Yemek Takimi 6 Kisilik Haberleri

Eskişehir’e yerleşen depremzedelerden Ramazan dayanışması

Eskişehir’de, 6 Şubat tarihli depremler sonrası depremzedeler tarafından açılan yemek işletmelerinden 3’ü, kendileriyle aynı yıkımı yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara iftar yemeği yardımı yapıyor.

Yurthaber 2024-04-03 10:31:50

Rekabet Kurulu devreye girdi! Yemeksepeti'ne soruşturma başlatıldı

'Yemeksepeti' isimli çevrimiçi yemek siparişi servisinin, platform hizmeti kapsamında kendi kurye hizmetini zorunlu tutmak ve üye işletmelerin faaliyetlerini zorlaştırmak suretiyle 4054 sayılı Rekabetin Korunması Hakkında Kanun'un 4 ve 6'ncı maddesini ihlal ettiği iddialarına ilişkin Rekabet Kurulu'nca soruşturma başlatıldı.

Finans 2024-03-22 10:13:27

Günde 10 öğün yemek yemeniz gerekebilir! Uzmanlar 'kilo vermeye çalışanlar denemeli' diyerek açıkladı

Sağlıklı ve düzenli beslenmenin olmazsa olmazının günde 3 öğün sağlıklı yiyecekler tüketmek olduğu herkes tarafından artık net bir şekilde bilinirken bazı diyetisyenler ezber bozan bir rapor paylaştı. Buna göre; bazı insanların özellikle de kilo vermeye alışanların günde 6 ila 10 öğün yemek yemeyi denemesi gerekiyor. Uzmanlar, daha sık ama daha küçük öğünler tüketmelerinin bazıları için daha iyi olabileceğini belirtiyor. Daha sık yemek yemenin metabolizmayı uyardığı da vurgulanıyor.

Kadin 2024-02-12 10:05:51

Galatasaray forması da giymişti! Restoranda yemek yerken hayatını kaybetti... Milojevic'in ölümünü 'yıkılmış durumdayız' diyerek duyurdular

Bir dönem Türkiye'de Galatasaray da forması giyen Sırp basketbolcu Dejan Milojevic, 6 yaşında hayatını kaybetti. Eski sırp basketbolcunun, bir restoranda yemek yediği sırada kalp krizi geçirdiği öğrenildi. Hastaneye kaldırılan Milojevic, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Galatasaray'dan başsağlığı mesajı geldi.

Spor 2024-01-18 10:45:11

MasterChef ödül oyununu kim kazandı? MasterChef All Star 100.000 TL büyük ödül kimin oldu? Gergin anlar

MasterChef All Star ödül oyunu bu akşam yine heyecanla beklendi. Büyük ödül için kabak verilen yarışmacılardan 9 çeşit yemek yapmaları istendi. Yarışın sonunda bir yarışmacı 100.000 TL büyük ödülün sahibi oldu. Yarışmayı kimin kazandığı, büyük ödülü hangi yarışmacının aldığı izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki, MasterChef ödül oyununu kim kazandı? 6 Ekim MasterChef All Star 100.000 TL büyük ödül kimin oldu?

Magazin 13-10-23 21:22

'Şırdan' videosu viral olan MasterChef Mehmet'e 'kara liste' şoku! Tam 6 ay sürecek

MasterChef yemek yarışmasıyla ün kazanan ve 'Şırdancı Mehmet' olarak tanınan Mehmet Sur, THY uçağında göğsünden şırdan çıkarıp yediği videoyla çokça konuşulmuştu. THY'den Mehmet Sur ile ilgili karar geldi.

Magazin 21-06-23 15:37

Kahramanmaraş'ta konteyner kentte yemek yarışması yapıldı

"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen 6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş'ta "Afşin Lezzeti Arıyor Yemek Yarışması" düzenlendi.

Yurthaber 08-06-23 13:39

Gönüllü aşçılar deprem bölgesinde 3 aydır 3 öğün yemek çıkarıyor

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana depremlerin ardından kente gönüllü gelen Beyoğlu Belediyesi aşçıları, yaklaşık 3 aydır afetzedeler için yemek hazırlıyor.

Yurthaber 03-05-23 11:59

Ramazanda kurdukları aşeviyle Bursa'dan Malatya'ya gönül köprüsü oldular

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Bursa Şubesi gönüllüleri, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen Malatya'nın Doğanşehir ilçesi kırsalında ramazanda günlük yaklaşık 2 bin kişiye sıcak yemek hizmeti sunuyor.

