Ekpss Tercih Sonuclari Ertelendi Mi Haberleri

Haftada 1 kez pişiyor, yiyen vazgeçemiyor! Porsiyonu 140 lira

Türk mutfağında ayrı bir yere sahip olan hindi boynu eti, Konya'da vatandaşların vazgeçilmez lezzetleri arasında yer almaya başladı. Haftada bir kez köz ateşinde yaklaşık 7 saat pişen hindi boynu eti, kuzu eti lezzetinde olmasıyla dikkat çekiyor. Önce merak edip bu lezzeti deneyen vatandaşlar, daha sonra 'Bu gerçekten hindi eti mi?' diye sormaktan kendini alamıyor. Porsiyonu 140 liradan satılan hindi boynu etini, yağsız olduğu için şeker, kolesterol ve tansiyon hastaları özellikle tercih ediyor.

Haber 2024-04-21 11:30:49

Her yudumda sağlık sunan, yaşam kaynağı en iyi su markaları

Su, sağlık ve yaşam için vazgeçilmez bir kaynak. Peki, içtiğimiz suyun kalitesi gerçekten önemli mi? Kesinlikle evet! Sağlıklı ve kaliteli su tüketmek, vücudumuzun temel ihtiyaçlarını karşılamada büyük önem arz ediyor. Haliyle içerdiği minerallerden paketlenme sürecine kadar en iyi standardı yakalayan suları tercih etmek gerekiyor. Sizin için en iyi su markalarından bazılarını içeren bir seçki hazırladık. İçeriğimize göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

Haber 2024-02-26 20:50:33

Limon mu sirke mi? Ev yapımı turşu için bilmeniz gereken lezzet ipuçları

Limon mu, yoksa sirke mi? Ev yapımı turşu yaparken karar vermeniz gereken kritik bir soru olsa gerek. Limonun canlı ve taze aroması mı yoksa sirkenin keskin ve yoğun tadı mı? İşte tam da bu noktada her iki bileşenin turşu yapımındaki etkisine dair derinlemesine bir bilgi sunacağız. Hangisinin tercih edilmesi gerektiğine dair ipuçları ve ev yapımı turşularınızı mükemmelleştirmenin sırlarını derledik.

Yemek 2024-02-09 09:07:32

Kuyumcular ‘Öğle arasında bile alıyorlar…’ dedi: Çarşamba 22.00’de düğüm çözülüyor! İslam Memiş’ten gram altın fiyatı için yeni tahmin…

Altın fiyatları geçtiğimiz haftayı ekside kapattı. Ons altındaki düşüşü takip eden altının gram fiyatı Kapalıçarşı piyasasında geriledi. Peki altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Kuyumcular yatırımcıların en çok gram altın tercih ettiğini dile getirirken, ‘Öğle arasında bile gram altın alıyorlar” dedi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş de altının gram fiyatı için 3000 TL tahmininde bulundu.

Finans 2024-01-27 11:49:10

Diğer Haber Etiketleri

hindi Konya hayat su sırma su munzur su pınar su hamidiye su erikli su fuska su tarifi turşu Altın Eminönü Kadıköy İstanbul trafik lens solüsyonu bahçe maçı erden fenerbahçe galatasara galatasaray galatasaray ve fenerbahçe maç, maçı maçın fenerbahçe Memur emekli Zam oran ne kadar 3 ocak son karar süper li verildi İstanbulspor Trabzonspor buruk iyet yayınlanacak hakemlik son dü Süper Lig süper lig hakemler yapılan açıklama süper lig maçları ne zaman Saffet Sancaklı MHP Devlet Bahçeli mon neşeli günler Neşeli Günler filmi Adile Naşit Münir Özkul turşu nasıl yapılır yumurta diyet köprü otoyol fsm fsm köprüsü 15 temmuz köprüsü 15 Temmuz Şehitler Köprüsü karayolları genel müdürlüğü ulaştırma ve altyapı bakanlığı otoyol ücretleri otoyol geçiş ücretleri köprü geçiş yks ek tercih sonuclari ÖSYM yks yks ek tercih hamam otu hamam otu tozu nasıl kullanılır kpss tercih kilavuzu kpss tercihleri ne zaman dgs tercihleri ne zaman açıklanır Samsunspor cevizli sucuk faydaları nelerdir başakşehi direnç tonusluoğlu Turgut Doman Başakşehir devam edecek sezon tff, gram altın yks ek tercihler ne zaman yks ek tercihler ne zman yks ek tercih kılavuzu idrar yolu enfeksiyonu sirkeli su çiğ köfte fıstık ezmesi kilo alma bira alkol yks tercih tarihi yks tercihi nasıl yapılır obp hesapla obp nedir obp nasıl hesaplanır cenin pozisyonu yks tercihleri ne zaman yks sonuçları ne zaman açıklanacak? kahve kalori kilo faydaları kereviz Apple Watch akıllı saat akıllı saat apple akıllı saat huawei akıllı saat iphone akıllı saat samsung akıllı saat xiaomi amazfit akıllı saat apple akıllı saat en iyi akıllı saat huawei akıllı saat samsung akıllı saat xiaomi akıllı saat erçel Oyuncu sosyal medya Hande Erçel Hakan Sabancı at kestanesi at kestanesi faydaları at kestanesi yağı faydaları hindistan cevizi yağı faydaları hindistan cevizi yağı ne işe yarar hindistan cevizi yağı saça faydaları

