2019 Yerel Secim Anket Sonucu Haberleri

CHP birinci parti mi? Seçim sonrası yapılan bu anket dikkat çekti! İşte partilerin oy oranları…

2024 yerel seçim sonuçlarından CHP’nin birinci parti olarak çıkması ile birlikte Türkiye’de yeni bir dönemin başlayacağı tartışmaları da beraberinde geldi. Seçim sonrası sıralama değişti? CHP hala birinci sıradaki yerini koruyor mu? Partilerin oy oranları ne? Sorularına da seçim sonrası yapılan anketlerle yanıt aranıyor. İşte seçim sonrası CHP, AK Parti, MHP, DEM Parti, Yeniden Refah Partisi’nin oy oranlarındaki son durum…

Haber 2024-04-25 08:33:20

İmamoğlu, The Economist’e yazdı: Yüzde 80 vurgusu dikkat çekti: Geniş çaplı değişikliklere zemin hazırlayacak

31 Mart seçimlerinin en çok konuşulan ili Megakent İstanbul'da 2019 ve 2024 seçimlerini kazanarak ikinci kez göreve gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu The Economist dergisi için bir makale kaleme aldı. Yazıda ekonomi nüfusunun yüzde 80’inin CHP yönetiminde olduğunu vurgulanırken, "Bir sonraki cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçimlerine doğru ilerlerken, yerel düzeydeki değişiklikler ulusal düzeyde daha geniş çaplı değişikliklere zemin hazırlayacaktır." denildi.

Haber 2024-04-11 11:09:39

Erdoğan seçim sonuçlarını masaya yatırdı! AK Parti'de büyük değişiklik hazırlığı... 'Görevden alınacak iki isim belli oldu' iddiası, kulisleri hareketlendirdi

31 Mart'taki yerel seçimlerde istediği sonucu alamayarak kurulduğu günden bu yana ilk kez ikinci parti konumuna düşen ve elindeki birçok belediyeyi kaybeden AK Parti'de görevden almaların yaşanacağı iddia edildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın parti yönetiminde ve kabinede kapsamlı değişiklikler yapabileceği konuşulurken, görevden alınacak iki ismin belli olduğu iddia edildi.

Haber 2024-04-04 13:04:19

'Akşener emin olmasın' dedi, Mansur Yavaş iddiası gündem yarattı: Koltuğu altından çekip alabilir!

Yerel seçimlerde istediği sonucu alamayan ve seçimli olağanüstü kurultay kararı alan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in yeniden aday olup olmayacağı merak edilirken, ABB Başkanı Mansur Yavaş'la ilgili ortaya atılan iddia gündem yarattı. "Yavaş ağırlığını koyarsa, Meral Akşener'in altından koltuğu çekip alabilir" diyen gazeteci İsmail Saymaz, milliyetçi partilerin oy kaybettiğini belirterek önümüzdeki günlerde İYİ Parti, MHP ve Zafer Partisi'nin bir araya gelebileceğini söyledi.

Haber 2024-04-04 09:32:18

İstanbul'da o ilçede seçimi CHP kazanmıştı! İmamoğlu duyurdu: 'Oylar yeniden sayılacak', bir ilçeyi daha işaret etti

Yerel seçimlerde İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde seçimi CHP kazanmıştı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı açıklamada yapılan itiraz sonucu oyların yeniden sayılacağını açıkladı. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ise "İtirazların yeniden değerlendirilmenin ardından sonuçlar kesinlik kazanacak" dedi. İmamoğlu yeniden oy sayım kararının Beykoz'da da alınmaya çalışıldığını ifade etti.

Haber 02-04-24 21:43

Kadıköy'de dikkat çeken seçim sonucu! Adaylığı gündem olan TKP'li Fatih Mehmet Maçoğlu ne kadar oy aldı?

31 Mart yerel seçimlerinde sürpriz sonuçlar yaşanırken, İstanbul Kadıköy'den aday olan 'Komünist Başkan' olarak tanınan Fatih Mehmet Maçoğlu'nun ne kadar oy alacağı merak konusu olmuştu. Türkiye Komünist Partisi (TKP) adayı Maçoğlu uzun süredir çalışma yürüttüğü Kadıköy'de beklediği sonucu alamadı. Maçoğlu, CHP adayı Mesut Kösedağı'nın açık farkla gerisinde kaldı. İşte Kadıköy'de Maçoğlu'nun oy oranı ve seçim sonuçları...

