Gamze Tosun Haberleri

Doktor tavsiyesiyle yüzmeye başlayan serebral palsili Gamze artık adım atabiliyor

Trabzon'un Köprübaşı ilçesinde yaşayan 14 yaşındaki serebral palsili (beyin felci) Gamze Avcı, fizik tedavinin yanı sıra yüzmeyle yürüme yetisini kazandı.

Yurthaber 2024-04-30 11:09:32

Canlı yayında gerginlik! Tansiyon yükselince bir anda ayağa fırladı

CHP İstanbul Milletvekili Doç. Dr. Yunus Emre ile Star Gazetesi yazarı Resul Tosun arasında canlı yayında tansiyon yükseldi. El değiştiren belediyeler üzerinden yaşanan tartışma sırasında ipler bir anda gerildi. Tosun ayağa kalkarak tepkisini dile getirdi. Emre ise sert bir dille tepki gösterdi. İşte o anlar...

Haber 2024-04-28 12:20:22

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi sonrası spor yazarları ne dedi? İki takım hakkında dikkat çeken değerlendirmeler: 35 puanlık farkı doğrulayan derbi

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında ezeli rakipler Fenerbahçe ve Beşiktaş karşılaştı. Sarı-lacivertliler sahadan 2-1'lik skorla galip ayrılarak puanını 89'a yükseltirken Galatasaray ile arasındaki puan farkını tekrar 4'e indirdi. Kadıköy'de oynanan dev derbide Fenerbahçe'nin gollerini 30. dakikada Michy Batshuayi, 69. dakikada İrfan Can Kahveci atarken, Beşiktaş'ın tek golünü 82. dakikada Cenk Tosun kaydetti. Derbi sonrası Fenerbahçe spor yazarlarından tam not aldı.

Spor 2024-04-28 09:42:39

Kanala düşen tosunu itfaiye kurtardı

Düzce’de kanala düşen tosun itfaiye ekiplerince yapılan çalışma ile kurtarıldı.

Yurthaber 2024-04-25 13:58:17

Beşiktaş'ta maç bitti kriz çıktı! Oyuna giremeyen Cenk Tosun direkt olarak soyunma odasına gitti...

Süper Lig’in 33. haftasında sahasında MKE Ankaragücü’nü 2-0 mağlup eden Beşiktaş, 5 maç sonra galibiyetle tanıştı. Siyah-beyazlılarda süre bulamayan Cenk Tosun sinirlenerek direkt soyunma odasına gitti. Cenk Tosun'un sezon sonunda kesin olarak takımdan ayrılacağı ifade edildi.

Spor 19-04-24 22:38

Aşk iddialarıyla gündemdeydi! Melisa Döngel ödül gecesi tarzıyla dillere düştü! 'Dilimlenmiş biber dolması gibi'

Son dönemde adı birçok isimle anılan Melisa Döngel şimdilerde Ayça Bingöl, Ceren Moray ve Cansu Tosun gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Kirli Sepeti dizisinde rol alıyor. Oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çeken Döngel bu defa ödül gecesi tarzıyla adından söz ettirdi. 'Yılın En İyi Kadın Oyuncusu' seçilen Döngel'in tarzı hiç beğenilmedi ve pozlarına yorum yağdı.

Magazin 18-04-24 08:13

Kirli Sepeti'nin yıldızı Melisa Döngel sessizliğini bozdu! Ünlü futbolcu Barış Alper Yılmaz ile aşk mı yaşıyor?

Başrollerini Ayça Bingöl, Ceren Moray ve Cansu Tosun gibi isimlerin yer aldığı Kirli Sepeti dizisinde hayat verdiği 'Aylin' karakteri ile adından söz ettiren Melisa Döngel başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Son dönemde özel hayatıyla da adından söz ettiren Melisa Döngel'in ünlü futbolcu Barış Alper Yılmaz ile aşk yaşadığı iddia edildi. Ünlü oyuncu aşk iddialarına yanıt verdi.

