Ezme Salata Haberleri

Ton balıklı salata tarifi: Ton balıklı salata nasıl yapılır?

Hafif bir öğün hazırlamak istiyorsanız ve az vakitte hızlıca yapılabilecek bir lezzet arıyorsanız aşağıda verdiğimiz ton balıklı salata tarifimizi mutlaka denemelisiniz. Bu tarif hem çok lezzetli hem de yapım aşamaları son derece pratik.

Yemek 2024-04-30 11:53:35

Acılı ezme tarifi: Acılı ezme nasıl yapılır?

Türk mutfağından çıkan lezzetlerden biri olan acılı ezme Adana bölgesine ait bir tariftir. Adana sofralarının başköşesinde yer alan birçok lokantada ikram edilen bu lezzeti siz de kendi mutfağınızda yapabilirsiniz. İşte yapımı kolay olan ama tadı damaklardan kolay gitmeyen acılı ezme tarifi...

Yemek 2024-04-30 11:30:58

Humus tarifi: Humus nasıl yapılır?

Arapça dilinde nohut anlamına gelen humus, Arap ülkelerinde, Orta Doğu’da sıkça tüketilen ve yapılan bir lezzettir. Türk sofralarında da yeri olan bu lezzeti siz de evinizde kolaylıkla yapabilir, ister salata olarak isterseniz de meze olarak servis edebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 2024-04-26 13:22:32

Ramazan'ın 29. günü iftar menüsü: 'Bugün iftara ne yapsam?' diyenlere birbirinden nefis tarifler!

'İftarda ne yapsam, Bugün ne pişirsem?' sorularına yanıt aranmaya devam ediyor. Ramazan günlerinde oldukça kurtarıcı olan hazır iftar menüleri birçok kişinin tercihi oluyor. Ramazanın 29. gününde iftara yapacak menüye karar vermekte zorlanıyorsanız bu birbirinden nefis tariflerden oluşan ramazan menüsünden faydalanabilirsiniz. 8 Nisan 2024 Pazartesi iftar menüsünde nohutlu mantı çorbası, biber dolması ve mozaik pasta tarifleri yer alıyor. Bu menüye dilediğiniz salata ve yoğurt ekleyebilirsiniz.

Yemek 2024-04-08 09:01:23

Diğer Haber Etiketleri

tarifi ton balıklı salata tarifi tarif acılı ezme tarifi humus bastı bisküvili istan cevizi Ramazan Ramazan menüsü bonfile tavuk şiş Armağan Çağlayan bayram fiyat listesi Ayvalık iftar Sahur uçak bıçak ikram yemek Sebze patates beyaz saç Deri Gümüş patates cipsi tarifi sebzeler ve meyveler portakallı kereviz portakallı kereviz tarifi leziz nohut salatası nohut salatası tarifi Amasra doğal güzellikler tarihi yapılar yer elması doğrama meyve ve sebze sebze ve meyve Tupperware tupperware suluk tupper saklama kabı saklama kabı plastik plastik saklama kabı yeni yıl yılbaşı gecesi Düzce hemlik manevrası hayat tbmm meclis lokanta batırık nedir sıkma batırık tarifi batırık hangi yörenin kurbağa sosyal medya kebap menüsü urfa kebabı kebap Şanlıurfa urfa kebap urfa kebap tarifi çörekotu mon siyah semizotu salata çeşitleri diyet zayıflama kilo verme aşlama Balıkesir düğü püf noktaları bugün ne pişirsem yemek menüsü akşama ne pişirsem yayla çorbası kuzu pirzola pilav sufle faydaları nelerdir kısır kısır kalori kısır kilo aldırır mı kilo alma tavuklu salata tavuklu salata sosu kurutulmuş sebze makarna salatası nasıl yapılır İsrail Tel Aviv leblebi meyve tiktok trend salatalık salata tarifi salata tarifleri viral levrek nasıl yapılır levrek levrek balığı nasıl yapılır levrek tarifi sandviç rus salatası rus salatası tarifi patates salatası yoğurtlu patates nasıl yapılır patlıcan salatası tarifi pirzola kuzu pirzola tarifi köfte tarifi philips airfryer Ece Erken Demet Akalın tavuk kanat yemek tarifi tavuk Tokat gıda zehirlenmesi fırın ciğer ciğer tarifi starbucks kaçta açılıyor çalışma saatleri starbucks kaçta kapanıyor

