Ay Tatlisi Tarifi Haberleri

Hakan Hatipoğlu yaptığı paylaşımla sevenlerini korkutmuştu! Eşinden açıklama geldi

Survivor'da adından sıkça söz ettiren Hakan Hatipoğlu geçtiğimiz ay düellonun final turunda elenmişti. Yarışmacı sevenlerini endişelendiren bir açıklama yapmış ve operasyon geçireceğini duyurmuştu. Hatipoğlu'nun sağlık durumu hakkında eşi Gizem Hatipoğlu açıklama yaptı.

Magazin 2024-05-22 16:06:45

Derbi sonrası herkes onu konuşmuştu! Astrolog Meral Güven'den yeni şampiyonluk tahmini: Kartlarım bastıra bastıra söylüyor!

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sonrası herkesin konuştuğu astrolog Meral Güven'den yeni şampiyonluk tahmini geldi. Derbideki 1-0'lık skor sonrası 14 ay önce yaptığı tahminle yeniden gündem olan Güven, "Kartlarım ısrarla üstüne bastıra bastıra söylüyor" diyerek hangi takımın şampiyon olacağını söyledi. Güven'in 'mucize şampiyonluk' çıkışı sonrası şimdi tüm gözler pazar akşamına çevrildi.

Spor 2024-05-22 15:49:04

Piyasalar yarına odaklandı! Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak! Beklenti anketlerinin hepsi o oranda birleşti! 'Ek TL sterilizasyon araçları' detayı!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın Mayıs ayı faiz kararı yarın belli oluyor. Dolar, altın, borsa yatırımcılarının takip ettiği karar öncesi ekonomistlerin de beklentileri belli oldu. Geçtiğimiz ay politika faizini sabit bırakan Merkez Bankası bu ay sürpriz bir karara imza atacak mı? İşte beklentiler...

Finans 2024-05-22 14:43:51

500 liraya yaklaştı, talepte gram azalma yok! Metrelerce kuyruk oluştu: ‘Yapılan zam çok değil…’

Türk kahvesinin fiyatında sadece geçtiğimiz ay yüzde 15’in üzerinde fiyat artışı yaşandı. 100 gram Türk kahvesinin fiyatı 46’TL’yi buldu. Ancak Türk lezzetine olan talepte gerileme görülmedi. Eminönü'ndeki tarihi kuru kahvecinin önünde kuyruklar yine sokaktan taştı. Vatandaşlar ise yapılan zamlar için dikkat çeken bir yorum yaptı.

Finans 2024-05-22 10:44:40

Yıllardır kullanıyorlardı! Evlerine gelen tebligatla büyük şok yaşadılar 'İkinci ödeme yapmamız gerekecek'

İstanbul Avcılar'da uzun süredir faaliyet gösteren fatura ödeme merkezinde faturalarını ödeyenler evlerine gelen elektrik, su ve doğalgaz kesme tebligatlarıyla şok yaşadı. 2 ay önce el değiştirdiği ve ruhsatsız olduğu öğrenilen iş yerini belediye ekipleri mühürledi. Çok sayıda kişinin fatura ücretlerini toplayan dolandırıcılar kayıplara karıştı, mağdurlar da karakola gidip şikayetçi oldu. Mağdurlar "Ödemeyi yaptık ve şimdi ikinci ödeme yapmamız gerekecek. Bu gibi yerler hiç güvenli değil" dedi.

Haber 22-05-24 10:13

Haberi Alper Gezeravcı verdi! 'Hazırlıklar bitti' diyerek duyurdu: 'Birkaç ay içerisinde...'

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı katıldığı bir etkinlikte "Sadece birkaç ay içerisinde kendi ülkemizin imkanlarıyla üretilmiş bir roket ve bu roketi uzaya taşıyan itki sistemiyle ilerde Ay’a erişmeyi planlıyoruz" dedi.

Haber 21-05-24 19:48

CHP'li Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar'a hapis cezası! 'Beni bu olaya dahil ettiler'

CHP'li Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar ile CHP İlçe Başkanı kardeşi Caner Aydar ve amcası Ertan Aydar hakkında mahkeme kararını verdi. "Beni bu olaya dahil ettiler" diyen Kadir Aydar'a 2 yıl 1 ay hapis cezası verildi.