Finans 31-03-24 22:43

CANLI MERSİN seçim sonuçları! Mersin'de seçimi kim kazandı? Vahap Seçer mi Serdar Soydan mı Mahmut Bülent Özkan mı?

Mersin seçim sonuçlarıyla ilgili tüm ayrıntılar, anlık tablolar ve devam eden rekabet seçim sonuçları Mynet'te yayınlanıyor. Mersin, tüm partiler tarafından büyük öneme sahip. 2019'daki yerel seçimlerde CHP'nin adayı Vahap Seçer, Cumhur İttifakı'nı geride bırakarak belediye başkanı olmuştu. Kıyasıya bir yarışın olması beklenen Mersin seçim sonuçları 2024 yerel seçimlerinde de canlı olarak takip edilecek.

Finans 31-03-24 20:52

CANLI | ANKARA'DA İLK SONUÇLAR: Oylar sayılıyor... Mansur Yavaş mı Turgut Altınok mu kazanıyor? 2024 yerel seçim sonuçlarında kim önde?

Ankara canlı seçim sonuçları anlık olarak takip ediliyor. Mansur Yavaş ile Turgut Altınok'un arasında geçmesi beklenen 2024 Ankara yerel seçim sonuçları, Ankaralılar gibi tüm Türkiye'de merak ediliyor. Ülkücü kökenli iki adayın öne çıktığı seçimlerin öncesinde, yapılan son anket sonuçlarındaki 'oy farkı' dikkat çekmişti. Oyunu kullanan Mansur Yavaş, sonuçlardan emin olduğunu belirtirken; AK Parti adayı Altınok ise değişim iddiasında. Peki Ankara'da Mansur Yavaş mı Turgut Altınok mu önde?

Finans 31-03-24 19:03

CANLI | MALTEPE canlı seçim sonuçları! Maltepe ilçesin yerel seçimi Kadem Ekşi mi Esin Köymen mi kazandı?

İstanbul'un gözde ilçelerinden Maltepe'de seçim heyecanı yaşanıyor. 31 Mart'ta sonucu en çok merak edilen ilçelerin başında da İstanbul Anadolu Yakası'ndaki Maltepe ilçesi de geliyor. Maltepe'de kıyasıya geçen yarışta seçimin kazanını AK Parti'nin adayı Kadem Ekşi mi CHP'nin adayı Esin Köymen mi oldu? İşte Maltepe yerel seçim sonuçları ile ilgili tüm bilgiler, detaylar ve merak edilenler...

Finans 31-03-24 18:52

Sandıkların kapanmasına dakikalar kala son seçim anketi! Betimar yayımlandı, AK Parti'den tepki geldi

Türkiye, bugün 2024 yerel seçimleri için sandık başına giderken, sandıkların kapanmasına dakikalar kala açıklanan anket gündem yarattı. Betimar tarafından yayımlanan anketlere AK Parti'den sert tepki geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, "Bugün ve özellikle bu saatlerde yayınlanan anketlerin hiçbir bilimsel geçerliliği ve güvenliği yoktur" dedi.

Haber 31-03-24 18:37

CANLI MANİSA seçim sonuçları! Manisa yerel seçim sonuçlarını kim kazandı? CHP adayı Ferdi Zeyrek ve MHP adayı Cengiz Ergün ne kadar oy aldı?

Manisa seçim sonuçları belli oldu. Yerel seçim öncesi gelen anket sonuçlarında kentte kıyasıya bir yarış olması bekleniyordu. Seçmenler bugün son kararını vermek için sandık başına gitti. Manisa’da Cumhur İttifakı’nın adayı mı yoksa CHP’nin adayı mı kazandı? Peki, Manisa seçim sonuçlarına göre CHP adayı Ferdi Zeyrek ve MHP adayı Cengiz Ergün ne kadar oy aldı? İşte Manisa yerel seçim sonuçlarının detayları

Finans 31-03-24 18:32

CANLI | ESENLER EYÜP seçim sonuçları! Sandıklar kapandı oy sayımı sonrası seçim sonucu belli oluyor! Esenler ve Eyüp yerel seçim sonucunda kim kazandı?

Türkiye'nin merakla beklediği yerel seçim sonuçları belli oluyor. Eyüpsultan'da seçimi AK Partili Deniz Köken'in mi yoksa CHP adayı Mithat Bülent Özmen'in mi kazanacağı merak ediliyor. İstanbul'un merakla beklenen bir başka ilçesi Esenler'de AK Parti'nin adayı Mehmet Tevfik Göksu mu, CHP'nin adayı Hasan Dalkıran mı kazanıyor? İşte İstanbul Esenler ve Eyüpsultan 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları...

