Ali Nazik Tarifi Haberleri

Cami imamını okla vurmuştu! Saldırganın yeni görüntüleri ortaya çıktı! İmam eşi konuştu

Bağcılar'daki Necattin Camii'nde imamı okla vurarak omzundan vuran saldırganın yeni görüntüsü ortaya çıktı. Camiye gidiş anı ortaya çıkan saldırgan hakkında İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya açıklamada bulundu. İmamın eşi ise, açıklamayı alıntılayarak, eşinin durumu hakkında bilgi verdi.

Haber 2024-07-26 13:14:32

En yakın arkadaşım dediği Mehmet Şimşek'e veryansın etti: Tek yaptığı sağdan soldan para bulmak!

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek hakkında çok çarpıcı bir çıkışa imza attı. Mehmet Şimşek'i "en yakın arkadaşı" olarak tanımlayan Babacan "Şu anda sadece yaptığı, sağdan soldan para bulmak" ifadeleriyle dikkat çekti.

Finans 2024-07-26 10:19:57

41 ilde 82 şüpheli yakalandı! Yasa dışı bahis, sanal alemde iğrenç müstehcenlik...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın açıklamasına göre Elazığ ve Bingöl merkezli 41 ilde düzenlenen Siberağ-2 operasyonlarında 82 şüpheli yakalandı.

Haber 2024-07-26 08:10:22

TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu meğer Fenerbahçe Başkanı Ali Koç için talimat vermiş!

TFF'de yeni başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Kulüpler Birliği'ne yeniden başkan seçilen Ali Koç için çalışanlarına bir talimat geldi. İşte detaylar...

Spor 2024-07-25 18:34:00

Yeni görüntüler ortaya çıktı! AK Parti Bilecik vekili Halil Eldemir, DEM Partili Ali Bozan'ı adeta yere serdi

TBMM'de dün gerçekleşen yumruklu kavganın yankıları devam ediyor. AK Partili eski bakan Adil Karaismailoğlu'nun yumruk attığı DEM Partili Ali Bozan'ın AK Parti Bilecik vekili Halil Eldemir tarafından yere düşürülme görüntüleri ortaya çıktı.

Haber 25-07-24 12:32

Ünlü iş insanı tekne kazasında ölmüştü! Yerine geçecek isim belli oldu

Ünlü iş insanı ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar’ın tekne kazası sonucu yaşamını yitirmesinin ardından ATSO'ya başkanlık edecek yeni isim belli açıklandı. ATSO’nun yeni başkanı Yusuf Hacısüleyman oldu.

Finans 25-07-24 07:36

Meclis'te gergin anlar! DEM ve AK Partili vekiller arasında kavga çıktı: Karaismailoğlu, DEM'li vekile yumruk attı

TBMM'de yine tansiyon yükseldi. Kürsüde bulunan DEM Milletvekili Ali Bozan, konuşma yaptığı sırada "AK Parti hırsızdır" deyince ortalık karıştı. AK Partili vekillerin de karşılık verdiği olay, fiziki kavgaya dönüştü. Kavgada eski bakan ve AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, DEM Parti Mersin Milletvekili Ali Bozan’a yumruk attı.

Manşet 24-07-24 18:22

Bakan Yerlikaya duyurdu: Rusya'da bombalı saldırı düzenleyen terörist Bodrum'da yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Rusya'da bombalı saldırı düzenleyen terörist Bodrum'da yakalandı" ifadelerine yer verdi. Yerlikaya operasyonu yöneten ekibi de ayrıca tebrik etti. İşte detaylar...

Haber 24-07-24 17:43

Ali Koç yeniden Kulüpler Birliği Başkanı seçildi

Kulüpler Birliği toplantısı sona erdi. Toplantı sonunda Ali Koç yeniden başkan seçildi. Yönetim Kurulu üyeleri ise Fatih Saraç, Murat Sancak, Murat Özkaya, İbrahim Turgut, Mehmet Sepil, Yüksel Yıldırım, Göksel Gümüşdağ ve Sinan Boztepe oldu.

