Tuzlu Ayran Tansiyon Haberleri

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay hastaneye kaldırıldı! Beyninde kist tespit edildi

TBMM'de bugün İYİ Partili Selçuk Türkoğlu ile MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay arasında gerginlik yaşanmıştı. Bugün Akçay'ın yüksek tansiyon şikayetiyle hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Haberi duyuran gazeteci İsmail Saymaz, Akçay'ın beyninde kist tespit edildiğini aktardı.

Manşet 2024-07-25 21:27:10

MasterChef Türkiye'de tansiyon yükseldi... Yarışmacılar birbirine girince Somer Sivrioğlu kendini tutamadı

MasterChef Türkiye 2024 sezonunun ana kadrosu şekilleniyor. Yarışmacıların kıyasıya mücadele ettiği yarışmanın son bölümünde tansiyon yükseldi. Deniz ve Leyla arasında gerilim tırmanınca araya şef Somer Sivrioğlu girdi. Programdaki o anlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 2024-07-25 11:10:02

Meclis'te gergin anlar! DEM ve AK Partili vekiller arasında kavga çıktı: Karaismailoğlu, DEM'li vekile yumruk attı

TBMM'de yine tansiyon yükseldi. Kürsüde bulunan DEM Milletvekili Ali Bozan, konuşma yaptığı sırada "AK Parti hırsızdır" deyince ortalık karıştı. AK Partili vekillerin de karşılık verdiği olay, fiziki kavgaya dönüştü. Kavgada eski bakan ve AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, DEM Parti Mersin Milletvekili Ali Bozan’a yumruk attı.

Manşet 2024-07-24 18:22:56

Yunan Bakan'ın skandal tehdidi sonrası Ege'de tansiyon yükseliyor! Yunan gazete yazdı: Türkiye 5 savaş gemisi konuşlandırdı!

Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıldönümü ve ertesinde Yunan tarafından gelen skandal açıklamaların ardından Akdeniz'de yükselen tansiyon Ege'ye sıçradı. Yunan gazetesi Katimerini, Türkiye'nin karasularının ihlal edildiği gerekçesiyle 5 savaş gemisinin Yunan karasularının hemen dışına konuşlandırdığını yazdı. Yunan Bakan Georgiadis, geçtiğimiz gün televizyona çıkıp "F-35'lerle bir gece ansızın Ankara'ya gelebiliriz" tehdidinde bulunmuştu.

Haber 2024-07-23 14:13:05

Ayran aşı çorbası tarifi: Ayran aşı çorbası nasıl yapılır?

Ayran aşı Evliya Çelebi’nin seyahatnamesinde dahi yer bulmuş olan Türk mutfağına has özel bir çorbadır. En büyük özelliği ise soğuk olarak tüketilmesi ve servis edilmesidir. Özellikle yaz günlerinin en çok tercih edilen lezzetlerinden biri olan ayran aşının yapımı ise oldukça kolaydır. İşte tarifi!

Yemek 23-07-24 00:18

Ciğer mousse tarifi: Ciğer mousse nasıl yapılır?

Farklı bir hazırlama tekniği kullanarak yapılan mousse ya da mus, hem tatlı hem de tuzlu besinler için geçerli olan bir lezzettir. Farklı şekillerde hazırlanarak hafif kremsi ya da yoğun kıvamlı olabilir. Siz de sofranızda farklı sunumlar yapmaktan hoşlananlardansanız aşağıdaki ciğer mousse tarifimiz ile renkli ve lezzetli sofralar hazırlayabilirsiniz.

Yemek 22-07-24 23:15

Sokak köpekleriyle ilgili 'hadis' tartışması! 'Köpeklerin öldürebileceği söylenir' dedi, canlı yayında tansiyon yükseldi

Sokak köpeklerinin 'ötenazi' ile uyutulmasını öngören Hayvanları Koruma Kanunu’nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi tartışmaları beraberinde getirdi. Sert tartışmaların yaşandığı TBMM Komisyonu'nda 18 saatin sonunda ilk 3 madde kabul edilirken, konunun tartışıldığı canlı yayında da tansiyon yükseldi. Murat Gezici'nin "Hadisler var hepimizin duyduğu, bildiği. Köpeklerin öldürebileceği söylenir" ifadeleri bir anda gerilimi tırmandırdı.

