiralık daireler yüzde 50 azaldı. Uzman isim, "Mayıs, haziran ve temmuz aylarında fiyatlar yükselişe geçti" değerlendirmesini yaptı.

Finans 20-07-24 10:09

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında flaş gelişme! Organize Şube Komiseri Metehan İlyaz tahliye edildi

Ankara'da yürütülen Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı. Tutuklu bulunan Organize Şube Komiseri Metehan İlyaz tahliye edildi.

Haber 18-07-24 15:58

İstanbul'da 1 Mayıs'ta çıkan olaylarla ilgili tutuklu yargılanan 25 kişiye tahliye kararı

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde Taksim Meydanı'na ilerlemeye çalışıp polislere saldırdıkları gerekçesiyle haklarında dava açılan 30 sanıktan tutuklu 25'i tahliye edildi.

Haber 17-07-24 22:27

Kirayı IBAN'a yatıranlar için mahkemeden dikkat çeken karar! Tahliye bile edilebilirsiniz, bu detayı atlamayın!

Ev sahibi ve kiracılar arasında tahliye davaları artarken kirasını IBAN üzerinden ödeyenler için de Yargıtay'dan emsal niteliğinde bir karar geldi. Kiracının IBAN ile kira ödemesi mahkemeye taşındı. IBAN üzerinden kira yatırırken nelere dikkat edilmeli?

Finans 16-07-24 10:50

İstanbul'da Marmaray arızalandı! Duraklarda yoğunluk oluştu

İstanbul'da Gebze'den Halkalı yönüne doğru giden Marmaray arızalandı. Florya'da trenden tahliye edilen vatandaşlar yoğunluk oluştururken, seferlerin Halkalı-Florya arası tek yön olarak devam ettiği öğrenildi.

Haber 15-07-24 23:22

Cezaevinden çıktı tatile gitti yorumları sonrası patladı! Nihan Candan'dan garip açıklama: Ne para kaldı ne huzur

37 kiloya kadar düştükten sonra cezaevinden tahliye edilen Nihal Candan tatil pozlarını paylaşınca gündem oldu. Fenomen "Cezaevinden çıktı tatile gitti" yorumları sonrası isyan ederek "Ne para kaldı ne huzur" dedi. İşte bir garip açıklama...

Magazin 15-07-24 09:36

Marmaris'te korkutan anlar! Tur teknesi bir anda alev aldı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, tur teknesinde yangın çıktı. 39 kişinin tahliye edildiği yangında, yaralanan 4 kişi hastaneye sevk edildi. Alevler, bölgeye ulaşan ekipler tarafından söndürüldü.

Haber 14-07-24 19:33

Kapanmak istiyordu! Cezaevinden çıkan Nihal Candan'dan deniz pozu

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından haklarında soruşturma başlatılan sosyal medya fenomeni Nihal Candan, kasım ayında tutuklanmış ve anoreksiya hastalığına yakalanması sonucu nisan ayının sonunda tahliye edilmişti. Kapanmak istediğini söyleyerek gündeme gelen Nihal Candan'dan denizde poz geldi.

Magazin 14-07-24 07:14

ABD'de korku dolu anlar! Kalkış sırasında uçağın lastiği patladı

ABD'nin Florida eyaletinde bir yolcu uçağının kalkış sırasında lastiği patladı. Uçaktaki yolcular tahliye edildi.

Haber 12-07-24 13:19

KYK yurdundaki asansör kazasında Zeren Ertaş hayatını kaybetmişti! Karar verildi: 3 kişiye tahliye, 1 kişiye beraat

Aydın'da KYK yurdunda meydana gelen asansör kazasında üniversite öğrencisi Zeren Ertaş hayatını kaybetmişti. Ertaş'ın ölümüyle ilgili davada karar açıklandı. Asansör bakım firması yetkilisi M.B.'ye, taksirle bir kişinin ölümüne neden olma suçundan 5 yıl 6 ay 20 gün hapis ve 2 yıl meslekten men cezası verildi. Ayrıca 3 kişi tahliye edilirken, bir kişinin beraatına karar verildi.

