Belediye Baskani Hasan Kara Haberleri

Manavgat halkı Niyazi Nefi Kara dedi

31 Mart Yerel Yönetim Seçimlerinde kesin olmayan sonuçlara göre Manavgat Belediye Başkanlığını CHP Adayı Niyazi Nefi Kara kazandı.

Yurthaber 2024-04-01 15:02:58

İstanbul'da şaşırtan rekor! Türkiye'de bugüne kadar kimseye nasip olmadı

31 Mart seçimleri tarihe adını birçok ilkle yazdırdı. CHP, AK Parti'yi ilk kez geride bıraktı. Bunun yanında bazı koltuklarını sağlamlaştırırken bazı yerleri de ilk kez kazandı. Büyükçekmede ise eşine az rastlanır bir durum meydana geldi. CHP'li Hasan Akgün 7. kez seçimi kazanarak bir rekor kırdı. Akgün 7 kez üst üste belediye başkanlığı koltuğuna oturmanın Türkiye’de bugüne kadar kimseye nasip olmadığını da belirtti.

Haber 2024-04-01 10:53:55

Kastamonu Belediye Başkanlığını kazanan CHP'li Baltacı'dan açıklama:

Kastamonu Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre kazanan CHP'nin adayı Hasan Baltacı, "Biz, zafer kutlamasında değiliz. Bütün Kastamonu'yu kucaklayacağız." dedi.

Yurthaber 2024-04-01 08:49:11

Seçim günü kahreden haberler! Sandık başında can verdiler

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, görevli olduğu sandık başında kalp krizi geçiren CHP’den belediye meclis üyesi adayı Hüseyin Çakır, hayatını kaybetti. Yozgat'ta ise oy verme işlemi sırasında kalp krizi geçiren Mustafa İldiş (76), hayatını kaybetti. Manisa’nın Alaşehir ilçesinde de oyunu attıktan sonra kalp krizi geçiren Hasan Çay (73) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Haber 2024-03-31 13:30:01

Trabzon yerel seçimleri canlı sonuçları! Trabzon'daki seçimde AK Parti'nin adayı Ahmet Metin Genç mi CHP'nin adayı Hasan Süha Saral mı önde?

31 Mart yerel seçimlerinin sonuçları merakla takip ediliyor. Partiler adayarını seçti, çalışmalar tamamlandı. Artık söz seçmenlerde. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna kim oturacak? AK Parti'nin adayı Ahmet Metin Genç mi, CHP'nin adayı Hasan Süha Saral mı?

Haber 29-03-24 13:13

İYİ Partili aday yarıştan çekildi! AK Parti'nin adayını destekleyecek

İYİ Partinin Afyonkarahisar Sinanpaşa ilçe belediye başkan adayı Hasan İnan, AK Partili Belediye Başkanı'na destek için adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Haber 27-03-24 23:31

Özgür Özel'den Kırklareli'nde bağımsız aday olan Serdar Türker'e tepki: 'CHP'ye kaybettirmeye çalışmayı affetmiyorum, affetmeyeceğim'

Kırklareli'nde belediye başkanlığı için CHP'den aday gösterilmeyen ve bağımsız aday olan Serdar Türker 'adaylıktan çekilmesi' için kendisine daire başkanlığı ve şoförlü makam aracı teklif edildiğini iddia etmişti. İddialara yanıt veren CHP lideri Özgür Özel, "Kendisini arayıp 'Zaten bunu başaramazsın ama tarihe kara bir leke olarak geçmek doğru değil. Gel sen bu işten vazgeç, omuz omuza, el ele kol kola yürüyelim'' dedim. CHP'ye kaybettirmeye çalışmayı affetmiyorum, affetmeyeceğim" dedi.

Haber 04-03-24 21:29

Karadeniz’in ilk ampute futbol sahası Tekkeköy’e yapılacak

Tekkeköy Belediye Başkanı ve Yeniden Refah Partisi (YRP) Başkan Adayı Hasan Togar, Karadeniz’in ilk ampute futbol sahasının ilçeye kazandırılacağını söyledi.

Yurthaber 04-03-24 14:52

Evi yanan aileye yardım eli

Sanayi Mahallesi’nde çıkan yangında kullanılmaz hale gelen ev, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar’ın desteğiyle yeniden sıcak bir yuvaya dönüştü.