Haber 18-07-24 11:09

Rusya ilk kez açık açık söyledi: 'Potansiyel kurbanlar Avrupa başkentleri olur'

Rusya ve ABD arasında yaşanan tansiyon giderek yükseliyor. En son ABD füzelerinin Almanya'ya konuşlanması kararı verilmişti. Bu adım sonrasında Rusya'dan sert bir açıklama geldi. Peskov, füzeleri durdurmak için potansiyele sahip olduklarını açıklarken "Ancak potansiyel kurbanlar, Avrupa devletlerinin başkentleri olacak" dedi.

Haber 13-07-24 23:02

Ayranın faydaları nelerdir? Ayran neye iyi gelir?

Ayran son derece lezzetli ve sağlıklı bir içecektir. Özellikle sıcak yaz günlerinde ferahlatıcı özelliği ile çok kişinin tercihidir. Ayrıca içeriği sayesinde çeşitli rahatsızlıklara da iyi geldiği bilinmektedir. Peki, ayranın faydaları nelerdir? Ayran neye iyi gelir?

Haber 11-07-24 19:00

Savaş çanları çalıyor! İsrail uçakları Beyrut'ta alçak uçuş gerçekleştirdi

Orta Doğu'da tansiyon İsrail'in Lübnan'a saldırı hazırlığı yapması sonrasında yükselmişti. İsrail ordusuna ait savaş uçakları, Hizbullah Hareketi Genel Sekreteri Hasan Nasrallah konuşma yaptığı sırada Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta alçak uçuş yaptı. Uçaklar ses hızını aşarak sonik patlamaya neden oldu.

Haber 10-07-24 17:11

Düzce - Bolu tartışması alevlendi! Tansiyon yükseldi, Faruk Özlü'den Tanju Özcan'a: 'Adam değilsin!' göndermesi

Düzce ile Bolu arasındaki tartışma giderek alevlendi. Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, dün bir çıkış yaparak Bolu Dağı'nın Düzce sınırları içinde kaldığını ve bu dağın Düzce Dağı olarak adlandırılması gerektiğini ifade etmişti. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın sert yanıtına Faruk Özlü'den yanıt gecikmedi.

Manşet 08-07-24 14:17

Uzmanı öneriyor: Bu besinler vücudu serinletiyor! Yaz sıcaklarına birebir etki

Yaz aylarında artan sıcaklıklarla birlikte vücut ısısının da yükseldiğine dikkat çeken Diyetisyen Melis Bengisu Demirci, sindirim sistemini rahatlatmak ve formu korumak için zeytinyağlı sebzeler, taze salatalar, mevsim meyveleri, tam tahıllar ve kuruyemişler gibi lif zengini gıdaların öne çıktığını kaydederek, “Karpuz, böğürtlen, yeşil ayran, semizotu, C vitamini açısından zengin biberler yaz sıcaklarına karşı vücudu serinletir” dedi.

Kadin 03-07-24 09:14

Şaşırtan 'kan grubu' araştırması: 100 yıl yaşamanın sırrı kanda gizli! Kan grubunuz bazı hastalıkların riskini artırıyor

Kan gruplarıyla ilgili yapılan bir araştırmada yaşam süreleriyle ilgili ilginç bir sonuç ortaya çıktı. Belli kan gruplarına sahip kişiler diğer kan gruplarına oranla daha uzun yaşıyorlar. Araştırma böyle söylüyor. Kan gruplarına göre hastalıklara yakalanma riski de değişebiliyor. Tabii o riski ortadan kaldırmak mümkün. Bazı kan grupları kanser, demans veya tansiyon gibi hastalıklar açasından daha fazla risk taşıyorken bazıları daha az risk taşıyor. İşte detaylar...

Manşet 03-07-24 07:29

Strese bağlı tansiyon nasıl anlaşılır? Strese bağlı yüksek tansiyon belirtileri nelerdir?

Stres, günlük yaşamın kaçınılmaz bir parçasıdır ve çoğu zaman iş, ilişkiler, mali durum veya sağlık gibi faktörlerden kaynaklanabilir. Vücut stresle karşılaştığında, bir dizi fizyolojik tepkiyle yanıt verir. Bu tepkiler genellikle "savaş ya da kaç" tepkisi olarak bilinir ve vücudun kendini tehlike durumlarına karşı hazırlamasına yardımcı olur. Strese bağlı tansiyon yükselmesi de sık görülen bir durumdur.