Trafiğe girmek ücretli mi olacak? İstanbul'da iki ilçe pilot bölge seçildi: Uzman isim 'yanlış tercih' dedi

Günden güne artan ve çözümü bulunamayan İstanbul trafiği için yeni formüller aranmaya devam ediyor. Son olarak gündeme paralı girişler geldi. Anadolu'da Kadıköy, Avrupa'da ise Eminönü pilot bölge seçildi. Ancak uzman isimlerden Eminönü'nü kararına tepki geldi.

Finans 25-01-24 11:11

Lens solüsyonu her gün değiştirilmeli mi? Lens solüsyonu günlük değiştirilmezse ne olur?

Göz problemleri arasında en sık karşılaşılan sorunlar yakın veya uzağı görememe durumudur. Uzağı görememe sorunu miyop olarak isimlendirilirken, yakını görememe sorunu ise hipermetrop olarak bilinir. Gözlerdeki bu sorunun çözümünde gözlük kullanılabileceği gibi rahatlık açısından çoğunlukla kontakt lens de tercih edilir. Ancak bu lensleri kullanırken bakımının da ihmal edilmemesi önemlidir. Peki, lens bakımında kullanılan lens solüsyonu her gün değiştirilmeli mi?

Haber 23-01-24 18:51

Fenerbahçe Galatasaray maçı iptal mi? Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zamana ertelendi? Takımlar geri mi dönüyor? Tepki büyük!

Galatasaray Fenerbahçe maçı ile ilgili detaylar yakından takip ediliyor. Süper Kupa finali kapsamında Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'daki Al -Awwal Stadium'da oynanacak olan maç, Suudi Arabistan'ın Türk bayrağı ve Atatürk ile ilgili çıkardığı sorunlar nedeniyle ertelendi. Galatasaray Fenerbahçe maçını hakem Abdulkadir Bitigen yönetecekti. Peki, Fenerbahçe Galatasaray maçı iptal mi? Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zamana ertelendi? Takımlar geri mi dönüyor? Tepki büyük!

Spor 29-12-23 21:49

Memur ve emekli zammında geri sayım başladı! 'Böyle bir yöntem tercih edilirse' diyerek duyurdu! İşte refah payı ile masadaki zam oranı...

Asgari ücrete gelen yüzde 49’luk zammın ardından gözler memur ve emekli zammına çevrildi. SSK, Bağ-Kur emeklileri ile memur ve memur emeklileri haftaya açıklanacak enflasyon verisini bekliyor. Memur ve emekli zammında masadaki oran ne, kademe kademe zam gerçekleşir mi, 6 aylık enflasyon farkına göre en düşük memur ve emekli maaşları ne kadar olacak? İşte merak edilenler...

Finans 29-12-23 12:50

İstanbulspor Trabzonspor maçı iptal mi, ertelendi mi? İstanbulspor Trabzonspor maçı neden bitti?

İstanbulspor Trabzonspor maçı iptal mi sorusu futbolseverler tarafından sorgulanmaya başladı. İstanbulspor Süper Lig'in 17. haftasında kendi sahasında Trabzonspor'u konuk edecekti. İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu takımını sahadan çekti. Bu gelişmenin ardından konuya dair detaylı bilgiler sorgulanmaya başladı. Peki, İstanbulspor Trabzonspor maçı iptal mi, ertelendi mi? İstanbulspor Trabzonspor maçı neden bitti? İşte detaylar...

Spor 19-12-23 22:17

KOPENHAG GALATASARAY MAÇI ERTELENDİ Mİ? Şampiyonlar Ligi Kopenhag Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi? Statta bunlar yasak!

