Gecenin Ucunda Haberleri

Gecenin tek sevindiren haberi İtalya'dan geldi! Şampiyonlar Ligi müjdesi, artık kesinleşti... İşte bu sezon Avrupa'da ülke puanına en çok katkı yapan takım

Fenerbahçe Olympiakos'a penaltı vuruşları sonucu elenmesinin ardından ülkemizi Avrupa'da temsil eden herhangi bir takım kalmadı. Gecenin tek sevindiren haberi ise İtalya'dan geldi. Fiorentina, ülke puanı sıralamasında en yakın takipçimiz olan Çekya ekibi Viktoria Plzen'i elerken bu sonucun ardından bizim de sıramız kesinleşmiş oldu. Öte yandan Avrupa'da temsilcimiz kalmamasının ardından bu sezon ülke puanına en çok katkı yapan takım da belli oldu. İşte detaylar...

Spor 2024-04-19 10:09:36

Elektrikli scooter ile tehlikeli yolculuk

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde trafiğin yoğun olduğu cadde üzerinde bir kişinin elektrikli scooterda ayak ucunda küçük çocukla yolculuk etmesi görenlerin tepkisini çekti.

Yurthaber 2024-04-19 09:33:07

Şampiyonlar Ligi'nde sonuçlardan çok herkes onu konuşuyor! Tüm maçları bilen köpek viral oldu, kupayı kazananı bile tahmin etti

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin maçlarında Real Madrid ve Bayern Münih yarı finale yükselen takımlar olurken; sonuçlardan çok tüm sonuçları doğru tahmin eden köpek konuşuldu. Küçük köpek hangi takımın sepetine basket attıysa çeyrek final eşleşmesini o takım kazandı. Bir anda tüm dünyanın gündemine oturan görüntüler hızla yayılırken, küçük köpeğin yaptığı yarı final için tahminlerinin de tutup tutmayacağı merak konusu oldu. Sevimli köpek 2024 Şampiyonlar Ligi'ni kazanacak olan takımı da tahmin etti.

Spor 2024-04-18 07:10:04

Parc des Princes'te inanılmaz gece, goller yağmur gibi geldi! İlkay Gündoğan yapacağını yaptı...

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final heyecanı iki maç ile sürdü. Gecenin maçında Fransız devi Paris Saint-Germain sahasında Barcelona ile karşı karşıya gelirken, gecenin bir diğer maçında Atletico Madrid ile Borussia Dortmund'u ağırladı. İki mücadelede müthiş bir heyecana sahne oldu. İşte detaylar...

Spor 2024-04-10 23:47:51

Real Madrid - Manchester City maçı alev aldı! ''Bu seviyede yenilmeyecek bir gol''

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin maçında Real Madrid ile Manchester City karşı karşıya geldi. Çeyrek final ilk mücadelesi inanılmaz bir tempoyla başladı ve 15 dakika içinde maç adeta alev aldı.

Spor 09-04-24 22:27

Gecenin en merak edilen olayı belki de oydu! Ali Yiğit Buruk'a tribünden madde mi atıldı... Kendisi açıkladı!

Galatasaray'ın Süper Kupa'da Fenerbahçe'nin çekilmesi sonrası yaptığı kutlamada teknik direktör Okan Buruk'un oğlu Ali Yiğit Buruk'un ekrana gelen görüntüsü gündem olurken, o görüntünün sebebi ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor 08-04-24 19:11

13 milyon seçmen sandığa gitmedi! 31 Mart yerel seçimlerine katılım oranı dikkat çekti... 20 yılın en düşüğü

Yerel seçimlerde sandıktan 'sürpriz' çıktı. AK Parti elindeki bazı belediyeleri kaybederken; CHP ve YRP gecenin en başarılı partileri arasında yer aldı. CHP, 47 yıl sonra birinci parti olurken, YRP'de 3. parti oldu. Gündem yaratan seçim sonuçlarıyla birlikte, katılım oranı da dikkat çekti. 13 milyon seçmenin sandığa gitmediği görüldü.