Haber 30-06-24 23:53

Ani tansiyon düşmesi nedir, belirtileri nelerdir? Ani tansiyon düşmesi neyin belirtisidir?

Tansiyon, kanın damar duvarlarına uyguladığı basınçtır. Sistolik (büyük tansiyon) ve diyastolik (küçük tansiyon) olmak üzere 2 bileşenden oluşur. Sistolik tansiyon, kalp kasıldığında ölçülen basınçtır; diyastolik tansiyon ise kalp gevşediğinde ölçülen basınçtır. Peki, ani tansiyon düşmesi nedir?

Haber 30-06-24 22:32

Bodrum'daki pahalılık ünlü isimleri de vurdu... Konserler tek tek iptal edildi! Sadece 8 bilet satıldı

Ünlü tatil yerlerinin başında gelen Bodrum bu sene de cep yakmaya devam ediyor. Her sene lahmacun ve ayran fiyatlarını konuştuğumuz Bodrum bu sene ünlü isimleri de vurdu. Bodrum'daki fiyatların yüksek olması sebebi ile konser biletlerinin de satışı yapılamadı. Konserler tek tek iptal edildi...

Magazin 29-06-24 14:50

Putin gardını aldı! 3. dünya savaşı konuşulurken Karadeniz'de tansiyon yükseldi: Talimat verildi

Yeni bir dünya savaşı riskinin konuşulduğu günlerde Rusya'dan endişe yaratacak bir açıklama geldi. Türkiye'de de önce Bakan Fidan, ardından MSB kaynakları 3. dünya savaşı ihtimaliyle ilgili mesaj vermişti. Bu sırada Karadeniz'de tansiyon yükseldi. Rusya'nın ABD İHA'larıyla ilgili gözdağı niteliğindeki son açıklaması gözleri sıcak çatışma ihtimaline çevirdi!

Haber 28-06-24 12:45

Siyasette tansiyon tavan yaptı! MHP'li isimlerden Özgür Özel'e yaylım ateşi: Haddini bildirmekten çekinmeyiz

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in, MHP lideri Devlet Bahçeli ve kurmaylarıyla ilgili yaptığı açıklamanın ardından MHP Genel Başkan Yardımcıları Semih Yalçın ve İzzet Ulvi Yönter'den ağır sözlerle karşılık geldi. Yalçın sosyal medya hesabından Özel için, "Haddini bilmeden bize saldırmaya devam edersen, sana kemali memnuniyetle haddini bildirmekten çekinmeyiz" ifadelerini kullandı.

Haber 13-06-24 16:00

Stüdyoda tansiyon bir anda yükseldi! Aziz Yıldırım, Getir alıyorum, almazsam şerefsizim dedi, Ali Koç ayaklandı!

Fenerbahçe Başkan adayı Aziz Yıldırım ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç canlı yayında karşı karşıya geldi. Konuşmanın sonlarına doğru ikilinin yaşadığı diyalog sosyal medyada gündeme oturdu.

Spor 09-06-24 00:27

Hizbullah İsrail'i vurdu, yeni savaş sesleri yükseldi! Lübnan'da eller tetikte... Netanyahu'dan sınırda operasyon sinyali

İsrail'in aylardır devam eden Gazze'ye yönelik saldırıları sonrası Hizbullah, ülkenin kuzeyini adeta roket yağmuruna tutmuştu. Büyük yangınlara neden olan saldırılar sonrası Lübnan ile İsrail arasındaki tansiyon yükselirken, "Kuzeyde çok yoğun bir faaliyete hazırlanıyoruz" diyen Netanyahu, operasyon sinyali verdi. Hizbullah ise İsrail'in savaşı genişletmesi durumunda buna, "yıkımla" yanıt verileceğini duyurdu.

Manşet 05-06-24 14:03

İstanbul’da evler boş kaldı! Günler sonra bitecek: ‘Tansiyon artıyor…’ diyerek uyardılar

Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Kirada zam sınırının bitmesine kısa bir süre kala emlak sektörü temsilcilerinden uyarı geldi. İlanlarda en çok boş konutun İstanbul'da görüldüğünü kaydeden uzmanlar, kira fiyatlarının 1 Temmuz sonrasında düşmesini beklemediklerini dile getirdi. 'Tansiyon artıyor' diyerek dikkat çeken verileri paylaştılar.