Kopenhag Galatasaray maçı canlı yayını sporseverler tarafından yakından takip edilecek. "Kopenhag Galatasaray maçı ertelendi mi?" sorusunun yanıtını merak eden birçok internet kullanıcısı, arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Teknik Direktör Okan Buruk'un çalıştırdığı sarı-kırmızılı temsilcimiz sahadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Karşılaşma 42 bin 305 seyirci kapasiteli Parken Stadı'nda oynanacak. Peki, Kopenhag Galatasaray maçı ertelendi mi? İşte detaylar...

Spor 13-12-23 00:08

MAÇLAR ERTELENDİ Mİ? Halil Umut Meler'e yapılan saldırı sonrası maçlar iptal mi, Süper Lig maçları ne zaman oynanacak? Hakemlerden ortak açıklama!

Ankaragücü Süper Lig'in 15. haftasında Çaykur Rizespor'u ağırladı. Eryaman Stadyumu'nda oynanan maç, 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Son düdüğün ardından sahaya giren Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, maçın hakemi Halil Umut Meler'e yumruklu saldırıda bulundu. Bu olay sonrası TFF'den açıklama geldi. Peki, tüm maçlar ertelendi mi, iptal mi? Süper Lig maçları ne zaman oynanacak, hangi tarihlerde? İşte detaylar...

Spor 12-12-23 10:14

Son dakika: Saffet Sancaklı, MHP’den istifa ettiğini duyurdu! Devlet Bahçeli seçimle ilgili sözlerine tepki göstermişti

Son dakika: Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Milliyetçi Hareket Partisi'nden istifa ettiğini duyurdu. Sancaklı'nın yerel seçimlerle ilgili açıklamasına tepki gösteren Devlet Bahçeli "Futbol hayatında 3 büyük kulüpte oynama geleneğini siyasette de mi sürdürmek istiyor? Tercih kendisinindir" açıklamasını yapmıştı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın da Sancaklı’nın MHP’den istifasının istendiğini duyurmuştu.

Haber 09-12-23 21:08

Devlet Bahçeli'den o sözlere tepki gelmişti! Saffet Sancaklı'nın MHP'den istifası istendi!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ile ilgili olarak "Futbol hayatında 3 büyük kulüpte oynama geleneğini siyasette de mi sürdürmek istiyor? Tercih kendisinindir" açıklamasını yaptı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın da Sancaklı’nın MHP’den istifasının istendiğini duyurdu.

Haber 09-12-23 16:01

Adile Naşit ve Münir Özkul'lu Neşeli Günler’in turşu tartışması araştırıldı! Yüzde 75'i onu tercih ediyor

Adile Naşit'li Münir Özkul'lun başrollerini paylaştığı Yeşilçam filmi Neşeli Günler'deki turşu tartışmasına yönelik araştırma yapıldı. Bin 100 kişinin katıldığı araştırmada vatandaşlara "Turşu sirkeyle mi, limonla mı yapılır?" sorusu yöneltildi. Katılımcıların yüzde 75,9'unun tercihi bakın hangi yönde oldu.

Kadin 14-11-23 13:33

Yumurta diyetiyle kilo verilir mi? Yumurta diyeti nasıl yapılır?

Yumurta diyeti son dönemde popülerlik kazanan ve birçok kişi tarafından tercih edilen bir beslenme yaklaşımıdır. Yumurta, sağlıklı protein, vitamin ve mineral kaynağı olması nedeniyle birçok diyetin temelini oluştururken, yumurta diyeti bu besin öğesini odak noktasına alarak kilo kaybını desteklemeyi amaçlar.

Haber 31-10-23 23:17

Köprü ve otoyol geçiş ertelendi mi? 15 Temmuz ve FSM köprü geçiş ödemeleri iade mi edilecek?

Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam gelmişti. Konuya dair yeni bir gelişme yaşandı. İletişim Başkanı Fahrettin Altun dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Peki, Köprü ve otoyol geçiş ertelendi mi? 15 Temmuz ve FSM köprü geçiş ödemeleri iade mi edilecek? İşte detaylar...

Finans 25-10-23 15:06

Köprü ve otoyol zammı ertelendi mi, ne zamana ertelendi? Zamlı alınan geçiş ücretleri ne olacak, iade edilecek mi?

Köprü ve otoyol zammı hakkında araştırmalar hız kazandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda otoyol ve köprü fiyatlarına zam geldiği açıklanmıştı. Az önce ise yapılan zamların ertelendiği açıklandı. Bu kapsamda Köprü ve otoyol zammı ertelendi mi, ne zamana ertelendi? Zamlı alınan geçiş ücretleri ne olacak, iade edilecek mi? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. İşte konuya dair tüm merak edilenler..