Yurthaber 04-03-24 11:53

AK Parti'den YRP'ye geçmişti! Başkan adayı Hasan Togar'ın seçim kampanyasına saldırı

Samsun’un Tekkeköy İlçe Belediye Başkanı ve Adayı Hasan Togar’ın bulunduğu araca saldırı düzenlendi. Aracın camı kırıldı, seçim pankartı kurşunlandı. Togar, “Bu ilçeyi kimsenin geçmişe döndürmesine izin vermeyeceğiz” dedi.

Haber 24-02-24 18:35

TİP'ten o şehirde dikkat çeken karar! CHP'yi destekleyecekler

31 Mart seçimleri için TİP'ten dikkat çeken bir karar geldi. TİP Eskişehir İl Başkanı Hasan Toprak, seçimlerde CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce'nin destekleneceğini ifade etti.

Haber 19-02-24 19:07

Gökhan Zan Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu! Sürpriz gelişmeyi açıkladı, parti ise...

31 Mart yerel seçimlerine adım adım yaklaşılırken siyasetin gündemi de hareketlendi. Parti ve ittifaklar adaylarını açıklamaya devam ediyor. Son olarak 14 Mayıs seçimlerinde İYİ Parti'den Hatay milletvekili adayı olarak gösterilen eski futbolcu Gökhan Zan ile ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Buna göre Zan, yarın Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını açıklayacak. Haberi duyuran gazeteci Hasan Basri Akdemir, Zan'ın hangi partiden aday olarak gösterileceğini de açıkladı.

Haber 11-02-24 22:18

Mudanya eski belediye başkanı Hasan Aktürk hayatını kaybetti

Mudanya eski belediye başkanı Hasan Aktürk hayatını kaybetti.

Yurthaber 31-01-24 13:52

Sosyal medyada gündem oldu! Büyükçekmece Belediye Başkanı Yardımcısı Hasan Akkuş kadına saldırıp küfür etti

Büyükçekmece Belediyesindeki rüşvet iddialarına yönelik bu sabah saatlerinde harekete geçilmişti. Eş zamanlı yapılan baskınlarda 22 kişi gözaltına alındı. Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün "Hiç kimse bizi yıldıramaz" dedi. Öte yandan Büyükçekmece Belediye Başkanı Yardımcısı Hasan Akkuş'un operasyon sırasında bir kadına saldırdığı ve küfür ettiği ana ait görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Haber 19-01-24 00:00

Ekrem İmamoğlu'ndan rüşvet operasyonu tepkisi! 'Böyle çok ses getirsin diye...'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Büyükçekmece Belediyesi'ne yapılan rüşvet operasyonuyla ilgili açıklamada bulundu. İmamoğlu, "Böyle çok ses getirsin diye adımlar atılıyor, operasyonlar duyuyoruz. Bazı işler yapılıyor. Buradan söyleyeyim bu ve buna benzer girişimlere yeltenenler, bizim itibarımız zedelemeye çalışanlar görecekler ki bir demokrasi tokadı da o taraftan yiyecekler bu milletten. Bu duyguyla Hasan Akgün başkanımıza geçmiş olsun diyoruz. Onun yanındayız" dedi.

Haber 18-01-24 15:15

SON DAKİKA | MHP 2 il ve 53 ilçede yeni başkan adaylarını açıkladı! İşte Uşak ve Kilis adayları...

Son dakika haberi: Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 2 il ve 53 ilçede belediye başkan adaylarını açıkladı. Alınan karara göre Kilis Belediye Başkan adayı Hasan Kara ve Uşak Belediye Başkan adayı Sezer Ateş oldu.

Haber 17-01-24 14:19

Bağrışmalar CHP koridorlarını inletti! Aday belirlenme toplantısında ortalık karıştı: 'Oturup yazıp çizmişler, eşi dostu aday yapmışlar'

CHP'de yerel seçim hazırlıkları sürerken, dün yapılan Parti Meclisi toplantısıyla 242 seçim bölgesinde adaylar belirlendi. Kritik toplantının gergin geçtiği belirtilirken, yaşanan bağrışmalar parti binası koridorlarına geldi. Tartışma yaşayan isimlerden olan Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır, "Oturup yazıp çizmişler, eşi dostu belediye başkan adayı yapmışlar ve tek bir milletvekiline bile kendi bölgeleriyle ilgili hiçbir şey sorulmuyor" dedi.

Haber 11-01-24 06:59

Gaziosmanpaşalı kadınlardan Başkan Usta’ya tam destek

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, yerel seçimler öncesi kadınlardan büyük destek görüyor.