Spor 24-07-24 16:26

Cami imamını okla vurdu! Omzuna saplandı... Bağcılar'da korkunç olay

İstanbul Bağcılar'da cami imamıyla tartışan kişi, okla imamı vurdu. Sağlık ekipleri omzuna saplanan okla yaralanan imamı ambulansla hastaneye götürdü. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada, "Şahıs 'Kasten Yaralama' suçundan işlem yapılmak üzere gözaltına alınmıştır." ifadelerine yer verdi.

Haber 24-07-24 15:58

Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz Bali'ye gitti! Sevgilisine verdiği pozları paylaştı

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil ve uzun süredir beraber olduğu sevgilisi Yiğit Poyraz ile Bali'ye gitti. Tatilde sevgilisini bol bol poz veren Erbil o anları paylaşmayı da ihmal etmedi.

Magazin 24-07-24 14:06

Mourinho ilk maçını kazandı Dzeko şov yaptı ama hedefte büyük umutlarla transfer edilen Livakovic var! Ağır sözler: Uğraşmaya değmez

Şampiyonlar Ligi gruplarına katılma mücadelesi veren temsilcimiz Fenerbahçe, dün akşam İsviçre temsilcisi Lugano'yu deplasmanda 4-3 mağlup ederek tur kapısını araladı. Boşnak golcü Dzeko'nun yıldızlaştığı maç sonrasında Serdar Ali Çelikler'in Livakovic yorumu gündem oldu. İşte Mourinho'nun ilk sınavının detayları...

Spor 24-07-24 14:05

Tefecilikle 1 milyon 200 TL'lik malvarlığı! Balıkesir'de düğmeye basıldı, hepsine el kondu

Balıkesir'de Kuyu-12 operasyonu düzenlendi. Elebaşılığını Cemil Ay ve Ali Ay'ın yaptığı tefeci organize suç örgütü çökertildi. Operasyonda suçtan ele geçirilen malvarlığının değeri dudak uçuklattı.

Haber 24-07-24 07:58

Son dakika | Mersin'deki skandal halaya katılanların kimlikleri belirlendi! Terörist elebaşı için sloganlar atmışlardı

Son dakika haberi: Mersin'deki skandal 'terör halayı' görüntülerinin yankıları sürüyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya olayla ilgili son gelişmeyi duyurdu. Kimlik tespitleri yapılan şüphelilerle ilgili detayları açıklayan Yerlikaya, şüphelilerin yakalandığı anların görüntülerini de paylaştı.

Haber 23-07-24 14:37

Rakibi çok ağır konuştu! Ali Babacan'ı küplere bindirecek sözler: Hepsi böyle, hepsi diktatör!

DEVA Partisi'nde liderlik yarışı sert başladı. Ali Babacan'ın koltuğuna talip olduğunu açıklayan Genel Sekreter Yardımcısı Salih Efe Babacan'a ağır suçlamalarda bulundu. Babacan'ın "bir grup tarafından kümelendiğini" öne süren Efe, merkez sağ partiler hakkında "Hepsi böyle, hepsi diktatör. Dışarıdan çok demokrat görünürler ama merkez sağ partilerin geleneği böyledir, kimse onlara karşı çıkamaz" sözleriyle dikkat çekti.

Haber 23-07-24 10:00

16 ilde düğmeye basıldı: Narkoçelik-28'de 40 tutuklama

16 ilde uyuşturucu operasyonları düzenlendi. Operasyonlar kapsamında 40 kişi tutuklandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya detayları paylaştı.

Haber 23-07-24 08:07

Bici bici tarifi: Bici bici nasıl yapılır?

İsmi Adana şehri ile özdeşleşmiş olan bici bici hem lezzeti hem de ferahlatıcı etkisi ile bilinen ve sevilen bir tatlıdır. Yapımı da son derece kolay olan bici biciyi siz de kolaylıkla yapabilir, ünlü lokantaların menülerinde bile yer alan bu lezzeti sofralarınıza getirebilirsiniz.