Finans 25-10-23 14:56

KÖPRÜ VE OTOYOL ZAMMI ERTELENDİ Mİ? Köprü ve otoyol ücretleri ne kadar, kaç TL? Fatih Sultan Mehmet ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden geçiş...

Köprü ve otoyol geçiş ücretleri 25 Eylül 2023 Çarşamba günü en çok araştırılan konu başlıkları arasında yer alıyor. Geçtiğimiz gün Karayolları Genel Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, otoyol ve köprü ücretlerinin 25 Ekim 2023 Çarşamba günü itibarıyla değiştiği ifade edilmişti. Konuya ilişkin bir açıklama da İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan geldi. Peki, Köprü ve otoyol geçiş zammı ertelendi mi? Köprü ve otoyol geçiş ücretleri ne kadar?

Finans 25-10-23 14:52

YKS ek tercih ne zaman açıklanacak 2023? ÖSYM ek yerleştirmeler için tarih verdi mi? Sonuc.osym.gov.tr YKS ek tercih sonuç sorgulama

YKS ek tercih sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Yükseköğretim Kurumları Sınavı sonuçlarına göre 2023-2024 öğretim yılı için 12 Eylül tarihinde başlayan yükseköğretim programlarına ek yerleştirme işlemleri 17 Eylül Pazar günü sona erdi. YKS ikinci tercih işlemlerini tamamlayan adaylar ek yerleştirme sonuçları için araştırmalarına hız verdi. Peki, YKS ek tercih ne zaman açıklanacak 2023? ÖSYM ek yerleştirmeler için tarih verdi mi? İşte, sonuc.osym.gov.tr YKS ek tercih sonuçları ekranı...

Egitim 21-09-23 10:35

YKS EK TERCİH SONUÇLARI 2023 ne zaman açıklanacak, ÖSYM tarih verdi mi? Sonuc.osym.gov.tr YKS ek tercih sonuçları ekranı

YKS ek tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak konusu olurken birçok öğrenci ÖSYM tarafından yayımlanan duyuruları incelemeye devam ediyor. Bilindiği üzere 12 Eylül itibarıyla başlayan 2023-2024 öğretim yılı için yükseköğretim programlarına ek yerleştirme işlemleri 17 Eylül tarihinde sona erdi. Peki, 2023 YKS ek tercihler ne zaman açıklanacak, hangi tarihte? İşte, sonuc.osym.gov.tr YKS ek tercih sonuçları ekranı...

Egitim 21-09-23 10:20

YKS EK TERCİH SONUÇLARI 2023: ÖSYM ile YKS ek tercih sonuçları ne zaman açıklanacak, tarih belli mi? Sonuc.osym.gov.tr ekranı!

YKS ek tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak konusu oldu. 12 Eylül itibarıyla başlayan 2023-2024 öğretim yılı için yükseköğretim programlarına ek yerleştirme işlemleri 17 Eylül tarihinde sona erdi. Şimdi gözler ÖSYM'den gelecek açıklamaya çevrildi. Peki, YKS ek tercih sonuçları ne zaman açıklanacak, ÖSYM tarih verdi mi? İşte, sonuc.osym.gov.tr YKS ek tercih sonuçları ekranı...

Egitim 20-09-23 08:05

Yumurtanın saça faydaları nelerdir? Yumurta saçı gürleştirir mi?

Güzel ve sağlıklı saçlar hem kadınların hem de erkeklerin dikkatini çeken önemli bir güzellik unsuru olmuştur. Bu nedenle saç bakımı ve saç sağlığını artırmak için birçok yöntem ve ürün araştırılmıştır. Ancak doğanın bize sunduğu bazı basit ve etkili çözümler vardır ve bunlardan biri de yumurtadır. Yumurtanın saç üzerindeki olumlu etkileri yüzyıllardır bilinir ve hala birçok kişi tarafından tercih edilen doğal bir saç bakım ürünüdür.

Haber 19-09-23 22:04

YKS EK TERCİH SONUÇLARI 2023: ÖSYM ile YKS ek tercih sonuçları ne zaman açıklanacak, hangi tarihte?

YKS ek tercih sonuçları ile ilgili ÖSYM'nin ne zaman açıklama yapacağı merak konusu oldu. Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre 2023-2024 öğretim yılı için yükseköğretim programlarına ek yerleştirme işlemleri 12 Eylül tarihinde başladı. Süreç dün (17 Eylül 2023 Pazar) saat 23.59'da sona erdi. Peki, YKS ek tercih sonuçları ne zaman açıklanacak, ÖSYM tarih verdi mi? İşte, sonuc.osym.gov.tr YKS ek tercih sonuçları sorgulama ekranı...