Finans 31-03-24 18:23

CANLI | ŞİŞLİ ve ZEYTİNBURNU seçim sonuçları! Sandıklar kapandı, herkesin gözü kulağı seçim sonuçlarında: Şişli ve Zeytinburnu seçim sonucunda kim kazandı?

Türkiye'nin merakla beklediği İstanbul seçim sonuçlarında gözler bir yandan ilçelerden gelen verilerde. Şişli, Zeytinburnu seçim sonuçları da merakla takip ediliyor. 2019 yerel seçimlerinde Şişli'de CHP, Zeytinburnu'nda ise AK Parti yarışı birinci sırada tamamlamıştı. Gözler şimdi Şişli ve Zeytinburnu için 2024 yerel seçim sonuçlarında! Peki Şişli'de ve Zeytinburnu'nda seçimleri kim kazandı?

Finans 31-03-24 17:52

CANLI | TEKİRDAĞ seçim sonuçları: Tekirdağ'da seçimi kim kazandı? Gözler seçim sonuçlarında! CHP'li Candan Yüceer mi AK partili Cüneyt Yüksel mi kazandı?

Türkiye'nin tarihi seçimlerinden biri daha bugün yaşandı. Gözler 81 ilde 31 Mart yerel seçim sonuçlarına çevrildi. Tekirdağ'da 2019 yerel seçimlerinde önemli bir rekabet söz konusuydu. CHP yönettiği Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ni tutabilecek mi? Tekirdağ'da CHP'nin adayı Candan Yüceer mi AK Parti'nin adayı Cüneyt Yüksel mi kazandı?

Finans 31-03-24 16:38

Canlı Sakarya seçim sonuçları! Sakarya seçim sonuçları doğrultusunda AK Parti adayı Yusuf Alemdar mı CHP adayı Azize Çeroğlu mu kazandı?

Tüm Türkiye yerel seçim sonuçlarına kilitlendi. Sonuçlar herkes tarafından merakla bekleniyor. Seçim sonucu merak edilen illerden bir tanesi de Sakarya. Sakarya seçim sonuçları Sakaryalılar tarafından en çok araştırılan konular arasında. Peki, Sakarya'da AK Parti adayı Yusuf Alemdar mı CHP adayı Azize Çeroğlu mu seçimi kazandı?

Finans 31-03-24 15:44

Canlı Nevşehir seçim sonuçları! Nevşehir seçim sonuçları doğrultusunda AK Parti adayı Mehmet Savran mı CHP adayı Mehmet Bilgin mi İYİ Parti adayı Rasim Arı mı kazandı?

Tüm Türkiye yerel seçim sonuçlarına kilitlendi. Sonuçlar herkes tarafından merakla bekleniyor. Seçim sonucu merak edilen illerden bir tanesi de Nevşehir. Nevşehir seçim sonuçları Nevşehirliler tarafından en çok araştırılan konular arasında. Peki, Nevşehir'de AK Parti adayı Mehmet Savran mı CHP adayı Mehmet Bilgin mi İYİ Parti adayı Rasim Arı mı seçimi kazandı?

Finans 31-03-24 15:09

Canlı Esenyurt seçim sonuçları! Esenyurt'ta kıyasıya mücadele! Seçimi Ahmet Özer mi Hamit Öncü mü kazanıyor?

İstanbul seçim sonuçları için geri sayım başladı. İBB başkanlığı için kıyasıya rekabetin yaşandığı İstanbul'daki özellikle Esenyurt'ta da benzer bir tablo söz konusu. 2019 yerel seçimlerinde 5 puanlık bir farkın olduğu Esenyurt'ta 2024 seçimlerini AK Parti'nin mi yoksa CHP'nin mi kazanacağı merak ediliyor. Son seçimi kazanan CHP'nin mevcut başkanı aday göstermediği ilçede seçimi Ahmet Özer mi Hamit Öncü mü kazanıyor? sorusunun yanıtı yakından takip ediliyor. İşte Esenyurt'taki seçim sonuçları...

