En Populer Oyuncular Haberleri

Tarihin en zengin insanı! Bilim insanları, Tutankhamun'un büyükbabası III. Amenhotep'in çehresini yeniden oluşturdu

Bilim insanları, Tutankhamun'un büyükbabası III. Amenhotep'in çehresini yeniden oluşturdu. Tarihin yaşamış en zengin insanların biri olarak kabul edilen III. Amenhotep'in yüzü 3.400 yıl sonra ilk kez yeniden yaratıldı.

Manşet 2024-05-18 13:10:45

Uzmanından kritik uyarı: Yüz bölgesinde başlıyor, beyne ilerliyor! En çok açık tenlileri tehdit ediyor

Prof. Dr. Erol Kesiktaş, yüz bölgesinde oluşan bir cilt kanserinin geç tanı konulması ya da tedavi edilmemesi durumunda göz ve beyne ilerleyebildiğini belirterek, "Bu kanser, kişinin gözünün kaybına veya beyine yürüdüğü zaman ölümüne sebebiyet verebilir. Erken tanı deri kanseri için de son derece önemlidir. Vakaların yüzde 90'ı güneş ışınlarından kaynaklıdır. Bu ışınlarında en çok tehdit ettiği kişiler açık tenli vatandaşlar, derisi ince olan çocuk ve yaşlılardır" dedi.

Haber 2024-05-18 11:19:34

Kredi kartı sınırlaması, mevduat faizleri… Bankalar 'Herkes nasibini alacak' diyerek çağrı yaptı

Kredi kartı kullanımı, eflasyonla mücadelede hükümetin öncelendirdikleri listesinin en başlarında yer alan konulardan bir tanesi. Nakit çekim ve gecikme faizleri halihazırda artırılmış olan kredi kartı kullanımı için bankalardan çağrı geldi. Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ, tüketimin sakinleşmesi için kredi kartlarına sınırlama getirilmesi gerektiğini söyledi. Ayrıca mevduat faizleri hakkında da ‘Mevduat faizleri ortalama bir banda oturdu” yorumunu yaptı.

Finans 2024-05-18 10:43:03

Her giydiği olay oldu! Yargı'nın yıldızı Pınar Deniz Cannes'a damga vurdu!

Bu yıl 77’ncisi düzenlenen Uluslararası Cannes Film Festivali’ne Türk oyuncular adeta çıkarma yaptı. Birbirinden iddialı kıyafetleri ile kırmızı halıda boy gösteren isimlerden biri de Yargı dizisinde hayat verdiği 'Ceylin' karakteri ile büyük beğeni toplayan Pınar Deniz oldu. Deniz, maviler içindeki kombini ile takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 2024-05-18 09:58:35

MEMUR ZAMMI SON DAKİKA: Merkez Bankası tahmin değiştirdi: Memur maaş zammı tablosu sil baştan… Kim ne kadar aylık alacak? Meslek meslek hesap belirdi

Son dakika: Milyonlarca memuru ilgilendiren yeni maaş zammı hesabı belirdi. Memur maaş zammı hesaplama tablosu Merkez Bankası’nın Piyasa Katılımcıları Anketi sonuçlarını açıklamasıyla değişti. Memur enflasyon farkı ve toplu sözleşme zammı ile Temmuz ayında yüzde 20 seviyelerinde artışı cebinde görecek. Peki en düşük memur maaşı ne kadar, kaç TL olacak? İşte meslek meslek tahmini zamlı memur maaşı tablosu…

Finans 18-05-24 09:52

SON DAKİKA: SSK, Bağ-Kur, memur emekli zammı… Kök aylık tablosunu değiştiren açıklama: 16 milyon kişiye maaşta yeni rakam

Son dakika: En düşük emekli kök maaşı 6 aylık enflasyon rakamları sonrası bir kez daha değişecek. Bu kapsamdaeEmekli maaşı zammı için Merkez Bankası’ndan çok kritik yeni bir ipucu geldi. SSK, Bağ-Kur ve memur emekli zammı hesaplama tablosu güncellendi. Peki en düşük emekli maaşı ne kadar, kaç TL olacak? Mynet olarak 16 milyon emekli için meslek meslek yeni zamlı aylıkları hesapladık. İşte Temmuz zammında yol haritanız olacak haberimiz…

Finans 18-05-24 08:14

Sergen Yalçın'dan veda açıklaması! ''En azından iyi bir final yapıp kapatalım dedik''

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Adana Demirspor galibiyetine ilişkin, “Bizim için önemli tarafı; son iç saha maçımızı oynadık. Bugün kazanmak istiyorduk. Yani en azından iyi bir final yapıp kapatalım dedik” dedi.

