Aziz Caner Inan Haberleri

Fenerbahçe başkanlığına yeniden aday olacak mı? Aziz Yıldırım'dan açıklama geldi

Aziz Yıldırım aday olacak mı? Bu sezon Süper Lig'de şampiyonluk ihtimalini mucizelere bırakan Fenerbahçe'de gözler bir yandan da haziran ayında yapılacak olağan seçimli genel kurula çevrildi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un görevi bırakacağı konuşulurken, adaylık için ismi geçen eski başkan Yıldırım'dan açıklama geldi.

Spor 2024-05-08 14:54:57

Arda Turan'dan canlı yayında flaş çıkış! ''Beni burada daha fazla konuşturmayın!''

Eyüpspor teknik direktörü Arda Turan, takım kaptanı Caner Erkin ile birlikte Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtladı. Bu sezon Süper Lig'de kimin şampiyon olacağının tahmininde bulunan Arda Turan'ın sözleri sosyal medyada gündem odlu.

Spor 2024-05-07 21:23:11

Aziz Yıldırım yapacağını yaptı! Aday olup seçilirse teknik direktörünü belirledi.... Sarı-Lacivertliler'de Aykut Kocaman ihtimali

Fenerbahçe'de son oynanan Konyaspor mücadelesini tribünden takip eden isimler arasında kulübün efsanelerinden Aykut Kocaman da bulunurken, tecrübeli futbol adamı için çok konuşulacak bir iddia gündeme geldi. İşte detaylar...

Spor 2024-05-07 13:20:28

Mert Hakan Yandaş yalanlamıştı, Erman Toroğlu'ndan açıklama geldi!

Geçtiğimiz haftalarda Fenerbahçe'nin iki tecrübeli ismi Serdar Aziz ve Mert Hakan’ın arasında kavga yaşandığı iddia edilirken konuyla alakalı olarak Mert Hakan Yandaş'tan yalanlama gelmişti. Erman Toroğlu bu olay için dikkat çeken bir açıklamada bulundu. İşte detaylar...

Spor 2024-05-01 10:28:49

Beyoğlu’nda ücretsiz ring seferleri başladı

Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney seçim çalışmaları sürecinde, vatandaşlara ulaşım sorununun çözümü için verdiği sözü yerine getirerek ücretsiz ring seferlerini başlattı.

Yurthaber 29-04-24 15:26

Polen alerjisine dikkat: Uzman isim 'En yoğun saatler' diyerek uyardı

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Aziz Uluışık, polen alerjisinin özellikle bahar aylarında havaların ısınmasıyla ortaya çıkan polenlerin tetiklediği mevsimsel bir alerji türü olduğunu belirterek, “Özellikle sabah erken ve öğlen saatlerinde dışarıya çıkmayalım. Spor ve yürüyüş faaliyetlerinde mümkünse kapalı alanları tercih edelim” dedi.

Kadin 29-04-24 11:23

Caner Erkin, Eyüpspor formasıyla ligi kasıp kavuruyor! Onlar nasıl goller öyle...

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), olaylı Bodrumspor-Eyüpspor maçının ardından Caner Erkin'e 6 maç men cezası vermişti. Cezanın bitmesiyle formasına kavuşan Caner Erkin, Şanlıurfaspor deplasmanında ilk yarıda şov yaptı.

Spor 28-04-24 17:10

'Serdar Aziz Galatasaray'ın golüne güzel dediği için kadroya alınmadı' iddiasına Mert Hakan'dan cevap geldi

Süper Lig'in kritik mücadelesinde sahasında Beşiktaş'ı konuk eden Fenerbahçe'de tecrübeli oyuncu Serdar Aziz kadroya alınmazken, bu kadro dışının sebebi için flaş bir iddia ortaya atılmıştı. Tecrübeli oyuncu Mert Hakan Yandaş bu iddiaya cevap verdi.

Spor 27-04-24 22:08

Aziz Yıldırım Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu toplantısına 6 yıl sonra ilk kez katıldı! Yıldırım alana tekneyle geldi, o isme tepki gösterdi!

Fenerbahçe Kulübü Seçimli Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'na Aziz Yıldırım 6 yıl sonra ilk kez katıldı. Yıldırım alana tekneyle gelirken, 'Ali Koç ile Aziz Yıldırım'ı barıştıracağım' diyen Yüksek Divan Kurulu başkan adayı Nihat Tokat'a tepki gösterdi.