Haber 01-04-24 11:07

Hiçbir tıbbi yardım almadan okyanusun ortasında kendi kendisine doğum yaptı! Sosyal medyada gündem yaratmayı başadı

Josy Cornelius isimli bir kadın gecenin 2'sinde Maui adını verdiği oğlunu Nikaragua'nın Karayip Denizi'nde hiçbir tıbbi yardım almadan doğurdu. O anları sosyal medyadan paylaşan anne okyanusta doğumu ikinci kez gerçekleştirdiğini söylerken doğum için iki aylığına Nikaragua'ya taşındığını dile getirdi.

Trend 26-03-24 09:03

Gecenin ayazında zorlu tatbikat: ’Hassas burunlar’ doğal afetlere hazırlanıyor

Kırıkkale’de muhtemel doğal afetlere karşı hazırlıklarını sürdüren arama kurtarma ekipleri, hassas burun köpeklerle gecenin ayazında tatbikat yaptı.

Yurthaber 22-03-24 08:42

Gecenin en çok konuşulan isimlerindendi! Egemen Korkmaz İrfan Can Eğribayat'a neden yumruk attığını böyle açıkladı!

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından saha karışırken, sahaya giren isimlerden biri de Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Egemen Korkmaz olmuştu. Korkmaz'ın görüntüleri çok konuşulurken konuyla alakalı açıklamada bulundu. İşte detaylar...

Spor 18-03-24 22:02

Alkolü fazla kaçırınca soluğu dövmecide aldı! Dövmesini paylaşıp anlamını sosyal medyaya sordu... +18 cevapları alınca inanamadı

İsmi açıklanmayan adam geçirdiği içkili bir gecenin ardından uynadığında göğsünde Tayca kelimelerden oluşan bir dövme buldu. Dövmenin kalıcı olduğunu fark ettikten sonra ismini açıklamak istemeyen adam sosyal medyadan paylaşarak çeviri için yardım istedi. O anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

Trend 16-03-24 09:51

Bakan Yerlikaya duyurdu: Polis ve jandarmanın yakasında canlı kamera olacak

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Bütün jandarma ve polis devriyelerimizde ASELSAN’ın yaptığı yüz tanıma kamera sistemi olacak. Artık gecenin 2’sinde veya gündüz. Nerede olursa olsun. Polis veya jandarma sizi durdurdu. Sakın ha sakın ‘Siz benim kim olduğumu biliyor musunuz’ demeyin" dedi. Yerlikaya ayrıca, "Kaç terörist kaldığını ben hiç vermiyorum ama şunu söyleyeyim, artık son evreleri olduğunu söyleyebilirim" ifadelerini kullandı.

Haber 09-03-24 21:11

Patronuna hasta olduğunu söyleyerek işe gitmedi! Yaşadığını anlatınca 'pes' dedirtti...Onu yatağımın baş ucunda görünce şoke oldum

TikTok'ta 'mishyymbabyy' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın, hasta olduğunu söyleyip işe gitmediği bir gün patronunun beklemedik ziyareti karşısında şaşkına döndüğünü anlattı. Gözlerini açtığında yatağının baş ucunda patronun dikilerek ona baktığını gördüğünü dile getiren Mish, "Huzur içinde uyuyordum ki bir anda onu gördüm. Beni almaya geldiğini söyledi" dedi.

Trend 08-03-24 14:01

Arda Güler oynamadı, Ancelotti ve öğrencileri ıslıklandı: Büyük öfke! Tur geldi ama Real Madrid taraftarının protestosu damga vurdu

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin maçlarında Real Madrid ve Manchester City, Leipzig ve Kopenhang'ı eleyerek adlarını çeyrek finale yazdırdı. City, kendi evinde rahat turlarken, Santiago Bernabeu'daki mücadeleye protestolar damga vurdu. Arda Güler'in kulübede tamamladığı maçta ortaya konulan futbol Real Madrid taraftarını kızdırdı. Carlo Ancelotti ve öğrencileri kendi taraftarlarınca ıslıklandı.

Spor 07-03-24 10:32

CHP'de Hatay tartışmaları devam ediyor! Özel: Düşündük taşındık gecenin 3'ünde karar verdik

CHP'de Hatay bilmecesi geçtiğimiz günlerde son buldu. Vatandaşlar tarafından protesto edilen Lütfü Savaş'ın adaylığı geri çekilmedi. Bazı kesimlerce tepki gösterilen kararla ilgili CHP lideri Özgür Özel'den yeni bir açıklama geldi. Özel, "Düşündük, taşındık gecenin 03:00'ünde verdiğimiz karar Lütfü Savaş ile devam etme yönünde oldu" dedi.