Magazin 17-04-24 10:23

Beşiktaş'ta Cenk Tosun dönemi sona eriyor! Yeni adresi belli oldu...

Beşiktaş ile henüz kontrat imzalamayan Cenk Tosun'un geleceği belli oldu. Siyah-beyazlılarla yıllık ücret konusunda anlaşma sağlayamayan milli oyuncunun yeni adresi netleşti.

Spor 31-03-24 15:00

Gizli tanığın itiraflarda bulunmuştu! Türkiye'nin konuştuğu Bodrum'daki Gamze Sakallıoğlu cinayetinde anneye ağırlaştırılmış müebbet, babaya beraat

Türkiye'nin konuştuğu 17 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu'nun Bodrum'daki evinde yatağında ölü bulunmasıyla ilgili davada karar açıklandı. Gizli tanığın itirafıyla gözaltına alınıp tutuklanan anne Turcen Sakallıoğlu mahkeme heyeti tarafından 'üst soyu nitelikli kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılırken, Mehmet Halil Sakallıoğlu'nun ise beraatine karar verdi. Kararın ardından sanık Turcen Sakallıoğlu'nun avukatları istinafa başvuracaklarını açıkladı.

Haber 27-03-24 19:53

Hayat Bilgisi'nin Gamze'si İpek Erdem 4 yıl sonra Türkiye'ye geri döndü! Son hali herkesi şaşırttı

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Perran Kutman, Tarık Papuççuoğlu, Gökçe Bahadır, İpek Erdem ve Ümit Erdim gibi oyuncuların kadrosunda yer aldığı Hayat Bilgisi dizisinde hayat verdiği 'Barbie Gamze' karakteriyke hafızalara kazınan İpek Erdem yıllardır gözlerden uzak bir yaşam sürüyordu. 4 yıldır Paris'te yaşayan Erdem ülkeye geri döndü. Ünlü oyuncunun son haline yorum yağdı.

Magazin 20-03-24 08:51

İftar sonrası vazgeçilmez lezzet haline geldi! Artık çaydan daha fazla tüketiliyor

Türkiye'de yetişmeyen bir ürün olduğu halde hazırlama yöntemleriyle dünyaca meşhur olan kahve, iftar sonrasının vazgeçilmez lezzet haline geldi. Osmanlı’dan günümüze kadar uzanan lezzetin revaçta olduğunu belirten kahveci Fatih Tosun, “İftardan sonra çay kadar artık tercih edilen bir idealimizde Türk kahvesi olarak bilenen protokol kahvelerimizdir” dedi.

Yemek 19-03-24 15:42

Sahur - iftar arası 13 saat! Ramazanda nasıl beslenmeli? 'Orucu açarken suyun içine 1-2 kaşık atın' Bu yiyecekler tok tutuyor

Bugün ramazan ayının ilk gününde ilk oruç açılacak. Sahur - iftar arası 13 saat olurken uzmanlar ramazanda beslenme konusuna dikkat çekiyor. Peki, ramazanda sofrada neler olmalı, nelere dikkat edilmeli? Diyetisyen Gamze Çakaloğlu, ramazan boyunca kilo almamak için iftarda ve tok tutması için sahurda neler tüketilmesi gerektiğini sıraladı. Çakaloğlu, suyla orucu açarken suyun içine atılması gereken elma sirkesiyle ilgili dikkat çeken bilgiler verdi. İşte ramazanda tüketilmesi gereken besinler...

Yemek 11-03-24 13:34

Öğretme aşkıyla tüm engelleri aşan kas hastası Gamze öğretmen gençlere ilham kaynağı oluyor

Henüz 6 yaşındayken kas erimesi hastalığı teşhisi konulan ve 12 yaşında da tekerlekli sandalye ile yaşamaya başlayan Almanca öğretmeni Gamze Kılıç, engellilere umut, gençlere ise ilham kaynağı oluyor.

Yurthaber 08-03-24 10:22

Barış Kılıç harekete geçmişti! Gökhan Demirkol ile Gamze Özçelik'in görüntülerini çektiği iddia edildi, harekete geçti ama...