Egitim 18-09-23 07:37

Hamam otu nasıl kullanılır? Hamam otu tüyleri tamamen yok eder mi?

Binlerce yıl önce keşfedilen ve doğada kolayca ulaşılan bitkilerin, çiçeklerin ve otların kullanıldığı alternatif tedavi yöntemleri bulunur. Bu yöntemlerden bazıları bugün de bilinmekte ve bazı hastalıkların tedavi süreçlerinde destekleyici olarak da kullanılabilmektedir. Rahatsızlıklar dışında cilt bakımı, cilt temizliği gibi durumlarda kullanılan otlar da bulunur. Hamam otu da bugün hala birçok kişi tarafından tercih edilen bir ottur.

Haber 13-09-23 23:04

KPSS tercihleri ne zaman, ÖSYM tarih verdi mi? Ais.osym.gov.tr KPSS lisans tercihleri ekranı

KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri, Alan Bilgisi ve ÖABT) sonuçları sonrası, tercih süreci için gözler ÖSYM'ye çevrildi. Kamu Personeli Seçme Sınavına her sene memur olmak isteyen adaylar başvuruyor. Sınavın lisans oturumlarına girenler ve sonuçlarını öğrenen adaylar şimdi tercih sürecini bekliyor. Peki, 2023 KPSS tercihleri ne zaman başlayacak, tercih kılavuzu yayımlandı mı?İşte, ais.osymgov.tr KPSS tercihleri ekranı ve detaylar...

Egitim 07-09-23 08:24

DGS TERCİH SONUÇLARI 2023: ÖSYM ile DGS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak, tarih belli mi?

DGS tercih sonuçları, merak konusu oldu. 4 yıllık üniversite öğrenimi görmek isteyen ön lisans mezunu vatandaşlar 6 Temmuz'da yapılan ve 11 Ağustos'ta sonuçları açıklanan sınavın ardından tercih işlemleri de tamamlandı. Peki, DGS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, sonuc.osym.gov.tr DGS tercih sonuçları ekranı...

Egitim 06-09-23 08:09

Samsunspor İstanbulspor maçı ne zaman oynanacak? Samsunspor İstanbulspor maçı ertelendi mi, neden?

Samsunspor İstanbulspor maçı ile ilgili aramalar maçın 13. dakikasında durdurulmasıyla birlikte hız kazandı. İki rakip Süper Lig'in 4. haftasında saat 19.15'te Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı'nda karşı karşıya geldi. yoğun yağış nedeniyle zeminin ağırlaşması, sahanın futbol oynamaya müsade etmemesine neden oldu. Samsunspor İstanbulspor maçı detayları internette sorgulanıyor. Peki, Samsunspor İstanbulspor maçı ne zaman oynanacak? Samsunspor İstanbulspor maçı ertelendi mi, neden? Samsun'da yoğun anlar!

Spor 03-09-23 20:22

Cevizli sucuk faydaları: Cevizli sucuk nasıl yapılır, diyette yenir mi?

Cevizli sucuk geleneksel bir Türk atıştırmalığıdır ve aynı zamanda faydalarıyla da tanınır. İçeriğinde bulunan ana malzemeler ceviz ve üzümdür, ancak bu özel yiyecek genellikle daha fazla malzeme ile zenginleştirilir. Cevizli sucuk, hem lezzetli bir tatlı alternatifi sunar hem de sağlık açısından pek çok olumlu etkiye sahiptir. Cevizli sucuk enerji verici bir atıştırmalık olarak tercih edilir ve özellikle sporcular ve aktif yaşam tarzına sahip bireyler için ideal bir seçenektir.

Haber 30-08-23 13:36

Acı biber turşusu faydaları nelerdir? Acı biber turşusu bağırsakları temizler mi?

Acı biber turşusu lezzetli ve baharatlı tadıyla sofralarda sıkça tercih edilen geleneksel bir turşu çeşididir. Acı biberlerin turşulanarak muhafaza edilmesiyle elde edilen bu lezzetli atıştırmalık özellikle bahar ve yaz aylarında sofraların vazgeçilmezi haline gelir. Yemeklerin yanında garnitür olarak veya sadece atıştırmalık olarak tercih edilen acı biber turşusu, hem tatlarıyla hem de sağlık açısından faydalı özellikleriyle sofraları renklendirir.

Haber 28-08-23 10:50

Fenerbahçe Başakşehir maçı neden yok, ertelendi mi? Fenerbahçe Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta? TFF duyurdu!