Haber 30-03-24 23:23

Gaziosmanpaşa canlı seçim sonuçları! Gaziosmanpaşa'da yerel seçimi Hasan Tahsin Usta mı Hakan Bahçetepe mi kazanıyor? Sandıktan 'Devam mı yoksa değişim mi?' çıkacak

31 Mart yerel seçim sonuçlarında tüm gözler İstanbul'a çevrilmiş durumda. İstanbul'un seçim sonuçları en yakından takip edilen ilçelerinden biri de Gaziosmanpaşa. 2019 yerel seçimlerinde yüzde 52'lik oyla seçilen mevcut Hasan Tahsin Usta'nın yeniden aday gösterildiği ilçede, CHP de Hakan Bahçetepe'yi aday gösterdi. Peki Gaziosmanpaşa'da AK Parti mi CHP'mi kazanacak? Gaziosmanpaşa seçim sonuçları ile ilgili tüm merak edilenler ve canlı seçim sonuçları anında burada...

Haber 30-03-24 23:19

Canlı Maltepe seçim sonuçları! Maltepe ilçesi yerel seçimi Kadem Ekşi mi Esin Köymen mi kazanacak?

İstanbul'un gözde ilçelerinden Maltepe'de seçim heyecanı yaşanıyor. 31 Mart'ta sonucu en çok merak edilen ilçelerin başında da İstanbul Anadolu Yakası'ndaki Maltepe ilçesi de geliyor. Maltepe'de seçimin kazanını AK Parti'nin adayı Kadem Ekşi mi CHP'nin adayı Esin Köymen mi olacak? İşte Maltepe yerel seçim sonuçları ile ilgili tüm bilgiler, detaylar ve merak edilenler...

Haber 30-03-24 23:13

CANLI Sarıyer seçim sonuçları! Sarıyer’de yerel seçimi Şükrü Genç mi Mustafa Oktay Aksu mu Hüseyin Coşkun mu kazanıyor?

İstanbul'da seçim sonucu en fazla merak edilen ilçelerinden biri de Sarıyer. Sarıyer'de yerel seçimde Şükrü Genç, Mustafa Oktay Aksu, Hüseyin Coşkun arasındaki yarışta nefesler tutuldu. Seçim sonuçlarının son ana kadar kıyasıya bir yarış içerisinde geçmesi beklenen Sarıyer seçim sonuçlarında AK Parti adayı Hüseyin Coşkun mu önde CHP’nin adayı Mustafa Oktay Aksu mu önde? Bağımsız aday Şükrü Genç ne kadar oy aldı? İşte Sarıyer seçim sonuçları ile ilgili tüm detaylar…

Haber 30-03-24 23:05

Tuzla canlı seçim sonuçları! İstanbul Tuzla'da yerel seçimi Eren Ali Bingöl mü Şadi Yazıcı mı kazanacak?

Tuzla'da yerel seçim sonuçları büyük bir merakla bekleniyor. İstanbul seçim sonuçları haftanın en çok aranan konu başlıkları arasında yer alıyor, bununla doğru orantılı olarak Tuzla seçim sonuçları da İstanbul'da sonucu en fazla takip edilen yerler arasında! Uzun süredir Tuzla'da belediye başkanlığı görevini yürüten AK Partili Şadi Yazıcı mı yoksa CHP'nin adayı Eren Ali Bingöl mü seçimi kazanacak?

Haber 30-03-24 22:46

AK Partili isimden canlı yayında anket açıklaması! ‘Sürprizler olacak’ diyerek o illeri tek tek saydı

2024 yerel seçimlerine son bir gün kala AK Parti’nin önemli isminden canlı yayında anket açıklaması geldi. ‘anketçi bir arkadaşımızla görüştüm’ diyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz başta İzmir'e dikkat çekerek sürpriz bekledikleri illeri tek tek açıkladı.

Haber 30-03-24 07:37

Ekrem İmamoğlu mu, Murat Kurum mu kazanacak? SONAR, seçime iki gün kala İstanbul anketini açıkladı! Fark dikkat çekti

Yerel seçimler için artık saatler kaldı. Özellikle İstanbul'da hangi adayın kazanacağı merak ediliyor. Seçimin Cumhur İttifakı adayı Murat Kurum ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu arasında geçmesi bekleniyor. Son Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde doğru tahminlerde bulunan SONAR Araştırma yaptığı son anket sonuçlarını paylaştı.

Haber 29-03-24 18:29

Canlı Nevşehir seçim sonuçları! Nevşehir'deki seçim sonuçlarında AK Parti adayı Mehmet Savran mı, CHP adayı Mehmet Bilgin mi, İYİ Parti adayı Rasim Arı kazanacak?