Haber 10-07-24 17:48

Korku dolu anlar! Uçakta tuvalet zannedip acil çıkış kapısını açınca kaos çıktı... 'Tasarım hatası' diyerek kendisini savundu

İlk kez uçak yolculuğu yapan bir kişi , tuvalet ararken uçağın acil çıkış kapısını yanlışlıkla açınca ortalığı karıştırdı. Tahliye slaydının açılmasına neden olan yolcu uçuşun iptal edilmesine ve uçağın teknik olarak arızalanmasına yol açtığı için tazminat ödemesi gerektiğini öğrenince gözyaşlarına boğuldu. Arızadan sorumlu kadın, sonrasında polis tarafından sorgulandı. Raporda ismi verilmedi.

Trend 10-07-24 10:27

Sıla Doğu özel plakalı lüks jipiyle karakola geldi! Tek kelime etmedi

Dilan ve Engin Polat çiftinin kara para aklama soruşturmasında Sıla Doğu ve Can Doğu tahliye edilmişti. Sıla Doğu imza için karakola gelince kameralara yakalandı. Mal varlıklarına el konuşan Dilan Polat'ın kardeşinin lüks aracı dikkat çekti.

Magazin 07-07-24 11:41

Son dakika | Sinan Ateş cinayeti davasında ilk karar! MHP'lilerin isimleri mahkemeye verilmişti: 22 sanıktan 10'u tahliye edildi

Son dakika haberi: Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş cinayeti davası bu hafta başlamıştı. Davada beşinci güne girildi. Bugünkü celsede verilen ara kararla birlikte tutuklu 10 sanık tahliye edildi.

Haber 05-07-24 14:22

Güzellik merkezinin kurşunlanması davasında tahliye kararı alınmıştı... Dilan ve Engin Polat'ın mal varlıkları hakkındaki flaş talep

Geçtiğimiz haftalarda Banu Parlak'ın güzellik merkezinin kurşunlanması davasında tahliye kararı alınan Dilan ve Engin Polat'ın, 31 şirketlerine ait mal varlıklarının kamuya geçirilmesi talebinde bulunuldu.

Magazin 04-07-24 14:18

Yer: Çin! 'Yanlışlıkla' fırlatılan roket böyle çakıldı

Çin'de özel bir şirket tarafından yanlışlıkla fırlatılan roket bir süre sonra yere çakıldı. Sosyal medyada viral olan görüntüler sonrası bölgedeki insanlar tahliye edildi.

Haber 01-07-24 16:13

Tahliyesinin sebebi sadece kilo kaybı değilmiş... Nihal Candan cezaevinde yaşadıklarını anlattı

Sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan kardeşler sazan sarmalı yöntemiyle onlarca kişiyi dolandıran bir şebekenin üyesi oldukları iddiası ile Kasım 2023'te tutuklanmıştı. Nihal Candan cezaevinde anoreksiya'ya yakalanarak 37 kiloya kadar düşünce tahliye edilmişti. Tartışma yaratan tahliyenin arka planı ortaya çıktı. Nihal Candan cezaevinde yaşadıklarını anlattı...

Magazin 28-06-24 08:31

Paylaşımlar sonrası harekete geçildi! Ramin Saeidi ve Fahrettin Gökberk Akbulut, gözaltına alındı

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar nedeniyle daha önce “Halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme" suçundan tutuklanıp tahliye edilen 'Ramin Saeidi', yaptığı yeni paylaşımlar sonrası gözaltına alındı. Ayrıca, Fahrettin Gökberk Akbulut da gözaltına alındı.

Haber 27-06-24 21:22

Tahliyesiyle tartışma yaratmıştı! Nihal Candan günün ayetini paylaşıp kapanmak istediğini söyledi! 'Onlyfans için içerik üretirken...'

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından haklarında başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Candan kardeşlerden Nihal Candan cezaevinde anoreksiya'ya yakalanarak 37 kiloya kadar düşünce tahliye edilmişti. Tahliyesiyle tartışma yaratan Nihal Candan şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Candan günün ayetini paylaşıp kapanmak istediğini söyledi. Ünlü ismin o paylaşımına kısa sürede yorum yağdı.

Magazin 26-06-24 16:09

Dilan Polat'ın tahliye kararına en çok Banu Parlak sevindi! Sıla Doğu'yu aradı... Görenler Kızı bile bu kadar coşmadı dedi

Banu Parlak'ın güzellik merkezine saldırı davasında Dilan ve Engin Polat'a tahliye kararı çıktı. Polat ailesi tutuklandığında sevinç naraları atan Banu Parlak aileyle arayı düzeltti, duruşma salonundan çıkıp sevindi. Sıla Doğu'yu da arayan Banu Parlak'ın o hallerine eleştiri yağdı.