Yurthaber 13-04-23 12:19

ABD merkezli yardım kuruluşu, Adıyaman'da günde 20 bin depremzedeye yemek ulaştırıyor

ABD merkezli uluslararası yardım kuruluşu World Central Kitchen mensupları, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Adıyaman'da günde 20 bin kişiye iftarda sıcak yemek, sahurda kumanya dağıtıyor.

Yurthaber 31-03-23 12:33

Kahramanmaraş'ta cami bahçesine kurulan aşeviyle 3 bin depremzedeye yemek ikramı

"Asrın felaketi" olarak nitelenen 6 Şubat'taki depremlerin ardından Ağrı'dan gönüllü olarak Kahramanmaraş'a gelen 4 aşçı, yıkılan caminin bahçesinde kurulan aşevinde her gün 3 bin depremzede için yemek hazırlıyor.

Yurthaber 31-03-23 10:47

MasterChef şampiyonu Uğur Kardaş serbest bırakıldı! İlk açıklamayı sosyal medya hesabından yaptı

MasterChef şampiyonu Uğur Kardaş sosyal medyada yemek tarifleri paylaşıyor. 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremler sonrası deprem bölgesinden paylaşım yapan Uğur Kardaş sevk edildiği mahkemece, "Halkı Yanıltıcı Bilgiyi Alenen Yayma" suçundan tutuklanmıştı. Serbest bırakılan Kardaş, sosyal medyadaki takipçilerine seslendi.

Magazin 28-03-23 21:34

Türk Kızılay Malatya'da 39 STK ile depremzedelere sıcak yemek veriyor

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Malatya'da Türk Kızılay, depremzedeler için 39 sivil toplum kuruluşu (STK) ile iş birliği yaparak günlük 350 bin kişilik sıcak yemek dağıtıyor.

Yurthaber 28-03-23 11:35

Gölbaşı'nda Esenler Belediyesinin oluşturduğu konteyner kente 1200 kişi yerleşti

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde konteyner kent kuran Esenler Belediyesi, sosyal yardım marketi ve yemek faaliyetleriyle de depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılıyor.

Yurthaber 28-03-23 11:06

Adana’da ağır hasarlı binaya yemek siparişi götüren kurye böyle isyan etti! “35 TL’ye canımı mı vereyim?”

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde 9 saat arayla meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki depremler 11 ilde etkili olmuştu. Şiddetli depremlerin ardından yüz binlerce bina yerle bir olurken çoğu yapı ise hasar aldı. Depremlerden etkilenen illerden biri olan Adana’da ağır hasarlı bir binaya yemek siparişi götüren kuryenin isyanı gündem yaratmayı başardı.

Trend 25-03-23 11:37

Tokat Belediyesi Gölbaşı'ndaki 3 bin depremzedeye günlük yemek hazırlıyor

Tokat Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde, günlük 3 bin kişiye yemek hizmeti sunuyor.

Yurthaber 21-03-23 10:51

Mardin'de kazanlar kentte misafir edilen depremzedeler için kaynıyor

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen illerden gelerek, Mardin'de yakınlarının yanında kalan, kiralanan ya da kullanımlarına tahsis edilen evlerde yaşamlarını sürdüren depremzedelere her gün sıcak yemek desteği sunuluyor.

Yurthaber 20-03-23 11:06

Malatya'da depremzedelere günde 10 bin kişilik sıcak yemek dağıtıyorlar

Umut Kervanı İnsani Yardım Vakfı, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen illerde afetzedelere sıcak yemek ikramında bulunuyor.

Yurthaber 07-03-23 11:50

'Bugün ne pişirsem?' diyenlere lezzet dolu öneriler! İşte 6 Mart yemek menüsü

'Bugün ne pişirsem?', 'Akşama ne yemek yapsam?' diye düşünmek hem vakit alıcı hem de yorucu. Sizin de her gün aklınıza aynı yemekler geliyorsa ya da farklı tarifleri denemek istiyorsanız 'Bugün ne pişirsem?' serimiz ile her gün birbirinden leziz tarifleri derlediğimiz içeriğimize göz atabilirsiniz. İşte 6 Mart yemek menüsü...