Yemek 23-07-24 01:22

Karpuz reçeli tarifi: Karpuz reçeli nasıl yapılır?

Yaz aylarının bunaltıcı sıcaklarına karşı lezzetli bir serinletici olan karpuz, hem çeşitli içecekler ve salatalarda yer alabilen bir meyve olmasının yanı sıra kahvaltı sofralarını renklendiren bir reçel olarak da tüketilebilir. İşte tadına doyamayacağınız karpuz reçeli tarifi!

Yemek 23-07-24 00:59

Limonlu kurabiye tarifi: Limonlu kurabiye nasıl yapılır?

Çay kahve sohbetlerinize eşlik edecek ya da aniden gelen tatlı krizlerinizde yardımınıza koşacak bu limonlu kurabiye tarifimizi çok sevecek ve hep yapmak isteyeceksiniz. Uzun süre taze kalabilen bu kurabiyeleri hep elinizin altında tutacaksınız. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 23-07-24 00:48

Affogato tarifi: Affogato nasıl yapılır?

İtalya mutfağından tüm dünyaya yayılan enfes bir kahve tarifimiz var: Affogato. Bu tarif kahveye bambaşka bir boyut getirmekle kalmıyor sıcak yaz günlerinin bunaltıcı etkisinden de sizi koruyor. Serinletici etkisi ve damak çatlatan lezzeti ile işte affogato tarifi!

Yemek 23-07-24 00:33

Ayran aşı çorbası tarifi: Ayran aşı çorbası nasıl yapılır?

Ayran aşı Evliya Çelebi’nin seyahatnamesinde dahi yer bulmuş olan Türk mutfağına has özel bir çorbadır. En büyük özelliği ise soğuk olarak tüketilmesi ve servis edilmesidir. Özellikle yaz günlerinin en çok tercih edilen lezzetlerinden biri olan ayran aşının yapımı ise oldukça kolaydır. İşte tarifi!

Yemek 23-07-24 00:18

Pestil tarifi: Pestil nasıl yapılır?

Türk mutfağına has, en geleneksel lezzetlerden biri olan pestil neredeyse tüm meyveler ile yapılabilir. Birkaç gün bekleme gerektiren pestil tarifi ise aslında son derece kolay ve pratiktir. aşağıdaki adımları uygulayarak siz de enfes bir atıştırmalık ve şifa deposu pestil yapabilirsiniz.

Yemek 23-07-24 00:09

Bulgurlu biber dolması tarifi: Bulgurlu biber dolması nasıl yapılır?

Özellikle yaz mevsiminin eşsiz lezzetlerinden biri olan zeytinyağlı biber dolması hem yapımı kolay hem de doyurucu lezzetlerden biridir. Sadece beyaz pirinç ile değil bulgur ile de yapılabilir. İşte bulgurlu biber dolması tarifi!

Yemek 22-07-24 23:54

Köz biber çorbası tarifi: Köz biber çorbası nasıl yapılır?

Her mevsim en tazesini bulabileceğiniz kıpkırmızı biberler ile salatalar, mezeler yapabileceğiniz gibi ziyafet sofralarınıza renk katacak bir çorba da hazırlayabilirsiniz. Köz biber çorbası tarifimizi ve gerekli olan tüm malzemeleri aşağıda görebilirsiniz.

Yemek 22-07-24 23:46

Pate tarifi: Pate nasıl yapılır?

Genel tanım olarak çeşitli kümes hayvanlarının ciğerlerinin yer aldığı et ezmesi olan pate, eşsiz bir lezzettir. Çeşitli malzemeler kullanılarak yapılan pate aslında bir tür hazırlama tekniği olarak da bilinir. Siz de aşağıda verdiğimiz pate tarifi ile lezzetli pateler hazırlayabilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 22-07-24 23:28

Ciğer mousse tarifi: Ciğer mousse nasıl yapılır?