Haber 21-05-24 17:39

Ceyhan Belediye Başkanı Aydar ve iki akrabasına tehdit suçundan hapis cezası

Belediye Başkanı Kadir Aydar ile CHP İlçe Başkanı olan kardeşi Caner ve amcası Ertan Aydar, "hukuki alacağın tahsili amacıyla tehdit" suçundan 2 yıl 1'er ay hapis cezasına çarptırıldı.

Yurthaber 21-05-24 15:12

Gelinim Mutfakta tavuklu çökertme kebabı tarifi! Leziz tavuklu çökertme kebabı nasıl yapılır?

Tavuklu çökertme kebabı tarifi akşam yemeğine tarif arayanlar için lezzetli bir seçenek. Orijinali kırmızı et ile yapılan çökertme kebabı tavuk ile de yapılabiliyor. Görsel bir şölen sunan tavuklu çökertme kebabı deneyenlerden tam puan alıyor. Peki, evde kolay çökertme kebabı nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 21-05-24 15:01

16 ay sonra ortaya çıkan 'sır' herkesi dehşete düşürdü! Kayalıktan düşmemiş, kocası iterek öldürmüş

Yalova'da fotoğraf çekmek için çıktığı kayalıktan düşerek hayatını kaybeden 34 yaşındaki Semiha S.'nin şüpheli ölümüyle ilgili şok bir gelişme yaşandı. Soruşturma derinleştiren 15 ay boyunda teknik ve fiziki takibe aldığı genç kadının kocası E.N.S.'yi gözaltına aldı. Karısını kayalıktan iterek öldürdüğü tespit edilen E.N.S., "Eşe karşı kasten öldürme" suçlamasıyla sevk edildiği hakimlikçe tutuklandı.

Haber 21-05-24 14:03

Şeyma Subaşı market sepetini koluna takıp sokakta turladı! 'Ibiza sezonu açıldı'

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı Mısırlı milyarder sevgilisi ile yaptığı evlilikle uzun süre gündemde kalmıştı. Mohammed Alsaloussi ile sadece 4 ay evli kalan Subaşı'nın adı boşanmanın ardından birçok isimle anıldı. Son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Subaşı şimdi de market sepetini koluna takıp sokakta turladı. O anlar kısa sürede gündem oldu...

Magazin 21-05-24 13:40

En pratik tatlı: Sultan sarması tarifi! Nefis sultan sarması nasıl yapılır?

Sultan sarması tarifi merak ediliyor. En pratik tatlılardan biri olan sultan sarması tarifini hızlıca hazırlayabilir ve servis edebilirsiniz. Görüntüsüyle adeta iştah açan sultan sarması tatlısı nefis tadıyla da oldukça beğeniliyor. Peki, sultan sarması nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte tarifi...

Yemek 21-05-24 10:44

Survivor'ın eski yarışmacısı Hakan Hatipoğlu'ndan hayranlarını endişelendiren haber! Şifayı ancak sen verirsin Allah'ım

Survivor'da adından söz ettiren Hakan Hatipoğlu geçtiğimiz ay düellonun final turunda elenmişti. Yarışmacı sevenlerini endişelendiren bir açıklama yaptı. Operasyon geçireceğini duyuran Hatipoğlu, sosyal medya hesabından da "Ameliyat sonrası inşallah beraberiz" notunu düştü.

Magazin 21-05-24 10:01

Son dakika: MTV borcunu ödemeyenler dikkat! Kamu alacaklarında gecikme faizi yükseltildi: Karar Resmi Gazete'de

Son dakika haberi... MTV ve vergi dahil birçok amme alacağı için uygulanan gecikme zammı oranı için yeni bir karar alındı. Kamu alacakları için gecikme zammı ve tecil faiz oranları yükseltildi. Buna göre kamu alacaklarında gecikme faizi oranları her ay için ayrı uygulanmak üzere yüzde 3,5’ten yüzde 4,5’e çıkarıldı. Bugünden itibaren amme alacaklarda tecil faizi de yıllık yüzde 48 oldu.