Spor 27-04-24 12:59

Duayen iş insanı Yücel Kurttepeli, hayatını kaybetti…

Türk halkını ekonomik ve sağlıklı enerji kaynağı LPG ile tanıştıran, Türkiye’nin girişimci, başarılı ve duayen iş insanlarından Yücel Kurttepeli, 26 Nisan 2024 Cuma günü hayatını kaybetti. Yücel Kurttepeli’nin aziz naaşı 28 Nisan Pazar günü Zincirlikuyu Camii’nde kılınacak öğle namazına müteakip Zincirlikuyu’daki aile kabristanında toprağa verilecek.

Haber 26-04-24 17:29

Halüsinasyon görünce kendi kendine çatıştı! Korku dolu anlar kamerada

Büyükçekmece'de halüsinasyon gördüğü öne sürülen Aziz Ç. (38), bir binanın girişine sığınarak kendi kendine çatıştı. Aziz Ç.'nin sokağa kurşun yağdırmasıyla mahallede korku dolu anlar yaşandı. Olay anları binanın güvenlik kamerasına yansıdı. İşte o görüntüler...

Haber 23-04-24 15:15

Bahçeli'den çok sert 'Sur' tepkisi: Bölücü alçaklar...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki mazbata töreninde yaşananlara sert tepki gösterdi. Bahçeli, "Aziz Atatürk ile Cumhurbaşkanımıza kaba ve yaralayıcı ifadeler kullanan bölücü alçaklar bu milletin evladı, Türkiye Cumhuriyeti’nin de mensubu olamazlar." ifadelerini kullandı.

Haber 22-04-24 13:09

Zam pazarlığında yeni dönem! Yüzbinlerce kamu işçisini ilgilendiren önemli karar AYM'den geldi! O hakkın önü açılmış oldu

Anayasa Mahkemesi'nden yüzbinlerce kamu işçisini ilgilendiren önemli bir karar geldi. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Kararda iptal edilen düzenlemenin sendika hakkını sınırladığının altı çizildi. Çalışma ekonomisi profesörü Aziz Çelik de AYM kararıyla sendikaların grev hakkının iade edilmiş olduğu yorumunu yaptı.

Finans 18-04-24 11:33

Miras kavgasında İnan Kıraç evlatlıktan reddetmişti! Uzlaşma olabilir mi? sorusuna İpek Kıraç'tan böyle yanıt geldi! Annemin ismini, mirasını...

Forbes’un güncellediği Türkiye’nin en zenginleri listesinde 2.8 milyar dolarlık servetiyle Murat Ülker ve Semahat Sevim Arsel’den sonra üçüncü sırada gelen ve babasının miras krizinde evlatlıktan reddettiği İpek Kıraç, "Uzlaşma olabilir mi? " sorusunu yanıtladı.

Finans 07-04-24 11:40

Aziz Yıldırım, Ali Koç ve kurmaylarının Süper Kupa kararına yönelik çok sert bir açıklamada bulundu! Bu karar formamıza hakarettir

Fenerbahçe'de uzun yıllar başkanlık görevi yürütmüş olan Aziz Yıldırım, pazar günü Galatasaray ile oynanacak olan Süper Kupa maçına U19 takımıyla çıkma kararı alan Sarı-Lacivertli yönetimin bu kararına sert tepki gösterdi. İşte detaylar...

Spor 05-04-24 14:49

AK Parti'nin eski il başkanı Aziz Babuşçu'dan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum'a sert tepki: Haddinizi aşıyorsunuz!

Pazar günü yapılan seçim sonrası AK Parti, kuruluşundan beri ilk kez 2. parti konumuna düştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim sonuçlarıyla ilgili açıklamasında 'Partideki kibir abidelerini temizleyeceğiz, halktan kopuşlara izin vermeyeceğiz' demişti. AK Parti'nin eski İstanbul il başkanı Aziz Babuşçu ise Uçum'u hedef aldı.

Haber 05-04-24 14:23

Avcılar Belediye Başkanı seçilen Utku Caner Çaykara görevi devraldı

31 Mart Yerel seçimlerinde rekor oyla Avcılar Belediye Başkanı seçilen Utku Caner Çaykara devir teslim töreniyle görevi Turan Hançerli’den devraldı.