Finans 05-06-24 08:59

Zuhal Topal çılgına döndü! Önce bağırdı, sonra masayı terk etti! Yemekteyiz'deki o anlar gündem oldu

Ekranların fenomene dönüşen yarışma programlarından Yemekteyiz'de yine tansiyon yükseldi. Yarışmacıların sürekli kendi aralarında ve üst üste konuşmasına çok sinirlenen Zuhal Topal adeta çileden çıktı. Ünlü sunucu önce bağırdı, sonra masayı terk etti...

Kulis 05-06-24 07:27

Ersan Şen'e böyle tepki gösterdiler! 51 kişiye mezar olmuştu... Duruşmada tansiyon yükseldi 'Senin parayı mı ihtiyacın var'

Deprem felaketinde yıkılan ve 51 kişinin ölümüne neden olan Gaziantep’teki Furkan Apartmanı ile ilgili 6. duruşma görüldü. Mütalaasını açıklayan savcılık makamı, 3 sanığa üst sınırdan ceza isterken 1 sanık hakkında da beraat talep etti. Duruşma 19 Temmuz'a ertelenirken duruşma sırasında tutuklanmama güvencesi ve kırmızı bültenin kaldırılmasını isteyen firari sanıkların avukatı Ersan Şen ise yoğun tepkiye maruz kaldı. Şen'e tepki gösteren vatandaşlardan biri "Senin paraya mı ihtiyacın var?" dedi.

Haber 31-05-24 17:38

'Sessiz katil' olarak biliniyor! Kafanızda görülen 4 belirtiye dikkat: Önlenmezse birçok hastalığa neden oluyor!

Yüksek tansiyon veya hipertansiyon, Türkiye'de her 3 kişiden birini etkileyen potansiyel olarak ölümcül bir durumdur. Hipertansiyon baş ağrısı, kulak çınlaması gibi genel belirtiler veriyor ancak kronik yükseklikte bu belirtiler de olmayabiliyor. 'Sessiz katil' olarak da bilinen hipertansiyonun kafa bölgesinde görülen 4 önemli belirtisi var.

Haber 31-05-24 11:57

LGS ve YKS adayları dikkat! O yiyecek ve içeceklerden uzak durun

Kepez Belediyesi Sağlık Merkezi Diyetisyeni Nevin Bilici, LGS ve YKS adayları için beslenme önerilerinde bulundu. Bilici, “Sınav öncesi yeni besinlerden, kafeinli içeceklerden, şekerli, yağlı ve tuzlu yiyeceklerden uzak durun” dedi.

Kadin 29-05-24 23:41

Kalp yetmezliği belirtileri nelerdir? Kalp yetmezliği nasıl tedavi edilir?

Kalp yetmezliği kalp krizi, yüksek tansiyon, kalp kapakçık hastalıkları, kalp kası hastalıkları gibi kalp hastalıklarının ilerlemesiyle veya uzun süreli yüksek tansiyon, diyabet gibi sağlık sorunlarının etkisiyle gelişebilir. Peki, kalp yetmezliği belirtileri nelerdir? Kalp yetmezliği nasıl tedavi edilir?

Haber 28-05-24 14:18

Meclis'te 'Roma gezisi' kavgası! Osman Gökçek'e 'Trol çocuğu' diye seslenince, sert çıktı: Analarını bacılarını belediyelere yerleştiriyorlar!

Meclis'te CHP'li Veli Ağbaba ve AK Partili Osman Gökçek arasında tansiyon yükseldi. İBB'nin gazetecileri götürdüğü ve tartışma yaratan Roma seyahatiyle ilgili ikili arasında sert tartışma yaşandı. Ağbaba; Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek'e 'trol çocuğu' diye seslenirken; Gökçek'ten de yanıt geldi: Analarını, bacılarını belediyelere yerleştiriyorlar!

Manşet 22-05-24 10:48

TBMM Genel Kurulu'nda 'Kobani' tartışması yaşandı!

TBMM Genel Kurulu'nda DEM Parti Grubu'nun Meclis Başkanlığına sunduğu, '6- 8 Ekim Kobani Olaylarının Tüm Yönüyle Araştırılması' başlıklı önergenin tartışıldığı sırada tansiyon yükseldi.