Spor 17-05-24 22:51

İlker Ayrık, Türkiye’nin en çok tutulan Noodle’ı ile bir araya geldi

Türkiye'nin sevilen oyuncularından İlker Ayrık, Indomie Hazır Noodle ile iş birliği yapıyor! Dünyanın en çok tercih edilen 1. hazır noodle üreticisi olan Indomie’nin, Türkiye'nin de en çok tercih edilen hazır noodle markası olduğu biliniyor. Şimdi ise, Indomie'nin lezzetiyle İlker Ayrık'ın enerjisi ve samimiyeti bir araya geliyor.

Haber 17-05-24 16:18

Uzman isim uyardı: Daha büyük sorunlar oluşmadan tedavi olun! Karında şişlik ve hazımsızlıkla kendini gösteriyor

Bazı hastalıklar zararsız olsa da bazıları kesin tedavi gerektirebiliyor. Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ersoy Esen, safra kesesi taşları ve ameliyatı hakkında konuşarak, “Hastalar en çok hazımsızlık ve şişkinlik sorunu ile gelir. Hasta yemek sonrasında karnında şişlik hazımsızlık, karna ve sırta vuran ağrı hisseder, bir iltihap söz konusu olduğunda ise ateş ve kusma gibi daha ciddi sorunlar ortaya çıkabilir” dedi.

Haber 17-05-24 15:05

Ferdi Kadıoğlu için istenilen bonservisi kabul ettiler! Yıldız isim yeni sezonda 'Ada' yolcusu

Süper Lig'de sezonun tamamlanmasına az bir zaman kala transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de sezonun en iyilerinden olan Ferdi Kadıoğlu için görüşmeye gelen İngiliz devi ile büyük oranda anlaşma sağlandığı öne sürüldü. İşte detaylar...

Spor 17-05-24 15:04

Borsadan yeni rekor! Tüm zamanların en yüksek seviyesi

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında 10.557,98 puanla rekor seviyeyi gördü. Bankacılık endeksi yüzde 4,21, holding endeksi yüzde 1,69 değer kazandı. Sektör endeksleri arasında en çok kazandıran bankacılık, en çok kaybettiren yüzde 0,68 ile turizm oldu.

Finans 17-05-24 13:43

2024 yılı kiralık villa seçenekleri

Daha önce otel veya pansiyonlarda tatil yapmış olabilirsiniz ancak villa tatili, farklı bir deneyim sunar. Son yıllarda giderek popülerleşen villa kiralama konforlu ve özgür bir tatil deneyimi sunar. Villacım olarak, tatil severlere en geniş seçeneklerle villa kiralama imkanı sunuyoruz.

Haber 17-05-24 13:15

En yakın arkadaşıyla aldatıldığını öğrendi! Sevgilisini kalbinden bıçakladı: Aile kurmak istedim

2019'da Bursa'ya Kazakistan'dan gelen ve garson olarak işe başladığı restoranda işletme sahibi Turan Döner'le sevgili olan Irına Franzen sevgilisinin kendini en yakın arkadaşıyla aldattığını öğrendi. Tartışma kavgaya dönüşünce Franzen, Döner'i kalbinden bıçaklayarak öldürdü. Cezası belli olan Franzen savunmasında 'aile kurmak istedim' dedi.