Yurthaber 04-04-24 15:18

Şükran Ovalı yeni yaşını kutladı! Lüks eviyle gündem oldu

Son olarak Yargı dizisinde 'Savcı Derya' karakterine hayat veren Şükran Ovalı sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem oluyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan Ovalı bu defa doğum günü pozlarıyla adından söz ettirdi. Eşi Caner Erkin ve minik kızları Mihran Ela ile doğum gününü kutlayan Ovalı'nın lüks evi dikkat çekti.

Magazin 02-04-24 12:43

Film gibi silahlı çatışma kamerada! Sokak ortasında kurşun yağdırdılar

Sultangazi'de husumetli iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Tarafların sokak ortasında birbirine kurşun yağdırdığı çatışmada, 32 yaşındaki İnan Sağlam ağır yaralandı. Sinema sahnelerini aratmayan çatışma anı, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. İşte o görüntüler ve olayın detayları...

Haber 02-04-24 09:59

SON DAKİKA | Devlet Bahçeli'den seçim sonuçları sonrası ilk açıklama! 'Erken seçim' sözleri dikkat çekti

Son dakika haberi: MHP lideri Devlet Bahçeli, seçim sonuçları sonrası ilk kez açıklamada bulundu. "Aziz milletimizin sandık vasıtasıyla verdiği mesaj mühimdir" diyen Bahçeli'nin, 'erken seçim' ile ilgili sözleri dikkat çekti. MHP'nin seçimlerde büyük bir başarı elde ettiğini belirten Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve kabinesine de tam destek verdiğini belirtti. İşte Bahçeli'nin o açıklamaları...

Haber 01-04-24 13:35

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım'dan Düzcespor'a destek

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzcespor Kulübü teknik heyeti ve futbolcuları ile Şıralık Tesisleri’nde bir araya geldi. Özlü, Fenerbahçe Spor Kulübü Eski Başkanı Aziz Yıldırım’ın büyük desteği ile Düzcespor’un finansal sorunlarını çözüme kavuşturduklarını müjdeleyerek, “Düzcespor’un önümüzdeki dönemde başarılı olması için gereken mali kaynak oluşturuldu” dedi.

Spor 01-04-24 13:14

TRT'nin ünlü dizisinin setinde yangın çıktı! Platonun bir kısmı küle döndü

Ramazan ayı boyunca hafta içi her akşam izleyiciyle buluşan Aziz Mahmut Hüdayi Aşkın Yolculuğu dizisinin Riva'daki setinde yangın çıktı. Alevler kısa sürede etrafı sararken dizide dergah olarak kullanılan platonun bir kısmı küle döndü.

Magazin 01-04-24 10:56

CANLI | KÜÇÜKÇEKMECE canlı seçim sonuçları! Küçükçekmeceliler mevcut başkan Kemal Çebi ile devam mı dedi yoksa AK Parti adayı Aziz Yeniay mı kazandı?

Türkiye 31 Mart Pazar günü sandık başına gitti. İstanbul Küçükçekmece ilçesinde de belediye başkan adaylarının kıyasıya mücadelesi sandıkta yaşandı. Başkanlık yarışının galibi mevcut başkan Kemal Çebi mi yoksa AK Parti'nin adayı Aziz Yeniay mı oldu? İşte Küçükçekmece yerel seçim sonuçları ile ilgili tüm gelişmeler...

Finans 31-03-24 18:18

Canlı Avcılar seçim sonuçları! Sonuçların açıklanmasına dakikalar kala heyecan dorukta: Avcılar'da seçimi kim kazandı?

Avcılar seçim sonuçları da bugünün en çok merak edilen ilçeleri arasında yer alıyor. Avcılar'da AK Parti Abdullah Küçükoğlu'nu, CHP'nin adayı olan Utku Caner Çaykara karşısında aday olarak göstermişti. 2019 yılında AK Parti ile CHP'nin baş başa yarıştığı Avcılar'da sonuçlar belli oldu. Avcılar seçim sonuçları saat kaçta belli olur?