Yemek 06-03-23 12:14

Hatay Dörtyol'daki meslek lisesi depremzedelerin ihtiyaçları için seferber oldu

Hatay'ın Dörtyol ilçesindeki Recep Atakaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen afetzedeler için yemek pişiriliyor, temizlik malzemesi üretiliyor.

Yurthaber 28-02-23 13:59

Altındağ Belediyesi depremden etkilenen Arsuz'da günlük 2 bin kişiye yemek veriyor

Ankara'nın Altındağ Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen Hatay'ın Arsuz ilçesinde evleri yıkılan veya hasar gören, evlerini terk etmek zorunda kalan ailelerin barındığı Arsuz Expo Fuar Alanı'nda günlük 2 bin kişiye yemek hizmeti sunuyor.

Yurthaber 28-02-23 11:29

Gamze Özçelik depremzedeler için kolları sıvadı! Özçelik, ilk günden beri afet bölgesinde!

Gamze Özçelik, 6 Şubat gecesi gerçekleşen Kahramanmaraş depremlerinde ilk günden beri sahada yardım çalışmalarını devam ettiriyor. Eski manken ve oyuncu Gamze Özçelik, kurucusu olduğu Umuda Koşanlar Derneği ile ülkemizde yaşanan deprem felaketinden sonra da depremzedelere yemek yapıp dağıtırken görüntülenmişti. Özçelik şimdi de deprem bölgesinde konteyner yaptırmaya hazırlanıyor.

Magazin 26-02-23 23:56

Akhisarlı öğrencilerin mutfağı 6 bin depremzedeye yemek hizmeti veriyor

Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Zeynep Gülin Öngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2 seyyar mutfağı ile deprem bölgesinde yaklaşık 6 bin depremzedeye yemek hizmeti sunuyor.

Yurthaber 16-02-23 15:06

Depremzedeler için günlerdir afet bölgesinde yemek yapan şef Mehmet Yalçınkaya'yı kızdıran yorum!

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkez üssü meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremler 10 ilde büyük yıkıma sebep oldu. MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya acı görüntüler sonrası ekibini toplayıp sahra mutfağı kurdu. Günlerdir afet bölgesinde olan Mehmet Şef gelen bir yorumla çileden çıktı.

Magazin 14-02-23 10:56

'Bugün ne pişirsem?' diyenlere 6 Şubat yemek menüsü tarifleri

'Bugün ne pişirsem?', 'Akşama ne yemek yapsam?' diye düşünüyorsanız doğra adrestesiniz. Birbirinden leziz tarifleri derlediğimiz yemek menüsü serimiz sayesinde en iyi yemek tariflerini hemen bulabilirsiniz. İşte birbirinden leziz 6 Şubat yemek menüsü tarifleri...

Yemek 06-02-23 13:04

6 Şubat'ta başlıyor! Okul öncesi eğitimde haftada 5 gün ücretsiz yemek verilecek

2022-2023 eğitim öğretim yılı 2. dönemi itibarıyla 5 milyon öğrenci için kademeli olarak hayata geçirilecek ücretsiz yemek uygulamasına ilişkin hazırlıklar tamamlandı. Okul öncesinde haftada 5 gün "ücretsiz yemek" uygulaması ise 6 Şubat'ta başlayacak.

Egitim 04-02-23 15:31

Uşak’ta okul öncesi öğrencilere haftada 5 gün ücretsiz yemek verilecek

Uşak Milli Eğitim Müdürlüğü il genelinde eğitim gören okul öncesi öğrencileri için haftada 5 gün "ücretsiz yemek" uygulaması için hazırlıkların tamamlandığını ve 6 Şubat Pazartesi günü yemek dağıtımına başlanacağını duyurdu.

Yurthaber 03-02-23 10:00

Giresun’da 23 bin 255 öğrenciye ücretsiz yemek verilecek

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulamaya koyulan ücretsiz yemek hizmetinden, 6 Şubat itibariyle okul öncesi öğrencileri ve taşımalı öğrenciler de faydalanacak.

Yurthaber 01-02-23 15:05

Survivor'dan dönen Berdan Mardini hunharca yemek yedi! ''Böcek ve yılanın kalorisi çok düşük''

Açlığa ve sıcaklığa dayanamadığı için Survivor 2023'ten çekilen Berdan Mardini Türkiye'ye gelir gelmez kendini yemek yemeğe verdi. 15 günlük Survivor macerasında 6 kilo veren Mardini 'nin hunharca yemek yediği görüntüler sosyal medyanın diline düştü...

