El Yayi Ne Ise Yarar Haberleri

Ne meyve ne de sebze! İstanbul'da mayıs ayında en çok onun fiyatı arttı

İstanbul Ticaret Odası’nun verilerine göre, İstanbul’da mayıs ayında fiyatı en çok artan köprü geçiş ücreti oldu. En çok ucuzlayan ürün ise fiyatı yüzde 44,57 azalan sivri biber oldu. İTO’nun İstanbul Ücretliler Geçinme İndeksi’nde yer alan 242 ürünün 147’sinin perakende fiyatı artarken, 21 ürünün fiyatı düştü, 74 ürünün fiyatı ise değişmedi.

Finans 2024-06-02 13:14:06

Kurban Bayramı'nda ne keseceksiniz? diye sorulan amcanın cevabı gündem yarattı... Kendimi kesmeyi düşünüyorum

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala gerçekleştirilen sokak röportajı sosyal medyanın gündemine yerleşti. Bir sokak röportajında "Bu sene Kurban Bayramı'nda ne keseceksiniz?" sorusu soruldu. Kendisine mikrofon uzatılan amcanın cevabı ise sosyal medyada çok konuşuldu.

Trend 2024-06-01 08:52:40

Dilencilik için şehir değiştiriyorlarmış! Üzerinden çıkan para... İl dışına çıkartıldı

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, il dışından gelerek cadde ve sokaklarını mesken tutup dilencilik yapanlara yönelik operasyon düzenledi. Zabıta ekipleri, dilencinin üzerinden çıkan 10 bin 765 TL’ye el koyarken, dilenci ise il dışına çıkartıldı.

Haber 2024-05-30 17:20:37

Mayıs ayı enflasyonu ne olacak? Gözler 3 Haziran'daydı: Yıl sonu dolar tahmini de belli oldu

7'den 77'ye milyonlar Mayıs ayı enflasyon rakamlarının açıklanacağı 3 Haziran'ı beklerken, ekonomistlerin tahminleri ortaya çıktı. Bu kapsamda Mayıs ayı TÜFE tahmini yüzde 3,10 artış yönünde oldu. enflasyonda yıllık tahminler ise yüzde 76,00 ila yüzde 73,50 bandında oluştu. Öte yandan dolar/TL kuru için de yıl sonu tahmini açıklandı.

Finans 2024-05-29 15:19:30

Güzellik yastığı nedir, güzellik yastığı ne işe yarar? Güzellik yastığı nasıl kullanılır?

Neredeyse herkes sabah uyandığında yüzündeki kırışıklıkları fark etmiştir. Bu kırışıklıklar gün içerisinde geçse bile yaş aldıkça ve cilt elastikiyetini kaybettikçe kalıcı hâle gelirler. Son dönemde ise yüzdeki çizgi ve kırışıkları engellediğine inanılan ve araştırılan ‘güzellik yastığı’ ise oldukça popüler hâle gelmiştir. Peki, güzellik yastığı nedir?

Kadin 28-05-24 21:36

Bigudi nedir, ne işe yarar? Bigudi kaç saat bekletilmeli?

Bigudi, kadınların saçlarını kıvırcık ve dalgalı hâle getirmek için kullandıkları bir araçtır. Kuaför masrafı olmadan saçlarını şekillendirmek isteyenler için farklı bigudi türleri mevcuttur. Süngerli ve elastik modelleri, cırt cırtlı ve silikonlu çeşitleri bulunmaktadır. Peki bigudi nasıl kullanılır?

Kadin 28-05-24 21:32

Fön sütü ne işe yarar? Fön sütü nasıl kullanılır? Fön sütünün faydaları

Günlük yaşamın temposu her geçen gün artmakta ve bu durum saçlar üzerinde etkisini göstermektedir. Bu sebeple, canlandırıcı serum ve saç tonikleri gibi saç bakım ürünlerinin yanı sıra, fön ve maşa gibi işlemler öncesinde kullanılan diğer bakım ürünleri de büyük önem taşımaya başlamıştır. Bu kapsamda fön sütü nedir, ne işe yarar?