Haber 17-05-24 12:50

ÖZEL | Emeklisi ve memuru dikkat! Merkez Bankası anketi hesapları değiştirdi! Zamda ve en düşük aylıklarda tablo ortaya çıktı! İşte en düşük emekli maaşı ve memur maaşında yeni rakam

Son dakika haberi: Merkez Bankası Mayıs Ayı Piyasa Katılımcıları Anketi'ni açıkladı. Piyasanın yıl sonu enflasyon ve dolar beklentisi gerilerken temmuz ayı maaşlarında da hesaplar değişti. SSK, Bağkur, memur emeklileri ve memurların zam oranlarında yeni tablo ortaya çıktı. Yeni zam oranı ve en düşük emekli, memur maaşını sizin için hesapladık. İşte ayrıntılar...

Finans 17-05-24 11:06

Mayıs 2021'den sonra bir ilk! Konut satışlarında dikkat çeken düşüş: En çok İstanbul, en az Ardahan...

Türkiye genelinde konut satışları nisan ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 11,8 azalarak 75 bin 569'a düştü. Bu rakam, Mayıs 2021'den beri en düşük satış sayısı olarak kayıtlarda yerini aldı.

Finans 17-05-24 10:18

Yasin Obuz'dan bomba itiraf... Survivor'da Poyraz'ın yaptığı hırsızlıkla ilgili detayları anlattı! Meğer...

Survivor All Star'da bu yıl kavga ve kaos hiç bitmiyor. Sezonun en dikkat çeken olaylarından biri Yiğit Poyraz'ın Dominikli bir adamın evine girip hırsızlık yapması olmuştu. Konuyla ilgili Poyraz'a ceza verilmişti. Survivor'dan elenmesinin ardından Yasin'den hırsızlıkla ilgili itiraflar geldi. Yasin, "Hırsızlığı birlikte yaptık" dedi.

Kulis 17-05-24 09:20

17 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 17 Mayıs Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 17 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 17 Mayıs Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 17-05-24 09:20

Pof. Dr. Canan Karatay'dan 7 bin yıllık doğal ilaç: Vücuttaki virüs ve parazitleri anında öldürüyor, toksinleri söküp atıyor!

Prof. Dr. Canan Karatay sağlık alanında verdiği değerli bilgileriyle dikkat çekiyor. Bir YouTube programına konuk olan Karatay, 7 bin yıllık doğal ilaç diyerek tavsiyede bulundu. Bu ilacın vücut sağlığına olan faydasının yanı sıra ev temizliğinde de çok etkili olduğunu söyleyen ünlü profesör, en sağlıklı içecek olduğunun da altını çizdi. Canan Karatay'ın şiddetle tavsiye ettiği doğal ilaca dair açıklamaları haberimizde.

Manşet 17-05-24 08:02

ABD'de esrar kısıtlamalarının gevşetilmesi için son 50 yılın en büyük adımı

ABD'de Joe Biden yönetimi, esrarın yasal olarak "daha az zararlı maddeler" sınıfına sokulması için adım attı.

Yurthaber 17-05-24 07:59

Kamuda yeni dönem başladı! Tasarruf tedbirleri Resmi Gazete'de yayımlandı! İşte alınan kararlar

Geçtiğimiz günlerde ayrıntıları açıklanan kamuda tasarruf dönemi başladı. Tasarruf Tedbirlerine dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Tasarruf tedbirleri paketine göre; bakanlıklarda en fazla 3 araç makam hizmetlerinde kullanılabilecek. Savunma ve güvenlik hizmetleri hariç, kamu kurumları, toplu taşıma olan yerlerde personel servisi hizmetini sonlandıracak. Öte yandan 'fazla mesai' kararı da dikkat çekti.

Finans 17-05-24 00:46

İmamoğlu’ndan ‘Avrupa Oyunları’ çağrısı! Gelin 2027’de, Avrupa’nın ve dünyanın en renkli kültürlerinin harmanlandığı İstanbul’da buluşalım

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ‘2027 Avrupa Oyunları İmza Töreni’ için, İtalya’nın başkenti Roma’ya gitti. İBB, Avrupa Olimpiyat Komitesi ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi arasında imzalanan mutabakat zaptı töreninde konuşan İmamoğlu, Avrupa’daki sporculara, federasyonlara ve sporseverlere çağrılarda bulundu. İmamoğlu, "Gelin 2027’de, Avrupa’nın ve dünyanın en renkli kültürlerinin harmanlandığı İstanbul’da buluşalım" dedi.