Magazin 28-01-23 14:18

Survivor kamera arkasında yemek var mı? Berdan Mardini 15 günde 6 kilo verdi! Cırcır oldum

Survivor kamera arkasında yarışmacılara yemek verilip verilmediği her sezon merak edilir. Yarışma şartlarına dayanamayan ve adadan ayrılan Berdan Mardini 15 günde 6 kilo verdiğini söylerken iddialara dair de konuştu.

Magazin 26-01-23 10:13

Mardin'de lüks cipe düzenlenen silahlı saldırıda ölen 5 kişinin son görüntüleri ortaya çıktı! Dakikalar önce dinlenme tesisinde yemek yemişler

Mardin'de dün gece saatlerinde yabancı plakalı bir cipe düzenlenen silahlı saldırıda ölenlerin sayısı 5'e yükseldi. Korkunç saldırının ardından ise polisin yaptığı operasyonla 6 şüpheli yakalandı. Annesini, babasını ve kız kardeşini kaybeden Muyesser Abdullah Salih, "Kardeşimin evi Samsun'da. Onu ziyarete gidiyorlardı. Hiç kimseyle aramızda husumet yoktu" dedi. Hayatını kaybeden ve akraba olan 5 Irak vatandaşının saldırı öncesi dinlenme tesisinde çektirdikleri son fotoğraf da ortaya çıktı.

Haber 20-01-23 00:05

Özel okullar %100 zam için her yolu deniyor ama... Öğretmenler böyle isyan etti: 'Hafta sonu bile çalışıyorum maaşım 6 bin TL!'

Son dönemin en çok tartışılan konuları arasında özel okul ücretleri var, bazı özel okullar %100 zam için her yolu deniyor. Milli Eğitim Bakanı Özer, özel okul ücretlerinde tavan zam oranının %65 olduğunu açıklamıştı. Yemek ücretleriyle, servis ücretleriyle bu tavanı delmek için her yolu deneyen özel okullar, öğretmenlerine maaş vermekten çekiniyor.

Finans 10-01-23 07:57

Kedi 'Çiko' görenleri şaşırtıyor! Yaşıtlarından 'farklı bir hale' gelince sahibi çareyi bunda buldu: Hala yiyeyim diyor

Elazığ’da hobileri yemek yemek ve uzanıp televizyon izlemek olan 2 yaşındaki kedi Çiko görenleri gerçekten şaşırtıyor. Çiko'nun kilosu kendi yaşıtlarının üstünde. Çiko normalin 3 katını yiyip 9 kiloya ulaşınca sahibi çareyi kedisini diyete başlatmakta buldu. Şimdiye kadar 700 gram zayıflayan kedinin diyetle arasının iyi olmadığı öğrenildi. Sahibi ise "Niyetimiz 6 buçuk -7 kilo bandına çekmek. Tabi kendisinin de biraz istikrarlı olması ve diyet konusunda bize yardımcı olmasını bekliyoruz" dedi.

Haber 08-01-23 10:44

'Bugün ne pişirsem?' diyenlere parmakları bile yedirtecek tarifler! İşte 6 Ocak yemek menüsü!

'Bugün ne pişirsem?' diye düşünüyorsanız en leziz tarifleri haberimizde bulabilirsiniz. Yemek programlarında yapılan ve evde denendiğinde çok sevilen tariflerden 6 Ocak yemek menüsü oluşturduk. İşte deneyenlere parmaklarını bile yedirtecek tarifler! 6 Ocak yemek menüsü...

Yemek 06-01-23 16:16

Akşener'den Erdoğan'ın sözüne gönderme: Sen nasıl devrimcisin kardeşim

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener katıldığı Youtube programında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'muhafazakar devrimci' sözlerine gönderme yapan Akşener, ilkokul öğrencilerine bedava yemek tekliflerinin reddedildiğini belirterek, "Siz nasıl devrimcisiniz kardeşim" dedi. Akşener ayrıca son günlerin en çok konuşulan konusu, 6 yaşındaki küçük kız çocuğuna istismarla ilgili de sert ifadeler kullandı.

Haber 09-12-22 20:23

Sinop’ta 7 bine yakın öğrenci ücretsiz yemek hizmeti alıyor

Sinop’ta yatılı ve taşımalı eğitim gören öğrencilerden 6 bin 799’una ücretsiz yemek veriliyor.