Kadin 28-05-24 21:31

Vigo nedir, ne işe yarar? Vigo nasıl kullanılır? Düz saça vigo yapılır mı?

Vigo'nun nasıl kullanılacağı, erkek veya kadın fark etmeksizin merak edilen bir konudur. Bu aracı kullanırken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar bulunmaktadır. Peki, vigo nasıl kullanılır?

Kadin 28-05-24 21:30

Pirinç maskesi nedir, nasıl yapılır? Pirinç maskesi ne işe yarar?

Kadınların doğal cilt bakım rutinlerinde sıkça tercih ettikleri pirinç maskesi, cilt lekelerine, parlaklık kaybına ve cilt tonu eşitsizliklerine hızlı çözüm sunar. Bu maske, son yıllarda popüler hâle gelmiştir. Peki, pirinç maskesi nasıl yapılır?

Kadin 28-05-24 21:28

Saç sirkesi nedir, ne işe yarar? Saç sirkesi nasıl kullanılır? Saç sirkesi faydaları

Son dönemin popüler saç bakım ürünlerinden biri saç sirkesidir. Saçlara parlaklık ve canlılık kazandırma konusunda öne çıkan saç sirkeleri, özellikle cansız ve mat saçlara sahip olanlar için idealdir. Peki, birçok markanın piyasaya sunduğu ve bilinirliği giderek artan saç sirkesi nedir, nasıl kullanılır?

Kadin 28-05-24 21:25

Balyaj nedir, nasıl yapılır? Balyaj çeşitleri ve balyaj modelleri

Balyaj, son yıllarda popüler hâle gelen saç modelleri arasında yer alan bir uygulamadır. Balyajın ne olduğu ve nasıl uygulandığıyla ilgili ise pek çok soru işareti bulunur. Peki, balyaj nedir?

Kadin 28-05-24 21:24

Lip balm nedir, ne işe yarar? Lip balm nasıl kullanılır? Lip balm çeşitleri

Birçok kişi bakım ve makyaj ürünlerini oldukça sever ve tercih eder. Söz konusu dudaklar olduğunda ise bu konuda sıklıkla tercih edilen ürünlerden biri lip balm’dır. Peki, kozmetik dünyasının trend ürünlerinden olan lip balm nedir?

Kadin 28-05-24 21:23

Kil maskesi nedir, ne işe yarar? Kil maskesi kullanımı ve faydaları

Cilt sağlığını korumak ve nem dengesini sürdürmek için gözenekleri daima temiz tutmak büyük önem taşır. Bu noktada kil maskesinin kullanımı ve faydaları araştırılır. Peki kil maskesi nedir, ne işe yarar?

Kadin 28-05-24 21:20

Makyaj bazı nedir, ne işe yarar? Makyaj bazı nasıl kullanılır ve uygulanır?

Güzellik, her yaş grubundaki bireyler için değerli bir kavramdır. Doğru makyaj teknikleri kullanılarak güzellik potansiyelini maksimum seviyeye çıkarmak mümkündür. Peki, makyaj bazı nedir ve ne işe yarar?

Kadin 28-05-24 21:15

Öldürülmeden önce gördüğü şiddeti mektuba yazmış! Dikkat çeken 'yasak aşk' detayı

İzmir'de Serdar Karamus (31), boşanma aşamasındaki eşi Gözde Karamus'u (29) öldürüp intihara kalkıştı. Gözde Karamus'un öldürülmeden önce anne ve babasına kendi el yazısıyla yazdığı mektupta, eşi tarafından uğradığı şiddeti anlattığı ortaya çıktı. Serdar Karamus ise eşinin kendisine 1 yıldır biriyle ilişkisi olduğunu, onunla birliktelik yaşadığını, olay öncesinde de birazdan onunla görüşmeye gideceğini söylediğini iddia etti. İşte detaylar...

Haber 28-05-24 18:05

Deniz kenarları, ormanlık alanlar ve İstanbul çevresinde arttı, tek tek yıkımına başlandı! Tiny House'larla ilgili yasa ne diyor? 5 dönüm ve tekerlek detayı...