Haber 16-05-24 19:50

O ülkede yanardağ patlamalarının ardından uyarı seviyesi en üst düzeye çıkarıldı

Endonezya'nın Kuzey Maluku eyaletindeki Ibu Yanardağı'nda yaşanan bir dizi patlamanın ardından uyarı seviyesi en üst düzeye çıkarıldı.

Haber 16-05-24 17:44

Altının kilogram fiyatı yükseldi!

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogram fiyatı 2 milyon 480 bin liraya yükseldi. Altın borsasında bugün en fazla işlem yapan kurumlar, Türkiye İş Bankası, İstanbul Altın Rafinerisi, NMGlobal Kıymetli Madenler, Garanti BBVA ile Uğuras Kıymetli Madenler olarak sıralandı.

Finans 16-05-24 17:18

Doğada yemek hazırlarken işinizi kolaylaştıracak ekipmanlar

Şehir hayatının stresinden uzaklaşıp kamp ateşi başında lezzetli yemekler hazırlamak, yıldızların altında uyumak mükemmel bir fırsat. Ancak keyifli bir kamp için doğru ekipmanlara sahip olmak çok önemli. Stanley, Nurgaz ve Box&Box gibi önde gelen markaların en gözde ürünlerini bir araya getirdiğimiz bu listede kamp deneyiminizi kolaylaştıracak ve unutulmaz kılacak 15 pratik çözüm bulacaksınız. İşte detaylar!

Haber 16-05-24 17:07

Yine Bodrum yine rekor! Dondurma da lüks oldu! Fiyatı et fiyatlarıyla yarışıyor

Lahmacundu, makarnaydı, ayrandı, derken Bodrum'dan bir rekor haberi de dondurma için geldi. Dondurma fiyatları cep yaktı. Tekli dondurmalarda en ucuzu 10 TL, en pahalısı ise 50 TL. Kutu dondurmalarda bile en uygun fiyatlı olan ürün 150 TL'den başlıyor.

Finans 16-05-24 17:03

Arka Sokaklar'ın Pınar'ıydı... Şöhreti bırakıp bambaşka bir hayat seçti! Pınar Aydın son haliyle herkesi şaşırttı

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da hayat verdiği 'Pınar Soylu' karakteri ile hafızalara kazınan Pınar Aydın başarılı oyunculuğu ve güzelliği ile dikkat çekiyordu. Adını ilk kez 2004 yılında "Akademi Türkiye" yarışmasıyla duyuran Aydın, uzun süredir ekranlardan uzak sakin bir yaşam sürüyor. Şöhretinin zirvesinde oyunculuğu bırakan Aydın, şimdilerde bambaşka bir hayat sürüyor.

Kulis 16-05-24 16:48

Üç yılın ardından en yüksek seviye! Yabancılardan tarihin en güçlü ikinci DİBS alımı

Yurt dışında yerleşik kişiler, 10 Mayıs haftasında net 2 milyar 832,6 milyon dolarlık Devlet İç Borçlanma Senedi, 84,7 milyon dolarlık hisse senedi ve 17,6 milyon dolarlık Şirket Borçlanma Senedi aldı - Yabancıların DİBS stokları, Eylül 2021'den bu yana en yüksek seviyesine çıktı.

Finans 16-05-24 16:20

İstanbul'daki çarpıcı araştırma ortaya koydu! Bu ilçeler sıcaklığı daha çok hissediyor

İstanbul'da sıcak havayla ilgili yapılan bir çalışma, dikkat çeken verileri ortaya koydu. Buna göre; plansız yapılaşma ve ormansızlaşma sıcaklıkların daha çok hissedilmesine yol açıyor. Çalışmaya göre; yaz aylarında sıcak hava en çok kentin güneyinde bulunan Kartal ve Maltepe'de yüksek ölçüldü. Araştırmada, ormanlık alanla çevrili Çatalca'nın, sıcaklıktan en az etkilenen ilçe olduğu tespit edildi.