Haber 22-02-24 11:25

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin maçları sona erdi! Hakan Çalhanoğlu'nun takımı Inter, Atletico Madrid'i evinde 1-0 mağlup etti

Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçları bu gece oynanan müsabakalarla devam etti. PSV Eindhoven ile Borussia Dortmund 1-1 berabere kalırken, Inter, sahasında Atletico Madrid'i 1-0 mağlup etti.

Spor 21-02-24 01:01

Şampiyonlar Ligi'nde bu gecenin şanslıları ev sahibi ekipler oldu! PSG ve Lazio sahadan galibiyetle ayrıldı...

Şampiyonlar Ligi Son 16 Turunda gecenin maçları oynandı. Lazio evinde Bayern Münih'i 1-0 mağlup etti. PSG ise sahasında ağırladığı Real Sociedad'ı 2-0 yenerek avantajı cebine koydu.

Spor 15-02-24 01:00

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin maçına Mbappe'nin tavırları damga vurdu!

Şampiyonlar Ligi son 16 turu gecenin maçında PSG ile Real Sociedad karşı karşıya geldi. İlk yarının 0-0'lık eşitlikle geçildiği anlarda PSG'nin yıldızı Mbappe sahada ilginç bir hareket yaparak mücadelenin önüne geçti.

Spor 15-02-24 00:12

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları! Ardalı Real Madrid, turun kapısını resmen araladı, Manchester City deplasmanda şov yaptı...

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turu bu gece oynanan iki karşılaşma ile başladı. Real Madrid deplasmanda karşılaştığı Leipzig’i 1-0 mağlup ederken; Manchester City konuk olduğu Kopenhag’ı 3-1 yendi.

Spor 14-02-24 01:09

Gecenin sessizliği onun çığlığıyla bölündü! 'Beni kurtarın Allah'ım' sesi tüm mahalleyi ayağa kaldırdı

İstanbul'da dün gece saatlerinde kan donduran bir olay meydana geldi. Gaziosmanpaşa'da yürüyen bir kişi sokağa giren motosikletli 2 kişinin pompalı tüfekli saldırısına uğradı. Neye uğradığını anlamayan adam bir anda yere düşüerek, "Beni kurtarın, Allah’ım" diye bağırarak yardım istedi. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken o anlar saniye saniye kaydedildi.

Haber 02-02-24 11:42

Zamanı tek parmağının ucunda oynatıyor

Ordu’da yaşayan ve 15 yıl önce geçirdiği iş kazası sonrası sağ elindeki 4 parmağını kaybeden Duran Ergün, hassas el işçiliği isteyen saatçilik mesleğini babasından öğrendikleri ile devam ettiriyor.

Yurthaber 25-01-24 14:26

Miami'ye giden ünlü oyuncu Neslihan Atagül'ün yatak pozu gündem oldu!

Kendisi gibi oyuncu olan Kadir Doğulu ile yedi yıl önce evlenen Neslihan Atagül, Türk dizilerinin Latin Amerika’daki ve dünya genelindeki başarılarının kutlandığı Turkish Drama Gala gecesinin onur konuğu oldu. Güzel oyuncu, sahnede İspanyolca teşekkür etti. Oyuncu gecenin sonunda yatak üstünde çekildiği pozlarını paylaştı. Paylaşıma beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 24-01-24 09:08

Dün gecenin en soğuk ili belli oldu! Eksi 18,3'ü gördüler

Bolu, Meteoroloji Gözlem İstasyonundan alınan meteorolojik parametrelerde bu gece eksi 18,3 dereceyle Türkiye’nin en soğuk ili olarak kayıtlara geçti.

Haber 13-01-24 12:49

Kütahya İl Özel İdaresi karla mücadele ekipleri, çalışmalarını 24 saat esasına göre devam ediyor

Meteorolojinin verdiği bilgiler doğrultusunda, gecenin geç saatlerinde etkili olan ve halen etkisini artırarak sürdüren kar yağışına karşı, Kütahya İl Özel İdaresi karla mücadele ekipleri, sahada görevinin başında çalışmalarını 24 saat esasına göre devam ediyor.