Magazin 25-06-24 14:48

Banu Parlak'ın güzellik merkezine kurşun davasında Engin-Dilan Polat çifti hakkında tahliye kararı

Bahçeşehir 1. Kısım Doğa Parkı’nda bulunan sosyal medya fenomeni Banu Parlak’a ait güzellik merkezinin kurşulanması davasında beraat kararı çıktı. Dilan Polat, eşi Engin Polat ve baba Sezgin Polat beraat etti ancak Polat ailesinin tutuklulukları devam edecek.

Magazin 25-06-24 13:19

Hasta köpeklerin Ankara'ya taşınması davasında tahliye!

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesindeki barınaktan sahiplendiği hasta olduğu iddia edilen 35 köpeği Ankara'ya taşıyan Yaşama Tutunan Patiler Derneği Başkanı Buket Özgünlü Boyacı, 'Bulaşıcı hastalıklara ilişkin tedbirlere aykırı davranma' ve 'Sahipli hayvana işkence' suçlarından tutuklu yargılandığı davanın ilk duruşmasında tahliye edildi.

Haber 24-06-24 20:07

15 yaşındaki kızını istismar eden 'baba' yeniden tutuklandı! Avukattan skandal savunma Rızası olduğu için suç oluşturmaz

Bursa'da, otomobilde 15 yaşındaki kızı R.K’ye cinsel istismarda bulunurken suçüstü yakalanıp tutuklanan, savcılık soruşturması aşamasında kızı ifade değiştirince tahliye olan G.K. (44), 30 yıla kadar hapis cezası istemiyle hakkında açılan davanın ilk duruşmasında yeniden tutuklandı. Mahkeme heyeti, baskı altında ifadesini değiştirdiği değerlendirmesinde bulunduğu R.K.’nin de devlet yurdunda koruma altına alınmasına karar verdi. G.K.'nin avukatından ise skandal bir savunma geldi.

Haber 23-06-24 16:02

Cihantimur'un avukatından 'tahliye' hamlesi! Şartların kötülüğüne vurgu yaptı: Nemlendirici istedi, su iç dediler

Kemerburgaz'daki kazanına ardından önce Mısır'a oradan da ABD'ye kaçan Eylem Tok'un oğlu Timur Cihantimur tahliye alabilmek için her yolu deniyor. Cihantimur'un avukatı Victoria Kelleher şartların kötü olduğuyla ilgili bir rapor hazırlayıp hakimliğe sundu. Dilekçe'de Cihatimur'un nemlendirici istediği, cevap olarak ise 'bol su iç' karşılığını aldığı belirtildi.

Haber 22-06-24 12:08

Ablası tahliye edilmişti... Bahar Candan'ın cezaevinde olmadığı ortaya çıktı! Nihal Candan kardeşini ziyarete gitti

Dolandırıcılık çetesine üye olduğu iddiasıyla Kasım 2023'te tutuklanan Nihal Candan'ın aynı suçtan tutuklanan kardeşi Bahar Candan'ın, tutuklu kaldığı cezaevinde kendini yaralayarak hastaneye yatırıldığı iddia edilmişti. Bahar Candan'ın cezaevinde olmadığı ortaya çıktı. Nihal Candan kardeşini ziyarete gitti.

Magazin 22-06-24 07:27

Çanakkale'de korkutan yangın! Valilik duyurdu: 'Girişler ikinci bir duyuruya kadar durduruldu'

Çanakkale'nin Eceabat ilçesinde tarım arazisinde ve ormanlık alanda etkili olan yangın nedeniyle Ecebat ilçesine bağlı Büyükanafarta köyü tahliye edildi. Valilik yaptığı açıklamada "Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alanına girişler ikinci bir duyuruya kadar durduruldu" açıklamasını yaptı.

Haber 18-06-24 16:59

Nihal Candan başörtülü pozlarını paylaştı! Bahar'la şükür namazı...

Kara para aklama ve dolandırıcılık suçlamasıyla tutuklanan ve 37 kiloya düşünce tahliye olan Nihal Candan parti yaparak doğum günü kutladı. Partiden sonraki gün ile Candan camiye gidip başörtülü poz verdi.

Magazin 17-06-24 14:39

Ev sahibi ve kiracılar bu kez birleşti! Ödeme yapmamak için akılalmaz plana imza attılar! Duyan inanamadı

Kiraya zam, tahliye gibi konularda sık sık anlaşmazlıklar davalara konu olan ev sahibi ve kiracılar bu kez akılalmaz plana imza attılar. Ev sahibi ve kiracılar o ücreti ödememek için yeni bir planda anlaştı. Planı duyanlar inanamadı.