Kızılcık Şerbeti'nin Ömer'i Barış Kılıç, 2013 yılında Gökhan Demirkol ile Gamze Özçelik'in tecavüz görüntülerini çeken kişi olduğuna dair sosyal medyada yapılan paylaşımlar hakkında şikâyetçi oldu. Soruşturmada, şüpheliler açısından suçun yasal unsurları oluşmadığı gerekçesiyle takipsizlik kararı verildi.

Magazin 07-03-24 15:13

AYM kararı, kamu çalışanlarının maaşlarında kesintiye neden olmuştu: CHP'den toplu sözleşme ikramiyesi açıklaması!

Anayasa Mahkemesi'nin memurların toplu sözleşme ikramiyesinden faydalanması için "yüzde 2 barajını aşan sendikalara üye olma" şartını iptal etmesi gündemdeki yerini koruyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın aylıklar 345 TL kesinti olacağını duyurması ve CHP'yi işaret etmesinin ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşcıer'den yanıt geldi.

Finans 07-03-24 11:59

Gamze Özçelik ve Uğur Pektaş'ın oğlu kocaman oldu! Pozlarını paylaştı

Bir dönem oyuncu olan Gamze Özçelik ve Uğur Pektaş 2008 yılında nikah masasına oturmuştu. 3 yıl sonra ayrılık kararı alan ikilinin bir oğullar bulunuyor. Maneviyata yönelen Uğur Pektaş sosyal medyadan oğluyla pozlarını paylaştı.

Magazin 05-03-24 08:39

Beşiktaş tribünlerinden Cenk Tosun ve Aboubakar'a tepki

Beşiktaş’ın başında ilk derbisine çıkan Teknik Direktör Fernando Santos, Galatasaray’a 1-0 mağlup oldu. Siyah-beyazlılarda Cenk Tosun ve Aboubakar'a tribünlerden tepki vardı.

Spor 03-03-24 21:17

Resul Tosun'un Yeniden Refah Partisi iddiası gündem oldu! İBB adayı Mehmet Altınöz'den açıklama geldi

İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehirlerde kendi adaylarıyla yerel seçime katılan Yeniden Refah Partisi ile ilgili AK Partili eski milletvekili ve yazar Resul Tosun'dan çok konuşulacak bir iddia geldi. Tosun, Yeniden Refah Partisi'nin seçimden önce adaylarını çekebileceğini öne sürdü. İddiaların ardından ise Yeniden Refah'ın İBB adayı Mehmet Altınöz'den açıklama geldi.

Haber 03-03-24 19:31

Cenk Tosun'dan Konyaspor galibiyeti sonrası Galatasaray derbisi için açıklama!

Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Konyaspor'u 2-0 mağlup ederek adını bir üst tura yazdıran Beşiktaş'ta golcü oyuncu Cenk Tosun hafta sonu oynanacak olan kritik Galatasaray derbisine dair açıklamalarda bulundu.

Spor 28-02-24 23:17

Ömer dizisine Avukat Nehir geliyor! Kurtlar Vadisi'nin yıldızı kadroda

Star TV'nin sevilen dizisi Ömer'e yeni bir isim dahil oluyor. Daha önce Kurtlar Vadisi Gladio, Bir İstanbul Masalı ve Hatırla Sevgili gibi dizilerde rol alan ünlü isim Ömer dizisinde Avukat Nehir rolüne hayat verecek. Dizide Gamze ile Ömer'in başvuracağı Avukat Nehir'in dizinin seyrini nasıl değiştireceği ise merak konusu.

Magazin 28-02-24 18:48

Beşiktaş'tan Cenk Tosun ve Salih Uçan açıklaması! Galatasaray maçını işaret ettiler...

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, İstanbulspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Cenk Tosun ve Salih Uçan'ın durumları konusunda son bilgiyi veren Feyyaz Uçar, Galatasaray mücadelesini işaret etti.