Pandemiyle birlikte hayatımıza giren Tiny House'lar; özellikle İstanbul'a yakın noktalarda neredeyse her yerde karşımıza çıkıyor. Havaların ısınmasıyla ilginin giderek daha da yoğunlaştığı Tiny House'lar son günlerde ise yıkım kararlarıyla gündemde. Uzmanlar ise 5 dönüm detayına dikkat çekiyor. Peki, tarla statüsündeki arazilere Tiny House yapılabiliyor mu? Tekerleğin önemi ne? Neye göre yıkım yapılıyor? İşte tüm detaylar...

Finans 28-05-24 08:56

Berfu Yenenler Arto'nun o sözlerini paylaştı! Seni bu şişman toraman almasaydı ne yapacaktın?

Ünlü isimlere yönelik sert ifadeleriyle zaman zaman gündeme gelen Arto'nun hedefinde bu sefer Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler vardı. Arto "Seni bu şişman toraman almasaydı ne yapacaktın?" diyerek ağızları açık bıraktı. Berfu Yenenler ise verdiği yanıtla alkış topladı.

Kulis 26-05-24 09:16

Görünce gözlerine inanamadı... Yer: Sultangazi! Tekstil atölyesine pimi çekilmemiş el bombası atıp kaçtılar

Sultangazi’de iddiaya göre iki kişi, husumetlilerine ait tekstil atölyesine pimi çekilmemiş el bombası atarak kaçtı. Olay anı iş yerine ait güvenlik kamerasına yansıdı. Sabah saatlerine iş yerine gelen işçi yerdeki el bombasını fark edince gözlerine inanamadı ve durum polise bildirildi. Polis, inceleme sonrası pimi çekilmemiş el bombasını kaldırdı. İş yeri sahibi ise sürekli tehdit edildiğini anlattı.

Haber 23-05-24 15:24

Hem altın hem de gümüş için tahmin! İki dev banka peş peşe açıkladı: '10 haftadan kısa bir süre içinde…’

Altın ve gümüş fiyatlarındaki yükselişin ardından yatırımcılar ‘Altın düşecek mi, yükselecek mi? Gümüş fiyatları ne olur?’ gibi sorulara yanıt iki dev banka Commerzbank ve TD Securities’ten geldi. Alman bankası altın fiyatları için ters köşe tahmin yaptı. Gümüş fiyatı içinde iki banka birden yükseliş beklentilerini açıkladı. “Gümüş fiyatları son kez ons başına 30 doları aştığında, on haftadan kısa bir süre içinde ons başına 50 dolara kadar işlem gördü” yorumu ise heyecan yarattı.

Finans 22-05-24 14:49

Anne ve babası telefonuna el koyan 16 yaşındaki çocuk katliam yaptı! Ebeveynlerini ve kardeşini öldürdü... İki gün boyunca cansız bedenleriyle kaldı

Brezilya'nın Sao Paulo kentinin Vila Jaguara bölgesinde ismi açıklanmayan 16 yaşındaki bir çocuk anne ve babasının telefonuna el koyması üzerine adeta öfke nöbeti yaşadı. Ebeveynlerini ve kız kardeşini vurarak öldüren çocuk iki gün boyunca ailesinin cansız bedeniyle birlikte yaşadı. Sonunda ise suçunu polise itiraf etti.

Trend 22-05-24 11:46

iPhone pil sağlığı nasıl korunur, kaça düşünce değiştirilmeli? iPhone pil sağlığı 80 altına düşerse ne olur?

Telefon pillerinin sağlığı belli bir seviyenin altına düştüğünde hem şarj hem de performans yönünden birçok sorun yaşanabilir. Dolayısıyla pil sağlığı son derece önemlidir. iPhone cihazlarda ise pil sağlığını gösteren bir uyarı sistemi mevcuttur. Peki, iPhone pil sağlığı nasıl korunur?

Haber 21-05-24 23:06

Kestirmeler nedir? Kestirmeler ne işe yarar, nasıl kullanılır?