Fenerbahçe Başakşehir maçı neden yok, sorusu futbolseverlerin gündeminde yer aldı. Süper Lig'de 2023-2024 sezonun 3. hafta maçlarından biri olan Fenerbahçe Başakşehir maçının oynanacağı tarihe ilişkin araştırmalar yoğunlaştı. TFF'den konuya ilişkin açıklama geldi. Peki, Fenerbahçe Başakşehir maçı neden yok, ertelendi mi? Fenerbahçe Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta?

Spor 27-08-23 16:58

Süper Lig İstanbulspor Galatasaray maçı ne zaman oynanacak, saat kaçta, hangi kanalda? İstanbulspor Galatasaray maçı ertelendi mi?

Süper Lig 2023-2024 sezonu 3. hafta maçlarıyla devam edecek. Konyaspor, sahasında Gaziantep FK'yı ağırlayacak. Maç, 21:00'da başlayacak. zorlu Zorlu karşılaşma öncesi TFF, İstanbulspor Galatasaray maçının da aralarında bulunduğu 3 maça dair yazılı açıklamada bulundu. İstanbulspor Galatasaray maçının tarihi, saati ve kanalı merak konusu oldu.

Spor 26-08-23 12:02

Gram altında şok eden düşüş sonrası yeni tahminler peş peşe geldi! ‘Yükseliş ertelendi, iptal edilmedi’ dediler… Yatırımcılara derin bir ‘oh’ çektiren açıklama

Altın fiyatları canlı takip ekranı Merkez Bankası faiz kararı sonrası yaşanan sert düşüş sonrasında yakından takip ediliyor. Yatırımcılar altın almalı satmalı mı? konusunda araştırmalarını devam ettirirken, uzmanlardan ‘altın düşecek mi, yükselecek mi?’ sorusuna da yanıt geldi. UBS analistleri ons altın için, “Yükseliş ertelendi, iptal edilmedi” derken, İslam Memiş gram altın fiyatı için, “Merkez Bankası kaynaklı düşüş ve gerilemelerin kalıcı olacağını ise öngörmüyorum” ifadelerini kullandı.

Finans 26-08-23 09:50

YKS 2. tercih tarihleri belli mi 2023? ÖSYM ile ek tercihler ne zaman alınacak? YKS tercih sonuçları açıklandı!

YKS ek tercih tarihleri, ÖSYM tarafından son dakika olarak açıklanan üniversite yerleştirme sonuçları sonrası merak konusu oldu. Birçok kişi internette konuya dair araştırma yapıyor. Peki, YKS 2. tercih tarihleri belli mi 2023? ÖSYM ile YKS ek tercihler ne zaman alınacak? İşte detaylar...

Egitim 20-08-23 09:28

Sirkeli su idrar yolu enfeksiyonuna iyi gelir mi? İdrar yolu enfeksiyonuna iyi gelen şeyler, bitkisel yöntemler nelerdir?

İdrar yolu enfeksiyonları idrar yolundan yukarı doğru yükselen bakterilerin sebep olduğu yaygın enfeksiyonlardır. Antibiyotik tedavisi genellikle etkili bir yol olsa da bazı kişiler doğal ve bitkisel yöntemlerle de bu tür enfeksiyonlarla başa çıkmayı tercih ederler. Bu yöntemler arasında öne çıkan sirkeli su gibi bazı ev ilaçları idrar yolu enfeksiyonunun semptomlarını hafifletebilir.

Haber 31-07-23 23:08

Gül suyunun saça faydaları nelerdir? Gül suyu saçı gürleştirir mi?

Gül suyu, tarihsel olarak güzellik ve sağlık alanında kullanılan doğal bir sıvıdır. Gül suyu, güllerin buhar distilasyonu yoluyla elde edilen hoş ve çekici bir kokuya sahip şeffaf bir sıvıdır. Gül suyu, içeriğindeki doğal antioksidanlar ve cilt yatıştırıcı özellikleri nedeniyle cilt bakımında sıklıkla tercih edilir. Ayrıca, hoş kokusu sayesinde parfüm veya deodorant olarak da kullanılabilir.

Haber 31-07-23 18:23

Soğuk su içmenin faydaları nelerdir? Soğuk su içmek vücuttaki yağları eritir mi?

Soğuk su hayatın temel unsurlarından biridir ve insanların günlük yaşamlarında sıklıkla tükettikleri önemli bir içecektir. Soğuk su içmek günlük hayatımızda sıkça karşılaştığımız ve hemen hemen herkesin tercih ettiği bir içme alışkanlığıdır. Sıcak hava koşullarında serinlemek için veya susuzluğu gidermek amacıyla soğuk su içmeye yönlenebiliriz. Ancak soğuk su içmenin, vücut üzerinde pek çok etkisi bulunmaktadır.

