Efecan Karaca Haberleri Ve Son Dakika Efecan Karaca Haberleri

Efecan Karaca Haberleri Ve Son Dakika Efecan Karaca Haberleri

1989 yılında İstanbul’da doğan Türk futbolcu Efecan Karaca, aslen Rizelidir. Futbol kariyerine Sarıyerspor’da başlamıştır. Daha sonra Sarıyer- Galatasaray maçında gösterdiği performansla dikkat çeken Karaca, Galatasaray alt yapısında top koşturmaya başlamıştır. 2008 yılına kadar Galatasaray takımında forma giyen Karaca, orta saha mevkiinde görev almıştır. Gaziantep, Kartalspor, Adana Demir Spor ve Sarıyerspor’da forma giymiştir. Aynı zamanda da Türk Milli Takımı oyuncusu olarak görev almaktadır. Bu takımlarda başarısıyla adından söz ettirmiştir. Oynadığı futbol takımlarında golleri ve asistleriyle katkılarda bulunmuştur. Efecan Karaca son olarak 2013 yılında yaklaşık 150 bin euroya Alanyaspor’ a transfer olmuştur. Hala Süper Lig takımlarından birisi olan Alanyaspor’da top koşturan Karaca, evli ve bir kız çocuğu babasıdır.

Efecan Karaca Haberleri

MAÇ SONUCU: Galatasaray doludizgin devam ediyor! Aslan, Alanyaspor engelini 4 golle aştı...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Corendon Alanyaspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Her iki takımın da büyük bir mücadele sergilediği ve heyecan fırtınasına sahne olan maçta kazanan taraf Galatasaray oldu. Kırbıyık Holding Stadyumu'nda oynanan müsabaka, sarı - kırmızılıların 4-1'lik üstünlüğüyle sonuçlandı. Bu skorla birlikte puanını 69'a yükselten Cimbom, liderliğini sürdürdü. İşte maçtan detaylar...

Spor 18-04-2023 22:32

17 yılın ardından Galatasaray'a dönüyor! Alanyaspor ile görüşmelere başlandı...

Galatasaray'da gözler yerli transferine çevrildi. Hücum bölgesini güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılılarda flaş bir transfer gelebilir. Alanyaspor'da gösterdiği performansla milli takıma kadar yükselen Efecan Karaca için Okan Buruk olumlu rapor sundu. Bu raporun ardından Dursun Özbek ve yönetimi girişimlere resmen başladı. 2005 yılında Galatasaray altyapısında futbola başlayan Efecan Karaca'nın da sarı-kırmızılılara gelmeyi çok istediği ifade edildi.

Spor 15-10-2022 14:46

Son dakika: Galatasaray'dan büyük yerli atağı! Efecan Karaca ve Halil Akbunar, ocak ayında Aslan oluyor...

Son dakika haberleri: Yaz transfer dönemini oldukça hareketli geçiren ve birçok önemli ismi kadrosuna katan Galatasaray'da yerli rotasyonundaki problem dikkat çekmişti. Özellikle kanatlarda Yunus Akgün ve Kerem Aktürkoğlu'nun performansında yaşanan düşüş sonrasında gözler ocak ayında yapılacak olan takviyelere çevrilmişti. Galatasaray'ın hedefindeki yıldızların Alanyaspor'dan Efecan Karaca ve Westerlo'dan Halil Akbunar olduğu ifade edildi.

Spor 14-10-2022 21:35

Alanyasporlu futbolculardan kan ve kök hücre bağışına destek

Alanyasporlu futbolculardan kan ve kök hücre bağışına destek

Yurthaber 14-09-2022 19:54

Mauro Icardi, Evander, Andrea Belotti derken Galatasaray'da büyük sürpriz! İki yerli yıldız için imza planı...

Son dakika haberleri: Yeni sezona 'mutlak şampiyonluk' parolasıyla giren Galatasaray'da transfer hareketliliği devam ediyor. Taraftarlar başta santrfor transferi ve Mauro Icardi ismi üzerine gözünü dikmişken, sarı - kırmızılılarda sürpriz bir gelişme meydana geldi. Aslan, Medipol Başakşehir'den Ömer Ali Şahiner ve Corendon Alanyaspor'dan Efecan Karaca'nın transferleri için harekete geçti. İşte ayrıntılar...

