Aycan Sencan Haberleri

Sevgilisini başka bir kadınla yakalamış ortalığı birbirine katmıştı... Aycan Yanaç sevgilisiyle yeniden mi barıştı! O paylaşım kafaları karıştırdı

Survivor yarışmasıyla akıllarımıza kazınan Aycan Yanaç, geçtiğimiz haftalarda özel hayatında yaşadığı krizle gündeme gelmişti. Sevgilisinin ihanetini öğrenince mekan basan Yanaç, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla 'yeniden mi barıştılar?' diye düşündürttü. Mesajları görünce hemen açıklama yaptı.

Magazin 2024-05-06 16:32:37

Survivor'ın eski yarışmacısı Aycan Yanaç sevgilisini başka bir kadınla yakaladı! Ortalığı birbirine kattı

2020 yılında Survivor yarışmasına katılan Aycan Yanaç, sevgilisi Zeyd Günay tarafından ihanete uğradı. Bir gece kulübünde sevgilisini başka bir kadınla gören Aycan Yanaç'ın sinirlenerek sevgilisine tokat attığı iddia edildi. Yanaç, konuyla ilgili ilk kez konuştu.

Magazin 2024-04-27 13:54:05

Survivor Aycan Yanaç yeni sevgilisiyle el ele görüntülendi! Gergin anlar yaşandı... Sevgilisini tutamadı

2020 yılında Survivor yarışmasına katılan Aycan Yanaç, geçtiğimiz yıllarda gerçekleşen All star konseptiyle tekrar Dominik'e gitmiş fakat dayanamadığını söyleyip yarışmadan çekilmişti. Survivor'daki performansıyla hafızalara kazınan Yanaç şimdi de özel hayatıyla gündemde. Aycan Yanaç yeni sevgilisiyle el el görüntülendi. Yanaç'ın sevgilisi fotoğrafları çekilince çok sinirlendi.

Magazin 2024-02-27 10:06:16

Kendi köyünde 6 erkeğe karşı aday oldu

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinin Karlı köyünde yaşayan 2 çocuk annesi üniversite öğrencisi Aycan Canan, kendi köyünde 6 erkek rakibe karşı muhtarlık yarışına girdi.

Yurthaber 2024-02-23 11:03:58

Survivor Aycan Yanaç'ın son hali gündem oldu! Dudaklarındaki değişim dikkat çekti

2020 yılında Survivor yarışmasına katılan Aycan Yanaç, geçtiğimiz yıllarda gerçekleşen All star konseptiyle de tekrar adaya gitmiş fakat dayanamadığını söyleyip yarışmadan çekilmişti. Survivor'daki performansıyla hafızalara kazınan Yanaç şimdilerde son haliyle gündem oldu.

Magazin 20-02-24 15:12

Kaçak damat canlı yayında! Nikaha 4 gün kala terk edildi, Esra Erol'da programında yüzleşti! Utanmasa beni dövecekti!

Esra Erol, dini nikahlı beraberlik yaşadığı nişanlısı tarafından nikaha 4 gün kala terk edilen Aycan Hanım'ı konuk etti. Onur Işık ile bir yıl süren birlikteliklerinin iyi gittiğini belirten Aycan Hanım, iş konusunda bir tartışma yaşadıklarını ve onun annesine söylediği sözlerden sonra nişanlısının sert çıktığını ifade etti. Aycan Hanım, nişanlısı için "Utanmasa beni dövecekti!" dedi.

Magazin 28-11-23 13:55

Kısmetse Olur Aycan Varış'ın sevgilisiyle karakolluk olduğu iddia edildi! Ünlü fenomenden açıklama geldi

Bir dönemin efsane programı Kısmetse Olur'da ünlenen Aycan Varış yarışmanın ardından geniş bir hayran kitlesine ulaştı. 1 milyonun üzerinde takipçisi olan sosyal medya fenomeni Aycan Varış sevgilisiyle karakolluk olduğu iddia edildi. Ünlü fenomenden iddialara yanıt gecikmedi.