Spor 25-02-24 22:12

Müge Anlı'da esrarengiz olay! Gamze Bebek satıldı mı? 'Zengin bir aileye çocuğu satmak için...' Eltilerden karşılıklı yasak aşk suçlaması

Kayıp Gamze Bebek olayı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenmeye devam ederken dikkat çeken gelişmeler yaşandı. Programda eltiler birbirlerini yasak aşk ile suçlarken programa bağlanan bir kadın; Mecit ile Gülbani'nin plan yaparak çocuğu Adapazarı'ndaki zengin bir aileye sattıklarını söyledi. Bu ifadeler karşısında Gülbani adeta çılgına döndü.

Magazin 21-02-24 16:31

Kirli Sepeti'nin yıldızı Ceren Moray bir deri bir kemik kaldı! Son pozları dikkat çekti

Şimdilerde Ayça Bingöl ve Cansu Tosun ile başrolünü paylaştığı Kirli Sepeti dizisinde Hayriye karakterine hayat veren Ceren Moray son pozlarıyla dikkat çekti. Başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle adından söz ettiren ünlü isim adeta bir deri bir kemik kaldı. Ceren Moray'ın son pozlarına yorum yağdı...

Magazin 20-02-24 10:00

Marketten bu ürünleri almadan önce bir kez daha düşünün! Zararlarını duyan çok şaşırıyor

Market raflarında birçok ürün bulunur. Bazen alışveriş yaparken dikkatsiz davranabiliriz. Tüketicileri bilinçlendirmek ve sağlıklarını korumak amacıyla paylaşım yapan Beslenme ve Diyet Uzmanı Gamze Durman bir diyetisyen olarak marketten asla almadığı ürünleri paylaştı.

Kadin 19-02-24 08:30

Adıyaman, depremden önceki öğrenci sayısına yaklaştı

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, kentte depremden önce 169 bin 615 olan öğrenci sayısının bugün itibarıyla 160 bin 711'e ulaştığını bildirdi.

Yurthaber 16-02-24 15:10

Cansu Tosun fit kalmasını neye borçlu? Düzenli egzersiz ve dengeli beslenme

Meslektaşı Erkan Kolçak Köstendil ile mutlu bir evlilik sürdüren bir çocuk annesi oyuncu Cansu Tosun gözlerden uzak sakin bir hayat yaşıyor. Tosun fit görünümünün sırrını verdi.

Magazin 15-02-24 11:25

Avrupa Halter Şampiyonası'ndan dönen milli halterciler, Konya'da çiçeklerle karşılandı

Bulgaristan'da düzenlenen Avrupa Halter Şampiyonası'ndan dönen milli halterciler Cansu Bektaş, Gamze Altun ve Medine Bilicier için Konya'da karşılama töreni yapıldı.

Yurthaber 15-02-24 08:01

CHP heyeti toprak kaymasının yaşandığı Erzincan'daki maden ocağı bölgesinde inceleme yaptı

CHP Genel Başkan Yardımcıları Deniz Yavuzyılmaz ve Gamze Taşcıer ile milletvekillerinden oluşan heyet, toprak kaymasının meydana geldiği Erzincan'ın İliç ilçesine bağlı Çöpler köyündeki maden ocağı bölgesinde incelemelerde bulundu.

Yurthaber 14-02-24 14:49

Vücudu dipçik gibi yapan 'altın süt'! 1 bardağı bağışıklığı çelik gibi güçlendiriyor! Yağ yakımına yardımcı

Beslenme ve Diyet Uzmanı Gamze Ganime Yıldırım, soğuk havalarda bağışıklığı güçlendiren “altın süt” tarifinin soğuk algınlığı, öksürük ve uykusuzluğa karşı iyi geldiğini söyledi. Altın süt tarifi hem yağ yakımını hızlandırıcı özelliği hem de içeriğindeki sayısız fayda ile oldukça seviliyor.