Farklı bir hazırlama tekniği kullanarak yapılan mousse ya da mus, hem tatlı hem de tuzlu besinler için geçerli olan bir lezzettir. Farklı şekillerde hazırlanarak hafif kremsi ya da yoğun kıvamlı olabilir. Siz de sofranızda farklı sunumlar yapmaktan hoşlananlardansanız aşağıdaki ciğer mousse tarifimiz ile renkli ve lezzetli sofralar hazırlayabilirsiniz.

Yemek 22-07-24 23:15

Kol böreği tarifi: Kol böreği nasıl yapılır?

Hem kahvaltılarda hem diğer öğünlerde afiyetle yiyebileceğiniz aynı zamanda pratik yapım aşamalarına da sahip olan kol böreği tarifini mutlaka denemelisiniz. Bu böreği öğünlerinizde tüketebileceğiniz gibi çay sohbetlerinizde misafirlerinize de ikram edebilirsiniz.

Yemek 22-07-24 23:03

Gyoza tarifi: Gyoza nasıl yapılır?

Çin mantısı adıyla da bilinen gyoza, yapımı son derece kolay olan lezzetlerden biridir. Hem kıymalı hem de damak tadına ve beslenme tercihine göre patatesli olarak da hazırlanabilir. Siz de gyoza tarifine göre lezzetli bir sofra hazırlayabilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 22-07-24 22:42

Aşure tarifi: Aşure nasıl yapılır?

Aşure, geleneksel Türk mutfağının vazgeçilmez tatlarından biridir. Tarih boyunca birçok medeniyetin ortak değeri olan bu tatlı, bol malzemesi ve zengin lezzetiyle her kaşıkta farklı bir hikaye anlatır. Siz de aşağıdaki aşure tarifini kullanarak enfes bir aşure yapabilir, hem istediğiniz zaman tüketebilir hem de konu komşuya dağıtabilirsiniz.

Yemek 22-07-24 22:03

Bakan Yerlikaya duyurdu: Hz. Muhammed'e hakaret eden kişi gözaltında!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Hz. Muhammed'e hakaret ederek dini değerlere saldıran şahsın, "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan gözaltına alındığını duyurdu.

Haber 22-07-24 21:28

Özbek pilavı tarifi: Özbek pilavı nasıl yapılır?

Adı memleketinden gelen Özbek pilavı, hem lezzeti ile hem de pratik birkaç aşamadan oluşan yapımı ile birçok mutfakta pişen bir yemek. Siz de aşağıda yer alan tarife göre enfes bir Özbek pilavı hazırlayabilir, bu pilavı afiyetle tüketip yemek davetlerinizde misafirlerinize sunabilirsiniz.

Yemek 22-07-24 21:14

Yüksük çorbası tarifi: Yüksük çorbası nasıl yapılır?

Öğünleriniz ya da yemek davetleriniz için farklı bir çorba tarifi arıyorsanız yüksük çorbası tarifimizi mutlaka denemelisiniz. Mersin ve Adana şehirleri ile özdeşleşmiş bir lezzet olan yüksük çorbası enfes bir çorba olmasının yanı sıra çok da doyurucu.

Yemek 22-07-24 20:51

Çanakkale'de korkutan deprem! İstanbul, Balıkesir, Ayvalık, İzmir'de de hissedildi

Kandilli, Çanakkale'nin Ezine ilçesinde 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. AFAD'ın verilerine göre, Ezine'de saat 17.39'da 4.7 büyüklüğünde meydana geldi. Deprem İstanbul, Balıkesir, Ayvalık ve İzmir'de de hissedildi. Deprem sonrası AFAD'tan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan ve Çanakkale Valisi Ömer Toraman'dan açıklama geldi. Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür'de Çanakkale'deki depremle ilgili kritik açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Haber 22-07-24 17:48

Aman dikkat! Yaz sıcaklarında dondurma keyfi tadınızı kaçırmasın! Dikkatli olunmazsa sonucu kötü oluyor

Dondurma tüketimi hakkında uyarılarda bulunan Kulak Burun Boğaz Uzmanı Opr. Dr. Ali Rıza Gökduman, “Çok soğuk dondurma tüketimi, boğazda aniden bir soğuk şoku oluşturabilir ve bu da boğaz enfeksiyonlarına zemin hazırlayabilir. Bu nedenle, dondurma yerken yavaş yavaş ve küçük lokmalar halinde tüketmek önemlidir” dedi.