Bonfile, tavuk şiş, salata... Fiyatlar gündem oldu! Armağan Çağlayan isyan etti: Bayram diye cozutmayın

Sosyal medya üzerindeki yorumları ile sık sık gündeme gelen Armağan Çağlayan, Ayvalık Ticaret Odası'nın restoranlar için belirlediği üst sınır fiyat listesi fiyatlarına tepki gösterdi.

Finans 07-04-24 15:23

'Bugün iftara ne yapsam?' diyenlere nefis tarifler! Ramazan'ın 25. günü iftar menüsü

'İftarda ne yapsam, Bugün ne pişirsem?' sorularına hız kesmeden yanıt aranıyor. Hazır iftar menüleri Ramazan günlerinde oldukça kurtarıcı oluyor. Ramazanın 25. gününde iftara yapacak menüye karar vermekte zorlanıyorsanız bu birbirinden lezzetli tariflerden oluşan Ramazan menüsünden faydalanabilirsiniz. 4 Nisan Perşembe iftar menüsünde sakala çarpan çorbası, fırında patatesli köfte, salata ve tahinli kabak tatlısı tarifleri yer alıyor.

Yemek 04-04-24 00:44

'Bugün iftara ne yapsam?' diye düşünenlere pratik ve leziz tarifler! Ramazan'ın 23. günü iftar menüsü

'İftarda ne yapsam, Bugün ne pişirsem?' sorularına hız kesmeden yanıt aranıyor. Hazır iftar menüleri Ramazan günlerinde oldukça kurtarıcı oluyor. Ramazanın 23. gününde iftara yapacak menüye karar vermekte zorlanıyorsanız bu birbirinden lezzetli tariflerden oluşan Ramazan menüsünden faydalanabilirsiniz. 2 Nisan Salı iftar menüsünde kremalı mantar çorbası, karnıyarık, cacık ve kemalpaşa tatlısı tarifleri yer alıyor. Bu menünün yanına dilediğiniz bir salata çeşidi de ekleyebilirsiniz.

Yemek 02-04-24 10:18

Türkiye'ye dönen uçakta kabus: Bıçaklı salata yiyince havada hastanelik oldu! Havayolu şirketinin yolcuya teklifi 'pes' dedirtti

ABD'den Türkiye'ye dönen uçaktaki yolcunun başına inanması güç bir olay geldi. Yemek servisinde aldığı salatadan bir lokma alan adamın damağı kanamaya başladı. Salatadan bıçak parçası çıktığı anlaşılınca havada korku dolu saatler yaşandı. Ölümden dönen yolcuya havayolu şirketinin teklifi akıllara durgunluk verdi.

Haber 13-03-24 09:37

Sakın çöpe atmayın! Patates kabuklarının hayat kolaylaştıran kullanım alanları

Kızartma, haşlama, salata ve yemeklerde kullanılan patates, hiç şüphesiz ki ülkemizde en fazla tüketilen sebzelerden biri. Doyurucu etkisiyle bilinen patatesin kabukları genelde çöpe atılıyor. Patates kabuklarının hayat kolaylaştırıcı kullanım alanları olduğunu çok az kişi biliyor. İşte asla çöpe atmamanız gereken patates kabuklarının 9 hayat kurtarıcı kullanım alanı...

Kadin 02-02-24 07:42

Portakallı kereviz tarifi: Portakallı kereviz nasıl yapılır?