Yurthaber 04-01-24 11:37

Eski Gölbaşı Belediye Başkanı Cevdet Kara son yolculuğuna uğurlandı

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde 1999-2004 yılları arasında Belediye Başkanlığı yapan ve tedavi gördüğü hastanede 79 yaşında vefat eden Cevdet Kara, son yolculuğuna uğurlandı.

Yurthaber 19-12-23 07:50

Gölbaşı Belediye eski Başkanı Dr. Cevdet Kara vefat etti

1999-2004 yılları arasında Gölbaşı Belediye Başkanlığı görevini yürüten Gölbaşı’nın sevilen simalarından 79 yaşındaki Dr. Cevdet Kara vefat etti.

Yurthaber 18-12-23 11:02

KONYASPOR BEŞİKTAŞ MAÇ SONUCU! Süper Lig Konyaspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte ilk 11'ler

Konyaspor Beşiktaş maç sonucu merak edildi. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanan bu Süper Lig karşılaşmasında hakem Arda Kardeşler düdük çaldı. Bruno Paz, Sokol Cikalleshi ve Muhammet Demir, siyah beyazlı ekibe karşlı forma giyemedi. Öte yandan Kara Kartal'da Emrecan Bulut, Gedson Fernandes, Ante Rebic, Emrecan Uzunhan, Gökhan İnler, Mert Günok, Tayfur Bingöl, Tayyip Talha Sanuç bu karşılaşmada süre alamadı. Peki, Konyaspor Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda?

Spor 01-10-23 22:15

Muhtemel İstanbul Depremi'nde o ilçeyi bir felaket mi bekliyor? Korkutan açıklama: 25 bin kişi risk altında...

Uzmanların sürekli uyarıda bulunduğu ve olması kuvvetle muhtemel İstanbul Depremi için çok büyük bir risk daha ortaya çıktı. Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, konuya dair açıklama yapıldı. Akgün'ün açıklamasında, Büyükçekmece Barajı'nın büyük risk altında olduğu ifade edilirken, olası senaryoyu da açıkladı. İşte haberin tüm detayları...

Haber 21-06-23 09:38

Hasan Can Kaya da tepkisiz kalmadı! Ekrem İmamoğlu paylaşımı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Erzurum mitingine yapılan taşlı saldırıya dair destek mesajlarına bir yenisi eklendi. Hasan Can Kaya da konuya dair sessiz kalmadı.

Magazin 08-05-23 15:12

Büyükçekmece’de bayram coşkusu

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, her bayramda olduğu gibi bu Ramazan Bayramı´nda da ilçenin 24 mahallesini gezerek, Büyükçekmece Ailesi ile bayramlaştı.

Yurthaber 23-04-23 10:45

'İntiharkolik' Hasan yine sözünü tutmadı... 85'inci defa çatıya çıktı!

Daha önde 83 defa intihar girişiminde bulunan, 4 gün önce de Burdur'da çatıya çıkıp aşağı atlayacağını söyleyen 'İntiharkolik' Hasan, Burdur Belediye Başkan Yardımcısı Hülya Eraslan'a verdiği sözü tutmayarak Bucak ilçesinde intihar girişiminde bulundu.

Haber 16-04-23 00:42

'İntiharkolik' Hasan, 84. denemesinde yine olay yarattı! Çevredekilerin yürekleri ağza geldi

Daha önce farklı illerde 83 defa intihar girişiminde bulunan “İntiharkolik Hasan” bu kez Burdur'da ortaya çıkarak, Burdur polisini alarma geçirdi. Çatıda kıyafetlerini yakmaya çalışıp kafasında kiremit kırarak tehlikeli hareketlerde bulunan 'İntiharkolik Hasan', çevredekilerin yüreklerini ağzına getirdi. Uzun süre polis ekiplerinin ikna çabalarına yanıt vermeyen ve belediye başkanının gelmesini isteyen şahıs, belediye başkan yardımcısının gelip kendisiyle konuşmasının ardından ikna edildi.

Haber 12-04-23 09:19

Ekrem İmamoğlu konuşma yaparken yaşandı! AK Partili Usta alkışladı, Meral Akşener'in sözleri olay oldu: Sen alkışlamasaydın

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB Gaziosmanpaşa Halit Kıvanç Şehir Stadı'nın açılış törenine katıldı. Ekrem İmamoğlu törendeki konuşması sırasında Akşener'i de selamladı. AK Partili Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Usta da törene katılanlarla birlikte alkışladı. O sırada ise Akşener'in Usta'ya dönerek "Sen alkışlamasaydın" demesi sosyal medyada gündem oldu.