Haber 22-05-24 01:18

Anne adayları dikkat! Bu durum bebekte obezite ve tansiyon riskini artırıyor

Yaklaşık her 10 gebeden 1’inin ‘gebelik şekeri’ tanısı aldığını belirten Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Dr. Esra Tutal, “Gebelik şekeri, annede yüksek tansiyon hastalığı gelişme riskini artırır. Ayrıca bebekte yenidoğan döneminde şeker düşüklüğü ve yenidoğan sarılığını tetikleyebilir” dedi.

Kadin 18-05-24 07:48

Sessiz katil Felç riskini 7 kat, kalp yetersizliği riskini ise 6 kat artırıyor! Kadınlarda daha fazla görülüyor

Dünyada önlenebilir ölüm nedenleri arasında ilk sırada yüksek tansiyon yer alıyor. Kadınlarda görülme sıklığı daha fazla olan yüksek tansiyon hastalığına dair yapılan çalışmalara göre yüksek tansiyonun; felç riskini 7 kat, kalp yetersizliği riskini 6 kat ve kalp damarlarında damar sertliği riskini 4 kat arttırdığı bilgisi paylaşıldı. Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hamza Duygu, “Dünya Hipertansiyon Günü”nde hastalıkla ilgili bilinmesi gereken önemli bilgileri açıkladı.

Kadin 17-05-24 12:34

2 yıldır gündemden düşmüyordu! Kiralık ev fiyatlarında tansiyon yükselecek: Tarihi açıkladılar, ‘TCMB bünyesinde yapılan çalışmalar…’

1 Temmuz’da süresi dolacak yüzde 25 kira zam sınırlaması için alınacak yeni karar merakla bekleniyor. Sürenin uzatılmaması durumunda ise emlak piyasası eski düzenine geri dönecek. Uzmanlar kira fiyatlarına ilişkin olası senaryoları sıralarken, “Kiralık konut fiyatlarında tansiyonun bu yaz da yükseleceğini değerlendirebiliriz” yorumunu yaptılar. İşte detaylar…

Finans 15-05-24 08:21

TBMM Genel Kurulu'nda 'kamuda tasarruf' tartışması! Tansiyon bir anda yükseldi

TBMM Genel Kurulu'nda, İYİ Parti Grubu'nun Meclis Başkanlığına sunduğu, 'Kamuda İsrafın Boyutlarının Araştırılması' başlıklı önergenin tartışıldığı sırada tansiyon yükseldi. AK Parti Grubu adına söz alan Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu'nun açıklamalarının ardından AK Partili ve muhalefet milletvekilleri arasında karşılıklı atışmalar yaşandı.

Haber 14-05-24 23:52

Nadir görülüyor: Daha önce hiç duymadığınız birbirinden tuhaf 10 hastalık!

Hastalıklar bazen doğuştan bazen de zamanla ortaya çıkabiliyor. Tansiyon, diyabet ve kolesterol gibi birçok hastalık yaygın olarak biliniyor. Peki, çok az sayıda kişinin bildiği nadir hastalıkları daha önce hiç duymuş muydunuz? İşte duyunca çok şaşıracağınız 10 tuhaf hastalık...

Haber 14-05-24 10:58

Meclis'te tansiyon yükseldi! CHP'li Veli Ağbaba ile AK Partililer arasında 'deprem' tartışması: Konuşma lan, Zırto, Sarhoş, Terörist

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) deprem tartışması yaşandı. CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın Genel Kurul'da yaptığı konuşmada 6 Şubat 2023'te yaşanan deprem felaketi sonrasında yapılması gereken 103 bin konutun 7 bininin yapıldığını gündeme getirmesinin ardından Meclis'te tansiyon yükseldi. AK Partili milletvekilleri Ağbaba'ya tepki gösterdi. Yaşanan gerilimde sarf edilen "Konuşma lan", "Zırto", "Sarhoş" ve "Terörist" gibi sözler tutanaklara yansıdı.

Haber 11-05-24 10:07

Belediye meclisinde gerginlik! Tansiyon bir anda yükseldi, canlı yayını kestiler

Bandırma Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı’nda CHP ve AK Parti grupları arasında tartışma çıktı. İki grup arasında tansiyon yükseldi, sözlü tartışma alevlenince, birbirlerinin üstüne yürüdüler. Tüm bunlar yaşanırken belediyenin sosyal medya hesaplarından yaptığı canlı yayının kesildiği görüldü. Canlı yayının kesildiğini fark eden bazı meclis üyeleri bu duruma tepki gösterdi. İşte detaylar...