Magazin 18-09-23 14:27

BENİM GÜZEL AİLEM bugün yok mu, neden yok? BENİM GÜZEL AİLEM yeni bölüm ne zaman? 30 Ağustos 2023 TRT 1 yayın akışı

Benim Güzel Ailem dizisi neden yok, sorusuna dair araştırmalar hız kazandı. Oyuncu kadrosunda Erdal Özyağcılar, Onur Buldu, Seray Gözler, Melis Babadağ, Aycan Koptur ve Nergis Kumbasar, gibi isimlerin yer aldığı Benim Güzel Ailem dizisinin yeni bölümü TRT 1'in 30 Ağustos 2023 tarihli yayın akışı listesinde dizinin yayın saatinde yer almadı. Benim Güzel Ailem'in yeni bölümüne ilişkin sorgulamalar yoğunlaştı. Peki, Benim Güzel Ailem bugün var mı, neden yok? Benim Güzel Ailem yeni bölüm ne zaman?

Magazin 30-08-23 19:04

Survivor Aycan Yanaç'tan Alaçatı pozları! Son haline yorum yağdı

Survivor Aycan Yanaç hem ada hayatı hem de parkurdaki performansı ile dikkatleri çeken yarışmacılarından bir tanesiydi. Yarışmadan kendi isteğiyle ayrılmasıyla gündeme gelen Aycan'ın son hali ve tatil pozları gündem oldu.

Magazin 04-07-23 14:38

Survivor'un yıldızı Aycan Yanaç Fatih Karagümrük'e transfer oldu!

Ekranların sevilen yarışma programlarından Survivor'da yarışan ve tüm Türkiye'nin tanıdığı bir isim haline gelen Aycan Yanaç, Fatih Karagümrük Kadın Futbol Takımı ile anlaştı. Aycan gelecek sezon Karagümrük forması giyecek. İşte detaylar...

Spor 01-05-23 18:02

Survivor Aycan Yanaç'ın son pozlarına yorum yağdı! Yüzün uzamış resmen

Survivor 2020 sezonunda yer alan yarışmacılardan Aycan Yanaç sosyal medya pozlarıyla dikkat çekiyor. Survivor Aycan son pozlarında değişimiyle gündeme geldi. Aycan Yanaç'ı görenler "Yüzün uzamış estetiği abarttı" dedi.

Magazin 20-04-23 13:30

Tesettürlü hali olay olmuştu! Aycan Yanaç dekolteli pozlarını paylaşınca...

Survivor yarışmasıyla tanınan yarışmacı Aycan Yanaç, sosyal medya hesabından tesettürlü anlarını paylaşmıştı. Eski yarışmacı o halleriyle gündem olduktan sonra siyahlar içinde olduğu başka hallerini paylaştı. Aycan Yanaç'ı görenler pek çok yorumda bulundu.

Magazin 20-03-23 15:38

Survivor Aycan Yanaç'tan tesettürlü paylaşım! Beğeni butonu çöktü

Survivor yarışmasıyla tanıdığımız Aycan Yanaç yeni bir proje için tesettüre girdi. Yanaç sosyal medya hesabı üzerinden tesettüre girdiği anları takipçileri ile paylaştı. Ünlü ismin paylaşımı kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 15-03-23 09:05

Kısmetse Olur Serdar kimdir, kaç yaşında? Kısmetse Olur Serdar Aycan nereli, ne iş yapıyor? ''Hayatımdaki kadın annem gibi olmalı''

Kısmetse Olur Aşkın Gücü formatı ile izleyicisinin karşısına çıkmaya başladı. Öykü Serter'in eğlenceli sunumu ile YouTube üzerinde yayınlanan Kısmetse Olur Aşkın Gücü'nde yarışmacılar da merak edilmeye başlandı. Damat adaylarından Serdar duruşu, tavırları ve sözleri ile dikkat çekti. Kısmetse Olur Serdar Aycan ''Hayatımdaki kadın annem gibi olmalı'' dedi. Peki, Kısmetse Olur Serdar kimdir, kaç yaşındadır?