Haber 31-07-23 15:23

Çiğ köfte kilo aldırır mı? Diyette çiğ köfte yenir mi?

Çiğ köfte geleneksel bir Türk yemeği olup ince bulgur, baharatlar ve çeşitli aromatik malzemelerin harmanlanmasıyla hazırlanan lezzetli bir atıştırmalıktır. Son dönemde popülerliği artan çiğ köftenin kilo üzerindeki etkisi merak edilen bir konudur. Sağlıklı bir kilo yönetimi için çiğ köfte gibi düşük kalorili ve besleyici atıştırmalıkları dengeli bir beslenme planının bir parçası olarak tercih etmek önemlidir.

Haber 31-07-23 14:09

Fıstık ezmesi kilo aldırır mı? Fıstık ezmesi mi kilo aldırır fındık ezmesi mi?

Günümüzde sağlıklı beslenme ve ideal kiloyu koruma konusunda pek çok insanın zihinlerinde soru işaretleri oluşmaktadır. Bu noktada, birçok farklı besin ve yiyeceğin kilo aldırıp aldırmayacağı merak edilmektedir. Özellikle, atıştırmalık olarak sıklıkla tercih edilen lezzetli besinler arasında yer alan fıstık ezmesi ve fındık ezmesi de bu tartışmalardan nasibini almaktadır.

Haber 30-07-23 19:25

Bira kilo aldırır mı? Diyet yaparken bira içilir mi?

Bira dünya genelinde en yaygın tüketilen alkollü içeceklerden birisidir. Sosyal etkinliklerle özdeşleşmiş olması biranın pek çok insan için bir tercih haline gelmesine neden oluyor. Ancak biranın içeriğindeki kaloriler ve diğer olumsuz etkileri sağlık ve kilo yönetimi açısından dikkat edilmesi gereken önemli bir faktörü ortaya çıkarıyor.

Haber 30-07-23 18:23

YKS TERCİH yapıp gitmezsem puanım düşer mi? 2023 YKS tercihleri ile yerleşince seneye kaç puan düşer?

YKS tercih işlemleri bugün itibariyle başladı. TYT, AYT ve YDT olmak üzere 3 oturumda gerçekleştirilen YKS sınavının sonuçları ÖSYM Başkanı Ersoy'un sosyal medya paylaşımı ile eş zamanlı olarak açıklandı. Adaylar ÖSYM'nin internet sitesi sonuc.osym.gov.tr'den TC kimlik numaraları ve şifreleri ile aldıkları puanı öğrendi. Şimdi ise tercih maratonu başlıyor. Adaylar "YKS'de tercih yapıp gitmezsem puan düşer mi?" sorusuna yanıt arıyor. İşte tüm detaylar...

Egitim 27-07-23 11:09

OBP nedir, nasıl hesaplanır? YKS’de tercih yapıp yerleşemeyince OBP düşer mi?

YKS sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte OBP'ye dair araştırmalar da hız kazandı. Lise mezuniyet puanı olarak bilinen OBP puanının nasıl hesaplandığı da merak konusu oldu. YKS tercihleri 27 Temmuz 2023 tarihinde başlayacak. Bu kapsamda OBP büyük önem teşkil ediyor. Peki, OBP nedir, nasıl hesaplanır? YKS’de tercih yapıp yerleşemeyince OBP düşer mi? İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

Egitim 20-07-23 16:28

Cenin pozisyonu nedir, bel fıtığına iyi gelir mi? Cenin pozisyonunda uyumak faydalı mı?

Cenin pozisyonu uyku sırasında tercih edilen ve birçok insanın kendini rahat hissettiği bir vücut pozisyonudur. Adını anne rahmindeki bir ceninin pozisyonuna benzerliğinden alır. Bu pozisyon uyurken vücudun bükülmüş bir halde, dizler karına çekilmiş olarak yerleşmesini ifade eder. Cenin pozisyonunda uyumak birçok kişi için rahatlık ve güvenlik hissi sağlar. Peki, cenin pozisyonunda uyumak faydalı mı?

Haber 18-07-23 14:30

YKS TERCİH TARİHLERİ 2023: YKS tercihleri ne zaman başlayacak, ÖSYM açıklama yaptı mı? Üniversite tercih süreci için geri sayım

YKS tercih günleri için geri sayım devam ediyor. YKS sonuçları 20 Temmuz 2023 tarihinde açıklanacak. Sonuçların ilanından sonra tercih kılavuzunun yayınlanmasıyla beraber tercih dönemi de başlayacak. Üniversite adayları hayallerindeki okul ve bölüm için tercihlerini yapacaklar. Peki, YKS tercihleri ne zaman başlayacak, ÖSYM'den açıklama geldi mi? YKS tercih kılavuzu ve kontenjanlar yayımlandı mı? İşte ayrıntılar...