Finans 21-05-24 07:18
MTV

Kampta, piknikte sizi yarı yolda bırakmayacak Stanley termos indirimde

Hala kaliteli, dayanıklı, ömür boyu garantili bir termos edinmediyseniz bu haberimiz tam size göre! Geçen ay sadece Amazon'da 600 adetten fazla satılan 2,3 litrelik Stanley Klasik Vakumlu Çelik Termos indirime girdi. Kullanıcılarından tam not alan ürünü sizin için inceledik. İşte detaylar!

Haber 20-05-24 17:49

Araç satışında ‘7 Temmuz’ alarmı! ‘Zorunluluk doğdu’ diyerek açıkladılar: Yeni karar sonrası otomobilde zararına kampanya

7 Temmuz'da yürürlüğe girecek 'Genel Güvenlik Yönetmeliği ile otomobil satışlarında yeni döneme girilecek. GSR II regülasyonunda belirtilen donanımlara sahip olmayan araçlar 7 Temmuz’da itibaren satılamayacak. Kararın ertelenmesi için toplantı trafiğine giren otomobil sektörü temsilcileri, “Otomobilin 2 ay içinde satılması zorunluluğu doğdu. Markalar zararına kampanya yapıyor” ifadelerini kullandı.

Finans 20-05-24 09:31

Astrolog Meral Güven, 14 ay önce dün akşamı bilmiş! Tahminleri tek tek gerçek oldu, şampiyonu takımı da açıkladı: Mucizevi bir kutlama olacak!

Galatasaray'ı deplasmanda mağlup ederek şampiyonluk şansını son haftaya taşıyan Fenerbahçe, çok konuşulacak bir galibiyete ulaşırken; astrolog Meral Güven'ın Mart 2023'te yaptığı tahmin yeniden gündeme geldi. Şampiyonluk mücadelesinin son haftaya kadar devam edeceğini ve hatta Galatasaray'ın 'ben şampiyonum' diyeceğini belirten Güven'in yorumları bir bir gerçek olurken, şampiyon olacak takımı da açıklamıştı. Şimdi ise herkes o tahmini konuşuyor. Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak?

Spor 20-05-24 07:41

Nuri Alço bir süredir sağlık sorunları yaşıyordu... Yaptığı yeni paylaşım gündem oldu

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Nuri Alço, geçtiğimiz ay beyin kanaması geçirmiş ve apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Kalbine kalp pili takılan Alço, geçtiğimiz günlerde aylar sonra ilk kez görüntülendi. Alço, Instagram hesabından yeni bir paylaşım yaptı.

Magazin 19-05-24 17:06

Selen Görgüzel'in cesur sahne tarzı ve dansı sosyal medyada tartışma yarattı! Hamdi Alkan izledikçe...

Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel son dönemde yaptırdığı estetikler ve açıklamalarla gündemden düşmüyor. Geçen ay yüzünü gerdiren Selen Görgüzel sahnelere döndü. İddialı tarzı ve dansıyla sosyal medyada gündem olan Görgüzel'in dansı ve tarzı sosyal medyayı ikiye böldü. Pek çok kişi şarkıcının sahne tarzını "fazla cesur" bulduğunu söyleyip topa tutarken bazıları ise dansı ve elbiseyi beğendiğini belirtti.

Magazin 19-05-24 13:45

Bakan Göktaş duyurdu: Evde bakım parası hesaplara yatırıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evlerinde bakılan tam bağımlı vatandaşlara ve ailelerine ekonomik destek sağlamak amacıyla bu ay toplam 4,2 milyar TL Evde Bakım Yardımı’nı hesaplara yatırdıklarını açıkladı.