Haber 22-07-24 10:04

Mehmet Sepil Ali Koç'tan söz aldı, Göztepe Fenerbahçe'nin 2 ismini alıyor!

Süper Lig'de transfer çalışmaları sürerken İzmir ekibi Göztepe, Sarı-Lacivertliler'in iki ismine kancayı attı. İşte detaylar...

Spor 22-07-24 08:33

Son dakika | Elebaşları Tuncer Aslan! Tefeci örgüte darbe: 4 ilde düğmeye basıldı, onlarca şüpheli yakalandı

Son dakika haberi: Birçok ilde tefecilik yapan suç örgütüne 'Kuyu-11' ile darbe vuruldu. Elebaşılığını Tuncer Aslan'ın yaptığı çeteye operasyonun ayrıntılarını İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya paylaştı.

Haber 22-07-24 08:11

İstanbul'daki plajlardan acı haberler peş peşe geldi! Boğulma tehlikesi geçiren gençleri kurtarmak isterken hayatını kaybetti

İstanbul Sarıyer’deki Kısırkaya Plajı'nda boğulma tehlikesi geçiren gençleri kurtarmak için denize giren Ali Topçu, dalgalara kapıldı. Çevredekiler tarafından denizden çıkarılan Topçu, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Diğer yandan Şile'deki Doğancılı Plajı'nda denize giren 2 kardeş de hayatını kaybetti.

Haber 21-07-24 17:55

Ali Koç'un sabrı taştı... Mourinho'nun çok istediği Youssef En-Nesyri transferinde olay! Meğer imza atmamasının nedeni...

Yeni sezon öncesi transferlerine devam eden Fenerbahçe şampiyonluk hasretini dindirmek isterken, gol yollarında etkili bir ismi de kadrosuna katmak istiyor. Sarı-Lacivertliler'de listenin 1 numaralı ismi Youssef En-Nesyri olurken bu transfere dair beklenmedik bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Spor 21-07-24 08:48

Bir haftada 2 buçuk milyon araç! Çakar taktıran da var, hız ihlali yapan da...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 11-18 Temmuz tarihleri arasında yapılan araç denetimlerine ilişkin bilgi verdi. Buna göre 2 milyon 406 bin 651 araç denetlendi, 400 bin 980 araca-sürücüye işlem yapıldı.

Haber 21-07-24 08:16

CHP'den Doğu Perinçek'e çok sert tepki: Çeneni kes, haddini bil! Hadsiz herif!

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, katıldığı bir televizyon programında "Hiç kimse PKK'nın yanında olan bir partiyi Türkiye'nin başkenti Ankara'nın tepesine oturtmaz. Ne ordu razı olur, ne polis razı olur" sözleriyle CHP'yi hedef aldı. Bu sözler üzerine CHP'li Ali Mahir Başarır'dan çok sert tepki geldi: "Kandil'in püskülü! Çeneni kes, haddini bil! Hadsiz herif!"

Haber 21-07-24 07:53

2 yaşındaki oğlunu boğarak öldüren anne cezaevinde vicdan azabından intihar etti! Polise kendisi teslim olmuştu...Korkunç bir şey yaptım

Oğlunu boğarak öldürdükten sonra "Ben öldürdüm" diye bağıran bir anne tutuklanarak gönderildiği cezaevinde intihar etti. Olayın ardından 35 yaşındaki Ayesha Henna Ali isimli kadının annesi kızını, "Çocuğunu çok seviyordu ve onsuz bir dakika bile yaşayamazdı." diyerek savundu.