Kış aylarında hem gerekli olan vitaminleri ve mineralleri içermesi, hem de lezzeti ve tazeliği açısından tüketilmesi gereken sebzeler ve meyveler vardır. Bunlardan biri de kerevizdir. Salata olarak da tüketilebilen kereviz özellikle mevsim meyvelerinden portakal ile yapıldığında çok daha lezzetli olur. Siz de mevsimine uygun portakallı kereviz tarifini denemek istiyorsanız aşağıda malzemeleri ve tarif adımlarını bulabilirsiniz.

Yemek 24-01-24 20:09

Nohut salatası tarifi: Nohut salatası nasıl yapılır?

Son derece faydalı bir besin olan nohut, içeriğinde K vitamini, kalsiyum ve magnezyum gibi zengin mineraller içerir. Bu sayede gün içinde bedene ihtiyacı olan enerjiyi veren nohut, diyet yapan kişilerin de en çok tercih ettiği ana öğün besinleri arasında yer alır. Hem sofralarda ana yemek olarak servis edilebilen, hem de farklı malzemeler ile bir araya gelerek leziz bir salata hâline gelebilen nohut çocuklar için de oldukça faydalıdır.

Yemek 24-01-24 17:44

Amasra ziyaretçi sayısını 10 yılda 3,5 kat artırdı

Tarihi yapıları ve doğal güzelliklerinin yanı sıra balık ve salata ağırlıklı mutfak kültürüyle dört mevsim ilgi çeken Bartın'ın Amasra ilçesi, 2013'te 600 bin olan ziyaretçi sayısını yaklaşık 3,5 kat artırarak geçen yıl 2 milyon 200 bin turisti ağırladı.

Yurthaber 18-01-24 15:38

Yer elmasının faydaları nelerdir? Yer elması neye iyi gelir?

Sağlıklı beslenmeyi tercih eden kişilerin en sık tükettiği bitkilerden biri de yer elmasıdır. Yer elması birçok şekilde tüketilebilir. Çorba, yemek ya da salata olarak sofralarda yeri olan yer elması, yenilebilir kök sapları bulunan ve bu sapları yumru biçiminde olan bir bitki türüdür. Yer elması, hem meyve hem de sebze olarak yenebilir. En büyük ve en dikkat çekici özelliklerinden biri de bir parçası ile kendiliğinden bitki üretebilir olması ve toprak altında çoğalmasıdır.

Haber 12-01-24 23:23

Salata kurutucudan saklama kabına çok sevilen Tupperware ürünleri

Bu zamana kadar Tupperware markasının kalitesini duymayan ya da görmeyen çok az kişi kaldı. Gerek kalitesiyle gerek de uzun ömürlü oluşuyla mutfakların vazgeçilmezlerinden biri olan Tupperware, her ihtiyaca uygun ürünleriyle mutfakta geçirdiğimiz zamanı kolaylaştıran ve hızlandıran bir marka. Biz de sizler için mutfakta yaptığınız işlerde pratiklik sağlayacak birbirinden harika Tupperware ürünlerini derledik. Gelin mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya aday 10 Tupperware ürününe birlikte göz atalım.

Yemek 08-01-24 06:13

Televizyon karşısında yılbaşı kutlaması bile 2.500 TL! Hindi yok tavuk var: İşte yarın akşamın minimum maliyeti

Yılbaşında ailesi ve yakınlarıyla kutlamak isteyenlerce evde yeni yıl eğlencesi hazırlığı başladı. Yılbaşı akşamını evde geçirecek 4 kişilik ailenin çorba, pilav, salata, ana yemek ve tatlıdan oluşan 'yeni yıl sofrası', sonrasında televizyon karşısında kuruyemiş ile meyve atıştırmalığı için en az 1000 lira ile 2500 lira harcaması gerekiyor.

Finans 30-12-23 13:27

Yılbaşı salatası tarifi: Yılbaşı salatası nasıl yapılır?