Spor 27-08-2022 09:14

Alanyasporlu Tayfur Bingöl'den Beşiktaş açıklaması:

"Kulüpler arasında görüşmenin devam ettiğini biliyorum. Sadece bunu söyleyebilirim. Olursa iki taraf için hayırlısı olsun. İki taraf da mutlu olsun, ben de mutlu olayım"

Yurthaber 07-08-2022 22:41

Son dakika: Galatasaray'dan resmi transfer açıklaması! Talisca, Marcao, Botheim ve Mert Müldür...

Son dakika haberleri: Galatasaray'da başkanlık koltuğunu Burak Elmas'tan devralan Dursun Özbek'in yardımcısı Erden Timur'dan flaş açıklamalar geldi. Timur, basın mensuplarıyla yaptığı sohbet toplantısında gündemde olan Anderson Talisca, Mert Müldür, Marcao, Jason Denayer, Sanson, Erik Botheim, Efecan Karaca ve Kerem Aktürkoğlu isimleriyle ilgili konuştu ve bilinmeyenleri açıkladı.

Spor 01-07-2022 15:55

Alanyaspor, 3 futbolcunun sözleşmesini uzattı

Turuncu-yeşilli kulüp, Efecan Karaca, Serkan Kırıntılı ve Tayfur Bingöl ile sözleşme yeniledi

Yurthaber 04-02-2022 19:29

Son dakika Fenerbahçe haberleri: Ne yaptın Sinan Gümüş! Fenerbahçe yönetimini çıldırtan olay...

Son dakika Fenerbahçe haberleri: Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Sinan Gümüş yönetimi adeta çıldırttı. Alanyaspor'un yıldız oyuncusu Efecan Karaca'yı renklerine bağlamak isteyen Fenerbahçe, takas olarak Sinan Gümüş'ü önerdi fakat Sinan Gümüş bu teklifi kabul etmeyince transfer yattı. Fenerbahçe yönetimini çok kızdıran bu hamle sonrası Antalyaspor, Sinan Gümüş için devreye girdi fakat bu kez de Fenerbahçe Sinan Gümüş'ü göndermekten vazgeçti. İşte tüm detaylar...

Spor 02-02-2022 10:13

Efecan Karaca: Ofsayt kararı doğru

Aytemiz Alanyasporlu Efecan Karaca, Beşiktaş maçı sonrası konuştu.

Spor 20-11-2021 22:41

Sergen Yalçın eski öğrencisinin peşinde

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın yerli takviyesi istemesi sonrasında harekete geçen Siyah-Beyazlılar rotasını Alanyaspor'a çevirdi. Yönetim, Sergen Yalçın'ın "2-3 bölgede kullanırım" dediği Efecan Karaca için Akdeniz ekibine teklif hazırlığında.

Spor 29-10-2021 17:38

Efecan Karaca: Stres yapmaya gerek yok

A Milli Takımımızın Cebelitarık galibiyetinin ardından Efecan Karaca konuştu.

Spor 04-09-2021 23:51

Trabzonspor'un Efecan Karaca ısrarı

Trabzonspor, devre arası transferi direkten dönen Efecan Karaca'daki ısrarını sürdürüyor.

Spor 07-07-2021 09:24

Çağdaş Atan'dan Josef Sural mesajı

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan ve takım kaptanı Efecan Karaca trafik kazasında yaşamını yitiren Josef Sural'ı vefatının 2. yılında unutmadı.

Spor 29-04-2021 07:19

Abdullah Avcı'nın hedefindeki isimler Visca ve Efecan

Trabzonspor yönetimi, pandemi nedeniyle gelirlerin kısıtlı olması nedeniyle Visca ve Efecan'dan ancak birisini transfer etmeyi planlıyor. Bu nedenle, 2 yıldızdan hangisinin alınacağını konusunda tercih Abdullah Avcı'nın olacak.

Spor 29-03-2021 14:15

Efecan Karaca: Geçen sene yarım kalan bir hikaye vardı

Alanyaspor'un Galatasaray'ı kupadan elediği maçın ardından Efecan Karaca konuştu.

Spor 10-02-2021 23:02

Trabzonspor, Efecan Karaca için bastırıyor

Transfer döneminin son gününde Trabzonspor'da hareketli saatler yaşanıyor. Bordo-mavililer, Aytemiz Alanyaspor'dan Efecan Karaca'yı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Spor 01-02-2021 08:33

Alanyaspor’da Efecan Karaca’nın koronavirüs testi pozitif çıktı

Aytemiz Alanyaspor’da Efecan Karaca, koronavirüs testinin pozitif çıktığı açıkladı. Karaca, "Sağlık durumum iyi. Lütfen bana bir şey olmaz demeyelim ve kurallara uyalım" açıklamasını yaptı.