Trend 20-07-24 09:16

Bir suç örgütü daha çökertildi! Kuyu-10 operasyonunda 11 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Karabük merkezli 3 ilde düzenlenen "Kuyu-10" operasyonunda elebaşılığını Sezgin ve İmdat Yüksel'in yaptığı suç örgütünün çökertilerek, 11 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

Haber 20-07-24 08:52

Ali Koç'tan olay yaratan açıklamalar! ''Cumhurbaşkanımızın adını kullanıyorlar! Biz yanak sıktırmayız... Onlara son 48 saat verdim...

Bodrum Fenerbahçeliler Derneği, ’19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü’ dolasıyla Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç’un katılımıyla görkemli bir kutlama gecesine imza attı. Gecede konuşan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, “Siyasetin ismini, gücünü kullanıp yeri geldiği zaman Cumhurbaşkanımızın hiç haberi olmadan onun yetkisini gücünü kullanıp lobi yapıp istediği şekilde futbolu dizayn edenlere söylüyorum, sonunuza az kaldı." dedi.

Spor 20-07-24 08:14

Bakan Yerlikaya: 'Hiç kimse bizim aziz milletimize şekil yapamaz'

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Rize il Güvenlik Toplantısı sonrasına yaptığı açıklamada "Göreve başladığımız günden itibaren ulusal, uluslararası, bölgesel ve yerel adalete teslim etmiş olduğumuz organize suç örgütü sayısı 619'dur. Devam eden projelerimiz var. Adliyelerimizle beraber kararlıyız. Hiç kimse bizim aziz milletimize şekil yapamaz buna müsaade edemeyiz" dedi.

Haber 19-07-24 21:45

Evde kiraz sorbe tarifi: Evde kiraz sorbe nasıl yapılır?

Sıcak yaz günlerinde serinlemek için en kısa ve en lezzetli yol yaz meyvelerinden enfes sorbeler hazırlamak olabilir. Evde kiraz sorbe tarifimiz ile siz de ferahlatıcı bir lezzet hazırlayabilir ve misafirlerinize de sunabilirsiniz.

Yemek 19-07-24 21:04

Evde ananas sorbe tarifi: Evde ananas sorbe nasıl yapılır?

En sevilen tropikal meyvelerden biri olan ananas, marketlerde dilimli olarak da kolayca bulunabilen bir meyvedir. Ananas, farklı malzemeler ile bir araya gelerek ise sıcak yaz günlerinde ferahlatıcı bir sorbeye dönüşebilir. İşte evde ananas sorbe tarifi!

Yemek 19-07-24 20:50

Evde kayısı sorbe tarifi: Evde kayısı sorbe nasıl yapılır?

Yaz mevsiminin vazgeçilmez lezzetlerinden kayısı ile enfes ve yapımı son derece pratik bir sorbe yapabilirsiniz. Bu lezzetli tarif ile aynı zamanda yaz sıcaklarının bunaltıcı etkisinden de kurtulacak ve serinleyeceksiniz. İşte hem ferah hem lezzetli evde kayısı sorbe tarifi!

Yemek 19-07-24 20:42

Evde çilek sorbe tarifi: Evde çilek sorbe nasıl yapılır?

Mevsiminde taze çileklerle lezzetli ve serinletici bir sorbe hazırlayabilirsiniz. Aşağıda verilen malzemelerin miktarlarını kişi sayınıza göre artırarak daha fazla kişiye de sorbe servis edebilirsiniz. Evde çilek sorbe tarifimizin hazırlanışı da son derece kolay.

Yemek 19-07-24 20:32

Evde vişne sorbe tarifi: Evde vişneli sorbe nasıl yapılır?

Vişneye birkaç malzeme ekleyerek yaz sıcaklarının bunaltıcı etkisinden kurtaracak enfes bir sorbe hazırlayabilirsiniz. Yapımı da son derece kolay olan bu tarifi bir kere deneyince hep yapmak isteyeceksiniz. Şimdiden afiyet olsun. İşte evde vişne sorbe tarifimiz!

Yemek 19-07-24 20:23