Apple, Kestirmeler uygulamasını “uygulamalarınızla bir veya daha fazla görevi gerçekleştirmenin pratik ve hızlı bir yolu” olarak açıklamaktadır. Kullanıcılar ise kestirmeler uygulaması ile otomasyonlar oluşturmak için pek çok farklı olanağa sahiptir. Peki, iPhone Kestirmeler ile neler yapılabilir?

Haber 21-05-24 23:04

Face ID nedir, ne işe yarar? Face ID nasıl çalışır?

Apple’ın 2017 yılında piyasaya sürdüğü iPhone X modeli ile birlikte kullanıcıların hayatına giren Face ID, kişilerin ekran kilidi açma ve diğer şifreleme gibi işlemleri yüzleriyle yapmalarını sağlar. Kullanıcılar ise bu doğrulama yöntemi hakkında araştırma yapılmaktadır. Peki, Face ID nedir ve ne işe yarar?

Haber 21-05-24 22:59

Dolby Vision nedir, ne işe yarar? Dolby Vision nasıl açılır?

Yeni bir televizyon veya cihaz alınırken kutuların üzerinde pek çok logo yer alır. Dolby Vision da bu logolar arasındadır. Görüntü teknolojileri alanında ve Dolby Vision hakkında araştırma yapanlar, detaylı bilgilere ulaşmak istemektedir. Peki, Dolby Vision nedir?

Haber 21-05-24 22:56

AirPlay nedir, nasıl kullanılır? AirPlay nasıl açılır?

IPhone kullanan birçok kullanıcı telefonunda izlediği videoyu daha büyük bir ekrana nasıl yansıtacağını araştırır. AirPlay özelliği sayesinde pratik bir işlemle Apple cihazlarını televizyona bağlamak mümkündür. Bu kapsamda araştırılan Airplay nedir, ne işe yarar?

Haber 21-05-24 22:53

Chromecast nedir, nasıl kullanılır? Chromecast özellikleri ve faydaları

Bir akış cihazı olarak tanımlanan Chromecast, akıllı olmayan televizyon ve monitörlerin bir akıllı TV gibi kullanılmasına olanak sağlar. Peki, mobil cihazlardan ve bilgisayar üzerinden de kontrol edilebilen Google Chromecast nedir, ne işe yarar?

Haber 21-05-24 22:52

MagSafe nedir, ne işe yarar? Hangi telefonlarda MagSafe var?

MagSafe, Apple tarafından geliştirilen bir manyetik teknolojidir. İlk kez 2006’da MacBook'lar için tanıtılan MagSafe, iPhone 12 serisiyle yeniden piyasaya sürülmüştür. Peki, hangi telefonlarda MagSafe vardır?

Haber 21-05-24 22:51

Dolby Atmos nedir, ne işe yarar? Dolby atmos nasıl çalışır?

Teknolojinin gelişmesiyle beraber ses ve görüntü kaliteleri de oldukça iyileşmiştir. Sanal gerçekliğin ilgi gördüğü bu dönemde, izleyiciler adeta seyirci durumundan çıkmış, izlenen görüntüyü yaşayan ve hisseden bireylere dönüşmüştür. Bu dönemde geliştirilen dikkat çekici ses teknolojilerinden biri de Dolby Atmos'tur. Peki, Dolby Atmos nedir, ne işe yarar?

Haber 21-05-24 22:50

Güneş patlaması nedir, neden olur? Güneş patlaması Dünya'yı nasıl etkiler?

Güneş patlamasının ne anlama geldiği ve etkileri, sosyal medya kullanıcılarının merak edip araştırdığı konular içerisinde yer almaktadır. Güneş'in yüzeyinde ortaya çıkan şiddetli patlamalara "Güneş patlaması" adı verilmektedir. Bu kapsamda en çok araştırılan konu ise güneş patlamalarının etkileridir. Peki, güneş patlamasının etkileri nelerdir? Güneş patlaması Dünya'yı nasıl etkiler?

Haber 21-05-24 22:31

Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy'un kızları dünyaya geldi! Bakın ismini ne koydular

İki yıl önce İzmir'de dünyaevine giren Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy'dan geçtiğimiz aylarda bebek müjdesi gelmişti. Çiftin kız bebekleri dünyaya geldi. Ünlü çift bebeklerine ise Mira Milena adını verdi.