Yerel seçim geldi çattı, Türkiye'nin gözü kulağı seçim sonuçlarında! İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerin seçim sonuçları ile birlikte bazı illerin de seçim sonuçları büyük bir merakla bekleniyor. Bu illerden biri de Nevşehir! Nevşehir'de mevcut belediye başkanı ve AK Parti adayı Mehmet Savran mı, CHP adayı Mehmet Bilgin mi, 2019-2021 yılları arasında Nevşehir belediye başkanlığı yapan İYİ Parti adayı Rasim Arı kazanacak?

Haber 29-03-24 18:20

Canlı Giresun seçim sonuçları! Giresun yerel seçim sonuçlarında kim önde? AK Parti’nin adayı Aytekin Şenlikoğlu mu, CHP adayı Fuat Köse mi?

2024 yerel seçimleri sonuçları merakla bekleniyor. Seçmen bir yıl sonra yeniden sandık başında! Yerel seçim sonuçları öncesinde heyecanlı bekleyiş sürerken 2019 seçimlerin çok az bir farkla AK Parti’nin ipi göğüslediği Giresun’da da seçim sonuçları merak ediliyor. Giresun’da yerel seçim heyecanı son ana kadar yaşanacak. Aytekin Şenlikoğlu ile AK Parti mi yoksa CHP’li Fuat Köse mi kazanacak? İşte Giresun yerel seçim sonuçları ile ilgili tüm detaylar…

Haber 29-03-24 17:11

Canlı Rize seçim sonuçları! Rize seçim sonuçları öncesi AK Parti adayı Rahmi Metin mi CHP adayı Necati Topaloğlu mu kazanacak?

Yerel seçim sonuçları haftanın en çok aranan konu başlıkları arasında yer alıyor, bununla doğru orantılı olarak Rize seçim sonuçları da Rizeliler tarafından sonucu merakla beklenen yerler arasında! Rize'de belediye başkanlığı görevini yürüten Rahmi Metin mi yoksa CHP'nin adayı Necati Topaloğlu mu seçimi kazanacak?

Haber 29-03-24 17:10

Canlı Ordu seçim sonuçları! Ordu seçim sonuçları öncesi AK Parti adayı Mehmet Hilmi Güler mi CHP adayı Zekai Sana mı İYİ Parti adayı Enver Yılmaz mı kazanacak?

Yerel seçim sonuçları haftanın en çok aranan konu başlıkları arasında yer alıyor, bununla doğru orantılı olarak Ordu seçim sonuçları da Ordulular tarafından sonucu merakla beklenen yerler arasında! Ordu'da belediye başkanlığı görevini yürüten Mehmet Hilmi Güler mi CHP'nin adayı Zekai Sana mı yoksa İYİ Parti'nin adayı Enver Yılmaz mı seçimi kazanacak?

Haber 29-03-24 16:57

Canlı Niğde seçim sonuçları! Niğde seçim sonuçları öncesi AK Parti adayı Emrah Özdemir mi CHP adayı Hulus Özen mi kazanacak?

Yerel seçim sonuçları haftanın en çok aranan konu başlıkları arasında yer alıyor, bununla doğru orantılı olarak Niğde seçim sonuçları da Niğdeliler tarafından sonucu merakla beklenen yerler arasında! Niğde'de belediye başkanlığı görevini yürüten Emrah Özdemir mi yoksa CHP'nin adayı Hulus Özen mi seçimi kazanacak?

Haber 29-03-24 16:47

Canlı Kayseri seçim sonuçları! Kastamonu yerel seçim sonuçlarında AK Parti adayı Memduh Büyükkılıç mı, CHP adayı Murat Molu mu, İYİ Parti adayı Kazım Yücel önde?

Kayseri seçim sonuçları yoğun bir şekilde araştırılıyor. 31 Mart 2024 Pazar günü Türkiye'de yaklaşık 61 milyon seçmen sandık başına gidecek. Oy kullanmak isteyen vatandaşlar önceden belirlenen okul ve ilgili numaralı sandığa giderek oylarını kullanabilecekler. Sonucu merakla beklenenler arasında Kayseri seçim sonuçları da yer alıyor. Peki, Kayseri seçim sonuçlarında AK Parti adayı Memduh Büyükkılıç mı, CHP adayı Murat Molu mu, İYİ Parti adayı Kazım Yücel önde? Detaylar haberimizde...