Finans 18-05-24 11:04

1 aylık arabada 241 bin TL masraf çıktı! Tuhaf sesler gelince fark etti ama iş işten geçti... Anlamın tek bir yolu var

İstanbul'da bir sürücü, daha geçen ay aldığı arabasından tuhaf sesler gelince tamirciye gitti. Otomobili detaylı inceleyen usta, araca sahte yağ konduğunu tespit ederken; 241 bin liralık hasar ortaya çıktı. Herkesin bu konuda dikkatli olması gerektiğini belirten uzmanlar ise sahte yağı ayırt etmenin tek bir yolu olduğunu söylüyor. işte detaylar...

Finans 18-05-24 09:00

Her detayı korkunç! Yatalak annesini 3 ay boyunca bir sandalyede bıraktı... Ne tuvalete gidebildi ne de yemek yiyebildi... Evde kokudan durulmuyordu

İngiltere'nin Leeds bölgesinde 58 yaşındaki yatalak hasta olan bir kadın kızı Natasha Pammant ve kızının sevgilisi Liam Leach tarafından aylarca bir sandalyeye mahkum edildi. Komşularının haber vermesi üzerine eve gelen yetkililer 58 yaşındaki kadını perişan halde buldu. Yetersiz beslendiği için çok kilo veren kadın, idrarla ıslanmış bir sandalyede oturuyordu ve üzeri dışkı içindeydi.

Trend 18-05-24 08:46

Hem firari hem de odaya 'Kapıyı çalıp içeri öyle giriniz' notu asmış! Bazanın altında saklanırken yakalandı

Kayseri'de bir aranan cezaevi firarisinin yakalanma anına dair detaylar şaşkınlık yarattı. 9 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs, kapısında "Kapıyı çalıp içeri öyle giriniz" notu bulunan odadaki bazanın altında saklanırken yakalandı. Şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

Haber 17-05-24 17:45

Bakan Işıkhan duyurdu! Emeklilerle ilgili yeni çalışma: Yaz döneminde 1 ay ücretsiz

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emekliler Yılı'nda milyonlarca emekliyi ilgilendiren çalışmayı duyurdu. Bakan Işıkhan yaz aylarında KYK'nın uygun olan yurtlarını bir aylık dönemde emeklilerin ücretsiz kullanımına sunacaklarını duyurdu. Işıkhan, SGK'nin önemli sorumluluk alanlarından birinin de emeklilik olduğunu ifade eden Işıkhan, emeklilere yönelik pek çok düzenlemenin hayata geçirildiğini söyledi.

Finans 17-05-24 13:29

Beyin kanaması geçirmişti... Yeşilçam'ın usta oyuncusu Nuri Alço 40 gün sonra ilk kez ortaya çıktı

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Nuri Alço, geçtiğimiz ay beyin kanaması geçirmiş ve apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Kalbine kalp pili takılan Alço, aylar sonra ilk kez ortaya çıktı...

Kulis 17-05-24 11:27

Küçükçekmece'deki eski nişanlı dehşetinin görüntüleri ortaya çıktı! Olay sonrası kuzenine mesaj atmış...

İstanbul Küçükçekmece'de evliliğine 1 ay kala eski nişanlısı tarafından silahla öldürülen Bahar Kaban'ın yaşadığı dehşet anları güvenlik kamerasına yansıdı. Kaban'ı öldüren eski nişanlısının Kaban'ı öldürdükten sonra Kaban'ın kuzenine mesaj attığı ortaya çıktı. Korkunç olayın tüm detayları haberimizde!

Haber 17-05-24 11:22

Final yapacak diziye bomba transfer! Usta oyuncu kadroda

Ay Yapım imzası ile Çarşamba akşamları NOW Tv'de izleyicisi ile buluşan Şahane Hayatım dizisi için final kararı verildi. Herkesi üzen bu kararın ardından diziye yeni bir ismin dahil edileceği ortaya çıktı. Usta oyuncu Şahane Hayatım'ın kadrosuna katıldı.