Kadin 10-02-24 07:34

Okul bahçesinde dehşet! Çocuğunu almaya gitti, bıçaklı saldırıda öldürüldü

Kocaeli'nin Derince ilçesinde Murat Tosun (32), çocuğunu almak için gittiği okulun bahçesinde bıçaklı saldırıya uğradı. Servis şoförlüğü yaptığı belirtilen evli ve 3 çocuk babası Tosun, hayatını kaybetti. İşte detaylar...

Haber 06-02-24 14:59

Gamze Sakallıoğlu yatağında ölü olarak bulunmuştu! Mide bulandıran detayların da olduğu olayda yeni gelişme: Beklenen rapor geldi

Muğla Bodrum'da Gamze Sakallıoğlu yatağında ölü bulunmuştu. Anne ve babası çıktıkları canlı yayın sonrasında gözaltına alınmıştı. Mide bulandıran detayların da olduğu olayla ilgili olarak beklenen rapor geldi. Mahkemeye ulaşan raporda, anne Sakallıoğlu'nun akıl sağlığının yerinde olduğu kaydedildi. Mahkeme heyeti, baba Sakalıoğlu'nun da akıl sağlığının tespiti için 15 gün aynı hastanede tutularak rapor hazırlanmasına karar vererek, tahliye taleplerini reddetti.

Haber 31-01-24 20:17

Kirli Sepeti'nin Medine'si Cansu Tosun gala tarzıyla gündem oldu! Gömleğinin düğmelerini açıp poz verdi

Şimdilerde Fox Tv'de izleyicisinin karşısına çıkan Kirli Sepeti dizisinde hayat verdiği Medine karakteriyle dikkat çeken Cansu Tosun başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de adından söz ettiriyor. Tosun, eşi Erkan Kolçak Köstendil'in başrolünde yer aldığı İyi Bir Aile Değiliz filminin galasına katıldı. Cansu Tosun'un gala tarzı olay oldu.

Magazin 31-01-24 09:47

'O ağaçların yanında yetiştiği için çikolata tadı var! Tokluk hissi veriyor' Konya'da artık çok sık tüketiliyor

Konya’da kahveye ilgi gün geçtikçe artıyor. Konyalıların eskiden sadece Türk kahvesi içtiğini söyleyen kahveci Fatih Tosun, şu anda dünya kahvelerine de ilginin arttığını söyledi. Dünya kahvelerinin belli başlı sağlık sorunlarına iyi geldiğini söyleyen Tosun "Mocha kahvesi bu yüksek rakımda yetişen bir kahve türü. Kakao ağaçlarının yanında yetişiyor. İster istemez kakao ağaçlarından çikolata tadı almış oluyor. İnsana tokluk hissi veriyor." dedi.

Haber 22-01-24 12:44

Cenk Tosun Ziraat Türkiye Kupası'nda Eyüpspor karşısında bir ilki başardı!

Beşiktaş’ın tecrübeli santrforu Cenk Tosun, Ziraat Türkiye Kupası'nda Eyüpspor'a karşı oynanan mücadelede bu sezon ilk kez bir maçta iki gol kaydederek bir ilki yaşadı.

Spor 16-01-24 23:16

Mucize filminin Mizgin'i Seda Tosun boşanma sonrası pozlarıyla dikkat çekti! Boşanma yaradı

2015 yılında vizyona giren Mucize filmiyle adını geniş kitlelere duyuran Seda Tosun geçtiğimiz günlerde Taner Ataş'tan boşandı. Seda Tosun boşanma sonrası yaptığı paylaşımlarla beğeni topladı.

Magazin 15-01-24 06:57

Oyunculuğu bırakıp maneviyata yönelmişti! Gamze Özçelik Epstein skandalına tepki gösterdi

Arka Sokaklar dizisinde hayat verdiği Zeynep Komiser karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Gamze Özçelik kariyerinin zirvesindeyken radikal bir karar almış ve şöhretine veda etmişti. Maneviyata yönelen Özçelik, yaptığı sayısız iyilikle gönüllere taht kurdu. Gamze Özçelik şimdi de dünyayı sarsan Epstein skandalına tepki gösterdi.