Finans 31-03-24 17:25

Küçükçekmece canlı seçim sonuçları! Küçükçekmece'de yerel seçimi Kemal Çebi mi Aziz Yeniay mı kazanacak?

Türkiye 31 Mart Pazar günü sandık başına gidiyor. İstanbul Küçükçekmece ilçesinde de belediye başkan adaylarının kıyasıya mücadelesi sandıkta yaşanacak. Küçükçekmece'de belediye başkanlığı koltuğuna oturacak isim Küçükçekmeceliler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Başkanlık yarışının galibi mevcut başkan Kemal Çebi mi yoksa AK Parti'nin adayı Aziz Yeniay mı olacak? İşte Küçükçekmece yerel seçim sonuçları ile ilgili tüm gelişmeler...

Haber 30-03-24 23:19

Canlı Beyoğlu seçim sonuçları! Beyoğlu'nda Haydar Ali Yıldız mı kazanacak yoksa İnan Güney mi?

Yerel seçimler geldi çattı. Türkiye nefesini tuttu İstanbul ve kentin en önemli ilçelerinden biri olan Beyoğlu seçimlerine kilitlendi. AK Parti mevcut başkanı değiştirmedi ve Haydar Ali Yıldız'ı yeniden aday gösterdi. CHP ise birçok başvuru içinden İnan Güney'i seçerek Haydar Ali Yıldız'a rakip olarak gösterdi. Beyoğlu seçimlerinde kim önde Haydar Ali Yıldız mı yoksa İnan Güney mi? Yanıtlar Mynet'te!

Haber 30-03-24 22:34

Avcılar canlı seçim sonuçları! Avcılar'da seçimin galibi kim olacak: Abdullah Küçükoğlu mu yoksa Utku Caner Çaykara mı?

Vatandaşlar sandıklara akın etti. Partilerin seçim çalışmaları artık sona erdi. Türkiye nefesini tuttu yerel seçimlerde sandıklardan çıkacak sonuçlara kilitlendi. İstanbul Avcılar'da da sandıktan çıkacak isim merakla bekleniyor. AK Parti'nin adayı Abdullah Küçükoğlu ile CHP'nin adayı Utku Caner Çaykara, ilçede ön plana çıkan adaylar konumunda. Akşam saatlerinde belli olması beklenen sonuçlar bu sayfada olacak!

Haber 30-03-24 22:23

Aziz Yıldırım, Galatasaray-Fenerbahçe maçının skorunu tahmin etti! ''Net olarak söylüyorum, bunu herkes bilsin!''

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'nin ligdeki durumuyla ilgili konuşarak Galatasaray maçının skoru hakkında tahminde bulundu.

Spor 28-03-24 16:55

İYİ Partili aday yarıştan çekildi! AK Parti'nin adayını destekleyecek

İYİ Partinin Afyonkarahisar Sinanpaşa ilçe belediye başkan adayı Hasan İnan, AK Partili Belediye Başkanı'na destek için adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Haber 27-03-24 23:31

Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçe'nin tarihi kongresi öncesi flaş açıklama!

Aziz Yıldırım, 2 Nisan'da yapılacak Fenerbahçe'nin olağanüstü kongresi öncesi açıklamalarda bulunarak kongreye katılmayacağını ifade etti.

Spor 27-03-24 22:32

Aziz Yıldırım'dan salvolar! Trabzonspor maçı sonrası bir açıklama daha...

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, Trabzonspor - Fenerbahçe maçından sonra yaşananlarla ilgili bir açıklama yaptı.

Spor 21-03-24 15:19

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım sessizliğini bozdu! Trabzon'da yaşananlar için ilk açıklama

Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasının son düdüğüyle birlikte yaşanan olayların yankıları sürerken Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Aziz Yıldırım da konuyla ilgili açıklamada bulundu. Yaşanan olaylara oldukça sinirlenen Yıldırım'ın maçın iptal edilmesi gerektiğini dile getirdi. İşte detaylar...

Spor 19-03-24 07:58

İki kardeş, babalarını bıçaklayarak öldürüp annelerini yaraladı! Gaziantep'te kan donduran olay

Gaziantep'te, Abdurrahman Açıkbaş (37) ve Halaf Açıkbaş (32) kardeşler, iddiaya göre arazi paylaşımı taleplerine kabul etmeyen babaları Müslüm Açıkbaş (59) ile anneleri Gonca Açıkbaş ve kardeşleri Müslüm Caner Açıkkbaş’ı (20) gece saatlerinde çıkan tartışmada bıçakladı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Müslüm Açıkbaş, kurtarılamadı.