Haber 31-03-23 23:22

Yer: İstanbul... 1600 yıllık surlarda şaşırtan görüntü!

İstanbul'da bir süre önce restore edilen tarihi kara surlarının Zeytinburnu Kennedy Caddesi'nde bulunan birçok bölümü hafta sonu yapılan mangallar ve madde bağımlılarının yaktığı ateş nedeniyle siyaha büründü. Bir sürücü ateş yakan kişileri kameraya kaydetti. Çevre sakinlerinden biri "Belediye ekiplerini görüyoruz, motosikletli ekipler burayı kontrol etmek için geliyor. Mümkün olduğunca gezip bu tip olaylarda ceza yazıyorlar ama kaçak yollarla hala mangal yakanlar, çevreyi kirletenler var" dedi.

Haber 22-03-23 13:05

Deprem sonrası İstanbul’da harekete geçildi! Sadece bir ilçede 2.300 bina! Yıkıma başlandı: ‘Vatandaşın keyfini beklemeyeceğiz…’

Büyükçekmece Belediyesi kentsel dönüşüm projesi kapsamında deprem riski taşıyan yapıları yıkmaya devam ediyor. Bugüne kadar 40 bine yakın konutun kentsel dönüşüm kapsamında yıkılarak yenilendiği ilçede 66 bağımsız bölümden oluşan 11 blok daha yıkılıyor. Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün 2004 yönetmeliğinden eski binaların yıkıldığını dile getirerek, “Büyükçekmece’de yıkılması gereken 2.300 civarında bina kaldı. Bu depremden sonra aldığımız karar şu; vatandaşın keyfini beklemeyeceğiz" dedi.

Finans 15-02-23 13:33

Başkent Ankara kara teslim oldu! Çiftetelli oynayan da var kayak yapan da...Mansur Yavaş'tan uyarı geldi

Türkiye'nin birçok bölgesinde olduğu gibi Başkent Ankara'da da kar etkisini gösterdi. Gündüz saatlerinde itibaren çok sayıda vatandaş karın tadını çıkarmak için kendini sokaklara atarken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan bir uyarı geldi. Kar yağışını mutlulukla karşılayan bazı vatandaşların çiftetelli oynaması dikkat çekti.

Haber 03-02-23 22:26

İki sevgiliyi vahşice öldürüp Kızılırmak Nehrine atmışlardı! Avukattan belediyeye suçlama: Savcılığa bildirselerdi, bu suç işlenmeyecekti

Kırşehir'de geçtiğimiz Mart ayında sevgililer Hasan Aydoğan (21) ve Şeyma Demir (18) vahşice katledildikten sonra Kızılırmak Nehri'ne atılmıştı. Korkunç cinayetle ilgili tutuklanan ve ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle yargılanan sanıklar Şefik Ekici ve Sami Aydoğan'ın yargılanmalarına devam edildi. Hayatını kaybeden Aydoğan'ın ailesinin avukatı ise belediyeyi suçlayarak "Mezarlıkta mazot çalınmış ama belediye savcılığa bildirmemiş. Bunu yapanlar tutuklansa cinayet de olmazdı" dedi.

Haber 20-12-22 20:24

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? Düzce'deki deprem, Erdoğan'dan kara harekatı mesajı, benzin grubuna indirim...

Türkiye'de ve dünyada birçok önemli gelişmenin yaşandığı günün en öne çıkan haberlerini sizler için derledik. Merkez üssü Düzce'nin Gölyaka ilçesi olan 5,9 büyüklüğündeki deprem, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Suriye ve Irak'ın kuzeyine kara harekatı mesajı, İYİ Parti'den istifa edip AK Parti'ye geçen belediye başkanı, benzin grubuna indirim, Tokat'taki özel hastanenin yoğun bakımında hastaya kötü davranma olayıyla ilgili Sağlık Bakanı Koca'dan açıklama...

Haber 23-11-22 17:52

Kara Surları Millet Bahçesi'nin ilk etabı yılbaşından önce açılacak

Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan, Kara Surları Milet Bahçesi Projesi'nin 25 bin metrekarelik birinci etabını yeni yıldan önce hizmete açacaklarını belirtti.