Evde yapılan yılbaşı kutlamalarında sofrada çeşit çeşit tatlılar, salatalar, yemekler sunulur. Hem lezzetleri ile damaklara hitap eden hem de görüntüleri ile göz doyuran birçok tarif, yılbaşı gibi özel günlerde bir araya gelir. Siz de sevdiklerinizle, ailenizle, dostlarınızla evde keyifli bir yılbaşı yemeği verecekseniz aşağıdaki yılbaşına özel salata tarifini uygulayarak sofranızı renklendirebilirsiniz.

Yemek 28-12-23 16:11

Heimlich manevrası ile arkadaşını hayata döndürdü!

Düzce'de nefes borusuna yediği salata malzemeleri kaçan Selahattin İliksiz'i yanında bulunan arkadaşı Volkan Bıçakçı 'heimlich manevrası' yaparak kurtardı.

Haber 27-12-23 01:16

Sosyal medya bu fotoğrafı konuşuyor! Meclis lokantasının fiyatları gündem oldu: Ankara döneri, ispir fasulyesi, pilav, salata...

Dönem dönem yemeklerin fiyatlarıyla çok konuşulan Meclis lokantası, yine sosyal medyada paylaşılan bir fotoğrafla gündem oldu. Söz konusu fotoğrafta yer alan fiyatlar dikkat çekerken servis olarak sipariş verilmiş Ankara dönerinin fiyatının 76 TL olduğu görüldü. İşte İspir fasulyesi, salata ve pilav gibi diğer yemeklerin fiyatları ve gündem yaratan o fotoğraf...

Haber 08-11-23 15:46

MERSİN USULÜ BATIRIK TARİFİ! MasterChef batırık nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Batırık tarifi araştırılıyor. Akdeniz Bölgesi ve özellikle de Mersin'in yöresel yemeği olan batırık yemeğinin yapılışı MasterChef izleyicileri tarafından araştırılıyor. Köklü bir geçmişe sahip olan ve hem salata hem de çorba olarak adlandırılan yemeğin hem yapımı kolay hem de tadı damakta kalıyor. Peki, Mersin usulü batırık nedir? MasterChef batırık nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 12-10-23 21:14

Sosyal medyada gündem yaratan görüntüler! Marketten aldığı salatanın içinden canlı kurbağa çıktı

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşmeyi başardı. Almanya menşili bir marketin Polonya şubesinden hazır paketli bir şekilde salata satın alan kadın eve geldiğinde büyük bir şoke yaşadı. Zwyczajna Magdalena isimli bir kadın paketi açtığında içinden canlı kurbağa zıpladı.

Trend 07-10-23 07:43

Urfa kebap tarifi! Şanlıurfa'nın eşsiz lezzeti Urfa kebabı nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Urfa kebabı genellikle bulgur pilavı, salata ve közlenmiş sebzeler eşliğinde veya dürüm şeklinde sunuluyor. Adana kebapta dana ve kuzu kıymasının karışımı kullanılırken, Urfa kebapta az yağlı kıyma ve kuyruk yağı tercih edilir. Ayrıca Urfa kebap Adana kebaba göre daha acısızdır. Evde, dışarıdakiler kadar lezzetli bir kebap menüsü hazırlamak mümkün. İşte en kolay ve pratik Urfa kebabı tarifi ve malzeme listesi..

Yemek 06-10-23 21:06

Kilo vermek isteyenler dikkat: 16 saat tok tutan salata tarifi!

Hem kilo vermek hem de daha sağlıklı bir yaşam sürmek isteyenler genelde sağlıklı beslenme ve diyet listeleri ile besleniyorlar. Bu salata tarifi içeriğindeki zengin besin maddeleri ile saatlerce tok tutma özelliğine sahip. Aynı zamanda iştahı da keserek zayıflamanıza yardımcı oluyor.