Magazin 21-05-24 15:24

Altında rekor sonrası herkesin aklında tek soru! İslam Memiş ‘Manipülasyon ayına hazır olun’ diyerek uyardı: ‘Farklı bir dünya ekonomisine uyanabilirsiniz’

Altın fiyatları çifte rekor kırmasının ardından bugün yönünü sınırlı da olsa aşağı çevirdi. Yatırımcılar şimdi piyasalarda neler yaşanabileceğine ilişkin ipuçları ararken uzman isimlerden peş peşe altın tahmini geldi. İslam Memiş, ‘Manipülasyon ayına hazır olun’ diyerek uyardı. Ekonomist Erkan Öz ise, ‘Altın 2800 doları hedefliyor’ dedi. Peki bugün ons altın, gram altın fiyatı, çeyrek altın ne kadar, kaç TL? İşte Kapalıçarşı altın fiyatları grafiği ve canlı altın takip ekranı…

Finans 21-05-24 08:06

Pek de nasıl yazılır? Pek de ayrı mı yazılı bitişik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Bağlaç olan -de, -da ve bulunma durumu eki görevini üstlenen -de, -da birbiriyle karıştırılan ögelerdendir. TDK Yazım Kılavuzu kapsamındaki güncel veriler ise iki ayrı görevde kullanılan bu ögelerin nasıl yazıldığının öğrenilmesini mümkün kılar. Dolayısıyla pek de ifadesinin doğru kullanımı açıklanırken ilgili sözcük öbeğinin ikinci ögesinin ne tür bir kelime olduğu mutlaka öne çıkarılmalıdır. Ardından bu konuya dair sunulan bilgiler pek de ifadesini içeren cümle örnekleriyle pekiştirilebilir.

Egitim 20-05-24 18:16

Eşinin vasiyeti üzerine harekete geçti! 'Başımın tacı' dediği gelinine her şeyi öğretti, birlikte yapıyorlar

Konya'da eşinin vasiyeti üzerine elektrikli ev aletleri tamir dükkanını kapatmayan 72 yaşındaki Dudu Önal, mesleği öğrettiği geliniyle her gün tezgah başına geçiyor. Gelinini çok sevdiğini söyleyen Önal, işi el birliğiyle yürüttüklerini belirtti. Önal, iyi bir tamirci ve esnaf yetiştirdiği için gözünün arkada kalmayacağını da ifade etti. Gelini ise önceden İstanbul'da yaşadıklarını, kayınpederi vefat ettikten sonra kayınvalidesini yalnız bırakmamak için Konya'ya taşındıklarını anlattı.

Kadin 20-05-24 13:13

Reisi'nin öldüğü helikopter kazasında pilotla ilgili ses getirecek iddia! Bölgede büyük hareketlilik

Dünya dün yaşanan helikopter kazasına kilitlendi. İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünün kesinleşmesinin ardından birçok iddia ortaya atıldı. En çok da suikast planları üzerinde duruldu. Son olarak ise düşen helikopterin pilotuyla ilgili söylenenler gündem oldu. Kaza bölgesinde son durum ne? Suikast iddiaları doğru mu? İşte detaylar...

Haber 20-05-24 12:51

Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama! 5'i jandarma 7 kişi yaralandı: 2 kişi yakalandı, patlamanın nedeni...

Tokat'ta ekiplerin bir ihbar üzerine gittikleri evde patlama yaşandı. Olayda 5 jandarma personeli ve 2 sivil olmak üzere 7 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, jandarma ekipleri ise çevrede önlem aldı. Patlamaya sandık içine tuzaklanan el yapımı patlayıcının yol açtığı ifade edilirken Tokat Valisi, 2 kişinin yakalandığını açıkladı.