Yurthaber 10-01-24 11:21

MasterChef'te kim elendi, kim gitti? 30 Aralık 2023 MasterChef All Star beşincisi kim oldu? Önlüğe veda etti!

MasterChef All Star'da eleme heyecanı devam ediyor. Tahsin, Esra, Barbaros, Sergen ve Hasan MasterChef All Star'a 5. olarak veda etmemek için yarıştılar. Gecenin sonunda önlüğe veda eden isim belli olacak. Peki, MasterChef'te kim elendi, kim gitti? 30 Aralık 2023 MasterChef All Star beşincisi kim oldu? Önlüğe veda etti!

Magazin 31-12-23 11:15

29 Aralık reyting sonuçları açıklandı mı? Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

29 Aralık reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Bu akşam Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 29 Aralık reyting sonuçları açıklandı mı? Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

Magazin 29-12-23 23:26

MASTERCHEF BÜYÜK ÖDÜLÜN SAHİBİ! 22 Aralık MasterChef All Star 100.000 TL büyük ödül kimin oldu?

MasterChef All Star'da bu akşam ödül oyunu oynanıyor. Kırmızı ve Mavi takımın kıyasıya mücadele ettiği gecenin kazananı ise merak edildi. Cuma akşamları oynanan oyunda MasterChef All Star büyük ödülü yine 100.000 TL olarak açıklandı. Geceye T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır katılarak coğrafi işaretli sebze ve meyveleri tanıttı. Bu malzemelerle yemek yapılması istendi. Peki, MasterChef ödül oyununu kim kazandı? 22 Aralık MasterChef All Star 100.000 TL büyük ödülü kim kazandı?

Magazin 23-12-23 08:20

GQ Ödül Törenine Ata Demirer'in fit görüntüsü damga vurdu!

GQ Men Of The Years 2023 ödül töreni gecenin en çok konuşulanları arasında ünlü komedyen Ata Demirer'de vardı. Yılın Komedi İnsanı ödülüne layık görülen Demirer, fit görüntüsüyle de herkesi şoke etti.

Magazin 18-12-23 23:32

MasterChef ödül oyununu kim kazandı? 15 Aralık MasterChef All Star 100.000 TL büyük ödül kimin oldu?

MasterChef All Star'da bu akşam ödül oyunu oynandı. Kırmızı ve Mavi takımın kıyasıya mücadele ettiği gecenin kazananı ise merak edildi. Cuma akşamları oynanan oyunda MasterChef All Star büyük ödülü yine 100.000 TL olarak açıklandı. Gecede muradiye çorbası, cennet künkü, kestaneli lahana sarması, balıklı pilav ve Bursa pideli köfte yapıldı. Yemeğini en başarılı yapan büyük ödülün sahibi olacak. Peki, MasterChef ödül oyununu kim kazandı? 15 Aralık MasterChef All Star 100.000 TL büyük ödülü kimin?

Magazin 16-12-23 10:38

15 ARALIK REYTİNG SONUÇLARI AÇIKALNDI! Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını, Ateş Kuşları, Bambaşka Biri, Arka Sokaklar, MasterChef gecenin birincisi kim oldu?

15 Aralık reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Bu akşam Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Ateş Kuşları, Bambaşka Biri, Arka Sokaklar, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 15 Aralık reyting sonuçları açıklandı mı? Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Ateş Kuşları, Bambaşka Biri, Arka Sokaklar, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

Magazin 16-12-23 10:35

MasterChef'te yeni bir kriz daha! O isim yine tartıştı! Sosyal medyadan tepki topladı

MasterChef All Star'da ödül oyunu heyecanı yaşanıyor. Gecenin sonunda en başarılı olan yarışmacıya 100.000 TL büyük ödül veriliyor. MasterChef All Star'ın son dış çekimi Bursa'da yapıldı. Geceye iki ismin tartışması damga vurdu.

Magazin 15-12-23 21:27

MasterChef eleme adayı kim oldu? 14 Aralık 2023 Perşembe MasterChef'te dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı, bireysel dokunulmazlık kimin oldu?

MasterChef All Star'da geçtiğimiz gün son takım oyunu oynandı. Kırmızı ve Mavi takımın kıyasıya mücadele ettiği gecenin kazananı ise merak konusu oldu. MasterChef dokunulmazlık oyununun kazananı ve eleme adayları vatandaşlar tarafından internette araştırılıyor. Peki, MasterChef All Star'da dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? 14 Aralık 2023 MasterChef'te eleme adayı kim oldu?