Magazin 15-12-22 12:19

Survivor Aycan Yanaç'ın son haline yorum yağdı! ''Yazık ettin kendine''

2020 ve 2022 yılında katıldığı Survivor ile tanınırlığını arttıran güzel futbolcu Aycan Yanaç, değişimiyle sosyal medya kullanıcılarının diline düştü. Daha önce botoks yaptırdığı anları takipçileriyle paylaşan Yanaç'ın son haline yorum yağdı.

Magazin 10-11-22 11:16

'Su sayacına bakacağız abla' diyerek kapıyı açtırıp eski nişanlısına kimyasal dökmüştü!

Konya'da Haziran ayında meydana gelen korkunç olayda 'Su sayacına bakacağız abla' diyerek kapıyı açtıran S.T., eski nişanlısının yüzüne kimyasal madde atmıştı. S.T. için müebbet hapis istenirken genç kadının hala tedavi gördüğü, yaşadığı travmayı da atlatamadığı bildirildi. S.T.'nin, 2 yıldır M.K.'yi rahatsız ettiği, olaydan 1 gün önce de genç kadının iş yerine gidip keşif yaptığı ortaya çıktı. M.K'nin avukatı Aycan Ceylan, ''İstenen ceza, Türkiye tarihinde neredeyse bir ilk'' dedi.

Haber 05-11-22 14:33

Annesini taciz eden kişiyi öldürmüştü... Mahkemede şok sözler! 'Babamın sapık hareketleri vardı'

Ankara'nın Mamak ilçesinde Yusuf Şavur (33), annesine sokakta tacizde bulunduğunu iddia ettiği Ramazan Dörttaş'ı (60) "Kimse karışmasın, namus meselesi" diye bağırıp darbederek öldürdü. Şavur'un tutuklu yargılandığı davaya, ölen Dörttaş'ın kızı Aycan D.'nin (23) sözleri damga vurdu. Aycan D., sanıktan şikayetçi olmadığını söyleyerek, "Babamda birçok kötü huy vardı. Anneme de sağlığında çok kötülük etti. Annem, boşandığı halde ondan kurtulamadı. Ayrıca babamın sapık hareketleri de vardı" dedi.

Haber 28-10-22 12:12

Survivor Aycan Yanaç'ın aile pozuna beğeni yağdı! Annemin duası, babamın gölgesi yeter

Survivor yarışmasıyla şöhretini artıran Aycan Yanaç, bu sene Survivor 2022 All Star yarışmasında mücadele ederken yarışmaya kendi isteğiyle veda etmişti. Şimdilerde sosyal medya paylaşımlarını sürdüren ünlü isim, son olarak ailesiyle çekildiği fotoğrafıyla beğeni topladı.

Magazin 27-09-22 14:39

Survivor Aycan Yanaç son pozuyla olay yarattı! Estetiği fazla kaçırmışsın

Survivor 2020 ve All Star 2022 sezonlarında yer alan Aycan Yanaç, sosyal medya pozlarıyla göz önünde olan isimlerden biri oldu. Survivor 2020 döneminde Instagram takipçisi en çok yükselen yarışmacılardan biri olan Yanaç, şimdilerde pozlarıyla gündemden düşmüyor.

Magazin 21-09-22 06:36

Survivor Aycan Yanaç'ın göbek dekolteli pozu büyüledi! Bir kanatların eksik

Survivor yarışmasıyla tanınırlığı arttıran Aycan Yanaç, bu sene Survivor 2022 All Star yarışmasında mücadele ederken yarışmaya kendi isteğiyle veda etmişti. Şimdilerde sosyal medya paylaşımlarına devam eden ünlü isim son olarak göbek dekolteli pozuyla takipçilerini büyüledi.

Magazin 13-09-22 11:02

Survivor Aycan Yanaç yırtmaçlı elbisesiyle görenleri mest etti! Güzellik anıtı gibi

Aycan Yanaç, iki sezon boyunca yer aldığı Survivor programı ile ün kazandı. Survivor 2020 ve 2022 All Star sezonlarında yarışan Yanaç, 2022 döneminde sağlık sorunlarından dolayı Survivor'u yarıda bırakmasıyla bir hayli konuşulmuştu. Şimdilerde ise güzelliğiyle ön plana çıkıyor.