Spor 04-12-2020 12:01

Efecan Karaca ve Ozan Kabak sakatlığı nedeniyle A Milli Takım kadrosundan çıkarıldı

A Milli Takımımızda alt baldırında ve adduktor kasında problem yaşayan Efecan Karaca aday kadrodan çıkarıldı.

Spor 12-10-2020 21:02

Efecan Karaca: Her Türk çocuğunun hayalini gerçekleştirdim

A Milli Takım oyuncusu Efecan Karaca, Almanya ile oynadığımız maçı ve attığı golü anlattı.

Spor 08-10-2020 00:14

Efecan Karaca: Saha içinde olan saha içinde kalır

Alanyaspor'un tecrübeli futbolcusu Efecan Karaca, Antalyaspor maçı sonrasında konuştu.

Spor 18-06-2020 23:28

Emre Akbaba için çarpıcı itiraf: F.Bahçe'yi duyunca üzüldü

Aytemiz Alanyaspor forması giyerken hem Fenerbahçe'nin hem de Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan Emre Akbaba için eski takım arkadaşı Efecan Karaca çarpıcı açıklamalarda bulundu. Efecan, Emre'nin Fenerbahçe ile anlaşıldığını duyduğu zaman moralinin bozulduğunu söyledi.

Spor 21-05-2020 21:29

Efecan Karaca: Erol hoca Fenerbahçe'yi çalıştırırsa başarılı olur

Pandemi sürecinden önce sürekli kupayı kazanmanın hayalini kurduklarını belirten 30 yaşındaki oyuncu Efecan Karaca, AA muhabirine açıklamada bulundu. Son günlerde adı Fenerbahçe ile anılan teknik direktörü hakkında konuşan Karaca, "Erol hoca Fenerbahçe'yi çalıştırırsa başarılı olur" dedi.

Spor 20-05-2020 14:00

Alanyasporlu futbolcu Efecan Karaca: Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmak istiyoruz

"Motivasyonumuz hiç bir iddiası olmayan takımlara göre çok daha fazla. Biz hep bu kupanın hayalini kuruyorduk" - "Erol hoca Fenerbahçe'yi çalıştırırsa yüzde yüz başarılı olur" - "Geçtiğimiz yıllarda büyük takımlardan teklif aldım" - "Milli takımda kalpler bir"

Yurthaber 20-05-2020 11:15

Efecan Karaca: Elimizden gelen her şeyi yapacağız

Süper Lig'in zirvesinde yer alan Akdeniz temsilcisi Aytemiz Alanyaspor'da tecrübeli kanat oyuncusu Efecan Karaca, "Biz gidebildiğimiz yere kadar gitmeye çalışacağız. Elimizden gelen her şeyi yapacağız. Gerçekten takımımız çok iyi. Maşallah diyelim nazar değmesin" dedi.

Spor 27-10-2019 12:23

Alanyaspor'dan Efecan Karaca açıklaması

Aytemiz Alanyaspor Kulübü, milli takım kampında sakatlanan Efecan Karaca'nın durumunun iyi olduğunu ve takımla birlikte çalışmalara katılabileceğini açıkladı.

Spor 14-10-2019 18:21

A Milli Takım'da 2 isim kadrodan çıkarıldı

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Grup Elemelerinde yarın Fransa deplasmanına çıkacak olan Türkiye A Milli Takımı'nda Abdulkadir Parmak ve Efecan Karaca, sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkarıldı.

Spor 13-10-2019 11:26

Erol Bulut: Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, Beşiktaş'a 2-0 yenildikleri maçta çok pozisyon bulduklarını ama değerlendiremediklerini söyledi.