Yurthaber 18-11-22 08:00

Osmaniye Belediyesi’nde en düşük personel maaşı 10 bin 300 lira oldu

Osmaniye Belediyesi, Hizmet İş ve Öz Güven Sendikaları arasında varılan mutabakat sonucu imza altına alınan toplu iş sözleşmesine göre yaklaşık yüzde 100 yapılan zamla en düşük personel maaşı 10 bin 300 lira oldu.Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Belediye İmar Anonim Şirketi bünyesinde çalışan 602 personeli kapsayan rekor bir zamma imza attı.

Haber 27-10-22 09:34

Rekor imza atıldı! En düşük işçi maaşı 10 bin 300 lira oldu

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Belediye İmar Anonim Şirketi bünyesinde çalışan 602 personeli kapsayan rekor bir zamma imza attı. Toplu iş sözleşmesine göre yaklaşık yüzde 100 yapılan zamla en düşük personel maaşı 10 bin 300 lira oldu.

Finans 27-10-22 09:13

Silivri'de üretilen yerli tohumlar, Antalya'da yabancı alım heyetlerine tanıtıldı

Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Solak: - "Yerli, milli ve sertifikalı tohumlarımızı Antalya'daki fuarda da sergiliyoruz. Misafirlerin ilgisiyle karşılaştık"

Yurthaber 20-10-22 16:17

'Kontak kapatma' eyleminden sonra yeni hamle! Mansur Bey'in sözü bizim için senettir

Ankara'daki özel halk otobüsü (ÖHO) ve özel toplu taşıma aracı (ÖTA) sahipleri, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş ile sağlanan sözlü anlaşma sonrası dün başlattıkları "kontak kapatma" eylemini sona erdirerek, hizmet vermeye başladı. Tüm Özel Halk Otobüsleri Kooperatifleri Birliği (TÖHOB) Başkanı Kurtuluş Kara "Şu anda ücretsiz yolcu taşımayı sürdürüyoruz ama Mansur Bey'in sözü bizim için senettir" dedi.

Haber 18-10-22 19:22

Başkentte özel halk otobüsleri kontak kapattı

Ankara Büyükşehir Belediyesi: - "Bugün geldiğimiz noktada özel toplu taşıma araçlarının ve özel halk otobüslerinin sözleşmeye aykırı olarak hizmet vermemeleri nedeniyle, sözleşme hükümleri uygulanacaktır" - Tüm Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Birliği Başkanı Kurtuluş Kara: - "Esnafımız yakıt alamadığı için araçlarını çalıştırmadı, hizmet veremiyoruz. Mağduriyetimizi giderecek olan İstanbul ve Kayseri modelleri var ama uygulanmıyor, EGO Genel Müdürümüze sesleniyoruz, Sayın Belediye Başkanına lütfen taleplerimiz iletin Ankara halkını mağdur etmeyelim"

Yurthaber 17-10-22 19:28

Son dakika: Hukuki engel kalktı! Galatasaray'a servet...

Son dakika... Galatasaray'ın Büyükçekmece'de bulunan ve Galatasaray'ın 30 yıllığına kiraladığı 106 bin metrekarelik alan için yeni bir karar alındı. Belediye başkanına ziyarette bulunan Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'in bu ziyareti sonrası, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün "Büyükçekmece gençliğimiz için yeni kazandıracağımız tesisleri konuşmak üzere bir araya gelerek, verimli bir toplantı gerçekleştirdik." paylaşımıyla duyurdu. İşte detaylar...

Spor 14-10-22 08:48

Tarihi Sultanhanı Kervansarayı konuklarını ağırlıyor

Kayseri'nin Bünyan ilçesinde Kayseri-Sivas kara yolu kenarında 790 yıl önce inşa edilen kervansaray, dinlenme tesisi olarak hizmet veriyor - Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun: - "Yabancı turist de gelmeye başladı"

Yurthaber 25-09-22 11:04

Belediye başkan yardımcısını sevgilisiyle ilişkisi olduğu için vurmuş! Dikkat çeken sözler...

Olay, Antalya'nın Elmalı ilçesinde meydana gelmişti. Belediye başkan yardımcısı Hasan Aydın, esnaf ziyareti yaptığı sırada silahlı saldırıya uğramıştı. Aydın'ı vuran zanlı Recep Teke'nin (41) ifadesi ortaya çıktı. Teke, Hasan Aydın'ı sevgilisi D.A. (35) ile ilişkisi olduğunu öğrendiği için vurduğunu söyledi. Teke, Aydın ile D.A.'nın bir yıldır ilişkisi olduğunu çevresinden duyduğunu ifade etti. İşte detaylar...