Haber 29-03-24 15:07

Canlı Bingöl seçim sonuçları! Bingöl seçim sonuçları öncesi AK Parti adayı Erdal Arıkan mı DEM Parti adayı Aydın Bürçün mü kazanacak?

Yerel seçim sonuçları haftanın en çok aranan konu başlıkları arasında yer alıyor, bununla doğru orantılı olarak Bingöl seçim sonuçları da Bingöllüler tarafından sonucu merakla beklenen yerler arasında! Bingöl'de belediye başkanlığı görevini yürüten Erdal Arıkan mı yoksa DEM Parti'nin adayı Aydın Bürçün mü seçimi kazanacak?

Haber 29-03-24 15:04

Canlı Bilecik seçim sonuçları! Bilecik seçim sonuçları öncesi AK Parti adayı Mustafa Yaman mı CHP adayı Melek Mızrak Subaşı mı İYİ Parti adayı Göksel Aydın mı kazanacak?

Yerel seçim sonuçları haftanın en çok aranan konu başlıkları arasında yer alıyor, bununla doğru orantılı olarak Bilecik seçim sonuçları da Bilecikliler tarafından sonucu merakla beklenen yerler arasında! Bilecik'te AK Parti'nin adayı Mustafa Yaman mı CHP'nin adayı Melek Mızrak Subaşı mı yoksa İYİ Parti'nin adayı Göksel Aydın mı seçimi kazanacak?

Haber 29-03-24 14:53

Canlı Aydın seçim sonuçları! Aydın seçim sonuçları öncesi AK Parti adayı Mustafa Savaş mı CHP adayı Özlem Çerçioğlu mu kazanacak?

Yerel seçim sonuçları haftanın en çok aranan konu başlıkları arasında yer alıyor, bununla doğru orantılı olarak Aydın seçim sonuçları da Aydınlılar tarafından sonucu merakla beklenen yerler arasında! Aydın'da büyükşehir belediye başkanlığı görevini yürüten CHP'nin adayı Özlem Çerçioğlu mu yoksa AK Parti'nin adayı Mustafa Savaş mı seçimi kazanacak?

Haber 29-03-24 14:16

Canlı Kars seçim sonuçları! Kars yerel seçim sonuçlarında CHP adayı Dindar Gültekin mi, MHP adayı Ötüken Senger mi, İYİ Parti adayı Metin Özad mı önde?

Kars seçim sonuçları merak ediliyor. 31 Mart 2024 Pazar günü Türkiye'de yerel seçim gerçekleşecek. Oy kullanmak isteyen vatandaşlar önceden belirlenen okul ve ilgili numaralı sandığa giderek oy kullanabilecekler. Kars seçim sonuçları sonucu merakla beklenen yerler arasında yer alıyor. Peki, Kars yerel seçim sonuçlarında CHP adayı Dindar Gültekin mi, MHP adayı Ötüken Senger mi, İYİ Parti adayı Metin Özad mı kazanacak? İşte detaylar...

Haber 29-03-24 12:37

Seçime 3 gün kala elindeki son anketi açıkladı! Murat Kurum: İstanbul'da 1,7 puan farkla kazanacağız!

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, yerel seçimlere 3 gün kala elindeki son anket sonuçlarını paylaştı. Katıldığı canlı yayında önemli değerlendirmelerde bulunan AK Partili Kurum, CHP adayı Ekrem İmamoğlu'nun önünde olduklarını belirterek aradaki fark için de rakam verdi. Kurum, yaptığı açıklamada 31 Mart akşamı seçimi kazanacaklarını ve İstanbul'a hizmet etmek üzere göreve geleceklerini söyledi.

Haber 28-03-24 06:39

Seçim haftasında İstanbul'dan son anket! Oranların yakınlığı şaşırtmadı: 0,7 detayı dikkat çekti

Seçim haftası geldi çattı. Uzun maraton pazar günü son bulacak. Seçmenin kararıyla yeni yerel yöneticiler 5 yıllık görevlerine başlayacak. Her seçimde olduğu gibi bu seçimde de İstanbul en çok merak edilen il oldu. İstanbul'da yapılan son anket ise belli oldu. İşte kafa kafaya giden yarışta son durum.

Haber 25-03-24 09:30

Ekrem İmamoğlu'ndan seçim mesajı! 2019'u hatırlatarak vatandaşları İstanbul Gönüllüleri'ne davet etti

Türkiye 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere kilitlenmiş durumda. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan seçimlerle ilgili paylaşım yaptı. İmamoğlu, 2019 seçimlerini hatırlatarak, başarılı bir organizasyon için vatandaşları İstanbul Gönüllüleri'ne davet etti.