Magazin 15-12-23 07:55

Reyting sonuçları açıklandı! Gönül Dağı, Kardeşlerim, Adım Farah, MasterChef All Star gecenin 9 Aralık 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları merak konusu oldu. 9 Aralık Cumartesi gününe ilişkin verilerin yayımlanması ile beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Dün akşam yeni bölümleriyle ekranlara gelen Gönül Dağı, Kardeşlerim, Adım Farah, MasterChef All Star gibi yapımların reyting sonuçları araştırılıyor. Peki, 9 Aralık 2023 reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu?

Magazin 10-12-23 10:20

8 Aralık MasterChef All Star 100.000 TL büyük ödül kimin oldu? MasterChef ödül oyununu kim kazandı?

MasterChef All Star'da bu akşam ödül oyunu oynandı. Kırmızı ve Mavi takımın kıyasıya mücadele ettiği gecenin kazananı ise merak edildi. Cuma akşamları oynanan oyunda MasterChef All Star büyük ödülü yine 100.000 TL olarak açıklandı. Yemeğini en başarılı yapan yarışmacı büyük ödülün sahibi olacak. Peki, MasterChef ödül oyununu kim kazandı? 8 Aralık MasterChef All Star 100.000 TL büyük ödül kimin oldu?

Magazin 09-12-23 14:56

8 ARALIK REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Ateş Kuşları, Arka Sokaklar, MasterChef gecenin birincisi kim oldu?

8 Aralık reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Bu akşam Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Ateş Kuşları, Arka Sokaklar, MasterChef All Star, Bambaşka Biri gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 8 Aralık reyting sonuçları açıklandı mı? Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Ateş Kuşları, Arka Sokaklar, MasterChef All Star, Bambaşka Biri gecenin birincisi kim oldu?

Magazin 09-12-23 14:52

Tünelin ucunda artık ışık görünmüyor: İsrail'in vahşi planı hayata geçti! İlk görüntüler sosyal medyaya düştü

İsrail, Gazze'deki katliamı dünyanın gözü önünde bambaşka bir boyuta taşıyor. Uluslararası basında gündeme gelen tünel planının hayata geçtiğini gösteren görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Ordunun deniz suyu pompalamaya başladığı öne sürülüyor.

Haber 06-12-23 16:40

MasterChef'te kim elendi, kim gitti? 3 Aralık 2023 MasterChef'ten elenen yarışmacısı kim oldu?

MasterChef'ten elenen yarışmacı merak konusu oldu. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu yemek tadımlarını yaptı. Zorlu geçen yarışın ardından karar gecenin sonunda açıklandı. Birçok kişi internette, "3 Aralık 2023 Pazar günü MasterChef'ten kim elendi, kim gitti?" gibi sorulara yanıt arıyor. İşte 3 Aralık 2023 Pazar günü MasterChef'ten elenen yarışmacı...

Magazin 04-12-23 08:25

MASTERCHEF TOLGA KİMDİR? Tolga Şener kaç yaşında, hangi yıl yarıştı? MasterChef All Star'dan elendi!

MasterChef'ten elenen Tolga Şener oldu. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu yemek tadımlarını yaptı. Zorlu geçen yarışın ardından karar gecenin sonunda açıklandı. Peki, MasterChef Tolga kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte 3 Aralık 2023 Pazar günü MasterChef'ten elenerek hayallerine veda eden Tolga Şener hakkında merak edilenler...

Magazin 04-12-23 08:20

2 ARALIK REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! Gönül Dağı, Kardeşlerim, Adım Farah, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

2 Aralık reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Bu akşam Gönül Dağı, Kardeşlerim, Adım Farah, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki,2 Aralık reyting sonuçları açıklandı mı? Gönül Dağı, Kardeşlerim, Adım Farah, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

Magazin 03-12-23 12:46

1 Aralık MasterChef All Star 100.000 TL büyük ödül kimin oldu? MasterChef ödül oyununu kim kazandı?

MasterChef All Star'da dün akşam ödül oyunu oynandı. Kırmızı ve Mavi takımın kıyasıya mücadele ettiği gecenin kazananı ise merak edildi. Cuma akşamları oynanan oyunda MasterChef All Star büyük ödülü yine 100.000 TL olarak açıklandı. Yemeğini en başarılı yapan yarışmacı büyük ödülün sahibi oldu. Yeni bölümde yarışmacılar kestane ile yemekler yaptılar. İşte MasterChef ödül oyununun kazananı ve 100.000 TL büyük ödülün sahibi...

