Ceren Benderlioğlu Haberleri

Barbaroslar'ın Piri Reis'i Emir Benderlioğlu'nun kızını görenler inanamıyor! Anne, babasına benzerliği şaşırtıyor

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Barbaroslar dizisinde Piri Reis'i canlandıran ünlü oyuncu Emir Benderlioğlu'nun kızı ile benzerliği şaşırtıyor. Ünlü isim, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde de rol almış olan Ceren Benderlioğlu ile mutlu bir evlilik sürüyor. İkilinin çocuklarını görenler ise "Çok benziyor" demekten kendini alamıyor.

Magazin 09-09-2022 11:11

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Ömür Façalı'sı Ceren Benderlioğlu trafikten seslendi: Dellendirmeyin adamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde canlandırdığı Ömür Façalı karakteriyle akıllara kazınan oyuncu Ceren Benderlioğlu, oyunculuk performansı dışında özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor. Şimdilerde İçimdeki Ateş dizisinde yer alan ve sosyal medyada aktif olarak paylaşımlarına devam eden ismin trafik paylaşımı olay oldu. Benderlioğlu, trafiğin ortasında isyan ederek paylaşımda bulundu.

Magazin 20-07-2022 15:55

İçimizdeki Ateş dizisi konusu nedir? İçimizdeki Ateş dizisi oyuncuları kimler?

ATV ekranlarında yayınlanacak olan İçimizdeki Ateş dizisinin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yapımını Fabrika Yapım’ın, yapımcılığını Öner Arslanel’in üstlendiği ‘İçimizdeki Ateş’ dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Peki İçimizdeki Ateş dizisi konusu nedir? İçimizdeki Ateş dizisi oyuncuları kimler? İşte konusu ve oyuncu kadrosu...

Magazin 30-05-2022 12:31

Ceren Benderlioğlu

Ceren Benderlioğlu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ceren Benderlioğlu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.