Magazin 05-09-22 20:50

Aycan Varış Acun Ilıcalı'nın ekibinden rahatsız oldu! Böyle bir görgüsüzlük...

Kısmetse Olur'un eski gelin adayı Aycan Varış son dönemde şarkıcılığa soyunmasıyla gündemdeydi. Varış son paylaşımlarından biriyle dikkat çekti. Varış, MasterChef Türkiye'nin kadın yarışmacılarının oturduğu villaya komşu olduğunu söyleyerek yarışmacıların yaptığı gürültüden şikayet etti.

Magazin 04-09-22 15:13

Survivor'u yarıda bırakmıştı! Aycan Yanaç ayna pozuyla beğeni topladı

Aycan Yanaç katıldığı Survivor 2020 ve 2022 All Star sezonlarıyla adını duyurdu. İki sezonda da Ünlüler takımında yer alan Yanaç, 2020 döneminde iyi bir performans sergilerken 2022 All Star döneminde ise Survivor'u yarıda bıraktı. Yanaç, şimdilerde pozlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Magazin 31-08-22 17:25

Mevsimlik işçilerin çocukları Trabzon'da hem öğreniyor hem de eğleniyor

Eğitim koordinatörü Atilla Ulusoy: - "15 yaş altındaki çocukların tarımda veya herhangi bir meslekte işçi olarak çalıştırılmasına engel olabilmek için çeşitli faaliyetlerde bulunuyoruz" - Ağrı'dan gelen 15 yaşındaki Aycan Uğur: - "Çocuklar fındık tarlalarında çalıştırılmamalı çünkü çalışmak yaşlarına uygun değil, okul bahçesinde oynamaları daha iyi"

Yurthaber 31-08-22 12:38

Eski Survivor yarışmacısı Aycan Yanaç bikinili pozuyla olay oldu!

Aycan Yanaç Survivor 2020 ve Survivor 2022 All Star sezonlarına katılarak adını geniş kitlelere duyurdu. Programda tavırları ve performansıyla dikkat çeken yarışmacı, şimdilerde sosyal medya pozlarıyla öne çıkıyor.

Magazin 17-08-22 13:53

Survivor Aycan Yanaç havuz başından poz verdi! Fizik kraliçesi misin?

Aycan Yanaç, Survivor 2020 ve 2022 All Star programlarıyla adını geniş kitlelere duyurdu. Yanaç, son zamanlarda sosyal medya pozlarıyla magazin gündeminde adından sıkça söz ettiriyor.

Magazin 04-08-22 23:40

Van'da kadınlar, kurdukları kooperatiflerle üretimin parçası oldu

Artos Kadın Tarımsal Kalkınma Kooperatifi üyesi Aycan Bayezit: - "Kadınlar olarak ürünün ekilmesinden hasadına, pazarlamasına kadar her aşamasında varız. Fasulye üretiyoruz, arıcılık yapıyoruz. İlçemizde yetiştirilen bal, ceviz, fasulye, kayısı ürünlerini satıyoruz"

Yurthaber 25-07-22 13:22

Survivor Aycan Yanaç mini etekli kıvrak dansıyla sosyal medyayı salladı

Survivor 2022 All Star yarışmasıyla tanınan ve elenmesinin ardından sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Aycan Yanaç olay pozlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Geçtiğimiz gün Survivor'dan arkadaşı Aleyna Kalaycıoğlu ile gittiği eğlencede, arkadaşının objektifine mini eteğiyle kıvrak dansını sergileyen Yanaç, güzelliğiyle adeta büyüledi.

Magazin 12-07-22 14:42

Kezzapla saldırdığı eski nişanlısının olaydan önce iş yerine giden zanlı güvenlik kamerasında

Konya'daki olayda kadının avukatı Aycan Ceylan: - "Kameralara yansıdığı üzere saldırganın, Merve'nin çalıştığı iş yerine giderek orada gezindiği, adeta keşif yaptığı da düşünüldüğünde, eylemini tasarlayarak gerçekleştirdiği açıkça anlaşılmaktadır"

Yurthaber 30-06-22 17:35

Vanlı kadın girişimci devletin hibe desteğiyle arıcı oldu

Arıcı Aycan Kanat Gültekin: - "Kendi ayaklarım üzerinde durmak istedim ve projem kabul edildi"

Yurthaber 25-06-22 12:52

Kısmetse Olur Aycan Varış 'piliç gibi yandım' diyerek paylaştı!