Haber 19-05-24 01:23

Anne olmaya hazırlanan Hailey Bieber bakın ne aşermiş! 'Yargılamak yok' diyerek paylaştı

Justin Bieber ile uzun süredir mutlu bir evliliği olan Hailey Bieber geçtiğimiz haftalarda hamileliğini duyurmuştu. 6 aylık hamile olduğu öğrenilen Hailey Bieber'in hamilelik pozları ise çok konuşulmuştu. Ünlü isim şimdi de aşerdiği yiyeceğini gösterdi ve 'yargılamak yok' notu ile paylaştı...

Magazin 18-05-24 10:46

Ethernet kablosu nedir, ne işe yarar? Ethernet kablosu nereye takılır? Ethernet kablosu renk sıralaması

Teknoloji dünyasındaki gelişmelerle birlikte insan yaşamına internet denilen kavram girmiştir. Günümüzde gerek evlerde gerek iş yerlerinde gerekse sokaklarda internet kullanımı epey yaygındır. Özellikle konut veya iş yerlerinde internete bağlanılabilmesi için modem denilen aracın olması gerekmektedir. Modemin çalışması için ise Ethernet kablosu olarak ifade edilen kabloya ihtiyaç duyulmaktadır. Peki, ethernet kablosu nedir, ne işe yarar ve ethernet kablosu nereye takılır?

Haber 17-05-24 18:51

Ethernet nedir, ne işe yarar? Ethernet ve internet arasındaki fark

Teknoloji dünyasında kullanılan birçok farklı terim bulunmaktadır. Bu terimlerden biri ethernet denilen, çoğunlukla kablosuz ya da kablolu ağlarda mevcut olan bir standart iletişim protokolü olarak karşımıza çıkmaktadır. Geleneksel teknoloji olarak da tabir edilen ethernet kavramı zaman zaman internet terimiyle karıştırılabilmektedir. Ancak her iki kavramdan da pek çok özellik açısından birbirinden farklı olmaktadır. Peki, ethernet nedir, ne işe yarar, ethernet ve internet arasındaki fark nedir?

Haber 17-05-24 18:49

Ev değil, araç değil, evlilik ilanı... Nur Viral ne diyeceğini bilemedi! Canlı yayında bomba anlar

Beyaz Tv ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Nur Viral'le Hayatta Her Şey Var programı her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Bazı günler ünlü sunucuya uzman isimler eşlik ediyor. Nur Viral'e bu defa Pendik İlçe Müftüsü Musa Bilgiç konuk oldu. Programda gündeme getirilen bir ilan ise sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 17-05-24 15:31

Hotspot nedir, ne işe yarar? Telefonda hotspot nasıl kullanılır?

Teknoloji alanında yaşanan gelişmelerle birlikte insan yaşamına birçok yenilik girmiştir. Bu yeniliklerden biri de internettir. Günümüzde internet bağlantısı bilgi paylaşımı, iletişim, alışveriş gibi birçok amaçla kullanılmaktadır. İnternete ulaşım sağlanabilmesi için Wi-Fi ya da mobil veri gibi kablosuz bağlantılara ihtiyaç duyulmaktadır. Bu bağlantıların olmadığı alanlarda ise hotspot denilen işlem devreye girmektedir. Peki, hotspot nedir, ne işe yarar ve telefonda hotspot nasıl kullanılır?

Haber 16-05-24 19:10

Zam sınırlı kaldı ama... İkinci el araç piyasası durma noktasında: En hızlı o marka satıldı

Fahiş fiyat bitti, zam neredeyse gelmedi. Ancak ikinci el otomobil satışlarında dikkat çeken bir azalış yaşandı. Nisan ayında ikici el araba satışlarında yüzde 9 oranında gerileme yaşandı. Fiyatlardaki değişim ise yılın ilk 5 ayında sadece yüzde 2,54'te kaldı.

Finans 16-05-24 11:57

Depremden önce 6 dairesi vardı, şimdi konteynerinde ne elektrik ne de su var! O ülke davet etti, 'ülkemi seviyorum' diyerek kabul etmedi

6 Şubat depremlerinin ardından birçok acı yaşandı. En çok yıkımı ise Hatay'ın Antakya ilçesi yaşadı. Depremde 6 evini kaybeden Ayşe Koçak ise şimdi elektriği suyu olmayan konteynerinde yaşamaya çalışıyor. Koçak kendisine Almanya'dan davet geldiğini belirterek, "Gidemem, memleketimi terk edemem. Ben devletimi çok seviyorum." dedi.