Haber 08-05-24 13:15

Akciğerini 3 yıldır çantasında taşıyor! Hemen herkesin hissettiği belirtilerle başladı: Herhangi bir yaşta ortaya çıkabiliyor

Ankara'da yaşayan Aykut İnciler'e 3 yıl önce, nadir görülen bir yüksek tansiyon türü olan "pulmoner hipertansiyon" teşhisi kondu. İnciler 3 yıldır nefes alıp verebilmek için akciğerini çantasında taşıyor. İnciler insanların bakışları nedeniyle başlarda bu durumda zorlandığını ifade edip herkesi uyardı.

Haber 07-05-24 16:44

Akciğerini çantasında taşıyor

Aykut İnciler, akciğerlerdeki damarları ve kalbin sağ tarafındaki odacıkları etkileyen yüksek tansiyon türü olan "pulmoner hipertansiyon" hastalığı nedeniyle 3 yıldır çantasında taşıdığı yapay akciğerle yaşama tutunuyor.

Yurthaber 07-05-24 13:34

Elindekileri fırlatıp birden ayağa kalktı! Şaban Sevinç ve Ferhat Murat canlı yayında birbirlerine girdi, acil reklama gidildi

Gazeteci Şaban Sevinç ile iletişimci yazar Ferhat Murat canlı yayında birbirine girdi. Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yla ilgili konuşulurken tansiyon bir anda yükseldi. İki isimde birbirlerine seslerini yükseltirken, Murat bir anda elindeki dosyaları yere fırlatarak çok sinirlendi ve "Ben gidiyorum! Böyle bir şey olabilir mi ya?" dedi. Programın moderatörü Gürkan Hacır ise reklam arasına gitti.

Haber 07-05-24 09:09

112'yi arayıp Çok ölü var diyerek mezarlığa ambulans istemiş! Pes dedirten çağrılar... Arka Sokaklar'daki Rıza Baba'ya bağlanmak isteyen bile var

Edirne 112 Acil Çağrı Merkezine gelen çağrıların yüzde 58’i gereksiz aramalardan oluşurken arayanların talepleri ise "pes" dedirtti. 112’yi arayıp Arka Sokaklar dizisindeki ‘Rıza Baba’ya ulaşmak isteyen, "Çok ölü var" diyerek mezarlığa ambulans çağıran, acıktığı için döner ve ayran siparişi vermek isteyen, eşinin takip edilmesini isteyen, tartıştığı sevgilisinin 112 tarafından aranmasını talep edenler "Bu kadar da olmaz" dedirtti.

Haber 04-05-24 16:09

Yunus Emre ve Nefise arasında tansiyon yükseldi! 'Erkek olsaydın da...' diyerek yüklendi

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü büyük ses getiren yarışmanın son bölümüne Yunus Emre ve Nefise arasındaki gerilim damga vurdu. Damla Can'a karşı oyun kaybeden Nefise Yunus Emre'nin desteğine çok sinirlendi. Nefise Yunus Emre'ye böyle yüklendi.

Magazin 03-05-24 08:52

Şaban Sevinç ile Ferhat Murat arasında canlı yayında tansiyon yükseldi: 31 Mart'tan sonra size bir şey oldu!

Gazeteci Şaban Sevinç ile Siyasal iletişim uzmanı Ferhat Murat arasında canlı yayında tansiyon yükseldi. Yeni anayasa tartışmalarının masaya yatırıldığı programda Sevinç'e tepki gösteren Murat, "31 Mart'tan sonra size bir şey oldu." dedi. İkili arasında sesler bir anda yükseldi.

Haber 01-05-24 10:52

'Harry Potter kalesi' vuruldu! NATO Daha fazla destek yolda dedi, tansiyon daha da yükseldi

Rusya-Ukrayna savaşında gerilim her geçen gün tırmanmaya devam ediyor. Ukrayna'ya açık desteğini sürdüren NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, "Zafer için henüz çok geç değil. Daha fazla destek yolda” derken, Rusya halkın 'Harry Potter kalesi' olarak adlandırdığı binayı vurdu. Saldırıda 4 kişinin öldüğünü ve 32 kişinin yaralandığını açıklanırken; söz konusu füze saldırısı gündem yarattı.