Kısmetse Olur yarışması ile adını duyuran Aycan Varış paylaşımıyla gündem oldu. Geçtiğimiz aylarda yakın dostu Sema Bayraktar'ın eski eşi Burak Öztürk'ten evlilik teklifi almasıyla tepki çeken Aycan Varış bronzlaşmak isteyince bakın ne oldu.

Magazin 16-05-22 11:44

Survivor şartlarına dayanamayıp ayrılan Aycan Yanaç'tan olay paylaşım

Survivor All Star yarışmacısı Aycan Yanaç yarışmanın şartlarına dayanamadığı için programı bırakmıştı. Acun Ilıcalı'nın "Aycan'dan da bu kadar erken havlu atmasını hiçbirimiz beklemiyorduk" diyerek duyurduğu süreçten sonra eski yarışmacının paylaşımları dikkat çekti. Survivor Aycan Yanaç son olarak Survivor Seda paylaşımıyla olay oldu.

Magazin 08-05-22 15:48

Survivor Aycan Yanaç'ın göğüs dekolteli pozu sosyal medyayı salladı! Beyazlar içinde paylaştı: Beyaz giyme toz olur

Survivor yarışmasıyla şöhrete kavuşan futbolcu Aycan Yanaç, bu sene Survivor 2022 All Star yarışmasında mücadele ederken yarışmadan kendi isteğiyle ayrılmıştı. Yanaç, şimdilerde sosyal medya paylaşımlarına devam ediyor. Ünlü isim son olarak göğüs dekolteli pozuyla gündem oldu.

Magazin 07-05-22 17:50

Eski Survivor yarışmacısı Aycan Yanaç mini eteğiyle poz verdi! En güzel futbolcu

Survivor 2020 sezonunda ünlüler takımında yarışan Aycan Yanaç, Survivor All Star 2022 sezonunda da şansını denedi ancak bir süre sonra yarışmadan kendi isteğiyle ayrılma kararı aldı. Survivor ile adını duyuran Yanaç, sosyal medya pozlarıyla adından söz ettiriyor.

Magazin 26-04-22 23:39

Survivor Aycan Yanaç'ın estetiksiz hali şoke etti! Suratındaki ablaklığa ne oldu abla?

Survivor yarışmasıyla büyük kitlelerce tanınmaya başlayan futbolcu Aycan Yanaç, bu sene Survivor 2022: All Star yarışmasında mücadele ederken yarışmadan kendi isteğiyle ayrılmıştı. Şimdilerde sosyal medya paylaşımlarına devam eden ünlü sporcunun yüzündeki büyük değişim görenleri şaşırttı.

Magazin 23-03-22 11:03

Survivor'dan ayrılan Aycan Yanaç sosyal medyada ateş püskürdü! ''Sizin gibilere yazıklar olsun!''

2020 yılında katıldığı Survivor ile tanınırlığını arttıran ünlü futbolcu Aycan Yanaç, Survivor All Star 2022 sezonu ile ekranlara geri dönmüştü. Survivor'ın ilk haftalarında koronavirüse yakalanıp yarışmadan ayrılma kararı alan Aycan Yanaç, sosyal medyadan isyan etti.

Magazin 07-03-22 13:08

Sema Bayraktar eski eşi ile evlilik kararı alan arkadaşı Aycan Varış'a ateş püskürdü: Eşimi evine alıp bana video attı

Kısmetse Olur yarışmasıyla ünlenen Aycan Varış, arkadaşı Sema Bayraktar'ın eski eşi Burak Öztürk ile evlilik kararı aldı. Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlanan Bayraktar, "Burak'la Aycan'ı ben tanıştırdım. 10 gün önce Burak'ı evine alıp bana 'barışın' diye video attı, sonra da sevgili oldu" dedi.