Magazin 17-05-24 10:29

Bomba aşk iddiası! Şeyma Subaşı ile Kerim Sabancı birlikte mi? Düğündeki bakışmalar ve öpüşmeler…

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı Mısırlı milyarder sevgilisi ile yaptığı evlilikle uzun süre konuşulmuştu. Mohammed Alsaloussi ile sadece 4 ay evli kalan Subaşı'nın adı boşanmanın ardından birçok isimle anıldı. Şeyma Subaşı'nın ismi şimdi de Sabancılara karıştı. Şeyma Subaşı ile Kerim Sabancı'nın aşk iddiası magazin gündemini salladı.

Magazin 16-05-24 14:40

Ay'a adım atacak bir sonraki ülke hangisi olacak?

Apollo 11, 1969'da Buzz Aldrin ve Neil Armstrong'u Ay yüzeyine indirdi. Sonraki 3 yılda yapılan yeni Apollo seyahatlerinde 10 Amerikalı daha Ay yüzeyine ayak bastı. Bugün yalnızca ABD değil Çin ve Hindistan da benzer programlar yürütüyor. Peki Ay yarışındaki bu hızlanmanın sebebi ne? Hangi ülke, neyin peşinde?

Yurthaber 16-05-24 09:47

ABD enflasyon beklentilerin altında geldi! 6 ay sonra ilk: İşte altın ve dolar kurunda son durum

Piyasaların merakla beklediği ABD enflasyon verisi açıklandı. ABD'de Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE), nisanda aylık bazda yüzde 0,3 ile beklentilerin altında artarken, yıllık bazda ise yüzde 3,4 yükseldi. İşte veri sonrası altın ve dolar kurunda son rakamlar ile güncel altın-dolar fiyatı grafiği...

Finans 15-05-24 15:41

Isparta’da 57 kişinin can verdiği uçak kazasının firari hükümlüsü, 17 yıl sonra İstanbul Havalimanı'nda sahte kimlikle yakalandı

Isparta'da, 30 Kasım 2007'de, Süleyman Demirel Havalimanı'na inişe geçtiği sırada Türbetepe'de düşen, Atlasjet'in İstanbul- Isparta seferini yapan World Focus'tan kiralanan yolcu uçağında, 7'si mürettebat, 57 kişi yaşamını yitirmişti. Düşen uçağın şirketinin ortağı olan ve hakkında taksirle ölüme sebep olmak suçundan 11 yıl 3 ay hapis cezası bulunan 17 yıldır firari haldeki Yavuz Çizmeci, sahte kimlikle İstanbul Havalimanı'nda yakalandı.

Haber 15-05-24 14:59

Plajdan fotoğraf paylaşınca... Fizyoterapistin tatil planı pahalıya patladı! Adım adım iz sürüp ortaya çıkardı

Konya'da hastaneye gitmeden 4 gün iş göremez raporu alıp tatile giden Fizyoterapist, bunu öğrenen rehabilitasyon merkezi sahibinin şikayetiyle açılan davada görevi kötüye kullanma suçunu azmettirme suçundan 5 ay hapis cezası aldı. Raporu düzenleyen doktorla hemşire de görevi kötüye kullanma suçundan 5’er ay hapis cezasına çarptırıldı. 3 sanığın cezalarının hükmünün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verildi. Fizyoterapistin o tarihte sosyal medyada plajdan fotoğraf paylaştığı da öğrenildi.

Haber 15-05-24 11:07

Belediyede sahte diploma skandalı: Kendine birden fazla maaş bağladı! Tam 567 bin lira...

Antalya'nın Konyaaltı Belediyesi’nde yaşanan skandal, Türkiye'nin gündemine oturdu. Belediyeye bağlı şirkette, çalışanların maaş ödeme işlemlerini yapan büro personeli Çiğdem B.'nin, kendine hem yüksek, hem de her ay birden fazla maaş ödemesi yaptığı belirlendi. Yapılan inceleme sonrası bir skandal daha ortaya çıktı. Çiğdem B.'nin üniversite diplomasının da sahte olduğu belirlendi. Bu yolla 567 bin TL'yi üzerine geçiren Çiğdem B. hakkında dolandırıcılık suçundan dava açıldı. İşte detaylar...