Haber 24-03-24 12:21

Fatih Erbakan'ın Şanlıurfa mitingindeki kalabalık gündem oldu! Sayı açıklandı, vatandaşlar ezilme tehlikesi geçirdi

Yerel seçimlere 8 gün kaldı. Parti ve ittifaklar seçim çalışmalarına devam ediyor. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, bugün Şanlıurfa'daydı. Erbakan'ın mitingindeki kalabalık gündem oldu. Çok sayıda kişinin katıldığı mitingde 200 binin üzerinde kişi olduğu aktarıldı. Öte yandan miting alanının kalabalık olması nedeniyle alanda sıkışan bir grup ise bariyerlerin yıkması sonucu ezilme tehlikesi geçirdi.

Haber 23-03-24 18:23

2019'da İmamoğlu'nun kazanacağını bilen astrolog Nuray Sayarı'dan İstanbul için seçim tahmini! Boğa burcu diyerek o ismi öne çıkardı

Seçime on günden az bir süre kala Türkiye nefesini tuttu sandıktan çıkacak sonuçları bekliyor. Seçim yarışında son viraja girilirken astrolog Nuray Sayarı'dan da dikkat çeken bir öngörü geldi. 2019'da Ekrem İmamoğlu'nun, 2023 genel seçimlerinde ise AK Parti'nin kazanacağını tahmin ettiğini iddia eden Sayarı, 31 Mart'taki yerel seçimlerde İstanbul'da ipi kimin göğüsleyeceği konusunda tahminde bulundu.

Haber 23-03-24 10:55

“Beni evlatlarımdan başkası affetmesin” paylaşımında bulunduktan yarım saat sonra hayatını kaybetti

Yerel sanatçı Metin Çelik, sosyal medya hesabından “Beni evlatlarımdan başkası affetmesin” şeklinde paylaşımda bulunduktan yarım saat sonra belediye otobüsünün çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Yurthaber 22-03-24 08:11

Sosyal medyadan yaptığı paylaşım kafa karıştırdı! Yarım saat sonra otobüsün altında can verdi

Ankara'da, akan trafikte yolun karşısına geçmek isteyen yerel sanatçı Metin Çelik, belediye otobüsünün çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Çelik'in, ölmeden yaklaşık yarım saat önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım kafa karıştırdı. Çelik'in cenazesi, Adli Tıp Kurumu'nun morguna götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber 22-03-24 00:51

İstanbul’un ilçeleri ile ilgili anket sonuçları açıklandı! Esenyurt’ta sürpriz sonuçlar var; Ataşehir, Kadıköy, Eyüpsultan ve Sarıyer’de ise…

İstanbul’da yerel seçim heyecanı devam ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçim sonuçları kadar bazı ilçelerdeki yerel seçim heyecanı da yakından takip ediliyor. “İstanbul’da hangi ilçe yönetimleri el değiştirecek?” sorusu gündemdeki yerini korurken ORC Araştırma; Ataşehir, Kadıköy, Esenyurt, Eyüpsultan ve Sarıyer’de yaptığı son anket sonuçlarını paylaştı. Özellikle Esenyurt’ta ortaya çıkan tablo oldukça dikkat çekti.

Haber 20-03-24 12:11

CHP'li adayın 'Abdullah Öcalan' çabası infial yarattı! İnanmayan seçmene üsteledi: Güvenin bana, PKK, MKK kalmadı

2019'da İYİ Parti'den, önümüzdeki yerel seçimlerde ise CHP'den aday olan Şükrü Erdem vatandaşları terörist elebaşı Öcalan'ın "hain olmadığını" savunup ikna etmeye çalıştı, vatandaşlar ise Erdem'e isyan etti. Eski devlet bakanı da olan Erdem'in "Artık PKK, MKK yok" dediği o skandal konuşmanın görüntüleri ortaya çıktı.

Haber 20-03-24 11:40

CHP büyükşehir belediyesini kaybedebilir! Anket sonucunda 'Özlem Çerçioğlu' sürprizi: İzmir'de fark açık ama...