Magazin 26-02-22 10:40

Kısmetse Olur Aycan Varış hakkında bomba iddia! Ayıplı hiçbir durum yok

Kısmetse Olur'un gelin adaylarından Aycan Varış'ın, yakın arkadaşı Sema Bayraktar'ın eski eşi Burak Öztürk ile evlilik kararı aldığı iddia edildi. Kısmetse Olur Aycan iddialar sonrası "Uzun uzun açıklarım ama milletin ekmeğine yağ süreceğim. Burak ve Sema evliyken ben onları tanımıyordum" dedi.

Magazin 25-02-22 07:37

Survivor'dan ayrılan Aycan Yanaç'tan Nisa Bölükbaşı yorumu! Hemen sildi

2020 yılında katıldığı Survivor ile geniş kitlelerce tanınan ünlü futbolcu Aycan Yanaç, Survivor All Star 2022 sezonuyla ekrana geri dönmüştü. Sağlık sorunları nedeniyle devam edemeyeceğini bildiren Aycan Yanaç, yarışmadan kendi isteğiyle çekildi. Sosyal medyada aktif olan Aycan Yanaç, Twitter hesabından yaptığı Nisa Bölükbaşı paylaşımını apar topar kaldırdı. Yanaç, sözlerinin tepki çekmesi üzerine açıklama yapmak zorunda kaldı.

Magazin 17-02-22 15:55

Survivor Aycan Yanaç yarışmadan neden ayrıldı? Açıklama geldi! Survivor Aycan Yanaç kimdir, aslen nereli?

Survivor 2022 All Star serüveni kısa süren Aycan Yanaç, yarışmadan ayrılarak herkesi şaşırtmıştı. Kendi isteğiyle yarışmadan ayrılan isimden uzun süren suskunluktan sonra önemli bir açıklama geldi. Peki Survivor Aycan Yanaç yarışmadan neden ayrıldı? Survivor Aycan Yanaç kimdir, aslen nereli? İşte merak edilenler...

Magazin 17-02-22 00:44

Survivor'dan ayrılan Aycan Yanaç suskunluğunu bozdu! ''Bir ben bir rabbim bilir!''

Survivor All Star 2022 sezonuna kendi isteğiyle veda eden ünlü futbolcu Aycan Yanaç, günler sonra sessizliğini bozdu. Survivor'dan ayrılma sebebini anlatan Aycan Yanaç, ''Maalesef ne yaşadığımı, nasıl zorlu bir süreç geçirdiğimi ve bu verilmesi çok zor olan ayrılık kararını nasıl almak zorunda kaldığımı bir ben bir de Rabbim bilir.'' ifadelerini kullandı.

Magazin 16-02-22 15:06

Cinsel istismar davasında isyan ettiren karar! 'Teşebbüste kaldı' gerekçesiyle...

Konya'da 4 yıl önce kendisinden 1 yaş küçük kız arkadaşı Ş.A.'ya (19) 'cinsel istismar'da bulunduğu ve 'şantaj' yaptığı iddiasıyla yargılanan A.K.'ye (20) 'reşit olmayanla cinsel ilişkiye teşebbüs' suçundan 2 yıl hapis cezası verildi. Ceza, eylemin teşebbüste kaldığına vurgu yapılarak, iyi hal indirimi uygulanıp 1 yıl 1 ay 10 güne indirilip, hükmün açıklanması da geri bırakıldı. Ş.A.'nın aile avukatı Aycan Ceylan, kararı istinaf mahkemesine taşıyacaklarını belirtti. İşte iğrenç olayın detayları!

Haber 13-02-22 11:42

Survivor neden yok? 4 Şubat Survivor yeni bölümü ne zaman?

Survivor All Star 2022, TV8'in 4 Şubat yayın akışında yer almadı. Geçtiğimiz gün de yayınlanmayan Survivor'un yeni bölümünün neden ekranlara gelmediği merak konusu oldu. Bilindiği üzere Survivor'a en son, Aycan Yanaç'ın ayrılığı konusu damga vurmuştu. Peki Survivor neden yok?