Yurthaber 09-12-22 14:08

MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı, eleme adayları kimler? 6 aralık Salı MasterChef'te dokunulmaz olan yarışmacı...

MasterChef'te haftanın ilk takım oyunu 6 Aralık Salı akşamı oynandı. Dünya mutfağından pilav tarifleri yapan yarışmacılar ile dokunulmazlığı alan takım netleşti. MasterChef Türkiye yemek yarışmasında dokunulmazlığı alan takımdan sonra kaybeden takımın yarışmacıları arasından eleme adayları seçiliyor. Peki, MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı, eleme adayları kimler? İşte detaylar...

Magazin 07-12-22 07:54

'Bugün ne pişirsem?' diye soranlara enfes yemek tarifleri! İşte 6 Aralık yemek menüsü

'Bugün ne pişirsem?' diye soruyorsanız ama aklınıza hep aynı yemek tarifleri geliyorsa bu haberde yer alan yemek tariflerinden fikir alabilirsiniz. Sizler için en leziz yemekleri bir araya getirip yemek menüsü oluşturduk. İşte 6 Aralık yemek menüsü...

Yemek 06-12-22 12:15

'Bugün ne pişirsem?' diye soranlar için leziz tarifler! İşte 6 Kasım yemek menüsü

Menü fikri bulmak zaman zaman zor olabiliyor. Mutfapa giren birçok kişi 'Bugün ne pişirsem?' sorusuna yanıt arıyor. 'Bugün ne pişirsem?' diye soranlar için leziz tariflere haberimizde yer verdik. İşte 6 Kasım yemek menüsü...

Yemek 06-11-22 16:42

Sosyal medya fenomeni Daisy Keech, üstsüz paylaşımıyla takipçilerinden tam not aldı

Sosyal medya fenomeni ve fitness modeli olan Daisy Keech, 6 milyon takipçisiyle cesur pozlarını paylaşmaya devam ediyor. Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan Keech, son olarak yaz tatilinde çıplak bir şekilde yemek yediği pozunu paylaşarak toplumsal tabuları yıkmıştı. Fenomen isim şimdi ise üstünü çıkartarak ayna karşısında bir pozunu paylaştı.

Trend 17-09-22 11:24

MasterChef dokunulmazlık oyununu kim, hangi takım kazandı? 6 Eylül 2022 MasterChef eleme adayları kim oldu?

MasterChef Türkiye'de haftanın ilk takım oyunu gerçekleşti. İlk turda tavuk konseptinde yemek yapan yarışmacılar ile dokunulmazlığı alan takım belli oldu. İkinci turda ise adaylar en iyi perde pilavı tarifini yaparak bireysel dokunulmazlık mücadelesi verdiler. 6 eylül 2022 MasterChef Türkiye'de gecenin sonunda eleme adayları belli oldu. Peki, MasterChef takım oyununu kim kazandı? 6 Eylül MasterChef'te dokunulmazlığı kazanan ve haftanın ilk eleme adayları...

Magazin 07-09-22 09:09

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım, Trabzon'da partililere hitap etti:

"Cumhur İttifakı'nı biz, 6'lı masa gibi restoranlarda, parti genel merkezlerinde yemek yiyerek kurmadık. Biz Cumhur İttifakı'nı Genelkurmay'ın önünde, Kızılay'da kurduk 15 Temmuz gecesi"

Yurthaber 03-09-22 17:26

MASTERCHEF'E İLK VEDA EDEN İSİM! 28 Ağustos 2022 Masterchef kim elendi? Masterchef Türkiye'de bu hafta hangi isim gitti?

Masterchef Türkiye'de ilk elenen isim belli oldu. Masterchef yemek yarışması programı heyecanlı bir haftayı geride bırakarak ilk eleme gecesini gerçekleştirdi. Eleme potasına çıkan 6 Masterchef yarışmacısı kıyasıya mücadele etti. İlk turun ardından kalan son 3 yarışmacı 2. tur ile bir kez daha mücadele etti. Gecenin sonunda bir isim Masterchef Türkiye 2022 ilk elenen isim seçildi. Peki, 28 Ağustos 2022 Masterchef kim elendi? Masterchef Türkiye'de bu hafta hangi isim gitti?