Magazin 12-01-24 15:04

Adana'da tırın çarpması sonucu ölen kişinin kimliği belirlendi

Adana'da otoyolda tırın çarpması sonucu ölen kişinin Gamze Gürakar olduğu tespit edildi.

Yurthaber 11-01-24 07:37

Kavgaya müdahale eden polis memurunu pompalı tüfekle vuran sanıktan pes dedirten açıklama: Tüfek ben yere düşünce ateş aldı

Kayseri'de kıraathanedeki kavgaya müdahale ettiği sırada pompalı tüfekle vurulan polis memuru Murat Akpınar'ın 34 gün sonra şehit olduğu olaya ilişkin açılan 8 sanıklı davanın tutuklu tek sanığından pes dedirten açıklamalar geldi. Sanık Adnan Tosun, "Hiç alakam yoktu. Tesadüfen oradaydım. Üzerime geliyorlardı. Ellerinde sopa ve bıçaklar vardı. Havaya ateş ettim. Kimseyi hedef alarak ateş etmedim. Tüfek ben yere düşünce ateş aldı" dedi.

Haber 04-01-24 18:35

Hande Erçel cephesinden güzel haber! Müjdeyi zil çalarak duyurdu!

Ünlü oyuncu Hande Erçel'in sosyal medya fenomeni ablası Gamze Erçel'in kızı Aylin Mavi yaklaşık 1,5 yıldır kanser mücadelesi veriyordu. Mavi'den güzel haber geldi. Erçel, kızının kanserle mücadelesinin bittiğini kızının zil çaldığı anları paylaşarak duyurdu.

Magazin 01-01-24 16:53

Serenay Sarıkaya'nın annesi ile ilişkisi olay olmuştu... Kenan Tosun'un eski eşinden şoke eden iddialar!

Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun birlikteliği gündeme bomba gibi düşmüştü. 'İhanet' iddialarıyla gündeme gelen Kenan Tosun, eşi Serpil Tepe ile boşandıklarını, "Zaten boşanma arifesindeydik, bir ay önce ayrıldık" açıklamasıyla duyurmuştu. Eski eşinin sözlerine cevap veren Tepe, 'Eşim ile 35 yılı aşkın süredir yürüdüğümüz yolu, ihaneti sebebiyle ayırmak zorunda kaldık' ifadelerini kullandı.

Magazin 29-12-23 16:49

YABANİ 16. BÖLÜM CANLI İZLE! Yabani konusu nedir, oyuncuları kimdir? İşte son bölüm özeti ve 26 Aralık FOX TV yayın akışı!

Yabani dizisi yeni bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. FOX TV'nin yeni sezon dizilerinden Yabani'nin başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas ve Yurdaer Okur gibi isimler yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun otururken senaristliği ise Hilal Yıldız kaleme alıyor. Yabani dizisinin 16. bölümü 26 Aralık 2023 Salı akşamı yayınlanacak. Peki, Yabani dizisi son bölümde ne oldu? İşte konusu, oyuncuları ve isimleri...

Magazin 26-12-23 20:12

Doğum için hastaneye geldiler, bebeklerinin öldüğünü öğrendiler! Şoke eden iddia: 2 saat boyunca...

Bolu'da, doğum için İzzet Baysal Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Ünitesi'ne gelen Gamze Çağlar (23) ile eşi Ali Çağlar (24) aldıkları haberle yıkıldılar. Doğum için sıra beklerken, 'Elisa' ismini vermeyi planladıkları kız bebeklerinin öldüğünü öğrenen genç çift gözyaşlarına boğuldu. Ali Çağlar, 2 saat sıra beklediklerini iddia ederek, “Bunlar öldürdü benim çocuğumu. Şikayetçi olacağım” diyerek hastane yönetimine tepki gösterdi. İşte detaylar...