Egitim 18-07-23 07:52

Kahve kilo aldırır mı? Fazla kahve tüketimi kilo vermeyi engeller mi?

Günümüzde birçok insan enerjilerini artırmak ve zihinsel performanslarını iyileştirmek için kahve tüketmeyi tercih ediyor. Ancak kahve hakkındaki yaygın inançlardan biri kilo alımıyla ilişkilendirilmesidir. Kahve özellikle diyet yapan kişiler tarafından tüketilse de dikkatli tüketilmediği takdirde kilo aldırabilir. Peki, gerçekten kahve kilo aldırır mı ya da aşırı kahve tüketimi kilo vermeyi engeller mi?

Haber 30-06-23 21:38

Sarımsak yağının saça faydaları: Sarımsak yağı saç dökülmesini engeller mi?

Sarımsak yağı binlerce yıldır kullanılan ve sağlık faydalarıyla tanınan doğal bir yağdır. Sarımsak bitkisinin özütlenerek elde edilen bu yağ, güçlü antibakteriyel, antifungal, antiviral ve antioksidan özelliklere sahiptir. Hem mutfakta lezzetlendirici olarak kullanılabilen hem de çeşitli sağlık amaçları için tercih edilen sarımsak yağı, birçok kişi tarafından doğal bir sağlık destekleyici olarak tercih edilmektedir.

Haber 29-06-23 19:42

Kereviz sapı faydaları: Kereviz çiğ yenir mi, nasıl yenirse faydalı olur?

Kereviz, sağlık açısından birçok yararı olan sebze türlerinden biridir. Maydanozgiller ailesine mensup olan kerevizin gerek vitamin gerekse mineral yönünden oldukça zengindir. Günümüzde özellikle alternatif tıp alanında tedavi amaçlı bitki ve sebzelerin kullanımı çok yaygındır. Kereviz de çok sık kullanılan sebzelerden biri olarak karşımıza çıkar. Kerevizin özellikle yaprağı ve sapı çok sık tercih edilir. Peki, kereviz sapı faydaları nelerdir?

Haber 29-06-23 10:08

Apple Watch'a servet ödemek istemeyenlerin tercih edebileceği akıllı saatler

Günlük işlerinizin takibini kolaylaştıran veya sportif aktivitelerinizi asiste eden bir akıllı saat mi arıyorsunuz? Apple, akıllı saat tasarımlarında şıklığı ve teknolojisiyle dikkat çekiyor. Fakat Apple Watch'lara dünyanın parasını ödemek istemiyor olabilirsiniz. Bu yüzden gerek iş gerek kişisel kullanımınız için ihtiyaç duyacağınız akıllı saatleri sizin için bir araya getirdik. İşte, servet ödemeden sahip olabileceğiniz akıllı saatler!

Haber 27-06-23 16:41

Hande Erçel Hakan Sabancı'dan evlilik teklifi mi aldı? Cebindeki o detay dikkat çekti! Gerçeği açıkladı

Son dönemlerin en çok konuşulan oyuncuları arasında yer alan Hande Erçel'in iş insanı Hakan Sabancı ile aşkı tam gaz devam ediyor. Katıldığı ödül töreni ve partilerde tercih ettiği kombinleriyle adından sık sık söz ettiren Erçel'in bir süredir Hakan Sabancı'dan evlilik teklifi aldığı iddiası gündemde. Ünlü oyuncu, önceki akşam katıldığı bir davette iddialara yanıt verdi.

Magazin 16-06-23 16:19

At kestanesi faydaları nelerdir, nasıl ve nerelerde kullanılır? At kestanesi yenir mi, ne işe yarar?

At kestanesi birçok kişi için görsel bir şölen sunan etkileyici bir bitki türüdür. Bu göz alıcı bitki büyüleyici çiçekleri ve dikkat çeken meyveleriyle ünlüdür. At kestanesi özellikle parklarda, bahçelerde ve caddelerde estetik bir dokunuş sağlamak için tercih edilen bir seçenektir. Ancak sadece görsel cazibesiyle sınırlı değildir; aynı zamanda tıbbi ve ekolojik faydalarıyla da dikkat çeker. Peki, at kestanesinin faydaları nelerdir?

Haber 25-05-23 09:19