Magazin 02-12-23 12:37

İşte 'kara gecenin' faturası! Haftayı 2 yenilgi 1 beraberlikle kapattık... UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi!

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin aldıkları tarihi mağlubiyetlerin ardından gözler UEFA ülkeler puan sıralamasına çevrildi. Avrupa'da boy gösteren temsilcilerimizden yalnızca Galatasaray'ın puan aldığı haftada yeni sıralama belli oldu. İşte detaylar...

Spor 01-12-23 12:51

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları! 5. hafta maçları yine nefes kesti

UEFA Şampiyonlar Ligi 2023-2024 sezonunda grup aşamasının 5. haftası bugün oynanan maçlarla başladı.

Spor 29-11-23 07:52

Gecenin maçında rekor kırıldı! Manchester City'de Haaland'ı durdurabilene aşk olsun

Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında Manchester City evinde konuk ettiği Leipzig'i 3-2 mağlup etti. 2-0 geriye düştüğü maçı kazanmayı bilen City'de Haaland yine rekor kırdı.

Spor 29-11-23 07:48

Şampiyonlar Ligi gecesine Halil Umut Meler damga vurdu!

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 5’inci hafta maçları bugün 4 farklı grupta oynanan 8 karşılaşma ile başladı. F Grubu’nda yer alan Milan, sahasında Borussia Dortmund’a 3-1 mağlup olurken, grubun diğer karşılaşmasında Paris Saint-Germain, sahasında Newcastle United ile uzatma dakikalarında penaltıdan bulduğu golle 1-1 berabere kaldı. Gecenin bir diğer maçında Lazio, sahasında İskoç ekibi Celtic'i ağırladı. Halil Umut Meler'in penaltı kararı geceye damga vurdu.

Spor 29-11-23 07:43

MasterChef Alican kimdir, nereli ve kaç yaşında? Alican Sabunsoy, MasterChef'ten elendi

MasterChef'ten elenen yarışmacı Alican Sabunsoy oldu. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu yemek tadımlarını yaptı. Zorlu geçen yarışın ardından karar gecenin sonunda açıklandı. Peki, MasterChef Alican kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte 26 Kasım 2023 Pazar günü MasterChef'ten elenerek hayallerine veda eden Alican Sabunsoy hakkında merak edilenler...

Magazin 27-11-23 07:53

MasterChef'ten kim elendi, kim gitti? İşte 26 Kasım 2023 MasterChef'ten elenen yarışmacı!

MasterChef'ten elenen yarışmacı merak konusu oldu. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu yemek tadımlarını yaptı. Zorlu geçen yarışın ardından karar gecenin sonunda açıklandı. Birçok kişi arama motorlarında, "26 Kasım 2023 Pazar günü MasterChef'ten kim elendi, kim gitti?" gibi sorulara yanıt arıyor. İşte MasterChef'ten elenen yarışmacı...

Magazin 27-11-23 07:44

24 KASIM REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Ateş Kuşları, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

24 Kasım reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Bu akşam Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Ateş Kuşları, Arka Sokalar ve MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 24 Kasım reyting sonuçları açıklandı mı? Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Ateş Kuşları, Arka Sokalar ve MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

Magazin 25-11-23 12:38

REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! Sakla Beni, Aldatmak, Bir Derdim Var, Hudutsuz Sevda, MasterChef All Star 23 Kasım 2023 reyting sonuçları birincisi

Reyting sonuçları izleyicilerin merak konusu oldu. 23 Kasım Perşembe gününe ilişkin reyting sonuçlarının açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. Peki, 23 Kasım reyting sonuçları açıklandı mı? Hangi yapım gecenin birincisi oldu?

Magazin 24-11-23 11:57

Gecenin karanlığını trafo patlaması böyle aydınlattı

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde gecenin karanlığını bir trafoda meydana gelen patlama aydınlattı.

Yurthaber 24-11-23 07:51