Spor 06-10-2019 19:59

Maçın ardından

Aytemiz Alanyasporlu futbolcu Efecan Karaca: - "Beşiktaş'ın penaltıya kadar pozisyonu yoktu ama bir hatamızda Beşiktaş gibi büyük bir takım affetmedi"

Yurthaber 06-10-2019 19:38

Merih Demiral kalbinin güzelliğini yaşıyor

Alanyasporlu futbolcu Efecan Karaca: "Merih önce çok iyi bir insan, sonra da çok iyi bir futbolcu. Hak ettiği yerde. Kardeşim bizi gururlandırıyor" - "Hocamızın geldiği takım Yeni Malatyaspor, UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele ediyor. Onun hedefi yine orası. Ayrıca Türkiye Kupası'nda da ilerlemek istiyor. Bizim de hedeflerimiz bu yönde" - "Çocukken hep milli takımda oynamanın hayalini kuruyordum. Çok şükür ki bunu gerçekleştirdim. Tabii burada önemli olan kalıcı olmak ve bunun için daha çok çalışacağım"

Spor 02-08-2019 11:10

Merih Demiral kalbinin güzelliğini yaşıyor

Alanyasporlu futbolcu Efecan Karaca: "Merih önce çok iyi bir insan, sonra da çok iyi bir futbolcu. Hak ettiği yerde. Kardeşim bizi gururlandırıyor" - "Hocamızın geldiği takım Yeni Malatyaspor, UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele ediyor. Onun hedefi yine orası. Ayrıca Türkiye Kupası'nda da ilerlemek istiyor. Bizim de hedeflerimiz bu yönde" - "Çocukken hep milli takımda oynamanın hayalini kuruyordum. Çok şükür ki bunu gerçekleştirdim. Tabii burada önemli olan kalıcı olmak ve bunun için daha çok çalışacağım"

Yurthaber 02-08-2019 11:05

Efecan Karaca: Başınızda Şenol Hoca varsa hedefiniz hiçbir zaman bitmez

A Milli Futbol Takımı'nın 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu'ndaki şansını değerlendiren Aytemiz Alanyasporlu futbolcu Efecan Karaca, "Ben şansımızın çok yüksek olduğunu görüyorum. Başınızda Şenol Hoca varsa hedefiniz hiçbir zaman bitmez. Hep hedefiniz yukarıda olur" dedi.

Spor 01-04-2019 11:10

Efecan: Çok çalıştım ve sabrettim

Moldova maçında ilk kez A Milli Futbol Takımı'nın formasını giyen Aytemiz Alanyaspor'un başarılı futbolcusu Efecan Karaca, sabredip çalıştığını ve sonunda mükafatını aldığını söyledi.

Spor 28-03-2019 22:30

Çok çalıştım ve sabrettim

Moldova maçında ilk kez milli forma giyen Aytemiz Alanyasporlu futbolcu Efecan Karaca: "Süper Lig'e çıkınca ilk 10 maçta kadroya girememiştim. Ama sabrettim, çalıştım sonunda da mükafatını aldım" - "Arnavutluk ve Moldova maçında yenmemiz lazımdı. Şimdi Fransa ve İzlanda maçları var. Onlar zor maçlar ama bu iki maçta 6 puanla güzel bir avantaj elde ettik"

Spor 28-03-2019 20:20

Çok çalıştım ve sabrettim

Moldova maçında ilk kez milli forma giyen Aytemiz Alanyasporlu futbolcu Efecan Karaca: "Süper Lig'e çıkınca ilk 10 maçta kadroya girememiştim. Ama sabrettim, çalıştım sonunda da mükafatını aldım" - "Arnavutluk ve Moldova maçında yenmemiz lazımdı. Şimdi Fransa ve İzlanda maçları var. Onlar zor maçlar ama bu iki maçta 6 puanla güzel bir avantaj elde ettik"

Yurthaber 28-03-2019 20:16

Aytemiz Alanyaspor; Efecan Karaca, Haydar Yılmaz ve Giorgios Tzavellas'ın sözleşmelerini uzattı

Aytemiz Alanyaspor kaleci Haydar Yılmaz, orta saha oyuncusu Efecan Karaca ve defans oyuncusu Giorgios Tzavellas'ın sözleşmelerini yapılan imza töreniyle uzattı.

Spor 21-02-2019 17:59

Alanyaspor 3 futbolcunun sözleşmesini uzattı

Aytemiz Alanyaspor, Efecan Karaca, Haydar Yılmaz ve Tzavellas ile sözleşme yeniledi

Yurthaber 21-02-2019 15:51

Galatasaray'ın transferi ortaya çıktı!

Orta sahada mesafe katedebilen bir oyuncu arayan Galatasaray, altyapısından yetişen Alanyasporlu Efecan Karaca'yı transfer etmeye karar verdi. Sezon sonunda Alanyaspor ile sözleşmesi bitecek olan Efecan'ın devre arası transfer edilmesi gündemde...

Spor 18-12-2018 14:01