Haber 17-03-24 15:03

Bakan Yerlikaya'dan suç örgütleri ile mücadelede net mesaj: Vatandaşımıza kimse şekil yapamaz, racon kesemez

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, organize suç örgütleri ile mücadelenin aralıksız süreceğini belirterek, "Aziz milletimizin kazancına göz diken, huzurunu kaçırıp tedirgin edenlere fırsat vermeyeceğiz. Bizim vatandaşımıza bağışlayın beni, hiç kimse şekil yapamaz. Racon kesemez. Çünkü medeni toplumlarda devletten ve milletten daha güçlü bir irade yoktur, olamaz da" dedi.

Haber 16-03-24 19:06

Doğu Ekspresi'nde fiyatlar uçtu: 25 bin liralık tur fiyatı için Bakanlığa çağrı! 'Elimizde etkili bir çözüm var, gitmemek...'

CHP Kars Milletvekili İnan Akgün Alp, Doğu Ekspresi bilet fiyatlarındaki yüksekliği eleştirerek Ulaştırma Bakanlığına çağrıda bulundu. Sarıkamıştaki tren istasyonunda köylülerle birlikte açıklama yapan Alp, gidiş-geliş bilet fiyatlarının 25 bin liraya çıktığını belirterek fiyatların bölge halkının da alabileceği bir seviyeye çekilmesini istedi. Sosyal medyada ise 'O paraya Avrupa'ya giderim, Bu hayalim de mi hayal oldu' diyerek duruma tepki gösterdi.

Finans 13-03-24 09:11

Beşiktaş'ı 2-0 ile geçen Gaziantep FK'nın hocası Selçuk İnan'dan maç sonu itiraf: Bu kadarını beklemiyorduk!

Gaziantep FK'nın yeni hocası Selçuk İnan ilk maçında Beşiktaş'ı 2-0 ile geçerken karşılaşmanın ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Spor 11-03-24 23:29

Selçuk İnan galibiyetle başladı! Gaziantep FK'nın çiçeği burnunda hocası Siyah-Beyazlılar'ı 2-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu

Süper Lig'in 29. haftasının kapanış mücadelesinde Beşiktaş deplasmanda Gaziantep FK ile karşı karşıya geldi. Mücadele ev sahibi ekibin 2-0'lık üstünlüğü ile tamamlanırken, Siyah-Beyazlılar üst üste 2'nci mağlubiyetini almış oldu ve Selçuk İnan ilk maçında galibiyetle başladı.

Spor 11-03-24 22:27

Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçe için açıklama! ''Başarısını istemeyen şerefsizdir''

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, katıldığı bir programda açıklamalarda bulundu. Sarı-lacivertli takımın başarısı için konuşan Yıldırım, "Kim Fenerbahçe'nin başarısını istemezse, 'onlar yok, ben varım' bilmem ne derse, onlar şerefsizdir." dedi.

Spor 09-03-24 17:03

Seçil Erzan davasında yeni gelişme! Futbolcular hakkında yapılan başvuruyla ilgili karar verildi

Kamuoyunda "yüksek karlı gizli fon" adıyla bilinen, 2'si tutuklu 7 sanığın yargılandığı dolandırıcılık davasında yeni gelişme yaşandı. Davada Denizbank’ın "Bankanın itibarının zedelenmesi" şikayetiyle yaptığı başvuruda, Emrah Çolak, Emre Çolak, Musa Mert Çetin ve Selçuk İnan hakkında kovuşturmaya yer olmadığına hükmedildi.

Haber 08-03-24 20:47

Gaziantep FK ile Selçuk İnan 1.5 yıllık sözleşme imzaladı

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK, teknik direktör Selçuk İnan ile 1.5 yıl sözleşme imzaladı.

Spor 08-03-24 15:21

PFDK'den Caner Erkin'e tarihe geçecek ceza! Eyüpspor'un şampiyonluk yolunda bileği büküldü...