Kadin 29-09-23 09:00

Ferah lezzet: Börülce sallaması tarifi! Balıkesir'in meşhur börülce sallaması nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Börülce sallaması, taze börülceyle yapılan bir tür haşlama salata. Sıyırma da denen bu salatanın yapılışı oldukça pratik. Peki, börülce sallaması nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte ferah salata sevenlere börülce sallaması tarifi...

Yemek 07-09-23 16:34

'Bugün ne pişirsem?' diyenlere enfes yemek menüsü! Leziz akşam yemeği menüsü fikirleri

'Bugün ne pişirsem?' diye düşünenler internette menü fikirlerini araştırıyorlar. Yemek yapımından daha zor olan yemek menüsü seçimi için birbirinden lezzetli tariflere ulaşabilirsiniz. Hazırladığımız akşam yemeği menüsünde, yayla çorbası, kuzu pirzola, kuş üzümlü pilav, ezme salata ve tencerede sufle tarifini ekledik.

Yemek 11-08-23 09:14

Siyah pirinç faydaları: Siyah pirinç kilo aldırır mı, özelliği nedir?

Siyah pirinç, besleyici değeri yüksek ve özel görünümüyle tanınan sağlıklı bir pirinç çeşididir. Siyah pirinç, aslen Çin ve Hindistan kökenli olup, binlerce yıllık bir geçmişe sahiptir. Uzun süre boyunca yalnızca soyluların tüketmeye layık görüldüğü için "yasa dışı pirinç" veya "uzun ömürlülük pirinci" olarak da bilinir. Siyah pirinç, sahip olduğu benzersiz lezzet ve doku ile pilav, salata, çorba veya tatlılarda kullanılabilir.

Haber 31-07-23 16:40

Kısır kilo aldırır mı? Diyet yapan biri kısır yiyebilir mi?

Kısır özellikle Orta Doğu ülkelerinde yaygın olarak tüketilen lezzetli ve besleyici bir meze veya salata çeşididir. İçeriğinde bulunan bulgur, sebzeler ve baharatlarla zenginleştirilmiş kısır tatlı ve ekşi lezzetiyle damaklarda iz bırakır. Ancak kısır ve kilo alımı arasındaki ilişki hakkında zaman zaman merak uyandıran sorular gündeme gelir.

Haber 31-07-23 14:37

Salata kilo aldırır mı? Diyet yaparken salata sınırsız mı?

Salata, sağlıklı beslenmenin vazgeçilmez bir parçası olarak bilinir. Zengin vitamin ve mineral içeriğiyle dolu olan bu renkli tabaklar, birçok insanın kilo verme sürecinde tercih ettiği lezzetli bir alternatiftir. Ancak, salatanın kilo aldırıp aldırmadığı, diyet yaparken ne kadar tüketilmesi gerektiği konusu sık sık merak edilmektedir.

Haber 30-07-23 16:34

Salatanın faydaları nelerdir? Öğünlerde salata yemek ne işe yarar?

Salata, doğanın renkli ve zengin armağanlarından biridir. Sebzelerin, meyvelerin, yeşilliklerin ve bazen protein ve sağlıklı yağlarla bir araya gelmesiyle oluşan bu enfes yemek, hem besleyici hem de lezzetli bir seçenektir. Sağlıklı yaşamın anahtarı olan salatalar, vitamin, mineral ve lif açısından zengindir. İçerdikleri antioksidanlar sayesinde vücudu serbest radikallere karşı korur ve bağışıklık sistemini güçlendirir.

Haber 25-07-23 12:50

Saatlerce tok tutuyor: Tavuklu salata tarifi! Hafif ara öğün tavuklu salata nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Tavuklu salata tarifi özellikle sıcak günlerde hafif ara öğün olarak severek tüketiliyor. Saatlerce tok tutma özelliği ile çok sevilen tavuklu salatanın yapımı da oldukça pratik. Hem sağlıklı hem de doyurucu tavuklu salata tarifine bayılacaksınız. İşte malzemeler ve tarifin detayları...