Finans 17-06-24 09:54

Sabah saatlerinde turistik otelde yangın! Bayram nedeniyle doluydu... Bütün odalar hızla tahliye edildi

Balıkesir’in Edremit ilçesinde bir otelde sabah saatlerinde çıkan yangın paniğe neden oldu. Bayram nedeniyle dolu olan otel kısa sürede alevlere teslim oldu. Yaklaşık 100 kişinin olduğu otelde 3 kişi dumandan etkilenerek 112 ekipleri tarafından hastaneye sevk edildi.

Haber 17-06-24 09:45

Savcılık 'Dilan Polat tahliye edilsin' demişti! O kararın gerekçesi ortaya çıktı

Kara para aklama suçlamasıyla 7 aydır tutuklu bulunan fenomen Dilan Polat ile ilgili olarak savcılık ilk kez 'tahliye edilsin' talebinde bulunmuştu. Polat'ın hangi gerekçelerle tahliyesi isteniyor? Ulaşılan bilgilere göre Polat'ın intihar etme riski var. Savcılık bu iddiaları Adli Tıp raporuna dayandırıyor. İşte ayrıntılar...

Kulis 16-06-24 21:42

Sağlık sorunları nedeniyle tahliye olmuştu! Cezaevinden çıkan Nihal Candan mini elbise ile doğum günü kutlaması yaptı! Paylaşımındaki not dikkat çekti

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından haklarında başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Candan kardeşlerden Nihal Candan cezaevinde anoreksiya'ya yakalanarak 37 kiloya kadar düşünce tahliye edilmişti. Candan, mini elbisesiyle ve özel yaptırdığı pastasıyla doğum gününü kutladı. Ünlü ismin pastasındaki yazı dikkat çekti.

Magazin 16-06-24 10:45

Kardeşleri tahliye edilmişti! Dilan Polat cephesinde yeni gelişme... Dikkat çeken paylaşım 'Avukatı da doğruladı'

İstanbul merkezli 6 ilde Dilan Polat ile eşi Engin Polat'ın da tutuklandığı soruşturma kapsamında, aralarında Dilan Polat'ın kardeşleri Can ve Sıla Doğu'nun da bulunduğu 11 şüphelinin tahliyesine karar verilmişti. Dilan Polat cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Polat'ın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda avukat Hüseyin Kaya ile yollarının ayrıldığı belirtildi. Gazeteci Emrullah Erdinç, Avukat Hüseyin Kaya’nın da ayrılığı doğruladığını ifade etti.

Haber 15-06-24 17:07

Dilan Polat'ın kardeşi Can Doğu tahliye olduktan sonra ilk kez görüntülendi! Son hali dikkat çekti

Aylardır hepimizin yakından takip ettiği Dilan ve Engin Polat çiftinin duruşması geçtiğimiz günlerde görüldü. Duruşma sonucunda Dilan Polat'ın kardeşleri Sıla Doğu ve Can Doğu'nun tahliyesine karar verildi. Can Doğu tahliyesinin ardından ilk kez görüntülendi.

Magazin 15-06-24 07:31

Denizli'de orman yangını! 1 mahalle tahliye edildi: 'Çevre illerden de destek istedik'

Denizli'de öğlen saatlerinde orman yangını çıktı. Rüzgarın etkisiyle yayılan yangına müdahale devam ediyor. Çok sayıda ekip, yangın için seferber edilirken Kelleci Mahallesi'ndeki yaklaşık 50 ev tahliye edildi. Yangının ilerlemesi üzerine Mollaahmetler Mahallesi için de tahliye kararı verildi. Vali Çoşkun, "Bölgede birçok yerde yangın var. Ekipler dağılmış durumda. Çevre illerden de destek istedik" dedi.

Haber 14-06-24 19:39

Polat çifti davasında yeni gelişme! Sıla Doğu ve Can Doğu için tahliye kararı

Örgüt kurma ve kara para aklama gibi suçlardan tutuklu bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat ile eşi Engin Polat'ın da yargılandığı davada tahliye kararı geldi. Mahkemede Dilan Polat'ın kardeşleri Sıla Doğu ve Can Doğu'nun tutuksuz yargılanmasına karar verildi.