Haber 16-05-24 15:51

Rahim ağzı kanserini yüzde 90 önlüyor 'Haberler umut verici' deyip açıkladılar: Ölümcül hastalığı ortadan kaldırabilir! İBB'nin ücretsiz HPS aşısı uygulaması da başladı

HPV aşısı son dönemin en çok araştırılan sağlık konularından. Araştırmalara göre rahim ağzı kanseri vakalarını önemli oranda azalttığı ortaya konan HPV aşısına dair, uzmanlar dikkat çeken bilgiler veriyor. Özellikle İngiltere, HPV aşısını yaygınlaştırma ve rahim ağzı kanseri vakalarını azaltma konusunda önemli adımlar atıyor. Ayrıca bu öldürücü hastalığın tamamen ortadan kaldırılabileceği konuşuluyor. Diğer yandan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun duyurduğu ücretsiz HPV aşısı uygulaması da başladı.

Manşet 16-05-24 15:29

Dolarda istikrar Kur Korumalı Mevduat'tan vazgeçirdi! 3 ayın en hızlı düşüşü

Kurda istikrarlı seyir sonrası kur korumalı mevduatlardaki çözülmenin hızlanmaya başladığı görüldü.

Finans 16-05-24 14:42

Bridgerton 3. sezon eleştirmenlerin hedefinde! Seks sahneleri bile sıkıcı

Netflix'te yayınlanan Bridgerton dizisinin üçüncü sezonu gündemde. Diziye dair eleştirmenlerden gelen sert yorumlar dış basında haber oluyor. Eleştirmenler, hayranlara şimdiye kadarki en ateşli dizi sözü verildikten sonra Netflix şovunun iddiasını yerine getiremediği fikrinde.

Magazin 16-05-24 14:17

Doları olanı üzecek tahmin! 'O rakamın altı konuşuluyor' dedi: Borsa İstanbul için 'iskonto' yorumu

Dolar/TL sınırlı yükselişini sürdürürken, BIST 100 endeksi ise 10 bin puanın üzerinde tutunma çabalarına devam ediyor. Peki, dolar düşecek mi? Borsa daha da yükselir mi? Bu iki soru yatırımcıların en çok merak ettiği konular arasındaki yerini korurken Para Piyasaları Uzmanı Şirin Sarı’dan yanıt geldi. Uzman isim dolar kurunda 30 liranın altının konuşulmaya başladığını ifade ederek borsaya ilişkin görüşlerini de paylaştı.

Finans 16-05-24 14:06

Çifte ihanet! En yakın arkadaşı ve sevgilisini yakaladı... Yasak aşkı öğrenince dehşet saçtı: Arkadaşını vurarak öldürdü

Taylandlı 18 yaşındaki Phichate isimli bir adam, kız arkadaşıyla ilişkisi olduğu iddiasıyla en yakın arkadaşını vurarak öldürdü. Cinayetin ardından Phichate, Bangkok yakınlarındaki Samut Prakarn eyaletindeki Bang Phli Polis Karakoluna teslim oldu.

Trend 16-05-24 13:29

'Yeşil elmas' gelir kapıları oldu! Makine gibi çalışıyorlar, asgari ücretin 4 katı kazanıyorlar

Halk arasında 'Yeşil elmas' olarak da bilinen Enginar, önemli bir gelir kapısı haline geldi. Enginar soyarak geçimini sağlayan kişilerin makine gibi çalışması ise görenleri şaşkına çeviriyor. Türkiye'nin en fazla enginar üretiminin yapıldığı yerlerden biri olan Aydın'a 600 kilometre uzaklıktan özel olarak gelen ekip, her gün enginar soyarak yaklaşık asgari ücretin 4 katı tutarında aylık kazanç elde ediyor.

Haber 16-05-24 12:50

Kamuda tasarruf MSB'yi etkileyecek mi? Açıklama geldi: 'Savunma ve güvenlik alanları...'

Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın açıkladığı kamuda tasarruf paketinin kendilerini etkileyip etkilemediğine dair açıklama yaptı. Bakanlık kaynakları,"Halihazırda yürürlükte bulunan idari hususlardaki tasarruf tedbirlerine en fazla uyan bakanlıklardan biriyiz" değerlendirmesini yaptı.

Finans 16-05-24 12:20

Zam sınırlı kaldı ama... İkinci el araç piyasası durma noktasında: En hızlı o marka satıldı

Fahiş fiyat bitti, zam neredeyse gelmedi. Ancak ikinci el otomobil satışlarında dikkat çeken bir azalış yaşandı. Nisan ayında ikici el araba satışlarında yüzde 9 oranında gerileme yaşandı. Fiyatlardaki değişim ise yılın ilk 5 ayında sadece yüzde 2,54'te kaldı.

Finans 16-05-24 11:57

Türkiye'nin en ucuzuydu, bundan sonra ücretsiz dağıtılacak

Türkiye'nin en ucuz ekmeğini satan Kestel Belediyesi'nden yeni karar. Ekmek, ihtiyaç sahibi ailelere artık ücretsiz dağıtılacak. Belediye başkanı ekmek dağıtımına ilişkin olarak, "Bu ücretsiz ekmeklerimizi Kesteliz kart ile dağıtacağız. İhtiyaç sahibi ailelere bunları dağıtacağız” açıklamasını yaptı.

Finans 16-05-24 11:19

A101'e Birkenstock terlikler geliyor! 16 Mayıs 2024 A101 Aldın Aldın Kataloğu

A101'de bu hafta neler var diye merak ediyorsanız, doğru yerdesiniz. Onlarca kategorideki binlerce ürün avantajlı fiyatlarla a101 online özel broşüründe sizleri bekliyor. A101'in 16 Mayıs 2024 Perşembe tarihli aktüel ürünler kataloğunu sizin için bu içeriğimizde bir araya getirdik. İhtiyacınıza en uygun ürünleri uygun fiyata almak için acele edin.

Haber 16-05-24 10:08

Depremden önce 6 dairesi vardı, şimdi konteynerinde ne elektrik ne de su var! O ülke davet etti, 'ülkemi seviyorum' diyerek kabul etmedi

6 Şubat depremlerinin ardından birçok acı yaşandı. En çok yıkımı ise Hatay'ın Antakya ilçesi yaşadı. Depremde 6 evini kaybeden Ayşe Koçak ise şimdi elektriği suyu olmayan konteynerinde yaşamaya çalışıyor. Koçak kendisine Almanya'dan davet geldiğini belirterek, "Gidemem, memleketimi terk edemem. Ben devletimi çok seviyorum." dedi.

Haber 16-05-24 09:58

Putin, yakın müttefiki Savunma Bakanı Şoygu'yu neden görevden aldı?

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin 5. dönemine başlamasının hemen ardından, kabinede bazı değişikliklere gitti. En önemli değişiklikse, 12 yıldır Savunma Bakanı olan Sergey Şoygu'yu görevden alarak yerine ekonomist Andrey Belousov'u ataması oldu. BBC Rusya editörü Steve Rosenberg, bu değişiklikleri yorumladı.

Yurthaber 16-05-24 09:53

16 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 16 Mayıs Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 16 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 16 Mayıs Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 16-05-24 09:20

Akaryakıt tabelaları artık böyle görünüyor: Dün uygulama değişmişti, tepki gecikmedi: ‘Akaryakıt ucuz, kalite düşecek’

Benzin istasyonlarında tek fiyat dönemi dün itibarıyla devreye alınmıştı. Akaryakıtta VMax, Vpro gibi ifadeler artık tarihe karışırken, tabelalarda fiyatlar motorin ve kurşunsuz benzin 95 oktan olmak üzere iki fiyatta sabitlendi. Karara akaryakıt şirketlerinden tepki gecikmedi. Turcas CEO’su Batu Aksoy, Avrupa’nın en ucuz akaryakıtının Türkiye’de olduğunu söyleyerek, alınan kararın kaliteyi düşürdüğünü dile getirdi.