Yemek 08-07-23 12:32

Sebzeleri saklamanızı kolaylaştıracak ve daha sağlıklı hâle getirecek salata kurutucu tavsiyeleri

Sağlıklı bir yaşam sürdürmenin en önemli adımlarından biri, taze ve lezzetli sebzelerle hazırladığınız birbirinden güzel salatalar olabilir. Sebzelerinizin ömrünü artırmak ve vitamin değerlerini korumak onları doğru yıkamak ve kurutmaktan geçiyor. Salata kurutucuları sayesinde iyice yıkadığınız sebzeleri ve yeşil yapraklı bitkileri kolayca kurutabilirsiniz. Gelin, mutfağınızdaki en büyük yardımcılarınızdan biri hâline gelecek salata kurutucuları birlikte inceleyelim.

Haber 03-07-23 17:11

Bol soslu makarna salatası tarifi! Çay saatlerinin vazgeçilmezi makarna salatası nasıl yapılır?

Makarna salatası çay saatlerinde herkesin sevebileceği bir lezzet olarak görülüyor. Bol sosla hazırlanan bu enfes salata yiyen herkesi mutlu ediyor. Bol soslu makarna salatası nasıl yapılır merak ediyorsanız bu makarna salatası tarifine göz atabilirsiniz.

Yemek 29-05-23 11:44

Her yemeğe yakışan ezme salata tarifi! Lokanta usulü ezme salata nasıl yapılır?

Et ve tavuk yemeklerinin yanına yakışacak salata tarifleri arıyorsanız doğru yerdesiniz! Kebapların vazgeçilmez yancısı olarak görülen ezme salatayı evde de yapabilirsiniz. Oldukça pratik şekilde hazırlanan lokanta usulü ezme salata tarifini kesinlikle denemelisiniz.

Yemek 11-04-23 17:28

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de önce silahla ateş açan, hemen ardından da araç araçla ezme eylemi gerçekleştiren sürücünün etkisiz hale getirildiği duyuruldu. Düzenlenen çifte saldırıda 1 kişinin öldüğü, 7 kişinin de yaralandığı açıklandı.

Haber 07-04-23 23:04

Beyaz leblebinin faydaları nelerdir, besin değeri nedir? Beyaz leblebi kaç kalori, kilo aldırır mı?

Beyaz leblebi, Türk leblebisi olarak bilinir. Nohudun kavrulmasıyla yapılan leblebide kullanılan nohut türüne göre rengi de farklılık gösterir. Beyaz leblebi, Ege bölgesinde yetişen nohutlarla yapılır ve genellikle kuruyemiş olarak tüketilir. Sakız leblebi olarak da bilinen beyaz leblebi, düşük yağ ve yüksek protein içeriğiyle bilinir ve sağlıklı bir atıştırmalık olarak tercih edilir. Aynı zamanda birçok yemek ve salata tarifinde de kullanılabilir.

Haber 07-04-23 15:35

Domates, salata, biber... Antalya Hali'nde bahar hareketliliği! Fiyatlar yüzde 50 düştü

Türkiye’nin örtü altı üretim üssü Antalya’da ürünlerin işlendiği Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hali'nde, bahar hareketliliği başladı. Havaların ısınması ile birlikte hale gelen ürün miktarı artarken, ürünlerin fiyatları da neredeyse yüzde 50 düştü.

Finans 29-03-23 14:24

TikTok'ta trend oldu! Milyonlarca kişinin denediği TikTok salatası tarifi

TikTok'ta cilt bakımları, püf noktaları gibi videoların yanı sıra trend yemek tarifleri de oldukça etkileşim alıyor. Giderek artan tarif videoları ilgi çekici yemekleri milyonlarca sosyal medya kullanıcısının denemesini sağlıyor. TikTok'ta trend olan salata tarifi de aylardır en çok denenen videolar arasında yer alıyor.