Haber 30-04-24 11:45

Düşük tansiyon neden olur, düşük tansiyona ne iyi gelir? Düşük tansiyon belirtileri ve tedavisi

Tansiyon, vücut için önemli bir işarettir ve dengeli bir şekilde korunmalıdır. Yüksek tansiyonu olanlar, tuz alımını azaltarak ve düzenli egzersiz yaparak tansiyonlarını kontrol altında tutabilirler. Düşük tansiyona sahip olanlar ise sık sık su içmeli, tuz tüketimini artırmalı ve ani pozisyon değişikliklerinden kaçınmalıdırlar. Peki, düşük tansiyon neden olur ve nasıl geçer?

Haber 30-04-24 10:57

Canlı yayında gerginlik! Tansiyon yükselince bir anda ayağa fırladı

CHP İstanbul Milletvekili Doç. Dr. Yunus Emre ile Star Gazetesi yazarı Resul Tosun arasında canlı yayında tansiyon yükseldi. El değiştiren belediyeler üzerinden yaşanan tartışma sırasında ipler bir anda gerildi. Tosun ayağa kalkarak tepkisini dile getirdi. Emre ise sert bir dille tepki gösterdi. İşte o anlar...

Haber 28-04-24 12:20

Katmer tarifi: Katmer nasıl yapılır?

Türkiye’deki eşsiz lezzetlerden biri de Gaziantep mutfağından gelir. Katmer adı verilen bir tatlı olan bu lezzet, aynı zamanda Ege bölgesinde sık olarak yapılan tuzlu bir hamur işi ile aynı ismi paylaşır. Sivas’ta, Gaziantep’te, Kilis’te farklı biçimlerde yapılan ve coğrafi işareti bulunan bu lezzeti siz de evinizde kendi mutfağınızda pişirebilirsiniz. İşte çok lezzetli katmer tarifimiz...

Yemek 27-04-24 15:56

Bir türlü verilemeyen inatçı kiloların sebebi bu olabilir! İhmal edilirse vücuda çok fazla zararı var

İnatçı fazla kilolar bazen can sıkıcı olabiliyor. Bir türlü verilemeyen kilolar hakkında konuşan Endoüroloji Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. İsmet Yavaşcaoğlu, "Gittikçe kilo alma, ne yaparsa yapsın kilo verememe, tansiyon yüksekliği, arada çarpıntı, aniden yüzün kızarması gibi belirtiler, böbrek üstü bezlerden kaynaklanıyor olabilir." dedi.

Kadin 27-04-24 15:16

İzmir köfte tarifi: İzmir köfte nasıl yapılır?

Türk mutfağına has olan ve adı da Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler ile anılan birçok tatlı ve tuzlu tarif vardır. Bunlardan biri de İzmir köftedir. Siz de bu köfteyi kendi mutfağınızda yapmak isterseniz İzmir köfte tarifimizi mutlaka denemelisiniz.

Yemek 27-04-24 14:56

Paylaşılan adisyon sosyal medyada gündem oldu! Çay, börek, ayran, su 2499 lira

Sosyal medyanın gündeminde bu kez de Sabiha Gökçen Havalimanı'nda alınan çay, su, börek ve ayran vardı. Bir kişinin paylaştığı adisyonda 4 kalem ürünün 2 bin 499 lira olması tartışmalara yol açtı. Kimisi havalimanlarının her zaman pahalı olduğunu savunurken kimi de acil denetim istedi.

Finans 26-04-24 07:30

Gece 03.00'te toplamak için yola çıkıyorlar! Kilosunu 200 TL'den satıyorlar... Kapış kapış gidiyor 'Geçimimizi böyle sağlıyoruz'

Batman, Sason'da yüksek rakımlı dağlarda karların erimesiyle ortaya çıkan ve bölgede yayla muzu olarak bilinen ışkın bitkisi, birçok hastalığın şifa kaynağı olduğu gerekçesiyle kilosu 150-200 TL olmasına rağmen yoğun rağbet görüyor. Bitkiyi toplayıp satan vatandaşlar, bitkiyi koparabilmek için gece saat 03.00 gibi yola çıktıklarını ve 5 saat yol yürüdüklerini belirtti. Aile geçimlerini böyle sağladıklarını aktaran vatandaşlar bitkinin kalp, tansiyon ve şeker hastalıklarına ilaç olduğunu söyledi.

Kadin 25-04-24 10:23