Finans 16-05-24 08:43

Çay üreticisinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrısı sosyal medyada gündem oldu: 'Bari hiç para vermeseydiniz, en azından 'devlete çalışıyoruz' derdik

Karadeniz'de çay üreticisi yaş çay fiyatlarını konuşuyor. Tarım ve Orman Bakanlığı, 2024 yılı yaş çay alım fiyatı kilogram başına 17 lira açıkladı. Destekleme bedeli ise 2 lira olarak belirlendi. Miktarı yeterli bulmayan çay üreticileri tepki gösterdi. Bir üretici Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenerek, 'Madem bu kadar muhtaç durumdaydınız bari hiç çay parası vermeseydiniz de en azından 'devlete çalışıyoruz' derdik." ifadelerini kullandı.

Haber 16-05-24 08:26

Genç kadınları aşağılayan jinekolog kadın doktorlar diyerek sosyal medyadan isyan etti! Kendinizi ezdirmeyin

TikTok'ta 'zehralit' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın bazı jinekologların genç kadın hastalarına muayeneleri sırasında aşağılayıcı konuşmalar yaptığını söyleyerek duruma tepki gösterdi. Jinekolog muayenesinin kadınların en doğal hakkı olduğunu dile getiren Zehra gönderisine, "Kendinizi sakın ezdirmeyin bu sizin özel hayatınız bir devlet dairesi sayılan hastanede çalışan doktorun işi sizi aşağılamak değil sizi tedavi etmek" notunu ekledi.

Trend 16-05-24 07:59

Doğum oranları rekor seviyeye düştü: TÜİK verileri bize ne söylüyor?

Türkiye İstatistik Kurumu 2023 yılı doğum istatistiklerine göre Türkiye’de toplam doğurganlık hızı kayıtlara geçen en düşük seviyeye geriledi. Peki bu veriler, demografik gidişat için ne anlama geliyor?

Yurthaber 16-05-24 07:55

Çocukların boyadığı duvarları tertemiz yapıyor! Bir daha asla dert etmeyeceksiniz... Duvar lekesinden eser bırakmayan yöntem

Çocukların en sevdiği aktivitelerden biri de duvar boyamak. Duvarları bir tuval olarak gören bir çocuğunuz varsa veya sandalye, masa gibi ürünlerin duvarı çizerek ortaya çıkardığı lekeden kurtulmak istiyorsanız bu sıvı tam size göre. İddialara göre bu yöntem hem duvardaki boya lekelerini hem de genel çizilme, sararma gibi durumları saniyeler içerisinde yok ediyor. Peki, duvarlar nasıl temizlenir?

Kadin 16-05-24 01:27

Tuzsuz şampuan nedir, ne işe yarar? Tuzsuz şampuanın farkı ne? Tuzsuz şampuanın kullanımı ve faydaları

İnsanın en önemli ve en değerli aksesuarı saç olarak kabul edilir. Hem kadınlar hem de erkekler için oldukça önemsenen, ruh hâlinden dış görünüşe son derece etkili olduğu bilinen saçların bakımı da önemlidir. Saç bakım ürünlerinin başında ise şampuanlar ve saç kremleri gelir. Peki, tuzsuz şampuan nedir ve ne işe yarar?

Kadin 16-05-24 00:58

Kapatıcı (Concealer) nedir, ne işe yarar?

Cilde uygulanan çeşitli ürünler seçilirken çok dikkat edilmelidir. En hassas bölge olan cilt yapısında dikkat edilmezse büyük sorunlar yaşanabilir. Deride oluşan ve küçük görünen birçok problem de ileriki zamanlarda çok büyük sorunlara yol açabilir. Bu noktada kapatıcı (concealer) kullanımı da önemlidir.

Kadin 16-05-24 00:26

Brezilya fönü nedir, nasıl yapılır? Brezilya fönü ne kadar dayanır?

Hem kadınlar için hem de erkekler için saçlar, düzenli olarak bakıma veya kişinin ruh hâline ya da gideceği yere göre çeşitli işlemlere ihtiyaç duyabilmektedir. Son zamanların en moda saç işlemlerinden biri olan Brezilya fönü de bu işlemlerden biridir.

Kadin 15-05-24 23:07