PFDK bu hafta yaşanan olaylardan dolayı adeta ceza yağdırdı. Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan'a 1, futbolcu Caner Erkin'e 6 maç ceza verdi. Kırmızı karttan dolayı da 1 maç ceza alan Caner Erkin'in toplamda 7 maç men cezası alması sosyal medyada büyük tepki çekti.

Spor 07-03-24 21:51

Selçuk İnan'dan sürpriz imza! Gaziantep FK'nın başına geçti...

Gaziantep Futbol Kulübü, teknik direktörlük için Selçuk İnan ile anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Spor 07-03-24 18:27

Geri mi dönüyor? Aziz Yıldırım'dan 'adaylık' açıklaması... Ali Koç sonrası için tüm hesaplar değişti! Sadettin Saran ismi öne çıkınca 'kesin' deniliyor

Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe başkanlığı için aday olacağı iddiası gündem yarattı. Ali Koç'un sezon sonunda görevi bırakacağını açıklamasının ardından kulisler hareketlenirken, yeni başkan için Sadettin Saran'ın ismi öne çıkmıştı. Daha önce Saran'ı kulüpten ihraç eden Yıldırım'ın bu durum karşısında harekete geçerek aday olacağı iddia edildi. 'Başkan adayı olacak' iddiaları sonrası Aziz Yıldırım'dan da açıklama geldi. Yıldırım'ın mesajında kullandığı ifadeler dikkat çekti.

Spor 06-03-24 14:06

O Ses Türkiye'ye damga vurmuştu! Hadise'nin 'Minik starım' dediği Aziz Kiraz son haliyle gündem oldu

Acun Ilıcalı'nın sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen yapımlarından biri olan O Ses Türkiye'ye sesi ve sempatik tavırları ile damga vuran Aziz Kiraz, Hadise'nin vazgeçilmez isimlerinden biriydi. Henüz 17 yaşındayken yarışmaya katılan Kiraz Hadise ile It's A Man's World şarkısında düet yaparak gönülleri feth etmişti. Aziz Kiraz şimdi de yıllar içindeki değişimiyle gündem oldu. Ünlü ismi görenler çok şaşırdı.

Magazin 28-02-24 15:52

Aziz Yıldırım'dan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e sert cevap! ''Bugün her kim FETÖ seviciliği yapıyorsa alçaktır, şerefsizdir''

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in bugün yaptığı açıklamalara sert bir dille cevap verdi.

Spor 27-02-24 18:29

'Seks sürelerinin uzunluğu yüzünden gelişemiyoruz' dedi! Newton ve Kant örneği çok konuşuldu.... Bir teşekkürü hak ediyorlar

Caner Dağlı ve Çağla Alkan'ın yaptığı 'Fazla Merak' isimli podcast kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti. İkilinin cinsel hayat üzerinden bilim insanlarına dair verdikleri örnekler çok konuşuldu. Alkan'ın Newton ve Kant'ın bakir öldüğünü söylemesi ve ikilinin Tesla'ya teşekkür ettikleri anlar gündem oldu.

Trend 22-02-24 13:51

Caner Erkin, Eyüpspor formasıyla tarihi bir performansa imza atıyor!

Eyüpspor'un zirve yarışında kalmasının en büyük pay sahiplerinden olan Caner Erkin gösterdiği performansla büyük alkış topluyor. 35 yaşına gelen tecrübeli oyuncunun istatistikleri parmak ısırtıyor.

Spor 21-02-24 21:07

Hasan Can Kaya konukları arasında 'Benimle Evlenir Misin?' ile ünlenen Caner Toygar'i görünce dayanamadı

Uzun süredir Esra Erol'un programında çalışan Caner Toygar, Konuşanlar'ın seyircileri arasında yer aldı. Hasan Can Kaya Caner Toygar'ın değişimine bir hayli şaşırdı. Ünlü komedyen evlilik programına dair yaptığı göndermelerle herkesi güldürdü.

Magazin 16-02-24 15:07

Küçükçekmece'deki silahlı saldırıya ilişkin 16 şüpheli tutuklandı

AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay'ın Kanarya Mahallesi'ndeki bir derneği ziyareti sırasında düzenlenen ve 1 kişinin ağır yaralandığı silahlı saldırının ardından adliye sevk edilen 26 şüpheliden 16'sı tutuklandı.

Yurthaber 15-02-24 07:48