Magazin 14-06-24 10:55

Sıla Doğu tahliye oldu! ' Dilan' diye bağıra bağıra ağladı! Zor sakinleştirildi

Kasım ayından itibaren cezaevinde bulunan Dilan Polat'ın kardeşleri Sıla Doğu ve Can Doğu tahliye oldu. Cezaevinden çıkan Sıla Doğu, sinir krizi geçirdi. "Dilan" diye bağırarak ağladı.

Magazin 14-06-24 09:43

SON DAKİKA | Hrant Dink’in katili Ogün Samast’ın örgüt davasında savcı davanın düşürülmesini talep etti! Ogün Samast adliyeden tespih sallayarak çıktı

Son dakika haberi: Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink’in katili olan ve geçtiğimiz aylarda tahliye edilen Ogün Samast’ın yargılandığı örgüt davasında mütalaa açıklandı. Savcılık, Samast’ın ’silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek’ suçundan davanın zaman aşımına uğradığı gerekçesiyle düşmesini talep etti. Duruşma sonrası Ogün Samast'ın adliyeden tespih sallayarak çıkması dikkat çekti. İşte o görüntüler...

Haber 12-06-24 12:05

Teleferik kazası sonrası tutuklanmıştı! Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz tahliye edildi

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde meydana gelen, 1 kişinin yaşamını yitirdiği, 7 kişinin yaralandığı teleferik kazasıyla ilgili ilk duruşma bugün görüldü. Mahkeme, tutuklu bulunan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün tahliyesine karar verdi.

Haber 11-06-24 16:19

Karşınızda 'Yerli Saul Goodman'... Avukatın o paylaşımları viral oldu: Öldürmeye teşebbüs: Tahliye

Bir avukatın sosyal medyada yaptığı paylaşımlar viral oldu. Avukatlığını yaptığı şahısları suçlarıyla birlikte paylaşan ve kimisini tahliye ettirdiğini kimisine ise adli kontrol cezası aldırdığını belirten o avukat, dünyaca ünlü Better Call Saul dizisindeki Saul Goodman karakterine benzetildi. İşte o avukatın sosyal medya paylaşımları!

Manşet 07-06-24 16:35

Çocuk istismarcısını hem tahliye etti, hem nasihat verdi! 'Küçük kızlardan uzak dur'

Zonguldak’ta İ.A. (14) isimli kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla 13 yıl 4 ay hapis cezası alan Uğur A.’nın (25) dosyasını Yargıtay, Anıl C.A.’nın da aynı kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılandığı dava ile birleştirilmesini isteyerek bozdu. Yeniden hakim karşısına çıkan Uğur A., 1 yıldır tutuklulukta geçirdiği süre göz önüne alınarak tahliye edildi. Mahkeme başkanı cinsel istismar sanığına, 'küçük kızlardan uzak dur' nasihatinde bulundu. İşte detaylar...

Haber 07-06-24 10:59

Kartal'da bir binanın balkonu çöktü! Bina boşaltıldı

Kartal'da 5 katlı bir binanın 2. kat balkonu çöktü. Can kaybı ya da yaralanmanın yaşanmadığı olayda bina tahliye edildi.

Haber 05-06-24 19:27

Çete lideri eski polis 'Hanımağa' lakaplı Güniz Akkuş, silahlı saldırıya uğradı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde suç örgütü kurduğu gerekçesiyle 2020 yılında polis memurluğundan ihraç edilen ve bir suç örgütüne yönelik operasyonda yakalanıp tutuklandıktan sonra tahliye edilen 'Hanımağa' olarak bilinen Güniz Akkuş (45), silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda yaralanan Akkuş, kendi isteğiyle hastaneden ayrılırken, polis saldırganların peşine düştü. İşte detaylar...

Haber 04-06-24 15:50

Hizbullah İsrail'i vurdu, her köşeden alevler yükseldi! 30 bin kişi tahliye edildi, açık açık tehdit etti: Tüm Lübnan'ın yanma zamanı gelmiştir!

Gazze'de aylardır katliam yapan İsrail bu kez roketlerin hedefi oldu. Lübnan'daki Hizbullah tarafından atılan roketler sınırları aştı, birçok bölgeden alevler yükseldi. Yaklaşık 30 bin kişi bölgeyi terk etmek zorunda kalırken "Kuzey tutuşmuş yanıyor" yorumu dikkat çekti. Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir'dan ise tehdit dolu açıklama geldi: "Tüm Lübnan'ın yanma zamanı gelmiştir"

Haber 04-06-24 10:15