Yemek 15-03-23 11:00

Özel sosuyla fırında levrek tarifi! Lokum gibi yumuşacık levrek nasıl yapılır?

Balık kış aylarının vazgeçilmez yemeği olarak görülüyor. Bol salata ile enfes bir lezzet sağlayan balıkların doğru pişirilmesi oldukça önem taşıyor. Fırında levrek tarifi hem pratik hem de lezzetli bir yemek yemenizi sağlıyor. Fırında levrek nasıl yapılır merak ediyorsanız bu tarife göz atabilirsiniz.

Yemek 17-02-23 17:27

Kaşık kaşık yedirir: Orijinal Rus salatası tarifi! Enfes Rus salatası nasıl yapılır?

Rus salatası, soğuk salataların ve sandviçlerin vazgeçilmez lezzeti olarak görülüyor. Bol mayonez ve garnitürler hazırlanan Rus salatası herkesin sevdiği bir salata tarifi. Orijinal Rus salatası nasıl yapılır merak ediyorsanız bu Rus salatası tarifini kesinlikle denemelisiniz.

Yemek 25-01-23 11:09

En lezzetli patates salatası: Yoğurtlu patates salatası tarifi

Patates kullanılarak yapılan her tarif gönüllere taht kuruyor. En sevilen lezzetlerden olan patates salatasının da farklı farklı çeşitleri bulunuyor. Klasik salata tariflerinden sıkıldıysanız yoğurtlu patates salatasını mutlaka denemeniz gerekiyor. Yoğurtlu patates salatası tarifi çok kolay bir şekilde hazırlanıyor.

Yemek 09-01-23 10:57

Airfryer köz patlıcan salata tarifi ve malzemeleri nelerdir? Airfryer'da köz patlıcan salata nasıl yapılır?

Türk mutfağının sevilen ve beğenilen lezzetleri arasında yer alan köz patlıcan salatasını yemek davetlerinizde ya da akşam yemeklerinizde güzel bir yancı olarak servis edebilirsiniz. Airfryer ile birkaç dakika içinde pişirebilir daha az yağlı ve daha sağlıklı olarak hazırlayabilirsiniz. Közlenmiş patlıcanla hazırlanan köz patlıcan salatasının salata malzemelerini tercihinize göre çeşitlendirebilirsiniz.

Yemek 06-01-23 10:55

Yemeklerin yanına çok yakışacak: Narlı avokadolu yeşil salata! Zuhal Topal'la Yemekteyiz narlı avokadolu yeşil salata tarifi!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında arlı avokadolu yeşil salata hazırlandı. Avokado sağlık açısından faydalıdır. Hipertansiyon ve şeker hastalığına iyi gelir. Bununla birlikte, içerisinde bulundurduğu lif nedeniyle kabızlığa da iyi geldiği bilinir. İşte narlı avokadolu yeşil salata tarifi!

Yemek 29-12-22 15:32

Airfryer yufkada kuzu pirzola tarifi hem çıtır hem yumuşacık: Airfryer'da yufkada kuzu pirzola nasıl yapılır?

Atıştırmalıktan ana yemeğe birçok tarifi Airfryer’da birkaç dakika içinde pişirerek servis edebilirsiniz. Yemek davetlerinde ya da akşam yemeklerinde en sık tercih edilen yufkada kuzu pirzolayı da Airfryer ile birkaç dakika içinde hızlıca hazırlayarak sunabilirsiniz. Kuzu pirzolayı çıtır ve farklı bir dokunuş getirmek için yufkayla sarabilir ve salata ya da soslarla birlikte servis edebilirsiniz.

Yemek 26-12-22 17:03

Airfryer acılı misket köfte tarifi ve malzemeleri nedir? Airfryer'da acılı misket köfte nasıl yapılır?