Magazin 29-08-22 09:30

MasterChef 2022 Melih Berkay Gündüz kimdir? MasterChef Melih kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

MasterChef 2022 Melih Berkay Gündüz kimdir? sorusu gündemde yer alıyor. Ekranların sevilen yemek yarışması programında ana kadro düelloları devam ediyor. 6 Ağustos 2022 Cumartesi akşamı yayınlanan bölümde ana kadroya kalan Melih Berkay Gündüz, izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Peki MasterChef Melih kimdir? MasterChef ana kadro yarışmacısı Melih nereli, evli mi, kaç yaşında, mesleği ne? İşte MasterChef 2022 ana kadro 6. ve son önlüğü alan yarışmacısı Melih Berkay Gündüz...

Magazin 07-08-22 09:31

AVM otoparkında merdiven altı üretim! Su, yemek kapları ve kafesleri küf kaplamış

Ankara'da 14 Temmuz'dan itibaren vitrinde hayvan satışının yasaklandığı pet shoplarda yapılan denetimlerde uygunsuz koşullarda merdiven altı üretim yapıldığı belirlendi. Bir AVM'nin otoparkında tutulan kedilerin su, yemek kapları ve kafeslerinin küf kapladığı görüldü. Pet shop sahibine 6 bin 129 TL para cezası uygulandı, 3 cins kediye el konuldu. Yetkililer katalog üzerinden kedi-köpek alacak kişilerin, dikkatli olmasını istedi.

Haber 29-07-22 11:36

Restoranda yedikleri yemek zehir olmuştu! Ece'nin otopsi raporu hala çıkmadı

Belçika'da oturan tatil için ise İzmir'e gelen ailenin restorandaki yedikleri yemek zehir olmuş, yemek sonrası 6 yaşındaki Ece ölürken, 4 yaşındaki Ege ölümden dönmüştü. Ece'nin ölüm nedeni 'belirsiz' olarak kayda geçerken detaylı otopsi sonucu ise hala çıkmadı. Aradan geçen 3 ayda hala rapor bekleyen aile, duruma isyan etti. Acılı anne, "Otopsi raporu hala çıkmadı. 3 ay oldu artık sonuçlanmasını istiyorum. Yetkililere sesleniyorum. Suçlular varsa, cezalandırılmasını istiyorum'' dedi.

Haber 12-07-22 12:15

Türk Kızılay sel bölgelerinde 6 günde 25 bin kişilik sıcak yemek dağıttı

Türk Kızılay Afet Yönetimi Genel Müdürü İbrahim Özer: - "25 bin kişilik sıcak yemek hizmetine ulaştık. Günlük ortalama 4 bin kişilik bir rakama denk geliyor" - "Ankara'dan intikal eden psikososyal ekiplerimiz var, bunlar da 2 ayrı noktadan hareket ediyorlar. Sahada sosyal inceleme yaparak, özellikle afetten sonra hangi ihtiyaçlar ortaya çıkacaksa onları tamamlamak üzere çalışıyoruz"

Yurthaber 30-06-22 11:08

Restoranda yedikleri yemek zehir olmuştu! Ege'den annesine acı soru: Ablam nerede?

İzmir'de 13 Nisan'da meydana gelen olayda Ece Melisa ve kardeşi Ege restoranda yedikleri yemek sonrası rahatsızlanmış olay sonrası 6 yaşındaki Ece hayatını kaybetmişti. Yoğun bakımda makinelere bağlı tedavi gören kardeşi Ege'nin ilk sorusu ablasının 'nerede' olduğu oldu. Acılı anne Hasret Mercankaya, ''Nasıl cevap vereceğimi bilemedim. Ece'nin babaannesiyle gezmeye gittiğini söyledim" dedi. Ece Melisa'nın ön otopsi raporunda ölüm nedeni, 'belirsiz' olarak kayda geçti.

Haber 07-06-22 10:21

Ece Melisa restorandaki yemek sonrası hayatını kaybetmişti! Kardeşi Ege'nin sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme

Belçika'dan tatil için Didim'e gelip İzmir'de bir restoranda yemek yiyen aileden anne Hasret Mercankaya ile çocukları 6 yaşındaki Ece Melisa ve 4 yaşındaki Ege rahatsızlanmıştı. Anneyle çocuklarına gittikleri hastanede tanı konulamadı. Ece Melisa'nın ölümü herkesi yasa boğdu ve ölüm nedeni kayıtlara 'belirsiz' olarak geçti. Anne Hasret Mercankaya iyileşirken, tedavi altına alınan Ege'nin sağlık durumuyla ilgili yeni bilgiler geldi.

Haber 30-05-22 16:35