Magazin 04-02-22 21:01

Survivor neden yok? 3 Şubat Survivor bu akşam neden yok? Yeni bölümü ne zaman?

Survivor'da seyircilerin dikkat kesileceği gelişmeler art arda yaşanırken 3 Ocak akşamında TV8'in yayın akışında Survivor All Star 2022'nin yer almaması merak konusu oldu. Seyirciler, "Survivor neden yok?" sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Geçtiğimiz gün yayımlanan yeni bölümde Aycan Yanaç'ın, Survivor'a devam edip etmeme kararının belli olduğu açıklanmıştı. Peki 3 Şubat Survivor bu akşam neden yok?

Magazin 03-02-22 22:59

Survivor Aycan neden yok? Aycan Yanaç geri gelecek mi, diskalifiye mi oldu? Açıklama geldi!

Survivor 2020'de de Ünlüler takımında yer alan Aycan Yanaç Survivor All Star 2022'de Ünlüler takımındaydı. Survivor'da birkaç gündür yarışmayan ve ekranlardan uzak olan Yanaç'ın ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu oldu. Yanaç, Survivor All Star 2022'de kısa bir süre sağlık sorunları nedeniyle yoktu. Peki Survivor Aycan neden yok? Kafa karışıklığına neden olan tüm soruların yanıtı belli oldu.

Magazin 03-02-22 19:56

Aycan Yanaç Survivor'dan ayrıldı mı? Acun Ilıcalı açıkladı! Aycan Yanaç elendi mi, diskalifiye mi oldu?

TV8'de ekrana gelen Survivor All Star'ın son bölümlerinde yarışmacılardan ycan Yanaç'ın yer almaması izleyicileri meraklandırmıştı. Acun Ilıcalı, Aycan Yanaç'ın durumu hakkında önemli bir açıklamada bulundu. Peki Aycan Yanaç Survivor'dan ayrıldı mı? Aycan Yanaç elendi mi, diskalifiye mi oldu? İşte Acun Ilıcalı'nın açıklamaları...

Magazin 03-02-22 15:00

Survivor All Star'da sürgün adası kuralları değişti! Acun Ilıcalı: Survivor'da bu hafta eleme yok

Survivor 2022 All Star'ın 2 Ocak Çarşamba yayınlanan son bölümünde eleme konseyi heyecanı yaşandı. Ancak Acun Ilıcalı sürpriz kararı duyurarak Survivor'da bu hafta eleme yapılmayacağını söyledi. Aycan Yanaç'ın Survivor'ı bırakmasından dolayı elemenin haftaya yapılacağını duyuran Ilıcalı, yarışmadaki sürgün adasıyla ilgili yeni kuralları da açıkladı. Ilıcalı, Mert Öcal'ın tepki gösterdiği performans birinciliği sisteminde de değişikliğe gittiklerini ifade etti.

Magazin 03-02-22 01:39

Aycan Yanaç Survivor All Star'dan ayrıldı mı? Acun Ilıcalı açıkladı: Aycan artık olmayacak

Survivor 2022 All Star'da ünlüler takımında yarışan Aycan Yanaç'ın akıbeti belli oldu. Survivor'da günlerdir ortalıkta görünmeyen Aycan'ın yarışmadan ayrıldığı ortaya çıktı. Survivor ada konseyinde açıklama yapan Acun Ilıcalı, "Aycan bugünden itibaren Survivor'da olmayacak. Kendisi şartlara dayanamadı ve ayrılma kararı aldı" dedi.

Magazin 02-02-22 23:42

Survivor Aycan Yanaç neden yok? Acun Ilıcalı açıkladı! Aycan Yanaç Survivor'dan ayrıldı mı?

Survivor 2022 All Star kadrosunda birkaç isim yarışmaya uzun süreli bir mola vermişti. Yarışmada oldukça zor şartlar altında ada hayatı devam eden Aycan Yanaç, sakatlık nedeniyle de sıkıntılar yaşamıştı. Peki Survivor Aycan Yanaç neden yok? Aycan Yanaç Survivor'dan ayrıldı mı? İşte Acun Ilıcalı'nın konuyla ilgili açıklaması..

Magazin 31-01-22 18:55