En sık tercih edilen ve en pratik köfte tariflerinden biri de acılı misket köfte tarifidir. Trakya mutfağına ait olduğu bilinen acılı misket köfteyi pratik malzemelerle Airfryer’da birkaç dakika içinde pişirebilirsiniz. Airfryer ile çok kısa sürelerde en lezzetli yemekleri ve tarifleri hazırlayabilirsiniz. Airfryer'da kısa süre içinde pişen acılı misket köftesiyle akşam yemeklerinize güzel bir lezzet katın! Misket köfteyi salata, pilav ya da diğer soslarla birlikte servis edebilirsiniz.

Yemek 26-12-22 17:00

Demet Akalın, 2 salata ve 2 içecek için 926 TL ödeyince sinirlendi

Artan fiyatlarla birlikte ünlü isimlerden de sosyal medyada paylaşımlar geliyor. Ece Erken'in doğal gaz faturası isyanı sonrası Demet Akalın da restoranlardaki artan fiyatlara isyan etti. Demet Akalın, 2 salata ve 2 içecek için 926 TL ödeyince sinirlendi.

Magazin 26-12-22 16:19

Airfryer acılı tavuk kanat tarifi tam kıvamında: Airfryer'da acılı tavuk kanat nasıl yapılır?

Airfryer’da yemekleri daha az yağlı hatta yağsız bir şekilde hazırlayabilirsiniz. Pişirdiği yemeklerin lezzetine lezzet katan Airfryer ile en zor tariflerden en pratik tariflere tüm yemekleri hazırlayabilirsiniz. Acılı tavuk kanatlarını da Airfryer’da birkaç dakika içinde pişirebilirsiniz. Tavuk kanatlarını, sevdiğiniz soslar ve salata gibi yancılarla zenginleştirerek servis edebilirsiniz.

Yemek 19-12-22 17:32

Lavaş içinde tavuklu salata tarifi: Lavaş içinde tavuklu salata nasıl yapılır?

Ekmeğe göre daha az kalorili olduğu için sıkça tercih edilen lavaş özellikle de pratik kullanımıyla birçok yemek tarifi için kullanılıyor. Genellikle dürüm ve burrito gibi tariflerde sıkça kullanılan lavaşı bu sefer farklı bir tarifle deneyin. Dürüm ve burritodan farklı olarak kâse olarak kullanabileceğiniz lavaşları güzel bir tavuklu salatayla süsleyin. Lavaşı tabak olarak kullanacağınız bu tarif oldukça kolay.

Yemek 08-12-22 13:51

Şopska salata tarifi: MasterChef Şopska salata nasıl yapılır? İşte püf noktası

Şopska salata bu akşam MasterChef Türkiye yeni bölümünde yapılacak tariflerden bir tanesi. Yarışmacılar bu akşam Üsküp’e konuk olacak. Balkan yöresine ait ve peynirle yapılan bu salata için kıyasıya bir mücadele verilecek. İzleyiciler tarafından Şopska salata tarifi araştırılmaya başlandı. Peki Şopska salata tarifi nedir, nasıl yapılır?

Yemek 01-12-22 20:07

Tokat'ta gıda zehirlenmesi şüphesi! Öğrenciler hastanelik oldu

Tokat'ta 50 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesi ile hastaneye sevk edildi. Öğrencilerin akşam yemeğinde lahmacun, salata ve ayrandan oluşan menüden yedikleri öğrenildi.

Haber 01-12-22 00:50

Leziz ve pratik bir tarif: Fırında ciğer! Fırında Ciğer nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Fırında ciğer öğle ve akşam yemeklerine lezzet katıyor. Ciğer sevenlerin favorisi olan fırında ciğer hem leziz hem de oldukça pratik. Besin değeri oldukça yüksek olan ciğerin yanında tarhana çorbası, pirinç pilavı, patates püresi, salata servis edebilirsiniz. İşte fırında ciğer tarifi ve malzemeleri...

Yemek 24-11-22 17:57