Haber 14-05-24 15:59

Eskişehir’de kurbanlık küçükbaş fiyatı 10 bin ile 25 bin lira arasında değişiyor

Eskişehir’de Kurban Bayramı’na yaklaşık 1 ay kala küçükbaş fiyatları 10 bin ile 25 bin lira arasında değişirken koyunun ortalama canlı baskül kilogram fiyatı 140, kuzunun ise 240 lira.

Yurthaber 14-05-24 11:03

EYT'den emekli oldu, emeklilik hayali kısa sürdü! 9 ay emekli maaşı aldı, sonrasında ise...

Antalya’da yaşayan aşçı Taner Baysal (46), EYT düzenlemesiyle emekli oldu. Ancak emeklilik hayali kısa süren Baysal'ın 9 ay sonra emekliliği iptal edildi. Emekli maaşı yatmayınca durumu fark eden Baysal'a 27 yıl öncesinden borcu olduğu söylendi. Baysal ödeme yapıp tekrar başvurarak yeniden emekli oldu. Ancak bu kez de 9 ay boyunca ödenen toplam 101 bin liranın da Baysal’dan tahsil edileceği bildirildi. İşte detaylar...

Haber 14-05-24 10:30

İstanbul'da sokak kedilerini öldürdüğü iddiasıyla yargılanan sanığa 4 yıl 6 ay hapis cezası verildi

İstanbul'da Fatih Camisi'nin bahçesindeki kedileri sırt çantasına koyarak götüren ve kaldığı iş yerinde çok sayıda ölü kedi bulunan Fatih Mehmet Öztürk, yargılandığı davada "birden fazla ev hayvanını veya evcil hayvanı kasten öldürme" suçundan 4 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Yurthaber 13-05-24 11:32

SON DAKİKA: Galatasaray'a Olimpiyat stadında büyük şok! Karagümrük 3.5 ay sonra bir ilki yaşattı

Son dakika... Süper Lig'de heyecan 36. hafta maçlarıyla sürerken haftanın dikkat çeken mücadelesinde Galatasaray deplasmanda Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Maçın 34. dakikasında rakibi karşısında geriye düşen Sarı-Kırmızılılar 3.5 ay sonra bir ilki yaşadı. İşte detaylar...

Spor 12-05-24 19:45

Eski öğrencisi tarafından öldürülmüştü! Okul müdürü İbrahim Oktugan'ın son görüntüleri ortaya çıktı: İşte o anlar

Türkiye, İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde okul müdürü İbrahim Oktugan'ın eski öğrencisi tarafından öldürülmesiyle dehşete düşmüştü. Özel bir okulda müdür olan 74 yaşındaki İbrahim Oktugan, 5 ay önce okuldan atılan Iraklı öğrencisi tarafından silahla vurularak öldürülmüştü. Eski öğrencisi tarafından silahla vurulan İbrahim Oktugan'ın son görüntüleri ortaya çıktı.

Haber 11-05-24 13:18

İstanbul'da milyonlarca liralık kuyumcu soygunu! Şüpheliler silahlarıyla birlikte havuzlu lüks rezidansta yakalandı

İstanbul’da kepenklerini kırarak girdikleri kuyumculardan milyonlarca liralık soygun yapan 9 kişilik şebeke yakalandı. Şüphelilerin hırsızlık yaptıkları anlar güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Gözaltına alınan şüphelilerden biri hakkında 25 yıl, bir diğeri hakkında ise 4 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi. Şüphelilerle birlikte biri uzun namlulu 4 silah, çok sayıda mermi ve çalıntı olduğu değerlendirilen para ve ziynet eşyaları ele geçirildi.

Haber 11-05-24 12:06

Faizsiz evlilik kredisi için ilk kez tarih verdi! Bakan Göktaş canlı yayında açıkladı: 'Bir müjdeyi paylaşmak istiyorum'

Evlilik kredisi ödemeleri ne zaman? Evlenecek gençlere yönelik 48 ay vadeli, 2 yıl geri ödemesiz 150 bin lira tutarındaki faizsiz kredi desteği verileceği daha önce açıklanmış ancak ödeme tarihi belirtilmemişti. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş o soruya, "Resmi nikahı 15-30 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen çiftlerimizin kredi ödemeleri, 21 Mayıs itibarıyla hesaplarına geçmeye başlayacak" diyerek yanıt verdi.