Haber 26-12-23 15:59

Serenay Sarıkaya’nın annesiyle Cansu Tosun'un babasının yasak aşkı olay olmuştu! Kenan Tosun ve Serpil Tosun boşandı

Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun, Nişantaşı sokaklarında el ele yakalanmıştı. Magazin gündemine bomba gibi düşen yasak aşk haberlerini Cansu Tosun'un annesi Serpil Tosun, doğrulamıştı. 'İhanet' haberleriyle gündeme gelen Kenan Tosun'dan 'boşanma' açıklaması geldi.

Magazin 26-12-23 12:23

ÖMER 37. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE! Ömer dizisi son bölümde neler oldu? İşte yeni bölüm konusu ve Star TV yayın akışı!

Ömer dizisi 37. bölüm izle ekranı günün en çok araştırılan konu başlıkları arasında yer aldı. Star TV'nin sevilen dizisi Ömer'in oyuncu kadrosunda Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay, Merve Dizdar, Emre Taşkıran, Onur Bilge, Gamze Karaduman gibi isimler yer alıyor. 2. sezonunda olan Ömer dizisinin 37. bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Peki, Ömer yeni bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 25-12-23 20:37

YABANİ 15. BÖLÜM CANLI İZLE! Yabani konusu nedir, oyuncuları kimdir? İşte son bölüm özeti ve 19 Aralık FOX TV yayın akışı!

Yabani dizisi yeni bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. FOX TV'nin yeni sezon dizilerinden Yabani'nin başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas ve Yurdaer Okur gibi isimler yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun otururken senaristliği ise Hilal Yıldız kaleme alıyor. Yabani dizisinin 15. bölümü 19 Aralık 2023 Salı akşamı yayınlanacak. Peki, Yabani dizisi son bölümde ne oldu? İşte konusu, oyuncuları ve isimleri...

Magazin 19-12-23 20:16

Seferoğulları'ndan Suphi karakteriyle gönüllere taht kurmuştu! Cevdet Arıkan hayatını kaybetti

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Cevdet Arıkan, 76 yaşında hayat gözlerini yumdu. Arıkan, 'Tosun Paşa' filmindeki 'Seferoğulları'ndan Suphi' karakteriyle gönüllere taht kurmuştu.

Magazin 19-12-23 17:20

'Donsuz Kelly', 'Laz kızı', yatak odasından canlı yayın derken sonunda bu da oldu! 'Tık' uğruna sosyal medyadan paylaştılar

Sosyal medyada 'tık' uğruna yapılan paylaşımlara bir yenisi daha eklendi. Müstehcen yayın yapanlardan ve yatak odasını paylaşanlardan sonra şimdi de boşanan fenomen bir çift, canlı yayında evlilik cüzdanını yırttı. Yeni fenomen Seda Tosun, elinde çocuğuyla adliye kapısı önünde "An itibarıyla boşandım, buradan herkese duyurulur artık özgürüm" dedi.

Trend 19-12-23 07:51

ÖMER 36. BÖLÜM İZLE! Ömer dizisi yeni bölüm konusu nedir? İşte son bölüm özeti!

Ömer dizisi 36. bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranına ulaşmak istiyor. Star TV'nin sevilen dizisi Ömer'in oyuncu kadrosunda Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay, Merve Dizdar, Emre Taşkıran, Onur Bilge, Gamze Karaduman gibi oyuncular yer alıyor. İkinci sezonuyla kaldığı yerden devam eden Ömer dizisinin yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Peki, Ömer 36. bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 18-12-23 20:36

KİRLİ SEPETİ 12. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE! Kirli Sepeti dizisi son bölümde neler yaşandı? 17 Aralık 2023 FOX TV yayın akışı

Kirli Sepeti yeni bölüm canlı izleme ekranına dair araştırmalar hız kazandı. Her pazar akşamı izleyicisiyle buluşan Kirli Sepeti dizisi FOX TV ekranlarında yayınlanıyor. Oyuncuları arasında Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan ve Melisa Döngel gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizi bu akşam 12. bölümü ile ekrana gelecek. Peki, Kirli Sepeti dizisi son bölümde neler yaşandı? İşte 17 Aralık 2023 FOX TV yayın akışı...

Magazin 17-12-23 19:27