31 Mart akşamı çıkacak sandık sonucu merakla beklenen iki ilden yeni anketler geldi. CHP'nin mevcut başkan yerine farklı aday gösterdiği İzmir'de Cemil Tugay ile Cumhur İttifakı'nın adayı Hamza Dağ arasındaki fark dikkat çekti. İki dönemdir yönettiği Aydın Büyükşehir Belediyesi'nde ise CHP ummadığı bir sonuçla karşı karşıya!

Haber 19-03-24 10:42

Ankara'daki fark çok konuşulur! Seçime 13 gün kala 3 büyükşehirden çarpıcı anket sonuçları geldi: Mersin ve Adana'da tablo dikkat çekici

Yerel seçimler için yapılan en son anketlerden birinin sonucu paylaşıldı. Anketin kapsamında 31 Mart sonuçları en çok merak edilen büyükşehirlerden Ankara, Adana ve Mersin bulunuyor. Ankara'da tüm seçmenler kadar Mansur Yavaş ve Turgut Altınok'un da dikkatini çekecek sonuçlar var. Ankara ve Mersin'de büyük fark söz konusu. Adana'da ise tablonun 31 Mart'a dek tersine dönme olasılığı ortadan kalkmış değil.

Haber 18-03-24 14:43

CHP'nin kalesi düşüyor, İYİ Parti sürprizi! Batı'daki ilde CHP'yi, Doğu'daki ilde DEM'i geride bıraktı: O ilde ise ilk 5 parti içinde yer alamadı

Nefesler tutuldu, Türkiye artık yerel seçimi bekliyor. İki hafta kala heyecan tavan yaparken anket sonuçlarına olan ilgi de günden güne arttı. ORC'nin son çalışmalarına ise İYİ Parti damga vurdu. Akşener'in partisi Doğu'da bir ilde DEM Parti'yi, Batı'da ise bir ilde CHP'yi geride bıraktı. Bir kentte ise kararsızların bile gerisinde kalması dikkatlerden kaçmadı.

Haber 15-03-24 07:58

14 Mayıs'ı doğru bilmişti, 31 Mart yerel seçim anketi geldi! Son virajda hangi ilde hangi aday ve parti önde? SONAR Araştırma kurucusu 'Çok şaşırdım' diyerek açıkladı

14 Mayıs seçim sonuçlarını en yakın bilen anket şirketlerinden olan SONAR Araştırma, son yerel seçim anketini açıkladı. 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere kısa bir süre kala 'Hangi ilde hangi parti ve isim önde? İstanbul'da son durum ne?' sorularına yanıt aranırken; Bolu, Muğla, Manisa, Samsun, Aydın, Erzurum, Kocaeli ve Samsun'un yanı sıra İstanbul'un ilçelerindeki son durum belli oldu. Anket sonuçlarını açıklayan Hakan Bayrakçı'nın 'Çok şaşırdım' ifadesi dikkat çekti.

Haber 14-03-24 10:50

Fatih Portakal'dan çarpıcı açıklama! O illeri sayarak 'Sürpriz olabilir' dedi

Türkiye seçim atmosferine girdi. 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için geri sayım sürüyor. Gazeteci Fatih Portakal canlı yayında kendisine bir anket geldiğini ve bazı illerde sürpriz sonuçlar yaşanabileceğini ifade etti. Açıklamasının devamında Portakal "Muhalefetteki diğer partilerin tek başına girmesi kimi zaman iktidara yarıyor, kimi zaman muhalefetteki büyük parti CHP'ye yarıyor" dedi.

Haber 13-03-24 22:58

Pamukkale Adayı Ertemur anket sonuçlarını paylaştı

31 Mart yerel seçimler öncesinde Denizli’de sonucu en çok merak edilen ilçelerden biri olan Pamukkale seçimleriyle ilgili olarak yapılan ankette, CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur’un önde olduğu açıklandı.

Yurthaber 13-03-24 14:02

Antalya ve Adana AK Parti'ye mi geçiyor? Son anket sonucunu görünce tepkileri olay oldu: Dehşet!

Yerel seçimler için artık son düzlüğe girilirken MAK Danışmanlık'ın yapmış olduğu 30 büyükşehir anketi gündem oldu. Açıklanan ankette en dikkat çeken ise Antalya ve Adana'daki seçim sonuçları oldu. Canlı yayında son seçim anketinin sonuçlarını yorumlayan Erol Mütercimler "Dehşet! Tamamen zırvaladı" derken Nevzat Çiçek ise "Gerçekten şaşırdım" ifadelerini kullandı.

Haber 13-03-24 10:51