Finans 11-05-24 09:59

34 yıldır tamamlanamadı: Çürümeye terk edildi! Sarıyer'deki 'hayalet bina' ile ilgili yeni gelişme

İstanbul Sarıyer'de inşaatına 34 yıl önce başlanan ve bir türlü bitirilemeyen 27 katlı binadaki inşaat çalışmaları 6 ay önce tekrar başlamıştı. Fakat çalışmalar tekrar tamamlanamayarak belediye ekipleri tarafından durduruldu.

Haber 10-05-24 15:03

50 yıllık gelenek bozulmadı: Doğu Karadeniz'de yaylaya göç başladı!

Doğu Karadeniz'de havaların ısınmasıyla birlikte yaylalaya göçler başladı. Trabzon'un Düzköy ilçesine 18 kilometre uzaklıktaki Hırsafa Yaylası'na hayvanlarıyla çıkan besiciler 4 ay boyunca yaylada kalacaklar.

Kulis 10-05-24 14:52

Antalya'da firari hükümlü FETÖ üyesi hücre evinde yakalandı

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)/Paralel Devlet Yapılanması (PDY) üyeliğinden, hakkında 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü, hücre evinde yakalandı.

Yurthaber 10-05-24 13:39

9 yıl 4 ay 15 gün hapis cezasıyla aranıyordu! Jandarma tarafından kıskıvrak yakalandı

Afyonkarahisar’da uyuşturucu madde satma suçundan 9 yıl 4 ay 15 gün hapis cezasıyla aranan bir şahıs jandarma tarafından yakalandı.

Manşet 10-05-24 13:28

Gebze’nin o mahallesine tam donanımlı konsept park

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Ulus Mahallesi’ne verdiği yeni nesil konsept park sözünü 2 ay gibi kısa sürede yerine getirerek mahallenin çocukları ve gençlerine armağan etti.

Yurthaber 10-05-24 12:08

Uraz Kaygılaroğlu sevgilisinin sergisi için verdiği pozlarla tepki çekmişti! Eski eşi Melis İşiten'den yorum gecikmedi

Şimdilerde Sakla Beni dizisinde hayat verdiği 'Mete' karakteri ile adından söz ettiren Uraz Kaygılaroğlu; geçtiğimiz ay, sevgilisi Sayna Soleimanpour'un sergisi için verdiği pozlar sosyal medyada büyük tepki çekince özür dilemişti. Eski eşi Melis İşiten'den konuyla ilgili ilk açıklama geldi.

Magazin 10-05-24 10:32

Çorum'da 6 ay ücretsiz izne çıkarılan maden işçileri eylem başlattı

Çorum'un Dodurga ilçesinde maden ocağında işletme yönetiminin, madendeki toprak kayması riski gerekçesiyle 80 işçiyi 6 ay ücretsiz izne ayırması nedeniyle yaklaşık 150 işçi eylem başlattı.

Yurthaber 10-05-24 08:14

Uykudayken cayır cayır yağ yaktıran yoğurt kürü! Akşam yemeğinden 2 saat sonra tüketmek yetiyor

Kilo verme süreci bazı kişiler için zorlu oluyor. Düzenli ve dengeli beslenme, bol su tüketimi ve doğru egzersiz yapmakla beraber bazı kür tarifleri de zayıflama sürecinize katkı sağlayabilir. Kilo vermede etkili olan kür tariflerinden en etkili olanları genelde yoğurt içeren tarifler oluyor. İşte uykuda bile yağ yakmanıza yardımcı olan kür tarifi...

Kadin 10-05-24 07:59

Herkes merakla bekliyordu! Ali Koç başkanlık seçimlerinde yeniden aday olmaya karar verdi

Fenerbahçe'de önümüzdeki ay yapılacak olan seçimli olağanüstü genel kurulda aday olup olmayacağı merak edilen Ali Koç kararını verdi. İşte detaylar...

Spor 09-05-24 21:10