Haber 16-05-24 09:58

Hyaluronik asit nedir, faydaları nelerdir? Hyaluronik asit serum ne işe yarar?

Kadın ya da erkek fark etmeksizin cildi korumak, cildi olası sorunlardan kurtarmak için cilt bakımlarını aksatmamak gerekir. Bu noktada adı gündemde olan hyaluronik asitin ne olduğu merak konusu olabilir. Peki, hyaluronik asit nedir ve faydaları nelerdir? Hyaluronik asit serum ne işe yarar?

Kadin 16-05-24 01:58

Bronzer nedir, nereye sürülür? Bronzer ne işe yarar?

Çeşitli cilt yapılarına göre ürünler, işlemler ve uygulamalar geliştirilmiştir. Tüm bunların amacı daha güzel, daha sağlıklı bir cilde sahip olmaktır. Peki, bu ürünlerden biri olan bronzer nedir ve nereye sürülür? Bronzer ne işe yarar?

Kadin 16-05-24 01:47

Hydrafacial nedir, nasıl yapılır? Hydrafacial ne işe yarar?

Sağlıklı ve canlı bir cilde sahip olmak herkesin isteyebileceği bir durumdur. Hem daha iyi hissetmek hem daha sağlıklı ve güzel görünmek için cildi korumak ve bu amaçla çeşitli cilt bakımlarını düzenli olarak yapmak önemlidir. Alanında uzman kişilere danışarak bu amaçla üretilen çeşitli ürünler ve uygulamalar da kullanılabilir. Hydrafacial da bu uygulamalardan biridir.

Kadin 16-05-24 01:32

Tuzsuz şampuan nedir, ne işe yarar? Tuzsuz şampuanın farkı ne? Tuzsuz şampuanın kullanımı ve faydaları

İnsanın en önemli ve en değerli aksesuarı saç olarak kabul edilir. Hem kadınlar hem de erkekler için oldukça önemsenen, ruh hâlinden dış görünüşe son derece etkili olduğu bilinen saçların bakımı da önemlidir. Saç bakım ürünlerinin başında ise şampuanlar ve saç kremleri gelir. Peki, tuzsuz şampuan nedir ve ne işe yarar?

Kadin 16-05-24 00:58

Mor şampuan nedir, ne işe yarar? Mor şampuan nasıl kullanılır?

Zevke, tercihe ya da çeşitli amaçlara göre saçların rengi değiştirilebilir. Bu işlem bir güzellik salonunda, bir kuaförde yaptırılabildiği gibi uygulanacak olan renkte boya dışarıdan alınarak evde de yapılabilmektedir. Ancak boyalı saçlar çeşitli bakımlar ile korunmalıdır. Bu anlamda mor şampuan ismi son zamanlarda gündeme gelmektedir.

Kadin 16-05-24 00:40

Kapatıcı (Concealer) nedir, ne işe yarar?

Cilde uygulanan çeşitli ürünler seçilirken çok dikkat edilmelidir. En hassas bölge olan cilt yapısında dikkat edilmezse büyük sorunlar yaşanabilir. Deride oluşan ve küçük görünen birçok problem de ileriki zamanlarda çok büyük sorunlara yol açabilir. Bu noktada kapatıcı (concealer) kullanımı da önemlidir.

Kadin 16-05-24 00:26

Dermaroller nedir, ne işe yarar? Dermaroller nasıl kullanılır?

Kadın ya da erkek fark etmeksizin cilt son derece hassas ve düzenli olarak bakım yapılması gereken bir yapıya sahiptir. Çeşitli alerjiler ya da akneler ve sivilceler cildi yıpratabilir. Çözüme ulaştırılmayan cilt sorunları da ciddi başka problemlerin doğmasına neden olabilir. Bu nedenlere bağlı olarak cilt bakımlarını aksatmamak önemlidir. Bu kapsamda kullanılan cilt bakım araçlarından biri de dermaroller'dir.

Kadin 16-05-24 00:06