Haber 19-09-22 18:47

İmamoğlu Neydi, Ne oldu diyerek paylaştı! 'Restorasyon öncesi 1 kişi bile giremiyor, korkudan yanından geçilmiyordu'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'un tarihi Kara Surları ile ilgili bir paylaşımda bulundu. İmamoğlu bölgenin eski ve yeni halini paylaşırken fotoğraflar sosyal medyada oldukça dikkat çekti. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat ise yaptığı açıklamada İstanbul Kara Surları'nın 3 günde 25 bin ziyaretçi aldığını belirterek düzenlenen konserin görüntülerini paylaştı.

Haber 19-09-22 16:25

Motosikletle yaklaştılar! Belediye başkan yardımcısına silahlı saldırı düzenlendi...

Olay, Antalya'nın Elmalı ilçesinde meydana geldi. Belediye başkan yardımcısı Hasan Aydın, bölgede esnaf ziyaretlerinde bulunurken motosikletle yanına yaklaşan kasklı kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Kolundan ve boynundan yaralanan Aydın'ın durumunun iyi olduğu bildirildi. Öte yandan Hasan Aydın'ın Kırkpınar ve Elmalı yağlı güreşlerinin başpehlivanlarından İsmail Balaban'ın da güreş antrenörü olduğu belirtildi.

Haber 15-09-22 18:06

SON DAKİKA| Mersin'de orman yangını! Havadan ve karadan yoğun müdahale, yerleşim yerleri boşaltıldı

Son dakika: Mersin'in Gülnar ilçesinde meydana gelen orman yangını için ekipler alevleri söndürmek için havadan ve karadan müdahale başlattı. 30 ev tedbiren boşaltılırken, Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, "Yangın yerleşim birimlerinin çevresinde kontrol altında alınmaya çalışılıyor" dedi. Milli Savunma Bakanlığı da, ''Kara Kuvvetlerimiz’den görevlendirilen 3 adet S-70, 5 adet AS-532 ve 1 adet CH-47 tipi helikopter yangına havadan müdahale ediyor'' açıklamasında bulundu.

Haber 07-09-22 13:17

Konya'da restore edilen obruk gölü manzaralı 800 yıllık han ziyarete açılıyor

Karatay ilçesindeki tarihi Obruk Hanı, 180 metre genişlik ve 145 metre derinliğiyle Kızören Obruğu'nu seyir imkanı da sunacak - Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca: - "Burada önemli olan, tarihe sahip çıkmak. Yıkılmak üzere olan bu yapıyı turizme kazandırmış olduk"

Yurthaber 21-08-22 11:00

Muşlu gurbetçiler tatil için geldikleri köylerinde memleket hasreti gideriyor

Muş'un Varto ilçesine bağlı Onpınar köyünün hane sayısı, yaşadıkları ülkelerden yaz tatilini geçirmek için memleketlerine dönen gurbetçilerle 60'tan 200'e çıkıyor - Fransa'da gelen Hasan Özdeniz: - "Fransa'dan buraya kara yolu ile 4 günde geldik. Bu yolu çok heyecanlı ve sevinçli geliyoruz ama giderken de üzülüyoruz. Yol uzadıkça uzuyor"

Yurthaber 19-08-22 11:18

ALG Spor, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde tur atlamak istiyor

Kulüp Başkanı Ali Gözcü: "Teknik ekibimiz çok iyi hazırlıyor takımı. Herkes rahat olsun iyi bir sonuçla döneceğiz" - Teknik direktör Hasan Vural: "80 milyonun duasını bekliyoruz, onların yüzünü kara çıkarmamak için var gücümüzle savaşacağız"

Haber 17-08-22 11:10

Kendisinden haber alınamıyordu! Eski belediye başkanının cesedi bulundu

Denizli'nin Çal ilçesi Ortaköy Mahallesi'nin belde olduğu dönemde 2004-2009 yıllarında 5 yıl belediye başkanlığı yapan 72 yaşındaki Hasan Şakir Duranoğlu, tahta köprüden düşerek hayatını kaybetti. Duranoğlu'nun cesedi köprünün altında bulundu.

Haber 16-08-22 19:20

Erzurum'da İmam Hasan İmam Hüseyin Camisinin temeli atıldı

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen: - "Böylesine önemli ve mukaddes bir ayda, bizler de camimizin adının 'İmam Hasan İmam Hüseyin' olmasını kararlaştırdık"

Yurthaber 12-08-22 18:12